Angelique

Ik creëer met jou een mooie toekomst vanuit zelfliefde

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

1480 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ben je heel gevoelig voor de stemming of gevoelens van iemand anders, voel je je leeg gezogen, voel je je onbegrepen, heb je weinig tot geen zelfvertrouwen of geen zelf liefde, loop je in relatie met anderen tegen problemen aan of loop je tegen uitdagingen aan met je kind, dan ben je bij mij aan het goede adres voor een reading. Als je ervoor open staat ben ik natuurlijk ook bereid jou of je kind(eren) te coachen.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Coaching
 • Fotoreading
 • Paragnost
 • Medium

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Ik voel jouw energie
 • Via engelen / gidsen

Iets over mijzelf

Hallo wat ontzettend leuk dat je dit leest. Ik ben een medium/paragnost. En ik vind het super leuk om te gaan chatten met je. Ik heb een achtergrond als nieuwetijdscoach, gezinstherapeute en heb 18 jaar werkervaring in het basisonderwijs. Deze kennis en ervaring helpen mij altijd tijdens het geven van een reading en het coachen van kinderen/volwassenen.

Mijn werkwijze

Als we samen gaan chatten, stem ik me af op jouw energie en mag ik je via mijn Engelen en Gidsen boodschappen doorgeven, dit kan ik ook doen voor je via een foto reading. Je krijgt in beide gevallen handvatten en inzichten van me door, zodat je verder kan komen in de uitdagingen waar je tegenaan loopt op dat moment. Mijn specialisaties zijn: readings geven, nieuwetijdskinderen, HSP (algemeen), persoonlijke/spirituele ontwikkeling, coaching volwassen/kinderen en gezinstherapie.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Angelique

36 beoordelingen

Meer dan alleen een indruk van de situatie, ook een wijs en waardevol advies. Angelique heeft enorm inzicht in wat nodig is en weet dat op een positieve manier mee te geven.


Patricia - 30 Augustus 2020

duidelijke antwoordden en een superleuk gesprek


Vanessa - 17 Augustus 2020

Angelique heeft me onmiddellijk een veilig gevoel gegeven door mij het perspectief te tonen waar iedereen altijd door zou moeten zien: ik ben genoeg. Ze reikte me een aantal praktische tools aan om onder andere dingen makkelijk los te laten. Ze zei wat ze door kreeg en aanvoelde tijdens het gesprek en ik voelde me tijdens het gesprek echt relaxt. Zij straalt een hele aangename energie uit!


Joeri - 11 Augustus 2020

Wat een lieve vrouw!


Nicoline - 4 Augustus 2020

Lieve Angelique , dankjewel voor je mooie en eerlijke consult . Je bent to the point en duidelijk . Je hebt mij juiste adviezen gegeven om nog meer te groeien en een nog mooiere versie van mezelf te mogen worden En dit alles vanuit zelfliefde ❤️ Ik ben je erg dankbaar 🙏🏻


Veronique - 10 Juni 2020

Dankuwel voor uw mooie e-mail consult. U komt voor mij over als een wijze vrouw die zelf veel heeft mee gemaakt en dat in combinatie met uw gave gebruikt. Bedankt ook voor de kaart, die u voor mij heeft getrokken. Ik wens u ook een fijn weekend toe :-) Groetjes Sandy


Sandy - 5 Juni 2020

Open en eerlijk, duidelijk. Typt snel en komt met meer dan je vraagt!


Ivana - 27 Mei 2020

Duidelijk en ga er zeker wat mee doen wat ze mij heeft geadviseerd en hele fijne Reading zeker voor herhaling vatbaar 💝


Nathasja - 20 Mei 2020

Heel oprecht en geeft goed en heel duidelijk advies


Sandy - 8 Mei 2020

Angelique is heerlijk eerlijk en oprecht! Ze heeft me met haar duidelijke uitleg en tips een stuk op weg geholpen en ik ga zeker nog lang profijt hebben van dit prachtige oprechte gesprek! ❤️


Lindy - 13 April 2020

Ik ben in shock van me gesprek met mevrouw Angelique recht voor het raap, goed nieuws gehad streef er ook naar uit😍 dank u wel♥️


Awishka - 12 April 2020

Snelle directe eerlijke antwoorden zonder poespas😁


Evelyn - 6 April 2020

Een heel fijne en leuke chat . Angelique heeft me goede raad gegeven . En nog extra leuke tips om te lezen en te horen . bedankt


Alain - 29 Februari 2020

Angelique is een lieve vrouw. Ze heeft me goede tips en adviezen gegeven zodat ik dingen kan veranderen. Vertelde dingen over me die ik direct kon plaatsen. Ik ga ermee aan de slag en ben benieuwd hoe dit jaar gaat lopen ;-)


Daniëlle - 7 Februari 2020

Het consult was het zoveelste, ik was verrast door de opmerkingen en met name de personen die ons steunen in het proces waarin wij zitten. Ik ga Angelique zeker opnieuw bellen wat een energie straat deze dame uit. Ik raad mensen aan om haar eens te proberen. Blij dat ik haar heb gesproken.


Reinder - 4 Februari 2020

Angelique voelt heel fijn aan. Luisterd naar je en geeft goede adviezen.


Monique - 23 Januari 2020

Het heeft mij geholpen om nog meer in mijn kracht te staan. Ik vond het een heel fijn gesprek en zal zeker weer contact opnemen. Voelde goed, warm en spontaan!


Hortensia - 16 Januari 2020

Angelique is klasse, straight to the point! Ze heeft mij n extra duwtje in de rug gegeven! Ze weet precies de gevoelige snaar te raken en geeft de juiste handvaten! Thnx Angelique, je gaat zeker weer van me horen!


Lia - 3 Januari 2020

Heel erg goed precies zoals ik ben ze raakte de goede snaar


Jeannette - 31 December 2019

Ze was duidelijk en eerlijk . Ze gaf het juiste advies en wist meteen wat er speelde .


Veronique - 17 December 2019

Harde tante... Maar is nodig bij mij... Ik pas haar tips toe.. Ook al is dit niet gemakkelijk... Hopelijk lukt het mij.. En kom ik de liefde van mijn leven tegen. Bedankt Angelique. 💋


Mireille - 16 December 2019

Fijn, lief en duidelijk


Wiena - 12 December 2019

De reading heeft me veel inzichten gegeven. En vragen beantwoord. De focus weer terug bij mezelf en positief afgesloten. Niet allemaal even fijn om te horen maar wel realistisch en met handvatten om verder te komen.


Sandra - 3 December 2019

Echt wauw, meteen spot on met rake punten en ik had nog niet eens wat getypt.. topper!


Melis - 3 November 2019

Door de vragen die Angelique mij stelde kwamen we samen tot inzichten over mijzelf. Dat was zeer verhelderend. En ook haar adviezen deden mij goed. Daarnaast vond ik zo mooi dat ze dingen zei dat precies de spijker op zijn kop sloeg. Dus nogmaals dankjewel Angelique :-)


Daisy - 31 Oktober 2019

Heel goed gesprek ! Had dadelijk door waar het om ging , heeft me gerustgesteld en me tools aangeboden die me konden helpen ! Echt een goed gevoel bij , heel eerlijk zonder te kwetsen ! Lieve dame met heel fijne energieke energie !


Nathalie - 6 September 2019

Hoi Angelique, Wat een krachtige en lieve vrouw ben je zeg! Je positieve en liefdevolle energie heeft me goed gedaan. Ik waardeer je tips en handvaten:-). Enorm bedankt voor het mooie gesprek. Ga door met je licht en liefde te laten schijnen. Warme groetjes en een glimlach :-)


Susanne - 6 Augustus 2019

Een bommetje energie en positiviteit, aanrader 🌺.


Tinne - 30 Juli 2019

Wat er gezegd is, is zo waar. Ik ben hier zo blij mee!


Henny - 28 Juli 2019

Nog nooit zo'n heldere reading gehad...kippenvel! Ze is de beste!


Sandy - 27 Juli 2019

Wat een ontmoeting en wat een prachtig inzicht mocht ik van Angelique ontvangen. Zonder enige info voelde ze precies aan waarvoor ik haar spreken wilde en kon mij in een fantastisch gesprek liefdevol uitleggen waar ik op vast liep. Mooier nog is dat ze me een weg op kon coachen die ik zelf nog niet gezien had! Dankbaar.. enorm dankbaar


Ricardo - 12 Juli 2019

Wat een prachtig mens. Ze voelde me gelijk aan en wist precies wat ik nodig had. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld als na de chat met Angelique. Ik ga verder met aan mezelf werken met de inzichten die ik heb mee gekregen. Lieve Angelique, heel erg bedankt❤ Ik kom zeker bij je terug🤗


Hakima - 6 Juli 2019

Vond het een zeer prettig en duidelijk gesprek!


IRMA - 16 Juni 2019

Was zeer duidelijk gesprek en fijne antwoorden op mijn vragen!


Pia - 6 Mei 2019

Zeer fijn gesprek gehad.


Cindy - 1 Mei 2019

Wat een ontzettend lieve vrouw, zat er echt even doorheen maar ze wist precies de toon te raken van wat ik nodig had. Ze snapte het voordat ik wat zei. Bijzonder en heel liefdevol. Dank je wel!


Susanne - 25 April 2019
Direct contact met AngeliqueTop