Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

8938 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Janine

Medium Janine
Ellen | 22 September 2019

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Flory

Medium Flory
Nina | 22 September 2019

Tips om verder te gaan

Bekijk alle beoordelingen van Flory Start chat met Flory
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Anoniem | 22 September 2019

Ondanks mijn steeds dezelfde vraag, weet Liesbeth mij elkekeer weer gemotiveerd antwoord te geven maar steeds op een andere manier zodat ik weer een andere kijk krijg en erover na ga denken.Liesbeth geeft mij zo kracht dat ik hoop heb voor de toekomst. 

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 257 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Monique | 22 September 2019

Het voelde eng voor mij om deze stap te zetten, maria was erg lief voor mij en had lieve antwoorden en tips.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Pia | 22 September 2019

Had heel kort gesprek maar voelde heel fijn aan en kreeg positief nieuws. Nu nog afwachten!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Katinka | 22 September 2019

Je hebt me geraakt en gezegd wat m’n hart al wist maar niet hardop durfde te zeggen, het komt goed😉, ga m’n best doen op m’n eigen stuk ontwikkeling. Heel fijn, dank je wel❤️

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Hannelore | 22 September 2019

Gerdien is to the point. Komt even hard aan maar is eerlijk. Fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Marion | 22 September 2019

Sonja is heel fijn en weet wat er speelt. Fijn gesprek en heel vertrouwd. Aanrader !

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Helma | 22 September 2019

Ik ben heel goed geholpen. Zeer tevreden!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Lya | 22 September 2019

Precies goed. Tips ontvangen om er aan te werken.

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Evy | 22 September 2019

Ton is iemand die je rust geeft, correct en heel aanvoelend! Heel blij met onze babbel! 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 289 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Stephanie | 22 September 2019

Fijne inzichten gekregen, niet heel onbekend maar wel fijn dat er zo meegedacht wordt.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Romilda | 22 September 2019

Rust gebracht, veel inzichten gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Yasmine | 22 September 2019

Kitty is heel duidelijk in haar inzichten en kan de situatie goed verwoorden. Ik hoop dat het stukje toekomst uit gaat komen! Ik heb er alle vertrouwen in! Top en superbedankt Kitty 😘

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Inge | 22 September 2019

Echt antwoord op mijn vraag gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Chantal | 22 September 2019

Aangenaam en lief gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Majella | 22 September 2019

Warme lieve vrouw en haar advies was goed!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Ilse | 22 September 2019

Heel fijn gesprek. We kunnen er weer met volle moed tegen aan. 💐

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Claudia | 22 September 2019

Gizella voelde me zeer goed aan en voelde dingen die ik niet expliciet had vermeld- zeer sterk ! dank u

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Iris | 21 September 2019

Ik heb wel vaker een Reading gehad en bij Astrid liep het gesprek gewoon fijn. Ze kwam zelf met dingen zonder dat ik daartoe aanleiding gaf die wel bleken te kloppen. De dingen die ze aangaf maakten zaken voor mij ineens duidelijk. Ik heb er erg veel aan gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Mathilde | 21 September 2019

Goed en duidelijk consult!

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Steve | 21 September 2019

Ze weet het precies en duidelijk te zeggen. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Kim | 21 September 2019

Ze heeft het elke keer weer bij het rechte eind! Ik ga mijn gevoel volgen! Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken!

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Carla | 21 September 2019

Het was voor mij ondersteunend en geruststellend. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Don | 21 September 2019

Ik krijg altijd goede readings van Hürrem.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Sanneke | 21 September 2019

Helder positief en mooie antwoorden waar ik wat mee kan

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
Samantha | 21 September 2019

Vriendelijk te woord gestaan! Heeft inzichten gegeven en me laten zien dat er meer is dan blijven piekeren.

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Leentje | 21 September 2019

Helaas had ze minder goed nieuws voor mij, maar een deugdoende chat , dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Larissa | 21 September 2019

Ik vind haar erg goed, gesprek kwam prettig over zal vaker haar raadplegen!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 154 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Soeriah | 20 September 2019

Ferry is top! Lieve man die je situatie goed aanvoelt... Dat aan de hand van een foto reading... Gaf bevestiging op wat ik al voelde... Gaf mij weer kracht en moed om positief te blijven... Bedankt 🤗... Zeker een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Brigitte | 20 September 2019

Was duidelijk heb veel aan haar gehad, dank jewel!

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Kors | 20 September 2019

Ze heeft mijn kunnen overtuigen en raad gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Karin | 20 September 2019

Fijn gesprek met duidelijke antwoorden en bevestiging van mijn vermoedens!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Hélène

Medium Hélène
Wendy | 20 September 2019

Mooi gesprek gehad.. ff bevestiging dat echt alles goed komt. Nogmaals dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Hélène Start chat met Hélène
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Sofie | 20 September 2019

Alexandra voelt heel erg snel in op hoe je je op dat moment voelt. Verbazingwekkend snel zelfs. Voor mij is Alexandra is een ideale persoon wanneer je hulp nodig hebt in het nu. Zij kan je helpen in je blokkades en groei door je richtingen aan te duiden. Verder kreeg

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Sofie | 20 September 2019

Wat is Dave ontzettend goed! Hij voelt heel snel in op je vraag en geeft je aan de hand van de kaarten een duidelijk uiteenzetting. Ik heb nu al enkele keren gesproken met Dave en hij had het telkens bij het rechte eind. Zowat alles wat hij aangaf toen is wel degelij

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Klazina | 20 September 2019

Ik ben zekerder over wat ik moet doen in mijn leven na de vorige was ik nog niet helemaal zeker!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 207 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Nicolle | 20 September 2019

Heel duidelijk en to the point!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Orelia | 20 September 2019

Ilja is een zeer bijzonder iemand. Je voelt je gelijk op je gemak en ze is ook zeer goed in haar consult en geeft je weer hoop om verder te gaan. Zeer blij met Ilja.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Daniëlle | 20 September 2019

Fijn gesprek gehad. Kwam snel tot de kern. Heeft mij geruststelling gegeven wat ik echt nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Anja | 20 September 2019

De consulente voelde me heel goed aan en ik heb goed raad gekregen die ik nu ga proberen op te volgen.

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Caroline | 20 September 2019

Voelt goed alles aan. Kan zo aangeven wat er speelt. Komt tot de kern. Is lief, empathisch en eerlijk. Ik vond het heel fijn consult. Een van de beste hier! Dankjewel voor de fijne gesprekken!!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Tamara | 19 September 2019

Het was voor mij een eerste ervaring. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg op mijn vragen een duidelijk antwoord. Ik heb weer moed om verder te gaan. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Manisha | 19 September 2019

Dit was de eerste keer voor mij en ik was sceptisch, maar ik ben super tevreden! Hele lieve en eerlijke vrouw en kreeg de antwoorden die ik nodig had. Ben heel goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Sandy | 19 September 2019

Ik heb goede tips ontvangen en ik kon iets met de antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Devi

Medium Devi
Stephanie | 19 September 2019

Een hele geruststelling, bedankt voor het fijne opluchtende gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Devi Start chat met Devi
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Jamie | 19 September 2019

Duidelijke antwoorden en overeenkomend met mijn gevoelens , goed consult !

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Mariam | 19 September 2019

Zeer helder en duidelijk. Ik snel in antwoord. Bedankt voor je duidelijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 132 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Marianne | 18 September 2019

Snelle antwoorden en helder

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Judit | 17 September 2019

Ik heb diverse consulten gehad met Iris Nova. Super fijn contacten. Heldere , kloppende antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Cindy | 17 September 2019

Zeer fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Nicolette | 17 September 2019

Lise heeft mij heel goed geholpen om te bepalen waar ik sta en waar ik naar toe wil en waar voor mij grenzen liggen.... Dankjewel Lise

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Christel | 17 September 2019

Heel verhelderend en rustgevend!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Hannelore | 17 September 2019

Vlot en duidelijk. To the point! Zeer vriendelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Annemieke | 16 September 2019

Mandy voelt erg goed aan, geeft duidelijke antwoorden, erg fijn om mee te praten! Echt een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Treeshovens | 16 September 2019

Snel en eerlijk antwoord!

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Nathalie | 16 September 2019

Ik heb tenminste eerlijke antwoorden gekregen. Zeer tevreden.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Ann | 16 September 2019

Fijn consult. Ze vertelt zelf heel veel en stelt weinig vragen. Zoiets geeft vertrouwen in de consulent. Ze zegt dingen die correct zijn en heeft bevestiging gegeven van wat ik voel, maar waarvan mijn verstand me soms probeert te vertellen dat het niet zo is. Vertrou

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Samantha | 16 September 2019

Fijn gesprek! Stelt je gerust en heeft een luisterend oor.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Lieve | 16 September 2019

Heel goed en een duidelijk antwoord, groetjes Lieve

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Linda | 16 September 2019

Therese heeft mij veel tips gegeven en heeft mij echt met alle liefde geholpen en gerust gesteld. Het heeft me echt heel goed gedaan dat gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Roos | 16 September 2019

Hele lieve vrouw! Altijd een gezellig gesprek samen😁

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Kathleen | 16 September 2019

Hoop gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Els

Medium Els
Vera | 15 September 2019

Vlot gesprek, lieve dame, weer wat inzicht ... dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Mariam | 15 September 2019

Bedankt ze was concreet en vlot en duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Niels | 15 September 2019

Veel inzichten gekregen. En de juiste richting voor mijn pad.

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ester

Medium Ester
P. | 15 September 2019

Ester is zo'n lieve vrouw, ik spreek haar regelmatig. Ze zegt niet alleen de dingen die ik wil horen, wat wel eens confronterend is. Maar ze zet me regelmatig met beide benen op de grond en zorgt dat het in mijn hoofd weer goed zit. Ester is heerlijk nuchter en n

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
C. | 15 September 2019

Dankjewel Yvonne voor je antwoord op mijn vragen in een email-chat. Het voelde goed en dichtbij en ik ben benieuwd of het zich gaat ontwikkelen in de richting die je beschreef. Dank!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Marja | 15 September 2019

Heel eerlijk en duidelijk, kan er zeker wat mee!! Vandaag meteen in de praktijk gebracht en voel me super! Nogmaals bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Carla | 15 September 2019

Erg fijn en duidelijk. Geruststellend ook. Veel dank, Carla!

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Nona | 15 September 2019

Heel fijn en goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Tea | 15 September 2019

Marielle heeft mij nieuwe manieren van mezelf helpen, toegereikt, op basis van mijn specifieke worstelingen en op basis van mijn persoonlijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
V | 14 September 2019

Duidelijk van stof‼️

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Rick | 14 September 2019

Kavita heeft een goed luisterend oor en komt met zinnige adviezen en aanmoedigingen. Een lieve dame met gevoel voor haar medemens.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Veerle

Medium Veerle
Selita | 14 September 2019

Ik heb een prachtige gesprek gehad met Veerle. Ze snapte me gelijk en wat ik voel en nodig heb. Bedankt dat je er op dat moment er voor me was. Ik spreek je zeker weer.

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Dinally | 13 September 2019

Ze hebben mijn echt veel geholpen en ik ben het zo blij ermee, en ik voel me ook heel erg gelukkig . Bedankt🙏🏽❤️💋

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Katherine | 13 September 2019

Veel informatie, ze gaat echt op zoek naar antwoorden. Fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
K. | 13 September 2019

Brenda, wat een lieve vrouw, als we chatten voel ik de warmte en liefde zo doorkomen. Ze heeft het steeds bij het rechte eind, heel treffend. Ze weet me op een hele zachte manier telkens opnieuw gerust te stellen. Ik voel me telkens positief opgeladen na een gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Joyce | 13 September 2019

Prachtig en zo raak 💖🥰

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Steve | 12 September 2019

Ze was meteen mee in wat ik voelde...

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Priscilla | 11 September 2019

Paul is erg concreet, hij typt snel weg wat ik erg prettig vindt en je echt een goed advies krijgt binnen de credits. Wat Paul me benoemde klopte ook en komt ook overeen met wat mij favoriete consulenten me vertelde... Ik vind Paul een erg prettig persoon

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Cheyenne | 11 September 2019

Mario wist dingen over de toekomst te vertellen m.b.t. de liefde. Hij bevestigde eigenlijk precies hetzelfde wat een ander medium (los van deze website) over mij heeft gezegd. Hij kon mij ook bepaalde details vertellen over mijn relatie, iets wat niet zomaar iedereen

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Debbie | 11 September 2019

Klopte allemaal wat ze vertelde. En nu blijven geloven in de mooie toekomst dat ons te wachten staat. Bedankt lieve,leuke Anja.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maria

Medium Maria
M. | 11 September 2019

Dag Maria, Hartelijk dank voor uw antwoord. Zeer fijn te voelen dat u mijn situatie, het intense vd onvoorwaardelijke liefde juist inschat. Ik kreeg de zekerheid dat mijn katten bij mij zijn en dat steunt me enorm. Sinds 't overlijden van Sam gunde ik mezelf niet

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Petra | 11 September 2019

Het geeft me de bevestiging dat ik goed bezig ben en daardoor durf ik nu meer, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Tirza

Medium Tirza
Carla | 10 September 2019

Nogmaals veel dank, Tirza. Het was voor mij een bevestiging.

Bekijk alle beoordelingen van Tirza Start chat met Tirza
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Kim | 10 September 2019

Ik kom regelmatig naar mediumchat voor Yve. Zij is echt top! Zegt precies wat ik nodig heb en ik vooral zo lekker nuchter! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 421 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Myrna | 9 September 2019

Gina ziet de dingen heel snel en goed! Geeft duidelijke, eerlijke antwoorden en draait er niet omheen :). Ik vond het een leuk gesprek en ben benieuwd naar de voorspellingen!

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Filiz | 9 September 2019

Zeer goed!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Marina | 8 September 2019

Angelique is topper....ze weet al tijd goed!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Marleen

Medium Marleen
Janine | 8 September 2019

Marleen voelde het vrij snel goed aan en heeft mij een steuntje in de rug gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Marleen Start chat met Marleen
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Monique | 7 September 2019

Soms heb ik even een bevestiging nodig dat ik "goed" zit

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Ciska | 7 September 2019

Grace heeft me leidraadjes aangegeven! Was een verhelderende chat. Ga Grace zeker nog een x benaderen. Dankuwel

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
Marion | 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, een luisterend oor en tipje van de sluier opgelicht!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Nathalie | 6 September 2019

Heel goed gesprek ! Had dadelijk door waar het om ging , heeft me gerustgesteld en me tools aangeboden die me konden helpen ! Echt een goed gevoel bij , heel eerlijk zonder te kwetsen ! Lieve dame met heel fijne energieke energie !

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Sonja | 6 September 2019

Het geeft me wel inzichten die ik nodig heb!

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Maribelle | 6 September 2019

Zij is top!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Anne | 5 September 2019

Snelle eerlijke antwoorden. Ik had het gevoel dat Petra mij kende.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Shirley | 5 September 2019

Super fijn en leuk gesprek gehad! Goede tips gekregen over mijn hsp/hss leuk en mooi mens ben je! X.S

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Debby | 5 September 2019

Pascale gaf heel snel, heel veel informatie door met zo veel vertrouwen dat ik er rustig en blij van werd. Fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Wendy | 5 September 2019

Geweldig gesprek gehad... nog ff wat gehoord van mijn vader En die tip ga ik snel doen Nogmaals dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Sjef | 4 September 2019

Duidelijk verhaal. Sluit aan bij mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
M. | 3 September 2019

In 1 woord! Geweldig maar een treffende consult gehad!!!Ze kan je heel goed aanvoelen en in een rap tempo typen wat ze mag doorgeven... mijn gevoel is bevestigd door haar met een mooi uitleg... ze is de 2e die dit bevestigd had.. dank je wel Caroline!🙏

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Martine | 3 September 2019

Beantwoord de vragen. Stelt niet zelf vragen. Aangename mevrouw!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Caroline | 2 September 2019

Heel fijn gesprek, ze voelt alles goed aan. Brengt weer even rust en duidelijkheid. Zal haar zeker weer vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Gorica

Medium Gorica
Sophie | 2 September 2019

Gorica is een TOPPER! Zeer aangenaam gesprek met aandacht voor jou als persoon. Ze voelt alles goed aan en verwoord goed, ze typt ook heel vlot. Ze legt zoveel positiviteit en kracht in haar woorden. Heel dankbaar haar te leren kennen en zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Gorica Start chat met Gorica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Mandy | 1 September 2019

Fijn gesprek, Ellie gaf mij antwoorden en inzichten waar ik iets mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Esther | 1 September 2019

Had maar 1duidelijke vraag en ook maar 10min. Ze haalde de kaarten er bij, dat duurde even maar kreeg wel de antwoorden waar ik op zat te wachten. Ga zeker nog eens terug naar haar. Niet omdat ik blij ben met wat ze me melde maar had zowiezo wel goed gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Samantha | 1 September 2019

Fijn gesprek. Duidelijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Mathijs | 1 September 2019

Duidelijke antwoorden! Veel bevestigingen!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Anne | 31 Augustus 2019

Ik heb Brit ervaren als rustig en recht door zee. En tegelijkertijd een snelle typer. Ze omschreef de persoon waar ik over vroeg op treffende wijze. Fijn dat ik al op het juiste spoor zat!!!

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Diana

Medium Diana
M. | 31 Augustus 2019

Hele fijne en eerlijke gesprekken gehad met Diana! Diana is recht door zee, je weet wat je aan haar hebt. Ze geeft heel duidelijk aan wat ze voelt en ook een voor een minder leuke boodschap neemt ze geen blad voor haar mond! Ze is een echte aanrader, ik heb echt heel

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Karin | 29 Augustus 2019

Korte, duidelijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Victoria

Medium Victoria
Frida | 29 Augustus 2019

Lief, voelt goed aan wat er speelt.

Bekijk alle beoordelingen van Victoria Start chat met Victoria
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Belinda

Medium Belinda
Marieke | 26 Augustus 2019

Het heeft een goed inzicht gegeven op mijn vraagtekens!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Meriam

Medium Meriam
Rita | 26 Augustus 2019

Fijn gesprek gehad met Meriam.

Bekijk alle beoordelingen van Meriam Start chat met Meriam
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Jenique | 26 Augustus 2019

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Frida | 24 Augustus 2019

Sandra is rustig en komt niet met haar eigen problemen aanzetten. Dit is een gesprek wat ik nog eens rustig terug kan lezen en goed over nadenken. Heel prettig.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Marchje | 23 Augustus 2019

Zeer behulpzaam. Fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Kelly | 23 Augustus 2019

Ze heeft me meer inzicht gegeven in mijn relatie!

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Joyce | 22 Augustus 2019

Super lieve dame. Die veel kon vertellen in korte tijd! Super, ik kom zeker bij haar terug een keer!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Yacinta | 22 Augustus 2019

Wel goed

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Brenda | 22 Augustus 2019

Altijd weer vertrouwd met mona , eerlijk en betrouwbaar. Verteld geen sprookjes. En typt snel en veel. Stof om na te denken. Warm en lief persoon. Spreek haar al geruime tijd.

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Vita

Medium Vita
Cindy | 20 Augustus 2019

Wat een prachtig iemand!!! Zo een mooi gesprek. Heeft me echt deugd gedaan. Dank je wel lieverd x

Bekijk alle beoordelingen van Vita Start chat met Vita
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Debby | 20 Augustus 2019

Was een heel fijn verhelderend gesprek! To the point en ben erg dankbaar voor de tips!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Derya | 20 Augustus 2019

Een toppertje! Hele goede voorspellingen die allemaal kloppen

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Christine

Medium Christine
A. | 20 Augustus 2019

Ik heb kort de tijd en wil dan graag inzichten e d krijgen, niet perse haar eigen ervaringen. Ik zoek contact omdat ik aan 't worstelen ben met vragen.. Verder prima.

Bekijk alle beoordelingen van Christine Start chat met Christine
6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Nathalie | 19 Augustus 2019

Prettig en duidelijk gesprek met Sophie gehad. Alle vragen duidelijk beantwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
D. | 19 Augustus 2019

Peggy is een super aanrader. Lekker no nonsens! Super zuiver en ze zat helemaal goed! Dit is echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anje

Medium Anje
M | 18 Augustus 2019

Anje, wat een prachtig mooie chat! Puur en eerlijk. Precies wat ik nodig had, mooie inzichten! Aanrader! X

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jackie

Medium Jackie
Noelle | 12 Augustus 2019

Fijn gesprek gehad! Ze begon over dingen die ze niet kon weten. Ik ga er zeker wat mee doen!

Bekijk alle beoordelingen van Jackie Start chat met Jackie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Manon

Medium Manon
Danny | 11 Augustus 2019

Mooie en duidelijke inzichten! Aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Manon Start chat met Manon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Sussanne

Medium Sussanne
Sophie | 10 Augustus 2019

Sussanne is echt GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en typt vlot. Zeer aangenaam gesprek eerlijk en oprecht waarin ze je veel kracht en vertrouwen in de toekomst geeft. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Sussanne Start chat met Sussanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Pascale | 10 Augustus 2019

Zaten volledig op de zelfde golflengte ... zal haar zeker nog spreken

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Wendy | 9 Augustus 2019

Goed gesprek gehad....kan weer vooruit Nogmaals dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Joke | 8 Augustus 2019

Alle consulenten die ik ‘gesproken’ heb waren erg goed. Zeer accuraat, helder en ik voelde me begrepen en vertrouwd . Het advies die ik gekregen heb is erg to the point. Ik ben elk gesprek zeer dankbaar. Het heeft me goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Rianne

Medium Rianne
Jacqueline | 8 Augustus 2019

Heel goede hulp ontvangen, blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Rianne Start chat met Rianne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Dorothy | 6 Augustus 2019

Ze is heel vriendelijk en kreeg gelijk een rustig aangenaam gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Nancy | 5 Augustus 2019

Duidelijk en verhelderend! En korte uitleg

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Sandra | 5 Augustus 2019

Daniëlle zei iets en dat was meteen raak!! Klopte helemaal, ik heb alle vertrouwen dat het goed komt, met wat ze mij vertelde. Ik ben heel blij met de reading!

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Fiona

Medium Fiona
Willie | 4 Augustus 2019

Het geeft mij meer inzicht op mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Fiona Start chat met Fiona
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



José

Medium José
Vanessa | 4 Augustus 2019

Een kort gesprek gehad maar was duidelijk en snel met antwoorden. Het wordt een spannende tijd voor mij met veel geluk in het vooruitzicht!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Vincent

Medium Vincent
Nicky | 4 Augustus 2019

Vincent wist meteen achter te halen waar het probleem ligt en evt effectieve oplossingen te benoemen. Alles wat bij Vincent op komt, resoneert sterk met mijn situatie. Een topper! Dank je!

Bekijk alle beoordelingen van Vincent Start chat met Vincent
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Naomi | 3 Augustus 2019

Fijn gesprek en heldere inzichten. Dank Nynke!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Martine | 2 Augustus 2019

Snelle reactie, fijn en duidelijk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Judith | 1 Augustus 2019

Dankjewel voor het hart onder de riem! Liefs, Judith

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Marion | 31 Juli 2019

Wat een leuke chat! Franka voelt goed aan. En ze weet precies wat er is. Leuk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Debby | 29 Juli 2019

Margy was heel snel en meteen to the point, heel duidelijk en helder. Gaf mij weer vertrouwen, fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Nicole

Medium Nicole
J. | 29 Juli 2019

Een hele fijne, lieve vrouw om mee te praten. Voelt de dingen heel zuiver aan. Bedankt voor de geruststellende gesprekken lieve Nicole. Je bent een topper en ik zou je absoluut aan een ieder aanraden om mee te chatten!

Bekijk alle beoordelingen van Nicole Start chat met Nicole
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Carla | 28 Juli 2019

Heel goed, voor mij. Dankjewel Marco.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Ellen | 28 Juli 2019

Was een fijn en warm gesprek, antwoorden gekregen die ik ga volgen, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sandrina | 25 Juli 2019

Heb bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde, ook al doet dit pijn...

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Jantina | 20 Juli 2019

Katarina is een bijzonder lieve vrouw, die verbazingwekkend veel kan aanvoelen! Ontzettend zuiver, specifiek in antwoorden en ze bezit zoveel kennis. Ben haar eeuwig dankbaar🍀

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Joyce | 20 Juli 2019

Ik weet nu wat ik moet doen!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Joy

Medium Joy
Patrice | 15 Juli 2019

Joy heeft 'n fotoreading voor mij gedaan icm kaarten. Alles, maar dan ook alles wat ik zelf voel, is door haar bevestigd. Dat voelt echt super! Heb 'n fijne en gezellige chat gehad. Aanrader deze dame!

Bekijk alle beoordelingen van Joy Start chat met Joy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
V | 7 Juli 2019

Wat een toppertje typt super snel en wat geweldige tips krijg je mee! Antwoorden wat op degelijke feiten zijn gebaseerd. Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Mathilde | 1 Juli 2019

Ze was duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Yacinta | 1 Juli 2019

Werd er rustiger van!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Patrice | 1 Juli 2019

Wat 'n geweldig lief, warm mens is Henny en 'n goede reader ook. Deze vrouw heeft me aangenaam verrast met haar inzichten en humor :) Ik vind 't best wel spannend, maar... Zelf acht ik de kans groot dat haar voorspelling (is ook mijn eigen gevoel) nog uit

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Riana

Medium Riana
Marie-louise | 21 Juni 2019

Het heeft mij duidelijkheid en vertrouwen gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Riana Start chat met Riana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Arjan

Medium Arjan
Liliane | 12 Juni 2019

Een heel fijn gesprek gehad, hartverwarmend! Ik kom zeker nog eens bij je terug!

Bekijk alle beoordelingen van Arjan Start chat met Arjan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Nathalie

Medium Nathalie
Danny | 4 Juni 2019

Gaf goede, praktische tips en kon veel uit mijn vorige levens halen! Ze is een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie Start chat met Nathalie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Monique | 1 Juni 2019

Veel dingen wist ik al wel voor mezelf maar nu is t bevestigd, fijn idee!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Josefien

Medium Josefien
Peter | 31 Mei 2019

Geweldig gesproken, deze josefien is een topper bij jullie mediumchat

Bekijk alle beoordelingen van Josefien Start chat met Josefien
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Chantal | 29 Mei 2019

Bianca heeft mij zeer goed geholpen. Ik weet nu na 2.5 jaar dat ik de juiste beslissing heb genomen... Eindelijk een beetje rust in mijn hoofd!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Annemieke | 22 Mei 2019

Voelde alles goed aan. Erg fijn gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Wilma | 1 Mei 2019

Hulp gekregen om mijn gedachten te begrijpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Ciska | 21 April 2019

Simone geeft snel en duidelijk antwoord. Echt een positief gesprek gehad. Ik kijk met vertrouwen uit naar mijn vakantie met mijn dochter.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Leonie | 19 Februari 2019

Het gesprek heeft me rust gebracht :)

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Chantal | 26 Januari 2019

Ze gaf duidelijke, open en eerlijke antwoorden waar ik zeker wat mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
M | 11 December 2018

Heldere antwoorden en voelde me goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Top