Talen :
Nederlandse Helderziend

Medium Johanna, helpt je snel en to the point op weg naar eerlijke inzichten!


Hallo,
Leuk dat je er bent. Mijn naam is Johanna. Ik heb van jongs af aan dat ik dingen zie. Ik dacht altijd dat het normaal was dat iedereen dit had. Ik werk met een bijzondere kaartendeck wat niet meer is te verkrijgen. Door mijn kaartendeck en intuïtie en niet te vergeten mijn levenservaring ben ik mij heel bewust geworden van mijn gave en voel ik snel aan waar jou blokkade ligt en hoe je hier het beste uit kan komen. Tijdens onze sessie ben ik snel te te point en geef je open en eerlijk de inzichten op een positieve manier.

Specialisaties
Mijn intuïtie is soms sneller dan mijn chat en dit maakt mijn consulten bijzonder en specifiek en to the point. Door mijn positieve uitstraling zal
je ook tijdens de chat de positieve energie van mij ontvangen. Ik gun iedereen het beste, ook jou!

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Natuurlijk kun je met al je vragen bij me terecht over het hier en nu. Huiselijk geweld waar ik zelf in heb gezeten enkele jaren geleden. Ik ben
ook gespecialiseerd in ondernemerschap, werk en liefde. Geen vraag is mij te gek. Stel je vraag gerust en ik zal het met veel liefde, open en eerlijkheid beantwoorden.

Wat heb ik van je nodig?
Je voornaam en leeftijd, en als je vraag ook over je geliefde of iemand anders gaat dan ook graag de voornaam en leeftijd van de andere persoon. En niet te vergeten je vraag zonder inhoud. Vertel wat voor jou belangrijk is. Tot zo….

Liefdevolle groet,
Johanna


Offline

Status van Johanna : Ik probeer zoveel mogelijk weekends online te zijn. Zaterdag, zondag en maandag zijn de dagen dat je mij hier kunt vinden. Tijden zijn voor mij moeilijk om aan te geven. Het kan soms zijn dat ik even mijn rust voor mezelf pak en er een dag of weekend niet aanwezig ben. Maar ik beloof dat ik er dan het weekend erop weer aanwezig zal zijn.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Johanna

Live Chat

Via e-mail kunt u Johanna bereiken.

Offline

Klantervaringen

Open en eerlijke vrouw geeft duidelijke antwoorden op je gestelde vragen. Een aanrader!


Miranda - 20 Februari 2018

Zeer fijn gesprek. Ze voelde mij heel goed aan en ook mijn partner. De dingen die ze zei kwamen ook overeen met de waarheid. Johanna heeft echt de gave om mensen aan te voelen en vragen op te lossen. Ze gaf me antwoorden en advies en hoop en moed om problemen op te lossen.


Vanessa - 9 Februari 2018

Johanna is direct en eerlijk en terwijl je haar niet kent geeft ze je een bijzonder gevoel! Ik kom zeker nog eens terug bij haar.


Tamara - 29 Januari 2018

Jazeker! Ik vond het heel bijzonder. Vermoedens worden bevestigd en iemand zegt eerlijk hoe het is.


Annelies - 27 Januari 2018

Ik heb een duidelijk en goed gesprek gehad. Ik vroeg om inzicht in een situatie en die heb ik gekregen. Topper! Zeker een aanrader. Dankjewel :) veel liefs!


Inge - 23 Januari 2018

Johanna bedankt voor je gesprek je hebt me een super gevoel gegeven over mijn vraag!


Annemarie - 14 Januari 2018
Top