Talen :
Nederlandse Healer Engelse Healer

Healer en dierentolk Ellen, helpt je om jouw leven terug in eigen handen te nemen!

Hoi en welkom! Mijn naam is Ellen Lichteveld en ik help je graag met al je vragen. Zeker als je net dat extra zetje nodig hebt om los te breken uit blokkades en terug te wandelen naar je hart. Dat zetje krijg je van mij met behulp van healing, mijn intuïtie en de boodschappen die ik doorkrijg vanuit het dierenrijk.

Specialisatie
Als kind werd het me al snel duidelijk dat ik veel meer voelde dan anderen en dat ik een heel scherp inzicht had in de emoties en blokkades bij de mensen en dieren om me heen.

Ook heb ik mijn hele leven al een bijzondere band met dieren. Ik ben dierentolk en werk daarom veel met boodschappen uit het dierenrijk. Van je eigen huisdieren, of via mijn kaartendeck, de Power Animal Oracle Cards. Onze dieren hebben zo veel wijsheid in zich en helpen ons graag terug naar ons hart en naar een gelukkiger leven!

Met behulp van deze boodschappen, gecombineerd met mijn heldervoelendheid en helderwetendheid kan ik jou tips en inzichten geven in jouw blokkades en de patronen waar je in vastzit. Vervolgens help ik je om de juiste mindset te vinden om deze blokkades en patronen te doorbreken. Zo kun je weer zelf je leven in eigen handen nemen en je leven naar wens creëren!

Tijdens de chat kan het ook zijn dat er spontaan healing gaat stromen. Je mag me tijdens de chat ook altijd om healing vragen. Ik ben een spirituele healer, wat wil zeggen dat ik jou op afstand healing kan geven met behulp van mijn gidsen en krachtdieren. Mijn healing werkt met name op energetisch / emotioneel vlak en kan helpen om oude blokkades en trauma's op te lossen.

Met welke vragen kun je bij me terecht?
Eigenlijk met al je levensvragen … Daarbij leg ik de nadruk op wat JIJ kunt doen om je leven weer in eigen hand te nemen en dichter bij je hart te komen en meer levensvreugde te ervaren.

Je kunt bij mij ook terecht voor vragen aan / over jouw huisdier. Ook voor je overleden dieren, om zo wellicht een mooie afsluiting te kunnen vinden. Stervensbegeleiding en rouwbegeleiding vind ik hele dankbare en mooie aspecten van mijn vak als dierentolk, waar ik je dus graag mee help.

Wat heb ik van je nodig?
Je naam en vraag is in principe voldoende, een foto mag en is fijn!
Voor het communiceren met dieren heb ik een foto en de naam van het dier nodig.


Offline

Status van Ellen : Ik help je graag weer grip op je leven te krijgen, met behulp van het Power Animal Oracle en/of de inzichten van je eigen dieren! Zaterdag is mijn vrije dag, maar alle andere dagen ben ik zo veel mogelijk online voor jullie, maar in ieder geval 's avonds tussen 9 en 11. Wil je me echt graag spreken, stel dan gerust een sms alert in!!

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ellen

Live Chat

Via e-mail kunt u Ellen bereiken.

Offline

Klantervaringen

Een heel fijn gesprek. Kwam direct op wat er speelt.


Ellen - 8 April 2018
Top