Wat zijn geesten?

2731 dagen geleden geplaatst 4 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Wat zijn geesten?

Geesten zijn zielen of energieën van overleden mensen of dieren die hun rust nog niet hebben gevonden of nog niet weten dat ze dood zijn.

Meestal komt dit fenomeen door dat iemand te vroeg is heengegaan zonder iets af te makeniemand op gruwelijke wijze van het leven is beroofd of iemand die het licht niet vindt of niet naar het licht wil gaan.

 

Orbs

geesten orbGeesten heb je in alle vormen. Zo heb je de orbs of de lichtbollen. Let op, verwar lichtbollen niet met stofdeeltjes die je soms op je foto ziet. Een lichtbol heeft een egale vorm wat je van een pluisje niet kan zeggen. De orbs zijn de meest voorkomende verschijningen bij geestverschijningen. Men neemt deze meestal waar door middel van goede camera apparatuur. Orbs hebben ook ieder hun eigen kleur maar meestal komt ze in het wit voor of doorzichtig wit.

De kleur heeft veel met het soort energie te maken. Er zijn ook orbs met een staartje. Dat soort orbs waren net in beweging tijdens het waarnemen met de camera.

Ook vindt men orbs met en gezicht erin. Deze geesten gebruiken dan iets meer energie om hun gezicht waar te maken.

 

Mist

geesten mist Tja, wat is mist? Mist is gewoon een natuurverschijnsel. Toch is er mist dat met geesten te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan dat je ergens staat en ineens een mistwolk voorbij gaat. Gewoonweg te snel om gewoon mist te zijn. Dat is een verschijning. Deze mist voelt ook enorm koud aan, dat het rillingen geeft tot aan je ruggengraat. Ook geeft dit een bedrukkend gevoel op je borstkas en anderen krijgen er hoofdpijn van. In de mist kunnen ook veel orbs in zitten. Dan heb je een heel cluster aan verschijningen.

Er zijn ook mistverschijningen waarin je een volledig gedaante kunt zien. Hier wordt veel energie voor gebruikt. Iedere verschijning wordt door energie veroorzaakt. Hoe meer energie, hoe beter de verschijning.

Verwar het niet met de vele foto’s waar dit soort mist is te zien. Op veel is het gewoon sigarettenrook en is het geen verschijning.

 

Schaduwfiguren

schaduw figuur Velen beweren dat schaduwfiguren je begeleiden naar het licht. Toch is dit maar de halve waarheid. Schaduwfiguren heb je meestal als een lange persoonsvorm met een lange cape en met of zonder een hoge hoed. Ze zijn echt eng om naar te kijken maar ze niemand kwaad. Ze zijn alleen maar nieuwsgierig. Hun lievelingsplaats is voor het bed of in de hoeken van het huis. Als ze opmerken dat je ze ziet, dan verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Sommige denken dat schaduwfiguren mensen zijn uit een andere dimensie die ons komen bestuderen maar dat is nog niet helemaal bewezen

Volledige verschijning

geestverschijning Een geest kan ook de volledige gedaante opnemen, hiervoor wordt veel energie gebruikt. Het kost de geest veel energie om zich volledig te vertonen en daarom duren deze verschijningen niet zo lang. Een volledige verschijning is echter zeldzaam, toch vind je veel foto’s op het internet. Veel van deze foto’s zijn met Photoshop bewerkt. 

 

Negatieve geesten

Negatieve geesten of boze geesten zijn geesten van overledenen die op een verschrikkelijke manier zijn omgekomen. Denk bijvoorbeeld aan moord, ophanging, doodgeschoten, in woede gestorven en zo verder. Ook kunnen dit geesten zijn van moordenaars, verkrachters, kortom criminele personen. Een kwade of negatieve geest kunnen ook demonen zijn die je maar al te graag bang maken en daar nog plezier hebben.

Als je zit met een negatieve geest dan heb je de volgende symptomen

  • Er hangt een gespannen sfeer of drukke sfeer in je huis
  • Je hebt vaak ruzie met je partner en als je het huis verlaat lijkt die ruzie ineens voor bij te zijn. Boze geesten willen immers jou laten voelen hoe zij zich voelen.
  • Je hebt last van hoofdpijn of een drukkend gevoel, net alsof je geen adem krijgt.
  • Bezoek blijft niet lang zitten bij jou thuis.
  • Er is een soort van rioollucht in huis, lijkt ook vaak op lijkgeur.
  • Je hebt het gevoel dat iemand naar je kijkt terwijl er niemand is.
  • Je hoort niet herkenbare geluiden zoals voetstappen, krabben, roezemoes (Let op: dit laatste kan van de buren komen)
  • Voorwerpen in huis verdwijnen of worden ergens anders terug gevonden.
 

Verwijderen van negatieve geesten

Het beste is om uw huis te reinigen met gedroogde witte salie of salie wierook. Je neemt salie of salie wierook. Je steekt deze aan en gaat met die dampen rond het huis en je zegt het volgende:

“Geest, in de naam van Jehova beveel ik je te verdwijnen, je bent niet welkom in dit huis.”

De salie zorgt voor de zuivering van het huis.

 

Wat zijn klopgeesten?

Klopgeesten zijn de meest bekende vorm. De bedoeling van de klopgeest is om mensen angst aan te jagen door geluiden te maken, voorwerpen te laten bewegen of elektrisch apparatuur te ontgrendelen. Er is geen fysieke oorzaak te vinden voor de verschijnselen die de klopgeesten veroorzaken.

De meest bekende manier waarin een klopgeest zich manifisteert is het maken van luide kloppende en bonkende geluiden. Ook hoort men vaak voetstappen of stemmen.

Klopgeesten staan ook bekend om uit het niets voorwerpen te gooien of deze te laten verdwijnen. Deze worden op een zeer onlogische plek teruggevonden. Het is ook zo dat klopgeesten meubels of andere voorwerpen uit zichzelf laten bewegen.

Een klopgeest kan erg vervelend zijn en kan voor veel narigheid zorgen. Als je denkt last te hebben van een klopgeest dan is het aan te raden professionele hulp te zoeken.

 

Wat zijn gewone geesten?

Gewone geesten zijn meestal vrienden of familie. Deze geesten hebben vaak nog iets goed te maken of hebben een onafgehandelde taak te voldoen. Het kan zijn dat een gewone geest jou een boodschap wil nalaten.

Zij proberen meestal de aandacht te trekken met een aanraking of het verplaatsen van goederen. Zodra hun probleem is opgelost zullen deze ook vanzelf verdwijnen.

Meestal zijn de niet kwaadaardige geestverschijningen gewonen geesten. Vraag in dit geval hardop wat de geest van je wil. Als je liever met rust wil gelaten worden dan kun je dat op een normale manier aan de geest verzoeken.

Normaal gezien is een gewone geest geen onbekende, tenzij je de geest zelf hebt opgeroepen wat gevaarlijk is want als je geesten zelf oproept weet je nooit met wat voor geest je te maken hebt. Dus ga nooit glaasje draaien , ook niet voor de lol.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

56,403 reviews

56,403 reviews

❤️❤️❤️ weer dank je , lieve Mieke en voor je berichten ❤️❤️❤️ P
02 Mar 2024

56,403 reviews

56,403 reviews

footer.top