Astrid

Wil je hem eigenlijk niet kwijt? Of juist wel?

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

535 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Iedereen is zichzelf weleens kwijt, ziet door de bomen het bos niet meer of is erg onzeker.. Dan is het handig om sowieso een objectief persoon naar je situatie te laten kijken. En dat ben ik zeker wel, ik heb er geen belang bij om je een verkeerd advies te geven. Ik ben eerlijk, vertel je hoe het zit, want in mijn ogen heb je daar een groot belang bij...Wanneer een relatie hersteld kan worden, geef ik je ook passende adviezen, wanneer het echt voorbij is, help ik je om dat een plekje te geven.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Reader
 • I-Tjing
 • Medium
 • Relatie coach

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Over mij

Mijn naam is Astrid en ik ben een allround medium. Doordat ik gespecialiseerd ben in relatieproblemen en het maken van keuzes daarin, kan ik je goed verder helpen! De I Tjing is mijn passie en helpt mij keer op keer wanneer het nodig is. Als achtergrond heb ik vier jaar opleidingen op het gebied van Mediumschap gevolgd en ben ik docent Mediumschap, ook heb ik het diploma Familieopstellingen.

Mijn werkwijze

Ik luister naar je, en kom samen met jou, én de I Tjing (die nog objectiever is dan ik zelf ben), tot een juist inzicht in je situatie. Miscommunicaties, projecties, of er nog een kans is en wat dan de bedoeling was van dit contact. Dit soort zaken komen er aan de orde. Het is wel zo dat je bij mij ook kunt leren om kritisch naar jezelf te kijken en welk effect je handelingen, gedachtengangen en emoties voor gevolgen hebben. Ik ben niet per definitie een goed-nieuws medium ;-)

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 1-6 11.30-13.00 en 19.30-20.30
Dinsdag : 26-5 11.30-12.45 en 19.30-20.30
Woensdag : 27-5 19.30-20-30
Donderdag : 28-5 variabel
Vrijdag : 29-5 19.30-21.00
Zaterdag : 30-5 12.30-14.00 en 19.30-20.30
Zondag : 31-5 11.30-13.00 en 19.30-20.30

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Astrid

14 beoordelingen

Het gesprek met Astrid moest wat abrupt ten einde komen, waardoor ik me een beetje schuldig voelde. Wat ik in ieder geval heb ervaren is dat Astrid heel fijn de tijd neemt om de juiste woorden voor je te kiezen en hierdoor hele rake dingen zegt. Je merkt dat ze weet wat ze doet, en houdt je een spiegel voor. Zeker een hele prettige (korte) sessie gehad.


Lise - 28 Mei 2020

ASTRID


Lydia - 28 Mei 2020

Astrid is echt een topper! Ze zat er elke keer spot-on. Ze bracht me rust en ergens een stukje zekerheid. Blijft lekker doorvertellen, je hoeft ze zelfs niets te vragen. Ze zal ook eerlijk zijn als er iets 'negatiefs' uit de bus komt. Aanrader!


Melissa - 7 Mei 2020

Goed en duidelijk antwoord.


ARLETTE - 2 Maart 2020

Wow wat een helder en direct consult. Astrid zit er boven op en is heel eerlijk. Als je een eerlijk antwoord zoekt en iemand die niet om de hete brij heen draait moet je bij Astrid zijn. Weer met twee benen op de grond maar wel op een positieve manier. Ik hou ervan.


Sandra - 5 Februari 2020

Vaak willen we alleen maar horen, wat we willen horen! Wat n verademing dit gesprek ... to the point ... eerlijk en handvaten om het aan te pakken! Kan het iedereen aanraden om Astrid te consulteren ..... beetje zelfreflectie brengt je nl ergens ... wat voor gevolg hebben jou angsten/gedrag ! Dus kun niet je tegen n beetje kritische noot dan zou ik haar ZEER ZEKER benaderen 😂 Bedankt Astrid .... voor de opsteker ☺️😘


Melanie - 23 November 2019

Astrid is een lieve vrouw waar ik regelmatig contact mee heb. Ze geeft mooie en wijze inzichten. Met vriendelijke groet.


J. - 10 November 2019

Zeer goed geholpen allemaal op 1 lijn weet nu wat me te doen staat ben blij dat ze er zijn voor me en andere mensen Gr Mary


Mary - 8 Oktober 2019

Ik heb wel vaker een Reading gehad en bij Astrid liep het gesprek gewoon fijn. Ze kwam zelf met dingen zonder dat ik daartoe aanleiding gaf die wel bleken te kloppen. De dingen die ze aangaf maakten zaken voor mij ineens duidelijk. Ik heb er erg veel aan gehad!


Iris - 21 September 2019

Het contact heeft meer duidelijkheid gegeven over de vragen die ik had voor de komende tijd. Daarbij verbazingwekkend een extra, waar ik niet om had gevraagd, maar zo verhelderend en kloppend, echt dank je wel!


Marjolein - 11 September 2019

Het was een heel fijn gesprek


Danielle - 6 September 2019

Draait niet om de problemen heen en geeft direct antwoord! Wat mogelijk even slikken is, maar na relativeren precies als een puzzel in elkaar valt! Dank voor uw duidelijkheid


V - 26 Augustus 2019

Verhelderend.


Ellen - 15 Juli 2019

Super! De consulente was super vriendelijk en was meteen mee met hetgeen dat ik nodig had om te weten! Zeker een aanrader!


Tiziana - 10 Juli 2019
Direct contact met AstridTop