Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

31208 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Fiore

Medium Fiore
Simone | 17 Januari 2022

Fiore schat! Dank je dat je mijn mailconsult zo snel kon beantwoorden.. Ik kom nu al best een lange tijd bij jou, en uiteindelijk had je toch steeds weer gelijk, ik zag het contact tussen mij en R eigenlijk al niet meer komen, het gaat steeds beter met mij nu gelukki

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Jeannette | 17 Januari 2022

Fijn om te horen hoe het in de toekomst gaat met de kids

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Kristel | 17 Januari 2022

Ik heb al een hele tijd consult bij Sabine, ze is open en eerlijk.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 727 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Kasja | 17 Januari 2022

Bedankt dave weer voor je antwoord op me mail.Had je al paar maanden niet meer gesproken dus ben blij te horen dat je nog steeds hetzelfde blijft zien,ook al mag het zo langerzamerhand nu wel een keer echt gaan gebeuren wat je voorspeld,maar het toch weer hoop gekreg

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 576 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Tjeerd | 17 Januari 2022

Doorziet de situatie volledig. Zeer begaafd

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Fanny | 17 Januari 2022

Ben echt heel tevreden en kan nu goed gaan slapen. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 203 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Nita | 17 Januari 2022

Eerlijk snel antwoord maar een mooi empatisch gesprek. Heel fijn en gerustgesteld gesprek 😚 dankuwel

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Ellen | 16 Januari 2022

Fijn gesprek. Veel info. Toch was het snel voorbij.

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Lex | 16 Januari 2022

Lieve Leomiek, fijn te horen dat het weer beter met je gaat! en bedankt voor weer een verhelderend mailconsult. Je uitleg van de situatie is proffesioneel en biedt de houvast. Je bent eerlijk en bakt geen zoete broodjes ook al is het niet atijd wat ikwil horen maar j

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Conny | 16 Januari 2022

Fijn gesprek, dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Trudie | 16 Januari 2022

Zeer kundige consulent. Max is echt geweldig scherp, zeer vriendelijk en ontzettend goed in het geven van adviezen. Veel superlatieven! Heel erg bedankt weer voor je support.

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 346 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Pia | 16 Januari 2022

Altijd fijn Anita te spreken altijd gezellig klonk positief nu wachten of het uitkomr

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 213 beoordelingen



Marina

Medium Marina
Kati | 16 Januari 2022

Heel fijn en scherp consult, Marina wist veel te vertellen wat ook kloppend is.

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Dorthe | 16 Januari 2022

Lieve lieve schat, bedankt weer ik neem je elke dag mee in mijn hart. Je bent een topvrouw! Ik kon niet lezen welke meditatie jij bedoelde want dat kwam niet door in gesprek alleen dat je zei paar keer doen maar nu weet ik niet welke je bedoelde. Hihi. Love you knuff

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 289 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Anita | 16 Januari 2022

Goed gesprek gehad alleen de laatste vraag niet meer kunnen lezen.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Nancy | 16 Januari 2022

Hulp gekregen bij het in perspectief stellen van de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
L. | 16 Januari 2022

Het is zo fijn om met haar te chatten. Door een gesprekje met haar ben ik daarna altijd weer rustig. Zo fijn! Echt een topper!!! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 193 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Nas | 16 Januari 2022

Lieve Denise, ik wil even doorgeven dat wat je zei over mo helaas niet uitgekomen is, hij was niet depri maar wilde niet met mij verder gaan vanwege de roddels die zijn vriend verspreid heeft geen zin in gedoe. Hij heeft mij ook overal verwijderd. Zware domper voor m

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 191 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Mme | 16 Januari 2022

Dag Lysbeth, het is voor mij de 2e maal je te mogen contacteren en nog meer tevreden dan de eerste keer. Ik dank je oprecht met je oprechte aanpak, informatie als raad. Als ik het vorige verslag niet geprint heb ben ik het kwijt vermoed ik... U bent een aanrader. Een

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 463 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Aricelys | 16 Januari 2022

Dankjewel Iris voor je eerlijke reading. Het was geen goed nieuws, maar anderzijds heb je mij ook wat hoop gegeven. Hopelijk komt er snel een positieve ombuiging. Thanks ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 278 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Raymond | 16 Januari 2022

De allerbeste hier, wat zou MC zijn zonder jou? Een leegte ja zoiets denk ik wel😘. Gewoon dank je wel dat je er altijd bent voor mij. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1123 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Yvonne | 16 Januari 2022

Geeft rust, jammer dat foto niet zo snel lukte, geen idee hoe dat zou moeten

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Tania | 16 Januari 2022

Cindy is een lieverd die rust brengt . De antwoorden zijn soms kort maar heel begrijpelijk. Dank je wel voor de rust die je brengt.💐💐💐

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 243 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Tania | 16 Januari 2022

Wat een lieverd en ziet de zaken ook duidelijk.. Typt heel vlug en der is heel fijn omdat de credits altijd meteen op zijn. Dank je wel voor je lieve en optimistische woorden.

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 300 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
Johnny | 16 Januari 2022

Heel goed . Goed bevestigd de situatie....de juiste snaar geraakt

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
EL | 16 Januari 2022

Izabela is echt een super lieve meid! Het is altijd fijn om met haar te praten en je kunt haar alles vragen. Ze heeft duidelijk antwoord en het klopt gewoon allemaal. Ben super blij haar weer even gesproken te hebben vandaag, het gaat allemaal goedkomen ik heb er all

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Yura | 16 Januari 2022

Lief en erg duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Sandy | 16 Januari 2022

Duidelijk, helder. En prettig. Geeft goed de richting aan.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 241 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
Roeland | 16 Januari 2022

Ik vind het heel fijn kennis te maken en zal het gesprek zeker voortzetten.

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Frida | 16 Januari 2022

Dat is nog eens niet zo positief op een positieve manier brengen. Je mail is een bevestiging. Dankjewel x

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 578 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Sophie | 16 Januari 2022

Hoi Ann, dankuwel voor t mooie gesprek!! Ik wou ng veel meer vragen.. maar helaas lukte me niet om credits bij te kopen..! Tot n volgende keer!! 🙏🏼💞🍀

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
Meta | 16 Januari 2022

Bedankt, Sharon dat je me gerustgesteld hebt! Je typt snel en verwoord het goed wat je voel. Heb er vertrouwen in. Jammer dat de credits zo snel gaan. Bedankt!!

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Dominique | 16 Januari 2022

Veel blabla en weinig inhoud ! Ik ben een trouwe klant en heb al bijzonder veel hele mooie goede reviews geschreven aan mediums . Ik vrees dat ik deze keer echt teleurgesteld ben 😞

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Ann | 16 Januari 2022

Precies of we kennen elkaar al jaren en de liefde voor m is weg nu. Wat ben ik blij . Mirella zag mijn liefde van mijn leven

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
Jaak | 16 Januari 2022

Bedankt op de goede antwoorden op mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Esther | 16 Januari 2022

Fijn gesprek gehad, en mooie inzichten. Lieve vrouw met luisterd oor. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Rima

Medium Rima
Patricia | 16 Januari 2022

Rima heeft echt heel goed aan kunnen voelen waar het om ging. Ik vond het een bijzonder en fijn gesprek met haar. Lieve dame ook.

Bekijk alle beoordelingen van Rima Start chat met Rima
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Elles | 16 Januari 2022

Super waardevol gesprek gehad.. dankje wel claudia ♡

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Jamie | 16 Januari 2022

Heel prettig chatten met Yvette ! En echt raak naar mijn mening , verder iets te kort kunnen spreken . Tot de volgende keer !

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
Roos | 16 Januari 2022

Super goed, heb er veel aan

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Senay

Medium Senay
Ellen | 15 Januari 2022

Wat een topmedium! Ik kom zeker bij haar terug... Zeker een aanrader! En Zooo lief ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Senay Start chat met Senay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Amy | 15 Januari 2022

Heel fijn en 2 the point! Geeft ruimte tot nadenken, fijne persoonlijkheid!

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Melanie | 15 Januari 2022

Hoi lieverd. Dankjewel voor je steun afgelopen jaren! Voor mij is het echt voorbij nu, heb lang nagedacht maar dit kan zo niet meer. Heb hem net geconfronteerd met de foto en meneer is aardig stil.. weet niet zo goed wat hij moet zeggen. Heb ze veel geluk samen gewen

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 232 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
ELS | 15 Januari 2022

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
ELS | 15 Januari 2022

Hallo, Credits waren terug op maar kom later nog zeker even terug. Alvast bedankt voor de goede babbel. Mvg,

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 335 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Caroline | 15 Januari 2022

Heel duidelijk, geruststellend, ziet mijn situatie goed. Typt snel, wat erg fijn is. Top! Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Jolanda | 15 Januari 2022

Fijn gesprek. Als je het even nodig hebt is het fijn als er iemand is die naar je luistert en je meer inzichten kan geven. Top Krista.

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Nelly | 15 Januari 2022

heeft veel helderheid gegeven op mijn pad dat ik bewandel waarvoor mijn dank

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 624 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Iris | 15 Januari 2022

Heey Sebastiaan, Fijn je inzichten weer, altijd weer spot on! Ik moet toch nog even wat meer gaan uitzoeken voordat ik de knoop doorhak, nog de pro's en de con's naast elkaar leggen en mn hartenwens laten spreken :-). Liefs, Iris

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Raymond

Medium Raymond
Marina | 15 Januari 2022

Ben benieuwd dank je wel!als zo is dan zet ik het hier neer :)

Bekijk alle beoordelingen van Raymond Start chat met Raymond
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Anoniem | 15 Januari 2022

Het klop te wel

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Belinda | 15 Januari 2022

Deze chat was top! ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Belinda | 15 Januari 2022

Hoop dat alles uitkomt wat jij zegt. Dankjewel voor deze ontzettende warme, fijne en verhelderende chat! Liefs ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 293 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Romy | 14 Januari 2022

Dankjewel Armando voor het fijne gesprek laatst. Ik voelde me gehoord en je hebt me fijne inzichten gegeven waar ik echt wat aan heb. Door het lezen van oa mijn handpalmen heb je me meer inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik mijn gewenste situatie kan behalen. Ik kom

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Mandy | 14 Januari 2022

Bedankt weer lieve Mandy❤️je bent een toppertje en jij bent mijn favoriete medium en ik kan altijd bij jou terecht en je ziet en voelt alles goed aan over mij en de man waar ik gek op ben en ben altijd weer gerustgesteld als ik jou gesproken heb en tot snel weer

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Iris | 14 Januari 2022

Hey lieverd, Weer even een review voor jou! Je bent echt de beste hier! Altijd eerlijk en je helpt me ook echt verder met het aanpakken van bepaalde dingen die diep zitten! Ben elke keer heel blij en gerust als ik je gesproken hebt en je ziet dingen heel goed raak! I

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Anne | 14 Januari 2022

Zeer goed! Duidelijk en correcte info. Lieve dame. Professioneel.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 181 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Danielle | 14 Januari 2022

Hoi Miranda,omv afspraak had ik weinig tijd en veel vragen:-), ondanks die wirwar kon je me toch volgen en helpen, en snel antwoorden... zoals altijd heel gezellig en plezant gesprek,ik zou gerust een hele dag k babbelen,lachen enz... voorlopig v niemand iets gehoord

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Kristi

Medium Kristi
Bert | 14 Januari 2022

Ik zie het positief in na ons korte gesprek. Ben alleen vergeten op te slaan

Bekijk alle beoordelingen van Kristi Start chat met Kristi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Kathy.claes68 | 14 Januari 2022

Goed

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 384 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Marco-Stefano | 13 Januari 2022

Hij gaf me weer rust in een periode van twijfel.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 530 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Yura | 13 Januari 2022

Super lief!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Sandrine | 13 Januari 2022

Dit was een eerste x. Voor herhaling vatbaar. R was wel e match. Aangename dame. Veel t kort gesprek. Later meer credits en we gaan r zeker op verder. Bedankt a Giovanna xxx

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Soli Macaroni | 13 Januari 2022

Bedankt voor u luisteren oor, u bent een goede Medium en goede vriend. Ik kan altijd op u rekenen, je staat altijd voor me klaar. Dankje dankje Dankjewel Allard. U meest vervelende klant 🙏🏾

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 331 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Colette | 13 Januari 2022

Kort maar heel duidelijk en krachtig. Geruststelling voor mij . Dank Liset ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 253 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Diana | 13 Januari 2022

Goed en eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Dianne | 13 Januari 2022

Heel fijn gesprek gehad dank je wel De tijd was voorbij voordat ik er erg in had maar kan helaas niet meer credits kopen. Je hebt me fijne vooruitzichten gegeven dank je wel daarvoor en ik ga de laatste stukjes nog opruimen zodat ik die twijfel minder heb. Ik kon je

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Kimberley | 13 Januari 2022

Super fijn gesprek. Dankjewel lieve Alexandra!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
Loes | 13 Januari 2022

Antwoorden gekregen op min e-mail consult, Niruyan het klopt allemaal precies wat je hebt beschreven, zo knap. De antwoorden op mijn vragen geven zo goed aan wat er speelt. Ik kom er vandaag nog even bij je op terug. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Vanessa | 13 Januari 2022

Echt onwijs bedankt! Super lieve vrouw, luisterend oor, een echte steun en precies wat ik op dit moment nodig had. Dankjewel Yvonne echt waar💗 ik hoop dat alles gaat zoals je hebt gezegd xx

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 174 beoordelingen



Kyra

Medium Kyra
Jeroen | 13 Januari 2022

Ontzettend veel dank voor het uitgebreid aanhoren van mij en de voor mij nare situatie van het ongewisse. Kyra heeft me echt weten op te klaren en wat meer gevoel kunnen geven bij de situatie hoe die voor mijn ex nu is en wat ikzelf kan doen om meer ontspannen te gaa

Bekijk alle beoordelingen van Kyra Start chat met Kyra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Patricia | 12 Januari 2022

Ik kwam met een paar vragen en ineens waren we verwikkeld in een heel leuk gesprek over hooggevoeligheid en paranormale zaken. Dat op zich was al leuk. Maar, uiteraard kwam ik met mijn vragen en daar heb je ook goed antwoord op gegeven. Ik ben nu heel benieuwd hoe la

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Stephanie | 12 Januari 2022

Zo goed!! Dé aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Dries | 12 Januari 2022

Fijn gesprek hopelijk komt het uit

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Anita | 12 Januari 2022

Dankjewel lieve Annelou, het lukt niet om verbinding met jou te maken. Alle kwartjes vallen nu. Ik ben super blij en ik kijk uit naar onze ontmoeting in februari💞. Ik mag vertrouwen hebben in wat er komen gaat. Het Universum heeft het beste met mij voor. 🙏❤

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Susanne | 12 Januari 2022

Renee is een topper! Heel duidelijk en lief in haar voorspellingen!

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Jessica Keen | 12 Januari 2022

Een lieve vrouw. Heel erg bedankt voor je duidelijkheid. We blijven positief en wachten op de uitkomst. Heel erg bedankt voor jou gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Caya

Medium Caya
Mieke | 12 Januari 2022

Leuke babbel gehad, kan de zaken goed aangeven

Bekijk alle beoordelingen van Caya Start chat met Caya
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



May

Medium May
Jeroen | 12 Januari 2022

Voor de tweede keer met May gesproken, typt ontzettend snel, luistert en hoort je goed, echt heel fijn om mee te praten en om je issue’s voor te houden. Geeft waardevolle tips, feedback en inzichten mee waarmee je vooruit kan en jezelf beter gaat voelen en met

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Irma | 12 Januari 2022

Duizend maal dank voor jouw steun en woorden het geeft me weer moed en inzicht

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



René

Medium René
Arie | 12 Januari 2022

hij heeft echt verstand wat tie doet ik geloof hem maar geloof ook in mezelf ik zie dit als vereiking van me info

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
Sher | 12 Januari 2022

Dank je wel Haidi! Het was een heel fijn gesprek. Je hebt bevestigd wat ook Andere collega’s van MC zeiden. Ik heb er vertrouwen in dat zal uitkomen wat jij en anderen hebben voorspeld 🙏😘

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Rosalie | 12 Januari 2022

Nuchter, eerlijk, recht door zee

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Nvt | 11 Januari 2022

Lieve Mario, de tijd was weer ineens zo snel om!! Maar ik wilde je nog heel graag bedanken voor wederom een mooie chat met waardevolle inzichten! Een en ander is weer helemaal duidelijk en helder voor mij, ik ben gerustgesteld! Je bent een topper en ik kom gauw weer

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Carmen | 11 Januari 2022

Hele fijne dame om mee te chatten . Bedankt voor t fijne gesprek !

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Heike | 11 Januari 2022

Hans voelde mij echt goed aan. Ik heb een heel goed gesprek gehad. En ik vertrouw hem. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 487 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Frida | 11 Januari 2022

Lieve Thea, ik wil niet teveel geld uitgeven ;-) Bedankt voor onze chat en je gelukkig positieve antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Colette | 11 Januari 2022

Wat een fijn en duidelijk gesprek . Hier heb ik wat aan. Ingrid-Anna heeft mij zeer gerustgesteld en veel dingetjes bevestigd.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Angela | 11 Januari 2022

Dank je wel voor je sturing in mijn inzichten steeds lerend hierin om er in te vertrouwen dat ik goed zit met mijn intuitie lieve groet Angela

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Nathalie | 11 Januari 2022

Lieverd, dank je wel weer ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Margot | 11 Januari 2022

Bedankt Tanja voor je fijne gesprek! Voelt goed, geeft steun , bevestiging en vertrouwen 🙏☺️ Hoop dat je voorspellingen uitkomen de komende maanden. 🙏🙏❤️🤗

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 158 beoordelingen



Bert

Medium Bert
N | 10 Januari 2022

Dank je wel Bert ik heb volste vertrouwen in jou.Nu nog eve afwachten op de uitkomst maar zoals ik al aangeef heb er volste vertrouwen in.Dank je ook voor jou steun en geduld met mij.Bert is naast nog een paar 1 van de beste medium hier op MC..grtjes 😘tot gauw

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Miriam | 10 Januari 2022

Het heeft mij inzicht gegeven in wat me al een tijdje bezig hield.

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 176 beoordelingen



José

Medium José
Inge | 10 Januari 2022

Echt een duidelijk, verhelderend gesprek. Nu met volle vertrouwen openstaan voor de toekomst. José is een aanrader zeg ik dan zelf als lichtwerker.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Charlot | 10 Januari 2022

Ze hebben mij goed te woord gestaan met het advies dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Rowan

Medium Rowan
Jeroen | 10 Januari 2022

Erg fijn gesprek gehad met Rowan, empatisch, tegelijkertijd to the point en verteld dingen over de situatie die kloppen als een bus zonder dat ik daar ook maar iets over had aangegeven / verteld vooraf. Ondanks waar ik in terecht ben gekomen een goed en beter gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Rowan Start chat met Rowan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Geshwina

Medium Geshwina
Jenny | 10 Januari 2022

Hoi lieve Geshwina..graag gedaan hoor die mooie beoordeling en geef ik altijd heel groot Als ik vind dat n medium heeel goed is !! Zo en nu krijg je het vast nog drukker !! Succes vand en komende tijd en nog bedankt vr je mooie PB ..er zit schot i d zaak denk ook dst

Bekijk alle beoordelingen van Geshwina Start chat met Geshwina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
Joelle | 10 Januari 2022

Super lieve vrouw, helaas me tegoed op. Maar zeker een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Chantal | 10 Januari 2022

Fijne open houding. No nonsense en wel direct een tijdsaandyiding. Nu even afwachten op voorspelling. Maar als alles uitkomt dan kpm ik daar zeker nog even op terug om een tien met griffel te geven! :-) Merci Siebe. Tot snel.

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Laura

Medium Laura
M | 9 Januari 2022

TOP! Via email de vragen erg duidelijk beantwoord gekregen! Dank je lieve Laura! X

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Martine | 9 Januari 2022

Heel fijn gesprek gehad met Bianca, lieve, eerlijke vrouw! Ik ga met tips aan de slag en zal haar zeker nog eens opzoeken!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Aurora.metaluna | 9 Januari 2022

Fijn gesprek. Duidelijk. Geen overbodige woorden.. veel inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Laura | 9 Januari 2022

Was een heel fijn gesprek. En hij zat ook goed. Dank je Willem!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Iris | 9 Januari 2022

Omzettend lieve stralende vrouw, bedankt voor je lieve opmerkingen. En de snelle duidelijke antwoorden! Ik kom zeker nog een keer langs! Heel veel liefs!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Rene | 8 Januari 2022

Er werden woorden gebruikt die van toepassing waren waar Andrea niet van wist dat ik het ook wist wat mij dus enorm raakte en werd bevestigd. Ik kom hier zeker nog even terug. Waanzinnig.

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Laila | 8 Januari 2022

Helderheid op alle levensdomeinen! Waauw ! Eerlijk en open over alles, geeft duidelijk perspectief wat je met de dingen moet doen... Alles sinds ik heb veel rust in mijn hoofd door de antwoorden die ik van haar kreeg. Toppertje!!

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Brenda | 8 Januari 2022

Wist precies de juiste dingen te zeggen! Heeft me erg geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Korrie | 8 Januari 2022

Fijn gesprek, met advies die kloppend voelt

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Frieda | 8 Januari 2022

Rust, rust, rust. Ook Dankjewel voor je bericht. X

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 233 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
Marina | 8 Januari 2022

Nestalis heeft eigenlijk altijd gelijk. Zijn mails zijn goud..ik laat het dan los En dan komt het ineens ....♡

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
Sabine | 8 Januari 2022

Ik vind Nanda echt een lieverd.. ze geeft mij een goed gevoel en rust! Ze legt alles heel erg goed uit. En ze verteld je gevoelens en situaties die kloppen.. ik vertrouw zeker op haar oordeel! Dankjewel Nanda.. ik kom zeker bij je terug als mijn onzekerheid weer begi

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Marieke | 8 Januari 2022

Het geeft me voor nu wat rust

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Renate | 8 Januari 2022

Wat een supergoed medium! Heel duidelijk en snelle bevestiging op mijn vraag!! Een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 282 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Serena | 7 Januari 2022

Jammer dat de credits zo snel op gingen.. het gesprek voelde goed! Kom volgende keer weer terug 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 160 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Belinda | 7 Januari 2022

Een fijne warme vrouw, geduldig en weet heel goed in de situatie in te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 275 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Angela | 7 Januari 2022

MARijke heeft me gerust gesteld toen ik weer eens aan het twijfelen was

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Mariëlle | 7 Januari 2022

Ferry weet precies wat er gaande is en helpt je heel vriendelijk maar beslist weer verder op je pad xx

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 247 beoordelingen



Sara

Medium Sara
Sammy | 6 Januari 2022

Lieve Sara, Dankjewel voor dit mooie gesprek heel waardevol voor me! Dankjewel hiervoor! Je bent een lieve en aardige vrouw waar ik me fijn bij voel en fijne energie van krijg! Kom zeker terug om weer eens met je te kletsen. Op naar meer mooie gesprekken met zijn 3en

Bekijk alle beoordelingen van Sara Start chat met Sara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Esther | 6 Januari 2022

Reageert in alle rust en geeft fijne inzichten die verhelderend werken. Begripvol en vooral lief!

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 117 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Anita | 4 Januari 2022

Fijn gesprek duidelijke antwoorden en klopte precies. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Sylvia | 4 Januari 2022

Lisandra is een parel in mediumchat. Wat hebben we al mooie gesprekken gehad. Ik voel me heel connected met haar.

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Diana | 4 Januari 2022

Ik heb weer een heel goed advies gekregen van Magda waar ik wat mee kan en waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Dank je wel weer lieve Magda.

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 231 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Esther | 4 Januari 2022

Fijn! duidelijk en inzichtelijk

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Lynn

Medium Lynn
Chantal | 3 Januari 2022

Lynn is erg fijn om mee te kletsen, direct en meedenkend! Bedankt voor je gesprek, kom zeker bij je terug! Je hielp mij zo fijn❤️

Bekijk alle beoordelingen van Lynn Start chat met Lynn
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nico

Medium Nico
GINA | 3 Januari 2022

Heerlijke mens. To the point wat advies betreft en plaats vr wat humor tussenin. Fijn

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Melissa | 2 Januari 2022

Hey romy, ten eerste gelukkig nieuwjaar ✨ hopelijk kan ik je zo nog spreken heb een sms alert ingesteld xx

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Ellen | 2 Januari 2022

Fijn gesprek, duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Doré

Medium Doré
Christian | 2 Januari 2022

Zeer lieve dame met duidelijke inzichten , goede uitleg zonder ik veel hoefde te zeggen . 👍

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Lucenda | 1 Januari 2022

Duidelijk en lief typt snel kom maar op 2022🍀😁dankjewel nancy💋

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
Heike | 1 Januari 2022

Dulari ik zal blijven geloven en geduldig zijn. Bedankt voor het gesprek, je voelde het super aan. En ik wens jou een mooi 2022 toe!

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Lieske | 1 Januari 2022

Heel fijn gesprek gehad met duidelijkheid rondom de keuzes die ik nu mag maken! Dank je wel Anja!!!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Raymond | 31 December 2021

Wow wow wow wat ben jij goed Mandy, echt een hele grote aanwinst voor MC🙏🙏 dingen die je zei dit gaat gebeuren, en ja het gebeurde zo heel erg bijzonder. Echt je bent een grote topper. Echt waanzinnig goed. Dank je wel 😘😘😘

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mina

Medium Mina
S. | 31 December 2021

Geeft hele goede inzichten, doorziet alles, hele lieve vrouw die je echt wil helpen. Dingen komen uit zoals ze aangeeft qua tijdsbestek ben benieuwd naar de volgende voorspellingen. Je bent de beste mina 💖

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Natasja | 31 December 2021

Het is niet makkelijk om te verwoorden wat de chats voor mij betekenen omdat ik al veel met Jolan sprak. Soms voelen de chats licht, soms niet. Maar ze brengen veel. Jolan is weinig sturend en laat de inhoud van een gesprek zoveel mogelijk open. Ze pikt in en bepaalt

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Nadia | 30 December 2021

Dank je wel voor je eerlijke antwoorden 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Conny | 30 December 2021

Fijn gesprek, nog even wachten of het uitkomt maar verder heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Monique | 30 December 2021

Kim heeft een goefe lkijk op situaties.

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bram

Medium Bram
Sabah | 29 December 2021

Super bedankt ⚘❤ Fijne jaarwisseling 2022 🌺💕💕

Bekijk alle beoordelingen van Bram Start chat met Bram
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Jolanda | 28 December 2021

Kitty, je kan heel goed invoelen wat er speelt zonder dat ik je te veel handvatten gaf. Heel bijzonder en krachtig dit. Dank je wel voor je mooie en lieve krachtige woorden en zou graag eens bij je terug komen.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Jennifer | 28 December 2021

Gerdie is zeer duidelijk en heeft me goed geholpen de dingen die ze me zei had ik wel in me hoofd maar wou het niet inzien en toch nu die bevestiging van haar gekregen. Een hele lieve duidelijke vrouw die gewoon zegt waar het op staat Ik ga binnenkort weer een gespre

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Elisa | 27 December 2021

Het gaf rust.. die ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
L. | 26 December 2021

Lieve Marieke, wat een eerlijk en warm gesprek. Je sloeg de spijker op zijn kop. Ik heb echt nog nooit zo’n mooie Reading gehad. Kippenvel en wat tranen. Dank je wel ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Simone | 26 December 2021

Bedankt voor je emailconsult terug.. En klopt dat Robin moeite heeft met praten over gevoelens e.d, maar het ging juist goed tussen ons en ivm corona van mijn dochter toen tijdne terug moest hij tijdelijk naar zijn ouders toe, waar die pas sinds hele lange tijd weer

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Dorith | 26 December 2021

Thanks, Tony ook voor je oprechte bericht....neem je advies ter harte!! Liefs Dorith

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Soenita | 26 December 2021

Als eerst wens ik Helga Prettige en Gezegende Feestdagen. Ik bedank haar uit de bodem van mijn ❤. Lieve Helga, My Angel, veel dank voor al je adviezen, wijze woorden en de voorspellingen. Alles is bij mij uitgekomen! Echt alles: nogmaals hoe verzin je het🤔. Ook

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Pascal

Medium Pascal
Angela | 23 December 2021

Dank je wel Pascal mijn vermoedens zijn bevestigd omtrend mijn vragen. Je bent duidelijk. Ik wens je een goede kerst en een goed 2022 toe dat volgend jaar maar veel goede dingen mag brengen liefs Angela

Bekijk alle beoordelingen van Pascal Start chat met Pascal
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Sher | 22 December 2021

Hi sabine, dank je wel voor het gesprek. Helaas moet ik nu werken en kunnen we niet verder chatten. Maar je hebt mij echt geholpen en op ideeen gebracht . Dank je wel hiervoor!! Ik ga er gelijk mee aan de slag! Ik hoop dat O&N leuk zal verlopen. Ik zal je op de h

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Kati | 22 December 2021

Fijn gesprek met goeie tips, Jeanette kijkt goed mee wat beste is en past Heel fijn dank!

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Erica | 22 December 2021

Het gesprek heeft me inzichten gegeven waar ik aan ga werken helaas waren me credits op maar zal binnenkort weer contact met haar opnemen

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Kirsten | 21 December 2021

Super. Dankjewel voor je gesprek. Echt heel fijn meteen wist je mij uit te lezen als een boek ook had je gelijk over de persoon waar het ook om ging. Hoop dat je gelijk hebt hoor dat hij zich nog zal melden. Mocht dat uit komen ben je de eerste die het hoort. Liefs k

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
H | 19 December 2021

Theeee best ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Shainne | 18 December 2021

Je heb me zeker geholpen hartelijk bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Elleke | 17 December 2021

Mar voelt snel aan, denkt mee, denkt vooruit en is invoelend. Het voelde vertrouwd met haar. Ook al wist ze niet alles van mijn prive situatie, ze liet zich snel informeren en sprong goed in op alles wat ik zei en kwam ook nog met mooie positieve tips en gedachtes. I

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Carmen | 17 December 2021

Super fijn gesprek !

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Esmeralda | 15 December 2021

Een hele fijne consult was dit 🙏🏼 Nogmaals bedankt 🥰 Ik had een luisterend oor nodig en dat was precies wat ik kreeg. Als je iemand nodig heb, bij wie je wat kwijt wilt, raad ik haar aan. Ze krijgt ook snel wat voor je door, dat is ook erg fijn. Maar voor mi

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Erika | 12 December 2021

Lieve Martine heeft me inzicht gegeven in mezelf en me raad gegeven. Ze voelde me sterk aan. Ik verwacht het positieve wat ik hoop! Bedankt!!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Margot | 12 December 2021

Ontzettend bedankt Henny.🙏🤗 wederom voor je steun, vertrouwen. Duidelijke reading. Je blijft bij wat je ziet. Voelt sterk. Geeft me rust. Ik heb t zelfde gevoel… ik hoop zo dat t uit komt!!🙏❤️🍀

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Mieke | 11 December 2021

Een leuk gesprek gehad, met goede uitleg, geen enkele vraag was te veel

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Markus

Medium Markus
Veerle | 11 December 2021

Jouw voorspelling is uitgekomen. Alles klopte zoals je zei. 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Markus Start chat met Markus
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Layla Rachida | 8 December 2021

Grace is aardig, ze geeft antwoorden op de vragen die ik stelde.. via de foto kan ze de energie voelen

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Annick | 5 December 2021

Dag onur ,viel mij heel alleen, je weet dat we op zondag samen zijn ,doordat we maar met 6 mogen samen zitten ,zat ik er alleen, niemand die iets zij ,Wil je langs deze weg laten weten dat ik gebroken ben. Gr x

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Myrna

Medium Myrna
Ann | 4 December 2021

Geduld heb ik nodig 🙈 dankjewel voor Fijne chat. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Myrna Start chat met Myrna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
Jeroen | 3 December 2021

Ik heb Kelly een aantal keer gesproken en deze gesprekken heb ik als zeer positief ervaren. Adviezen hoe ik me moet opstellen, fotoreading en het geven van liefde, licht en bescherming via foto waren allemaal veel waard en hebben rust gebracht bij de persoon waarvoor

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Claudia | 2 December 2021

Weer even een fijne bevestiging gekregen van Mandy. Ze blijft bij wat ze ziet en is snel en heeft ook humor in haar antwoorden. Bedankt voor je geruststelling weer! Liefs 💋

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 190 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Patricia | 1 December 2021

Je hebt me handvaten geven waar ik iets mee kan dankje wel

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Ann | 1 December 2021

Dankjewel voor Fijne chat. Ga geduld hebben en huisje op orde. 💟💟💟🙏🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Eef

Medium Eef
Ilse | 30 November 2021

Heel fijne chat, kort mr toch de info gekregen die ik wou. Ook een privéberichtje. Super, bedankt 🌈🌈🌈

Bekijk alle beoordelingen van Eef Start chat met Eef
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Renske | 29 November 2021

dankjewel lieve Ruuub! Word altijd weer blij van jouw manier van schrijven en energie. Je helpt me op moment om toch het te vertrouwen te houden waarvan ik anders niet zou weten waar ik het uit zou moeten putten. 😘🤞🏼🍀

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Petra | 28 November 2021

Goed en verhelderend gesprek gehad met Petra! alleen erg jammer dat de laatste zin niet meer kon lezen.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Anneke | 28 November 2021

Zeer Goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Sher | 27 November 2021

Hi lieve Karen, Je had gelijk ! Ik heb hem vanavond gezien🥰🥰Ik chat je snel want ik wil wel weten hoe nu verder ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Petra | 24 November 2021

Echt een heel fijn gesprek gehad met Jill, ze voelde ook heel goed in en wist mij dingen te vertellen die ook echt allemaal klopt. Ik kom gauw weer terug voor een consult.

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Angela | 23 November 2021

dank jewel voor je inzichten Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Nancy | 22 November 2021

Dankje Natasja Je heb me super geholpen en voelde gelijk mijn probleem.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Erwin | 20 November 2021

Goede Reading aangenaam om mee te chatten

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Dianne | 19 November 2021

Jeetje wat ging de tijd snel zeg helaas kon ik niet meer bijkopen maar wil je bedanken Ik hoop dat mijn gevoel aangeeft welke juist is en ben benieuwd wie er dit jaar nog op mn pad komt Dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Soraya

Medium Soraya
Kelly | 15 November 2021

Soraya heeft mij goed geholpen wat betreft veel onduidelijkheden op liefdes gebied. Ik weet nu welke richting ik op wil en zal zeker nog eens terug komen bij haar!

Bekijk alle beoordelingen van Soraya Start chat met Soraya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Jennifer | 10 November 2021

Super chat gehad met Romy! Wachten het rustig af!💖

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Natasha

Medium Natasha
Caroline | 29 Oktober 2021

Heel fijn, dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Natasha Start chat met Natasha
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Lilian

Medium Lilian
Esme | 29 Oktober 2021

Heel fijn en goed gesprek , ze heeft mij ook rust gegeven . Ze gaf mij een veilig gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Lilian Start chat met Lilian
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Jim

Medium Jim
Angela | 27 Oktober 2021

Dank je wel Jim je hebt me gerust gesteld Je antwoord snell, bent duidelijk zonder onnodige poespas

Bekijk alle beoordelingen van Jim Start chat met Jim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Patricia | 23 Oktober 2021

Marja kon me echt veel vertellen! Ze kwam met dingen waarvan ik weet dat ze zeker kloppen. Ik heb een heel fijn gesprek gehad. Dank je wel!!

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Tom | 22 Oktober 2021

Bedank Claudia. Voor dingen duidelijk voor me te maken.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Viv | 20 Oktober 2021

Intens fijn en helend gesprek waar ik enorm dankbaar voor ben 🙏🏼 Krijg er naast veel info ook echt een rustig gevoel van. Heel goed dus op alle fronten.

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Ilse | 17 Oktober 2021

Wow, wat een lieve dame. Heel blij met de legging. 🌈🤩🌈🤩

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Patricia | 11 Oktober 2021

Wat een ontzettend lieve dame! Niet alleen heeft ze een kaart voor me gelegd, maar ze voelde mij ook goed aan. En daar haakte ze op in met goed advies en op een heel liefdevolle manier. Ik vond dit gesprek met Monique een heel fijne ervaring.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Pascal | 28 September 2021

Goed hoor. Zonder meer. Voelt goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Christel | 26 September 2021

Fantastisch.. heeft mij zeer veel inzichten gegeven.. de vinger even op de wond gelegd.. maar was wel nodig .. dank u Richard voor dit verhelderend gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Heleen | 25 September 2021

Heeft veel duidelijkheid gegeven, dankjewel 🧡

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kirsten | 7 Juli 2021

Lieve christi. Super fijn jou gesproken te hebben. Je sloes de spijker op ze kop. Ik twijfelde aan een hoop dingen maar jij kon die bevestigen en mij meer duidelijkheid geven. Je bent een schat. We waren nog diep in gesprek ik kon je dus niet meer bedanken. Ik hoop d

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Iris | 23 Juni 2021

Het heeft me geholpen om me meteen te helpen met het probleem waar ik me zat. Heel fijn. Het heeft me geholpen om weer beter contact met mezelf te maken, rust te geven.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top