Ervaringen Mediumchat


Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

45594 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Wendy | 20 Maart 2023

Zeer lieve en correcte dame. Wat ze gezegd heeft is ook uitgekomen 🙏🏻❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 431 beoordelingen



An

Medium An
star star star star star
Brigitte | 20 Maart 2023

Super goed !!!, weet veel en bedankt voor jouw privé bericht topp!!!Kom zeker bij jouw terug !

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Yve

Medium Yve
star star star star star
Michelle | 20 Maart 2023

Dankjewel Yve. Voor je heldere en realistische beeld en je bevestigde mijn gevoel goed!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 796 beoordelingen



Chanti

Medium Chanti
star star star star star
Carmen | 20 Maart 2023

Heel fijn kom zeker terug 🙏✨💕

Bekijk alle beoordelingen van Chanti Start chat met Chanti
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Karlien

Medium Karlien
star star star star
Esma | 20 Maart 2023

Ik dank u en wacht nog op uw beloofde privé berichtje dank u

Bekijk alle beoordelingen van Karlien Start chat met Karlien
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
Feli | 20 Maart 2023

Yvonne was echt super fijn, kon dingen benoemen zonder dat ik daar info over had gegeven. Ik ben wel behoorlijk sceptisch over haar voorspelling, lijkt me erg onwaarschijnlijk. Maar goed, dat zou zich binnenkort moeten ontvouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 238 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
star star star star star
Jolanda | 20 Maart 2023

Dank je wel voor het verhelderende gesprek Priscilla🙏. Jij kunt de dingen doorzien zonder dat ik je handvatten heb gegeven. Je voelde precies de connectie aan zonder te oordelen. Dank je wel voor dit hartverwarmende gesprek. Het deed mij goed met je te spreken en

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Mireille | 19 Maart 2023

Denise had ik al lang niet gesproken! Opzich een goed teken want meestal wilde ik haar spreken als ik er doorheen zat en er zaken niet liepen in mijn liefdesleven! Dat was nu niet meer aan de orde nu wilde ik zonder dat ik stress had, gewoon wat weten over mijn toeko

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 858 beoordelingen



Chasny

Medium Chasny
star star star star star
Haziena | 19 Maart 2023

Ze heeft heel goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Chasny Start chat met Chasny
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 164 beoordelingen



Liset

Medium Liset
star star star star star
Anoniem | 19 Maart 2023

Hartelijk dank Liset voor de inzichten en toekomstbeelden. Ik kijk ernaar uit! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 472 beoordelingen



Henny

Medium Henny
star star star star star
Anoniem | 19 Maart 2023

Bedankt! Je bent echt zo goed in raad geven en invoelen, je geeft me meteen een beter gevoel wanneer ik weer eens twijfel of down ben. Nogmaals enorm bedankt voor alles en ik hoop je snel terug te spreken! ❤️🙏❤️

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
star star star star star
Sofie | 19 Maart 2023

Pascale is TOP!

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 186 beoordelingen



Marina

Medium Marina
star star star star star
Sophal | 19 Maart 2023

Marina is heel goed! Ik spreek haar 3 wkn nu op MC. Haar 1e voorspelling is al uitgekomen . De andere hopelijk binnenkort ook. Ik laat het je weten ok. Mensen ze is echt een aanrader !!

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 226 beoordelingen



Gea

Medium Gea
star star star star star
Francoise | 19 Maart 2023

Ik had Gea in december gesproken, en ze had de kaarten gelegd waarin naar voren kwam dat ik in maart een toename aan werk kreeg en dat dit eens wens was die uitkwam. Toen dacht ik, hoe kan meer werk een wens zijn die uitkomt. Maar nu begrijp ik het, ik heb een huis g

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 238 beoordelingen



Onur

Medium Onur
star star star star star
Asja | 19 Maart 2023

Hey Onur, kom je vandaag online 🙂?

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 151 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
star star star star star
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
star star star star star
Naomi | 19 Maart 2023

Ons gesprek van gister heeft mij diep geraakt, maar op een hele positieve manier, heb de heftige emoties kunnen releasen. Dank voor je luisterend oor!

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 615 beoordelingen



Anna

Medium Anna
star star star star star
Jacqueline | 19 Maart 2023

Zo blij je eindelijk weer te spreken. Dank voor de mooie woorden en je sloeg weer de spijker op de kop

Bekijk alle beoordelingen van Anna Start chat met Anna
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
star star star star star
Marion | 19 Maart 2023

Voelt de situatie goed aan en geeft een fijn en helder advies/ antwoord. Echt een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 276 beoordelingen



Evelyn

Medium Evelyn
star star star star star
Jessica | 19 Maart 2023

Evelyn bracht rust Ze gaf antwoord op me vragen En vertrouw erop

Bekijk alle beoordelingen van Evelyn Start chat met Evelyn
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Anoniem | 19 Maart 2023

Hi Tamara, helaas waren de credits op en kan nu niet bijladen. Ik spreek je later deze week zeker nog want vond het interessant wat je zei... bedankt! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
star star star star star
Vivian | 19 Maart 2023

Kan je mij ajb je bevindingen nog doorsturen ajb? Het werd afgebroken! Ik ben toch wel erg benieuwd….. dank 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
star star star star star
Annemarie | 19 Maart 2023

Fijn gesprek. Voelde het voor mijn gevoel goed aan. Heeft me enigszins gerust gesteld. Helaas je laatste bericht niet meer kunnen lezen, maar evengoed bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Rosalie

Medium Rosalie
star star star star star
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Djamilla

Medium Djamilla
star star star star star
Ricardo | 19 Maart 2023

Djamilla, op haar pagina staat heel bescheiden wat ze doet maar Djamilla is een Topper en een aanrader. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Djamilla Start chat met Djamilla
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
L. | 19 Maart 2023

Je had het over een grap met een konijn.. stuurt ze een foto van een knuffel van een konijn die iemand in haar bed had gelegd. Ik lig hè-le-maal gevouwen..(op z’n Bianca’s).. je bent zo goed… ❤️😇

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Raquel | 19 Maart 2023

Prettig gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Jan | 19 Maart 2023

Ja super goed voel mij blij van

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Roemillo

Medium Roemillo
star star star star star
Meike | 19 Maart 2023

Je hebt exact verteld wat er speelt zonder verdere info vanaf mij. Ik wil graag verder spreken maar zoals gezegd moet dat een andere keer. Dank je zoveel voor nu. Je bent een lieve engel! 🤍

Bekijk alle beoordelingen van Roemillo Start chat met Roemillo
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
star star star star star
Golden Aura | 19 Maart 2023

Dankjewel, een fijne Zondag.🌻

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 627 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Anoniem | 19 Maart 2023

Sorry Simone, blijkbaar werkt de bank app vandaag niet en kon helaas niet meer bijladen 😢 Ik spreek je hopelijk snel weer! Excuses! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 471 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Jeannette | 19 Maart 2023

Fijn dank je wel mooie woorden hoop dat het uit komt

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Wilbrand

Medium Wilbrand
star star star star star
Davey | 19 Maart 2023

Top medium vriendelijk, helder en snel

Bekijk alle beoordelingen van Wilbrand Start chat met Wilbrand
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Christy

Medium Christy
star star star star star
Ramona | 19 Maart 2023

Dank je wel, het was echt een fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Christy Start chat met Christy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
star star star star star
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
star star star star star
Bea | 19 Maart 2023

Anouschka is duidelijk, maar ook aardig. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 166 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
star star star star star
Deborah | 19 Maart 2023

Zo fijn dat je weer terug bent❤️ na een gesprek met jou voel ik me stukken beter🙏🏼dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 208 beoordelingen



Anita

Medium Anita
star star star star star
Davey | 19 Maart 2023

Fijn gesprek, kort maar krachtig! Zou je je laatste bericht wat je aan het typen was kunnen nasturen? Fijne dag!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 312 beoordelingen



Armando

Medium Armando
star star star star star
Silvia | 18 Maart 2023

Hartelijk dank Armando. Ik zal Uw goede raad volgen. Als ik weer credits kan kopen kom ik even bij Uw langs. Fijn weekend Groetjes Silvia

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 288 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
star star star star star
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 524 beoordelingen



Janine

Medium Janine
star star star star star
Ferminia | 18 Maart 2023

Dag lieve Janine Jammer genoeg wordt het tog geen ontmoeting vandaag.bedankt voor u tijd weer.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 233 beoordelingen



Leen

Medium Leen
star star star star star
Moné | 18 Maart 2023

Mooie inzichten en Leen is een topper! Ze voelt goed aan en leeft met je mee. Ik laat je weten hoe het gegaan is. Dankjewel voor lieve luisterend oor en adviezen.💐❤️

Bekijk alle beoordelingen van Leen Start chat met Leen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
Moné | 18 Maart 2023

Credits waren op. Maar heel hartelijk dank voor je fijne reading en adviezen lieve Petra. Het is even spannend, maar het gaat goed komen, ook al voel ik me even niet zo sterk, maar ik houd hoop. ❤️🌹

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
star star star star star
Anita | 18 Maart 2023

Lieve Rianne, Bedankt voor jou lieve, wijze, ondersteunende woorden! Je omschrijft de situatie en de personen zo ontzettend goed en gespecificeerd! Je hebt echt een enorm talent! Dank je wel❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 351 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
star star star star star
Yvonne | 18 Maart 2023

Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik hoop binnenkort bij je terug te kunnen komen😘 de kaarten sloten precies aan bij de situatie en je benoemde precies hoe het was. Liefs Yvonne

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Anoniem | 18 Maart 2023

Wauww super dame en heb het gevoel dat het wel klopt wat ze zegt! Ik hoop dat het echt uitkomt en dan kom ik zeker terug om het jou te laten weten en nogmaals te danken voor je mooie woorden en superfijne gesprek! Bedankt lieve schat! 🙏❤️

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Sylvia

Medium Sylvia
star star star star star
Tiny | 18 Maart 2023

Wat ik verwachte is uitgekomen.

Bekijk alle beoordelingen van Sylvia Start chat met Sylvia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Priscilla | 18 Maart 2023

Als ik duidelijkheid wil op mijn situatie helpt Inge mij altijd geweldig met een legging. Zij legt deze zeer duidelijk uit zodat de situatie duidelijk wordt en alles op z’n plek valt. ❤️☺️🥰 ben blij met Inge

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
star star star star star
Priscilla | 18 Maart 2023

Altijd fijn om met Kitty in gesprek te zijn. Haar inzichten zijn verhelderend en ze bevestigd vaak mijn gevoel. ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 187 beoordelingen



Esther

Medium Esther
star star star star star
Marina | 18 Maart 2023

Bewustwording. ! Maar tekort om verdere details.

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yassmina

Medium Yassmina
star star star star star
Nvt | 18 Maart 2023

Hoi mop, ik geraak niet meer in onze chat :( Ik had nog snel credits bijgevoegd, maar kom niet meer in de chat nu.. Hoop dat ik je zo nog even spreek xxx

Bekijk alle beoordelingen van Yassmina Start chat met Yassmina
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Karen

Medium Karen
star star star star star
Anoniem | 18 Maart 2023

Liefste Karen, telkens geef je mij weer terug vertrouwen in de toekomst, en een blij gevoel. Daar ben ik je zeer dankbaar voor en hoop dat wat je al maanden voorspelt snel zal uitkomen. 🙏 Helaas is het contact toch weer stilgevallen zoals ik vreesde... Ik hou je z

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Tony

Medium Tony
star star star star star
Silvia | 18 Maart 2023

Bedankt Tony voor het terug mailen. Uw heeft me een beetje gerust gesteld. Ik wens U een heel fijn weekend. Groetjes Silvia

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
star star star star star
Gregor | 18 Maart 2023

ik voel me enorm opgelucht

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Josemar | 18 Maart 2023

Van uit haar ware gevoel. En ik geloof er zelf ook in wat ze allemaal heeft gezegd. Hartstikke bedankt Linda en tot de volgende!

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Helga

Medium Helga
star star star star star
Lannie | 18 Maart 2023

Hele fijne chat. Lief en oordeelt niet. Ziet dingen heel duidelijk hoe ze zijn. Kom zeer zeker terug. Dank je.

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 271 beoordelingen



Dimphy

Medium Dimphy
star star star star star
Sylvia | 17 Maart 2023

Wat ik prettig vond was dat zij eigenlijk bijna hetzelfde zei als de andere consulent. Zelfliefde is het toverwoord

Bekijk alle beoordelingen van Dimphy Start chat met Dimphy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Ton

Medium Ton
star star star star star
Martine | 17 Maart 2023

Ton is eerlijk in zijn antwoorden. Heeft mij in het verleden ook goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 648 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
star star star star star
Kady | 17 Maart 2023

Bedankt voor de fijne Reading hoop nog privé bericht te krijgen over uitkomst en hoe k t moet aanpakken tot snel Cindy 😘

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 590 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
star star star star star
Romy | 17 Maart 2023

Hee lieverd er is een soort van uitgekomen wat je zei. Ik hoop dat je snel weer online komt I need your help ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 204 beoordelingen



Leni

Medium Leni
star star star star star
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Natasja | 17 Maart 2023

Dank je wel Barbara, ik ben benieuwd hoe dit in de toekomst gaat uitpakken. Fijn kort gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 744 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Carmen | 17 Maart 2023

Lieve Alexandra, Dank je wel voor alles. Het was een waardevol gesprek. En heel erg bedankt voor je bericht na de tijd♥️. Waardeer dat enorm.🙏 Heel veel liefs Carmen

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 472 beoordelingen



Hermina

Medium Hermina
star star star star star
Jurgen | 17 Maart 2023

Zeer fijn en aangenaam gesprek. Mooie inzichten waar je wat mee kan;

Bekijk alle beoordelingen van Hermina Start chat met Hermina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Sakina | 17 Maart 2023

Mandy voelt alles super goed aan! Ik hoefde weinig zelf te vertellen over bepaalde situaties en ze vertelde al gauw wat er speelt. Ze is ook snel in haar antwoorden en dat is heel fijn! Super fijne gesprek gehad met je! Ik wil je nog heel even extra bedanken voor je

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Tess

Medium Tess
star star star star star
Kor | 17 Maart 2023

Tess is behulpzaam en geeft goed advies. Ze vraagt goed door en geeft aan de hand hiervan goede tips.

Bekijk alle beoordelingen van Tess Start chat met Tess
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Sanne

Medium Sanne
star star star star
Anu | 17 Maart 2023

Goed gesprek. Dankjewel Sanne. Je was spot on.

Bekijk alle beoordelingen van Sanne Start chat met Sanne
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



René

Medium René
star star star star star
Angelina | 17 Maart 2023

Fijn gesprek met René. Het geeft me weer vertrouwen en dat had ik juist nodig. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 178 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
star star star star star
Alexandra | 17 Maart 2023

Heel geduldig en komt echt altijd gedetailleerd uit wat ze voorspelt heeft. 😊

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 305 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
star star star star star
Anna | 17 Maart 2023

Carmen heeft hele fijne energie en voelt dingen heel goed aan. Had hele leuke gevoel met haar. Goede inzichten, zonder haar oordeel te geven… heel zacht en lief en goed in haar werk. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Katinka | 17 Maart 2023

Dank je wel voor je mooie consult, er stond iemand aan de deur waardoor ik abrupt moest stoppen en niet meer lukte om je weer op te zoeken ❤️🌸

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
star star star star star
Naomi | 17 Maart 2023

Ik heb antwoord op mijn vraag gekregen en heel duidelijk ook voor mij

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 272 beoordelingen



Bert

Medium Bert
star star star star star
Angelique | 16 Maart 2023

Hai Bert, dank je voor je fijne consult en dat je weer zo veel geduld met mijn soms terugkerende vragen hebt. Je bent hebt me al mijn vragen heel duidelijk beantwoord. Echt super fijn. Je geeft me op meerdere vlakken veel meer vertrouwen. Dank je wel daarvoor. Groetj

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 271 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
star star star star star
Charlotte | 16 Maart 2023

Dank je wel voor de juiste inzichten en advies !!! Ik heb vertrouwen opnieuw 😃

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 268 beoordelingen



José

Medium José
star star star star star
Paola | 16 Maart 2023

Ja ze geeft me duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 186 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Kirsten | 16 Maart 2023

Lieverd dankjewel weer. Kon nu helaas niet meer terug komen. Maar ik ga een boek schrijven het verhaal over de oppergeit. Haha nee ja jeetje wat lastig he. En ik doe me best hoor maar ik weet niet wat deze man doet met me. Durven is idd de hoofdzaak maar gaat hij dat

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
star star star star star
Belinda | 16 Maart 2023

Lieve Hurrem, Ik zou jou nog op de hoogte houden en weer is ALLES uitgekomen wat jij zag/voelde. Binnen 2 dagen zagen wij elkaar weer en zijn wij samen zijn nieuwe auto gaan halen. Ik hield dit niet voor mogelijk maar het kwam toch uit. Dankjewel lieve Hurrem, voor j

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 427 beoordelingen



Isolde

Medium Isolde
star star star star star
An | 16 Maart 2023

Ze luistert oprecht, ze stelt de juiste vragen...heb nog niet helemaal duidelijkheid gekregen was het gesprek te kort voor. Heb als hsper wel goed gevoel over haar.

Bekijk alle beoordelingen van Isolde Start chat met Isolde
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bram

Medium Bram
star star star star
Estefania | 16 Maart 2023

op de een of andere manier stelt Bram me gerust met zijn advies, ik heb alleen de samenvatting van het gesprek nog niet ontvangen

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Allard

Medium Allard
star star star star star
Conny | 16 Maart 2023

Is echt heel fijn de gesprekken met Allard het klopt precies. Dank je wel Allard 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 475 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Mieke | 16 Maart 2023

Deze consulent begreep me volkomen

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Lannie | 16 Maart 2023

Heel fijn, lief en erg goed. Ziet en voelt situatie direct hoe deze is😊. Luisterend oor en oordeelt niet. Hopelijk voorspellingen uitkomen. Kom zeker bij je terug😚

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1207 beoordelingen



Veronique

Medium Veronique
star star star star star
Anita | 16 Maart 2023

heb een heel fijn en duidelijk gesprek gehad dankjewel ervoor

Bekijk alle beoordelingen van Veronique Start chat met Veronique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Louise

Medium Louise
star star star star star
Sharon | 16 Maart 2023

Lieve Louise! Ben helemaal blij na het lezen van jouw mailtje! Dank je wel! Je hebt ook met alles gelijk! Ik ga weer een paar stappen vooruit proberen te zetten! En fijn te horen dat die stappen achteruit er ook gewoon bij horen! Dat gaf echt een fijn gevoel! ❤️<

Bekijk alle beoordelingen van Louise Start chat met Louise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
star star star star star
Priscilla | 15 Maart 2023

My Queen sister 👸🏽❤️ Shanna is zooooo fijn om mee te praten. Zij legt situaties zo duidelijk uit. Shanna zorgt ervoor dat je dicht bij je zelf blijft en terug in je kracht komt! Love love love her… ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Marja

Medium Marja
star star star star star
Annemarie | 15 Maart 2023

Fijn gesprek. Niet persé wat ik wilde horen, maar dat is okay.. al speel ik nog even struisvogel. Bedankt nog voor het privé berichtje naderhand, dat waardeer ik zeer.

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Annemarie | 15 Maart 2023

Een fijn gesprek! Niet persé wat ik wilde horen, maar dat is okay. Fijn en lief ook dat er nog een privé berichtje volgde, dat waardeer ik zeer. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
star star star star star
Priscilla | 15 Maart 2023

Ik waardeer de gesprekken met Ferry heel erg. Zuiver en Eerlijk en humor waar mogelijk! ❤️❤️🥰

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 300 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
star star star star star
Charel | 15 Maart 2023

Was heel helder. Carolina reageert snel en duidelijk. Weet dingen te zeggen die ze niet kan weten. Kom zeker vaker terug

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Angel

Medium Angel
star star star star star
Maaike | 15 Maart 2023

Angel komt gelijk daar waar je naar vraagt, snel duidelijk en helder. Geen gedoe en onzinnige opmerkingen of vragen. Kom geregeld even terug voor wat advies of bevestiging. Typt ook snel. Gewoon top!

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 229 beoordelingen



Kirsten

Medium Kirsten
star star star star star
Romy | 15 Maart 2023

Heel erg bedankt voor je privé bericht en de Reading ik heb altijd zo veel aan jou en je zit ook altijd correct met wat je voelt. Helaas ging er iets fout bij het opwaarderen van de credits want ik kon niet meer op jou klikken. Ik zet een sms notificatie en da

Bekijk alle beoordelingen van Kirsten Start chat met Kirsten
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
star star star star star
Ilse | 15 Maart 2023

Heel vlot en veel antwoorden vaak over gevoelens

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
star star star star star
Chai | 14 Maart 2023

Was weer bij haar vandaag zij geeft snel antwoord op de gestelde vragen.nu is het afwachten of het allemaal uitkomt.maar zij is heel vriendelijk .bedankt sonja.een aanrader👌👌

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 505 beoordelingen



Quiny

Medium Quiny
star star star star star
Alain | 14 Maart 2023

credits waren helaas om. bedankt voor de fijne reading hoop dat alles uitkomt .

Bekijk alle beoordelingen van Quiny Start chat met Quiny
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
star star star star star
Ninon | 14 Maart 2023

Ik heb niet verlengd want moet zo door naar een meeting! Maar wilde nog even zeggen bedankt dat je altijd weer even mijn onzekerheden wegneemt en mijn verhalen aanhoort🙈 Je hebt tot nu toe ook letterlijk altijd gelijk gehad! Toppertje

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 175 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
star star star star star
Amir | 14 Maart 2023

Izabela ik wou je nog bedanken maar tijd was op zonder dat ik het door had.. Bedankt voor je steun en hulp

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 248 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
star star star star star
Grietje | 14 Maart 2023

Snel en duidelijk. Mijn tijd was on mag mijn vraag nog beantwoord worden? Mvg

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 191 beoordelingen



Nele

Medium Nele
star star star star star
A | 14 Maart 2023

Fijn gesprek gehad! Bedankt! Nu benieuwd hoe het verder zal gaan verlopen… wel verwarrend allemaal🙈

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
star star star star star
Sonja | 14 Maart 2023

Dankje wel voor de chat ik wist het allemaal al maar wilde toch een bevestiging of mijn gevoel klopte

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 438 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
star star star star star
Sunita | 14 Maart 2023

WOW!!! Wat een mooi en bijzonder gesprek. Vele tools gehad waar ik mee aan de slag kan. Richelle heeft me zoooo goed geholpen met een opdringerige energie die bij me hing. Voel me meteen stukken beter en m’n maag ook😊😊 Hopelijk heb jij niet lang last van

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
star star star star star
Sonja | 13 Maart 2023

Wat een pracht van een dame. Het voelde echt goed en we hebben zoveel gemeen. Toeval bestaat niet maar je zou bijna denken van wel omdat je net die persoon kiest waarbij je een aanvoelen hebt dat ze je kan helpen. Heel correct, lief en bijzonder hulpvaardig.

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 166 beoordelingen



Christian

Medium Christian
star star star star star
Wendy | 13 Maart 2023

Lekker direct, geen zweverig , en lieverd , gewoon de harde waarheid Ik ben fan Wendy

Bekijk alle beoordelingen van Christian Start chat met Christian
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Carla

Medium Carla
star star star star
Rob | 13 Maart 2023

Ik ben zoekende maar weet de richting nog niet. Ik ben gerustgesteld. Dankjewel 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
star star star star star
Sophal | 13 Maart 2023

De beste hier !!! Just kippenvel . Hij heeft een bericht terug gestuurd gisteren avond. Ben je vanaaf online ?

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 223 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
star star star star star
Rebecca | 12 Maart 2023

Ze vertelde me dingen die ze niet kon weten.

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Shaw

Medium Shaw
star star star star star
A | 12 Maart 2023

Helaas waren mijn credits weer op en kon ik de laatste zinnen niet meer lezen…maar heel dankbaar dat ik je kon spreken en ik hoop dat het allemaal uiteindelijk goed mag komen❤️

Bekijk alle beoordelingen van Shaw Start chat met Shaw
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Charly | 12 Maart 2023

Heel fijn gesprek , benaderbaar. En ik ga vol vertrouwen mijn toekomst tegemoet

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 276 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Anoniem | 12 Maart 2023

Wauwww wist de personen en situatie in kwestie perfect te beschrijven zonder al teveel info te hebben gekregen. Kreeg mooie inzichten mee en iets om naar uit te kijken. Hartelijk dank lieve Barbara en kom zeker nog eens bij je terug voor een update! 😁❤️

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Jessy

Medium Jessy
star star star star star
A | 12 Maart 2023

Credits waren weer op, kon helaas de laatste zin niet meer lezen en ik was te laat om je te bedanken dus bijdeze!! Heel fijn gesprek met veel informatie!!😘

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Romy

Medium Romy
star star star star star
V | 11 Maart 2023

Voel echt goed 🙏🏾 Als alles eruit komt. Kom ik zeker weer met me feedback

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Nathalie | 11 Maart 2023

Wat weet je het toch altijd weer goed te verwoorden allemaal en was dit keer echt ontroerd door wat je allemaal verteld. Dank je wel lieffie, gewoon door er te zijn via chat of email dat maakt niet uit ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Kim

Medium Kim
star star star star star
Serita | 11 Maart 2023

Kim komt met eerlijke en duidelijke antwoorden. Ze heeft het vaak juist.

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
star star star star star
Jolanda | 11 Maart 2023

Dank je wel lieve Sandy ❤️voor het privebericht. Dit geeft mij weer zoveel rust en herkenning. Ik weet dat ik op de goede weg ben. Je kent mij al door en door en ik hoef niets meer uit te leggen. Je voelt alles zo goed aan. Voor mij ben je de beste🙏. Dank je w

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 355 beoordelingen



Magda

Medium Magda
star star star star star
Wendy | 11 Maart 2023

Zeer duidelijke antwoorden en raad op wat ik vroeg To the point

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 389 beoordelingen



Grace

Medium Grace
star star star star star
Natacha | 11 Maart 2023

Erg meelevend en begripsvol.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Pascale | 11 Maart 2023

Dit consult heeft me echt geholpen in tijden van onzekerheid. Dankjewel voor de consult. Het heeft me wat kracht bijgegeven ❤️🙏❤️

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Bibi

Medium Bibi
star star star star star
Kirsten | 10 Maart 2023

Fijn je weer na lange tijd gesproken te hebben. Wat ik wilde zeggen hij heeft ze hart nooit gevolgd want ik weet nog dat die zij ik heb niet dat gevoel voor haar met wat ik met jou heb. Dus hopelijk word die is wakker. Je bent een schat als het uitkomt hoor je me. Li

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Vera

Medium Vera
star star star star star
JANKE | 10 Maart 2023

ben weer een beetje rustiger geworden in mijn hoofd

Bekijk alle beoordelingen van Vera Start chat met Vera
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Rika

Medium Rika
star star star star star
Goele | 9 Maart 2023

Heelnverhelderend weer !!! Laatste informatie niet meer kunnen zien omdat credits op waren ... kan je deze mss nog via berichtje sturen ? Dankjewel alweer !!

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 219 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
star star star star star
Sheniqua | 9 Maart 2023

Heel vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 327 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
star star star star star
Wendy | 9 Maart 2023

Duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Eveline

Medium Eveline
star star star star star
Angela | 9 Maart 2023

Dank je wel Eveline voor je inzichten die me sturing geven dat ik op de goede weg ben met mijn lief

Bekijk alle beoordelingen van Eveline Start chat met Eveline
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Kim | 8 Maart 2023

Heel fijn gesprek gehad ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
star star star star star
Cynthia | 8 Maart 2023

Wauww!!! Bij haar komt alles uit wat ze voorspelt! Zo’n lieve vrouw!

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 278 beoordelingen



Izzy

Medium Izzy
star star star star star
Nicolette | 8 Maart 2023

Izzy heeft me inzichten gegeven en een goede tip die ik zeker ga gebruiken. Dankjewel Izzy.

Bekijk alle beoordelingen van Izzy Start chat met Izzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
star star star star star
M | 8 Maart 2023

Erg prettig gesprek met Chantal! Zuivere, heldere inzichten die kloppen!! Toekomst voorspellingen gekregen. Zeer zeker een aanrader 👍🏻

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ester

Medium Ester
star star star star star
Melanie | 8 Maart 2023

Super geholpen heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 384 beoordelingen



Wilma

Medium Wilma
star star star star star
Jolanda | 7 Maart 2023

Eerste keer een gesprek gehad met Wilma. Zeer goed, duidelijk en verhelderend gesprek. Lieve Wilma, dank je wel! ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Wilma Start chat met Wilma
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Christel

Medium Christel
star star star star star
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
star star star star star
Matthew | 7 Maart 2023

Heel fijn gesprek gehad met haar ik hoop echt dat alles wat ze zei echt uitkomt 🙏🏽maar ze was zo overtuigd dat het haast niet anders kan😊

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Amber

Medium Amber
star star star star star
Sofie | 7 Maart 2023

Je hebt me zoveel bijgebracht je bent zo goed ik kom zeker terug en je bent een fantastische mens ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Amber Start chat met Amber
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Xio

Medium Xio
star star star star star
Lisanne | 6 Maart 2023

Ben benieuwd

Bekijk alle beoordelingen van Xio Start chat met Xio
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Priscillia

Medium Priscillia
star star star star star
Jessica | 5 Maart 2023

Heel erg goed Was onder de indruk Wat ze wist te vertellen Mooi gesprek kom zeker nog eens terug

Bekijk alle beoordelingen van Priscillia Start chat met Priscillia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Xavier

Medium Xavier
star star star star star
Debby | 5 Maart 2023

Hoi Xavier, bedankt voor het gesprek en de herkenningpunten die je gaf. Het antwoord of ik energie moest blijven geven heb ik helaas niet meer kunnen lezen. Als je me dat nog zou kunnen nasturen zou geweldig zijn. Fijn gesprek en kom bij je terug!

Bekijk alle beoordelingen van Xavier Start chat met Xavier
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
star star star star star
Nathalie | 5 Maart 2023

Lieverd dank je wel, fijn om af en toe even te kijken of mijn eigen gevoel in lijn ligt met hoe het voor jouw voelt ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
star star star star star
Rita | 5 Maart 2023

U hebt me gezegd het t’geen ik al tegen mezelf heb gezegd ! Verleden laten lopen Bedankt Rita

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 257 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
star star star star star
Miranda | 5 Maart 2023

Deze consulent typt snel en duidelijk, zonder wartaal zeg maar. Ze ziet de situatie ook helder zonder dat ik veel vertel. En bonus: ze stuurde nog een privébericht omdat ze me nog meer wilde zeggen. Een privébericht dat ook echt van toegevoegde waarde i

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Angie

Medium Angie
star star star star star
Georgina | 4 Maart 2023

Fijn, warm liefdevol gesprek! Dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 358 beoordelingen



Krista

Medium Krista
star star star star star
Jamila | 4 Maart 2023

Heel fijn en duidelijke info, via pb nog aanvulling gekregen. Echt top, heel erg bedankt krista❤️

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 224 beoordelingen



May

Medium May
star star star star star
Sunita | 4 Maart 2023

Enorm goede healing gehad. Was ik even aan toe. Thanks 🙏

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Jacqueline Alexandra

Medium Jacqueline Alexandra
star star star star star
Pascalle | 4 Maart 2023

Wat een verhelderend en mooi gesprek , hierdoor kwamen inzichten en oplossingen, en gaf je mij de nodige tools hoe ik het allemaal verder kan verwerken, dank je wel lieve Jacqueline

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Alexandra Start chat met Jacqueline Alexandra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
star star star star star
Anoniem | 4 Maart 2023

Lieve is geweldig en heeft me heel goed geholpen. Top

Bekijk alle beoordelingen van Lieve Start chat met Lieve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
star star star star star
Haziena | 3 Maart 2023

Ze heeft heel goed gekeken naar wat gaat komen voor mij

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Mara

Medium Mara
star star star star star
Sandra | 3 Maart 2023

Erg goed... ze wist meteen alles. Gewoon wauw!!! Dankejwel lieve Mara❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
star star star star star
Sandra | 2 Maart 2023

Bedankt weer❤️ mss kun je antwoord geven op mijn laatste vraag via pb? Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
star star star star star
Helene | 2 Maart 2023

Dank je, ik moest weer aan t werk.kun je nog sturen wat je aan t typen was,? Dank je!

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Mario

Medium Mario
star star star star star
Nathalie | 1 Maart 2023

Dankjewel voor je kloppende en uitgebreide mail. Ongelooflijk altijd weer hoe je precies de situatie kunt omschrijven. Dankjewel 🙏🏻 ❤️✨

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Sigrid

Medium Sigrid
star star star star star
Feli | 1 Maart 2023

Iets langer de tijd deze keer en Sigrid was weer heel scherp, love her!

Bekijk alle beoordelingen van Sigrid Start chat met Sigrid
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Tia

Medium Tia
star star star star star
Anu | 1 Maart 2023

Hi Tia. Credits waren op, maar ik wil je bedanken voor de inzichten. Ik kan er wel wat mee en ik ben uit mijn dilemma:).

Bekijk alle beoordelingen van Tia Start chat met Tia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
star star star star star
N | 1 Maart 2023

Geeft rust en bevestigt wat ik al vermoedde zonder dat ik iets heb gezegd, sterk! Nu hopen dat de voorspelling ook uitkomt. 😊 Ik laat het dan zeker weten, bedankt lieve Gerdie! 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Monica

Medium Monica
star star star star star
Carla | 28 Februari 2023

Wat ging de tijd snel? Helemaal niet in de gaten dat mijn tijd er op zat. Heel leuk gesprek. Monica wist precies wat er speelde. Ik heb hele mooie positieve dingen te horen gekregen, die ervoor zorgen dat ik nu met een goed gevoel de komende tijd tegemoet ga. Heel er

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 153 beoordelingen



Joanna Pleun

Medium Joanna Pleun
star star star star star
Frans | 28 Februari 2023

Ongelooflijk gevoel voor energie en om deze te lezen

Bekijk alle beoordelingen van Joanna Pleun Start chat met Joanna Pleun
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Karina

Medium Karina
star star star star star
Sandra | 27 Februari 2023

Hele duidelijk en uitgebreide uitleg. Op een vraag kwam geen antwoord kaarten hielden zich stil. Ooit bachbloesem laten pendelen die vrouw kwam er ook niet uit, zei op enig moment en nu rust en opnieuw. Toen kwam ze ergens, zal wel bij me horen 😅 maar hele liefdev

Bekijk alle beoordelingen van Karina Start chat met Karina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Silke

Medium Silke
star star star star star
Hannelore | 27 Februari 2023

Silke voelt extreem goed aan en weet meteen wat er is. Kan de persoon in kwestie super goed aanvoelen. Zeer mooie duidelijke reading en meer dan zijn geld waard waarvoor dank! X

Bekijk alle beoordelingen van Silke Start chat met Silke
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
star star star star star
Patricia | 27 Februari 2023

Stephan ziet het heel goed en uit hoe hij de dingen uitlegt merk je dat hij een goed hart heeft. Dank je wel, want daarmee heb je me echt geholpen Stephan.

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Manoek

Medium Manoek
star star star star star
Ellen | 27 Februari 2023

Heel fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Manoek Start chat met Manoek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Carolien | 26 Februari 2023

Was fijn om bevestiging te krijgen!

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 182 beoordelingen



Anne

Medium Anne
star star star star star
Tinne | 26 Februari 2023

Anne is een lieve dame die goed zaken aanvoelt. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Anne Start chat met Anne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Willem

Medium Willem
star star star star star
Anoniem | 25 Februari 2023

Willem was duidelijk en geageerde snel. Hij ontweek geen vragen en vulde mijn vragen aan. Zijn antwoorden liggen in lijn met hoe ik erover denk en verwacht dat het gaat lopen. Hij heeft een goed beeld van de persoon in kwestie en die klopt met de werkelijkheid. Dus i

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Dieter

Medium Dieter
star star star star star
Claudia | 25 Februari 2023

Fijn gesprek, geeft je vertrouwen. Hoop dat hij gelijk heeft

Bekijk alle beoordelingen van Dieter Start chat met Dieter
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Daniëlle

Medium Daniëlle
star star star star star
Lotte | 24 Februari 2023

Fijn contact en duidelijk! Daniëlle heeft me verder geholpen en dichter bij mijn eigen gevoel gebracht en daarin te vertrouwen

Bekijk alle beoordelingen van Daniëlle Start chat met Daniëlle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Maria

Medium Maria
star star star star star
Piet | 24 Februari 2023

Heel goed en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
star star star star star
Jeroen | 24 Februari 2023

Voor Kavita is inderdaad geen vraag of issue gek, luistert goed, is snel terug met antwoorden en weet zaken welke bij je spelen haarfijn aan te voelen. Ze geeft goede handvatten waarmee je weer verder kan, heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 124 beoordelingen



Rune

Medium Rune
star star star star star
Heidi | 23 Februari 2023

Zalig gesprek. Echt goed gevoel en duidelijke antwoorden. Bedankt Rune 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Niki | 22 Februari 2023

Zeer fijn consult !linda voelt echt in op de situatie en geeft raken punten !bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



May

Medium May
star star star star star
Jolanda | 22 Februari 2023

Fijn medium, duidelijk en ondersteunend

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Chantal Helen

Medium Chantal Helen
star star star star star
Kirsten | 21 Februari 2023

Dankjewel voor je gesprek. Haha lastige situatie dit. Ik weet niet zo goed wat ik moet denken en of dit echt iets is wat kan stromen tussen ons. Mss heb ik me een beetje afgesloten zoals ik al zei en dat maakt het mss lastig. Mss moet ik het even laten bezinken. Lief

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Helen Start chat met Chantal Helen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Olya

Medium Olya
star star star star star
Anne | 20 Februari 2023

Het help me de juiste belangrijke beslissingen te nemen.

Bekijk alle beoordelingen van Olya Start chat met Olya
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Gabriella

Medium Gabriella
star star star star star
Kirsten | 17 Februari 2023

Dankjewel voor het gesprek. Heb je voor t eerst gesproken en voelde echt heel fijn. Ik had dit echt nodig en moet leren vertrouwen. Tot snel liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Gabriella Start chat met Gabriella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Eva

Medium Eva
star star star star star
Sylvia | 17 Februari 2023

Een heel fijn gesprek met duidelijke inzichten en adviezen. Heeft me terug rust en vertrouwen gegeven. Het was precies wat ik nodig had op dat moment. 👌❤

Bekijk alle beoordelingen van Eva Start chat met Eva
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
star star star star star
Eline | 17 Februari 2023

Lieve dame, gaf gerichte antwoorden op mijn vragen. Ik kom zeker terug bij nancy

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
star star star star star
Eef | 16 Februari 2023

Een hele lieve dame en ze beschrijft personen heel erg goed zonder ze te kennen !

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 163 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Kim | 16 Februari 2023

voelt heel goed aan, toppertje

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
star star star star star
Gerald | 15 Februari 2023

Ze voelde vrij aardig in mij

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
star star star star star
Stacey | 13 Februari 2023

Ik heb zo’n fijn gesprek gehad met Sharon. Ze geeft veel details weg. Alles klopt. Typt snel. Heb ontzettend veel aan haar gehad. Ik raad haar zeker aan.

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Joyce | 12 Februari 2023

Dank je wel Patricia. Je zei meteen iets dat super raak was. Ik kijk uit naar je mooie voorspellingen 💕

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
star star star star star
Patricia | 12 Februari 2023

Ik vind Brenda een geweldig leuke gesprekspartner en ze pikte ook heel goed op wat er speelde. Jammer dat de tijd zo snel ging, want ze had me volgens mij nog veel meer dingen kunnen vertellen. Maar ik heb antwoord op mijn vragen. Ik hoop dat mijn review ervoor zorgt

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Giek

Medium Giek
star star star star star
Annette | 12 Februari 2023

Helder! Heel duidelijk, concrete herkenbare antwoorden op mijn vragen. Hele fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Giek Start chat met Giek
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Katy

Medium Katy
star star star star star
Annemiek | 10 Februari 2023

Heb net 2 gesprekken gehad met Katy en ben altijd erg tevreden over haar. Ze krijgt veel door en veel dingen kan ik goed plaatsen. Ben erg benieuwd naar haar voorspellingen en zal dat straks laten weten.

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Mathilde

Medium Mathilde
star star star star star
Hannelore | 10 Februari 2023

Dank je zo hard Mathilde! Je bent zo lief meelevend en straight to the point! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mathilde Start chat met Mathilde
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Monique

Medium Monique
star star star star star
Nancy | 10 Februari 2023

Voelde mijn verdriet aan en was medelevend

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Ciska | 8 Februari 2023

Top, recht voor z'n raap en heeft het bij het rechte eind. Een topper. Dank je wel Tamara deze woorden had en heb ik echt nodig. Dikke knuffel.

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Elke

Medium Elke
star star star star star
Piet | 7 Februari 2023

Goede en duidelijke antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Elke Start chat met Elke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Rosalynn

Medium Rosalynn
star star star star star
Nadia | 6 Februari 2023

Bedankt voor je luisterend oor en mooie inzichten 💛

Bekijk alle beoordelingen van Rosalynn Start chat met Rosalynn
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Kenny

Medium Kenny
star star star star star
Miranda | 6 Februari 2023

Vorig jaar, oktober geloof ik, voorspelde je een man waarmee het wél zou gaan werken. En nou denk ik dus, gezien jouw omschrijving, die man ontmoet te hebben. De eerste weken liepen lekker soepel tussen hem en mij maar nu begint er wel wat onzekerheid op te ko

Bekijk alle beoordelingen van Kenny Start chat met Kenny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Elles

Medium Elles
star star star star star
Amber | 6 Februari 2023

Je gaf me rust en erkenning. En fijn om even open over mijn gevoel te kunnen praten met jou. Jammer genoeg waren mijn credits op om je nog te bedanken dus bij dankjewel!❤️

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
star star star star star
Diana | 2 Februari 2023

Altijd fijn en eerlijk van Sandra

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Shereen

Medium Shereen
star star star star star
Eline | 1 Februari 2023

Zeer lieve dame. Voelt goed in dus ik heb meer begrip waarom de ander zo doet tegen mij...

Bekijk alle beoordelingen van Shereen Start chat met Shereen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Peggy | 31 Januari 2023

Dankjewel Patricia

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Desi

Medium Desi
star star star star star
Kirsten | 31 Januari 2023

Dankjewel lieverd. Ook voor je privé bericht. Het klopt dus dat ik er ook me twijfels over heb. Ik doe me best om t los te laten alleen wat ik nog wilde zeggen is dat ik hem vorige week tegen kwam per toeval. Niet gesproken maar hij zag me wel. Ik hoop dat kar

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Jolanda | 31 Januari 2023

Emily is snel, duidelijk, eerlijk en geeft diepere informatie, wat helpend en steunend is. Echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Talitha | 30 Januari 2023

Ik spreek Jessica al een hele tijd en iedere keer weer weet ze mij te helpen met goede adviezen. Een enorme steun, wat ze zegt komt uit en haar adviezen helpen me altijd verder. Jessica is een topper en echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
star star star star star
Amir | 29 Januari 2023

Blij dat ik Ruby gesproken heb, ze is heel puur en eerlijk en ze is spot on met wat ze ziet. Ik heb veel aan ons gesprek gehad, bedankt ruby.

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Bob

Medium Bob
star star star star star
Eline | 28 Januari 2023

Wat een geweldige kerel is dit!!!!!! Ik kom zeker terug

Bekijk alle beoordelingen van Bob Start chat met Bob
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Maria

Medium Maria
star star star star star
Lahteisha | 26 Januari 2023

Wat een fijne consulent! Heerlijk gesprek gehad en ze wist het steeds goed te brengen. Ze wist alles goed zonder te veel informatie. Ik ben tevreden !

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Kim | 24 Januari 2023

Lieve vrouw, goed luisterend oor. Veel te veel te zeggen in een korte tijd. Ik zou zeker nog een keer contact opnemen.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
star star star star star
Veerle | 21 Januari 2023

Zeer blij met onze chats. Heb echt het gevoel dat je mij beter kent dan ik mijzelf. Heel verhelderend.

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Mellany

Medium Mellany
star star star star star
Tina | 21 Januari 2023

Mellany sloeg de nagel op de kop, voelde haarfijn aan wat er speelde...Indrukwekkend !

Bekijk alle beoordelingen van Mellany Start chat met Mellany
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
star star star star star
Eline | 20 Januari 2023

Zeer lieve dame, ziet de situatie in zoals ze is, ook de beschrijving van de ex partner correct. Ik ben gn 100% zeker wat het antwoord nu precies is maar ik denk dat ik weet wat ze bedoeld. Mooie email reading, da k je wel

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Amber

Medium Amber
star star star star star
Merle | 19 Januari 2023

Heb bevestiging en meer vertrouwen gekregen. Het maakte me blij ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Amber Start chat met Amber
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
star star star star star
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Chelsey

Medium Chelsey
star star star star star
Kirsten | 15 Januari 2023

Dankjewel lieverd voor je gesprek. Wat een verhaal he. Lastig als je zo gek op iemand bent. Ik weet wat ik moet doen als hij terug komt. Je zei dat er ook iemand op me pad komt je zei heel snel maar vraag me af waar want ik zou niet weten waar ik die tegen moet komen

Bekijk alle beoordelingen van Chelsey Start chat met Chelsey
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Diantha

Medium Diantha
star star star star star
Xio | 15 Januari 2023

Hey Diantha, dank je voor het consult. En zeker ook dank je voor jouw bericht. Ik zal jouw advies zeker opvolgen en hoop sat het goed komt.

Bekijk alle beoordelingen van Diantha Start chat met Diantha
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yolande

Medium Yolande
star star star star star
Peggy1962 | 14 Januari 2023

Het was een zeer corecte reading heel lieve dame om mee te praten een echte aanrader. Yolande je bent een toppertje En ik kom zeker nog vaker bij je langs ❤️😇

Bekijk alle beoordelingen van Yolande Start chat met Yolande
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
star star star star star
Sam | 14 Januari 2023

Heel lief persoon

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
star star star star star
Silvia | 12 Januari 2023

Een heel fijn en nuttig gesprek gehad met Vanessa. Zij weet precies wat er gaande is Heel fijn persoon ben erg blij mee. Een aanrader zeker.

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Lorena

Medium Lorena
star star star star star
Hannelore | 8 Januari 2023

Zeer lieve consulente die meteen raak zit en tot op heden altijd de correcte voorspellingen deed. Thanks topper, dankbaar voor de steun x

Bekijk alle beoordelingen van Lorena Start chat met Lorena
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
Mandy | 6 Januari 2023

Het is altijd zo fijn om even met Natasja te praten. Ze geeft echt heel veel rust.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Nance

Medium Nance
star star star star star
Xio | 6 Januari 2023

Dank je voor het advies en fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
star star star star star
Roos | 3 Januari 2023

Heeft lief gevraagd hoe het met mij ging.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Olga

Medium Olga
star star star star star
Meike | 3 Januari 2023

Olga heeft me een fijne Reading gegeven. Ze weet veel over de elementen, vuur/water/aarde etc en heeft uitgelegd over vrouwelijke en mannelijke energie en de balans hierin. ( yin Yang) ik heb het als interessant ervaren en heb het gevoel dat Olga met veel passie werk

Bekijk alle beoordelingen van Olga Start chat met Olga
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Miek

Medium Miek
star star star star star
Henk | 2 Januari 2023

Miek is duidelijk en geeft tamelijk goed weer wat er sluimert aan twijfel die je zelf hebt.

Bekijk alle beoordelingen van Miek Start chat met Miek
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chelsea

Medium Chelsea
star star star star star
Tessa | 31 December 2022

Heel fijn gesprek gehad met Chelsea. Veel aan gehad. Fijne adviezen en tips gekregen. Super blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Chelsea Start chat met Chelsea
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Francoise | 31 December 2022

Bedankt voor het gesprek en het meekijken!! Mooie inzichten, ik ben benieuwd naar de toekomst :)

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Luschenda | 24 December 2022

Dankjewel voor een luisterend oor je bent echt een lieverd 💋💐⭐️

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Nico

Medium Nico
star star star star star
GINA | 21 December 2022

Plotsklaps geen serververbinding meer maar je was als steeds de man die mij houvast laat houden. dank je nico. tot de volgende. ik laat je de uitspraak nog weten. xx

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Heleen | 20 December 2022

Sabine geeft super lieve, begeleidende, rustige en duidelijke beschrijvingen van wat er speelt en wat er komen gaat. 💋

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
star star star star star
Marjolein | 14 December 2022

Bedankt voor het fijne gesprek Annelou. Helaas had ik de credits op

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 491 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Claudia | 10 December 2022

heel erg duidelijke inschatting van de situaties en concreet advies - heel erg nuttige consultatie en lieve dame - dank u !!!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marjolijn

Medium Marjolijn
star star star star
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
star star star star star
Danielle | 5 December 2022

Ontzettend fijn gesprek, ik had nog wel langer met Kelly willen chatten! Het gaf me inzicht in mijn complexe situatie!! Minder uit je hoofd, en meer proberen te "voelen" .. Ik moet mijn gevoel volgen, iets wat ik veel eerder had moeten doen! Weg uit die blu

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Iek | 25 November 2022

Zij was volgens mij zeer voorzichtig! Maar wel met respect voor ieders zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Susanne

Medium Susanne
star star star star star
Jeannette | 24 November 2022

Heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Susanne Start chat met Susanne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ellen

Medium Ellen
star star star star
Jose | 21 November 2022

T geeft inzicht in de situatie

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
star star star star star
Cynthia | 13 November 2022

Perfecte uitleg, typt veel en heel eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
ELLEN | 11 November 2022

Het consult heeft mij wel geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
star star star star star
Kirsten | 8 November 2022

Dankjewel super lief. Enige wat ik nog wilde weten is of ik henm nog zal zien . Op dit moment wil ik geen relatie met hem omdat hij nog niet stabiel is plus ik wil gewoon eerst vrienden opbouwen. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
star star star star star
Angela | 30 Oktober 2022

geeft goede inzichten om over na te denken dank je wel Peggy ik kan weer vooruit met me verder te ontwikkelen

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Catherine

Medium Catherine
star star star star star
Anoniem | 29 Oktober 2022

Heel goed verteld doe de volgende keer kom ik er op terug ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Catherine Start chat met Catherine
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mar

Medium Mar
star star star star star
Meike | 13 Oktober 2022

Lief en helder ook een privé berichtje. Dank ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
star star star star star
Gonnie | 15 September 2022

Nogmaals bedankt voor je heldere en duidelijke hulp/ uitleg.

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Miki

Medium Miki
star star star star star
Patricia | 28 Augustus 2022

Voelde goed

Bekijk alle beoordelingen van Miki Start chat met Miki
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top