Chantal

Geeft inzicht & rust in je vragen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

5232 gesprekken

Wat jij kunt verwachten

Via het inzicht wat ik mag door krijgen kan ik levensvragen beantwoorden waardoor u weer verder kunt op uw levenspad. De vragen kunnen gaan over: Relatie, liefde, werk, financiƫn, familie, spirituele ontwikkeling, HSP kinderen, blokkades, angsten, contact overleden dierbare. Tijdens een chat wordt mij ook door geven waar ik een healing mag geven.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Fotoreading
 • Paragnost
 • Medium

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Veel inzichten
 • Ik voel jouw energie

Iets over mijzelf

Ik mag al jaren een helderziend, voelend en wetend medium zijn. Dit begon al op jonge leeftijd. Naarmate ik ouder werd ontwikkelde deze gave zich verder & verder, waardoor ik steeds meer kon met de gave.

Zo werk ik

Door te focussen op uw naam en geboortedatum is het voor mij mogelijk om contact te maken met uw energie en op die manier kan ik inzicht door krijgen.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Overdag 10.00 - 12,30 avonds variabel
Dinsdag : Overdag 10.00 - 12.30 avonds variabel
Woensdag : Overdag 10.00 - 12.00 avonds variabel
Donderdag : Overdag 10.00 - 12.30 avonds variabel
Vrijdag : Overdag 10.00 - 12.00 avonds variabel
Zaterdag : variabel
Zondag : variabel

Talen

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Chantal

Live ChatOffline

138 beoordelingen

Chantal sinds lange tijd weer gesproken. Heel fijn gesprek! Ze voelt mijn situatie zoals die is op dit moment goed aan zonder dat ik ook maar iets hoefde te zeggen. Alles klopte. Ze gaf me mooie boodschappen en antwoorden en veel vertrouwen. Lieve en zuivere vrouw. Heel blij mee! Dankjewel Chantal! Liefs M.


Maureen - 10 Mei 2020

Het was een heldere, duidelijke chat met Chantal. Zij is aardig, kundig en met weinig info ziet zij wat er speelt. Zij is zeker aan te bevelen.


T - 5 Maart 2020

Duidelijke informatie en dingen die gezegd werden klopte allemaal. Lief en integere vrouw.


Sjoerd - 22 Januari 2020

het is niet de eerste maal dat ik Chantal contacteer. Zij is zeer eerlijk en oprecht . Het was weeral een hele fijne ervaring


Nelly - 13 Januari 2020

Chantal is mijn houvast! Klopt altijd wat ze zegt, voorspellingen komen uit, (als de tijd ervoor rijp is, is voor mij gebleken). En ze is lief en empathisch! Dikke kus en complimenten voor Chantal!


M - 23 December 2019

Goeie inschatting zonder veel vragen te stellen, hopelijk wordt alles waar


Nathalie - 1 December 2019

Chantal is altijd snel en direct. Ze geeft altijd goede antwoorden zonder te veel informatie. Hele goede consulente.


Sandra - 21 November 2019

Ik wordt altijd blij als Chantal online is, ze pakt mn energie snel en goed op! Ze voelt je goed aan. Ik voel me begrepen, krijg zinvolle antwoorden op mijn vragen en ze geeft goede inzichten. Dankjewel!


Femke - 17 November 2019

Erg leuk gesprek met Chantal. Ze krijgt snel en herkenbare informatie door. Ze voelt de dingen snel aan.


Martijn - 15 November 2019

Dankbaar, is snel In het beantwoorden van de vraag. Dingen goed aanvoelen, zonder er maar iets over te zeggen. Dank je wel Chantal


Michele - 27 September 2019

Vlot en duidelijk. To the point! Zeer vriendelijk.


Hannelore - 17 September 2019

Een fijn gesprek gehad, heeft mij hoop gegeven en bevestigd wat ik al een beetje dacht, nu afwachten of het uitkomt. Nogmaals bedankt!


Ellen - 1 Juli 2019

Chantal is de beste wat me ooit overkomen is. Ongelofelijk!


Rabia - 13 November 2018

Chantal is snel in haar antwoorden en duidelijk. Zij bevestigde in principe mijn gevoel waardoor ik beter een keuze kan maken.


Vanessa - 4 November 2018

Chantal is in een woord gewéldig! Zo een goed medium. Wat ziet en voelt Chantal veel dingen.dank je wel Chantal xxx


Anita - 7 Oktober 2018

Veel duidelijkheid gekregen en mooie inzichten, nu nog afwachten wat komt, kom zeker bij haar terug!


Nadia - 5 Oktober 2018

Snel en duidelijk antwoord!


Ellen - 1 Oktober 2018

Chantal is 1 van de beste mediums hier op mediumchat. Ze geeft erg snel en duidelijke antwoorden. Ze weet alles precies juist aan te voelen zonder dat je zelf maar iets hoeft te zeggen. Wat ze zegt klopt en ze geeft mij echt rust. Erg fijn om mee te praten. Een lieve vrouw en een echte topper! Heel erg bedankt lieve Chantal! Voor mij ben je ‘extra waardevol’ ;) Liefs


Maureen - 29 Maart 2018

Chantal is een heel goed medium. Ze voelt en weet precies wat er speelt en slaat de spijker telkens op de kop. Ik heb fijne gesprekken met haar gehad en het heeft me rust en inzicht gegeven. Ik kan Chantal zeker aanbevelen en kom zeker nog eens bij haar terug. Alle liefs, Maureen!


Maureen - 31 Januari 2018

Chantal is gewoon een heel goed medium. Geeft snel antwoord. Wat ze zegt klopt. Het was weer een erg fijn gesprek. Ze heeft mij weer kracht gegeven om vol te houden. Echt een aanrader!!


Sandra - 9 September 2017

Aan weinig woorden heeft ze genoeg en geeft veel antwoorden/inzichten en oplossingen waar je echt wat aan hebt. Echt een aanrader vind ik.


Rachel - 5 September 2017

Fijn en verhelderend gesprek, eerlijk en open! Daar kan ik wat mee!


Karin - 31 Mei 2017

Super goed. Ze ziet precies hoe de situatie is en geeft een wijs advies.


Ingrid - 6 Mei 2017

Chantal heeft veel twijfels bij mij weggehaald ze bevestigde wat ik al aanvoelde. Spreek je zeker nog een keer.Dikke tien Chantal !


Juan - 4 April 2017

Chantal is echt super! Ze verwoordt alles heel correct en duidelijk. Het is ook allemaal heel herkenbaar. Heb er echt een super goed gevoel aan overgehouden en heb het gevoel dat ik echt verder kan. Bedankt Chantal! Xx


Valerie - 4 April 2017

Chantal en Selina zijn geweldig. Positief en begripvol. Kunnen de situatie goed inschatten en geven rust en moed.


Evy - 31 Maart 2017

Was blij eindelijk Chantal te kunnen spreken. Ze gaf mij goede inzichten en advies. Ben daar heel blij mee. Dank je wel Chantal xx


Hannie - 28 Februari 2017

Chantal is mijn favoriet ze voelt dingens heel goed! Wat ik ook heel positief vind aan haar ze zegt altijd ongeveer het zelfde! Sommige hier zeggen altijd andere dingen dan is hij u ware dan weer niet. X


Rachida - 17 Februari 2017

Chantal heb geen dankjewel meer kunnen zeggen, maar erg bedankt. Zonder veel te zeggen kon jij me vertellen wat ik al dacht en bevestigde alles zonder iets te vragen. Aanrader!


Siepie - 27 December 2016

Goed geholpen, ze heeft bijna niks gevraagd, wel veel verteld.


Marina - 9 December 2016

geeft meer kijk op de toekomst bedankt.


Marita - 26 November 2016

Chantal, jij sprak mij over een persoon en dit een paar maand geleden dat hij in mijn leven zou komen en ook waarom etc...! Nou ja hij is er zo goed als, je gaf me het juiste omschrijving van hem! Je bent echt geweldig, en 100% betrouwbaar en natuurlijk niet te vergeten een lieve mooie dame!! Bedankt! Kusjes A.


A. - 25 November 2016

Ik had de gratis versie gebruikt die 2,5 minuut duurde. Maar toen het gesprek afgelopen was werd ik heel emotioneel, moest opeens huilen. Ik weet niet wat het betekent maar had mij wel geholpen.


Dino - 23 November 2016

Chantal leert me veel, vooral hoe ik beter om kan gaan met alles wat er op mijn pad komt. Chantal; ik ben je hiervoor heel dankbaar!


Angela - 24 September 2016

was erg fijn! bedankt voor de bevestiging


Meta - 4 Augustus 2016

Ge-wel-dig! zo helder, duidelijk! Ze toverde een glimlach op mijn gezicht, zo een mooi gesprek was het!


M-J - 2 Juni 2016

Ze was heel duidelijk in haar antwoorden. Mijn twijfels zijn verdwenen.


Marcelle - 20 Mei 2016

het gaat heel ontspannen met het chatten met Chantal ...ze laat op me inwerken om te beseffen wat zij binnen krijgt. teveel overladen worden met een gesprek is niet goed. moet je zelf ook aangeven te gaan stoppen en de volgende keer opnieuw contact opnemen. Is veel beter en leer je ook iets daarvan.


Birgitte - 13 Mei 2016

Chantal jij bent ontzettend goed!! Ongelooflijk zo eerlijk en vraagt bijna niks maar vertelt exact hoe het zit. Precies wat je wilt weten krijg je antwoord op zonder het te hoeven vragen. Heel veel liefs


Annoniem - 29 April 2016

Het was een zeer prettig gesprek. Zo prettig dat ik tijdens het gesprek meer credits heb gekocht omdat ik het gevoel had dat er nog meer gezegd en gevraagd moest worden. Alle vragen zijn beantwoord. Ook de vragen die tijdens het gesprek nog bij me naar boven kwamen, en vragen die niets met de eerst gestelde vraag te maken hadden. Alles was ook zeer accuraat en kon ik plaatsen. Dank je wel Chantal dat je de tijd hebt genomen, zonder oordeel en met een open blik. En dank je dat je in de laatste paar minuten ook nog kon en wilde invoelen op een ander persoon. Ik sluit de dag af met bevestiging, een goed gevoel, extra informatie, en een meegekregen oefening :)


Chasity - 29 April 2016

Was super. Chantal vertelde mij dingen die ze niet kon weten! Daarom vertrouw ik er op dat de toekomst die ze mij heeft voorspeld ook uitkomt.


Sandra - 14 April 2016

Ik vond het leuk en ik heb ook heel veel achtergekomen hoewel ik maar een beetje tijd had . Ik zou nog verder vragen als verder tijd heb .


Szilvia - 11 April 2016

Het klopt allemaal wat er gezegd en ik ga er zeker iets mee doen Dank je wel voor het te beantwoorden


Jogien - 11 April 2016

Ik sta weer stukken sterker in het leven! Mijn grote liefde zal weer terug komen in mijn en onze dochters leven, ik kijk er echt naar uit dat de verzoening er weer zal gaan komen. Dank je hartelijk Chantal! Groetjes, Mike.


Mike - 11 April 2016

Chantal helpt me mee om te begrijpen wat er nu in mijn leven gebeurt en welke stappen ik moet zetten. Ze weet telkens dingen die niemand anders weet. De tijd gaat helaas veel te snel voorbij!


Angela - 8 April 2016

De consulent was erg vriendelijk. Ze praatte geen onzin en beantwoorde ook echt de vraag die ik stelde.


Lorenzo - 1 April 2016

Ik vond de consult leuk om mee te maken , het heeft mij op een goeie pad gebracht , wil het vaker mee maken


Jucynthia - 29 Maart 2016

Heel fijn gesprek gehad en haar bevindingen kwamen echt overeen met de werkelijkheid en wat ze niet kon weten. Knap hoor Chantal! Mijn naamgenoot:-) ik heb zo'n goed gevoel en ze heeft me een goede richtlijn gegeven. Dank daarvoor'


Chantal - 28 Maart 2016

Medium chantal was zeer juist in wat ze zei.


Miguelina - 28 Maart 2016

alles klopte precies ! erg goede medium


Rianne - 28 Maart 2016

Snel terug antwoorden directe klik.


Miranda - 28 Maart 2016

Positieve gevoel geven


Claudia - 28 Maart 2016

Het is altijd fijn om net iets meer te weten te komen dan wat ik zelf intuitief al voel,ik mis dat ietsje meer wel. Voor de rest vind ik het een prettige manier om zo met iemand te kunnen communiceren,alleen:de tijd vliegt wat credits betreft! Hartelijke groet, frederique schouten


Frederique - 28 Maart 2016

Ik had aantal chats met Chantal, zij wist precies wat ik bedoelde en legde het goed uit. Zeer verrast eigenlijk wat zij aanvoelde. En het heeft mij geholpen met de weg die ik moet ingaan.


M - 28 Maart 2016

Mijn vraag en de antwoorden die ik kreeg zijn bevestiging voor mij dat we goed bezig zijn ....fijn !!


Monique - 28 Maart 2016

Heel erg bedankt Chantal, je hebt me geholpen om wat meer duidelijkheid te vinden en fijne tips gegeven om eens te proberen! Zeer tevreden dus :)


Samantha - 21 Maart 2016

Lieve Chantal Dank je wel en tot binnenkort! Viola


Viola - 17 Maart 2016

het heeft mij heel erg geholpen ,doordat ik nu weet dat mijn zus zich beschermd voelde door haar dierbare om haar heen toen zij overleed ! hierdoor is zij zonder angst overleden . en dat is heel fijn om te weten.


Fieny - 16 Maart 2016

Chantal is echt een topper. Via een chat voel je wat voor liefdevol persoon ze is. Zij reikt mij haar hand toe als ik dreig te vallen.


Femke - 13 Maart 2016

Zeer duidelijk professioneel en verhelderend kon echt mijn hart luchten zeer helder intuïtief liefdevol consult Dank je wel.Liefs Dana


Dana - 25 Februari 2016

Prima ben zeker tevreden


Hillie - 18 Februari 2016

Leuk ,verhelderend, kort maar krachtig


Wendy - 17 Februari 2016

het geeft me geruststelling! Ik moet nog afwachten of het ook klopt. het klinkt zeer positief het geeft me voor nu kort al een goed gevoel. Ik vond het ook een prettig gesprek. jammer dat mijn tijd voorbij was.


Mario - 16 Februari 2016

Ze was duidelijk


Chantal - 28 Januari 2016

Wauw chantal, je bent een engel op aarde. Wat een mooie energie en mooie woorden. Je weet precies alles te zeggen zoald het is. God bless you.


Sabina - 25 Januari 2016

Ik vond het erg spannend. Ben super tevreden.


Binette - 25 Januari 2016

Ik heb net gesproken met Chantal...ze had het volledig goed mbt de vragen die ik stelde en de inschatting van de persoon waar t over ging...meteen zat ze op het goede spoor...ik herkende veel...t enige dat ik jammer vind aan Medium chat is dat ik moet chatten..ik zou ook graag de mogelijkheid hebben om te kunnen praten..je kan aan de intonatie van een stem veel opmaken...maar ik ben erg blij met Chantal en ik zoek me wezenloos om dat in haar gastenboek te schrijven maar dat zie ik ook niet verschijnen...zal wel aan mij liggen maar vind t jammer want ik ben uiterst tevreden met haar...!!


Caroline - 15 Januari 2016

Chantal geeft heel snel hele duidelijke antwoorden. Ik vond het een erg fijn consult. Liefs Sandra


Sandra - 12 Januari 2016

Zat in een behoorlijke dip. Het gesprek met Chantal heeft mij toch nog even op deze dag veel nieuwe energie gegeven. Haar antwoorden waren duidelijk. Nu gaan we op naar 2016. Hartelijk bedankt


Els - 30 December 2015

ik voel mij veel beter op deze moment . Heb goede adviezen gekregen om te doen. Deze chatsessie was een unieke ervaring. Was heel eerlijk en recht door zee . zoals ik het graag heb. Dankjewel chantal het was fijn jou te ontmoeten


Nelly - 27 December 2015

Chantal was erg goed prima antwoorden op mijn vragen


Eva - 27 December 2015

Zij heeft het goed gedaan bedankt


Annoniem - 27 December 2015

Super gewoon, ze wist iets wat weinigen weten over mij. En gaf me een zeer goed advies die ik zeker zal opvolgen! Groetjes.


Hanane - 27 December 2015

Super gewoon, ze wist iets wat weinigen weten over mij. En gaf me een zeer goed advies die ik zeker zal opvolgen! Groetjes.


Hanane - 27 December 2015

alles klopte wat chantal zei alleen jammer dat ze nog aan het typen was en de crediets waren op weet nu niet wat ze nog wilde zeggen . voor de rest top


Jacqueline - 27 December 2015

Chat met Chantal was fijn. Zat direct goed en geeft me weer vertrouwen in de toekomst.


Adrienne - 27 December 2015

Het klopte allemaal wat chantal zei echt super!!


Pascale - 27 December 2015

Ze heeft precies aangegeven waar ik mee zit.


Jenny - 27 December 2015

Het was een heel aangenaam gesprek met Chantal. Ik heb nuttige tips gekregen om rust te brengen binnen in mij! Benieuwd of het nu zal lopen zoals voorspeld.


PEGGY - 23 December 2015

Het heeft me inzicht gegeven om te vertrouwen op mijn eigen intuïtie.


Kim - 23 December 2015

Ja wat zal ik zeggen het zijn maar 3 minuten en dan moet je gaan betalen dat snap ik wel maar ik kan het niet missen ,wat ze zei dat het goed gaat met mijn man vond ik erg fijn Bedankt


Bep - 24 November 2015

Ik vond het een prettig gesprek. Ze heeft me wel een deel angst weggenomen, en verwarde gevoelens zijn wat opgehelderd. Hierdoor heb ik ook weer een beetje meer rust, en inzicht op de situatie wat ik nu het beste kan gaan doen. Dankjewel <3


Saskia - 24 November 2015

het gevoel is heel goed bij chantal kundig en warm persoon nu uiteraard afwachten of dit allemaal klopt wat ze heeft gezegd mijn gevoel zegt dat ze het bij het juiste eind heeft gehad


Peter - 24 November 2015

Ik vind Chantal een toppertje...heeft geduld en geeft overal antwoord op, ook als je de vraag voor een 2e keer stelt, niets is haar teveel....ik ga haar zeker nog een keer bellen om advies te vragen, rake vlakken, echt een aanrader.....goed hoor CHANTAL toppie....ik ben vlgs mij ook de enige client die haar een andere naam heb gegeven, dus weet ze gelijk wie ik ben als ik een chat-gesprek aanvraag en ze vindt het echt niet erg he CHANTIE...hahahaha...tot gauw maar weer en thanks for everything...Godbless...N.


Annoniem - 24 November 2015

Ze had het direct bij het juiste eind. Wat ikzelf al dacht is nu bevestigd. Ik hoop dat het ook zo uitkomt.


Freddy - 19 November 2015

Hoefde niets te zeggen en wist alles over de persoon, bevestigde wat ik al wist:) ben erg tevreden. Bedankt!


Sebiye - 19 November 2015

Een enorm lieve vrouw, ik kreeg duidelijk antwoord op m'n vraag en ik hoop dat ze gelijk heeft. Je merkt dat ze begaan is, de dingen die ze zei sloten perfect aan op de situatie waarin ik zit.


Martijn - 11 November 2015

heel mooi en bevestiging gekregen op de vragen die ik had dank je wel chantal


Maartje - 11 November 2015

De antwoorden van Chantal waren kort, bondig en duidelijk. Er is een baksteen uit mijn maag verdwenen. Ze heeft me rust en bevestiging gegeven, op mijn vraag.


Fred - 28 Oktober 2015

Mijn vraag werd meteen goed opgepakt door Chantal. Ze ging meteen de goede kant op. Eigenlijk wist ik zelf al het antwoord op mijn vraag, maar miste ik een bevestiging. Zij heeft me die absoluut gegeven. Hier krijg ik een super goed gevoel van!


Winie - 28 Oktober 2015

Heldere antwoorden gaf Chantal. Nu afwachten...


Danielle - 25 Oktober 2015

Het was kort, maar toch slaagde Chantal erin om mij van enkele bevestigingen te voorzien die ik nodig heb om verder te kunnen gaan. Bedankt.


Tim - 23 Oktober 2015

ze voelt de kern van het gevoel en komt duidelijk over zonder er een te positief draai aan te geven. Dus geen mooi weer gesprek. Daarnaast verteld ze heel herkenbare gegevens.


Ron - 21 Oktober 2015

Dank je wel. Je voelde de situatie heel goed aan. En zelfs jij kreeg er een rot gevoel bij. Dank voor je tips en adviezen.


Zonnebloem - 21 Oktober 2015

Ik vond fijn om met je te spreken en heb heel veel aan gesprek


Carla - 21 Oktober 2015

Een fantastische reading gehad van Chantal, deze komt 1 op 1 overeen met een reading welke ik onlangs live gehad heb bij een zeer bekend medium bij ons in de buurt. Dit is voor mij een bevestiging dat e.e.a er staat aan te komen, waar ik erg blij mee ben. Chantal heel erg bedankt.


Rene - 16 Oktober 2015

Chantel heeft me goed en vriendelijk te woord gestaan, vond dat ze de spijker op z'n kop sloeg! goed gedaan!!


Nies - 14 Oktober 2015

Ik vind het chatten wel erg bevredigend ik hoef t huis niet uit en hoef ook niet aan de telefoon te hangen.


Monique - 14 Oktober 2015

Heel goed goede aanrader ik heb echt klik met de en wat zeg klopt allemaal precies als vragen heb kom ik zeker bij de terug


Kim - 14 Oktober 2015

Was kort maar krachtig en heel goed


Sonja - 13 Oktober 2015

heel fijn gesprek weer gehad met chantal altijd zeer vertrouwd en oprecht.en duidelijk in haar antwoorden.kan alleen maar zeggen top.


Bertina - 13 Oktober 2015

Ik heb bij Chantal een heel eerlijk en fijn gevoel wat me rustig maakt...Ze geeft ook adviezen wat te doen of juist niet te doen..Dank je Chantal...


Karen - 9 Oktober 2015

Altijd heel fijn om even met haar te praten. Ze kan mij altijd even gerust stellen.


Conny - 30 Augustus 2015

chantal is echt super! ze weet dingen te vertellen wat niemand weet, en steunt me waar nodig is! meis, jij bent een toppie!!!!


Ramona - 30 Augustus 2015

Was een fijn gesprek , heeft weer even duidelijkheid verschaft dat alles goed komt!


Kitty - 30 Augustus 2015

Ik vond het een heel fijn gesprek.ik kom zeker terug om weer met Chantal te praten ik heb nog een aantal vragen waar ik graag nog antwoord op wil.maar super gesprek voel me gerust gesteld.


Yukari - 30 Augustus 2015

Ze heeft mij aan t denken gezet..en gaf me n eerlijke kijk op mijn eigen gevoel hierin...Dank je Chantal


Karen - 27 Augustus 2015

Dank je wel Chantage . Je zit vrij goed met wat je mij verteld hebt . En ik heb vannacht wat beter geslapen ! Ga je zeker vaker benaderen voor advies . Dank u wel


Greetje - 25 Juli 2015

ik heb antwoorden gekregen en ben nu benieuwd of het gaat uitkomen,maar ben heel blij met de antwoorden op mijn vragen.en als het zo is en uit gaat komen ben ik helemaal blij.


Bertina - 25 Juli 2015

Het geeft me meer kracht om Door te gaan nu ik vaak niet meer weet hoe ik verder moet.


Ramona - 18 Juli 2015

Voelde respectvol contact. Dat op zich raakte me, hielp me om wat dieper te zakken en meer waar te nemen. Dank je wel Chantal


Anouk - 18 Juli 2015

Top hoor! precies zoals het is !


Annie - 9 Juli 2015

Helder verhaal. Luisterend oor. Rust gevend


Bas - 28 Juni 2015

Vriendelijke dame. Was een gratis proefchat, maar ik kom zeker terug


Yvonne - 17 Juni 2015

Chantal is goed, jammer dat ik kan niet veel uitgeven had meer willen weten , maar voor de 10 minuten heb ik gehoord wat ik wou horen. Bedank tot volgende keer


Patricia - 17 Juni 2015

het heeft me veel geholpen


Renate - 11 Juni 2015

Zeer vriendelijk..duidelijk en snel antwoord gekregen..


Ingrid - 11 Juni 2015

Direct antwoord 100 procent kloppend voelt ook dat je contact hebt toppie


Daniel - 11 Juni 2015

voor de korte antwoorden die ik nu gehad heb vond ik het zeer goed ,kom zeker terug.hilde


Hilde - 11 Juni 2015

Chantal had heel goed door wat er allemaal speelt en ze heeft me net dat duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had om in actie te komen! Dank je wel Chantal, ga zeker nog eens contact met je opnemen!


Nicole - 31 Mei 2015

Ze heeft me weer even opgebeurd had ik even nodig


Frenny - 31 Mei 2015

Ik had een heel prettig gevoel bij Chantal... Ze wist precies dingen te vertellen die klopte en vooral toen ze over een oudere man begon die fam was... maar verbinding verbrak min waren op maar ik neem zeker nog contact met Chantal op!!


Miriam - 31 Mei 2015

Ik vond het een zeer goed consult het gaf mij de bevestiging wat ik eigenlijk zelf voelde en wist maar wou dat ook van iemand anders horen die dat voelt en ziet en wat ze zij klopte ook . Als alles echt uitkomt zal ik dat zeker laten weten en ik kom zeker nog een keer terug.


Wendy - 31 Mei 2015

Chantal was raak in haar antwoorden, die ik direct kon plaatsen. Heel fijn gesprek, ik heb er veel aan gehad.


Nina - 31 Mei 2015

ze wist precies te omschrijven wat ik verwachten


Wilma - 31 Mei 2015

de antwoorden die naar boven kwamen was hoe mijn leven op dit moment er ook echt uitzien. en dat raakt je wel als er gezegt word dat er binnenkort verandering in zit te komen


Jeffrey - 31 Mei 2015

Gaf een stukje rust! Dat t goed komt.


Aziza - 31 Mei 2015

Heb een super fijn consult gehad. Jammer dat me credit op waren. Maar verder top. Fijn gesprek gehad.


Sylvia - 31 Mei 2015

Na het geven van de naam van mijn partner zat Chantal meteen goed. Ik vond het een fijne reading met haar en gaat haar advies zeker opvolgen. Chantal bedankt voor het fijne gesprek je heb mijn twijfels grotedeels weg genomen.


Maureen - 31 Mei 2015

Het was helaas kort haha maar ze had het helemaal bij het rechte eind. Ik kom zeker bij haar terug als ik credits heb! Alvast bedankt!!


Marga - 31 Mei 2015

Ik heb bijna niet gesproken met chantal maar wat ze tegen mij zei was wel waar ze sloeg de spijker op zijn kop


Nellie - 31 Mei 2015

bedankt chantal heb rondgelopen met die vragen waarop je antw gaf en nu maar afwachten of het daadwerkelijk zal uitkomen, dat zou mooi zijn en ik gelukkig, nogmaals tnx,


Mila - 31 Mei 2015

als kennismaking was het goed ga zeker nog een keer verder chatten. Dank


Annoniem - 31 Mei 2015

Na het geven van de naam van mijn partner zat Chantal meteen goed. Ik vond het een fijne reading met haar en gaat haar advies zeker opvolgen. Chantal bedankt voor het fijne gesprek je heb mijn twijfels grotedeels weg genomen.


Annoniem - 25 Mei 2015

Dit consult bracht mij niet precies de antwoorden die ik zocht. Wel de bevestiging van info van de vorige keer. Toen was ik heel tevreden.


Annoniem - 20 Mei 2015

Chantal was raak in haar antwoorden, die ik direct kon plaatsen. Heel fijn gesprek, ik heb er veel aan gehad.


Annoniem - 24 Februari 2015

Ik vond het een zeer goed consult het gaf mij de bevestiging wat ik eigenlijk zelf voelde en wist maar wou dat ook van iemand anders horen die dat voelt en ziet en wat ze zij klopte ook . Als alles echt uitkomt zal ik dat zeker laten weten en ik kom zeker nog een keer terug.


Annoniem - 23 Februari 2015

Beste Amy,Chantal is echt mijn engel, mijn steun en toeverlaat. Alles wat ze zegt is waar of komt uit.Liefs


Annoniem - 17 December 2014
Direct contact met Chantal

Live ChatOffline


Top