Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen

645 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen

Het zoeken naar sterrenbeelden wordt steeds populairder. In een jaar tijd werd er 150% meer gezocht naar sterrenbeelden ten opzichte van een jaar eerder. Vooral in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kijken veel inwoners naar de betekenis van hun sterrenbeeld.
 

Top 5 gemeenten meeste interesse in betekenis sterrenbeeld

  1. Rotterdam
  2. Amsterdam
  3. Utrecht
  4. Arnhem
  5. Eindhoven
 

Top 12 provincies meeste interesse in betekenis sterrenbeeld

  1. Noord-Holland
  2. Zuid-Holland
  3. Utrecht
  4. Overijssel
  5. Groningen
  6. Flevoland
  7. Drenthe
  8. Gelderland
  9. Noord-Brabant
  10. Friesland
  11. Limburg
  12. Zeeland
 

Grootste interesse in betekenis sterrenbeeld

  1. Ram
  2. Kreeft
  3. Stier
  4. Schorpioen
  5. Tweeling
  6. Maagd
  7. Waterman
  8. Vissen
  9. Weegschaal
  10. Leeuw
  11. Steenbok
  12. Boogschutter
 

Grootste interesse in daghoroscoop

  1. Kreeft
  2. Ram
  3. Leeuw
  4. Vissen
  5. Maagd
  6. Stier
  7. Weegschaal
  8. Waterman
  9. Schorpioen
  10. Steenbok
  11. Boogschutter
  12. Tweeling
 

Astrologische Vakvereniging Nederland

Volgens de Astrologische Vakvereniging Nederland zijn er duidelijke redenen voor de populariteit van astrologie. “De belangstelling voor astrologie is te begrijpen en de behoefte om dit te onderzoek neemt toe”, zegt een woordvoerder van de Astrologische Vakvereniging Nederland. “In de tijd van corona en crisis was al bekend dat veel meer mensen de rubriekjes over de sterrenbeelden gingen lezen. En dus was er ook meer tijd om je te verdiepen in deze materie: een mogelijk gevolg van het thuiswerken.”
 
De Astrologische Vakvereniging Nederland wil echter benadrukken dat er een verschil is tussen sterrenbeelden en ‘serieuze astrologie’. “Dat betekent veel meer dan de sterrenbeelden alleen. Dat is maar een klein deel van het grote geheel. Onze leden hebben een gedegen opleiding genoten van meerdere jaren. Zij geven op brede schaal inzicht in de mens door middel van hun geboortehoroscoop en dat vergt veel meer dan het dierenriemteken waaronder je bent geboren. Kijk je namelijk alleen naar het sterrenbeeld, dan zijn er slechts twaalf types mensen. Het is dan wel erg ongeloofwaardig om daaruit een volledig karakter te halen.”
 
Astrologen zijn in veel meer geïnteresseerd en kijken naar het grotere plaatje. “Mijn tweelingzus heeft zelfs een iets andere horoscoop dan ik en zij is slechts 10 minuten na mij geboren: allebei Steenbok, maar toch een duidelijk verschil, ook in karakter”, vervolgt de woordvoerder. “Het gaat om je complete geboortehoroscoop: de combinatie van tekens van de verschillende planeten. Hierdoor kunnen wij astrologen ook ingaan op tendensen in de toekomst. Zonder concrete voorspellingen te doen.”


inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,732 reviews

57,732 reviews

Lieve Mirella, Er ging wat fout in ons gesprek gister waardoor ik je niet kon bedanken..voor al je begrip, geduld en bijzondere hulp!!πŸ™πŸΌπŸ’— Het is altijd fijn om met jou te praten!πŸ₯° Dikke kus! N
18 Apr 2024

57,732 reviews

57,732 reviews

footer.top