Myrna

Helpt jou weer te geloven in je eigen kracht 🌟

Mijn specialismen:


 • Algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

217 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Wanneer je even vastloopt en vragen hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei of inzichten nodig hebt over hoe je een situatie het beste kan aanpakken, dan ben ik er voor je. Ik voel in op jouw situatie en energie en zie patronen of blokkades waar je zelf wellicht nog niet bewust van was. Ook wanneer je simpelweg je hart wilt luchten of een vriendin nodig hebt, dan luister ik met alle liefde naar jouw verhaal en ben je van harte welkom voor een gesprek :).

Gaven en methodes:

 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Bewustzijns-coach
 • Autisme coach
 • Meditatie
 • Psycholoog

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Warm en hartelijk
 • Voor een goed gesprek

Over mij

Hallo lieve jij, wat leuk dat je interesse hebt. Mijn naam is Myrna en ik help je graag terug te brengen naar het pad van liefde en licht. Naast mijn werk als coach ben ik momenteel werkzaam als yogadocente en meditatiebegeleider en reis ik met mijn werk de wereld rond. Hiervoor heb ik gewerkt als psycholoog, waarbij ik cliënten begeleidde met alcohol- en drugsproblemen en heb ik gewerkt als trainer/begeleider voor jonge kinderen met autisme. Mensen liefdevol adviseren, een luisterend oor bieden en een stukje rust brengen, is iets wat van nature in mij zit. Met de jaren heb ik deze gave met veel plezier steeds meer mogen inzetten en ontwikkelen. Van kleins af aan was ik al erg gevoelig voor de energieën van anderen om mij heen en kon ik de pijn en het verdriet bij anderen zien en voelen. Met de jaren heb ik hier steeds beter mee leren omgaan en heb ik ontdekt dat ik heldervoelend en hoogsensitief ben. Graag kijk ik met je mee in jouw verhaal om je mooie nieuwe inzichten en rust te bieden.

Mijn werkwijze

Je bent welkom met al jouw vragen. Tijdens ons gesprek stel ik me open voor jouw energie en komen er vanzelf antwoorden en inzichten bij mij binnen. Ik zal hierbij orakel- en tarotkaarten gebruiken ter ondersteuning. Het helpt daarnaast wanneer je een foto doorstuurt van jezelf of van iemand anders wanneer die bij de vraag betrokken is. Daarbij helpt het wanneer je zo open mogelijk bent in ons gesprek, waardoor ik meer informatie binnen mag krijgen en we samen snel tot nieuwe inzichten mogen komen :). Tot snel!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel in de avonduren
Dinsdag : variabel in de avonduren
Woensdag : variabel in de avonduren
Donderdag : variabel in de avonduren
Vrijdag : variabel in de avonduren
Zaterdag : variabel in de avonduren
Zondag : variabel in de avonduren

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic US psychic

Direct contact met Myrna

4 beoordelingen

Geduld heb ik nodig 🙈 dankjewel voor Fijne chat. Xxx


Ann - 4 December 2021

Ze had begrip en geen oordeel.


Sara - 19 November 2021

Myrna.. wat denkt u fijn mee en voelt aan als een enorm liefdevol persoon.. bedankt voor de tijd, geduld, tips en t warme berichtje achteraf.. Veel liefs terug💛


Marinda - 6 November 2021

een aangename babbel , voelt zeer goed aan en ziet de zaken juist, geen rond de pot draai gedoe


Mieke - 28 Oktober 2021


Top