Monica

Geeft je kracht voor de toekomst!

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Algemeen
Offline

271 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Door middel van mijn kaarten en zo ook de boodschappen die ik door mag krijgen van onze gidsen, engelen en/of overleden dierbaren, kan ik je inzichten geven over het verleden en het heden. Dit maakt het voor jou mogelijk om meer begrip te krijgen over jouw leven zodat je met de juiste handvatten zelfverzekerder de toekomst tegemoet kunt gaan. Mijn missie is om jou te helpen jezelf te leren hoe jij jouw eigen leven kunt keren. Hoe je welke negatieve ervaring dan ook kunt loslaten! Hoe je echt vanuit je eigen kracht kunt leven, op jouw eigen wijze.

Gaven en methodes:

 • Automatisch schrift
 • Tarotkaarten
 • Hypno/Regressie therapie
 • Medium
 • Narcisme

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Met humor waar mogelijk

Over mij

Hallo lief mensenkind, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Mijn naam is Mónica en ik ben geboren met het mediumschap. Zolang ik mij kan herinneren heb ik contact gehad met gidsen en overledenen en ben ik automatisch onbewust altijd in staat geweest om allerlei energieën bij anderen aan te voelen. Wanneer ik mijzelf ervoor openstel, zoals tijdens een gesprek met jou, mag ik allerlei boodschappen doorkrijgen die jou verder kunnen helpen. Veelvuldig maak ik ook gebruik van mijn Osho tarotkaarten.

Mijn werkwijze

Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Een foto mag altijd, maar is zeer zeker geen must. Doe altijd dat waar jij je prettig bij voelt. Het belangrijkste hierin is om van jou een duidelijke vraag te krijgen. Geen enkele vraag is raar en er zal nooit oordeel van mijn kant zijn. Hoe duidelijker jouw vraag, hoe duidelijker ook de boodschappen zullen zijn die ik voor je door mag krijgen. In de afgelopen 25 jaar ben ik niet alleen werkzaam als medium geweest maar heb ik mij ook op allerlei andere gebieden ontwikkeld en gespecialiseerd in: Osho tarot, automatisch schrift, pendelen, reinigen van huizen, reinigen van aura´s, verbindingstherapie d.m.v. chakra's, persoonlijke en spirituele ontwikkeling (individueel en in groepen), sociaal maatschappelijke dienstverlening, hypnotherapeut, kinderhypnose therapeut, NLP-coach, life-coach, angsten en fobieën, regressietherapie, rouwverwerking, verslavingen, mindfulness. Tot gauw! Liefs, Mónica

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL Mediumchat Spanish English speaking psychic

Direct contact met Monica

5 beoordelingen

Monica gaf supersnel antwoord en was heel oprecht en eerlijk en voelde precies aan wat ik nodig had


Lamarche - 5 Januari 2020

Heb genoten van ons gesprek, net wat ik nodig had. En ze tikt vrij snel, wat ik zeer waarder. Ze is eerlijk als ze iets niet door krijgt. Ik ga zeker weer contact met haar zoeken.


Selita - 23 Mei 2019

Super lieve vrouw, begreep mijn verdriet en maakte me rustig. Gaf me tips en de dingen die ze aanvoelde!


Lamarche - 24 April 2019

Heel mooi om te horen, klopte allemaal!


Daisy - 19 April 2019

Gesprek met monica was heel fijn en helder. Ze kreeg duidelijke boodschappen door en bevestigde eigenlijk wat ik zelf al voelde. Een erg goed medium.


Laura - 2 April 2019
Direct contact met MonicaTop