Anja

Astroloog geeft duidelijke richtlijnen en inzichten

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Toekomst/ algemeen
Offline

162 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over moeilijkheden in je leven of keuzes die je moet maken, ik help je graag verder, door je inzichten en adviezen te geven. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in mijn eigen praktijk en krijg ook veel door over wat er met je aan de hand is. Samen gaan we in gesprek en ik ga je weer houvast geven, zodat je weer verder kan met datgene wat er speelt in je leven. Dat kan op elk levensterrein zijn, in de Astrologie hebben we de 12 huizen die elk een levensgebied aangeven.

Gaven en methodes:

 • Astrologie
 • Horoscoop specialist
 • Medium
 • Spiritueel coach
 • Biotensor

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Veel inzichten
 • Sterk aanvoelend en praktisch

Over mij

Na een 5- jarige HBO beroepsopleiding als Astroloog werk ik al meer dan 25 jaar in mijn eigen praktijk. Door mijn heldervoelende, ziende en wetende gaven kan ik inzicht, advies en hulp geven bij alle levenslessen die op je pad komen. De Astrologie kan daar heel goed bij helpen. Ik kan in je horoscoop zien welke leerprocessen er gaande zijn, wat de leerthema's in je leven zijn, waarom je bepaalde dingen mee maakt en wat je daar van leren mag. Ik geef je daar graag inzicht in.

Mijn werkwijze

Samen zien we wat ik jou via mijn gidsen mag doorgeven en ook aan de hand van je horoscoop kan ik je duidelijke richtlijnen geven over hoe je verder moet en waarom er bepaalde levenslessen op je pad komen. Ik help je graag vanuit liefde en met eerlijke adviezen weer verder. Als ik ook met je horoscoop werk heb ik in ieder geval je geboorte datum en plaats nodig. Als jij je geboortetijd hebt is je horoscoop heel precies deze kan je eventueel aanvragen bij de gemeente waar je geboren bent.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel tussen 11 tot 23 uur
Dinsdag : variabel tussen 11 tot 23 uur
Woensdag : variabel tussen 11 tot 23 uur
Donderdag : variabel tussen 11 tot 18 uur
Vrijdag : variabel tussen 11 tot 23 uur
Zaterdag : variabel tussen 11 tot 23 uur
Zondag : variabel tussen 11 tot 23 uur

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Anja

9 beoordelingen

Heel fijn gevoel en het was een fijn gesprek , dankjewel 😘


Miriam - 14 Oktober 2019

Anja is een schat, heel pertinent, erg fijn aanvoelen, de vinger op de juiste plek gezet, is zo positief en bevestigt je in je eigenwaarde. Detecteert ook meteen alles wat er meespeelt, recht tot de essentie, geen tijdverlies aan futiliteiten die eromheen kunnen hangen, echt een zalig consult! Dank je Anja voor deze prachtige chat! 


An - 12 Oktober 2019

Fijn dat Anja me een stukje verder op de goede weg heeft geholpen.


Carole - 11 Oktober 2019

De hele situatie was direct duidelijk. Dit was een goed gesprek. Ik voel goed aan wat er speelt en ik heb de bevestiging en advies hierover gekregen. Top!


Frida - 10 Oktober 2019

Gesprek met Anja: astrologie in combinatie met aanvoelen, was voor mij verhelderend met betrekking tot mijn vraag. Dankjewel Anja!


Carla - 10 Oktober 2019

Anja voelt de situatie perfect aan, ze typt vlot en geeft je hoop voor de toekomst! Dank je wel lieverd X


Sophie - 9 Oktober 2019

Was een mooi consult, onwijs veel inzichten gekregen. Heel veel dingen klopte gewoon. Ze typt snel wat zeker fijn is. Anja is zeker een aanrader!


Withney - 9 Oktober 2019

Dit heeft een leuk effect gehad. Er is nog hoop voor me haha op een leuke man, ik moet uitgaan,😁dus. Was een leuke chat!


Miranda - 9 Oktober 2019

Prima verhelderend


Sandy - 8 Oktober 2019
Direct contact met AnjaTop