Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

6398 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Kate

Medium Kate
Raymond | 19 Januari 2019

Geeft goed advies en voelt alles goed aan. Ik ben weer rustig thanks

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Diana | 19 Januari 2019

Liefdevol gesprek, het voelde warm!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sandra-Faisca

Medium Sandra-Faisca
Samantha | 19 Januari 2019

Ze heeft me goed geholpen. Eerlijk en oprecht. Erg fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra-Faisca Start chat met Sandra-Faisca
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Sharivjenka | 19 Januari 2019

De antwoorden die gegeven worden vind ik duidelijk en direct. In mijn geval helpt het me meteen vooruit.

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Daisy | 18 Januari 2019

Ze heeft me een goeie tip gegeven en bevestiging gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Janny

Medium Janny
Carla | 18 Januari 2019

Heel duidelijk en direct fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Janny Start chat met Janny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Harma

Medium Harma
Ramona | 18 Januari 2019

Ze heeft me duidelijkheid gegeven en is eerlijk! Ik was enorm overstuur en ze voelde mij verdriet ondanks dat ik dat niet heb gezegd. Ik hoop dat de dingen uitkomen wat er is gezegd. Heel fijn en direct consult.

Bekijk alle beoordelingen van Harma Start chat met Harma
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Katleen | 18 Januari 2019

Lijsbeth heeft me raad gegeven waar ik op dit moment veel aan heb en weer wat vertrouwen in de toekomst heb.

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 225 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Shivangi | 18 Januari 2019

Lady Marjorie, Is super duidelijk, heel lief. Ik heb kort met haar gesproken maar ze had meteen een super positief effect op mij.

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Yvonne | 18 Januari 2019

Liefdevol , confronterend maar ook relativerend ! Nicky dank je voor je eerlijkheid.

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Lindy | 17 Januari 2019

Annemarie heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven en ik heb weer het gevoel dat ik verder kan!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Naomi | 17 Januari 2019

Fijn om weer even helderheid te krijgen! Erwin kon ook goed voelen wat er speelde.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Liliane | 16 Januari 2019

Geruststellend gesprek gehad, zeer aangenaam!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Jeanette | 15 Januari 2019

Klopte helemaal wat Desi vertelde, wist precies hoe ik me voelde! Thnx!!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Susanne | 15 Januari 2019

Het was een prettig consult, lieve open vrouw en we hadden een gemeenschappelijke klik. Was heel leuk om die te ontdekken. Ze voelde me goed aan, was helder en duidelijk in haar antwoorden. Fijn consult!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Anja | 15 Januari 2019

Ongelooflijk dat Marielle precies kon aanvoelen wat er gaande was. Ben echt onder de indruk.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Sharon | 14 Januari 2019

Lise is een warm en kundig medium. Ik ben erg fijn geholpen en zou haar zéker aanraden! Duidelijke antwoorden, eerlijk en oprecht. En dat is wat je wil. Dankjewel lieve Lise, het was een erg fijn consult! 💛⭐️

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Patrick | 14 Januari 2019

De reading aan de hand van foto's was opmerkelijk correct, ik heb weer meer moed en zie nu klaarder de toekomst tegemoet!

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Jack | 14 Januari 2019

Het bracht me rust en vertrouwen!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 228 beoordelingen



Daisy

Medium Daisy
Nasiha | 14 Januari 2019

Zeer goede en duidelijke sessie! Daisy helpt je op de juiste pad op in invoelende, niet betuttelende wijze! Een echt toppertje ❤

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Yvonne | 13 Januari 2019

Jana, was echt heel goed. Kon duidelijk energie aanvoelen. Heb meerdere gesproken, maar ze vroeg ook op open wijze naar dingen waar ik mee bezig ben waar ik niet over begonnen was. Echt heel leuk en fijn gesprek. Ook geen cryptische omschrijvingen maar duidelijk gewo

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Brit

Medium Brit
TAN | 13 Januari 2019

Het was een prettig gesprek. Ze wist gewoon wat het echt was.

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Inez | 13 Januari 2019

Gaf heel helder en eerlijk antwoord op mijn vragen. Een complexe situatie is nu duidelijk en ik weet wat ik kan doen om er voor mezelf het beste mee om te gaan!

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Jeanny

Medium Jeanny
Micheline | 13 Januari 2019

Ze heeft me enkele tips gegeven. Als ik die zou uitvoeren zou er iets gebeuren wat ik eigenlijk zo graag heb. Ik hoop dat ze gelijk heeft.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanny Start chat met Jeanny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
K. | 13 Januari 2019

Ingrid-Anna is TOP! Zeer goed medium, oprecht en heel lief, fijne gesprekspartner, eerste contact, voelde heel goed! Haar waarnemingen zijn loepzuiver. Ze heeft een bijzondere gave, ik kom zeker bij haar terug, dankjewel lieve Ingrid-Anna! Karolien

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Yvonne | 13 Januari 2019

Confronterend maar eerlijk. Ik ben er heel blij mee. Alles nog eens overdenken.

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Hanneke | 12 Januari 2019

Hans kwam direkt to the point en heeft mij met zijn inzichten in korte tijd erg goed geholpen, wat een man, wat een inzichten echt geweldig. Je kunt zien of je kunt niet zien en je zegt maar wat. Nou Hans ziet en weet waar hij over praat. Dank je wel lieve Hans, dank

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 118 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Jessica | 12 Januari 2019

Dit consult heeft mij wel wat meer inzicht gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Elroy | 12 Januari 2019

Eerlijk en duidelijk verhaal!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Brigitte | 12 Januari 2019

Super , ben er erg blij mee, is mij veel duidelijk geworden top!!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Erika | 12 Januari 2019

Het was heel aangenaam praten met Ellie, je voelt je direct vertrouwd met haar. Ze reageert heel begripvol en lief. Toch antwoord zij eerlijk op vragen, ook al is het antwoord niet altijd wat je wilt horen, zij staat bij met raad en daad om toch je blokkades op te lo

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Jeanette | 12 Januari 2019

Geeft duidelijkheid. Ik voelde de energie tijdens de behandeling.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Laurence | 12 Januari 2019

Ook al wist ik eigenlijk halvelings onbewust de antwoorden. Ester heeft mij extra bevestiging gegeven. En nu is het Aan mij de goede raad te kunnen opvolgen en er iets mee te doen! Bedankt Ester voor de nodige inzichten. 😊💝

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Annelies | 11 Januari 2019

Heel fijn gesprek. Margy had meteen door wat het probleem was en hoe dit op te lossen was! Echt een o ja moment! Dank je margy!

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Karolien | 11 Januari 2019

Ik spreek Allard sinds geruime tijd. Zo tevreden met hem. Ontzettend lieve man, voelt steeds zo vertrouwd. Hij brengt rust in mijn hoofd en in mijn leven. Zijn waarnemingen zijn glashelder en zuiver. Hij is ongelooflijk goede consulent. Wat hij waarneemt en ziet, hee

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Nikki | 11 Januari 2019

Door Anita heb ik nieuwe inzichten gekregen en daarnaast was het ook fijn dat ik een luisterend oor aangeboden kreeg. Ik zat met een situatie waar ik niets meer van snapte en zij heeft de puzzelstukjes in elkaar gezet voor me en me daarnaast ook nog de moed gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Sheila | 11 Januari 2019

Katarina is lief en heeft het bij het juiste eind. Goede intuitie en bruikbare tips. Bedankt Katarina!

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Susanne | 10 Januari 2019

Lieve Yo, Je bent een fijn en eerlijk mens! Heel erg bedankt voor het verhelderende gesprek:-). Het heeft me de juiste handvaten gegeven om verder te kunnen op een positieve wijze. Warme groet, Susanne

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Anja | 10 Januari 2019

Ben er rustiger van geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Sjef | 10 Januari 2019

Anje wist precies aan te geven wat er zich afspeelde. Echt super. Wat een positieve boost!

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Maria | 10 Januari 2019

Fijne medium. Kwam direct met haar advies en wat ze zag. Positief mens.☺️

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Tracy

Medium Tracy
Alain | 10 Januari 2019

Heel verhelderend gesprek. Duidelijk en hoop dat alles goed komt . Bedankt voor alles ;-)

Bekijk alle beoordelingen van Tracy Start chat met Tracy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Stefan

Medium Stefan
Nadia | 10 Januari 2019

Heb er van genoten, vond het tof dat er eens wat goed nieuws was. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Stefan Start chat met Stefan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Marleen | 9 Januari 2019

Eerlijk en zegt waar het opstaat!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Eveline | 9 Januari 2019

Was heel duidelijk en snel reactie op me vragen en heel concreet!

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Frank | 9 Januari 2019

Kort en duidelijk, to the point!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Ivon | 8 Januari 2019

Ze geeft je ook echt een prettig gevoel! En geeft je waardevolle tips waar je echt wat mee kan doen 😊 prettig gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Laurien | 7 Januari 2019

Lieve Barbara, Je hebt me diep geraakt ik ga je opdracht uitvoeren. 

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Eliza | 7 Januari 2019

Erg goed, vriendelijk en erg tevreden!

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Maria

Medium Maria
K. | 7 Januari 2019

Maria is zo ontzettend lieve dame, ongelooflijk goed! Ze weet het zo, zonder informatie! Ze is super goed, oprecht! Wat ze over mijn overleden mama zei, heeft me geraakt, heel bijzonder, ze heeft een hele zuivere gave! Dankjewel lieve Maria! Hele goede consulent, voe

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Els

Medium Els
Sandra | 7 Januari 2019

Top 👍 Ze heeft mij zo goed geholpen. Ze is erg snel met antwoorden. Echt een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Karin | 7 Januari 2019

Heel veel dank voor het fijne gesprek, Kit!

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Iek | 7 Januari 2019

Zeer concrete antwoorden met een reëel advies!

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Pamela | 7 Januari 2019

Was gewoon een fijn en rustgevend gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Leida

Medium Leida
Mandy | 6 Januari 2019

Leida heeft mij ontzettend mooie woorden bezorgd. Het was een bevestiging op mijn gevoel!

Bekijk alle beoordelingen van Leida Start chat met Leida
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Joyce | 6 Januari 2019

Super fijn, goed gevoel voor humor en vooral heel duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Jeanette | 6 Januari 2019

Nynke had het helemaal raak!! Wist alles precies te benoemen, heel mooi!

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Dani | 5 Januari 2019

Duidelijk, menselijk, lief dat er nog een privé bericht is nagestuurd omdat de tijd op was.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Tamara | 5 Januari 2019

Ik heb een super fijn gesprek gehad! Het heeft me echt geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Pam | 4 Januari 2019

Goede, duidelijke antwoorden, zeer fijn gesprek gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Dorien | 4 Januari 2019

Vlot gesprek, veel informatie gekregen dat kan kloppen. Een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Johan | 4 Januari 2019

Duidelijk, rust en voelde mij op mijn gemak!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
V | 4 Januari 2019

Lief, vriendelijk en je krijgt goede informatie ... Ze laat je gewoon zeuren!! Prachtig persoon om mee te praten!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kelly | 3 Januari 2019

Bedankt voor de duidelijke antwoorden op de vragen die ik had. Je stelt zelf ook de vraag of je u zelf er in herkent of het klopt. Echt bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Anja | 1 Januari 2019

Tonny slaat de spijker op zijn kop! Het geeft nieuwe inzichten en het is fijn om met iemand mijn geheim te kunnen bespreken.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Susanne | 1 Januari 2019

Yve heeft op een algemene vraag een prachtige reading gegeven. Ze was helder, duidelijk en zeer liefdevol. Mooie vooruitzichten gegeven. Dank je wel Yve!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 386 beoordelingen



Peter

Medium Peter
Angelique | 30 December 2018

Antwoorden kwamen snel en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Peter Start chat met Peter
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Gea | 30 December 2018

Zeer duidelijk en verhelderend verhaal!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Debby | 30 December 2018

Vrij duidelijk en kwam met correcte antwoorden op mijn vragen!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Kristien | 26 December 2018

Zeer aangename babbel en gerustgesteld geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Willeke

Medium Willeke
Marget | 26 December 2018

Het was kort maar Willeke sloeg de spijker direct op z'n kop zonder dat ze enige informatie had. Echt een aanrader. Voelde voor mij heel erg goed. Ga weer snel met haar contact op nemen, dat is zeker.

Bekijk alle beoordelingen van Willeke Start chat met Willeke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Emmely | 24 December 2018

Lief, luistert goed en geeft snelle antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ruben

Medium Ruben
K | 23 December 2018

Ruben is een zeer goede consulent, oprecht en eerlijk. Voelt haarfijn aan wat er gaande is, raak met de energie van personen, situaties,..goede kaartlegger, voor mij behoort hij tot de top op deze lijn. Dankjewel Ruben!

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Carolien

Medium Carolien
Tessa | 23 December 2018

Ze gaf goede punten waardoor ik weet dat ze een gave heeft & dus de waarheid spreekt.

Bekijk alle beoordelingen van Carolien Start chat met Carolien
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Cordula | 21 December 2018

Ik heb net even wat meer info gekregen over mijn situatie, waarbij ik me bewust ben geworden dat ik aan sommige dingen gewoon niets kan doen. Heb wel een goede tip mee gekregen en daar ook gelijk iets mee gedaan.

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Yvette | 19 December 2018

Ze heeft me heel goed geholpen. Ze wist dingen te vertellen die ze niet kom weten. En ze typt lekker snel en to the point.

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Sammy | 19 December 2018

Kitty heeft me altijd goed geholpen al een zeker een jaar helpt ze me met mijn problemen en kom altijd bij haar terug. Ik vertrouw haar volledig en ze begrijpt me, fijne gesprekken en ben haar altijd heel dankbaar voor wat ze voor me doet ! Ik kan er niks anders van

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Roshan | 16 December 2018

Een keer een chat met een man. Marco kon veel vertellen wat klopte en gaf goede tips!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jessy

Medium Jessy
Sandra | 16 December 2018

Dank je wel Jessy! Fijn gesprek, goed advies, ze weet precies wat er gaande is en kan je goed adviseren. 

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Patrice | 15 December 2018

Heb 'n fijn, gezellig en verhelderend gesprek gehad met Amanda. Ik voelde direct een klik en goede vibe! Ze communiceert haar inzichten duidelijk, helder en typt ook erg snel. Dank nogmaals Amanda, je hebt mijn gevoel bevestigd :) Paar dingen nog even afwachten h

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Natasha | 14 December 2018

Heeft me bevestiging gegeven. Voelde als eerlijk!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Debby | 14 December 2018

Heel fijn, eerlijk, en liefdevol gesprek, bevestigde wat ik dacht.

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Chantilly | 14 December 2018

Leomiek, wist dingen die ze niet kon weten. De chat met Leoniek vergeet ik nooit meer. Deze geweldige ervaring gun ik iedereen! Dank je wel Leomiek!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Noud

Medium Noud
M | 11 December 2018

Heldere antwoorden en voelde me goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Monique | 11 December 2018

Mooie chat, mooie antwoorden, gevoel werd beantwoord. echt een lieve vrouw corrie, een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Yasmina | 11 December 2018

Voor het eerst dat een medium mijn leven goed geformuleerd had het klopte exact stond echt met open mond echt geweldig ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Selita | 10 December 2018

Ik heb er heel veel aan gehad, had een paar raken woorden. Voel me wel nu wat rustiger en ik hoop dat het uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ronald

Medium Ronald
Pia | 9 December 2018

Was een heel fijn en positief gesprek!​

Bekijk alle beoordelingen van Ronald Start chat met Ronald
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Karin | 9 December 2018

Duidelijke antwoorden zonder er om heen te draaien.

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jacqueline-Alexandra

Medium Jacqueline-Alexandra
Nienke | 8 December 2018

Zeer duidelijk en fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline-Alexandra Start chat met Jacqueline-Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Sil | 7 December 2018

Heel positief. Geeft een goed gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Marina | 7 December 2018

Dave is gewoon een goeie! jJe kan heerlijk met hem lachen en super eerlijk en ziet alles goed!

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Karin | 3 December 2018

Duidelijke antwoorden en tips hoe ik ermee verder kan. Hart onder riem en bevestiging van eigen vermoeden!

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Corneline | 2 December 2018

Dankjewel voor de vriendelijke en nuchtere woorden.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Michel | 30 November 2018

Heerlijk open gesprek weer gehad met Inge. Het gaf mij weer moed en vertrouwen gegeven in de toekomst!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Cait | 28 November 2018

Bedankt lieve Daniella, ik heb gelijk je advies opgevolgd en ik voelde me per direct rustiger, en had het gevoel dat bet hielp ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Marga | 27 November 2018

Ik had een vraag aan mijn moeder en heb daar een antwoord op gehad. Ik ben heel blij dat ik met mijn vragen altijd bij jullie terecht kan.

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Noelle | 23 November 2018

Voelde gelijk een klik. Ze heeft me goed geholpen en bevestigd wat ik van binnen al voelde. Ze heeft me geholpen met de richting die ik moet volgen!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Sheila | 21 November 2018

Caroline was erg accuraat qua invoelen op wat er speelt, zonder enige info vooraf. Fijn gesprek gehad! Dankje Caroline.

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Jolanda | 20 November 2018

Geweldige klik met Petra. Door haar kijk krijg ik nieuwe inzichten, erg verrijkend voor mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Max

Medium Max
Patricia | 17 November 2018

Max is de max en hij gaat hier nu mee lachen als hij dit leest. Onder de indruk want ik gaf geen informatie en toch wist hij precies wat er leefde en wat de knelpunten waren. Biedt oplossingen. Zelfs kreeg ik info over hetgeen waarmee ik niet bezig ben. Meer dan de m

Bekijk alle beoordelingen van Max Start chat met Max
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Noelle | 5 November 2018

Ze heeft me erg geholpen, diep van binnen wist ik de antwoorden al maar soms heb je een bevestiging nodig. Ik kan nu echt met me zelf aan de slag gaan! Duidelijke antwoorden heb ik gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



José

Medium José
Diana | 4 November 2018

Helder, heel erg raak!! Punt voor punt.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Greta | 4 November 2018

Het was erg geruststellend!

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Anita-Esther

Medium Anita-Esther
Sil | 25 Oktober 2018

Echt fijn gesprek met goed advies.

Bekijk alle beoordelingen van Anita-Esther Start chat met Anita-Esther
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sabina

Medium Sabina
Karin | 18 Oktober 2018

Fijn gesprek met soms verrassende dingen die naar voren kwamen.

Bekijk alle beoordelingen van Sabina Start chat met Sabina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Evelien | 10 Oktober 2018

Bianca weet te benoemen wat nodig is. Jack is na de sessie ook heerlijk ontspannen.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Indi

Medium Indi
Pauline | 2 Oktober 2018

Indi bracht me een heel interessant inzicht die me echt aan het denken heeft gezet. Het heeft me geholpen los te laten.

Bekijk alle beoordelingen van Indi Start chat met Indi
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Marjan

Medium Marjan
Isabelle | 23 September 2018

Marjan is een fantastische vrouw, die me in 5 minuten tijd helemaal door had! Het heeft me enorm veel rust gegeven en geholpen. Die chat ga ik lezen en herlezen omdat het echt is wat ik moet doen. Ik blijf zeker met Marjan in contact.

Bekijk alle beoordelingen van Marjan Start chat met Marjan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Joke | 21 September 2018

Ja. Er is een stukje onzekerheid weg genomen. Voel nu meer dat ik op het goede pad ben.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Mercedes

Medium Mercedes
Melissa | 11 September 2018

Mercedes heeft een lieve en open benadering. Ze windt er geen doekjes om en zegt waar het op staat. Ze vertelt niet wat je wilt horen maar wat het is, op een meegaande, lieve en leuke manier. 

Bekijk alle beoordelingen van Mercedes Start chat met Mercedes
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Frederika

Medium Frederika
Antoinet | 7 September 2018

Duidelijkeid gekregen voor mezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Frederika Start chat met Frederika
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Raphaëlle

Medium Raphaëlle
V | 4 September 2018

Wil je een handvol handvatten ga een gesprek aan! Top advies!

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nora

Medium Nora
Niels | 2 September 2018

Nora is echt een pareltje op Mediumchat, onwijs goed ik was sprakeloos na het consult! Hier zijn geen woorden voor, dit moet je ondervinden.. Wauw!

Bekijk alle beoordelingen van Nora Start chat met Nora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Enya

Medium Enya
Carlijn | 24 Juli 2018

Ze heeft me enorm gerustgesteld. Heel hard dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Enya Start chat met Enya
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Maureen | 3 Juni 2018

Wauw wat een lieverd is Jessica! Ze geeft hele directe en zuivere antwoorden en alles klopt wat ze zegt! Heel fijn gesprek gehad. Ik kom zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Annelies | 30 April 2018

Duidelijk en doorvragend!

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Hanneke

Medium Hanneke
Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top