Henk Jan

Helpt je liefdevol maar krachtig weer op weg.

Mijn specialismen:


 • Contact met overledenen
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

895 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Een vaak gestelde vraag is; "Hoe is het mogelijk dat je "informatie" over mensen door krijgt en hoe werk je daarmee?" Voor mij is het net als zoeken naar een zender op de radio. Soms zit er ruis maar meestal kraakhelder een radiostation. Omdat u de krachtigste "zendmast" van het universum bent voel, lees en zie ik wat U uitzendt. Als medium leg ik contact met genezijde en ontvang ik informatie die op uw leven van toepassing is. Soms voelt men zelfs de aanwezigheid van overleden dierbaren

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Coaching
 • Medium
 • Spiritueel coach

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Warm en hartelijk
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Een warm welkom! Ik ben Henk Jan en al ruim 14 jaar werkzaam als helderziend spiritueel coach en medium. Ik geef je een krachtig consult waarin ik je liefdevol weer op weg help. Als winnaar van de award "Medium van het jaar" en oud-deelnemer van "Het zesde zintuig" bij RTL 4 heb ik veel ervaring in huis. Door verschillende cursussen in Engeland waar ik door gerenommeerde mediums zoals Paul Jacobs en Mavis Patilla ben geschoold zijn mijn consulten verhelderend en eerlijk.

Mijn werkwijze

Door mijn jarenlange ervaring in mijn praktijk kom ik snel tot de kern van de zaak. Vaak heb ik aan een half woord al genoeg om in te voelen op jouw situatie. Hierdoor kunnen we direct tot een gesprek komen waarin de belangrijkste punten voor jou naar voren komen. Wanneer ik me in voel op jouw (overleden) dierbaren kun je zelfs de aanwezigheid van deze mensen voelen. Een positief resultaat voor jou staat bij mij voorop en ik help je liefdevol weer op weg. Op allerlei gebieden!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Ochtend, rest van de dag variabel
Dinsdag : Ochtend, rest van de dag variabel
Woensdag : Ochtend, rest van de dag variabel
Donderdag : Ochtend, rest van de dag variabel
Vrijdag : Ochtend, rest van de dag variabel
Zaterdag : Regelmatig gedurende de dag
Zondag : Regelmatig gedurende de dag

Talen

Mediumchat NL Mediumchat Deutschland English speaking psychic

Direct contact met Henk Jan

45 beoordelingen

Henk Jan is mijn absolute favoriet! Vandaag was weer een super goede chat,met antwoorden welke hij niet kon weten. Dank je wel lieve HJ voor je geduld in deze zware tijd voor mij.


Astrid - 27 Juli 2020

Wist dingen te vertellen die hij niet kon weten


Brigitte - 22 Juli 2020

Was een fijn gesprek. Kreeg aandachtspunten om aan te werken zodat ik mijn doel kan bereiken. Nadien nog mooie informatie over mijn hond. En toen waren de credits op. Dus bij deze nog dank je wel ๐Ÿ˜˜


Marielle - 15 Juli 2020

Henk Jan typt snel, met humor en komt gelijk met informatie. Ik ben fan! Dankjewel, ook wat je op het laatst zei over mijn vader en oma, echt heel fijn!


Danielle - 13 Juli 2020

Leuk gesprek, zaten op 1 lijn. Zeker aan te raden! :)


Brenda - 10 Juli 2020

Hj is voor mij de topconsulent !met humor en kennis verteld hij zonder vragen de juiste dingen. Hij laat mij steeds versteld staan! Zo to the point en echt grappig!


Astrid - 9 Juli 2020

Het gesprek met Henk Jan was echt een eye opener! Te lang het "verkeerde" gedaan. Ga het nu eens op een andere boeg gooien en ben heel benieuwd of het werkt.... ๐Ÿ˜‰


Adrie - 8 Juli 2020

Het is altijd weer een verrassing met de antwoorden van Henk jan, dan weet ik waar ik aan toe ben. Dank je wel Henk jan voor je antwoorden, helaas ging mijn vraag over een scammer, gelukkig kwam ik er op tijd achter. Tot de volgende keer op de chat. Lieve knuffel Monique xx


Monique - 7 Juli 2020

Geweldig fijn gesprek


Sabrina - 1 Juli 2020

Was een zeer diepgaand gesprek ... zal hem zeker nog spreken.


Pascale - 30 Juni 2020

Ik moet even alles laten bezinken maar heb wel antwoorden op vele vragen en onduidelijkheden vermoed ik.


An - 29 Juni 2020

Henk Jan is snel met antwoorden, wist ook nog van vorige keer ! heel aardig vriendelijk, en met humor !


Anoniem - 25 Juni 2020

Zeer bijzondere reading en met alleen een naam zoveel details over wat voorgevallen is, is erg bewonderingswaardig. Zeer snel en zeer zuiver. Absoluut een must. Eerlijk en oprecht, daarbij heeft ook humor wat ik kan waarderen. Kan gericht kijken naar de nabije toekomst. Topper.


Elisa - 24 Juni 2020

Erg prettig gesprek. Was to the point en eerlijk. Dankjewel! Gr Susan


Susan - 19 Juni 2020

Henk Jan is een warme gesprekspartner die uitstekend de situatie aanvoelt zonder dat hij uitleg vraagt. Het was een heel aangenaam gesprek dat me de juiste inzichten bracht.


Mark - 19 Juni 2020

Wat een bijzondere ervaring! Zeer onder de indruk!!!


Astrid - 13 Juni 2020

Duidelijk en snel antwoord zeer tevreden


Charly - 10 Juni 2020

Henk Jan was zeer on point. Typt super snel en wist dingen die hij echt niet kon weten. Praat je ook niet naar je oren maar zegt echt waar het op staat. Absoluut een aanrader! Bedankt voor de goede Reading Henk Jan โœจ


Wendy - 10 Juni 2020

Top


Illian - 10 Juni 2020

In 1 woord samengevat : fantastisch!


Britte - 9 Juni 2020

Bedankt Henk janโค๏ธ๐Ÿ˜˜


Nathalie - 8 Juni 2020

Ik had een super fijn gesprek met Henk Jan waarna ik ook weer verder kon, even de bevestiging dat ik op de goede weg ben en zo verder mag gaan!


Linda - 8 Juni 2020

Het geeft helderheid, eerlijkheid en rust waarmee ik verder kan..


Inge - 6 Juni 2020

In een woord voor Henk Jan een topper. Typt heel snel alles stroomt binnen zonder ook maar enige info van mijn kant uit. Zit helemaal in het verhaal hoe het is en helemaal juist. Kan alles beschrijven wat er speelt bij mij en de persoon in kwestie. Ook heel veel goede tips en waarheden over mezelf. De confrontatie met mezelf maar wel heel liefdevol en luchtig. Net dat wat ik nodig had. Dankjewel Henk Jan zo verder en veel mensen kunnen heel veel baat hebben met jou โค๏ธ๐Ÿ˜˜


Nadja - 2 Juni 2020

On point, heeft niks nodig, pakt alles waar ik mee zit uit mijn energie, typt snel en maakt direct alles inzichtelijk!


Barbara - 20 Mei 2020

Wat Henk Jan zegt klopt allemaal. De voorspelling is afwachten. Een fijn persoon om mee te chatten, voelde ๐Ÿ˜Š


Marja - 20 Mei 2020

Mooie man ben je Henk Jan, van binnen 'n van buiten <3 :) Dankjewel voor 't fijne gesprek wat ik met jou mocht hebben!


Patrice - 16 Mei 2020
Meer vertrouwen in mezelf gekregen en fijn om te weten dat er hulp van andere zijde is.
Riane - 13 Mei 2020

Fijn gesprek.


Ellen - 5 Mei 2020

Fijn gesprek, to the point!


Leonie - 5 Mei 2020

Heel fijn, direct en eerlijk. Duidelijke inzichten gekregen, superfijn.


Alien - 4 Mei 2020

Heel goed, alles klopte! โค๏ธBedankt Henk-Jan ๐Ÿ˜˜


Nathalie - 3 Mei 2020

Een hele lieve man, mooie duidelijke antwoorden, hij wist het gewoon, alles klopte. Ik ga zeker vaker naar hem toe, voelt heel vertrouwd! een topper!!


Monique - 19 April 2020

Heel vlotte chat. Mooie tips. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt.


Ilse - 2 April 2020

Zeer dankbaar voor hoe Henk Jan me ondersteunt in mijn proces en me uitnodigt om mijn pad te lopen en minder te gefixeerd te zijn op de uitkomst.


Paul - 2 April 2020

Fijn gesprek gehad,,mooie bevestiging gehad en me kracht gegeven om op deze weg verder te gaan ..bedankt Henk jan kom zeker nog eens bij je terug


Marja - 30 Maart 2020

Kort, maar zeer krachtig! Dankjewel Henk Jan!


Danielle - 30 Maart 2020

Heel fijn gesprek, voelde alles goed aan. Gaf goed advies, dankjewel!!


Caroline - 22 Maart 2020

Na een ongelofelijke moeilijke periode waarbij niks meer recht leek te staan. In gesprek geweest met henk jan. Wat was dat fijn. Ik hoefde vrijwel niks te vertellen alles kwam vanzelf... ik heb me verbaast in hoe alles klopte. En hoe hij het juiste zei en me daarmee zoveel steun en kracht gaf om door te gaan. Na een langere periode henk jan opnieuw gesproken... wat voel ik me weet in het leven staan. En kan ik terug kijken naar hoe het was en hoe ik stap voor stap met behulp van henk jan gekomen ben waar ik u sta. Blik vooruit. Geloven in eigen kracht en alles wat lief heeft. Henk jan ik heb het je al gezegt maar nogmaals het is ongelofelijk fijn om.met je te praten. En wat ben ik dankbaar dat je mij geholpen hebt. Ik ga je vast en zeker nog spreken.. Je bent ook maar een mens ๐Ÿ˜œ maar wel een heel mooi en fijn mens! Bianca


Bianca - 3 Maart 2020

Gelukkig heb ik je weer gevonden! Je bent een lieverd en zeer zuiver. Praat je niet naar de mond maar is eerlijk. Topper! Kus!


Miran - 21 Februari 2020

Het gesprek voelde goed en vertrouwd aan. Alles klopte wat hij zei. Ik voel me begrepen. Het betekent veel voor mij. Henk Jan heeft me weer moed gegeven. Mooi dat hij aan het einde liet weten dat ik geholpen wordt door mijn oma.


Esther - 13 Januari 2020

Henk jan is een zo goed, zo oprecht en wist zoveel te vertellen wat klopte precies ,over mijn vragen waar ik goed antwoord op kreeg ..goede lessen maar ook over mijn pas overleden vader. Ik zou zeker nog een keer een consult bij hem doen.


Jacqueline - 7 Januari 2020

Wat een fijn gesprek. Vertrouwen , bevestiging en tips. Zonder een naam te noemen exact weergeven hoe iemand is. Hier krijg je een energie boost van. Bedankt Henk Jan!!


Marion - 7 Januari 2020

Boven verwachting informatie en duidelijkheid ontvangen over mijn zojuist overleden oma... had ik nog helemaal niet eens verwacht. Alle info klopte... dankjewel Henk Jan๐Ÿ™๐Ÿฝ♥๏ธ


Jennifer - 6 Januari 2020

Voelde vertrouwd hartelijk dank Henk Jan.


Francis - 29 November 2019
Direct contact met Henk JanTop