Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

11208 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Gerdien

Medium Gerdien
Nicolette | 26 Februari 2020

Gerdien was snel met invoelen en eerlijk in haar antwoorden. Zij gaf goede tips en sites om te bezoeken. Kan aan de slag... Dank Gerdien

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Bjorn | 25 Februari 2020

De toekomst ziet er goed uit. Hopelijk komen de voorspellingen uit :)

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Johnny | 25 Februari 2020

Heel duidelijk..snel beantwoord..niet eromheen gedraaid. ..prima en goeie medium...mijn complimenten

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Vanessa | 25 Februari 2020

Niset geeft snel en duidelijke antwoorden! Ik heb veel aan mijn gesprekken met haar gehad...ze heeft me tot dusver een kijkje in de toekomst gegeven. En ja, haar berichten komen uit! Niset is een lieverd en een topper. Ik raad haar zeker aan.

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Monique | 25 Februari 2020

Super, erg verhelderend hoi dat t waar is dan ga ik een mooie toekomst te gemoed met de gene die mij lichtje is.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
M. | 25 Februari 2020

Ellie heeft me gerustgesteld n.a.v. mn droom. Houd zeker de moed erin. Het valt op zn plek wat ze me uitlegde...gezien de huidige situatie. Dank je wel Ellie. 🙏 

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Hilda | 25 Februari 2020

Heel duidelijk alles klopte en typt ook lekker vlot Zeker een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Debby | 25 Februari 2020

Fijne vrouw en eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Anand | 25 Februari 2020

Zij heeft mij heel erg goed geholpen. Ik twijfelde totaal niet of zij het wel echt goed doorkreeg. Ze is gewoon open voor het spirituele en dat merk ik aan alles. Echt thanks.

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Manon | 25 Februari 2020

Was fijn en duidelijke chat! Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Joyce | 24 Februari 2020

Marja heeft me geholpen om weer licht te zien. Niet langer zo zwaar te denken en vooral te vertrouwen op mezelf. Alles komt goed of eigenlijk: alles is al goed !

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Armando

Medium Armando
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Mathilde | 24 Februari 2020

Duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Shanti | 24 Februari 2020

Zonder dat ik iets zei wist ze meteen over wat het ging . Ze heeft een duidelijk antwoord op je vraag . Ze stel je gerust en luister aandachtig wat je zeg , ze is oprecht ook als ik berichten niet zijn wat je wil horen. Eerlijk, dat vind ik heel belangrijk. Wauw, wat

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 197 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Carlijn | 24 Februari 2020

De chat met Diane was zo duidelijk en verhelderend!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Sarya | 24 Februari 2020

Advies nodig van iemand va buitenaf! Laura heeft me fijn geholpen hiermee!

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Tim

Medium Tim
Sapna | 24 Februari 2020

Heel fijn om mee te chatten. Open en eerlijke antwoorden wat helpt bij het vinden van innerlijke rust en moed.

Bekijk alle beoordelingen van Tim Start chat met Tim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Dave

Medium Dave
T | 24 Februari 2020

Prima chat gesprek. De consulent is competent en weet waarover hij het heeft. Daarnaast is hij vriendelijk en weet op een mooie manier de informatie te beschrijven. Hij geeft ook duidelijke antwoorden op de vragen die gesteld zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
T | 24 Februari 2020

Zonder veel informatie te geven komt heel veel informatie vanuit de consulent. Zij is vriendelijk, begripvol en competent. Ook typt zij ontzettend snel. Kortom een prettige en interessante chat.

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Ferdy | 24 Februari 2020

Christi is een topper! Ze voelt je goed aan en legt de vinger op de zere plek en komt met duidelijke adviezen hoe je resultaat kunt krijgen. Kom zeker bij haar terug. Een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Ramsay

Medium Ramsay
Denise | 24 Februari 2020

Hij is heel duidelijk en snel, ik had er een heel goed gevoel bij!

Bekijk alle beoordelingen van Ramsay Start chat met Ramsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Jessica | 24 Februari 2020

zonder veel zeggen wist ze het 😁❤

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Rajin | 24 Februari 2020

Goed geholpen, fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Genevieve | 24 Februari 2020

Ik ben goed geholpen en ben zeer te vrede

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Belinda | 24 Februari 2020

Een hele fijne chat gehad met Carolina

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Meredith | 23 Februari 2020

Il vond het gesprek heel goed gaan goed advies gekregen van Stephanie ze was heel duidelijk met haar antwoorden. Ze was heel snel met antwoorden en heeft een fijn gevoel bij mij achter gelaten 😘

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Mina

Medium Mina
S. | 23 Februari 2020

Lieve Mina, wil je bedanken voor het e-mail consult. Je bent een topper en hebt me weer wat rust gegeven. Heb Mina een aantal weken op de chat gesproken en ze wist veel te vertellen wat ze niet kon weten! Omdat ik vandaag een consult heb gehad wat totaal niet overeen

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Debbie | 23 Februari 2020

Zeer goede uitleg en raad over de zaak die me bezig houdt. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Astrid | 23 Februari 2020

Mar is ver weg de beste die ik gesproken heb!super goed super lief!!

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Shabana | 23 Februari 2020

Zeer prettig gesprek. Ik was blij om te horen dat de gevoelens aan beide kanten hetzelfde zijn. Misschien is er nog hoop. Wat jij vertelde sloot precies aan bij de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Annelies | 23 Februari 2020

Alexandra wist veel te vertellen over de persoon in kwestie die ze echt niet kon weten. Tevens heb ik hele goede raad en advies gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Yvonne | 23 Februari 2020

Ze was erg oprecht en duidelijk. Gaf goede tips

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Nienke | 23 Februari 2020

ze stelt je op je gemak. ik voelde mij serieus genomen. en ik heb zeker wat aan de adviezen!:)

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 281 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Ingrid | 23 Februari 2020

Bert geeft korte,correcte antwoorden en kan rust brengen in een persoon. Deze tijd heeft een mens dat soms nodig. Bedankt Bert

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Jack

Medium Jack
Sherief | 23 Februari 2020

hij stelde me gerust en gaf me een goed gevoel. erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jack Start chat met Jack
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Ciska | 23 Februari 2020

zuiver en een goede chat kom zeker nog x terug als het uitgekomen is.

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Robert | 22 Februari 2020

Ik vond haar antwoord als serieus, moeite en ingang op wat ik vraag. Dat waardeer ik zeer. Ik zal het nog een paar keer lezen. Wellicht tot ziens. Hartelijke groet, Robert

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Wendy | 22 Februari 2020

Mooi gesprek gehad. Verheug me op de toekomst Nogmaals heel hartelijk bedankt Siebe 😘

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Sandra | 22 Februari 2020

Ze heeft me meer inzicht in mijn relatie gegeven en hoe ik daar mee verder om kan gaan niet overhaast het volgende beslissen en daar na handelen

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 234 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Carla | 22 Februari 2020

Fijn en ondersteunend geweest voor mij. Ik las het net nogmaals door. Wat mij meer ruimte geeft om het maar gewoon af te wachten wat er verder gaat gebeuren in antwoord op mijn vraag. ( en ondertussen en altijd: goed voor mijzelf gaan zorgen. ) Aanrader: Margy. Nogma

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Marion | 22 Februari 2020

Fijn gesprek. Tony voelt echt waar het knelt. Typt vlot. Zeker de moeite waard voor een chat.

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Petra | 22 Februari 2020

Heel duidelijk 👍

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Patty | 22 Februari 2020

Lieve Empathische vrouw! Moge de Godin Isis haar beschermen en veel kracht geven om haar werk te continueren. Lot of Blessings!

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Hilde | 22 Februari 2020

super,heeft me veel duidelijke antwoorden gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 154 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Martijn | 22 Februari 2020

In één woord: geweldig. Wat is deze vrouw goed. Ze krijgt ontzettend veel informatie door en is echt met je begaan. Een echte aanrader dus!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Selina | 22 Februari 2020

Super lief, eerlijk maar in een goed begrijpend manier. Snel ook! dankje sandy

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Martijn | 22 Februari 2020

Beste Denise, wat ben jij goed en lief. Vanuit hooggevoeligheid voel ik de passie waarmee je de consulten geeft. Je krijgt erg veel gedetailleerde informatie door waarmee je verder kunt. Je voorspellingen komen ook daadwerkelijk uit. Als je iemand zoekt die accuraat

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Ciska | 22 Februari 2020

Eerlijk en goede tip gegeven. Erg vriendelijk en liefdevol.

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Jennie | 22 Februari 2020

Lieve vrouw.. Snel en duidelijk. 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Jamie | 22 Februari 2020

Prima gesprek , heel duidelijk en positief . Ruby twijfelde niet en liet duidelijk blijken wat mij te doen staat ! Helemaal top !

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Latifa | 22 Februari 2020

Top fijn gesprek. Goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Sarah | 21 Februari 2020

Wist veel te vertelen fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Inge | 21 Februari 2020

Heel fijn gesprek heel blij mee.

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Lieve | 21 Februari 2020

De antwoorden waren duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 218 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Lena | 21 Februari 2020

Was een goede chat . Weet wat ik wou weten . Zal zeker nog eens een chat doen . Grtjes

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 122 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Miran | 21 Februari 2020

Gelukkig heb ik je weer gevonden! Je bent een lieverd en zeer zuiver. Praat je niet naar de mond maar is eerlijk. Topper! Kus!

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Nikki

Medium Nikki
S. | 20 Februari 2020

lieve Nikki, Bedankt weer voor je gesprek. Je hebt me weer wat rust gegeven dus kan er weer ff tegenaan. Zo bijzonder dat je gelijk wist wie ik was en waar we het vorige keer over gehad hadden! Je bent een topper! Ondanks dat ik nog niet kan geloven wat je gezegd heb

Bekijk alle beoordelingen van Nikki Start chat met Nikki
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Ella | 20 Februari 2020

T heeft me rust gegeven. En de antwoorden die ik nodig had ..

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
A. | 20 Februari 2020

Saskia van de eerste keer heb je me inzichten gegeven waar ik jaren aan twijfelde . Telkens opnieuw leerde je me om positiever door te gaan en je positieve readings hebben me een goede vooruitgang laten boeken om door te gaan met mijn gezin zonder twijfel 🙏🏻🙏

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
O. | 20 Februari 2020

Het email-consult met Angelique is zoals altijd heel erg fijn en ze is zo lief en zeer bemoedigend en geef je de rust, hoop en houvast weer terug en ze weet heel goed je te vertellen dat alles weer goedkomt. Ik ben nu al aantal keren bij haar via het email-consult en

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Katinka | 20 Februari 2020

Het heeft mij heel erg geholpen voornamelijk door de steun, de helderheid van A-M. Heel goed, kom zeker nog terug. Heb voor nu even rust🌸....dank je wel nog..dat was ik al aan het typen maar de tijd was ineens op😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Tamara | 20 Februari 2020

Heel duidelijke uitleg van mijn horoscoop. Heel vriendelijk en volgens mij heel accuraat. Kom zeker nog eens terug bij Anja.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Fleur | 20 Februari 2020

Nynke voelt meteen aan wat er gaande is zonder ook nog maar 1 woord tegen haar te hebben gezegd. Heel fijn, geeft goede feedback waar je iets mee kunt en veel geruststelling.

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Yusra | 20 Februari 2020

Heeft heel goed opweg geholpen, ik kom zeker nog terug

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Tjeerd | 20 Februari 2020

Veel gevoel en echt goede raad, een talent!

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Maria | 20 Februari 2020

Dankjewel voor de mooie reading wijbrigje! Ik hoop dat het mij snel gaat lukken om alle inzichten toe te passen in het dagelijks leven en vrijer door het leven te gaan. Groetjes, Maria

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Susan | 20 Februari 2020

Hele fijne chat met Allard. Geeft duidelijk aan wat hij doorkrijgt. Helder in zijn antwoorden. Rustig en niet veroordelend. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Jeanette | 20 Februari 2020

Wat een super gesprek! Ze is eerlijk en oprecht! Voelt je goed aan! Super bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Ahlalia | 19 Februari 2020

Zeer duidelijk en de info die ik wilde heeft ze bevestigd en weet nu juist meer hoe ik het Verder moet aanpakken om nog gelukkiger te worden 🙏🏻🙏🏻 Bedankt Rika tijd was om en kon je niet bedanken ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Lili | 19 Februari 2020

Leuk en warm iemand, helaas wat langzaam typt

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Linda | 19 Februari 2020

Prima! Aardig, rustig en erg vriendelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Jennifer | 19 Februari 2020

Het heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven dus ga zeker wat met het advies doen

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Debbie | 19 Februari 2020

zeer mooie boodschappen gekregen en goede raad. Ben je heel dankbaar! Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Sandy | 19 Februari 2020

Heel duidelijk, ik kom zeker terug bij haar!

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 175 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Conny | 19 Februari 2020

Thx Hurrem ,je heb me weer wat hoop gegeven om door te gaan met mijn leven ,ik kol zeker nog eens terug .,en je wist veel 😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Janice | 18 Februari 2020

Cindy is een lieve vrouw. Ze heeft inzicht gegeven in mijn situatie. Helaas waren mijn credits op. Ik zal zeker nog een keer met haar contact opnemen. Liefs Janice

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Martine | 18 Februari 2020

Anja heeft mij super goed geholpen. Thanks 😊 😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Fatna | 18 Februari 2020

Ton heeft me erg goed geholpen en de vragen die ik stelde , de antwoorden die hij gaf waren altijd juist.. nu nog afwachten wat er in de toekomst gaat gebeuren of dit waar zal zijn.. bedankt Ton voor de fijne chat en tot nog eens

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 315 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Carla | 17 Februari 2020

Een echte helderziende/-wetende. Haar informatie staat erg dichtbij, bij mij. Zonder daar veel informatie over te hoeven verstrekken, van mijn kant. Ik was geboeid en begrijp en voel haar boodschap in antwoord op mijn vraag. Veel dank, Caroline!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Patty

Medium Patty
S. | 17 Februari 2020

Patty is zeer goed! Ik vroeg haar als test of er 1 persoon of 2/3 aanwezig zouden zijn bij een bepaald gesprek. 2 zei ze, wat dus klopt! Gevoel alsof we elkaar ook begrepen en ik ook open kan zijn en haar kan vertrouwen. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Mirella | 17 Februari 2020

Lara is echt een ster in fotolezen. Ik heb haar een beetje op de proefgesteld, door niet teveel info vooraf te geven.. Maar jeetje, wat ben jij goed. Dank je wel Lara.. Mijn gesprekken zullen alleen met jou zijn.

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Ingrid | 17 Februari 2020

Karen is top ! ze voelt de dingen ongelooflijk goed aan , ze heeft me goede tips gegeven ! zeer dankbaar !

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Susanne | 17 Februari 2020

Lieve Natascha, Dank voor het fijne en zuivere gesprek. Je hebt mijn vraag goed beantwoord. Je bent een fijne gesprekspartner! Lieve groetjes:-).

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Miranda | 16 Februari 2020

Het is wat te kort, maar het was even niet anders. Maar het was een fijn gesprek met haar.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Liesbeth | 16 Februari 2020

Voelde me compleet begrepen!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Aquarius - Tiziana | 16 Februari 2020

Zeer duidelijke en gerichte antwoorden!! Dank u Gwen

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Mirelle | 16 Februari 2020

Fijn, helder, direct en duidelijk. Ook werd er moeite gedaan om zo snel mogelijk te typen ;-). Was fijne ervaring!

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Kristel | 16 Februari 2020

Haar Reading gaf me vertrouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Malika | 15 Februari 2020

Amai ze is echt top voelt alles aan ze heeft me goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Monique | 15 Februari 2020

Duidelijke antwoorden,weet waar je aan toe bent, lief, begripvol, kom zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Susanne | 15 Februari 2020

Ik vind Simone een kanjer! Zo'n fijn gesprek en ze wist exact waar t over ging. Ze is helder, eerlijk en duidelijk. Ik ga zeker bij haar terug komen!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Judith | 14 Februari 2020

Heb het met Esther gehad over de tweelingziel verbindingen..vond het een fijn gesprek en heb er veel aan gehad! Bedankt Esther

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Stefanie

Medium Stefanie
M | 14 Februari 2020

Erg fijn gesprek, wist meteen waar het over ging, duidelijk en eerlijk antwoord. TOP!

Bekijk alle beoordelingen van Stefanie Start chat met Stefanie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Annette | 13 Februari 2020

Grace heeft talent om mensen door lastige situaties heen te praten.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Els

Medium Els
Carla | 13 Februari 2020

Erg goed en ondersteunend geweest voor mij. Ik ben blij dat ik haar heb uitgekozen mbt mijn vraag. Dankjewel Els!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Sacha | 13 Februari 2020

Bianca voelde meteen de situatie.... Nam de tijd, was warm en vriendelijk. Voelde erg goed.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Patricia | 13 Februari 2020

Lieve vrouw! Typt snel en ik kreeg kippenvel van haar. Het was een hele mooie reading. Ze wist dingen te benoemen aan de hand van de lenorman kaarten. En dat waren dingen waar ik ook druk over aan het nadenken ben en actief mee aan de gang wil gaan. Ik had hier niks

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
Cindy | 12 Februari 2020

Tijd was op maar ontzettend bedankt. Echt niet normaal!!! Alles had je goed dus zal ook op de uitkomst vertrouwen :) xxxx Cindy

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Debbie | 12 Februari 2020

geeft een mooi inzicht gegeven en gaf duidelijke antwoorden. typt snel, bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Monique | 12 Februari 2020

Fijn gesprek. Ze luisterde en gaf bruikbare tips.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Annemarie | 12 Februari 2020

Jeltje, wauw je wist meteen hoe het zat! En eindresultaat bevestigde mijn gevoel! Super

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Anne Sophie | 12 Februari 2020

helder antwoorden goede uitleg kort en krachtig super

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Jolanda | 12 Februari 2020

Een bevestiging wat ik al dacht.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Anoniem | 11 Februari 2020

Ja kwam gelijk tot de kern en ik heb een beter gevoel nu bij de beslissing die ik al dacht te moeten nemen.

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Alien | 11 Februari 2020

Heel fijn gesprek, duidelijk en inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Marie-jose | 10 Februari 2020

Prima gesprek , ze is super snel , eerlijk , en komt betrouwbaar over . Wat ze neer zet in de chat is “ Top “ succes verder😉☺️🙋‍♀️

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Annemieke Sjamanka Whitehart

Medium Annemieke Sjamanka Whitehart
Annemieke | 10 Februari 2020

Dit consult was heel prettig, open en oprecht. Ik heb er even de tijd voor genomen om nu wat verder te gaan met mijn vragen. De tijd vloog om maar het was het zeker waard.

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Sjamanka Whitehart Start chat met Annemieke Sjamanka Whitehart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Bart | 9 Februari 2020

De gevraagde antwoorden zijn bevredigend, ben daar blij mee. ben ook blij met een waarschuwing. kortom een tevreden klant.

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Jaak | 9 Februari 2020

Ik ben zeer tevreden.

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Diane | 8 Februari 2020

Veel nuttige info en antwoorden op mijn vragen

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Daniëlle | 7 Februari 2020

Angelique is een lieve vrouw. Ze heeft me goede tips en adviezen gegeven zodat ik dingen kan veranderen. Vertelde dingen over me die ik direct kon plaatsen. Ik ga ermee aan de slag en ben benieuwd hoe dit jaar gaat lopen ;-)

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Lodewijk

Medium Lodewijk
Caroline | 7 Februari 2020

Heel fijn gesprek, voelde de situatie goed aan. Dankjewel!!

Bekijk alle beoordelingen van Lodewijk Start chat met Lodewijk
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Sandy | 7 Februari 2020

Het heeft me zeker inzicht gekregen.🙏 hoop dat ik de rust bij me zelf vind.

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Joosje | 5 Februari 2020

Heel fijn gesprek, snel en duidelijk oprecht en waardevol! Dank je wel. Chanoe 🙏❤️🌈

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Chantal | 5 Februari 2020

Therese gaf open, eerlijke en duidelijke antwoorden. Maar heel spontaan en lief. Heeft mij een stuk rust gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Sandra | 5 Februari 2020

Wow wat een helder en direct consult. Astrid zit er boven op en is heel eerlijk. Als je een eerlijk antwoord zoekt en iemand die niet om de hete brij heen draait moet je bij Astrid zijn. Weer met twee benen op de grond maar wel op een positieve manier. Ik hou ervan.<

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Kim | 5 Februari 2020

Heb al een paar jaar af en toe contact. Yve weet dan precies wat te zeggen om mij weer op weg te helpen. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 432 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Petra | 4 Februari 2020

Best wel duidelijk en goed👍

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Danielle | 4 Februari 2020

Mandy kon veel vertellen! Ze typt snel, gewoon super!

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Nicole | 4 Februari 2020

Leomiek is een topper, nog even de zinnen goed doorgenomen en begrijp NU wat ze bedoelt. Dank mooi mens X

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Irma | 4 Februari 2020

Ontzettend goed en kundig om de juiste beslissingen te kunnen nemen in mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
S. | 3 Februari 2020

Ik ga ermee aan de slag. Ze is superlief

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Johnny | 3 Februari 2020

Jazeker...beter inzicht

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Kitty | 2 Februari 2020

Een eerlijk en mooie toekomst voor mijn neer gelegd dankbaar

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Charly | 1 Februari 2020

Marieke voelde dingen heel goed aan, wist ook dingen te benoemen die er spelen. Een heel fijn gesprek. Zeker een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Maureen | 31 Januari 2020

Heel fijn gesprek gehad met Selina. Ze voelt alles goed aan en geeft je een heel fijn en rustgevend gevoel. Echt een lieverd! Liefs Maureen

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Cemilia

Medium Cemilia
Katinka | 30 Januari 2020

Dank je wel Cemilia, dat kon ik net niet meer typen. Je bent een topper💫

Bekijk alle beoordelingen van Cemilia Start chat met Cemilia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Sandra | 30 Januari 2020

Josi heeft op mijn vragen kunnen antwoorden en ik ben er zeker meegeholpen

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Nicole | 30 Januari 2020

Super fijn! Ze wist dingen te vertellen waar ik van te voren geen informatie over heb gegeven. Fijn te weten hoe het met overledenen gaat.

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Wesley

Medium Wesley
Caroline | 29 Januari 2020

Hele fijne chat, voelde goed aan, kon direct de info geven, typt snel, empathisch. Top!! Dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Wesley Start chat met Wesley
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Maaike

Medium Maaike
N | 28 Januari 2020

Voel me supergoed! Ben gerustgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Maaike Start chat met Maaike
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Sofie | 28 Januari 2020

Heeft me goede inzichten gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Nicolette | 26 Januari 2020

Zeer fijne chat met Heidi. Zij voelde gelijk waar de pijnpunten zaten. Vond het ook fijn dat zij niet meeging in mijn emotie maar vertelde wat zij voelde. Kan verder met situatie en heb weer meer vertrouwen. Dankjewel Heidi :)

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Ans | 26 Januari 2020

Een aantal dingen hebben zich opgelost. Dat ik een slimme meid ben( wist ik al) niet stil kan zitten en mijn knieblessure, dat ik de dingen te zwaar neem in het leven.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jurline

Medium Jurline
Danny | 26 Januari 2020

Jurline gaf mooie inzichten en tips door! Ze kon goed zien hoe de dingen in elkaar zaten en dat vond ik bijzonder knap.

Bekijk alle beoordelingen van Jurline Start chat met Jurline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Alisa | 25 Januari 2020

Geweldig !!!❣️😘

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Lydia | 23 Januari 2020

Lieve vrouw, geeft je goed advies en vooruitzichten 🙏🏽🌸

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lieke

Medium Lieke
S. | 22 Januari 2020

Lieke , Wow wat ben jij zo een lief mens , zo puur en liefdevol en je had het meteen bij het goede eind ! Je verdiend meer recensies !! Ik kom zeker weer terug ..kijken of je voorspellingen uitkomen maar dat geloof ik wel 😘 samantha

Bekijk alle beoordelingen van Lieke Start chat met Lieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Nathalie | 22 Januari 2020

Chloe heeft me geholpen om dingen wat duidelijker te zien, echt super!

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Sjoerd | 22 Januari 2020

Duidelijke informatie en dingen die gezegd werden klopte allemaal. Lief en integere vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Monique | 22 Januari 2020

Een hele lieve vrouw die de tijd voor je neemt en echt samen gaat kijken naar antwoorden op mijn vragen. Fijn gesprek met een goed gevoel!

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Ellen | 21 Januari 2020

Fijn en duidelijk gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Annemarie | 19 Januari 2020

In 1 woord super

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Letty

Medium Letty
Joanne | 18 Januari 2020

Ik heb een heel helder en prettig gesprek met Letty. Ze slaat spijkers op koppen. En bijzonder hoe snel zij kan switchen van mijn uiteenlopende vragen. Echt super goed?? Bedankt Letty!!

Bekijk alle beoordelingen van Letty Start chat met Letty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Sarah | 16 Januari 2020

Kitty was een zeer aangename dame

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Annoniem | 15 Januari 2020

Zeer goed! Met alleen mijn geboortedatum wist ze al heel goed op me in te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Marije | 14 Januari 2020

Zeer lieve mevrouw die me lieve helpende woorden heeft toegesproken

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Danny | 13 Januari 2020

Monica gaf mooie inzichten en adviezen door waar ik wat mee kan :)

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Hilde | 11 Januari 2020

Was een aangenaam gesprek ,lieve vrouw denk ik ,en realistisch .lieve groetjes Hilde

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Nathalie | 8 Januari 2020

Ze gaf me hoop en gerustelling. Nu hopen dat alles mag uit komen 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ciske | 7 Januari 2020

Een lieve en behulpzame dame Richelle. Ze heeft me tips gegeven en ga ze gebruiken.Wanneer het allemaal goed komt dan ben ik haar voor eeuwig dankbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mary

Medium Mary
R. | 5 Januari 2020

Het antwoord en gespreksverslag van Mary beoordeel ik met dat ik mij serieus genomen voel, empathisch, en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze neemt echt moeite om mij een goed antwoord te schrijven. Pluim. Ik weet niet wanneer maar ik zou best nog een keer bij h

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Lamarche | 5 Januari 2020

Monica gaf supersnel antwoord en was heel oprecht en eerlijk en voelde precies aan wat ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Pascale | 4 Januari 2020

Ze weet perfect waar ze het over heeft. Voelt alles goed aan en is heel lief en direct in haar antwoorden. Een echte warme aanrader. Top vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Caroline | 2 Januari 2020

Fijn gesprek, kon goed invoelen op de situatie. Dankjewel Mo.

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Keziah | 1 Januari 2020

Jeannette was een fijne persoon om mee te chatten

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Maaike | 25 December 2019

Hele goede, lieve man die je heel goed kan helpen! Bedankt Bart!

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



José

Medium José
Carolyne | 22 December 2019

Ze nam de tijd voor mij, duidelijk en eerlijk dank je wel Jose xx

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Peggy | 22 December 2019

Heeft me inzicht gegeven 👍🏼

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Veerle

Medium Veerle
Yvette | 14 December 2019

Een lieve dame met humor en die me met beide benen weer op de grond heeft gezet. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Linda | 13 December 2019

Christel heeft mij heel fijn inzicht gegeven en tips wat ik moet doen super bedankt daarvoor. Geeft mij een rustiger gevoel. Groetjes Linda fijne feestdagen

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Liselot

Medium Liselot
Franky | 4 December 2019

Liselot. goed en aangenaam gesprek gehad ermee.

Bekijk alle beoordelingen van Liselot Start chat met Liselot
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Anouska | 2 December 2019

Ik vind haar erg goed en begripvol

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Angelique | 24 November 2019

Hij is een toppertje. Geef hem de fotos en hij doet zijn ding. Wederom mijn dank! X

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Robert | 15 November 2019

Vandaag stelde ik Emily een ja/ nee vraag, waarop zij mij ook vandaag een duidelijk antwoord op gaf. Daar had ik echt behoefte aan, omdat het over een hele belangrijke keus ging. Ik ben mijn spanning nu kwijt na haar antwoord. Hartelijke bedankt Emily. Groetjes, Robe

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Ann | 10 November 2019

Heeft wat duidelijkheid gebracht .

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Caroline | 6 November 2019

Heel fijn gesprek, voelt t goed aan. Is snel in haar antwoorden. Ik zal haar zeker weer vragen. Dankjewel Florence!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Valerie | 6 November 2019

Sophie was snel heel duidelijk en zat direct goed over hoe ik mij voelde bij een bepaalde situatie. Ze is een goede steun.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Priscilla | 1 November 2019

Ze heeft me laten zien dat ik t verleden moef loslaten, en moet leren meer te vertrouwen op het heden en op mijn eigen gevoel, en niet teveel moet malen met me gedachten

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Immy

Medium Immy
Valerie | 30 Oktober 2019

Heel goed! Ik ben weer een stap dichter bij mijn doel gekomen

Bekijk alle beoordelingen van Immy Start chat met Immy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Angela | 11 Oktober 2019

Hij bevestigde mijn eigen gevoel en het is soms het enige wat je nodig hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
Marion | 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, een luisterend oor en tipje van de sluier opgelicht!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Jenique | 26 Augustus 2019

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Sandra | 5 Augustus 2019

Daniëlle zei iets en dat was meteen raak!! Klopte helemaal, ik heb alle vertrouwen dat het goed komt, met wat ze mij vertelde. Ik ben heel blij met de reading!

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Marion | 31 Juli 2019

Wat een leuke chat! Franka voelt goed aan. En ze weet precies wat er is. Leuk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Carla | 28 Juli 2019

Heel goed, voor mij. Dankjewel Marco.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Top