Editha

Relatieproblemen, Liefde, Persoonlijke ontwikkeling

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Algemeen
Offline

362 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over de liefde, relatieproblemen of financiën of persoonlijke ontwikkeling, dan voel ik in op jouw situatie of via een foto, en komt het niet meteen door dan gebruik ik me pendel om te kijken of kijk ik via mijn kaarten. Maar het kan ook zijn dat je zo ik de put zit dat je gewoon even niet meer weet welke keuzes je moet maken, dan wil ik jou graag helpen om weer het positieve van het leven te gaan inzien. Want hoe donker het ook kan zijn, het kan ook altijd weer licht worden.. En heb je alleen een luisterend oor nodig, dan wil ik er ook graag voor jou zijn, alles om maar weer het positieve terug te krijgen in je leven lief mens!

Gaven en methodes:

 • Helderhorend
 • Heldervoelend
 • Pendelen
 • Fotoreading
 • Orakelkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Met humor waar mogelijk

Over mij

Hallo lief mens, Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel ik ben Editha. Ik help nu 1 en half jaar mensen met vragen, sta ze bij door moeilijke periodes te komen.. En doe dit met veel plezier. Ik heb me altijd al anders gevoeld maar wist niet wat het was ik was heel onzeker vroeger, en vroeg me vaak af wat ik hier deed op aarde.. Maar toen ik ontdekt werd door een andere medium is alles heel snel gegaan voor me.. En nu wil ik het doorgeven aan die geen die het nodig heeft.. Want als ik een ander kan helpen weer positiever in het leven te komen staan of een lach op het gezicht te toveren wordt ik daar echt gelukkig van..Want ik kom zelf ook van ver kan een boek over me leven schrijven maar nu sta ik hier op deze mooie site Mediumchat voor mij een droom die uit kwam!

Mijn werkwijze

Geen vraag is te gek voor mij. Om goed te kunnen helpen werk ik het liefst met jouw foto of die van een ander persoon zo krijg ik sneller inzichten en antwoorden door.. En kan ik jou beter helpen. Je kan eenvoudig een foto uploaden in het systeem van Mediumchat die ik dan te zien krijg. Ik typ vlot en probeer altijd te zorgen dat je niet lang hoef te wachten op antwoorden. Ik hoop snel wat van je te horen.. Liefs Editha

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 09:00/11:00 20:00/23:00 uur
Dinsdag : 09:00/12:00 / 29-09 ben ik er niet in de avond!
Woensdag : 09:00/12:00 20:00/22:30 uur
Donderdag : 09:00/12:00 20:00/22:00 uur
Vrijdag : 08:30/10:00 21:00/ 01:00 uur
Zaterdag : Geen vaste tijden
Zondag : 20:00 uur t/m 23:00 uur

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Editha

8 beoordelingen

Super fijn gesprek. Ik heb haar nooit eerder gesproken, maar zo fijne chat. Ze voelt alles zo goed aan. Nogmaals dankjewel!


Caroline - 21 September 2020

Ze voelfe heel goed mee in het verdriet de emotie. Wat knap


Irma - 21 September 2020
Alles was oken fijn
Anthony - 19 September 2020

Fijn consult gehad


Richard - 16 September 2020

Dingen werden door haar zo goed beschreven dat ik vertrouwen heb in de antwoorden die ik kreeg. Eigenlijk een hele geruststellende chat, ik voel me er goed bij.


Frida - 6 September 2020

Wat een lieve vrouw. Ze heeft me heel erg geholpen❤


Marinda - 3 September 2020

Voelt goed en vertrouwd.


Massimo - 28 Augustus 2020

Een lieve consulente, zeker de moeite waard om aan te spreken!


Patricia - 21 Augustus 2020
Direct contact met EdithaTop