Talen :
Nederlandse Helderziend

Medium Johanna, helpt je snel en to the point op weg naar eerlijke inzichten!

Hallo,

Wat fijn dat je er bent! Mijn naam is Johanna, en ik ben geboren met prachtige talenten waarvan ik als kind aannam dat iedereen ze had. Als wij samen in gesprek gaan, gebruik ik mijn intuïtie of een bijzonder kaartendeck wat niet meer verkrijgbaar is. Wil jij meer inzichten in jezelf, je werk relaties of vind je het prettig om gecoacht te worden? Als je het wilt kan je ook een healing ontvangen om je blokkades te doorbreken.

Specialisaties
Mijn intuïtie is soms sneller dan de chat. Dit maakt ieder consult bijzonder, specifiek en to the point. Het is mijn passie je op een ‘down to earth’ manier te motiveren en te stimuleren zodat jij je geïnspireerd voelt om zelfstandig je stappen te gaan zetten.

Ben je een ondernemer en ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt of wil je advies? Ik help je meer inzicht te krijgen zodat je door een paar simpele veranderingen door te voeren, meer inkomen kunt verdienen.

Zit je in een nare situatie waarin lichamelijk of geestelijk huiselijk geweld aan de orde is? Denk niet dat het minder erg is dan lichamelijk geweld. Geestelijke mishandeling is even pijnlijk, laat je constant twijfelen, maakt je onzeker en slaat een deuk in je zelfvertrouwen en je voelt je onbegrepen. Door samen in gesprek te gaan, krijg jij meer zelfvertrouwen en durf je stappen te gaan zetten tot zelfstandigheid.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Iedere vraag is welkom. Sta jij ervoor open de uitdaging aan te gaan en ben je bereid aan jezelf te werken, neem dan contact op. We houden het wel bij het Hier en Nu en kijken samen welke beslissingen je kunt nemen om op een prettige manier in het leven te kunnen staan.

Wat heb ik van je nodig?
Een foto van jou of van je geliefde, je voornaam en leeftijd. Stel alsjeblieft een duidelijke vraag, dan kunnen snel samen aan de slag. Tot straks… 

‘Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken. Niets is onmogelijk!’

Liefdevolle groet,

Johanna 


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Johanna

Live Chat

Via e-mail kunt u Johanna bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Johanna. Ze zag en voelde dingen heel goed aan, en heeft mij bevestiging gegeven waar ik op hoopte. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug. Zij is echt heel goed in haar werk en ze heeft mij meer rust gegeven. Dank jewel Johanna. Heel veel liefs van Annita.


Annita - 26 Juni 2018

Duidelijke antwoorden op vragen, goede sturing en tips om valkuilen te vermijden... top!


Filip - 24 Mei 2018

Heel veel feedback gekregen . Johanna voelt precies aan wat ik wilde weten . Warm aan te bevelen!!!


Melitta - 1 Mei 2018

Johanna is zeer vriendelijk en komt direkt to the point. Ze geeft heel helder antwoord en wijkt niet af van de vraag. Het antwoord is duidelijk! Fijn gesprek gehad .


Marion - 18 April 2018

Voor het eerst een goed gesprek gehad over de zakelijke kant van mijn leven. Coaching en inzicht. Voor mij een goed en duidelijk gesprek. Bedankt Johanna


Don - 12 Maart 2018

Open en eerlijke vrouw geeft duidelijke antwoorden op je gestelde vragen. Een aanrader!


Miranda - 20 Februari 2018

Zeer fijn gesprek. Ze voelde mij heel goed aan en ook mijn partner. De dingen die ze zei kwamen ook overeen met de waarheid. Johanna heeft echt de gave om mensen aan te voelen en vragen op te lossen. Ze gaf me antwoorden en advies en hoop en moed om problemen op te lossen.


Vanessa - 9 Februari 2018

Johanna is direct en eerlijk en terwijl je haar niet kent geeft ze je een bijzonder gevoel! Ik kom zeker nog eens terug bij haar.


Tamara - 29 Januari 2018

Jazeker! Ik vond het heel bijzonder. Vermoedens worden bevestigd en iemand zegt eerlijk hoe het is.


Annelies - 27 Januari 2018

Ik heb een duidelijk en goed gesprek gehad. Ik vroeg om inzicht in een situatie en die heb ik gekregen. Topper! Zeker een aanrader. Dankjewel :) veel liefs!


Inge - 23 Januari 2018

Johanna bedankt voor je gesprek je hebt me een super gevoel gegeven over mijn vraag!


Annemarie - 14 Januari 2018
Top