Rachella

♥️Meer inzicht, liefde, rust en (zelf)vertrouwen

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling

SMS alert

660 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over de liefde, relaties, HSP, ontwaken of andere belangrijke keuzes in je leven? Of wil je je hart luchten, even alles loslaten en een luisterend oor? Ik ben er voor jou. Als wij in verbinding zijn, kan ik energieën en situaties invoelen. Het fijne is, dat er tegelijkertijd een zuivere, helende energie meeloopt. Met behulp van een foto en de tarot kaarten komen we snel tot inzichten en antwoorden, zodat jij de beste keuzes kunt maken én alles weer een stuk helderder wordt.

Gaven en methodes:

 • Tarotkaarten
 • Fotoreading
 • Lichtwerker
 • Spiritueel coach
 • ADD/ ADHD specialist

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Ik voel jouw energie
 • Geven van praktische tips

Iets over mijzelf

Hi, ik ben Rachella Danique. Sinds 2021 werk ik met liefde en plezier voor Mediumchat, omdat ik deze site het fijnst vind. Ook heb ik een praktijk voor schaduwwerk, healing en coaching. Als geboren healer en hooggevoelige empaat, sta ik in liefde en zachtheid voor je klaar. Weet dat ik altijd zuiver, oordeelloos en eerlijk werk, met al mijn aandacht en liefde voor jou. Ik nodig je uit om in gesprek en verbinding te gaan met mij, zodat jij je inzichten en antwoorden snel kan ontvangen.

Zo werk ik

Tijdens ons gesprek voel ik in op jou en de energie. Doordat er een verbinding wordt neergezet komt precies dat wat gezien wilt worden omhoog. Confronterend? Soms.. Wanneer het bijvoorbeeld iets is wat jij al die tijd al aan het wedrukken bent. Weet dat alles vanuit de meest zuivere, oordeelloze zachtheid en liefde ontvangen wordt. Van jou vraag ik een open houding en vertrouwen, in dat wat er gebeurd, precies goed is. Je zal snel merken dat alles duidelijker, rustiger en opgeruimder is.

SMS alert

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : ✨11.00 - 22.00 ✨ of mail en SMS alert
Dinsdag : ✨14.00 - 22.00 ✨ of mail en SMS alert
Woensdag : ✨11.00 - 22.00 ✨ of mail en SMS alert
Donderdag : ✨11.00 - 22.00 ✨ of mail en SMS alert
Vrijdag : ✨13.00 - 23.00 ✨ of mail en SMS alert
Zaterdag : ✨11.00 - 22.00 ✨ of mail en SMS alert
Zondag : ✨11.00 - 22.00 ✨ of mail en SMS alert

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL US psychic

Direct contact met Rachella

Live Chat

Rachella is in gesprek.

25 beoordelingen

Ik vind het heel fijn kennis te maken en zal het gesprek zeker voortzetten.


Roeland - 16 Januari 2022

Dankjewel lieve Rachella voor je rustgevende en moedgevende woorden. Iets waar ik erg over twijfelde ga ik dan nu toch echt doen. Je hebt mij een duw in de juiste richting gegeven en ik ga zien waar het mij gaat brengen. Nogmaals bedankt je bent een topper!


Kelly - 12 Januari 2022

Dank je Rachelle, je hebt gelijk hoor. De tijd zal het leren en het lot bepaalt “ ons”. Ik blijf er vertrouwen in hebben😘


Sher - 11 Januari 2022

Fijn gesprek gehad met Rachella, er zijn veel dingen duidelijk geworden!


Kim - 6 Januari 2022

Heel fijn gesprek! Rachella voelde alles heel goed aan, heel blij mee ❤️


Annemarie - 3 Januari 2022

Ik heb behoorlijk moeilijke weken achter de rug vanwege een break-up. Rachella heeft hierin voor mij echt een enorm positief verschil kunnen maken. Na elk gesprek voelden mijn schouders minder zwaar en had ik allerlei handvatten waar ik mee vooruit kon. Ontzettend bedankt Rachella voor de mooie inspiratie en inzichten, hoop je en ga je vast weer eens benaderen.


Jeroen - 30 December 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek, Rachella! Het heeft mij geholpen om weer even een stukje verder te komen en verduidelijking over vragen waar ik zelf niet uitkwam. Fijn!


Evelien - 27 December 2021

Heel tevreden tot


Gerald - 24 December 2021

Rachelka heeft eerlijk geantwoord en is heel meelevend en duidelijk in haar antwoorden


Helga - 23 December 2021

Is haast niet goed uit te leggen. Rachella weet elke keer weer net dat aan te stippen bij je en de situatie waar je mee worstelt waarmee je jezelf uit de knoop kan halen. Heel bijzonder, héél erg fijn. Bedankt weer


Jeroen - 22 December 2021

Wederom weet Rachella onvermoeibaar de juiste snaar te raken. Zoveel praktisch bruikbare steun om over na te denken en om je mindset weer ‘recht te zetten’ :-)


Jeroen - 20 December 2021

Super fijn gesprek met precies de ‘tools’ die ik nu nodig heb 🙏🏼


Viv - 20 December 2021

Rachella stelt de juiste vragen en heeft me zo goed geholpen in het vinden van mijn antwoorden. ze geeft veel mooie, nieuwe inzichten waar ik ook gelijk iets mee kan. Ze zag precies wat er speelde in mijn leven en wist precies het juiste te zeggen! Echt een gave. Ik voel me rustiger en kan nu verder met mijn situatie. Ik zou iedereen Rachella aanraden.


Irene - 18 December 2021

Rachelle weet elke keer weer tot je door te dringen als je het even moeilijk hebt. Voelt echt aan wat er door je heen gaat en komt met ontzettend bruikbare tips en ‘how to’s’. En heel praktisch gericht. Blij haar tegen te zijn gekomen.


Jeroen - 18 December 2021

Ik heb een hele fijne chat gehad met Rachella. Ze stelt de juiste vragen en geeft veel inzichten. Ze zag goed wat er speelt in mijn leven en gaf me goede adviezen waar ik echt wat mee kan. Ik kan haar zeker aanraden!


Daphne - 17 December 2021

Heel helder , goed geholpen, fijn gesprek


Inge - 16 December 2021

Heel fijn straight forward gesprek gehad met Rachella, voelde heel goed aan wat er speelde zonder je naar de mond te praten. Tal van hele goede bruikbare tips. Echt heel fijn en opgeruimder gevoel aan overgehouden.


Jeroen - 15 December 2021

Hoi Rachella, hartelijk dank voor je inzicht en je gave om me te helpen, ik zal het allemaal proberen te onthouden en het te gaan uitvoeren, Liefs Vanes


Vanessa - 12 December 2021

Heel fijn en mooi verhelderend gesprek gehad met Rachella dank je wel voor de mooie woorden


Erwin - 27 November 2021

Fijn gesprek gehad en ze voelt t goed en ze is eerlijk. Dank je wel 😘


Dianne - 18 November 2021

Erg fijn en verhelderend gesprek. Mooie inzichten gekregen en ook tools om zelf mee aan de slag te gaan. Echt een aanrader, heel fijn mens en ze helpt je echt!


Jeroen - 22 Oktober 2021

Fijne gesprek gehad heel positief en accuraat


Britania - 21 Oktober 2021

Dankjewel lieve Rachella, voor het meedenken en voelen vanuit een warm hart. Veel liefs


Marinda - 20 Oktober 2021

Heel mooie chat en fijne reading. Kon direct mee met mijn verhaal ❤🌈❤.


Ilse - 20 Oktober 2021

Lieve Rachella, wat leuk om je te spreken, je hebt me hele mooie inzichten gegeven en ik kom zeker nog een keer bij je terug! Veel liefs en nogmaals bedankt!


Dirkje - 13 Oktober 2021
Direct contact met Rachella

Live Chat

Rachella is in gesprek.Top