Alles over Mediumchat


Welkom op de ‘over ons’ pagina. Mediumchat is één van de nieuwste medium contactwebsites. Wij zijn begonnen op 1 november 2014 en daarmee een “frisse wind” in de branche. We zijn gestart omdat we tal van verbeterpunten zagen op andere websites op het gebied van kwaliteit van de dienstverlening en professionaliteit. Zaken die wij hoog in het vaandel hebben staan, zijn: betrouwbaarheid, transparantie, discretie en professionaliteit.


Mediumchat bij RTL4

Onze missie

We zijn mediumchat gestart met de volgende missie: “Het grootste, leukste en gemakkelijkste platform zijn voor paranormale contacten.” Elke dag werken we hard om deze missie werkelijkheid te maken.

Wij vragen constant om feedback van zowel onze klanten als onze consulenten. Dit is belangrijke input om de dienstverlening steeds verder te verbeteren.


Zorgvuldige screening

U een goed gevoel geven en een plezierige ervaring is voor ons belangrijk. Om dit te waarborgen worden onze consulenten met zorg gescreend alvorens ze op de website zichtbaar zijn. Daarnaast vragen wij na elk gesprek feedback over onze consulenten.

De consulenten hebben ieder hun eigen domein waarin zij uitblinken, zoals: mediums, paragnost of waarzegger.


Voordeel van chatten

Chatten met onze consulenten heeft een groot aantal voordelen. Een chat is eenvoudig, laagdrempelig en minder eng dan bellen. Ook heb je geen onverwachte kosten achteraf.

Chatten is een fijne methode. Je kunt even rustig nadenken over de formulering van je vragen. Wij merken dat onze klanten dit erg plezierig vinden.

In onze chatomgeving kunnen foto's geupload worden. Met deze foto's kan de consulent zich nog beter concentreren op je vragen en tot de best mogelijke antwoorden komen.


Vragen? Onze klantenservice helpt u graag!

Amy

Hoi mijn naam is Amy. Wanneer je een vraag stelt ,is de kans groot dat het antwoord van mij komt. In de afgelopen 5 jaar ben ik klantenservice manager geweest bij twee grote callcenters.

Het concept van Mediumchat vind ik geweldig. Ik heb mijn baan opgezegd en ben met volle overtuiging aan de slag gegaan.

Jouw vragen en opmerkingen helpen ons om het systeem steeds beter en gebruiksvriendelijker te maken. Omdat ik vanaf huis werk en ook een jong gezin hebt, is de gemakkelijkste manier van contact om mij een e-mail te sturen.

Ik antwoord snel en als het nodig is, bel ik je zo snel mogelijk terug.
Als je vragen hebt, kun je via de klantenservice contact met ons opnemen. Wij helpen je graag en snel.