Ervaringen Mediumchat


Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

41961 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Maureen

Medium Maureen
star star star star star
Ferminia | 1 December 2022

Bedankt Maureen het was fijn u te spreken alleen ik snapte niet welke concurrent u bedoelde ?u zei het ging om concurrent. Tot gauw en nogmaals bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 234 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Esther | 1 December 2022

Voelt alles goed aan, hoop dat je mijn laatste vraag ook nog kan beantwoorden🥴🤗

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 659 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
star star star star star
Bea | 1 December 2022

Anouschka kan goed invoelen. Ze is ook direct en eerlijk. Een lieve vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Chasny

Medium Chasny
star star star star star
Amir | 1 December 2022

Bedankt voor de healing Chasny!

Bekijk alle beoordelingen van Chasny Start chat met Chasny
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Gea

Medium Gea
star star star star star
Tabitha | 1 December 2022

Dank je wel Gea voor dit gesprekje. Ik ben weer gerustgesteld. Je blijft in de buurt van de datum die je eerder hebt genoemd, dat vind ik wel heel fijn. Ik hoop je rond die datum/data met goed nieuws te kunnen contacten!

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 205 beoordelingen



Shereen

Medium Shereen
star star star star star
Petra | 1 December 2022

heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Shereen Start chat met Shereen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Bibi

Medium Bibi
star star star star star
Anu | 1 December 2022

Bibi, ik ben echt onder de indruk van je. Zo goed voelen wat er speelt zonder informatie vooraf. En ik vertrouw op alles wat je gezegd hebt hoe dit verder uit gaat spelen.

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Vida | 1 December 2022

Bedankt voor het fijne gesprek Jessica❤️

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
star star star star star
René | 30 November 2022

Contact met me broer met informatie die verders niemand weet

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 324 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
star star star star star
S | 30 November 2022

Cynthia geeft een hele goede reading en mooie voorspellingen. Daarnaast weet ze heel veel te vertellen wat echt klopt. Ik vind haar heel goed, empathisch en geeft goede tips. Ik vertrouw erop dat alles uitkomt. Aanrader!!! Liefs 💋 ps. Ik zie nog graag je pm 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 251 beoordelingen



Ton

Medium Ton
star star star star star
Pia | 30 November 2022

was poos geleden dat ik ton nog sprak maar vond het wel fijn hem nog eens e spreken. hij is kort en bondig maar wel heel duidelijk en kon mij wil vinden in bepaalde dingen dat ik zelf ook voel of denk . hij had ook goed nieuws en hopelijk mag dat nog uitkomen. iets w

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 609 beoordelingen



Ester

Medium Ester
star star star star star
Kristel | 30 November 2022

Hartelijk dank lieve Esther. Dit email consult geeft me kracht en ik vertrouw erop dat alles mooi zal evolueren en jij geeft me ook deze bevestiging Dankjewel voor deze liefdevolle en warme woorden. 😘😘

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 378 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
star star star star star
Hendie | 30 November 2022

Ze gaf me de antwoorden die ik nodig had. Ze was heel vriendelijk en snel. Als ik opnieuw contact met mediumchat wil, ga ik zeker Kelly weer uitkiezen!

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
star star star star star
Bettina | 30 November 2022

Je voelt alles heelmgoed aan. Mijn credits zijn op maar ik kom zeker nog een keer weer terug met je praten. Je kan me denk ik nog veel vertellen. Dank je voor je bevestiging. Ben zelf op knmedium dus maar had deze bevestiging nodig. Dank je

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Marina

Medium Marina
star star star star star
Bianca | 30 November 2022

Wauw! Ik ben volledig weggeblazen. Marinade vertelde mij dingen die ze niet kon weten. En wat een geweldig voorspelling kwam naar voren! Ik ben oprecht diep geraakt door dit consult. Lieve Marina, ontzettend bedankt voor je mooie reading en bedank met name je moeder!

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 183 beoordelingen



Bert

Medium Bert
star star star star star
Martine | 30 November 2022

Bedankt Bert voor de snelle reactie. Mijn vermoeden van leugens en bedrog is hiermee ook bevestigd .

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 237 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
star star star star star
Jolanda | 30 November 2022

Dank je wel lieve Max. Ik doe mn best. Een warme knuffel van mij en ik zal mijn focus weer op mezelf richten ipv op hem. Ik kom zeker bij je terug want je geeft mij altijd weer inzicht in de situatie en een positieve vibe om weer door te gaan en vertrouwen te blijven

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 485 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
star star star star star
Natacha | 30 November 2022

Dank je wel lieve Hürrem je voelt me en de situatie erg goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 386 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
star star star star star
Jolanda | 30 November 2022

Dank je wel lieve Kitty voor je mooie woorden. Ik hoop ook echt dat het goed gaat komen ook al weet ik dat ik me daar niet zo zeer op moet concentreren en de focus meer op mezelf moet richten. Helaas miste ik het laatste wat je typte. Zou je mij dit miss in een pb ku

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 174 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Cindy | 30 November 2022

Heel interessant, vooral over de tweelingzielen.

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Berna

Medium Berna
star star star star star
Ruth | 30 November 2022

Toppertje hier gevonden ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Berna Start chat met Berna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
star star star star star
Astrid | 30 November 2022

Dank je wel Anissa! Je bent TOP!!! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 188 beoordelingen



Veronique

Medium Veronique
star star star star star
Angel | 30 November 2022

Heel fijn gesprek en alles was ook raak. Helaas viel de verbinding weg, maar had ze gelukkig wel een privé bericht gestuurd met de antwoorden. Schat van een mens😊

Bekijk alle beoordelingen van Veronique Start chat met Veronique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Ellen | 30 November 2022

Mieke denkt goed mee!

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Helga

Medium Helga
star star star star star
T | 30 November 2022

Ja klop denk wel. Hij weet niet hoe die soms met me moet omgaan lompe boer is het soms

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 224 beoordelingen



Magda

Medium Magda
star star star star star
Melissa | 30 November 2022

Bedankt mijn lieve schat was heel aangenaam je terug te horen kun je nog even kijken lieve schat naar de kaarten en mij een privébericht zenden alstublieft tot gauw lieve schat ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 361 beoordelingen



Yve

Medium Yve
star star star star star
Patricia | 30 November 2022

Top . Bedankt , ik kom zeker terug

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 738 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Charlotte | 30 November 2022

Lieve Sabine dank je wel voor ons gesprek ernet 🙏 ik ben echt blij jou nog eens te horen ! Dat deed deugd omdat ik al een paar jaar bij jou langskom. Super bedankt voor het advies en de inzichten ! Ik ga erop vertrouwen en jouw adviezen gebruiken ! Tot binnenkort en

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1092 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Jeannette | 30 November 2022

Denise is voor mij een steun en toeverlaat als ik het even niet meer weet. Puur met zoveel liefdevolle energie die ze stuurt tijdens de reading, voel het ook duidelijk over me heen komen. De duidelijke en directe antwoorden van haar geven me inzichten waarmee ik verd

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 261 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Kasja | 30 November 2022

Dankje wel inge voor je mooie mails afgelopen dagen.ga het nu laten rusten en wacht tot jou voorspelling uitkomt!Ondertussen blijf ik je mails lezen,geeft me weer hoop.Ik spreek je gauw weer!Liefs xx

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
star star star star star
Samantha | 30 November 2022

altijd gelijk . Dankjewel dat je er altijd bent voor me❤️❤️mijn zusje gaat goed mee mag ws morgen naar huis met de kleine 😘😘

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 467 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
star star star star star
Gulbahar | 30 November 2022

👍🙏🤝

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 364 beoordelingen



Grace

Medium Grace
star star star star star
Shana | 30 November 2022

Lieve Grace🌹🙏 dankjewel dat je er voor mij was toen ik echt een gesprek nodig had in de late nacht. Het was dringend. Je stelde mij gerust en ik stond er niet alleen voor meer. Achteraf gelezen heb ik jouw advies gevolgd en dat was de beste keus! Fijn dat ik he

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
star star star star star
Luschenda | 30 November 2022

Mijn credit waren op hoop dat je het laatste nog even kan doorgeven steld me gerust 💐

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
star star star star star
Dorina | 29 November 2022

Cindy is top, zeker heeft hij mij goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 502 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
star star star star star
Nicolette | 29 November 2022

Vond het best spannend om een e-mail consult terug te ontvangen. Niruyans feedback voelde als een schot in de roos. Ik herkende veel uit zijn omschrijvingen. Zij bevestigden wat ik zelf ook al zo voelde. Bijzonder hoor. Het is voor mij nu makkelijker om vertrouwen te

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 233 beoordelingen



Priscillia

Medium Priscillia
star star star star star
Jessica | 29 November 2022

Was een mooi gesprek Jammer de laaste zin niet meer kunnen Lezen over hun vader

Bekijk alle beoordelingen van Priscillia Start chat met Priscillia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



René

Medium René
star star star star star
Sasha | 29 November 2022

Dankjewel voor de consult!!! Ik stelde maar 1 vraag. Maar toch heb je vanuit je zelf kunnen zeggen wat er afspeelt. En je hebt nog gelijk ook!!💙super

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
star star star star star
Raiane | 29 November 2022

Direct antwoord en duidelijk , nu even wachten wat gaat gebeuren.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 396 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
star star star star star
Connie | 29 November 2022

Lysbeth geeft me telkens weer inzichten en geruststelling 💚

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 591 beoordelingen



Christel

Medium Christel
star star star star star
Claudia | 29 November 2022

Leuke spontane vrouw voelt het goed aan, kwam met vraag , waarvan ik hoop dat het uitkomt. Daarna werd duidelijk wat er nog meer besproken moest worden wat ze heel goed aan voelde. Fijn mens

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
star star star star star
Niki | 29 November 2022

Ik ben echt van men melk hier:-)wat een inzichten!!!Heel veel info op hele korte tijd .Voelde heel natuurlijk aan. Dankjewel hiervoor

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 224 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
star star star star star
Christian | 29 November 2022

Lieve Barbara je bent uitstekend !! Zeker een aanrader , top

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 110 beoordelingen



Karen

Medium Karen
star star star star star
Cynthia | 29 November 2022

Lieverd! Bedankt voor je privé bericht! Ik ben je zo dankbaar!!

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
star star star star star
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
star star star star star
Gerard | 29 November 2022

Ik hoop dat ze gelijk heeft in het geen wat ze zag in de kaarten

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 308 beoordelingen



Liset

Medium Liset
star star star star star
Cynthia | 29 November 2022

Was helemaal over stuur en zij wist me te kalmeren. Dank je wel meis !

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 404 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Emelie | 29 November 2022

Ik voel me beter sinds ons gesprek en nu weet ik ook dat ik minder onzeker moet zijn. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
star star star star star
Patricia | 29 November 2022

Giovanna wist gelijk te benoemen om wie het ging terwijl het al een hele tijd geleden was dat ik haar sprak. Benoemt ook goed waar het om gaat en zit er echt goed op!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Denise

Medium Denise
star star star star star
Daphne | 29 November 2022

Hi Denise, nog even ter aanvulling op m’n mail: ik zie nu helemaal geen status of iets meer.. ☹️ Echt super bedankt voor je hulp! Je bent de beste❤️

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 797 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Astrid | 29 November 2022

Wat fijn om met jou te chatten, Simone? Was nu kort, ik kom snel terug! Voor nu heb je dit bevestigd. Heel blij mee 😘 Wonderbaarlijk goed! Je voelde al aan dat ik met je wilde chatten. Kwam toch even terug online. En ook over Marc, to the point!
Een to

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
star star star star star
Debbie | 29 November 2022

waaw, geen woorden voor, gewoonweg, prachtig! Dank je!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



An

Medium An
star star star star star
Kim | 29 November 2022

heel goed dat geeft mij meer rust en vrede om verwerk verlies kater

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
star star star star star
Carole | 29 November 2022

Rianni geeft altijd een klare kijk op de zaak. Heeft het hart op de juiste plaats

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 311 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
star star star star star
Paula Blijenberg | 29 November 2022

Lieve Annelou Wat heb je weer mooie inzichten gegeven Wist opeens wat ik moest doen...en de beste oplossing is Meisje het kwartje is gevallen, Heel erg bedankt voor je inzichten ga ermee aan de slag liefs Paula

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 487 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
star star star star star
Jamila | 29 November 2022

Fijn en verhelderend gesprek. Dankjewel 😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Simone

Medium Simone
star star star star star
Angela | 28 November 2022

❤️💯

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 408 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Tess

Medium Tess
star star star star star
Simone | 28 November 2022

Ik kan gewoon niet zo snel typen, idd veel gebeurd tussen ons, maar ik ben me van bewust dat die jongen issues heeft, vanuit zijn kindertijd.., maar ik dacht dat ik nog wel zo veel voor hem betekende ondanks alles wat er is gebeurd dat die door allies toch nog well t

Bekijk alle beoordelingen van Tess Start chat met Tess
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Janine

Medium Janine
star star star star star
Simone | 28 November 2022

Heey me topper Janine!! Wat happend zojuist.. Ik was net in gesprek over dead "gamer"hihihi.., en super nieuwsgierig want je bent gewoon zuiver met wat je zegt..en toen kreeg ik melding dat chat is afgelopen en gestopt 😨 ik kan me niet voorstellen dat ji

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Hermina

Medium Hermina
star star star star star
Charlotte | 28 November 2022

Lieve Hermina ! Ik kom zo graag bij jou babbelen ! Geen gesprek is te raar of te veel. Je voelt de situatie goed aan en geeftvme het advies dat ik nodig heb. Ook kan je me juiste inzichten geven. Dank je wel voor jouw advies vandaag lieverd ! 💛 ik ga ermee aan de

Bekijk alle beoordelingen van Hermina Start chat met Hermina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
star star star star star
Mies | 28 November 2022

heel prettig, bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 599 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
star star star star star
Natasja | 28 November 2022

De inzichten die ik kreeg dragen bij aan mijn innerlijke rust 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Anita

Medium Anita
star star star star star
Elmie | 28 November 2022

Echt een goede Reading gehad, veel valt op zijn plek ! Ook tips gekregen waar ik wat mee kan !

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 274 beoordelingen



Onur

Medium Onur
star star star star star
Jikke | 28 November 2022

Lijkt goed te voelen hoe de andere persoon is en jijzelf zonder al te veel gezegd te hebben. Typt vlot. Vriendelijk. Ben benieuwd of wat hij zegt uitkomt 😊🙏

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
star star star star star
Kirsten | 27 November 2022

Shit we zaten er net lekker in. Het komt nu echt over alsof ik lastig ben maar dat is niet zo hahha. Je wilde nog kijken hoe dit kan veranderen tussen ons want het is zo leuk als we elkaar zien. Vind het gewoon jammer en wil een oplossing. Dankjewel voor t kijken. Li

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
star star star star star
Naomi | 27 November 2022

Voelt alles goed aan! Weet zoveel ! Duidelijke inzichten en oprechtheid. Echt een toppertje deze lieve Ingrid-Anna🍀

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 259 beoordelingen



Wilma

Medium Wilma
star star star star star
M | 27 November 2022

Wilma kreeg iets door dat voor mij al jaren een mysterie was . Ik ben haar zo dankbaar!😘

Bekijk alle beoordelingen van Wilma Start chat met Wilma
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Armando

Medium Armando
star star star star star
Sana | 27 November 2022

Weer heel erg bedankt voor je mailconsult en snelle reactie xxx

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 272 beoordelingen



Emily

Medium Emily
star star star star star
Jaak | 27 November 2022

Bedankt Emily op de goede antwoorden op mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 152 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
star star star star star
Christian | 27 November 2022

suzanne zeer lieve vrouw , weet alles eerlijk en to the point uit te leggen. ik kom zeker terug , top !!!

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Louise

Medium Louise
star star star star star
Vicky | 27 November 2022

Louise, thanks girl!! Oprecht!! Ik voel mij altijd goed wanneer ik met jou praat en je zit altijd gelijk in wat je ziet!! Jij bent letterlijk mijn fav medium hier! 💕 Ik heb nog geen enkele medium gevonden die altijd gelijk had en bij elk vraag, dingen kon benoemen

Bekijk alle beoordelingen van Louise Start chat met Louise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
star star star star star
Michelle | 27 November 2022

Ik ben fijn geholpen door Carolina. Ze kon mij lezen en gaf me tips. Bedankt Carolina!

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
star star star star star
Joyce | 27 November 2022

Sorry ik kon je niet meer bedanken omdat de credits op waren. Dus bij deze dank je wel voor de duidelijkheid 💕

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Moné | 27 November 2022

Lieve Mandy, dankjewel voor je openheid, begrip, luisterend hart en fijne inzichten. Opeens viel onze verbinding weg.. Ik zal het stukje betreft de liefde meer over me heen laten komen. En zien wat er verder gaat gebeuren. Nogmaals dankjewel voor je warme persoonlijk

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Inge

Medium Inge
star star star star star
Shildryn | 27 November 2022

Veel bevestigd en ook zorgen weg genomen

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Monica

Medium Monica
star star star star star
Kirsten | 27 November 2022

Dankjewel weer voor je gesprek echt super lief. Je vertelde alles weer zo goed. We waren nog in gesprek over dat ik wel dat gesprek aan ga maar hij dat juist niet wilt maar toch heeft hij pech of het verstandig is weet ik niet maar dit kan ook niet zo langer m. Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
star star star star star
Jessica | 26 November 2022

Heel gek, de helft van mn review wordt gewoon niet geplaatst 😅 Wat er nog bij moest: Zij is zo zuiver in haar energie dat dat alleen al zo helpend is ❤️ Dank je wel daarvoor want deze dagen het is gewoon een beetje erg lastig voor me

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 234 beoordelingen



Eva

Medium Eva
star star star star star
Yvonne | 26 November 2022

Heel fijn gesprek. Lieve rustige vrouw. Veel informatie

Bekijk alle beoordelingen van Eva Start chat met Eva
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
star star star star star
Ilse | 26 November 2022

Hele aardige en lieve vrouw, die goed je engergie aanvoelt! Kom zeker keer terug♥️

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
star star star star star
Greet | 26 November 2022

Leuk gesprek. Heeft bevestigd wat ik al wist. Heel fijn

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



José

Medium José
star star star star star
Anoniem | 26 November 2022

Josje is heel enthousiast en deed een snelle legging! Omdat mijn vraag beantwoord is, hoef ik haar niet onnodig bezet te houden. Ze is een echte aanrader! voor een consult.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Katy

Medium Katy
star star star star star
Elisa | 26 November 2022

Bedankt voor je privé bericht dit kan ik enorm waarderen. Deze geeft weer wat ik zo intens van binnen voel over de situatie. En wat eerder op de chat niet duidelijk naar voren kwam. Betreffende je vraag of ik iets moet helen, ja dat is waar en alleen hij kan d

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
star star star star star
Danielle | 26 November 2022

Superrr gesprek, Mirella antwoordt snel,helder en duidelijk...jammer vd enkele ´problemen´ md server,daardoor ook moment v gevoels-kadootje niet meegekregen(feestdagen of later?). Een oprechte dankjewel voor het delen ivm je persoonlijke relatie,ik denk d

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 201 beoordelingen



Allard

Medium Allard
star star star star star
Golden Aura | 26 November 2022

Bedankt voor u mooie reading, groetjes.💚💚🍀🍀💲💲

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 444 beoordelingen



Willem

Medium Willem
star star star star star
Jer | 26 November 2022

Willem is een eerlijke en zuivere medium, voelt en ziet alles goed. Geeft goede adviezen en is zeer realistisch ingesteld. Thanks Willem🙏

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Anu | 26 November 2022

Heel bijzonder gesprek. Heb er een erg mooi gevoel aan overgehouden. Can't stop smiling:). Ik kom over 2 weken bij je terug;)

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
star star star star star
Monique | 26 November 2022

Ruby wat ben jij een lieverd en wat ben jij onvoorstelbaar goed! Het was alsof jij naast me staat en dezelfde dingen ziet die ik zie. En alles wat er momenteel speelt bracht je ter sprake. Het einde van de chat was ik in tranen, ik vond het enorm bijzonder en mooi. D

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
star star star star star
Nancy | 25 November 2022

Hoop gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
star star star star star
Jessica | 25 November 2022

Mooi gesprek met Siebe Ga met een goed gevoel 2023 in

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



May

Medium May
star star star star star
Kirsten | 25 November 2022

Dankjewel lieverd. Mss moet ik gewoon is afpsrekem en kijken hoe dat is ik ken hem anders dan dat hij zich voor doet. Je bent een schat Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
star star star star star
Joyce | 25 November 2022

Dank je wel voor je mooie inzichten. Het was helaas te kort of te snel voorbij. Ik kom zeker nog eens terug om te praten. Super fijn. Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Iek | 25 November 2022

Zij was volgens mij zeer voorzichtig! Maar wel met respect voor ieders zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
star star star star star
Elisa | 25 November 2022

Ik kreeg een goed gevoel over wat ik gedaan had en hij gaf ook een goede mening

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
star star star star star
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 222 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
Inge | 24 November 2022

Alexandra is zo'n lieve vrouw, een echte schat gewoon!! Zo'n goede babbels die je ermee kunt hebben, is gewoon onbetaalbaar die babbels. Dankjewel om elke keer weer, me een gerust gevoel te geven, te willen helpen waar je kunt en oprecht het beste voor andere

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 441 beoordelingen



Bart

Medium Bart
star star star star star
A | 24 November 2022

Dank je wel weer, Bart! Je voelt goed en helder in. Stelt weinig vragen, alleen checkvragen. Je hebt weinig nodig. Geeft rust, tips en voldoende aanknopingspunten om door te zetten en vertrouwen te houden.

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
star star star star star
Angelique | 24 November 2022

Inzicht gekregen kon me zin hellaas niet af maken maar heel erg bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Robert | 24 November 2022

Lieve Bianca, Dankjewel voor je voorspelling over de lezing wat goed zal en dat je mij liefde en kracht stuurt. Tot de volgende brief van mij. Liefs, Xxx Robert

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Susanne

Medium Susanne
star star star star star
Jeannette | 24 November 2022

Heel fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Susanne Start chat met Susanne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Alicia

Medium Alicia
star star star star star
Jarno | 23 November 2022

Het laatste stukje is gelegd, Super tof

Bekijk alle beoordelingen van Alicia Start chat met Alicia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
star star star star star
Frieda | 23 November 2022

Altijd goed en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Nele

Medium Nele
star star star star star
Astrid | 23 November 2022

Fijn gesprek. Een echte aanrader. Voelt alles heel goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Shaw

Medium Shaw
star star star star star
Lindaj | 23 November 2022

Hi lieverd ❤️. Super bedankt voor je gesprek gisteren. Je bent zoo een goede medium, mijn favoriete. Alles wat je voorgespeld hebt is uitgekomen. Ik voel me altijd op mijn gemak bij jou. Elk keer als ik je spreek klopt alles wat je aanvoelt. Je bent meer dan vijf

Bekijk alle beoordelingen van Shaw Start chat met Shaw
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
star star star star star
Frieda | 23 November 2022

Sorry hoor. 10 credits en geen enkel antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
star star star star star
Karin | 22 November 2022

Lieve Bianca Blij dat ik je weer heb gesproken. Je bent een topper!👍

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
star star star star star
Sabine | 22 November 2022

Lieve yvette, wederom dankjewel voor je mooie mail! Ik hoop zo dat je gelijk gaat krijgen! Mocht ik je niet meer spreken wens ik je alvast hele fijne dagen toe!

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
Miriela | 22 November 2022

Was heel goed

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Joanna Pleun

Medium Joanna Pleun
star star star star star
Mary | 22 November 2022

Fijn gesprek en bevestigd mijn eigen ingeving. Dankjewel 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Joanna Pleun Start chat met Joanna Pleun
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Tony

Medium Tony
star star star star star
Annette | 22 November 2022

Dankjewel! Tony luistert, heeft humor en snapt het. Hopelijk kloppen de inzichten. Ik heb er wel veel vertrouwen in. Het was zeer herkenbaar allemaal.

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 187 beoordelingen



Nance

Medium Nance
star star star star star
Janet | 21 November 2022

Goede tips. En een fijne uitleg

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Krista

Medium Krista
star star star star star
Chandia | 21 November 2022

Ik krijg al meteen de antwoorden en dat vind ik erg fijn

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



Ellen

Medium Ellen
star star star star
Jose | 21 November 2022

T geeft inzicht in de situatie

Bekijk alle beoordelingen van Ellen Start chat met Ellen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
star star star star star
Jessica | 21 November 2022

Dank je Deborah Je voelde alles heel goed aan En ga ermee aan de slag Je bent een topper Kom zeker weer eens terug

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Angel

Medium Angel
star star star star star
Claudia | 21 November 2022

De chat met Angel was heel fijn. Ze kon me veel informatie geven over de gevraagde situatie. Ze is heel snel en geeft duidelijk door wat ze ziet en door krijgt. Eerlijk en recht door zee.. Echt bijzonder, zonder zelf veel informatie te hebben gegeven. Het is fijn ook

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 213 beoordelingen



Mathilde

Medium Mathilde
star star star star star
Joyce | 20 November 2022

Lieve Mathilde, je privé berichtje… de grote verandering voor mij en de kinderen is dat we in januari gaan verhuizen! Ik heb een woning en De scheiding gaat eindelijk lukken. Je had dus gelijk met je grote verandering 💕 hopelijk komt de voorspelling

Bekijk alle beoordelingen van Mathilde Start chat met Mathilde
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
star star star star star
Angela | 20 November 2022

echt een verademing, sensitief en heel goed in haar werk een topper!!

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
C | 20 November 2022

Natasja is een fijne gesprekspartner. Haar voorspellingen komen uit en ze krijgt ook spontaan mooie boodschappen door van overleden dierbaren.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
star star star star star
Wilma | 20 November 2022

Prima, fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 200 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Angelique | 20 November 2022

Was te kort tijd nog steed, maar ze had veel dingen echt goed om hoe het zit met mij en me ex

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Martine | 19 November 2022

Wat een fijn gesprek met Linda! Ze reageerde snel en voelde alles haarfijn aan. Kom graag nog eens bij haar terug!

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
star star star star star
Romy | 19 November 2022

Je bent echt de beste. Helpt me altijd en zit ook altijd aan het juiste eind. ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Mellany

Medium Mellany
star star star star star
Moné | 19 November 2022

Dankjewel voor je mooie inzichten en wijzen woorden. Ik zal dat stuk laten zijn wat het mag zijn. ❤️✨🌹

Bekijk alle beoordelingen van Mellany Start chat met Mellany
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Chelsey

Medium Chelsey
star star star star star
Lena | 19 November 2022

Hele fijne gesprek gehad met Chelsey. Heel erg bedankt en kom zeker weer terug ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Chelsey Start chat met Chelsey
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
star star star star star
Ellen | 18 November 2022

Heeft mij goed geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Angie

Medium Angie
star star star star star
Jolanda | 18 November 2022

Angie was duidelijk en secuur in haar antwoorden. Fijn en rustig gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 331 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
star star star star star
Ekaterina | 18 November 2022

Wat een fantastische Reading! Hartelijk dank voor de inzichten❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
star star star star star
Ilse | 18 November 2022

Was super content snel antwoord en wat ik moest horen kreeg ik antwoord op. Krediet was op na laatste vraag maar kom zeker eens terug

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Kenny

Medium Kenny
star star star star star
Susanne | 17 November 2022

Tijdens dit gesprek voelde ik rust, vertrouwen. Alles mag er zijn.. voelde fijn. Ook het invoelen op mijn situatie voelde heel waarheidsgetrouw aan. Dank je wel Kenny

Bekijk alle beoordelingen van Kenny Start chat met Kenny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
star star star star star
Lindsay | 17 November 2022

Super vriendelijk en snelle reactie Persoonlijke antwoorden en reacties

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
star star star star star
Kim | 16 November 2022

Elke keer als ik op het punt sta dat ik het niet meer weet. Dan is daar Wijbrigje en die geeft mij weer handvaten om verder te gaan .. en ga ik weer met volle hoop verder 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
star star star star star
Christian | 16 November 2022

Zeer lieve dame , duidelijke uitgebreide antwoorden , weet zeer goed te situatie te beschrijven . Kom zeker terug Natasja :))

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 157 beoordelingen



Vera

Medium Vera
star star star star star
Eline | 16 November 2022

Ja consulente beantwoordde de vraag goed en snel

Bekijk alle beoordelingen van Vera Start chat met Vera
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
star star star star star
Mary | 15 November 2022

Fijn gesprek gehad Erg helder voor mij

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
star star star star star
Fanny | 14 November 2022

Tamara geeft positieve energie, geeft tips en is goud eerlijk. Na chatten met haar heb ik weer moed!

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Yassmina

Medium Yassmina
star star star star star
Christian | 13 November 2022

Zeer duidelijke antwoorden en hele goede healing. Dank je wel Yassmina je bent top xxx

Bekijk alle beoordelingen van Yassmina Start chat met Yassmina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
star star star star star
Cynthia | 13 November 2022

Perfecte uitleg, typt veel en heel eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Desi

Medium Desi
star star star star star
Martine | 13 November 2022

Heel fijn gesprek! Typt heel snel en ziet alles snel. Bedankt Desi!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
star star star star star
Fatima | 12 November 2022

Fijn gesprek, goede raad, typt heel vlot en snel. Zeker nog een gesprek binnenkort

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
star star star star star
ELLEN | 11 November 2022

Het consult heeft mij wel geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Roos

Medium Roos
star star star star star
Jolanda | 11 November 2022

Roos is top. Duidelijke inzichten en adviezen. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Xavier

Medium Xavier
star star star star star
Moné | 11 November 2022

Dankjewel lieve Xavier, voor je warme welkom, luisterend oor, inzichten en wijze adviezen. Je voelt de situatie heel zuiver aan en je inlevingsvermogen is groot. Super mooi! Mijn credits waren helaas op, maar ik kom zeker gauw nog eens terug. 🤗💙

Bekijk alle beoordelingen van Xavier Start chat met Xavier
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
star star star star star
Kim | 10 November 2022

Systeem haperde wat maar leek wel eerlijke antwoorden te krijgen doe kloppen. Hopelijk krijg in nog een privévericjtke op de laatste vraag..

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Evelyn

Medium Evelyn
star star star star star
Natacha | 10 November 2022

Het kwam een beetje moeizaam op gang maar Evelyn is echt lief en begripsvol.

Bekijk alle beoordelingen van Evelyn Start chat met Evelyn
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Rika

Medium Rika
star star star star star
Anoniem | 8 November 2022

Heel goed. Duidelijk in haar antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 212 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
star star star star star
Kirsten | 8 November 2022

Dankjewel super lief. Enige wat ik nog wilde weten is of ik henm nog zal zien . Op dit moment wil ik geen relatie met hem omdat hij nog niet stabiel is plus ik wil gewoon eerst vrienden opbouwen. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Anne

Medium Anne
star star star star star
Kirsten | 8 November 2022

Dankjewel nog wilde nog antwoord op je laatste vraag geven.. Heel leuk vind ik hem vraag me af wat ik nog kan doen. Mezelf.boven haar gaan zetten en zorgen dat die leuke dingen met mij gaat doen.. Vind het lastig Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Anne Start chat met Anne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mario

Medium Mario
star star star star star
Annemiek | 7 November 2022

Hij gaat echt in op je vragen, is geïnteresseerd in je wel en wee, en geeft altijd zoveel informatie over de toekomst. Ik kom met regelmaat bij hem en hij heeft me nog nooit teleurgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
star star star star star
Angelique | 6 November 2022

Heel fijn gesprek kon hellaas me zin niet meer af maken heel erg bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Marja

Medium Marja
star star star star star
DANNY | 6 November 2022

Ze heeft me laten inzien dat ik de dood van mijn mama moet loslaten loslaten s niet vergeten ook finacieel en gezondheid heeft zeme gerustgesteld

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Dominique

Medium Dominique
star star star star star
Shirley | 5 November 2022

Echt super goed! Voelt de dingen aan zonder zelf info te geven, heel behulpzaam, lief en geduldig!

Bekijk alle beoordelingen van Dominique Start chat met Dominique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Giek

Medium Giek
star star star star star
Luschenda | 4 November 2022

Dankjewel voor je luisterend oor miste alleen het laatste antwoord💐

Bekijk alle beoordelingen van Giek Start chat met Giek
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Karina

Medium Karina
star star star star star
Henk | 3 November 2022

Ik vind van wel en ze kwam ook heel serieus over en heel lief. Kortom zij doet dit met liefde. Henk

Bekijk alle beoordelingen van Karina Start chat met Karina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mara

Medium Mara
star star star star star
Senisja | 3 November 2022

Mara is zo vriendelijk en meelevend. Liet aan mij zien dat niet alles over een bepaald persoon draait en we er ons niet gek over mogen laten maken ❤️ Wou heel graag verder met je chatten maar tijd was helaas om. Als u wilt kunt het laatste stukje in prive sturen

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Elles

Medium Elles
star star star star star
Ray | 2 November 2022

Elles is een fijne dame om mee te chatten. Ze weet precies wat ik ook voelde en denk en heb haar amper iets verteld.❤❤

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Rune

Medium Rune
star star star star star
ELLEN | 2 November 2022

Dit consult heeft mij goed geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
H | 1 November 2022

Ik vind het fijn om met Petra te chatten, zij is altijd eerlijk en geeft inzichten om actief met de situatie om te gaan. Haar voorspellingen komen uit kom graag bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
star star star star star
Sil | 1 November 2022

Geeft het juiste aan. En is heel aardig.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
star star star star star
Mirjam | 31 Oktober 2022

Altijd hele mooie, open en fijne gesprekken met Ferry. Alles klopt gewoon. Het is een hele lieve en fijne man om mer te chatten. Hij stelt je gerust en oordeelt niet over de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 280 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
star star star star star
Angela | 30 Oktober 2022

geeft goede inzichten om over na te denken dank je wel Peggy ik kan weer vooruit met me verder te ontwikkelen

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Catherine

Medium Catherine
star star star star star
Anoniem | 29 Oktober 2022

Heel goed verteld doe de volgende keer kom ik er op terug ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Catherine Start chat met Catherine
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
star star star star star
Ron | 29 Oktober 2022

Pries voelde goed aan waar de pijn zit. Net evn dat stukje bevestiging wat ik zocht. Fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Catharina

Medium Catharina
star star star star star
Mary | 27 Oktober 2022

Lieve dame, dankjewel voor het sturen van een prive bericht Ik kom gauw nog een keer bij u langs Liefs Mary 😘😉☺️🌹😘

Bekijk alle beoordelingen van Catharina Start chat met Catharina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ornella

Medium Ornella
star star star star star
Annemiek | 27 Oktober 2022

Hey Ornella, het was een fijne chat met je. Het ziet er goed uit allemaal en ik ga vandaag nog wat posten op de site. Kom het vertellen straks!!!

Bekijk alle beoordelingen van Ornella Start chat met Ornella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Romy

Medium Romy
star star star star star
Claudia | 27 Oktober 2022

Super dank u Romy, je voelt waanzinnig goed aan - sterk ! Ik hoop ook je heel snel even op de chat te kunnen spreken voor nog wat detail vraagjes - thanks for all, je mag trots zijn op je talent en hoe je het gebruikt !

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
ELLEN | 26 Oktober 2022

Was een goed consult

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
ELLEN | 23 Oktober 2022

Het klopte precies

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Amber

Medium Amber
star star star star star
Erwin | 23 Oktober 2022

Heel aangenaam om mee te chatten. Amber geeft je een heel fijn gevoel. Dankjewel voor de mooie woorden

Bekijk alle beoordelingen van Amber Start chat met Amber
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Henny

Medium Henny
star star star star star
Margot | 23 Oktober 2022

Dank lieve Henny voor de mooie heldere gesprekken.🙏😘 Tot dusver heb je gelijk gehad. Ik hoop dat de andere voorspellingen binnenkort ook mogen uitkomen.🙏💖 Een mooie dag gewenst 🌹🤗

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Doré

Medium Doré
star star star star star
Myrna | 20 Oktober 2022

Super fijn gesprek gehad met Doré. Ze voelt onwijs goed aan wat er zich intern afspeelt en heeft me weer een mooi stukje bewustwording gebracht.

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
star star star star star
Carolyne | 19 Oktober 2022

Dank je wel heel duidelijk en recht toe, ben blij met de informatie die hij mij gaf

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Max

Medium Max
star star star star star
Luschenda | 18 Oktober 2022

Was super kort gesprek Max zou je het laatste nog kunnen sturen dat ik niet op straat komt te staan of ga ik bij Mark wonen in huis

Bekijk alle beoordelingen van Max Start chat met Max
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Jacqueline Alexandra

Medium Jacqueline Alexandra
star star star star
Susanne | 18 Oktober 2022

Ze is heel fijn en helder in haar uitleg. Had t gelijk goed. Lief mens om mee te praten. Eerlijk en oprecht. De moeite waard om haar te contacten. Ik kom nog eens terug

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Alexandra Start chat met Jacqueline Alexandra
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jarno

Medium Jarno
star star star star star
M | 15 Oktober 2022

Jarno is erg goed in de situatie snel helder te maken. Duidelijke heldere antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Jarno Start chat met Jarno
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Elke

Medium Elke
star star star star star
Stefanie | 13 Oktober 2022

De focus weerlegd op vertrouwen in jezelf hebben , focussen op minder stress. Fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Elke Start chat met Elke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
star star star star star
Meike | 13 Oktober 2022

Naomi voelt als een vriendin wanneer ik met haar praat. Ze is iemand die je ‘liefdevol’ maar duidelijk die schop onder je kont geeft maar tegelijkertijd empatisch is en een spiegel voorhoud. Ik heb het idee dat we op dezelfde lijn liggen. Thanks again

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Mar

Medium Mar
star star star star star
Meike | 13 Oktober 2022

Lief en helder ook een privé berichtje. Dank ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
star star star star star
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Diana

Medium Diana
star star star star star
Carola | 9 Oktober 2022

Dank je wel Diana voor je heldere uitleg en begrip van de keuze -relatie -diepgang 😀

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Valentijn

Medium Valentijn
star star star star
8.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Chantal Helen

Medium Chantal Helen
star star star star star
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
star star star star star
Susanne | 6 Oktober 2022

Fijn en vriendelijk gesprek, ik kom zeker nog eens terug. Dat wat ze zei en voelde klopte hrlemaal!

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Patti

Medium Patti
star star star star star
Jeannette | 3 Oktober 2022

Heel fijn gesprek. Alleen zou je het laatste antwoord nog willen sturen van het trouwen

Bekijk alle beoordelingen van Patti Start chat met Patti
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
star star star star star
Frida | 1 Oktober 2022

Heel fijn gesprek, antwoorden op mijn vragen en ook nog wat over mezelf ontdekt :-)

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Ann

Medium Ann
star star star star star
Douwina | 1 Oktober 2022

Hallo ann Je voelde percies aan wat ik wil de weten En heb je beetje vertrouwen gebracht onze gesprek was heel erg fijn. Ik was echt emroeneel beetje er door zit nog klein beetje met vragen maar ik ga zo snel mogenlijk contact met u zoeken om die vragen beantwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Olga

Medium Olga
star star star star star
Tjeerd | 30 September 2022

Fijne interactie

Bekijk alle beoordelingen van Olga Start chat met Olga
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Laura

Medium Laura
star star star star star
Cynthia | 25 September 2022

Stelde me gerust en bedankt voor je privé bericht. Hopelijk komt dit allemaal uit 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Kirsten | 20 September 2022

Dankje lieverd voor je gesprek. Wat een kerel he. Pff lastig allemaal maar wat je zegt ik trek mezelf terug. Ik hoop dat als hij terug komt met iets goeds want ik kan dit niet blijven doen dst weet ik wel. Hopelijk komt het goed allemaal. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Nico

Medium Nico
star star star star star
GINA | 19 September 2022

Geruststelling....

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
star star star star star
Cynthia | 17 September 2022

Lieve vrouw! Hopelijk komt het uit! K Ben gerustgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
star star star star star
Gonnie | 15 September 2022

Nogmaals bedankt voor je heldere en duidelijke hulp/ uitleg.

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
star star star star star
Bella | 14 September 2022

Lieve lieve allerliefste Nikita! Ik wil jou langs deze weg even wat bevestigingen van jouw uitspraken meegeven. Je gaf aan dat alles op liefdesvlak binnenkort zou gaan stromen, is nu aan het gebeuren. Dat het iemand zou betreffen die weet wat hij wilt, is de persoon

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
star star star star star
Angelique | 31 Augustus 2022

Dat ze heel wat dingen noemde wat niemand wist en dat heeft me wel inzicht gegeven dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Lorena

Medium Lorena
star star star star star
Sofie | 30 Augustus 2022

Voelt zo aan wat je vraagt is zeer goed kan je zeker aanraden zeer sterke energie

Bekijk alle beoordelingen van Lorena Start chat met Lorena
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Miki

Medium Miki
star star star star star
Patricia | 28 Augustus 2022

Voelde goed

Bekijk alle beoordelingen van Miki Start chat met Miki
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Lara

Medium Lara
star star star star star
Danielle | 12 Augustus 2022

Toch een bevestiging gegeven waar ik om vroeg, maar dat ik er wel moeote voor moet doen. Ik vond zeer kort gesprek maar de keuze is op de korte gesprek gevallen omdat mij interessant lijkt om het een keer in het echt te bespreken

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Linda

Medium Linda
star star star star star
Klaas | 6 Augustus 2022

Super goede uitleg gehad fijn gesprek met Linda

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
star star star star star
Kirsten | 25 Juli 2022

Voor het eerst met jou gesproken. De tijd ging zo snel dat ik je nog wilde bedanken. Je wilde nog wat zeggen maar ik kon het niet meer lezen. Ben natuurlijk wel nieuwsgierig. Ik kan opzich wel met hem afspreken maar ik blijf wel me grenzen aan geven. Nogmaals dankjew

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
star star star star star
Sofie | 23 Juli 2022

Zeker aan te raden fijn gesprek met haar en klopte ook met alles top

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Thea

Medium Thea
star star star star star
Martine | 7 Juli 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
star star star star star
Caroline | 5 Juli 2022

Dankjewel voor het fijne gesprek. Xx

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
star star star star star
Nathalie | 17 Juni 2022

Dank je wel weer even om dit weer even helder te maken voor me....elke weer als ik het even niet meer weet Enne je weet al waar ik me op ga storten 😂😂. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 179 beoordelingen



Lineke

Medium Lineke
star star star star
Vicky | 19 Mei 2022

Dankjewel voor het open gesprek, het wordt allemaal weer wat duidelijker wat mijn levenspad is.

Bekijk alle beoordelingen van Lineke Start chat met Lineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Petra

Medium Petra
star star star star star
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top