Maak kennis met Engelenkaarten bij Mediumchat.nl


Wat zijn Engelen?

Engelen zijn boodschappers die je beschermen en met alles kunnen helpen. Voor de meesten van ons zijn engelen niet zichtbaar maar overal ter wereld zijn er mensen die een engelenervaring hebben. Engelen leven in een heel ander dimensie dan wij, engelen voelen emoties en zijn heel intelligent. Engelen hebben een eigen persoonlijkheid, een eigen wil en laten zich niet commanderen. Engelen houden onvoorwaardelijk van ons

 

Wat zijn Aartsengelen?

Aartsengelen zijn wijs en invloedrijk, het zijn liefdevolle gidsen die je kunnen helen, inspireren en motiveren. Aartsengelen kunnen je antwoorden geven op belangrijke levensvragen. Ze begeleidden en beschermen ons, ze kunnen ons aanzetten tot handelen en ons troosten. Aartsengelen helpen ons op ieder gebied van ons leven. Iedere aartsengel is specialist op een bepaald levensgebied zoals onder andere; liefde, werk, creativiteit, kinderen, zorgen, angsten, dood en inspiratie.

 

Wat is het verschil tussen Engelen en Aartsengelen?

Aartsengelen

Aartsengelen zijn engelen die een eigen naam hebben. Aartsengelen nemen een speciale plaats in en staan boven engelen. Aartsengelen hebben een rangorde, er zijn leiders onder de aartsengelen. Er zijn vier leiders binnen de aartsengelen organisatie.

4 belangrijkste Aartsengelen

 1. Michaël
 2. Gabriël
 3. Rafeël
 4. Uriël

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Hoeveel Aartsengelen zijn er?

Volgens de islam zijn er drie aartsengelen Azraël, Michaël en Gabriël. Volgens de katholieke kerk bestaan er vier aartsengelen. Michaël, Gabriël, Rafeël en Uriël. De protestantse kerk daarentegen telt Uriël niet mee en gaat er dus vanuit dat er drie aartsengelen bestaan. Volgens het jodendom bestaan er zeven aartsengelen, Michaël, Gabriël, Rafeël, Uriël, Jeramiël, Raguël en Sariël. De paranormale wereld telt echter veel meer aartsengelen, onderstaand de meeste aartsengelen op alfabetische volgorde.

 

Het Orakel van de Aartsengelen

Orakeldagkaarten trekken

Als je hulp nodig hebt of vragen waarop je graag antwoorden wilt hebben kun je orakelkaarten raadplegen. Er zijn veel soorten engelenkaarten te koop met prachtige afbeeldingen. Engelenkaarten of aartsengelenkaarten kun je op verschillende manieren gebruiken. Op de meeste engelenkaarten die te koop zijn is de boodschap van de engel op de kaart te lezen.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat
 
 

Orakelkaarten dagkaart trekken

Je kunt iedere dag een engelenkaart trekken ook zonder een specifieke vraag te stellen. Vraag bijvoorbeeld: ‘Wat willen jullie mij vandaag vertellen?’ Schud de engelenkaarten zolang jij het nodig vindt en draai dan de bovenste kaart om. Draag de orakelkaart de hele dag bij je, neem de kaart ook mij mee naar je werk of maak een foto met je mobiel van de kaart.
 
Als je de boodschap van de orakelkaart niet kunt plaatsen of begrijpen kun je een gratis chat starten. Onze consulenten helpen je graag de boodschappen van de Engelen te begrijpen.
 
 

Wat zijn Aartsengelenkaarten?

Aartsengelenkaarten zijn kaarten waarop een afbeelding en een boodschap van een aartsengel staat. Lees de boodschap die op de kaart staat altijd met aandacht en probeer de verleiding om nog een keer de kaarten te schudden en dezelfde vraag te stellen als het antwoord je niet bevalt te weerstaan. Je wilt immers geen tegenstrijdige boodschappen maar antwoorden. Geef jezelf een dag de tijd, misschien wordt het antwoord in de loop van de dag toch nog duidelijk.
 
Stel je vraag de volgende dag opnieuw aan de Aartsengelen of raadpleeg een consulent als je de boodschap van de Aartsengel niet kunt plaatsen.

 

Aartsengelenkaarten en Engelenkaarten leggen

Engelenkaarten leggen

Er zijn verschillende leg methoden maar je kunt ook zelf een methode bedenken. Engelenkaarten of Aartsengelenkaarten leggen is niet moeilijk, vertrouw altijd op je intuïtie. Schud de kaarten altijd met je vraag in gedachten en stop pas met schudden als je voelt dat je genoeg geschud hebt.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Soorten Engelenkaarten

Er zijn veel soorten Engelenkaarten te koop er bestaat niet zoiets als de beste Engelenkaarten. Alle Engelenkaarten zijn goed en geven de antwoorden waarnaar jij zoekt. Engelenkaarten kopen is een kwestie van gevoel en intuïtie, jij weet welke Engelenkaarten het beste bij je passen. Engelenkaarten waaruit je kunt kiezen zijn:
 • Aartsengelenkaarten
 • Engelenkaarten de originele
 • Romantische Engelenkaarten
 • Engelensymbolen voor kinderen
 • Engelenorkel
 • Angel Powerkaarten
 • Engelen en Heiligen kaarten
 • Engelentarot
 • Helen met de Engelenkaarten
 • Dagelijkse Leiding van je Engelen
 • Lichtengelen kaarten
 • Aartsengel Michael kaarten
 • Engelen op Aarde kaarten
 • Engelen en Romantiek
 • Engelendromen kaarten
 • De Kracht van Engelen
 • Vraag Raad aan Engelen
 • Assertiviteit voor Engelen op Aarde
 

Maak je Engelenkaarten zelf als je ze te duur vindt

Zoals je ziet is het aanbod Engelenkaarten enorm en op bovenstaande lijst staan niet alle kaarten die te koop zijn er zijn er nog veel meer. Je kunt zelf ook Engelenkaarten maken als je de kaarten te prijzig vindt. Als je een beetje creatief bent heb je alleen een groot vel dik papier nodig en een schaar om kaartjes te knippen. Er zijn naast witte vellen papier ook mooie gekleurde vellen papier te koop. Je kunt er de naam van een Engel opschrijven en een boodschap. Gebruik bijvoorbeeld de namen en boodschappen van de Aartsengelen. Je kaarten worden nog mooier als je kunt tekenen. Onderstaand de namen en boodschappen van de Aartsengelen zodat jij je persoonlijke Engelenkaarten kunt maken
 
Namen en betekenis van de Aartsengelen
 • Ariël betekent: “Leeuwin van God.” Als je zelfvertrouwen of moed nodig hebt vraag aartsengel Ariël dan om hulp. Ze helpt je te manifesteren wat jij wilt en waar jij van droomt. Ariël is betrokken bij de natuur en je kunt haar om hulp vragen als een dier ziek is.
   
 • Azarël is de aartsengel die er voor zorgt dat mensen geen pijn of angst hebben voordat zij overleiden. Vraag Azarël je te helpen als je verdrietig bent en in de rouw. Aartsengel Azarël helpt voor en na het stervensproces, Azarël troost je en helpt je rust te vinden.
   
 • Chamuël kan je helpen bij het vinden van de juiste baan. De baan die echt bij je past en waar je voldoening in vindt. Vraag aartsengel Chamuël om hulp als je geen voldoening uit je werk haalt.
   
 • Gabriël betekent: “God is mijn kracht.” Gabriël helpt je je innerlijke kind weer te vinden zodat je kunt ontspannen. Zij helpt je met alles wat met kinderen krijgen te maken heeft. Of het nu met adoptie te maken heeft of met zelf kinderen krijgen. Aartsengel Gabriël is ook de aartsengel die je helpt met communicatie en intuïtie.
   
 • Haniël heeft een moederlijke energie en zal voor je zorgen en liefdevolle energie aan je geven als je je eenzaam, neerslachtig of niet geliefd voelt. Vraag aartsengel Haniël je te helpen om je levensvreugde weer te vinden.
   
 • Jeremiël is de aartsengel die je helpt als je vastzit door je zonder angst naar je eigen leven te laten kijken op een realistische wijze zodat jij ziet wat je kunt veranderen. Vraag Jeremiël om hulp als je aan veranderingen toe bent.
   
 • Jophiël is de aartsengel van de schoonheid. Vraag haar om hulp als je een creatief idee hebt. Ze helpt je inzicht te krijgen hoe je het beste te werk kunt gaan. Je kunt aartsengel Jophiël ook vragen je te helpen weer vrolijk te worden als je neerslachtig bent.
   
 • Metatron is de aartsengel van de indigo- kristalkinderen. Metatron helpt je met alles wat je nodig hebt zodat jij je kunt concentreren op hoogsensitieve en paranormaal begaafde kinderen.
   
 • Michaël helpt je als je je zorgen maakt en je kunt aartsengel Michaël vragen je huis, kantoor of zelfs je woonplaats te reinigen. Aartsengel Michaël zorgt ervoor dat alle giftige energie verdwijnt als je het aan hem vraagt.
   
 • Rafaël is de aartsengel van genezing en verantwoordelijk voor de genezing van alle levende wezens. Aartsengel Rafal geeft ons spirituele begeleiding en helpt ons door middel van intuïtie, dromen en ideeën hoe wij ons lichaam gezond kunnen houden.
   
 • Raguël is de aartsengel van Recht en Rechtvaardigheid. Als je onenigheid met iemand hebt roep dan aartsengel Raguël. Hij kan de onenigheid oplossen en er op een creatieve manier zorgen dat alles wordt uitgesproken zodat niemand zich benadeelt voelt.
   
 • Raziël is de aartsengel die alle geheimen kent en je inzichten kan geven over je dromen. Vraag hem voordat je gaat slapen om je de volgende dag uit te leggen wat je droom betekent.  Het antwoord zal je in de loop van de dag gegeven worden.
   
 • Sandalphon en aartsengel Metatron zijn de enige aartsengelen wiens naam niet eindigt op ël. Sandalphon en Metatron zijn de enige aartsengelen die mensen zijn geweest en door God bevorderd zijn tot aartsengel. Sandalphon helpt je geest en lichaam gezond te houden. Vraag Sandalphon om hulp als je van een verslaving af wilt komen.
   
 • Uriël beteken; “Licht van God” als je antwoorden nodig hebt roep dan aartsengel Uriël. Hij helpt je als je bijvoorbeeld een vraag moet beantwoorden tijdens het afleggen van een examen. Uriël geeft antwoord op al je vragen probeer het maar eens.
   
 • Zadkiël is een spiritueel leraar en een helpt je als je iets moet onthouden. Omdat aartsengel Zadkiël de hoogst spiritueel leraar is heeft hij toegang tot alle kennis en kun je hem vragen je te begeleiden als je iets wilt weten.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Werken met Aartsengelenkaarten

Engelenkaarten leggen gratis

Begin met je kaarten in te zegenen, houdt het pakje kaarten vast en zorg dat je iedere kaart aanraakt. Je moet alle kaarten voorzien van je vingerafdruk. Houdt nu de kaarten aan de onderkant vast en spreid de kaarten uit als een waaier aan de bovenkant. De waaier leg je op je hart met de afbeeldingen naar je toe. Zeg hardop of in gedachten: ‘Lieve aartsengelen, bedankt dat jullie mij willen helpen met het lezen van deze orakelkaarten.’ 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat

 

Zo lees je orakelkaarten

 1. Stel in gedachten of hardop een vraag.
 2. Schud de orakelkaarten zoals jij het prettig vindt.
 3. Stel tijdens het schudden je vraag of vragen in gedachten of hardop.
 4. Vraag aan de aartsengelen je een teken wanneer je moet stoppen met schudden.
 5. Leg de kaarten neer zodat je de afbeeldingen niet kunt zien.
 6. Pak de bovenste drie kaarten.
 7. Leg de drie kaarten van links naar rechts neer.
 8. De kaart links laat de oorzaak van de huidige situatie zien.
 9. De kaart in het midden laat de waarheid van de huidige situatie zien
 10. De kaart aan de rechterkant laat de uitkomst of het resultaat zien.
 

Nog een methode om de orakelkaarten te raadplegen

 
Volg de bovenstaande stappen 1 t/m 5 
 • Pak een stapeltje van het pakje kaarten
 • Kijk naar de onderste kaart als je het bovenste stapeltje hebt gepakt.
 • Deze kaart is het antwoord op je vraag.

 

Lysbeth

Profielfoto van Medium Lysbeth
🌟All-round medium🌟 ervaren, snel, direct & helder
 • Toekomst/ algemeen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Lysbeth


34.730 gesprekken | 548 beoordelingen

Max Sjamaan Whitewolf

Profielfoto van Medium Max Sjamaan Whitewolf
🍀Geeft je Liefde, Kracht en Bescherming in je Leven
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen

Lees meer over Max Sjamaan Whitewolf


12.313 gesprekken | 437 beoordelingen

Siebe

Profielfoto van Medium Siebe
Brengt je hoop en nieuwe inzichten in jouw leven
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over Siebe


4754 gesprekken | 78 beoordelingen

Rune

Profielfoto van Medium Rune
Nood aan een virtuele knuffel? :)
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Rune


3788 gesprekken | 62 beoordelingen

Toon alle consulenten 

Grapjes en antwoorden van Engelen

Houdt er rekening mee dat aartsengelen en engelen ook van grapjes houden. We denken dat onze serieuze vragen door engelen op een ernstige manier beantwoord worden. Natuurlijk nemen engelen je serieus en hebben ze respect voor je vraag maar vergeet nooit dat engelen ook speels kunnen zijn en het antwoord weleens op een heel andere manier afgeleverd zou kunnen worden dan jij verwacht.
 
  

Dagkaart trekken met vraag over de liefde

Schud s ’morgens je orakelkaarten en vraag aan de aartsengelen: ‘Wat willen jullie mij vandaag laten weten?’ Of vraag: ‘Aartsengelen kunnen jullie mij vandaag helpen bij het vinden van liefde.’ Draag de kaart de hele dag bij je.
 

Engelenkaart gratis 

Je kunt ook een gratis chat starten en vragen of de consulent een engelenkaart voor je wil trekken. Je krijgt dan duidelijk de boodschap van de engelenkaart uitgelegd. Onze consulenten zijn gespecialiseerd in het lezen van engelenkaarten.

 

Elke dag een Engelenkaart of Aartsengelenkaart trekken

Je kunt elke dag een vraag stellen aan de engelen. Engelen en aartsengelen kunnen niet alleen antwoord geven op je vragen maar je ook waarschuwen en voorspellingen doen. Schrijf een maand lang iedere dag alle boodschappen die je iedere dag hebt gekregen van de engelen op. Je leert zo de boodschappen van de engelen of aartsengelen steeds beter te begrijpen en je bent er dan klaar voor anderen de orakelkaarten te lezen.

 

Boodschap van Engelen

Aan engelen kun je alles vragen, in stilte of hardop. Engelen zijn boodschappers en helpers die alleen het beste voor je willen, onvoorwaardelijk van je houden en je met liefde helpen zodat jij je gelukkig voelt. Antwoorden van engelen komen op verschillende manieren, je hoort opeens iets of je weet uit het niets het antwoord op je vraag. Het kan ook zijn dat je een teken van krijgt van een aartsengel. Raadpleeg gerust onze consulenten als je niet zeker weet of het een teken van een engel was dat je gekregen hebt.
 
 

Engelenkaarten geven je antwoord

Als je engelenkaarten voor jezelf legt of voor een ander en twijfelt of je het antwoord wel juist interpreteert kun je gratis onze consulenten raadplegen. Ze hebben ervaring en helpen je graag. Vertel hen welke engelenkaarten voor je liggen zodat zij je vraag snel kunnen beantwoorden.
 

Gratis dagkaart trekken

Heb je een vraag en bezit je geen engelenkaarten dan kun je aan onze consulenten tijdens een gratis chat vragen om een gratis engelen dagkaart. Houd je vraag in gedachten en start een gratis chat. Onze consulenten vertellen je graag het antwoord. Na de chat ontvang je een gratis chatverslag als je dit wilt zodat jij de boodschap van de engelen zo vaak kunt lezen als jij wilt.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chatTop