Waarzegsters en waarzeggers online

Waarzeggers kijken in het verleden, het heden en in de toekomst.

36.953 beoordelingen

5sterren beoordeling (9.6 / 10)

Start nu met chatten

Lysbeth

Profielfoto van Medium Lysbeth
🌟All-round medium🌟 ervaren, snel, direct & helder
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
 • Break-up / relatieproblemen

Lees meer over Lysbeth


34.730 gesprekken | 548 beoordelingen

Max Sjamaan Whitewolf

Profielfoto van Medium Max Sjamaan Whitewolf
🍀Geeft je Liefde, Kracht en Bescherming in je Leven
 • Break-up / relatieproblemen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Max Sjamaan Whitewolf


12.313 gesprekken | 437 beoordelingen

Andrea

Profielfoto van Medium Andrea
Brengt je in vrede en harmonie met jezelf🙏🌹❤️
 • Break-up / relatieproblemen
 • Algemeen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Andrea


5919 gesprekken | 137 beoordelingen

Siebe

Profielfoto van Medium Siebe
Brengt je hoop en nieuwe inzichten in jouw leven
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over Siebe


4754 gesprekken | 78 beoordelingen

Rune

Profielfoto van Medium Rune
Nood aan een virtuele knuffel? :)
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Rune


3788 gesprekken | 62 beoordelingen

Yvette

Profielfoto van Medium Yvette
Geeft eerlijke antwoorden en adviezen
 • Carriere / Financieel
 • Contact met dieren
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Yvette


2883 gesprekken | 60 beoordelingen

Toon alle consulenten‘Wat gaat er gebeuren?’ Is een vraag die al meer dan 4000 jaar voor onze tijdrekening, aan waarzeggers wordt gesteld. Waarzeggers waren gerespecteerde adviseurs van Keizers, Koningen en Pausen die openlijk gebruik maakten van de gaven die waarzeggers hebben. Vaak hadden ze een eigen waarzegger in dienst die advies moest geven over belangrijke beslissingen in hun rijk. Er is zelfs bewijs dat waarzeggerij onderdeel was van de samenleving in het oude Egypte, China, Babylonië en Chaldea 4000 jaar v Chr.

 

Waarzeggers vervolgd in de middeleeuwen

Al duizenden jaren wordt de toekomst voorspeld in verschillende culturen op allerlei manieren. In de middeleeuwen kwam er een ommezwaai, waarzeggerij werd niet meer openlijk getolereerd. Het werd als een zonde beschouwd in het christelijke Europa. Door de kerk werd waarzeggerij verboden en waarzeggers werden vervolgd. Door wetenschappers zoals Isaac Newton en Johannes Kepler, kwam waarzeggerij weer op in de vorm van astrologie. Deze twee beroemde wetenschappers deden wetenschappelijk onderzoek naar de astrologie.
 
 

Waarzeggerij werd een privé aangelegenheid

Vanaf de 18e eeuw werd waarzeggerij een privé aangelegenheid. Na 5000 jaren toekomst voorspellen kwamen mensen er in de westerse beschaving er niet meer openlijk voor uit dat ze een waarzegger raadpleegden. Mensen waren bang om vervolgd te worden. Toch bleef waarzeggerij bestaan ondanks dat het in Europa verboden werd. De mensheid kan het waarzeggen niet los laten, toen niet en nu niet.
 
 

Bekende mensen raadplegen waarzeggers

Prinses Diana Spencer of beter bekend als Lady Diana maakte er geen geheim van dat zij regelmatig een waarzegger raadpleegde. Ze vroeg regelmatig advies aan een astrologe. Ex president Ronald Reagan had zelfs een privé waarzegger. Ronald Reagan liet zich als president installeren om 01.00 uur middernacht op advies van zijn eigen astroloog. Er zijn natuurlijk nog veel meer bekende mensen die een waarzegger raadplegen maar dit liever voor zichzelf willen houden.

 

Waarzeggers kijken in het verleden, het heden en in de toekomst

Meestal willen mensen van een waarzegger weten wat de toekomst hen brengt. Het kan voorkomen dat een waarzegger over het verleden of het heden vertelt voordat hij of zij de toekomst voorspelt. Als er iets uit het verleden nog sterk aanwezig is in iemands leven zal dit altijd naar voren komen. Is het heden een misère zal een waarzegger dit ook voelen of zien. Als lessen niet geleerd worden in het leven of met inzichten die een waarzegger geeft niets gedaan wordt kan het zijn dat de toekomst niet veel beter zal worden. Het zijn vooral de lessen uit het verleden die we niet geleerd hebben die een mooie toekomst in de weg staan. Waarzeggers kunnen vertellen hoe de toekomst eruit komt te zien, ze kunnen de weg wijzen maar iedereen kiest tenslotte toch zijn eigen weg.
 
 

Waarzeggerij bij Mediumchat

Gelukkig leven wij in een tijd waarin openlijk of anoniem een waarzegger geraadpleegd kan worden. We hebben zelfs de luxe om een waarzegger online uit te zoeken en het uitgebreide profiel van een waarzegger te lezen. De gaven van een waarzegger, zijn of haar foto, de beoordelingen van klanten, alles is transparant. In een gratis chat op ons mobieltje kunnen we binnen een paar seconden kennismaken met een door ons gekozen waarzegger. We kunnen snel iets vragen en krijgen meteen antwoord.
 


 

Waarzeggers en methoden

Waarzeggers gebruiken verschillende methoden om de toekomst te voorspellen, een aantal voorbeelden zijn:
 • Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Engelenkaarten,
 • Astrologie
 • Astrologie, toekomst voorspellen door middel van berekening van een geboortehoroscoop
 • Foto
 • Handlijnkunde, handpalm lezen
 • I Tjing
 • Stokjes, stenen of munten
 • Koffiedikkijken lezen
 • Numerologie
 • Pendel
    

Waarzeggerij is universeel

In de Verenigde Staten van Amerika en in Canada is handlezen, oftewel handlijnkunde populair. 

Thailand heeft waarzeggers die een wachttijd hebben van meerdere jaren. Waarzeggers in Thailand gebruiken Tarotkaarten, schelpen, handlezen en andere hulpmiddelen. Het voorspellen van de toekomst is overal mogelijk, bijvoorbeeld op een terras bij een kopje thee. Het Thaise hof heeft eigen astrologen in dienst, officieel in dienst. Er zijn zowaar 13 astrologen in dienst om de horoscoop te lezen van de Koninklijke familie.
 

 

Wie kent ze niet, de fortune cookies

China heeft overal waarzeggers, ze zijn in elke stad te vinden en het is heel gewoon om je toekomst te laten voorspellen op straat of in een park. Methoden die onder ander worden gebruikt zijn de ogen of het gezicht lezen. 
 

 

Hongkong en waarzeggerij

In Hongkong is er een druk bezochte avondmarkt ‘Temple Street’ waar tientallen waarzeggers zijn. Mensen staan in de rij om hun toekomst te laten voorspellen. Vooral jonge stellen zijn nieuwsgierig en vragen aan waarzeggers of ze samen oud worden.   Bij de Wong Tai Sin tempel kun je voor een paar Hongkongdollars een Chim lenen bij een kraam. Chim is een kokertje vol met houten stokjes. Het kokertje moet je schudden totdat er één stokje uit valt. Het stokje dat er is uitgevallen geeft je terug aan degene van wie je de Chim geleend hebt. In ruil voor het nummer dat op het stokje staat ontvang je een voorspelling op papier.
 

 

Waarzeggerij in Afrika, Peru en Turkije 

 • In Zuid-Congo, Angola, gebruiken waarzeggers veelal een mand met daarin voorwerpen die worden opgeschud en aan de hand hoe de voorwerpen na het schudden liggen kan de waarzegger vertellen wat er gebeurd is. Bijzonder is dat bij waarzeggerij in Afrika vooral wordt gekeken naar het verleden en de vraag, ‘waarom?’ De vraag is dus niet, ‘wat gaat er gebeuren’ maar, ‘waarom is het gebeurd?’
   
 • Peru heeft de grootste waarzeggersmarkt ter wereld, de Mercado Modelo in de kustplaats Chiclayo. Er worden veel verschillende methoden gebruikt.
   
 • In Turkije is het koffiedikkijken, lezen populair
   
 

Verschillen Helderziende, Paragnost, Medium of Waarzegger

Door de eeuwen heen werden mensen met een bijzondere gave waarzegger genoemd.
Tegenwoordig gebruiken we de term waarzegger bijna niet meer. Paragnost, Helderziende, Medium, Tarotist, Healer, Sjamaan, Spiritueel Coach zijn termen die wij nu gebruiken.
Wat het verschil is tussen een Helderziende en Paragnost of Medium?
 
Helderziende
Een helderziende kan visioenen zien en objecten. Beelden van gebeurtenissen uit het verleden of de toekomst. Een helderziende is ook een paragnost door het kunnen zien van gebeurtenissen die zich op een andere tijd of plaats afspelen.

Paragnost
Een helderziende is ook een paragnost maar een paragnost is niet altijd een helderziende. Naast beelden zien kan men, wetend, voelend, proevend of ruikend zijn.Paragnost is dus een brede term die gebruikt wordt voor iemand die, helder ruikend, helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderwetend is. De naam van paragnost wordt als overkoepelende term gebruikt. Combinaties van gaven is mogelijk. Het zesde zintuig is ontwikkeld

Medium
Een Medium heeft de gave om te communiceren met overledenen, geesten, engelen, demonen of immateriële entiteiten. Een medium kan bijvoorbeeld boodschappen van overledenen doorgeven aan nabestaanden. Mediums krijgen woorden, beelden of gevoelens door. Een medium is altijd een paragnost maar een paragnost niet altijd een medium.
 
 

Gratis waarzegging voor jou 

Bij Mediumchat kun je Gratis éénmalig 2:30 minuten kennismaken met onze waarzeggers of mediums. Wij bieden de gratis chat aan zodat iedereen kan ervaren hoe het is om met een waarzegger te chatten. Je kunt je vraag meteen in het chatvenster tikken zodat je snel het antwoord kunt lezen. Mediumchat geeft je de kans te ervaren wat mensen al duizenden jaren doen, een vraag stellen aan een waarzegger en natuurlijk antwoord krijgen. 

Waarzeggers geven eerlijke antwoorden

Waarzeggers beschikken over buitengewone gaven waarmee ze je inzichten kunnen geven of antwoorden op vragen, die al heel lang onbeantwoord zijn. Omdat ze van mensen houden is het niet nodig bang te zijn om een vervelend antwoord te krijgen. Het leven is vaak zoals een cursus waar we iets moeten leren.  Als we onze lessen niet geleerd hebben moeten we de cursus opnieuw doen. Waarzeggers bij Mediumchat kunnen je op een fijne, eerlijke manier vertellen waarom je steeds vastloopt.  Start nu een gratis chat en ervaar de warmte van een waarzegger of wil je liever een waarzegger bellen? .
 
Helderziende online gratis
Gratis een online helderziende? Het kan, vandaag of nu meteen en wel op Mediumchat. Ervaar hoe fijn het is om te chatten met een specialist die je inzichten geeft of antwoorden op vragen uit het verleden. Misschien wil je graag een antwoord op iets dat nu speelt, start dan een gratis chat, het antwoord is dichterbij dan je denkt. Wil je liever iets over je toekomst weten? Ook dat is mogelijk, onze helderzienden zijn er voor je.
 
Gratis medium online
Het is niet meer nodig om de deur uit te gaan om een medium te spreken. Onze mediums zijn dag en nacht bereikbaar. Een medium uitzoeken op Mediumchat is heel makkelijk, bij alle specialisten staat duidelijk wat zijn of haar gaven zijn. Je kunt zelfs een foto zien en zijn of haar profiel lezen zodat je weet met wie je chat. Aarzel niet, probeer het gewoon, het is gratis.


 


 

Waarzeggen Engels

Liever in het Engels communiceren met een ‘fortune teller’ waarzegger? Onze waarzeggers kunnen ook in andere talen communiceren. Bij Mediumchat kun je aan de hand van de vlaggetjes bij de profielen van onze specialisten zien welke talen hij of zij spreekt en schrijft. Voor een waarzegger Engels, Duits of een andere taal selecteer je de specialist met de vlag van het desbetreffende land. De vlag staat onder de foto van de waarzegger.
 
 

Bekende waarzeggers in Nederland

Op Mediumchat vind je veel bekende Nederlandse waarzeggers. De beste bekende specialisten van de televisie en de beste onbekende specialisten hebben we voor jou gevonden. Door een uitgebreide screening weten wij dat zij allen de beste waarzeggers van Nederland zijn. Onze consulenten houden van mensen en zullen er alles aan doen om je een vertrouwd gevoel te geven. Lees maar eens de beoordelingen op Mediumchat over onze professionals, het zijn de beste waarzeggers van Nederland.
 

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Opkomende hype, Ja of Nee vragen

Steeds vaker zie je online de ja of nee vragen. Hoe het werkt? Je stelt een vraag met een gesloten einde, vervolgens krijg je een ja of nee  antwoord. Bij deze vragen zijn geen waarzeggers of mediums betrokken. Het is zo geprogrammeerd en je krijgt een willekeurig antwoord. Of het geprogrammeerde antwoord waar geen Helderziende bij te pas komt klopt? Helaas, dat weten wij niet. Bij Mediumchat kiezen wij liever voor echte waarzeggers en eerlijke antwoorden op al jouw vragen.
 

 

Hoe kom ik in contact met een goede waarzegger?

Op Mediumchat kan je de beste online waarzeggers van Nederland online contacteren. Kies uit meer dan 250 waarzeggers.
 

Wat is een Waarzegger?

Ontdek hier de betekenis van een waarzegger en lees wat een waarzegger kan.
 

Kan een waarzegger mijn toekomst voorspellen?

Ontdenk de gaven van een waarzegger en probeer een gratis kennismaking chat met een online waarzegster die bij jou past.
 

Welke gaven heeft een Waarzegger?

Ontdenk hier de gaven van een waarzegger.


 

 Top