Maak kennis met Engelenkaarten bij Mediumchat.nl


Engelenkaarten

“Als je Engelenkaarten in handen hebt dan heb je iets bijzonders in handen”, dat zijn de woorden van Daniëlle (Engelenreader en Energiehealer) die uit eigen ervaring spreekt. Het is alsof je de “route-kaarten” van het leven in handen hebt. Er zijn heel veel verschillende soorten kaarten te verkrijgen die van belang zijn voor verschillende thema’s in je leven. Bijv. op het gebied van relaties, gezondheid en levensdoel. Door te werken met deze kaarten krijg je meer inzicht in je eigen leven of het leven van degene waar je de reading voor geeft. Op een vriendelijke, zachtaardige en stimulerende manier worden er adviezen gegeven die een “eyeopener” kunnen zijn en je leven positief kunnen beïnvloeden.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Mijn eerste ervaring

Mijn eerste ervaring op het gebied van Engelen was in 2006 en kwam voort uit een spirituele avond die ik bijwoonde, waarbij Aartsengel Michaël aangeroepen werd en voor ieder van ons een boodschap had. Ik kon zijn overweldigende energie voelen en was hier zo van onder de indruk, dat het resulteerde in de aankoop van mijn eerste set kaarten van Aartsengel Michaël. Vanaf die tijd ben ik ermee gaan werken en heb ik zo het vertrouwen en de ervaring opgebouwd om ook readings te gaan geven voor anderen. In 2014 heb ik mijn certificaat behaald voor “Certified Angel Card Reader” via een online opleiding van Doreen Virtue. Er wordt mij weleens gevraagd, zou ik dat ook kunnen? In principe zou iedereen er mee kunnen werken, er zijn wel een aantal essentiële aandachtspunten waar je op moet letten. Het is van groot belang 100% vertrouwen te hebben in het werken met de kaarten en je moet een zuivere intentie hebben. Verder is het belangrijk dat je je goed kunt focussen, dat houdt in dat je rustig bent in je hoofd, zodat je niet afgeleid wordt door allerlei andere zaken. Het vergt ervaring en een levenswijze die in het teken staat van meditatie en spirituele groei en het bevorderen van het contact met Engelen.
 

Wat zijn Engelen?

Engelen zijn multidimensionale wezens, die als missie hebben de mensheid, de aarde en alles wat erop leeft te helpen. Het zijn dienaren van God, die dienen voor het hoogste doel “vrede, liefde en licht”. “Multidimensionaal” betekent dat ze overal tegelijk kunnen zijn en dat overschrijdt ook tijd en ruimte. Ze zijn man en vrouw ineen en laten zich soms zien in de vorm van een man of vrouw om het voor de mens gemakkelijker te maken. Het is je misschien moeilijk voor te stellen, maar elk mens heeft een beschermengel en soms meerdere, die geen seconde van je wijken. Continu staan ze in dienst om jou op een zo goed mogelijke manier door het leven te leiden.
 

Pamela

Profielfoto van Medium Pamela
Mediumchat NL Mediumchat Deutschland English speaking psychic
Haal het beste uit jezelf, relaties, werk en geld
 • Familie en vrienden
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen

Lees meer over Pamela


12.063 gesprekken | 164 beoordelingen

Gina

Profielfoto van Medium Gina
Mediumchat NL
Helpt dmv een scherpe intuïtie gericht op de toekomst
 • Familie en vrienden
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen

Lees meer over Gina


210 gesprekken | 3 beoordelingen

Anja

Profielfoto van Medium Anja
Mediumchat NL
Meer duidelijkheid in de liefde door numerologie
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Anja


2026 gesprekken | 17 beoordelingen

Daisy

Profielfoto van Medium Daisy
Mediumchat NL English speaking psychic
zelf bepalen hoe je toekomst eruit ziet?
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Daisy


SMS alert

12.714 gesprekken | 124 beoordelingen


 

Vraag om hulp

Er is één belangrijk thema waar Engelen mee te maken hebben en dat is “vrije keus”. Zolang jij niet om hulp vraagt, kunnen en mogen zij niet alles voor je doen wat ze graag zouden willen. Het belemmert hen in hun dienstbaarheid en daarom is het zo belangrijk het besef te hebben dat je een beschermengel hebt en die je om begeleiding kunt vragen in je leven. Dat kan gaan om grote dingen bijv. het helpen van stappen maken naar je levensdoel, relatie-of geldproblemen, maar ook kleine dingen zoals het zoeken naar een parkeerplek of acute stressvermindering. Als je iets vraagt is het raadzaam om naar datgene te vragen wat je graag wilt en niet te benadrukken wat je niet wilt. Het woordje “niet” is voor Engelen heel onduidelijk en het zou dan zomaar kunnen dat je datgene aantrekt wat je liever niet wilt.
 

Verschillende soorten Engelen

Er zijn veel verschillende soorten Engelen zoals, beschermengelen, Aartsengelen, helende Engelen en speciale Engelen die grote opdrachten hebben zoals het beschermen van een stad of land. Eén van de meest bekende en dichtst bij de mens staande is Aartsengel Michaël die je helpt met het geven van kracht, moed en doorzettingsvermogen. Je kunt hem in allerlei situaties aanroepen als je angstig of onzeker bent. Twijfel je over of je wel op het juiste pad bent naar je levensdoel, vraag hem de volgende stap aan jou te laten zien bijvoorbeeld in je dromen. Aartsengel Raphaël helpt je met je fysieke en emotionele gezondheid, ook met relatieproblemen kun je bij hem terecht. Zo zijn er nog veel meer Aartsengelen met specifieke taken die je gebed of vragen altijd beantwoorden rekening houdend met het hoogste doel.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

Hoe werken de Engelen?

Er zijn verschillende manieren waarop Engelen contact maken bij het trekken van een engelenkaart. Ze werken vooral door middel van zuurstofmoleculen, dat betekent dat een goede, diepgaande ademhaling heel belangrijk is. Door je eerst te concentreren op je buikademhaling en een paar keer goed diep in te ademen, bevorder je het contact. Buitenlucht en wandelingen in de natuur werken heel effectief en geven bovendien rust in je hoofd, zodat boodschappen beter doorkomen. Sommigen zien of horen Engelen letterlijk tegen hen praten. Anderen voelen ze in hun buurt of zien visioenen. De energie van mijn beschermengelen en van Aartsengel Michaël kan ik aanvoelen en via ingevingen en het gevoel dat ik bij de kaarten krijg is het duidelijk welke boodschap er gegeven wordt. Vaak is het zo, dat als iets me bezighoudt waar ik hulp en inzichten voor vraag, het antwoord komt door middel van tekens en signalen. Bijv. een tekst van een nummer op de radio wat je ineens raakt en waar een betekenis aan vast zit. Ook het zien van vlinders, veren, regenbogen, libellen enz. zijn symbolen in je leven die garant staan voor positieve wendingen in bepaalde situaties waar jij hulp bij hebt gevraagd. Een belangrijk communicatiemiddel voor contact zijn de Engelenkaarten, deze geven duidelijke inzichten, aanwijzingen en antwoorden op allerlei thema’s in je leven.
 

Welke soorten kaarten zijn er?

Op het gebied van Engelenkaarten is er veel te koop. Over verschillende thema’s zijn er kaarten te verkrijgen, zelfs kaarten speciaal gemaakt voor kinderen. Zo zijn er nog heel veel verschillende soorten sets, waarbij je op de achterkant van de verpakking kunt lezen waar het over gaat. Het is in ieder geval belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt als je kaarten aanschaft. Mijn voorkeur gaat uit naar de kaarten van Doreen Virtue, zij is een echte pionier op het gebied van Engelen. Er zijn van haar meer dan 25 sets kaarten verschenen, waaronder de Engelentarotkaarten die zij gemaakt heeft samen met Radleigh Valentine. Ook zijn er kaarten speciaal voor belangrijke thema’s in je leven zoals, gezondheidskaarten ( Aartsengel Raphaël ), levensdoel of carrièrekaarten en relatiekaarten. De Engelentarotkaarten geven specifieke en gedetailleerde informatie die dieper gaan en meer inzicht geven over gevoelens, gedachten, passie en materie.
 

Hoe werken de kaarten?

Het werken met kaarten is voor ieder heel persoonlijk en uniek. Dat varieert in de manier waarop ze gelegd worden tot wat erbij ervaren wordt. Je kunt verleden, heden en toekomst neerleggen met een verschillende aantal kaarten. Verder zijn er uitgebreide leggingen met een jaaroverzicht, het “Keltisch kruis” waarbij een bepaalde situatie uitgediept wordt of een legging waarbij meerdere sets kaarten gebruikt worden en onder elkaar worden gelegd. Ik moet erbij zeggen dat ik nooit te ver de toekomst inkijk, omdat deze altijd nog beïnvloed kan worden door veranderende eigen keuzes. Dat geef ik ook altijd aan, zodat klanten daar niet over in hoeven te zitten dat alles al vaststaat. Uiteindelijk gaat het met name om het heden en de adviezen en inzichten die je krijgt van de Engelen, die in dienst staan van God en jou willen helpen voor het hoogste doel. Regelmatig gebruik ik de Engelentarotkaarten voor meer details als het gaat om tijdsbestek en inhoudelijk meer details op het gebied van emoties, gedachten en financieel vlak.
 

Wat is het verschil met de traditionele tarot?

De Engelentarotkaarten werken in principe hetzelfde als de traditionele tarot, er zijn enkele verschillen. Bij Engelentarot wordt gewerkt met Aartsengelen en andere afbeeldingen. De wapens uit de traditionele tarot zijn bijvoorbeeld vervangen door eenhoorns, de zeemeerminnen worden gebruikt bij waterelementen, bij het vuurelement wordt gebruik gemaakt van vriendelijke draken en de afbeeldingen van Elfjes worden gebruikt bij het aarde element. Een tarot set bestaat altijd uit 78 kaarten. Er wordt gewerkt met de “grote arcana” (22 stuks) en de “kleine arcana” (56 stuks) op precies dezelfde manier als bij de Engelentarotkaarten
 

Engelentarot

Bij de Engelentarot wordt er bij elke kaart van de grote arcana verwezen naar één of meerdere Aartsengelen, zij geven duidelijke begeleiding en bescherming bij je reis op je spirituele pad. De kleine arcana geeft meer informatie over dagelijkse dingen en bestaat uit 4 elementen; water, vuur, lucht en aarde. Bij de traditionele tarot respectievelijk; bekers, staven, zwaarden en pentagrammen. Water wordt geassocieerd met emoties, vuur met passie, groei en creativiteit, lucht met gedachten en conflicten, aarde met materiele zaken zoals geld. In het algemeen kun je zeggen dat Engelentarot wat vriendelijker is en de boodschappen op een wat zachtaardigere manier overgebracht worden dan de traditionele tarot. Verder zijn het kaarten met prachtige afbeeldingen, waar je soms ook antwoorden in kunt vinden.
 

Uitleg en interpretatie van verschillende kaarten

Veel oefenen en ervaring zijn belangrijke sleutelwoorden voor het interpreteren van de kaarten. Er staat op de meeste kaarten een stukje uitleg en er zit altijd een boekje met gebruiksaanwijzingen bij ingesloten. Van belang is dat je door veel te oefenen de verschillende verbanden gaat zien. Soms is de tekst op de kaart heel belangrijk en in andere situaties is het juist de afbeelding die belangrijke informatie geeft. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand aan je vraagt wanneer iets gaat gebeuren. Vooral de Engelentarotkaarten kunnen je daarbij helpen, omdat daar veel getallen op staan en dan geeft je gevoel aan of het dagen, weken, maanden of jaren zijn. Ook bevatten de kaarten afbeeldingen met de seizoenen van het jaar, bijvoorbeeld een kaart met veel bruintinten en herfstachtige kleuren met bladeren en bomen geven aan dat het om de herfstperiode gaat.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

De manier van communiceren is belangrijk

De manier waarop je communiceert met Engelen en de duidelijkheid waarmee je de vraag stelt zijn hierbij erg belangrijk. Soms moet je bepaalde kaarten niet te letterlijk nemen, bijvoorbeeld als een klant aangeeft een oogje op iemand te hebben en de kaart “huwelijksreis” valt dan betekent dit niet direct dat ze gaan trouwen, maar het zou een date kunnen betekenen of in ieder geval dat ze tijd samen gaan doorbrengen. Zo heb je ook de kaart “gerechtigheid” van de levensdoelkaarten, dit zou kunnen betekenen dat het gaat om een baan als advocaat of bij het gerechtshof, maar het kan ook zijn dat er gerechtigheid zal plaatsvinden voor een persoon die in een vervelende situatie zit op zijn werk. Deze voorbeelden geven aan dat het belangrijk is je in te leven in de situatie en af te gaan op je gevoel. Omgevingsfactoren kunnen ook meespelen, bijvoorbeeld als je ineens duidelijk een vliegtuig hoort, zou het kunnen gaan over een vakantiereis naar het buitenland. Of er verschijnt een duif die aangeeft dat het goed zal komen (staat voor vrede). Zo zijn er talloze voorbeelden en is voor mij persoonlijk het “kippenvelmoment” een duidelijke aanwijzing dat iets precies klopt. Uiteindelijk zal ieder zijn eigen unieke methode ontwikkelen om de kaarten interpreteren.
 

Persoonlijke ervaringen

Ik sta regelmatig op spirituele beurzen en geef readings in New Age winkels of aan klanten in mijn eigen Praktijk voor Energie Healing en Coaching. Het is zo bijzonder om te zien dat sommige mensen er heel emotioneel van worden en duidelijk de betekenis achter de kaarten kunnen zien en begrijpen. Regelmatig worden er foto’s gemaakt om het resultaat vast te leggen en aan anderen te laten zien of om er zelf naar terug te kunnen kijken. Mensen zijn vaak erg enthousiast en ik heb eigenlijk nooit meegemaakt dat iemand er niets aan heeft. Laatst was er nog een jongedame bij me die twijfelde over welke kant ze op moest met haar carrière en de kaarten gaven duidelijk aan dat haar passie lag in voeding. Haar moeder was blij verrast, want dit was wat ze altijd al had willen doen maar door omstandigheden was ze toch de administratieve kant opgegaan. Zo mooi om te horen dat ze haar passie ging volgen en de diëtiste opleiding ging doen. Zo zijn er ook enorm veel voorbeelden van readings over relaties, die belangrijke inzichten en antwoorden gaven om aan een relatie te werken of de realiteit te gaan inzien en hun eigen weg te gaan. Natuurlijk blijft de keuze altijd bij de klant wat te doen met de inzichten. Ik ben blij te kunnen werken met de waardevolle Engelenkaarten, die ervoor zorgen dat boodschappen meestal op een vriendelijke en luchtige manier worden overgebracht, zodat er een goed gevoel aan overgehouden word. Als je nieuwsgierig bent geworden zoek dan een mooie set kaarten uit op je gevoel en ga er mee aan de slag, het zal een mooie en bijzondere toevoeging geven aan je leven.
 

Mediumchat

Op mediumchat.nl kun je gratis een proefchat doen met onze gratis mediums om kennis te maken met Engelenkaarten. Onze zuivere consulenten geven je graag advies. 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat