Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

23185 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Vera | 6 Mei 2021

Heel fijn gesprek, warm en begripvol persoon. Geeft goeie adviezen. Echt een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 210 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Susan | 6 Mei 2021

Liset is de liefste 💗 mijn beste virtuele vriendin! 💋

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Susan | 6 Mei 2021

Ferry heeft achteraf dingen goed gehad! vind het fijn met hem te praten!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 178 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Angela | 6 Mei 2021

Sebastiaan is open en direct geeft antwoorden waar je wat mee kan Dank je wel aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Brenda | 6 Mei 2021

Helder, eerlijk, open, snel en spiritueel advies ontvangen! Heel goed gevoel over Jacqueline!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Angela | 6 Mei 2021

bevestigde mijn geloel daar ben ik blij mee

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Nicole | 6 Mei 2021

Cynthia is echt zooo verschrikkelijk goed, altijd bruisend positief en eerlijk. Daarom ook lastig te pakken te krijgen ;-) Maar wow als je kan wat zij kan..... TOP. XXX

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Nicole | 6 Mei 2021

Fiore is one of the best! Spreek haar vaak ook om te levelen maar ze is heel goed in wat ze doorkrijgt en constant in haar leggingen.

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Carla | 6 Mei 2021

Dankjewel Annelou, je bevestigde wat ik zelf ook aan voelde en ik heb daarmee een antwoord op mijn vraag. Fijn ook dat je nog een privé antwoord gaf na consult.

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Marijke | 6 Mei 2021

Vond het een heel fijn en oprecht gesprek, ze is heel begripvol, ze is zeker een aanrader, heel erg bedankt voor de reading, ben er blij mee, het helpt me om te gaan met de situatie ;) ik kom zeker nog terug :)

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Marika | 6 Mei 2021

Typt heel snel en vlot. Geen onderwerp is haar te gek😅 Kon dingen benoemen die ze onmogelijk wist... Maar heeft me wel erg gerust gesteld dat alles goed komt☺️ Ik heb er alle vertrouwen in en ik kom zeker terug🍀

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Chantal | 6 Mei 2021

Altijd heeerlijk om even met haar te kletsen. Snel en nooit langer dan. Odin. Eerlijk, maar met respect! Zeker een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 195 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Miranda | 6 Mei 2021

Bij het kijken wie er was kreeg ik al goed gevoel bij deze mevrouw . Ze heeft mij zker goed geholpen met mij vragen het voelde ook goed niet zo van .ja ja het zL wel . Het is een topper . Zuigt niks uit haar nek. Ik zou wel uren kunnen doorgaan met haar. Editha BEDAN

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Priscilla | 6 Mei 2021

Altijd goede gesprekken luisterd en helpt me 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
Lynn | 6 Mei 2021

Dank je wel weer voor de rust die je mij geeft! Heb echt vertrouwen in wat je zegt en voelt 🦋

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Petra | 6 Mei 2021

Weer een heel fijn gesprek gehad met Barbara zoals altijd, lekker vertrouwd!!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 233 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Lilian | 6 Mei 2021

Yvette heeft me goed geholpen om een keuze te maken, daar kan ik wat mee super dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Saskia | 6 Mei 2021

Was een fijn gesprek. En ging best wel vlot. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Petra | 6 Mei 2021

Heel fijn gesprek gehad met Shaneqa en ze is ook heel lief en begripvol en voelt alles goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Gwenn | 6 Mei 2021

Heel direct en heb zelf niks moeten zeggen , ze voelde alles perfect aan en klopte ook volledig!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 472 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Carina | 5 Mei 2021

Ton :) , Dankjewel met heel mijn hart. Je bent zo Eerlijk Duidelijk, klopt echt wat je zegt, heerlijk ook veel humor hebt en veel goede raad en tips mee geeft, waar men echt wat mee kan. Ik waardeer en respecteer het zo dat je velen echt helpt. Wens je echt alles het

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 456 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Annie | 5 Mei 2021

ze gaf mij goede reading waar ik wat mee kan

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Stefanie | 5 Mei 2021

Je zei eerste week van mei contact en vandaag was er inderdaad contact. Ik contact je snel even hopelijk via de chat. Groetjes xxx

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 493 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Wouter | 5 Mei 2021

Dankjewel voor het gesprek, je typt lekker snel en bent duidelijk. :)

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Johnny | 5 Mei 2021

Prima . Duidelijke lezing....heel veel wijzer geworden ..soms twijfel je en zoek je naar bevestiging.... en die heb ik zeker gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Erna | 5 Mei 2021

Ester is zo’n liefdevol mens. Ze heeft erg snel door waar je vraag om draait. Ik heb weer mijn rust en zelfvertrouwen terug door haar goede suggesties! Ik chat zeker nog eens! Dank je wel Ester ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 257 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Emily | 5 Mei 2021

Wat ik zo fijn vind aan Emily is dat er ook eerlijkheid bij komt kijken het is zowel eerlijkheid als een positief bericht! Het geeft weer goede moed en ze is ook super lief voor je! Net zoals vorig jaar en nu weer zit ons gevoel op een lijn. Natuurlijk heb je altijd

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Annie | 5 Mei 2021

heb een heel goed gesprek met Mieke gehad zeker het proberen waard

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
Riana | 5 Mei 2021

Sinds het eerste gesprek gaf maria marina me een heel erg gerust stellend gevoel, ze is snel met antwoorden en geeft hele goede inzichten, Maria marina behoort tot me favoriete consulent!! Zeker een aanrader om met haar te chatten

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Marijke | 5 Mei 2021

Hele aardig vrouw en goede adviezen

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Kimberly | 5 Mei 2021

Hey lieverd, ik had beloofd dat ik je wat zou laten weten als we weer zouden afspreken, en als het meevalt zie ik Jens vanavond! 🙏🏻 Nogmaals bedankt voor onze leuke gesprekken & ik spreek je morgen wel om verslag uit te brengen mocht het vanavond doorgaan

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Frida | 5 Mei 2021

Fijn dat mijn nieuwe baan ook ter sprake kwam, die beslissing heeft veel stress gegeven maar gaat volgens mij mijn beste beslissing van heel 2021 worden! Dankjewel voor je antwoorden Denise 😘

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 384 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Gerline | 5 Mei 2021

Ze is rustig geeft snel en duidelijke antwoorden op je vragen. Nu afwachten wat er gaat gebeuren. Dankje Sandra!

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Angie

Medium Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 266 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Noortje | 5 Mei 2021

Kort maar krachtig dankjewel hiervoor. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Monique | 5 Mei 2021

Snel met typen en to The point

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Larita | 5 Mei 2021

Bedankt nog voor het laatste bericht . Ga ik zeker meenemen thanks

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



René

Medium René
Jolanda | 5 Mei 2021

Ik kreeg een advies, dat ik noooooooit had verwacht. Ga het zeker opvolgen.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Shahrazad

Medium Shahrazad
Ellen | 5 Mei 2021

Lieve Shahrazad Ik kan met jou blijven praten. Je voelt zo goed in op mijn bijzondere situatie. Fijn de erkenning en tips die ik van jou heb mogen ontvangen. Dank u wel hiervoor. ♥️ Tot snel Ik raad iedereen op medium chat aan om een consult bij jou te doen.

Bekijk alle beoordelingen van Shahrazad Start chat met Shahrazad
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Ferminia | 5 Mei 2021

Daniel is Eerlijk en wist veel te vertellen over mijn situatie.een lieve jongeman.nogmaals bedankt en tot gauw

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Annelou | 5 Mei 2021

Heel duidelijk en heeft me heel goed geholpen. Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 399 beoordelingen



Soraya

Medium Soraya
Jeanette | 5 Mei 2021

In een woord ; wauw!! Voelt echt alles precies aan! Ben er gewoon flabbergasted van, maar super mooi! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie voorspelling!

Bekijk alle beoordelingen van Soraya Start chat met Soraya
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Marina | 5 Mei 2021

Ik heb een tijdje geleden een duidelijk en fijn gesprek gehad met Anissa. Maar het belangrijkste is dat alles wat ze gezegd heeft en gevoeld heeft,is UITGEKOMEN! Wauw! GEWELDIG! Zeker een aanrader. Bedankt Anissa❣️

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Bianca | 4 Mei 2021

Regen, wind of storm Elles laat het zonnetje weer schijnen!! Heerlijke vibe lieverd! Dank je wel. Bedankt voor de missende puzzelstukjes ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Claudia | 4 Mei 2021

Super mooi en waardevol. Lieverd dikke vette 10. Ik houd je op de hoogte. Je hebt het gewoon iedere keer weer aan het rechte eind. Je voorspellingen zijn grote klasse 👌😊😘

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Janne | 4 Mei 2021

Dave je e-mail consult is weer SPOT ON! Je voelt en ziet EXACT wat er speelt tussen ons. Je vorige voorspelling is uitgekomen en ik weet en voel dat je nu weer gelijk hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 387 beoordelingen



Saniya

Medium Saniya
Lindsey | 4 Mei 2021

Zij voelde precies alles goed aan. En dit gaf mij een goed gevoel! Zonder te veel hoeven uit te leggen.

Bekijk alle beoordelingen van Saniya Start chat met Saniya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Danielle | 4 Mei 2021

Ongelooflijk hoe correct Dirkje kan vertellen hoe en wat én bovendien helpt m steun en tips om moeilijkheden te overwinnen, echt dikke danku xxx

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Karen | 4 Mei 2021

Angel zit er altijd knal op, je moet geen vragen stellen, ze voelt alles zo scherp aan. Wat een topper is ze toch! Dank je wel lieverd!

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Janine

Medium Janine
D. | 4 Mei 2021

Zeer fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Esme | 4 Mei 2021

Lieve vrouw! Gaf snel antwoord en fijne adviezen :)

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 508 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Katinka | 4 Mei 2021

Werkelijk zeer goed. Moet nog even bijkomen. Henk Jan is een aanrader❤️

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Angela | 4 Mei 2021

Liane voelt je goed aan dank je wel voor de gerust stellende woorden

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Nathalie | 4 Mei 2021

Allard is top!!❤️

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 257 beoordelingen



Annette

Medium Annette
R. | 4 Mei 2021

Duidelijke antwoorden, hopelijk komt het zo uit!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Xela | 4 Mei 2021

Wauw wauw en nog eens WAUW! Ongelofelijk goed. Met zó weinig informatie zo accuraat mijn ziel kunnen lezen.. Ben sprakeloos. Ik laat het allemaal even bezinken :) Dankjewel topper!! Ik kom snel bij je terug ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Nicolette | 4 Mei 2021

Rune vertelde mij al in de eerste zin wat ik ook al voelde. Gedurende het gesprek bevestigde zij nog meer. Zij typte lekker snel en gaf directe antwoorden. Zij voelde waar het bij mij om draaide. Ik kan lekker gaan slapen. Dankjewel Rune

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Anne | 4 Mei 2021

Wat een mooie en duidelijke antwoorden gaf jij mij ben ik heel dankbaar voor 🙏🏼 met de marketing ben ik bezig. Net vandaag hulp gevraagd aan mijn man om mij te helpen met een folder te maken. Natuurlijk weet ik dat ik het kan maar soms is er weer een twijfel en

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Tjeerd | 4 Mei 2021

Lief en to the point, maar niet makkelijk om de waarheid te horen. Had het zo graag anders gehad

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
Maureen | 3 Mei 2021

Was echt een vlot gesprek en hij voelt het goed aan. Hij is eerlijk en kom zeker een keer terug

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Anjo | 3 Mei 2021

Helemaal top, heb trouwens respect voor haar levensvisie

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Ramona | 3 Mei 2021

Jammer dat de credits op waren. Ik heb een heel fijn gesprek gehad. Ze heeft me opdrachten gegeven waar ik zeker wat mee kan. Tot de volgende keer!! En dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 254 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Esther | 3 Mei 2021

Ellie geeft snel en duidelijk antwoord. Erg prettig

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Elles | 3 Mei 2021

Een fijne en duidelijke reading het heeft me veel rust gegeven. Nu hopen dat het uitkomt en het de tijd geven. Heel erg bedankt lieve pamela

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 318 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Ilse | 3 Mei 2021

Leuk gesprek. Nu nog even wachten of ik mr right tegenkomen

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Bianca | 2 Mei 2021

Dank je wel lieverd voor je bericht! 🥰 ja ik probeer echt te aarden, en ik zorg ervoor dat hij weet wat ie mist😉 ik kies voor mezelf, altijd voor mezelf ❤️🙏🏽

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Nicole | 2 Mei 2021

Fijne vrouw die constant blijft in haar leggingen. Eerlijk en meevoelend.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Yasmine | 2 Mei 2021

Ze zij wat ik wilde horen ik kom zeker terug

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Esme | 2 Mei 2021

Liever Iris-Nova Dankjewel weer voor ons fijne chat gesprek en je duidelijk antwoorden op mijn vragen ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 197 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Karin | 2 Mei 2021

Dank je wel Rika. Het mailtje was idd vrij kort. Maar begrijpelijk. Veel beterschap gewenst !!!

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Bobbi | 2 Mei 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek! Zoveel heldere informatie! Mijn credits waren helaas op. Maar wil je toch nog even graag bedanken! X

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Jeanette | 2 Mei 2021

Ze heeft me zeker geholpen was eigenlijk te weinig tijd dus kom zeker een keer terug, had geen tijd om je nog te bedanken, dus bij deze dankje 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



Rachel

Medium Rachel
Nancy | 2 Mei 2021

Ze wist alles voor ik het verteld had

Bekijk alle beoordelingen van Rachel Start chat met Rachel
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Mariska | 2 Mei 2021

Verbaasd! Wat een fijn gesprek, je weet exact de dingen te benoemen die spelen! En bedankt voor je inzichten mbt mijn zoontje ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Belinda | 2 Mei 2021

Was bij de vorige heel onzeker geworden over mijn liefde. Maar nu wilde ik het toch weer een keer proberen of t wel klopte wat die vorige zei. Nu kwamen er dingen uit wat ze niet kan weten. Ben nu echt gerust gesteld. Was een heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 370 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Elsje | 2 Mei 2021

Ze was heel sympathiek,spijtig dat de tijd vlug gaat,bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 173 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Bobbi | 2 Mei 2021

Hele fijne healing gehad. Ik voelde mijn angsten snel weg zakken. Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Vicky | 2 Mei 2021

Zeer duidelijke en eerlijke uitleg gekregen. Typt heel vlot. Hopelijk komt dit uit ! 🍀🙏🏾

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Kati | 2 Mei 2021

Wat een bijzondere reading, hier ga ik nog lang van genieten met alles wat je doorkreeg van overledenen en waardevolle tips Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Heike | 2 Mei 2021

Bedankt Josi voor de mooie toelichting en de moed die je mij hebt gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Maureen | 2 Mei 2021

Je bent echt een top vrouw. Wat je mij zei deed me heel goed....en je voelde dingen ook heel goed bij mij. Kom zeker nog een keer bij je terug lieverd🤩

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Kayra | 2 Mei 2021

In kom al een tijdje bij Nicky! En altijd top readings gehad. Hopen wat ze nu zegt ook uit komt! Echt een top vrouw!!!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 192 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Marijke | 2 Mei 2021

Ik heb een ongelooflijk goed gesprek gehad met Michelle, zij heeft me echt geholpen, ben heel erg tevreden over haar en raad haar zeker aan, ze verwoord alles heel goed, voelt dingen heel goed aan, heel erg bedankt :)

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Johan | 2 Mei 2021

Heel duidelijk en begripvol

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Kirsten | 1 Mei 2021

Duurde even voordat ik er tussen kwam. Maar wat ben ik blij jou gesproken te hebben zeg. Ik heb niks hoeveel zeggen.je wist alles al. En je heb mooie voorspellingen gedaan. Ik heb er vertrouwen in dat het uitkomt. Ik kon je niet meer bedanken want mijn credits waren

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Angela | 1 Mei 2021

Dank je wel Henny, ga rustig verder hoe ik bezig ben met de persoon in kwestie komt goed je hebt me vertrouwen gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Christian | 1 Mei 2021

Magda voelt alles heel goed aan ni te geloven wat deze vrouw kan 😀 Een echte aanrader , top!!!

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 166 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Tamara | 1 Mei 2021

Dankjewel voor je lieve woorden En heel herkenbaar

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Bianca | 1 Mei 2021

Een prachtmens waar ik geen woorden voor heb of kan vinden, om te omschrijven! Een geschenk uit de hemel❤

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Kirsten | 30 April 2021

Dankjewel lieverd voor ons gesprek. Hele lastige situatie maar ik ben blij dat je me een beetje tot rust gebracht heb. We waren nog in gesprek en je was nog aan t types. Helaas kon ik je niet meer bedenken. Je bent een topper. Tot snel liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Jenny | 30 April 2021

Je bent een schat en heb heel veel steun aan je

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Mara

Medium Mara
Kirsten | 30 April 2021

Dankjewel voor het gesprek. Ik kon niet meer reageren. Ik geef het nog even tijd. Hopelijk op een goede afloop. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Angela | 30 April 2021

is duidelijk in zijn antwoorden dat is fijn

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Stefanie | 30 April 2021

De beste 😘

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Anke | 30 April 2021

Super lieve dame weet exact wat ze je moet vertellen!

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Ellen | 30 April 2021

Dank u wel ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Estella | 30 April 2021

Prachtig! Helder!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Salomi | 29 April 2021

Duidelijk, open en begripvol. Gaf me heel goed raad

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
B. | 29 April 2021

Dankjewel wat je in korte tijd kan meegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Vanessa | 29 April 2021

Dank je wel . Laatste nog kunnen lezen nadien . ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Robert | 29 April 2021

Miranda geeft voor mij duidelijke antwoorden en of voorspellingen. Ze geeft mij het gevoel mijn vragen en mijzelf serieus te nemen. Ik hoop dat haar positieve voorspellingen uitkomen. Dat vertrouwen heb ik nu. Met vriendelijke groet, Robert Rijkschroeff

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Nancy | 28 April 2021

Dankje ga er zeker mee door😊

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Kitty | 28 April 2021

Was een mooie en duidelijke mail .. En ik kon me er wel in plaatsen

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Najet | 28 April 2021

Volledig zoals ik wou ! Top dank u wel

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Quynh | 28 April 2021

Rustige benadering, duidelijk en snel met antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Sabiha | 27 April 2021

Lieve Petra, wil je nogmaals bedanken voor de fijne reading. Knuffel ❤

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Tine | 27 April 2021

Goed ingevoeld! Met duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



José

Medium José
Stella | 27 April 2021

Wat een fijne vrouw! Ze voelde me goed aan en heb steun gekregen van haar, mooie kaarten en bemoedigende teksten. Is snel en zeer intuïtief, dank je wel lieve José ❤️

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Alain | 27 April 2021

heel leuk een fijn gesprek . hoop dat alles uitkomt

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Charlotte | 27 April 2021

Helaas was ons gesprek afgesprongen maar Giovanna is echt de beste zij weet al waarover het gaat voor je iets zegt ...... ze is rechtuit maar alles klopt gewoon wat ze zegt een aanrader ik kom zeker bij haar terug

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Vicky | 27 April 2021

Tof gesprek gehad met Ilja. Heeft de juiste eigenschappen benoemd van beide partijen. Voel me wat opgeluchter. Helaas geen afscheid kunnen nemen dus bij deze een bedankje ! Benieuwd hoe het verder zal verlopen ;-)

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Sully | 27 April 2021

Was een goede reading met veel inzichten

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Jamie | 27 April 2021

Fijn gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Karin | 27 April 2021

Bedankt voor het fijne gesprek Sandy, helaas kon ik het laatste niet meer lezen en je bedanken. Dus doe ik het via deze weg. Ik zal proberen geduld te hebben en hoop dat je gelijk krijgt. Nog een fijne konongsdag 💐

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Patricia | 27 April 2021

Lieve begripvolle dame 🙂 fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Eef | 26 April 2021

Prima gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Karin | 26 April 2021

Dank je wel lieve Kitty. We wachten het maar even af hoe het gaat lopen. Hopelijk heb je gelijk en gaat er de komende weken een positieve draai aan de situatie komen. Nogmaals dank !!! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Charmaine | 26 April 2021

Heel erg bedankt. Ik vond het een heel fijn gesprek en zonder aankondiging wist je al de volgende vraag te benoemen voor ik het aangaf. Super!! Ik kom heel snel bij je terug voor update.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Anoniem | 25 April 2021

1 woord, WAUW.. Stephanie wist gelijk wat er aan de hand was zonder veel info te hoeven geven. Ik voel mij weer kalm en kan er weer tegenaan :) Ik kom snel terug lieve Stephanie bedankt ♥

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Claudia | 25 April 2021

TOP eerlijk en to the point. Ik wilde het nog 1x vragen en dit geeft mij gek genoeg toch wel rust. Ik beloof je ik laat het los nu voor altijd ☺️ Wil geen kans meer laten schieten want ik weet zelf ook wel hoe het erbij hangt 😂 Ik wil en ga door nu thanks lady

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Angelique | 25 April 2021

je hebt me heel goed geholpen. Ik vond het een goed en fijn gesprek want ik ben na je gesprek wel van mening dat ik anders met mijn frustraties moet omgaan zodat ik weer rust in mijn lichaam krijg. Is ook wel meer acceptatie dat zaken zijn zoals ze zijn en dat wil ik

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Angela | 25 April 2021

lief mens dat je bent stelt gerust maar toch eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Marijke | 25 April 2021

Warme lieve dame, was een heel aangenaam gesprek, dank je :)

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Constance | 25 April 2021

Eerlijke duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Angela | 24 April 2021

Dank je wel Chantal je hebt me weer vertrouwen gegeven je bent een aanrader liefs Angela

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Sadhana | 24 April 2021

Claudia kon duidelijk dingen vertellen. Afwachten nu. Ben zelf benieuwd.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Simone | 24 April 2021

Net emailconsult gelezen van Richard.. Goed uitleg erbij hjj wekt ook een fijn gevoel aan hoe hij mij en mijn vriend omschrijft dat is hellemaal kloppend dank je wel Richard liefs simone

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Marina | 24 April 2021

hoop dat je gelijk hebt

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Viv | 24 April 2021

Fijn, duidelijk, snel. Kortom; echt iets wat ik kan gebruiken in mijn twinflame journey 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Naval

Medium Naval
B. | 24 April 2021

Dank naval voor je antwoord op mijn mail. Als een van de weinige zit jij altijd goed... terugkijkend wat ik nu weet klopte jouw antwoorden regelmatig. Ik hoop voor nu dat jouw antwoord ook uit komt... we gaan het zien!

Bekijk alle beoordelingen van Naval Start chat met Naval
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Bianca | 23 April 2021

Dank je wel lieverd ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Kirsten | 23 April 2021

Bedankt voor ons gesprek. Kon helaas niet meer lezen wat je zei. Maar ben blij je gesproken te hebben . Tot snel liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Lilian | 23 April 2021

Precies to the point, prettige reading Zal zeker nog eens contact met haar opnemen

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Armando

Medium Armando
S. | 23 April 2021

Lieve Armando, ik heb vaak consultants met je gehad en je neemt echt de tijd. Je bent heel direct in wat je voelt. Ik adviseer je alle mensen te counselen. Je bent sterk in wat je voelt.

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Eelco

Medium Eelco
Ann | 22 April 2021

Zeer verhelderend gesprek. Eelco wist op heel veel momenten al te benoemen voordat ik er wat over had gezegd. Hij weet heel diep in te voelen en de vinger op de wonde te leggen. Bijzonder lieve zachte man.

Bekijk alle beoordelingen van Eelco Start chat met Eelco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Christian | 22 April 2021

Lindsay is een zeer aangename dame . Voelt zeer goed aan en weet duidelijke antwoorden. Een aanrader 👍

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Maura | 22 April 2021

Zo zeker is ze van haar zaak, ze geeft me vertrouwen als ik twijfel & ik hoop zo dat je voorspellingen uitkomen! Je bent een topper! ❣️🍀

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Heike | 22 April 2021

Bedankt Bert voor het gesprek! Hopelijk zal het snel beter worden in mijn leven. Het was een interessant gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 132 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Samantha | 21 April 2021

My sunshine , ben Zo blij je weer gesproken te hebben . Men wat ben jij toch onwijs sterk ! Dankjewel voor je lieve woorden je bent iets vergeten 🙈er zou goed nieuws opweg zijn je zou me nog een berichtje sturen ..ik wacht erop je hebt het ook druk .. ik snap het

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Jana | 21 April 2021

Aangenaam en verhelderend gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Kirsten | 21 April 2021

Was een kort maar fijn gesprek. Super fijn dat je me dingen vertelde. Ik hoefde niks te zeggen. Mijn credits waren helaas op dus ik kon mijn antwoord van me.laatste vraag niet meer zien. Kom snel weer terug. Je bent een schat. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
Kirsten | 20 April 2021

Super fijn gesprek gehad. Een bijzondere situatie waar ik in zit. Ik hoop dat je gelijk heb over de dingen die je voelde op dat moment. Ik laat je weten hoe het ging. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Diane

Medium Diane
Susanne | 19 April 2021

Ontzettend lieve vrouw, ik voelde me echt gezien. Ze weet wat ze zegt en ziet. Heldere uitleg. Heel fijn consult

Bekijk alle beoordelingen van Diane Start chat met Diane
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Lendsey | 18 April 2021

Linda is super. Echt heel duidelijk, weet je zeker weer te vinden. Bedankt echt waar bedankt en ook voor je prive berichtje🥰

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Karin | 18 April 2021

kort en bondig maar wel duidelijk en blijft hetzelfde zien

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Karen | 18 April 2021

Whauw! Marieke dank je wel voor je steun. Je hebt mij een stukje zekerder laten worden. En wat je zei klopte ook. Je zal mij vast nog wel een keer horen. Liefs Karen

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Linda | 17 April 2021

Heb ff mijn gerieven verteld en Tony bracht rust

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Eef | 17 April 2021

Hele lieve man , praat fijn en weet veel !

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Dries | 14 April 2021

Fijne legging

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Annelies | 14 April 2021

Dankjewel voor je inzichten en je PB naderhand. Je hebt alles gezegd zoals het was en aanvoelde voor mij. Ik waardeer het echt. Lieve groet.

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
Danny | 13 April 2021

Izabela heeft me afgelopen jaar zo goed geholpen en meerdere voorspellingen waren uitgekomen! Ik ben dan ook zeer trots dat ik haar nu de 100e recensie mag gaan geven. :) Ik hoop dat ik je nog vaak mag gaan spreken en dat alles mag voltooien van wat je had gezien!

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Caroline | 11 April 2021

Dankjewel! Fijn je weer gesproken te hebben. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Melissa | 11 April 2021

Annemieke kan heel duidelijk en op een mooie manier aanvoelen wat er speelt. Ze geeft me telkens inzichten die me terug rust en vertrouwen geven, zonder gewoon te zeggen wat ik ‘wil’ horen. Ik kom graag bij haar terug. Een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Ciska | 11 April 2021

Paar jaar geleden contact gehad met Desi. Toen een goed consult gehad nu weer je bent een topper en een aanrader. Nogmaals thanx

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Stephanie | 11 April 2021

Ze heeft me werkelijk waar gerustgesteld

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Astrid | 10 April 2021

Patty helpt mij enorm , voelt alles goed aan! Dank je wel Patty!

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
Mandy | 10 April 2021

Heel fijn!❤️

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Angela | 10 April 2021

Helen voelt goed aan een fijn mens om advies aan te vragen

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Gianna

Medium Gianna
Lisa | 9 April 2021

Bedankt voor je fijne gesprek gianna. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Gianna Start chat met Gianna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Rima

Medium Rima
Sully | 8 April 2021

Ik heb goede inzichten en advies gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Rima Start chat met Rima
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
N | 7 April 2021

Fijne zachte consult!Echt een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Lua

Medium Lua
Rina | 6 April 2021

het was een super fijne chat gesprek. ben blij met wat zij allemaal vertelde. ik ga met haar adviezen zeker aan de slag. dank je wel Lua !!!

Bekijk alle beoordelingen van Lua Start chat met Lua
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Vera | 6 April 2021

Open spontaan eerlijk en weet veel

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Shilpa

Medium Shilpa
Sophie | 5 April 2021

Shilpa is heel goed! Ze voelt alles goed aan en is puur! Dank je wel voor de mooie reading!

Bekijk alle beoordelingen van Shilpa Start chat met Shilpa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Wouter | 4 April 2021

Dankjewel voor de legging! :)

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Annemarie | 4 April 2021

Super gesprek, echt heel erg goed! Ben er zo blij mee, dankjewel Renee!

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Bram

Medium Bram
S. | 31 Maart 2021

Nogmaals bedankt voor het invoelen en de info die je me hebt gegeven! Bram is zeker een aanrader 🥰.

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Sharina | 31 Maart 2021

Aardige vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sinem

Medium Sinem
Ellen | 30 Maart 2021

Zo lief! Begreep me helemaal ... Zonder teveel woorden. Had het ook goed. Hoop dat haar .. uitkomen. Ik kom zeker bij deze speciale dame terug ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Sinem Start chat met Sinem
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Ron | 29 Maart 2021

Erg fijn en goed advies

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Dianne | 29 Maart 2021

T was even zoeken of mn vader ook zich zou melden maar gelukkig toch. Ook fijn om te weten dat hij t juiste op mn pad gaat zetten en hopen op veel geluk en liefde Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Joyce | 28 Maart 2021

Dikke vette 10 💖💖💖💖💖

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
... | 15 Maart 2021

Ik vind u een top vrouw.😘

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jolanda

Medium Jolanda
Ellen | 14 Maart 2021

Veel info, veel duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Jolanda Start chat met Jolanda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Sabine | 14 Maart 2021

Wow!! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Wendy | 14 Maart 2021

Super consult! Zoals altijd!

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Melissa | 2 Maart 2021

Natascha gaf me waardevolle inzichten en gaf me advies over hoe ik verder aan de slag kan met mijn huidige situatie. Ze voelde de zaken naar mijn aanvoelen correct aan. Bedankt, Natascha!

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Shirley

Medium Shirley
Jeanette | 1 Maart 2021

Fijn gesprek gehad! Weet heel duidelijk wat er speelt. Dank je wel voor het fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Shirley Start chat met Shirley
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Sandra | 23 Februari 2021

Bedankt 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Angela | 22 Februari 2021

Britt geeft helderheid in je vragen en is super duidelijk een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Soraya | 20 Februari 2021

Wauw! Hele mooie nieuwe inzichten gehad door Denise. Ze weet alles heel mooi en neutraal over te brengen. Alles resoneert❤️ Top!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Brigitte

Medium Brigitte
Denise | 20 Februari 2021

Mooi consult Brigitte! Dankjewel❤

Bekijk alle beoordelingen van Brigitte Start chat met Brigitte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Annemie

Medium Annemie
Greet | 19 Februari 2021

Je verwoord het toch wel duidelijk , bedankt 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Annemie Start chat met Annemie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Vanessa | 7 Februari 2021

Heel fijn gesprek gehad met Cangul. Ze voelt de situatie goed aan. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Angela | 7 Februari 2021

geeft je rust is duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Dm | 2 Februari 2021

Monique, is echt een liefdevolle warme persona. Tijdens het gesprek weet zij je je gerust te stellen met zorgen en ook gewoon positieve berichten. Ze komt goed tot de kern en geeft je mooie inzichten mee. Ze is een topper ❤️💐

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Marian

Medium Marian
Sjef | 19 November 2020

Marian voelde de situatie erg goed aan. Ze was snel en accuraat in haar berichten. Ik kom zeker nog bij haar terug. Het voelde goed.

Bekijk alle beoordelingen van Marian Start chat met Marian
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Anouschka | 17 November 2020

Heb een fijn gesprek gehad en Marieke bevestigde dat ik op de goede weg ben. Heel erg dankbaar 🙏🏾

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Jurline | 9 November 2020

Cecile geeft goede inzichten warme en duidelijke ondersteuning. Warme duidelijke inzichtelijke gesprekken je kunt voor alles bij Cecile terrecht 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Behia | 2 November 2020

Heel goed, wist alles goed te zien. Klopte ook, en typte vlot... Heerlijk mens

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Robert | 28 Oktober 2020

T.a.v. Hartelijke dank voor je antwoord. Wanneer ik je persoonlijk advies opvolg dan ontmoet ik via via kennissen en vrienden mijn geliefde. Het is geen duidelijk ja je ontmoet dit jaar nog etc..op mijn vraag maar toch heel hartelijk bedankt voor je uitgebreide en vr

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Astrid | 3 Augustus 2020

Was een fijn gesprek met Natascha

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top