Senay

Ik ben jouw grootste support system! #444

Mijn specialismen:


 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Familie en vrienden
Offline

145 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Hi! Wat een toeval dat je hier bent, of juist niet? #theuniverse. Leuk dat je mij hebt gevonden. Mijn naam is Şenay en ik ben meedenkend, betrokken en oprecht geïnteresseerd in jouw situatie. Ik wil je vooral inzichten geven waardoor je terug ademruimte krijgt. Misschien geef ik je ook inzichten die je zelf nog niet wist, maar je bewust maakt van jezelf. Ik ben je biggest support system, maar ook een eerlijke support system. Ik ben je grote zus, of misschien je kleine, maar o zo wijze zus. Zoek je guidance, eerlijke antwoorden zonder te veel 'sugar coating'? Dan ben ik heel blij dat we elkaar hebben gevonden. Tijdens de reading maak ik gebruik van mijn intuïtie en kaarten. Tot in de chat?! :)))

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Tarotkaarten
 • Lenormand kaarten
 • Coaching
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Luisterend oor
 • Met humor waar mogelijk
 • Geven van praktische tips

Iets over mijzelf

Hi! Mijn naam is Şenay (Şenayski voor de vrienden). Al van jongs af aan wist ik dat ik een sterke intuïtie had, ik wist dingen zonder te weten hoe ik dit nu kon weten. Eerst had ik geen idee hoe hiermee om te gaan, tot ik plots de wereld van tarot ontdekte. Hierdoor heb ik vooral mijn life purpose gevonden: andere mensen helpen en adviseren. Ik hou dan ook van de term Tarot Mentor :))) ! Buiten medium chat werk ik als tarot reader aan huis & sta ik op events & verjaardagsfeesten.

Mijn werkwijze

Geen vraag is mij te gek, beter een vraag te veel dan een antwoord te weinig. Ik neem mijn tijd om je vraag zo rustig en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Weet je zelf niet goed hoe je je vraag moet formuleren? Vertel mij over je situatie en ik zal je mee begeleiden. Mijn doel is om je inzichten te kunnen geven en je te adviseren bij jouw huidige situatie zodat alles terug helder wordt en weet hoe je morgen (of straks) verder moet. Met behulp van tarotkaarten, liefdesorakelkaarten, engelenkaarten, lenormand en pendelum beantwoord ik je vragen. Ik gebruik mijn intuïtie om te bepalen welke kaarten ik bij jou zal gebruiken. Foto's zijn zeker welkom.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Afwisselend online
Dinsdag : Afwisselend online
Woensdag : Afwisselend online
Donderdag : Afwisselend online
Vrijdag : Afwisselend online
Zaterdag : Afwisselend online
Zondag : Aanwezig

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie English speaking psychic US psychic

Direct contact met Senay

5 beoordelingen

Wat een topmedium! Ik kom zeker bij haar terug... Zeker een aanrader! En Zooo lief ❤️


Ellen - 15 Januari 2022

De dame ziet heel veel dingen helder liggen zonder input. Snelle, duidelijke antwoorden. Empathisch….


Marina - 9 Januari 2022

Super leuke vrouw en heel duidelijk! Bedankt


Dulcy - 8 Januari 2022

Senay is super goed, Ze krijgt veel zelf door en doet ook een legging en geeft je veel uitleg. Ze typt heel vlot en is lief, begripvol en aangenaam. Dank je wel pure mooie ziel! Tot snel X


Sophie - 6 Januari 2022

Heel erg bedankt mevrouw mijn credits waren op maar u heeft mij heel erg geholpen als ik weer geld heb kom ik bij u terug ❤️❤️❤️❤️


Kim - 5 Januari 2022
Direct contact met SenayTop