Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

7473 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Inge

Medium Inge
Judit | 24 Mei 2019

Goed en duidelijk gesprek. Goed advies. Inge is zeer vlot in het geven van antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Sandhya | 24 Mei 2019

Barbara heeft me bevestigd wat ik altijd al weet en heeft me op weg geholpen. Ze is superlief en ik zal haar vaker raadplegen. ❤❤❤❤

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Inez | 24 Mei 2019

Een fijn gesprek waarin ik duidelijk antwoord kreeg op mijn vragen. Doordat de situatie werd belicht van meerdere kanten zette het mij ook aan het denken!

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Bianca | 24 Mei 2019

Was een fijn en open gesprek. Het heeft me stukje rust gegeven. Nu hoop dat het zo blijft!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Tina | 24 Mei 2019

Voelde onmiddellijk wat ik wou zeggen.

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 143 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Antoinet | 24 Mei 2019

Corrie geeft duidelijke antwoorden op je vragen. Geen ingewikkelde theorieën. Precies zoals t hoort. Topper!!

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Danny | 24 Mei 2019

Fijn gesprek. Hij had het meteen bij het juiste einde en heeft me gerust gesteld zodat ik verder kan. Bedankt Dave!

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Daisy | 24 Mei 2019

Ik heb er een vriend bij voor het leven. Ik ben zo blij dat ik met Ton gechat heb. Alles is me heel duidelijk. Hij helpt mij werkelijk met alles. Ton is een uniek persoon. Dank u Ton voor alles. Xxxxc

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 256 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Debbie | 24 Mei 2019

Ze sprak eerlijk der uitspraak uit. En vond ik enorm confronterend maar ook onwijs fijn! Zou zo weer een heel gesprek met der willen hebben! Raad iedereen haar aan die met liefdes en relatie problemen zit!!!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Ivanka | 24 Mei 2019

Janine is een lief mens met ervaring! Zeer Zeker een aanrader 👌🏻🤗

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Renee | 24 Mei 2019

Al enkele keren met Alexandra gesproken. Elke keer weer een heel fijn gesprek en ze voelt heel goed in op mij en de mensen waarover ik vragen heb. Heel fijn. Ook geeft ze bruikbare tips waar ik wat aan heb. Heel leuk! Dank je wel lieve Alexandra, je bent een toppertj

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Maria | 23 Mei 2019

Lieve Henny, bedankt voor je hulp. Je bent echt een lieve vrouw die weet waar je over praat. Je voelt alles zeer goed aan. Jouw antwoorden hebben mij goed geholpen en een beter gevoel gegeven. Ik raad iedereen aan om eens een reading bij jou te nemen. Graag tot

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Els

Medium Els
Anneke | 23 Mei 2019

Alle consulten die ik hier heb zijn fijn en ik sluit de gesprekjes altijd af met een fijn gevoel!

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Conny | 23 Mei 2019

Net met Natasja gechat, ze heeft mij een healing gegeven wat ik zeker voelde en zeer nodig had. We gaan dit herhalen. Dank je wel Natasja😘

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Monique | 23 Mei 2019

Fijn gesprek met mooie antwoorden. Een lieve vrouw waar je jouw hart kan luchten met vragen die je bezighouden!

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Selita | 23 Mei 2019

Heb genoten van ons gesprek, net wat ik nodig had. En ze tikt vrij snel, wat ik zeer waarder. Ze is eerlijk als ze iets niet door krijgt. Ik ga zeker weer contact met haar zoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Annemieke | 22 Mei 2019

Voelde alles goed aan. Erg fijn gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Brenda | 22 Mei 2019

Sabine is heel betrokken, geduldig, en heel helder. Ze maakt een veilige omgeving waar je vrij je verhaal kan doen, en waar je hoe dan ook ruimer uit komt.Een licht in het donker, een houvast als er even geen vertrouwen is.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Mary | 22 Mei 2019

Ben goed geholpen. Het was een beetje kort maar heel mooi. Wil het zeker nog een keer doen. 👍👍dank u

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Paul | 22 Mei 2019

Minet is een rustige, warme vrouw met veel empathie. Zij heeft mij weer een positievere kijk op de situatie gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Alisa | 22 Mei 2019

Was geweldig ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Kate

Medium Kate
A. | 22 Mei 2019

Dank u voor de fijne gesprekken. Voel me steeds opgelucht. 😘

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Magriet | 22 Mei 2019

Weet waar ik aan toe ben. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 164 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Laetitia | 22 Mei 2019

Zeer tevreden, duidelijke verwoording!

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Jennifer | 22 Mei 2019

Dit was een heel fijn consult! Bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Raymond | 21 Mei 2019

Ze had het meteen bij het rechte eind en wist meteen te vertellen dat de situatie echt zo was zoals die is. Ik raad het iedereen aan!

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 242 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Vanessa | 21 Mei 2019

Scherp, duidelijk. Diana wist direct dingen aan te geven wat ik niet met haar gedeeld heb. Heel goede reading!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Xenia | 21 Mei 2019

Ze heeft me een goed gevoel gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Jennely | 21 Mei 2019

Duidelijk antwoord op mij vraag!

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Christel | 21 Mei 2019

Ik heb een fijn gesprek gehad met Bert. Hij kon goed aanvoelen wat er allemaal gebeurt. Hij gaf me mooie vooruitzichten voor de toekomst. Ik kom zeker nog eens langs bij hem.

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Monique | 21 Mei 2019

Het heeft me inzicht gegeven en een stukje vertrouwen!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Carla | 21 Mei 2019

Ik kan nu rustiger zijn in hetgeen mij veel te lang heeft bezig gehouden nav mijn gesprek met Maja. Veel dank, Maja!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Sjef | 20 Mei 2019

Enrichetta gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ze is snel en geeft inzichten. Een echte aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Marjon | 20 Mei 2019

Ik had voor een kort consult gekozen, maar het had gerust langer mogen zijn. Ik was er wel blij mee en de feedback heeft me wel gerust gesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Anoniem | 20 Mei 2019

Fijn en duidelijk gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Gerda | 20 Mei 2019

Angie is eerlijk en oprecht. Ze is 1 van mijn favorieten.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Sarah | 20 Mei 2019

Het was een heel aangenaam gesprek! Ze wist al heel veel te vertellen, een echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
G. | 20 Mei 2019

Ik ben erg blij met de uitkomst van het email consult. Ik heb wel eens vaker consulten via de chat, en ze zijn allemaal goed hoor. Maar Annemarie volg ik ook vaak via Facebook en ik merkte dat ik in haar veel vertrouwen had en het vaak bij het juiste eind heeft. Dus

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Wendy | 19 Mei 2019

Mooi gesprek gehad. Eigenlijk bevestigd wat me voorspeld is. Nogmaals dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Martine | 19 Mei 2019

Tot hiertoe vond ik Tonny de beste, dus voor Tonny zeer goed, algemeen ruim voldoende!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Jean-Pierre | 19 Mei 2019

Ontspannen manier van werken en waardevol antwoord!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Bianca | 19 Mei 2019

Fijn gesprek, meer duidelijkheid gekregen. Erg aardig!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 405 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Conny | 18 Mei 2019

Ze geven duidelijk antwoord op mijn vraag en dit geeft bevestiging wat ik zelf ook voel!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 131 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Gorica | 18 Mei 2019

Ze is echt geweldig, weet alles heel duidelijk en heel snel te vertellen. Heel blij met het gesprek en de antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Vivette | 18 Mei 2019

Duidelijk zoals het is..verwoord op prettige en vriendelijke wijze!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Arjan

Medium Arjan
Sharon | 18 Mei 2019

Ik kan met de tips proberen weer grip te krijgen op mezelf en mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Arjan Start chat met Arjan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Danny | 18 Mei 2019

Duidelijke inzichten en mooie boodschappen mocht ik horen. Heel goed is ze!

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Marian | 18 Mei 2019

Het heeft me terug energie gegeven om vooruit te kunnen!

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Martine | 17 Mei 2019

In dit gesprek was Kit een klankbord en een vriendin voor mij, ik had vertrouwen in haar. Kit was heel helder in haar antwoorden welke ik overigens zelf al kende . Door mijn situatie te bespreken met haar wordt het meer duidelijker en kan ik mijn positie en situatie

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Margret | 17 Mei 2019

Ze wist ruim voldoende!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Sonali | 17 Mei 2019

Meer duidelijkheid gegeven over mijn situatie!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Debby | 16 Mei 2019

Was kort maar krachtig en gaf vertrouwen, TOP! Kitty is snel, had het gevoel dat ze direct in de juiste energie van de situatie zat, heel waardevol! Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Tine | 16 Mei 2019

Heel veel aan gehad! Top!

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Kristien | 16 Mei 2019

Franka heeft mij duidelijke inzichten gegeven en het was een heel aangenaam gesprek met haar.

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Mehmet | 16 Mei 2019

Marjorie, heeft een duidelijk en helder beeld geschetst voor mijn vraag. Nu afwachten en dan pas zien we of het uitkomt zoals ze voorspelt heeft. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Elleke | 15 Mei 2019

Maureen is 's nachts bereikbaar, wat heerlijk. Aanvankelijk bleef ze wat vaag maar toen ik haar vroeg om concreter te zijn kwam ze met positieve input waardoor mijn ongerustheid wegzakte. Uiteindelijk moet je voor vertrouwen in jezelf hebben en als je angstig ben

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Marieke | 15 Mei 2019

Voelde mij goed aan. Kwam met goede adviezen!

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Peter

Medium Peter
W. | 15 Mei 2019

Ik ben heel blij met Peter, vaak via email contact. Eerlijk en duidelijk en stelt me telkens weer gerust.

Bekijk alle beoordelingen van Peter Start chat met Peter
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Wendy | 15 Mei 2019

Ze heeft me erg goed geholpen Ik werd er ook helemaal rustig van. Een zeer verhelderend gesprek gehad en wat me zeker op weg gaat helpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Merie | 15 Mei 2019

Een hele lieve vriendelijke man. Man die zich goed kan inleven en begrip heeft. Hij luistert goed naar je en geeft je goede adviezen. Hij is eerlijk en integer. Ik vond het zeer fijn en aangenaam om met je chatten. Echt TOP. Ik kom zeker nog wel eens terug!

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Ingeborg | 14 Mei 2019

Hij was duidelijk en eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Ton | 14 Mei 2019

Ilja geeft eerlijk haar mening waar ik iets aan heb. Zij vraagt door om de situatie duidelijk te krijgen. Ik heb het als plezierig ervaren. Ton

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Do | 13 Mei 2019

Bedankt Niset, je geeft me in zekere zin een stukje rust. Ik kom zeker terug om te praten. Ik had een heel fijn gevoel bij jou. .Groetjes Do

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Marian | 12 Mei 2019

Ze voelde de dingen goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Els

Medium Els
Annita | 12 Mei 2019

Ik had een heel goed gevoel bij Els. Zij heeft mij rust gegeven door haar antwoorden. Dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Pascale | 12 Mei 2019

Ze was heel eerlijk en correct. Ze voelde alles perfect aan en heel vlot in het gesprek ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Annemieke | 11 Mei 2019

Erg fijn en duidelijk gesprek! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Chantal | 11 Mei 2019

Lieve Petra, ik ken je nu al een enige tijd. Ik vind je fantastisch en je bent zo begripvol en luistert heel goed wat ik te vertellen heb. Jouw waarnemingen komen overeen met hetgeen wat ik ervaar. Dat is erg bijzonder. Na een lange tijd heb ik je gesproken en nu voe

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Liliane | 10 Mei 2019

Ze heeft mijn vragen perfect beantwoord. Veel steun gekregen van haar, ik zal haar zeker nog eens contacteren. Heel fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Afke | 10 Mei 2019

Heel goed met contact met overledene! Ik word altijd heel blij van Caroline!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Annick | 9 Mei 2019

Angelique is echt een topper wat die allemaal doorkrijgt zonder ons te kennen! Voor mij tot nu toe de beste!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Catriona | 8 Mei 2019

Duidelijk, voelde gelijk dingen goed aan heeft me gerustgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Nicole

Medium Nicole
Grietje | 8 Mei 2019

Meer zekerheid gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Nicole Start chat met Nicole
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Miranda | 7 Mei 2019

Het gaf me een zeer duidelijk inzicht dat mijn gevoel goed is!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Stefan

Medium Stefan
Do | 7 Mei 2019

Super lief medium en straight to the point. We gaan zeker nog eens kletsen, we zaten helaas niet al te ruim in tijd..groetjes Do

Bekijk alle beoordelingen van Stefan Start chat met Stefan
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



José

Medium José
Yvonne | 7 Mei 2019

Allerliefste José. Ik zat er echt doorheen. Jouw liefde en vertrouwen in mij gaf mij dat zetje. Ik wil je zo erg bedanken voor jou steun. Woorden schieten mij te kort over hoe fijn jij mij te woord hebt gestaan. Ik kom zeker terug! Lots of love xx

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Daan

Medium Daan
C. | 7 Mei 2019

Fantastisch! Veel dank aan Daan in antwoord op mijn vraag in een email-consult.

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Pia | 6 Mei 2019

Was zeer duidelijk gesprek en fijne antwoorden op mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Veerle

Medium Veerle
Karin | 6 Mei 2019

Voelt goed aan waar schoen wringt en geeft nuttige adviezen. Ga er aan werken!

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Daisy

Medium Daisy
Esther | 5 Mei 2019

Rake dingen gezegd! Heb ik echt wat aan!

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Christine | 5 Mei 2019

Supermooi contact. Heeft me echt weer een stukje verder geholpen. Zegt dingen die volledig kloppen. Wil dit zeker nog eens overdoen.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Liliane | 5 Mei 2019

Willem heeft mij mijn zekerheid teruggegeven. Ik ben hem zeer dankbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Tamara | 4 Mei 2019

Heel fijn en warm consult. Heel fijn en liefdevol contact. Ik zal vaker Lily om guidance vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Yvonne | 3 Mei 2019

Wat een lieve vrouw ben je. Zo zorgzaam!

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Anita-Esther

Medium Anita-Esther
Pieter | 2 Mei 2019

Het heeft mij meer duidelijkheid gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Anita-Esther Start chat met Anita-Esther
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Wilma | 1 Mei 2019

Hulp gekregen om mijn gedachten te begrijpen.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Tulay | 1 Mei 2019

Vlot, helder en snel!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Oona | 30 April 2019

Hürrem weet altijd direct de kern te raken.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Wendy | 30 April 2019

Leuk gesprekje gehad. Nog geen tijd gehad om te bedanken. Bij deze, Hartelijk bedankt 😘

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Harma | 28 April 2019

Mooie duidelijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Wanita | 25 April 2019

Ik heb in een kort gesprek goede inzichten van Lindsay gekregen waar ik mee verder kan!

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Greta | 25 April 2019

Annette sloeg spijkers met koppen! ongelooflijk! dank je wel :-)

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ilse | 23 April 2019

Super fijne chat met deze leuke dame die me snel deed lachen! 😊

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Greta | 22 April 2019

Heeft mij heel duidelijke antwoorden en inzichten gegeven,.. vriendelijke en spontane dame ook!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Ciska | 21 April 2019

Simone geeft snel en duidelijk antwoord. Echt een positief gesprek gehad. Ik kijk met vertrouwen uit naar mijn vakantie met mijn dochter.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Ricardo | 19 April 2019

Trudy werd mij aanbevolen door een goede vriendin en wat was ik daar blij mee! Niet alleen wist ze me helder inzicht te geven maar bovenal gaf ze me de antwoorden al die ik nodig had om verder te komen! Ik ga zeker vaker gebruik maken van 't talent van trudy!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
M.e | 16 April 2019

Ik ben heel blij met haar gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Shivanni | 15 April 2019

Goed en snel ingevoeld. Alles was herkenbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Sascha | 11 April 2019

Duidelijke antwoorden en het geeft mij een duwtje in de rug. Wetende dat ik op de goede weg bent en is bevestigd. Dat geeft mij nog meer zelfvertrouwen 👍

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Armand | 10 April 2019

Liane is een dame die haar gave geweldig benut en perfect weet te verwoorden! Stel je vraag en leg je vertrouwen bij haar en je krijgt een Reading waar ik U tegen zeg! Chapeau!

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Fiona

Medium Fiona
Karin | 9 April 2019

Fijn gesprek met antwoord op mijn vragen en advies hoe er mee om te kunnen gaan. Dank.

Bekijk alle beoordelingen van Fiona Start chat met Fiona
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Tineke | 8 April 2019

Gaf me een goed gevoel en duidelijkheid, hoe moeilijk ook!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Tracy

Medium Tracy
Helen | 8 April 2019

Tracy is to the point, gebruikt haar gaven goed is integer en pakt de kern aan. Ze is geruststellend, kan contact maken met de ziel dat duidelijkheid schept.

Bekijk alle beoordelingen van Tracy Start chat met Tracy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Carla | 7 April 2019

Erg eerlijk en goed geweest voor mij.

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Annie | 4 April 2019

Was een rustig en fijn gesprek, ze nam de tijd overal voor ga zeker nog eens terug naar haar. Eerlijke antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Josefien

Medium Josefien
Karin | 21 Maart 2019

Duidelijke antwoord op mijn vraag zonder omwegen.

Bekijk alle beoordelingen van Josefien Start chat met Josefien
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Nikki | 12 Maart 2019

Wauw! Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt. Giovanna wist al waar ik het over wilde hebben voordat ik überhaupt iets gezegd had. Zo lief, zo zuiver en ze heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Dank je wel Giovanna, wat een gave heb je!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Fernanda | 10 Maart 2019

Het gesprek heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven. Dank je Marco!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Anoniem | 4 Maart 2019

Prettig om mee te chatten. Duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jeanny

Medium Jeanny
Ilona | 28 Februari 2019

Het was fijn om met je te spreken. Helder en duidelijk. Rust kwam terug!

Bekijk alle beoordelingen van Jeanny Start chat met Jeanny
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Leonie | 19 Februari 2019

Het gesprek heeft me rust gebracht :)

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Gwendolyn

Medium Gwendolyn
Wilma | 10 Februari 2019

Af en toe heb ik een bevestiging nodig dat ik op de goede weg bent. Daar heeft dit consult me mee geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Gwendolyn Start chat met Gwendolyn
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Marga | 31 Januari 2019

Ik heb het gevoel dat ze precies begreep wat er speelde, en heeft mij advies gegeven waar ik zeker wat aan ga hebben

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Chantal | 26 Januari 2019

Ze gaf duidelijke, open en eerlijke antwoorden waar ik zeker wat mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Sandra-Faisca

Medium Sandra-Faisca
Desiree | 25 Januari 2019

Sandra faisca was eerlijk en oprecht. Heeft goede adviezen gegeven waar ik echt iets mee kan. Voelde me begrepen.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra-Faisca Start chat met Sandra-Faisca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
V | 4 Januari 2019

Lief, vriendelijk en je krijgt goede informatie ... Ze laat je gewoon zeuren!! Prachtig persoon om mee te praten!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ruben

Medium Ruben
K | 23 December 2018

Ruben is een zeer goede consulent, oprecht en eerlijk. Voelt haarfijn aan wat er gaande is, raak met de energie van personen, situaties,..goede kaartlegger, voor mij behoort hij tot de top op deze lijn. Dankjewel Ruben!

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Jessy

Medium Jessy
Sandra | 16 December 2018

Dank je wel Jessy! Fijn gesprek, goed advies, ze weet precies wat er gaande is en kan je goed adviseren. 

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
M | 11 December 2018

Heldere antwoorden en voelde me goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Raphaëlle

Medium Raphaëlle
V | 4 September 2018

Wil je een handvol handvatten ga een gesprek aan! Top advies!

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Sharwina | 1 Februari 2018

Hele aardige mevrouw waar je je snel bij op je gemak voelt. Zeker de moeite waard!

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Hanneke

Medium Hanneke
Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top