Janine

Laten we samen de balans vinden!

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

267 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, je werk of andere persoonlijke keuzes dan help ik je graag. Ik voel in op jouw situatie. Qua liefdesvragen voel ik het liefst in op een naam en eventueel een foto. Als het ware kom ik dan in de gevoelsbeleving van die persoon. Daarnaast ben ik me aan het verdiepen in tarotkaarten. Vooralsnog merk ik vooral dat deze kaarten bevestigen wat ik al voelde.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Fotoreading
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Relatie coach
 • Psychische problematiek

Communicatie:

 • Warm en hartelijk
 • Veel inzichten
 • Sterk aanvoelend en praktisch

Over mij

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben heldervoelend en hoogsensitief. Als klein kind zag ik al aura's om mensen heen. Na een aantal keer flink belachelijk te zijn gemaakt heb ik dit heel ver weg gestopt. Totdat er een moment in m'n leven kwam dat ik er niet meer omheen kon. Inmiddels heb ik mijn gave meer dan geaccepteerd en help ik graag anderen op weg. Het is zo fijn om mensen in balans te brengen en ze tot inzichten te laten komen die ze al met zich meedroegen.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is eigenlijk heel simpel. We hebben een korte kennismaking, jij legt de situatie voor en ik ga in jouw energie zitten. Of natuurlijk in de energie van de persoon die hierbij betrokken is. Vaak voel ik dan ook de interactie tussen jullie beide energieƫn. Ik typ snel en zal jou tot nieuwe inzichten laten komen, waar je mee verder kan. Ik zal altijd eerlijk zijn, ook als het een antwoord is waar je misschien niet op zit te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Janine

11 beoordelingen

Ze gaf ook veel zelf aan zonder dat ik het vroeg dat vondt ik heel erg fijn ben niet zo een prater als ik op de spot sta en later denk ooja had ik dit maar gevraagd dan is het fijn als ze zelf ook veel aanvoelt.


Margaret - 29 Mei 2020

Wat een fijn medium. Aan de hand van een foto kan ze veel informatie geven. Ze heeft mij gerust gesteld en wat ik dacht bevestigd. Ik kom zeker snel een keertje terug bij haar.


Nathalie - 28 Mei 2020

Wat een fijn medium. Aan de hand van een foto kan ze veel informatie geven. Ze heeft mij gerust gesteld en wat ik dacht bevestigd. Ik kom zeker snel een keertje terug bij haar.


Nathalie - 28 Mei 2020

Supergesprek! Ze typt snel en wist al veel zonder dat ze dingen kon weten. Aanrader!


Laura - 26 Mei 2020

Geeft goed advies en vooruitzichtenšŸ™šŸ½. Ze is lief en heel eerlijk!


Lydia - 20 Mei 2020

Vriendelijk en behulpzaam *****


S - 20 Mei 2020

Met een open mind denkt Janine mee in oplossingen hoe je de focus bijvoorbeeld kan verleggen zodat je dichtbij jezelf blijf! En weet spot on dingen te voelen!


Naomi - 17 Mei 2020

Ze was heel goed een topper


Janus - 17 Mei 2020

Een heel fijn consult gehad. Ze heeft gevoel voor humor en je voelt dat ze het écht met je meent! Verder kan ze goed invoelen op de mensen en komt ze met specifieke antwoorden. down to earth en niet zweverig. Als je een goed consult wilt, chat dan met Janine!


Anita - 13 Mei 2020

Een heel fijn consult, met mooie bevestigingen en toevoegingen waar ik echt iets mee kon. Het onrustig gevoel kon ik meer plaatsen. Ben benieuwd waar de rest naartoe zal leiden, maar wel met meer rust! Heel erg bedankt en heel fijn gesprek:)


Deniz - 9 Mei 2020

Janine, kwam binnen in de chat je voelde goed aan , zeer lief en heel belangrijk zuiver ze weet wat ze zegt en is er voor jou . Tot snel šŸ˜˜


Samantha - 7 Mei 2020
Direct contact met JanineTop