Talen :
Nederlandse Medium

Medium en Akasha Reader Ineke, helpt je graag te leven vanuit je eigen innerlijke kracht!

Voel je welkom en wat fijn dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Ineke en ik ben heldervoelend, helderhorend, helderwetend en als het mag ook helderziend. Als Tarotist kan ik je veel inzicht geven in de ups en downs van je zielepad. Met mijn helende vermogens kan ik bij elk probleem verlichting bieden. Kinderen draag ik een warm hart toe en als Mediamiek Kinderwerker help ik graag. Wat ik het belangrijkste vind is om jou de tools te geven dat jij zelf je leven kunt helen en veranderen. Om te leven vanuit je eigen kracht. Dan ben je bij mij op de juiste plek en ik help je graag dit te realiseren.

Specialisaties
Mijn specialisatie is o.a. het mediumschap, zowel het afstemmen op jouw energie in het hier nu, waardoor het mogelijk is dat ik veel vragen voor jou kan beantwoorden, is contact met overledenen zeker mogelijk. Als extra tool maak ik als Tarotist gebruik van de kaarten. Ik ben gediplomeerd Mediamiek kinderwerker en ik werk volgens de Luisterkindmethode. Trance healing en Soul body Fusion(quantum) is in deze combinatie een mooie aanvulling bij alle verschillende specialisaties.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Met alle levens vragen kun je met mij chatten. Bij vragen over kinderen is het wel wenselijk dat de ouders/verzorgers dit doen. Een korte luisterkindafstemming is via de chat zeker te doen. Als ondersteuning is het altijd mogelijk een healing te doen. Ik werk graag vanuit het hier en nu omdat daar de kracht en het inzichten te vinden zijn die jou kunnen helpen je toekomst zelf vorm te geven.

Wat heb ik van je nodig?
Jouw naam of de naam van het kind en de volledige geboortedatum. Heb je een specifieke vraag dan is deze zeker welkom. Tot snel op de chat en ik zal mijn best doen om je zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen.

Hartelijke groet,
Ineke


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Ineke

Live Chat

Via e-mail kunt u Ineke bereiken.

Offline

Klantervaringen

Fijn en verhelderend!


Marjolein - 12 April 2018
Top