Sara

Helpt jou om jezelf nog meer te zien voor wie jij bent

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
 • Contact met overledenen

482 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb jij vragen over dierbare overledenen, relaties, je eigen zelfliefde of belangrijke keuzes in het leven? Ik voel in op jou en jouw situatie. Ik stel duidelijke vragen die helpen om het beeld te verhelderen. Ik geef ook duidelijk advies adhv mijn intuitie en wat ik doorkrijg. Note: Dit kan niet altijd zijn wat je graag wilt horen :), ik probeer het daarentegen wel zo goed mogelijk te verwoorden, zodat je meer in je eigen kracht komt te staan.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Coaching
 • Lichtwerker
 • Life coach
 • Bewustzijns-coach

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik geef adviezen

Over mij

Ik ben helderziend en -voelend. Ik heb altijd al met overledenen kunnen communiceren vanuit beeld en gevoel. Door mijn eigen zuivere kanaal krijg ik boodschappen heel duidelijk door. Ik ben jarenlang werkzaam als coach in diverse richtingen geweest. Mijn hart om mensen te helpen is enorm groot. Ik vind het werken voor Mediumchat fantastisch omdat ik echt zie en voel hoe ik mensen verder kan helpen.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien zal ik op jouw energie intunen en vandaaruit krijg ik beelden en/of gevoelens door. Een foto werkt voor mij prettig om een nog beter beeld te schetsen. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten. Ik ben direct en duidelijk in vragen en antwoorden en het is niet altijd wat je horen wilt :).

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 18:00 - 23:00
Dinsdag : 18:00 - 23:00
Woensdag : 18:00 - 23:00
Donderdag : 18:00 - 23:00
Vrijdag : 18:00 - 23:00
Zaterdag : 18:00 - 23:00
Zondag : 18:00 - 23:00

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Sara

Live Chat

Start nu een chat met Sara.

Start Chat

16 beoordelingen

Lieve Sara, Dankjewel voor dit mooie gesprek heel waardevol voor me! Dankjewel hiervoor! Je bent een lieve en aardige vrouw waar ik me fijn bij voel en fijne energie van krijg! Kom zeker terug om weer eens met je te kletsen. Op naar meer mooie gesprekken met zijn 3en ❤️ Een woord Dankjewel! Veel liefs van mij 🌹


Sammy - 6 Januari 2022

Heel open. Bedankt voor je tijd.


Melanie - 7 December 2021

Wat een vrouw , zo puur, zo liefdevol … Bedankt voor je mooie woorden en inzichten 🙏🏻❤️


Nadia - 7 December 2021

Dank je wel Sara. Eigenlijk was ons gesprek te kort. Maar we hebben iig even kunnen lachen ook. Dank je wel voor het mijn neus de goede kant weer even op zetten.


Patricia - 1 December 2021

Lieve behulpzame vrouw


Charita - 25 November 2021

Had geen credits meer maar ik kom zeker terug! Ze voelt de dingen goed aan en stelt ook de juiste vragen om mijn eigen overtuigingen in te zien. De laatste denk ik nog over na 😊


Annoniem - 19 Oktober 2021

Heel fijn gesprek met Sara gehad. Zoveel mooie tips gekregen. Zij is heel lief en verdiept zich in je. Van harte bedankt Sara :) :)


T - 30 September 2021

Heel leuk mens. Ik werd aangetrokken door haar positieve vibe. Haar reading was confronterend en spot on.


Esther - 22 September 2021

Alle antwoorden kloppen gewoon Dankjewel voor alles en je eerlijzijn 😍😘😘❤❤❤ ik hou je op de hoogte


Saadia - 22 September 2021

Sara is heel goed!! Ze ziet alles goed, en is eerlijk wat ze ziet en voelt. 💝


Lydia - 21 September 2021

Lieve Sara,bedankt voor het mooi gesprek. Geweldig! Open..eerlijk duidelijk! Heel direct,ik hou ervan!👍🏻 Ik heb heel veel zin om jou weer te spreken. Wat een mooie aanwinst voor MC.


Marina - 21 September 2021

Ineens was je weg wilde wat foto's sturen maar helaas verbinding was ineens weg☺. Ik ga meer mediteren en snap je dingen. Ben alles zo moe en op heb al zoveel geïnvesteerd en zie vooruitgang zeker op persoonlijk gebied alleen helaas de rest nog niet want me dan steeds weer naar beneden trek. Of nou ja tot werkelijkheid trekt. Merk al dat ik veel geleerd heb trek de energie van ex niet meer naar binnen en andere dingen. En onbegrip twin laat ik ook los ook al heb ik hem graag om me heen zeker nu. Maar weet dat het nog niet de tijd is. Eerst zelf omhoog krabbelen. Dank je wel. Helaas gesprek niet goed kunnen afronden waardoor ik nu nog wel vragen heb. Maar die zal ik dan ook in mezelf moeten vinden. 🙏🍀❤


Sonja - 19 September 2021

Lieve Sara, Je bent een mooie pure ziel met veel liefde in haar hart. Ik voel aan dat je een goede en positieve energie hebt en dingen bij jezelf hebt aangepakt. En zoals ze zeggen kun je pas andere helpen als je vanjezelf houd. Je hebt enorm veel kennis en voelt dingen goed aan. Je hebt me echt goed geholpen door me op de juiste manier een spiegel voor te houden. Een spiegel die ik zelf mocht draaien op mijn tempo. Je gebruikt je gave op de juiste manier een voorbeeld voor velen. De ander laten na denken en zelf aan laten voelen door de juiste stuuring. ik hoop dat ik over een tijdje sterk genoeg ben om ook andere in de toekomst te mogen helpen net zoals jij. Maar nu eerst mijzelf 🙏🏼❤️ Je bent een aanwist voor mediumchat Dankjewel Sara


Charissa - 18 September 2021

Ik had bevestiging nodig over een vermoeden en die kreeg ik van Sara.. op een heel liefde- en respectvolle manier. Het gesprek heeft me goed gedaan en opgehelderd wat ik opgehelderd wou zien. Lieve Sara, je doet dat hartstikke goed


Tinne - 15 September 2021

Bedankt lieve Sara, wat een mooie & bijzondere klik hebben wij! Heel erg bedankt voor ons gesprek, ik heb er van genoten en we hebben ook heerlijk gelachen haha! Je bent een aanwinst voor mc! Hele fijne dag en veel liefs X (groetjes ook van Bep haha!)


Vivian - 14 September 2021

Ik heb Sara gesproken en wauw....wat een super goed consult. Ze zei allemaal rake dingen, ze voelde het haarfijn aan, tot in de detail. Ze gaf aan nog maar net op de site te werken en ik vind dat Mediumchat er een hele goede aanwinst bij heeft! Dank je wel Sara voor het fijne gesprek!


Wendy - 10 September 2021
Direct contact met Sara

Live Chat

Start nu een chat met Sara.

Start Chat


Top