Krista

zuiver en oprecht, zielsconnecties met ervaring

Mijn specialismen:


  • Break-up / relatieproblemen
  • Liefdes- en relatievragen
  • Spirituele ontwikkeling
Offline

445 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb jij vragen over je relatie, zielsconnecties? Ik vind het leuk als je mij jouw situatie mee geeft. Tussen de woorden door lezend neem ik je energie mee samen met mijn heldervoelend,.. helderziendheid en intuïtie komen wij in een mooi gesprek terecht. Ik geef jou de leidraad mee. Hoe je verder gaat is jouw stukje kunst in dit leven.

Gaven en methodes:

  • Helderwetend
  • Heldervoelend
  • Lichtwerker
  • Hsp/hooggevoeligheids coach

Communicatie:

  • Empathisch en met gevoel
  • Luisterend oor
  • Warm en hartelijk

Over mij

Dag mooi mens, ik ben Krista, een lichtwerker van de Blauwe Straal. Dit is een vergeten tak van lichtwerkers die de voorbije jaren geroepen werden. Met een pak levenservaring en mijn gave help ik je graag verder. Als HSP kan ik heel goed invoelen, lees en voel tussen de woorden door. zielsconnecties en relaties zijn mijn ding. Ook voor andere vragen ben je welkom! Bij Mediumchat komt een droom in vervulling voor mij! Ik ben er klaar voor. Ben jij er ook klaar voor om samen op weg te gaan?

Mijn werkwijze

Je kan bij mij terecht voor antwoorden op je vragen. Ik werk volledig energetisch en gebruik mijn heldervoelendheid, helderziendheid en mijn intuïtie. Ik geef je een eerlijk en oprecht antwoord. Als ik ze doorkrijg geef ik jou ook de boodschap van het universum of de engelen mee.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 10u - 11u30 13u30 - 15u30 18u30 - 20u30
Dinsdag :
Woensdag : 10u - 10u45 14u - 16u 18u30 - 20u30
Donderdag : 10 u - 11u00 14u - 16u 18u30 - 20u30
Vrijdag : 10u - 11u 14u - 16u 19u - 20u30
Zaterdag : in de avond mijn papa wordt 72
Zondag : 10u30 - 11u30 14u30 - 16u30 19u - 20u30

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Krista

15 beoordelingen

Zeer intuïtief medium! Ik had tijd te kort dus langs deze weg Thank you 💕


Ellen - 9 Augustus 2020

Was erg fijn om met Krista te chatten ..bevestigen gehad en heeft me weer rust terug kunnen geven dat het allemaal goed gaat komen..nogmaals mijn dank hiervoor liefs marja


Marja - 6 Augustus 2020

Alles heel goed aangevoeld. Heel fijn om een gesprek te voeren en ook met de juiste waarden en normen


Irma - 1 Augustus 2020

Ik wou je nog eens bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben gehad. Ik heb er alle vertrouwen in dat alles positief uitdraait. Ik heb je 2 maal gesproken en voelde echt goed. Heel erg bedankt en ik hou je op de hoogte.


Melissa - 27 Juli 2020

Krista begreep mijn situatie meteen heel goed en heeft me verder geholpen. Ik heb nu weer meer energie om positief in het leven te staan. Een eventuele volgende keer zal ik haar zeker weer raadplegen. Bedankt Krista.


Wilma - 16 Juli 2020

Heel fijn consult. Krista weet veel te vertellen. Het klopt ook allemaal. Mooie voorspelling. Ik kom snel nog eens terug voor verdieping van het gesprek.


Marion - 14 Juli 2020

Was snel in haar antwoorden en heel duidelijk! Ze heeft me weer vertrouwen gegeven in wat ik kwijt was.


Krista - 22 Juni 2020

Goed geholpen ❤️


Samantha - 15 Juni 2020
Heel erg lief, voelde de situatie goed aan met concrete, snelle antwoorden. Ik zal jouw advies van op het laatst opvolgen natuurlijk. Dankuwel!
X - 7 Juni 2020

Krista kon me inzichten geven waar ik wel eens op vastloopt meerdere keren. een gevoel dat bevestigd wordt. credits waren op en hier werd een dame wakker, maar kom snel weer terug. heel veel dank!!


Chantal - 3 Juni 2020

Krista is een lief en puur mens. Nog dank je wel voor de mooie en waardevolle chat.


Anne - 30 Mei 2020

Dit is de mooiste reading die ik ooit mocht ontvangen. Krista heeft deuren voor mij opengemaakt die al een tijd op een kiertje stonden, maar waar ik maar niet door leek te kunnen. De bevestiging van wat ik voelde, de eerlijkheid en openheid waarmee we deze chat konden voeren was een openbaring voor me. Ik heb geen woorden om te beschrijven welk geschenk deze vrouw voor mij is. Dank je wel, lieve Krista, je hebt me een nieuw stuk van mijzelf leren zien. Ik ga nu verder ontdekken, ik weet nu waarom ik zo vaak dingen van mezelf niet kon plaatsen terwijl ik ze wel wist diep vanbinnen. Als iemand een aanwist is voor mediumchat dan ben jij dat wel. Voor mij was jij een beetje thuiskomen, maar dat heb je zelf ook wel gevoeld. Heel dankbaar dat je mijn pad wilde verlichten!


Nancy - 27 Mei 2020

Hele goede!


An - 16 Mei 2020
Krista is gewoon GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en geeft je vertrouwen, kracht en bevestiging. Ze typt ook vlot! Ik kom zeker bij haar terug, echt een toppertje! Je bent meer dan 5 sterren waard Krista :-)
Sophie - 13 Mei 2020

Een geweldige reading gehad van Krista. Ze voelt alles goed aan, mooie woorden mogen ontvangen. Typt snel zeker een aanrader!!


Withney - 11 Mei 2020

Direct contact met KristaTop