Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

15804 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Desi

Medium Desi
Anita | 18 September 2020

Heel duidelijk en eerlijk.

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Jolanda | 18 September 2020

Christel voelt de situatie goed aan. Is duidelijk in haar bewoordingen.

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Saskia | 18 September 2020

Lieve Dave Al spreek ik je minder dan ik zou willen, ben blij met je vertrouwen. Daar waar ik niet in mezelf en de gang van zaken geloof, hou jij je standvastig vast in je bevindingen. Ben je dankbaar en hou me vast aan jouw vertrouwen 💙 Saskia

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 255 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Mireille | 18 September 2020

Je hebt mij enorm hebt geholpen maar was ook zo lief om zo veel voor mij te doen, met het mailtje erna, etc! Ik ben je daar heel dankbaar voor, dat zegt mij wat voor warm mens je bent! Je hebt de spijker op de kop geslagen met je inzichten deze chat en dat voelt

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Sarah | 18 September 2020

Magda is top! Ze is een hele lieve vrouw die de situatie enorm goed aanvoelt! Ze heeft mijn enorm veel tips gegeven en ik ga mijn best doen om deze op te volgen. Dankuwel voor deze mooie reading en ik kom zeker nog terug bij haar!!

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Benny

Medium Benny
Nathalie | 18 September 2020

Benny, gaf mij de inzichten die ik op dat Moment nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Benny Start chat met Benny
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
Caroline | 17 September 2020

Weer zo fijn gechat. Ze begrijpt alles zo goed en voelt alles goed aan. Ben echt gerustgesteld. Heb je niet kunnen bedanken. Bij deze! Top!!

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Johanna | 17 September 2020

Dankjewel lieverd ❤ Voor je tijd moeite en aandacht!! Je bent echt een aanrader!! Superlief! Open en oprecht!!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Patricia | 17 September 2020

Een lieve dame, zeer begaan. Krijgt de boodschappen vlot door. Mooi hoe zij de energie kan voelen en kan vertellen wat er speelt. Heel blij mee.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Lida

Medium Lida
Vanessa | 17 September 2020

Dank voor je berichtje nog . WoW heel mooi wel, je stuurt me , eenmaal je gekozen hebt ga je de rust vinden . Hij stuurde me vandaag juist hetzelfde in een berichtje dat ik de rust ga vinden als ik het anders ga aanpakken . Zoveel signalen dus ik moet eens gaan wakke

Bekijk alle beoordelingen van Lida Start chat met Lida
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
B. | 17 September 2020

Fijne dame fiore! Geeft duidelijk antwoord op je vragen! Dank 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Patricia | 17 September 2020

Fijn gesprek met een lieve dame. Kon duidelijk de situatie aanvoelen en goed advies geven

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Annick | 17 September 2020

Bedankt Nynke, voor de teksten die je doorstuurde,ga het enkele keren goed doorlezen,zodat ik er wat mee kan.Je helpt mij enorm.🥰

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Sylvia | 17 September 2020

Heel fijn gesprek waar ik verder mee kan.

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 319 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Marijke | 17 September 2020

Thea, is voor mij een vriendin. Een lichtpuntje. Ze is super lief en heel warm hart en geeft echt raad. Als ik haar even niet hoor, kijk ik echt uit naar gesprek met haar. Ze doet dat ietsje meer, net die persoonlijke noot. Eeen geweldige vrouw. Vaak mijn reddende en

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Peggy | 17 September 2020

Gerdien is echt de beste! En neemt ook de tijd.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Sharon | 17 September 2020

Geweldig tof wijffie! Bedankt voor je antwoord ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Tjeerd | 17 September 2020

Barbara is geweldig. Ze snapt waar het om gaat en verbindt zich in gevoel, helend, triggerend in positieve zin als ze iets op het spoor is

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Dorien

Medium Dorien
Vanessa | 17 September 2020

Dank je wel !! Ik ga vooral genieten ervan en luisteren naar wat mijn hart zegt .

Bekijk alle beoordelingen van Dorien Start chat met Dorien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Maureen | 17 September 2020

Vlot geholpen en helder medium en sterk 💜❤️🌹🌹

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Diana

Medium Diana
M | 17 September 2020

Heel waardevol en scherp!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Kimberley | 16 September 2020

Wat een ontzettend fijn gesprek met Rianna! Erg open hartig en open minded. Mijn gevoel wordt bevestigd. Ik kom zeker nog eens bij haar terug!

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Evelien | 16 September 2020

Bianca is een lieve schat. Jack is gek op haar, en ik ook. Ze begeleid Jack in het herstel van een heftige nare ervaring. Geeft mij handvaten om het zo goed mogelijk aan te pakken. Ze stuurt je liefdevol aan zonder dat je het gevoel hebt dat dat gebeurd. Lieve Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Sandra | 16 September 2020

Lieve Saskia, Dank je wel weer voor de chat en e-mail. Je geeft altijd heldere uitleg in soms moeilijke situaties. Ik ben je ook heel erg dankbaar dat jij mij helpt met het verklaren van de kaarten. Ik leer zo een hoop van je!

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Richard | 16 September 2020

Fijn consult gehad

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Hannie | 16 September 2020

Dank je wel Kitty het is een duidelijk antwoord,hoop dat het uitkomt.👍🌹

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Nancy | 16 September 2020

Het heeft mij hoop gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Jacqueline | 16 September 2020

Mooie boodschappen mogen ontvangen. Credit gingen heel snel met het uploaden van foto en ik ben 2x uit de chat geraakt.

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
A. | 16 September 2020

Zij is zo een zacht persoon je krijgt er automatisch rust van! Klopt helemaal wat ze zegt topper, ik heb echt vertrouwen in jou voorspellingen ♥️ Knuffel

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Alex | 16 September 2020

Super goed....fijne gesprekken!!

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
A | 16 September 2020

Fijn gesprek! Snel en eerlijk!!! Dankjewel... Voor je bevestiging!!! 😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



René

Medium René
Marjorie | 16 September 2020

Ja zeker goeie adviezen gehad en alles klopte . wat ik meekreeg. Zal de tips en adviezen zeker volgen ten goede voor me zelf. Ben dik te vrede . Heel duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Regina | 16 September 2020

Ben zeer tevreden en gelukkig 😇😇😇😘😘😘👌👌👌

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Sarah juli | 15 September 2020

Super fijne vrouw!! Eerlijk en bevestigend!! Super bedankt!! Lieve groeten Sarah Juli

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Vera | 15 September 2020

Luisterd, vraagt door en geeft nuttig advies

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Egon

Medium Egon
Jacoba | 15 September 2020

Een paar weken geleden met Egon gesproken, hij heeft veel inzicht in de huidige situatie en durfde zelfs een tijd te geven aan zijn voorspelling, wat de toekomst gaat brengen zal nog moeten blijken. Ik weet dat het ook met vrije wil te maken heeft, maar omdat ik belo

Bekijk alle beoordelingen van Egon Start chat met Egon
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Rukshana | 15 September 2020

Linda weet veel te vertellen. Dingen die ook echt kloppen. Krijgt heel snel informatie door aan de hand van een foto. Ze bezorgd me elke keer weer het WOW effect. En haar eerste voorspelling is al uitgekomen.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Dianne | 15 September 2020

Kijk weer positief naar volgend jaar en hopen dat alles uitkomt Dank je wel ,😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Adrie | 15 September 2020

Wat een leuk en grappig mens! 😊 Ook een goed en verrassend consult. We gaan het zien, hou je op de hoogte als het uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Mandy | 15 September 2020

Ik vind mandy geweldig elke keer wat ze zegt klopt ook en ze voelt ook alles goed aan tussen mij en een man waar ik gek op ben en mandy is mijn favoriete medium en kan altijd bij haar terecht en je bent een toppertje lieve mandy en ik chat al jaren met jou en het voe

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Patricia | 15 September 2020

Belangrijke inzichten gekregen. Heel fijn gesprek gehad met Monica.

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Alexandra | 15 September 2020

Claudia is echt heel lief! Wat ze zegt klopt helemaal. Heel vriendelijk ook. Ik heb ook een nieuwe techniek bij geleerd waar ik heel dankbaar voor ben.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ramsay

Medium Ramsay
V | 15 September 2020

Is niet direct, ik moest paar keer mijn vraag herhalen om uberhaupt antwoordt te kunnen krijgen. Hij draait erom heen en is niet to the point.

Bekijk alle beoordelingen van Ramsay Start chat met Ramsay
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Dan | 14 September 2020

Ik chat graag met Heinz. Ik voel er ergens een klik mee. Hij vindt voor mij een mooie gulden middenweg in wat hij toekomstgericht inziet en aanvoelt en anderzijds de link met heel reele concrete adviezen zodat mijn sceptisisme tav toekomstvoorspellingen in een voor m

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Anne | 14 September 2020

Bied een luisterend oor, weet je gerust te stellen! Kortom: Sandra is fijn om mee te praten.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Nicole | 14 September 2020

Krista is een topper voelt goed in op energetisch level en kan het mooi vertalen naar situaties.

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Ricardo | 14 September 2020

Zonder dat "Cindy" het doorhad gaf ze antwoord op mijn vraag die ik niet had gesteld maar waar ik eigenlijk antwoord op wilde hebben. Een leuk en goed gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Marian

Medium Marian
Vanessa | 14 September 2020

Top! Bedankt voor de steun. Je voelt het goed aan . Nog even doorzetten .

Bekijk alle beoordelingen van Marian Start chat met Marian
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Petra | 14 September 2020

Ze was helder en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Teunie | 14 September 2020

Wat een topvrouw en zo lief

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Bani | 14 September 2020

Ik heb in totaal 3 gesprekken gehad met Nancy over mijn Twin proces. Een bevestiging dat hij t is, bevestigingen over me eigen inzichten en wat ik voel. Meer duidelijkheid over me eigen proces en die van hem. Angsten die ik ook heb kunnen bespreken. Stuk hulp gekrege

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Kie Lam | 14 September 2020

Heb al een tijdje contact met Helga en elke keer geeft ze me goede inzichten. Ik vind het heel fijn hoe ze me door de moeilijke tijden heen trekt en ook de handvaten geeft het desgewenste resultaat te bereiken.

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Caroline | 14 September 2020

Heel fijn en leuk gesprek. Ook gelachen. Ze begrijpt de situatie en was fijne chat. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Marina

Medium Marina
Sandra | 14 September 2020

Zo wat een fijn gesprek je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven en zoveel rust dank je wel. x

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Karin | 14 September 2020

Zij heeft mij wa gerust gesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Yasmin | 13 September 2020

Kavita was erg aardig en de conversatie voelde erg warm...

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Dominique | 13 September 2020

Heel duidelijke taal. To the point en hartelijk . Hopen dat nu nog alles uitkomt 😃 hartelijk dank voor de fijne ondersteuning 👍

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Madeleine | 13 September 2020

Fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
Gonnie | 13 September 2020

Dank je lieve Kiek, je weet het altijd zo scherp te brengen.

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Dimi | 13 September 2020

Hij is top!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 357 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Marisol | 13 September 2020

Uitstekend.nu heb ik meer zekerheid in me zelf.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Wendy | 13 September 2020

Sabine heeft me een hartverwarmend gesprek gegeven, ze sloeg de nagel op de kop. Heb een nieuwe favoriete medium erbij. Dank je om me telkens in mijn krachten te zetten. Dikke knuffel

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 308 beoordelingen



Icram

Medium Icram
Stacey | 13 September 2020

Icram voelt dingen heel goed aan. Ik was zeer tevreden met dit consult.

Bekijk alle beoordelingen van Icram Start chat met Icram
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Adrie | 13 September 2020

Heel fijn gesprek met Karen. Zag en zei dingen die ze niet kon weten, maar me ook zeker vertrouwen gaven. Wordt een spannende tijd, ben heel benieuwd!

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Brenda | 13 September 2020

Mona is zeer lieve doortastende vrouw, wind er geen doekjes om. Als je echt aan jezelf wil werken is zei echt iemand die je kan helpen. Geen Bull shit. In verleden veel met haar gesproken en ik ben zoon ander mens geworden. Ze geeft snel aan waar het om draait. Dankj

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Patricia | 13 September 2020

Zo, wat een duidelijk verhaal! Echt helemaal super!! Het was herkenbaar en daardoor gingen voor mij de puzzelstukjes op hun plek vallen. En daarnaast is dit ook nog een erg lieve consulente.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Leentje | 13 September 2020

Dank je wel , tijd steeds te kort Ga je niet promoten , want dan ben je steeds in gesprek 😛 Hij is een top medium maar vooral een pracht menselijk iemand !!! Aanrader top , maar gun me ook nog wat tijd met hem 😁

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 303 beoordelingen



Nikki

Medium Nikki
Mireille | 13 September 2020

Lieve Nikki, Ontzettend bedankt voor jouw inzicht en jouw lieve woorden in je mailcontact! ❤ Je hebt mijn vermoeden doen bevestigen en ja, helaas weet ik dat het niet gemakkelijk is. Daar is helaas de situatie niet naar. Maar super bedankt voor jouw tijd om mij dit

Bekijk alle beoordelingen van Nikki Start chat met Nikki
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Hans | 13 September 2020

vrolijk en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Susanne | 13 September 2020

Stephanie voelt alles super goed aan en is heel duidelijk, nuchter en blijft consequent. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Simone

Medium Simone
D | 13 September 2020

Simone is eerlijk, antwoord snel. Alle voorspellingen van de vorige chat zijn uitgekomen; ik heb er alle vertrouwen in dat de voorspellingen die ze nu vertelde ook uit gaan komen!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Nele

Medium Nele
Patricia | 13 September 2020

Nele kan zeker goed invoelen in de situatie. Ze geeft mij daarbij net even dat steuntje in de rug. Lieve consulente, prettige gesprekspartner.

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Renee | 13 September 2020

Ik heb al vaker met Grace een gesprek gehad en dat voelt elke keer zeer fijn aan, Ze weet goede antwoorden te geven en waar ik mee zit heeft ze gauw door. Hele lieve vriendelijke vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Katrien | 13 September 2020

Nieuwe inzichten

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Renée

Medium Renée
M | 13 September 2020

Renee is zo goed in dingen zien en zegt wat zij onmogelijk kan weten maar toch heel frappant is. Zalige toelichting.... Ik genoot er zelfs van.

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Janneke | 13 September 2020

Snapt waar het over gaat. Heel aardig.

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Melissa | 13 September 2020

Ze was fantastisch, heel lief en zat er meteen op. Dank je ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Samantha | 12 September 2020

Lieve niset , Dankjewel weer voor je troost en rust. Het is uiteindelijk een lange weg met vallen en opstaan . Maar uiteindelijk weet ik dat het de juiste weg is. En ook dat ik weer kan groeien (nog meer) Ik weet wat ik wil hoe lang zijn we nu verder ? Bijna 1,5 j

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Aïscha | 12 September 2020

Leomiek, je bent een topvrouw. Bedankt! x

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Jenny | 12 September 2020

Het heeft mij inzicht gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Karinka | 12 September 2020

Mooie reading. Waardevolle inzichten. kan er wat mee. Dank Giovanna!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Mary | 12 September 2020

Alle antwoorden waren goed

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Sytse

Medium Sytse
Patricia | 12 September 2020

Wat een lieve en warme consulent. De antwoorden kwamen snel en met zo’n mooie positieve fibe. Heel erg bedankt Sytse!

Bekijk alle beoordelingen van Sytse Start chat met Sytse
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Ciska | 12 September 2020

Gezellige chat ben benieuwd

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Jose | 12 September 2020

Vriendelijke vrouw en neemt de moeite en heeft duidelijk antwoord op de vragen

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Juliet | 12 September 2020

Zeer fijn gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Ilse | 11 September 2020

Het heeft mij rust gegeven, een prettig gesprek en wist te benoemen waar de knelpunten liggen en hoe ik verder kan!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Miranda | 11 September 2020

Wat een goede reading. Heftig, maar alles was wel on point. En hoe fijn, daarna nog een lief privé bericht. Zeker een aanrader, dankjewel lieve Natasja

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Nvt | 11 September 2020

Dank je wel weer alles lieve Mario!! Heel veel duidelijkheid en rust heb je me weer gebracht. Heel erg bedankt ook de healing en je waarschuwing omtrent C. Ik blijf op mijn hoede, absoluut want zag ook al online dat zijn social media profiel er weer was dus ik blijf

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Wendy | 11 September 2020

Patty heeft mij weer wat rust gebracht in mijn hoofd. Bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Allard

Medium Allard
C. | 11 September 2020

Bedankt voor je snelle reactie!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 198 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Liliane | 11 September 2020

Dank je Mireille je sloeg de spijker op de kop je had de juiste antwoorden dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Sophie | 11 September 2020

Wauw, echt een heel goed gesprek gehad me een supermooie reading!! Dankuwel ❣️ Ik ben gelijk rustiger en opgelucht. Ik kom zeker ng terug indien het nodig is. Bedankt!! 🍀🙏🏽💞😇

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Dorine | 10 September 2020

Hoop dat het uitkomt allemaal Da ze heeft gezegd

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Nancy | 10 September 2020

Hoop nu dat het waar is wat er gezegd werd😘

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Sharon | 10 September 2020

Dank weer voor de mooie uitwisseling. Ging weer te snel voorbij! Ik stuur jou ook energie!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Anne | 10 September 2020

Wat een groot hart en rake opmerkingen weer. Janine weet mij altijd zeer goed aan te voelen, wat er speelt in mijn leven, hoe ver ik ben op mijn pad.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Caroline | 10 September 2020

Heel fijne chat. Ze begrijpt me goed en ziet alles goed. Normaals dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Henriette | 10 September 2020

Bianca Bernadina luistert, voelt aan en geeft op zo'n mooie wijze feedback!! ♡

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Yusra | 9 September 2020

Voorspelde kwam helaas niet uit, maar heeft me wel heel rustig gerust gesteld. Vind het altijd fijn om te praten met Ester want ze blijft ondanks alles een lieve vrouw! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 216 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Inge | 9 September 2020

Lieve Marieke, Zo lief en tastbaar. Zit niet goed in mijn vel. Nu door jou en jouw inzicht voel ik me sterk en krachtig. Wow wat een chat. Door jou sta ik stil bij mezelf en krijg ik kracht en energie. Jij raakt me!! Heel veel liefs 😘

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Quynh | 9 September 2020

Nuchter en vriendelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Mireille | 9 September 2020

Elles ziet alles zeer duidelijk, is eerlijk en doortastend! Zonder dat ik haar woorden in de mond legde had zij exact het zelfde idee en gevoel bij mijn situatie die ik zelf ook heb! Het was heel prettig om van een medium die ik nooit eerder sprak frisse en duidelijke

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Anneke | 9 September 2020

Rika heeft mij goed geholpen en bevestigt waar ik al aan twijfelde. Dankjewel Rika liefs Anneke

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
Claudia | 9 September 2020

Ze heeft mij weer even laten zien wat ik moest zien en me vertrouwen gegeven in de toekomst nu hopen en blijven vertrouwen dat dit dan ook werkelijk zo gebeurd.

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Eveline | 9 September 2020

Het was een aangenaam gesprek, alles wat ze mij vertelde klopte. Ben blij dat ik dit nu allemaal weet. Bedankt hiervoor.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 148 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Jolanda | 9 September 2020

Heel fijn consult... duidelijk. En Denise gaf ook wel dingen aan waar ik wel hoop uit put... Dus nu maar duimen en hopen. Denise dank je wel voor je mooie consult

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Johnny | 9 September 2020

Heel fijn gesprek....me t inzicht.....heel duidelijk overgekomen

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Diane

Medium Diane
Stefanie | 8 September 2020

Prachtige lieve en zachte vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Diane Start chat met Diane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Johnny

Medium Johnny
Danielle | 8 September 2020

Eerlijk en to the point. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Johnny Start chat met Johnny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Leila | 8 September 2020

Bedankt Simone voor je waarnemingen en wijze woorden. En dat ga ik ook doen zoals wij hebben gesprokken. 🌹🙏🌹

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Lua

Medium Lua
Carolyne | 8 September 2020

Dank je wel... Meer duidelijkheid in het geheel

Bekijk alle beoordelingen van Lua Start chat met Lua
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Odette

Medium Odette
Annemarie | 8 September 2020

Heel fijn gevoel gaf ze mij. En dat ik op mijzelf moet vertrouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Odette Start chat met Odette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Tjeerd | 8 September 2020

In een woord subliem, ze begrijpt zo veel

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Katinka | 8 September 2020

Dit was een leuke reading, Richard voelt scherp aan en vertelt veel, en to the point met bruikbare tips, zonder dat je alles moet zeggen. Heel fijn!

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jeanette

Medium Jeanette
Annelies | 8 September 2020

Jeanette heeft mij echt goed geholpen. Weer wat duidelijker geworden. En mij wat rust gegeven. Top! Nogmaals bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jeanette Start chat met Jeanette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Marielle | 8 September 2020

Ze gaf mij een fijn gevoel heel erg vertrouwd. Ze vertelde dingen wat niet eens ter sprake is gekomen maar ze had wel gelijk overal in. Dat was echt bizar. Ze geeft goed advies en ik zal zeker haar vaker om advies vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Joanna

Medium Joanna
Danny | 8 September 2020

Helaas te weinig tijd gehad om goed af te sluiten. Bij deze heel erg bedankt Joanna. Voor je mooie antwoorden die je door kon geven. :) Je bent goed in wat je doet!

Bekijk alle beoordelingen van Joanna Start chat met Joanna
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Shirley | 7 September 2020

Korte, duidelijke antwoorden Kreeg het gevoel dat ze echt de energie oppikte. Het heeft helemaal mijn gevoel bevestigd 💖

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Jenny | 7 September 2020

Ik vond het een goed gesprek, helaas had ik niet genoeg credits.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Denice | 6 September 2020

Heel fijn gesprek gehad. Bedankt Paul

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 173 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Patricia | 6 September 2020

Kon e.e.a. goed plaatsen. Maar niet alles.

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Renate | 6 September 2020

Dank je wel Ilse! Voor de kort maar krachtige chat, toch iets te weten gekomen wat ik graag wilde weten! Helaas waren de credits op om nog heel je verhaal te weten te komen, dank je wel normaals! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Zazou

Medium Zazou
Cindy | 6 September 2020

Wat een geweldig gesprek Zazou. Dankjewel ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Zazou Start chat met Zazou
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Laurence | 6 September 2020

Dank je wel Brenda voor telkens weer uw steun en inzicht te brengen.

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Jolanda | 6 September 2020

Wijbrigje is vriendelijk,duidelijk en typt heel snel. Heeft antwoorden gegeven waar ik me zeker in kan vinden. Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Rose | 6 September 2020

Wat een lieve vrouw en dan nog mij een privé bericht sturen, omdat mijn btg waren op!! Top vrouw ..!

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Patricia | 6 September 2020

To the point, lekker snel. Fijne dame om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Patricia | 6 September 2020

Wat een lieve consulente. Gaf me met heel weinig credits, heel veel info.

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Monique | 5 September 2020

Hurrem is zo lief en eerlijk. Ik hoor graag haar advies en tips.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 111 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Ciska | 5 September 2020

een goede en gezellige chat benieuwd of je gelijk krijgt

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Anne | 4 September 2020

Ann is een fijn persoon om mee te praten. Ze bied een luisterend oor en geeft tips hoe verder. Net dat steuntje in je rug! Geeft rust.

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Patricia | 3 September 2020

Hier had ik even echt wat aan! Dank je wel Henny

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Mireille | 3 September 2020

Angie is recht door zee en geeft hele duidelijke antwoorden. Helaas stopte mijn internet ermee, maar wil ik Angie via deze weg nog bedanken voor de inzichten. Ik ga zeker je advies opvolgen!

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 224 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Katinka | 3 September 2020

Ik hoop dat het uitkomt wat ze gezien en verteld heeft❤️...zou fantastisch zijn!!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



José

Medium José
Carola | 3 September 2020

Lieve vrouw, wist wel duidelijk bepaalde dingen te benoemen. En daarnaast ook nog een lief opbeurend privé berichtje gekregen. Heel lief.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mina

Medium Mina
B. | 3 September 2020

Lieve Mina, bizar je noemt 2 data.., en ja hoor 2 september Komt uit. Echt bizar dit is al de 2e keer dat je data exact voorspelt.. echt ongelooflijk!

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Frida | 3 September 2020

Fijn gesprek,pikte de energie snel op en gaf duidelijke antwoorden. Bedankt voor je tip.

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Vivian | 2 September 2020

Blik vooruit heel fijn! Voorspellen!

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Monique | 2 September 2020

Een heel fijn en positief gesprek. Voel me beter..

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Nathalie | 2 September 2020

Wist direct hoe het zat.. zonder vragen te stellen.. typt zeer snel en zeer warme en lieve vrouw.. echte aanrader!!♥️

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Marieke | 1 September 2020

Ik kan nu weer verder. Ze heeft me hoop gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Mandy | 1 September 2020

Dankjewel weer topper! 😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Cindy | 31 Augustus 2020

Ze is zeer eerlijk, snel met antwoorden en echt verhelderend, ik voelde mij goed na ons gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Don | 31 Augustus 2020

snel en to the point

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Sheree | 30 Augustus 2020

Super fijn gesprek en ze vertelde me dingen wat ze niet kon weten want ik heb haar daar niets over verteld. Wou nog wel 1 iets weten maar toen was onze tijd op ik kom zeker nog een keer terug om met u te praten.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 267 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Jolanda | 30 Augustus 2020

Het was een zeer prettig gesprek, waar ik weer verder mee kan.

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Caroline | 30 Augustus 2020

Heel fijn gesprek, was wat verdrietig, maar voel me weer beter. Dankjewel voor je duidelijkheid en geruststelling. Blij mee!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Patricia | 30 Augustus 2020

Meer dan alleen een indruk van de situatie, ook een wijs en waardevol advies. Angelique heeft enorm inzicht in wat nodig is en weet dat op een positieve manier mee te geven.

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Therese | 30 Augustus 2020

Wat een mooie energie en mooie reading. Hij typt mooi snel en draait er niet om heen. Bedankt Daan 🙏🏻🦋🐴

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Johanna | 29 Augustus 2020

Lieve armando nu weet ik nog niet hoe of wat Ik jad wel 1 prive bericht verwacht zodat ik weet watte doen nu want nu weet ik nog niets Heel veel. Liefs j

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Pascale | 29 Augustus 2020

Uitzonderlijke dame ... kan heel vlug typen en inspelen op je vraag

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Massimo | 29 Augustus 2020

Duidelijk en snel

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Sophie | 29 Augustus 2020

Danku Emily❣️ Het was een eerlijk en ook wel confronterend gesprek gesprek in de mate vn zelfliefde.. En hoe ik m'n mindset moet veranderen! Dat ga ik zeker doen, nu ik weet en tips heb gekregen hoe t moet!! Ik heb er alle vertrouwen 🍀🙏🏽💕 Hij en i

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Ilse | 28 Augustus 2020

😇😇😇😇

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Patricia | 28 Augustus 2020

Mijn credits waren op, maar ik had nog lang door kunnen praten met Tonny. Wat een lieve dame en wat een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Patricia | 28 Augustus 2020

Wat een topper en wat een snelle antwoorden. Niet twijfelen en gewoon chatten met Pascale

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Chell | 27 Augustus 2020

Deborah is een hele aardig dame, die mij echt super goed heeft geholpen. Zij is super vriendelijk heeft een luisterend oor beantwoord al je vragen op een hele lieve manier. Deborah is echt een aanrader en echt een top dame!

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Hendrika

Medium Hendrika
Nancy | 26 Augustus 2020

Fijn gesprek ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Hendrika Start chat met Hendrika
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Charly | 26 Augustus 2020

Een heel open en fijn gesprek, ze begreep het en heeft me ook inzicht gegeven in deze situatie waar ik nu in zit. Empathisch en mooi

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Mandy | 26 Augustus 2020

Nico wist precies wat er speelde en geeft een ontzettend fijn gevoel. Met een grap en humor. Bedankt voor het fijne moment, en ik hoop dat alles uit gaat komen. Dan laat ik het zeker weten! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Fran | 25 Augustus 2020

Anje = de nagel op de kop! Ze komt snel met cruciale informatie, is duidelijk en communiceert vlot en warm. Ik was sterk onder de indruk van de juistheid van haar inzichten. Hartelijk dank Anje! Fran

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Udaya

Medium Udaya
Liset | 25 Augustus 2020

Udaya reageerde snel en heel liefdevol. Ze is rustig en zegt wat ze gaat doen. Lief mens!

Bekijk alle beoordelingen van Udaya Start chat met Udaya
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Josi

Medium Josi
S. | 25 Augustus 2020

Alle voorspellingen komen steeds uit!

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
M | 24 Augustus 2020

Topper! Weet het goed te benoemen! Met rake inzichten. Michelle is zeer zeker een aanrader! dank je Michelle XXX

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Julie | 23 Augustus 2020

Leuke warme vrouw ! Kan dingen goed aanvoelen ! Ik kom zeker bij haar terug ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Petra

Medium Petra
A. | 23 Augustus 2020

Dankuu Petra voor het invoelen voor mij en de mooie Reading! Zoveel duidelijkheid gemaakt en voel me rustig na ons gesprek! Je verdiend meer beoordelingen dan je nu staan hebt❤️ Je hebt de situatie goed aangevoeld.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Marloes | 23 Augustus 2020

Rune heeft mij gerust gesteld en de dingen goed aangevoeld. Ze typt snel, duidelijk en heeft al mijn vragen beantwoord. Ik kon daarna eindelijk goed in slaap vallen :)

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Annelies | 22 Augustus 2020

Alvast bedankt Peggy, was te laat om op een mooie manier ons gesprek af te sluiten. Ik hou je wel op de hoogte wat er verder gebeurt. Liefs en knuffel.

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Cindy | 20 Augustus 2020

Inzicht in waar ik aan moet werken.

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Joyce | 20 Augustus 2020

Selina biedt een luisterd oor, fijne & duidelijke adviezen. Zelfs een moment dat het antwoord op het zelfde moment kwam dat ik het wou vragen. Eerlijk & duidelijk♥️

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Petra

Medium Petra
D. | 20 Augustus 2020

Lieve Petra, Bedankt voor uw super mooie reading. Alle dingen die u over de situatie vertelt en over mij kloppen echt 100%. Duizend maal dank! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Renee | 19 Augustus 2020

Caroline is een zeer lieve vrouw. Ik zat met een lastige vraag, maar ze stelde me gerust door haar advies. Heel fijn. Dank je wel lieve Caroline <3 (Y)

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Frida | 19 Augustus 2020

Prima consult. Ik waardeer eerlijkheid enorm. X

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Anjo | 15 Augustus 2020

Mar is een bijzondere vrouw en we hadden meteen een klik. Ze heeft me een aantal vragen beantwoord waar ik mee zat en dat is wel speciaal. Dankjewel Mar en wie weet tot een volgende keer . Het staat in de sterren geschreven ,hahaha nu nog mijn leesbril vinden

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Nienke

Medium Nienke
Paula | 15 Augustus 2020

Hele mooie healing gehad.... super! Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Nienke Start chat met Nienke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
Frida | 15 Augustus 2020

Goed in kunnen voelen, ik denk dat ze op heel veel punten gelijk had.

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Herman

Medium Herman
Patricia | 13 Augustus 2020

Rustige, vriendelijke man. Neemt de tijd, voelt de dingen goed aan. Mooi gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Herman Start chat met Herman
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sylvano

Medium Sylvano
Patricia | 12 Augustus 2020

Wat is dit een ontzettende aardige, warme man. Als je om een positieve fibe verlegen zit, moet je zeker met Sylvano gaan chatten. En niet onbelangrijk, hij weet zeker wat rake dingen te vertellen.

Bekijk alle beoordelingen van Sylvano Start chat met Sylvano
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Maja

Medium Maja
D. | 12 Augustus 2020

Lieve Maja, Jammer dat we kort hebben gesproken, mijn credits waren helaas op!! Wilde eigenlijk nog veel meer weten.. Ik kom snel weer bij u terug! Dankuwel! 😘😘😘

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Dinja

Medium Dinja
Lia | 9 Augustus 2020

Voelt alles goed aan ben nu benieuwd naar de voorspelling 😊thanks je hoort me nog 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Dinja Start chat met Dinja
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Natasja | 4 Augustus 2020

Wat een toffe vrouw! Echt een aanrader ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Caitlin | 4 Augustus 2020

Goeie gesprekken met haar gehad. Ik mag haar heel graag!

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Ciske | 3 Augustus 2020

Wat een prachtmens is Richelle toch.Ze weet mij iedere keer op de goede manier te raken .Ze voelt me heel goed aan en geeft goede adviezen.Heel blij met haar.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Astrid | 3 Augustus 2020

Was een fijn gesprek met Natascha

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Monique | 31 Juli 2020

Marieke is intelligent, empathisch, lief en stelt de juiste vragen. En geeft goede adviezen! Heel veel hartjes voor Marieke!

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Michael | 28 Juli 2020

De vragen die ik stelde werden heel positief en vrolijk beantwoord met icoontjes dat vond ik heel grappig.en de antwoorden zal zich nog moeten uitwijzen bedankt Mireille.NAMESTE

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Jeanette | 28 Juli 2020

Super mooi gesprek met mooie inzichten! Kreeg er gewoon kippenvel van! Klopte zo erg, voelde me echt begrepen. Echt een aanrader! Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anjuli

Medium Anjuli
Stacey | 26 Juli 2020

Heel erg duidelijk en geeft veel infomatie. Ik was hier ontzetten blij mee

Bekijk alle beoordelingen van Anjuli Start chat met Anjuli
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Danny | 26 Juli 2020

Anita is heel erg goed in haar vak! Ze krijgt ontzettend veel informatie door en kijkt heel goed mee met waar je staat en wat naar je toekomt! Ze is een aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Jean-Pierre | 25 Juli 2020

Dag Lindsay, Hartelijk dank voor jouw advies. Het is een pittige klus. Vriendelijke groet, Jean-Pierre

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Dries | 25 Juli 2020

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Greet

Medium Greet
André | 25 Juli 2020

Was een aardige mevrouw die me helder en duidelijk alles goed vertelend en dat waardeer ik ga zo door

Bekijk alle beoordelingen van Greet Start chat met Greet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Zeliha

Medium Zeliha
S | 22 Juli 2020

Lief eerlijk voelt goed fijn chat ..goed bericht kom zeker terug 🍀💕 Sunce

Bekijk alle beoordelingen van Zeliha Start chat met Zeliha
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Shilpa

Medium Shilpa
Linda | 22 Juli 2020

Wow, wat een bijzonder gesprek wat heel diep ging. Zij opende mij ogen over mijzelf. En ik ben haar hier zo dankbaar voor. Echt waar. Dank je wel lieverd. Je bent echt een topper❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Shilpa Start chat met Shilpa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sylvia

Medium Sylvia
Fe | 22 Juli 2020

Sylvia is heel duidelijk en zegt t juiste dat het ook begrijpt en bewustwordt en er wat mee kan!! Danke je wel Sylvia voor dit fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Sylvia Start chat met Sylvia
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Corneline | 20 Juli 2020

Heel prettig en nuchter gesprek. Dankjewel voor het sparren.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Mandy | 19 Juli 2020

Wauw Lara wat een fijn gesprek en wat zat je er direct op. Precies zoals het is zonder je iets te zeggen. Heel erg bedankt voor mijn bevestiging en ik kom snel weer bij je terug! Liefs Mandy

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Amy

Medium Amy
Kiki | 14 Juli 2020

Erg mooi consult zeer duidelijk erg blij mee

Bekijk alle beoordelingen van Amy Start chat met Amy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
S | 12 Juli 2020

Zeer lief behulpzaam weet erg goed wat speelt ...❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Nicolette | 8 Juli 2020

Thérèse heeft mij goede adviezen gegeven hoe met een situatie om te gaan. Zij typt zeer snel wat, de chat erg ten goede komt. :)

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Renate | 7 Juli 2020

Heel erg bedankt voor de inzichten, je hebt me enorm geholpen en je neemt echt de tijd! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Liselot

Medium Liselot
Samantha | 4 Juli 2020

Fijn gesprek gehad, zowel antwoord op de vraag die ik stelde als op het gesprek over dierbare. Bedankt voor het fijne gesprek 😘

Bekijk alle beoordelingen van Liselot Start chat met Liselot
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Nicolette | 3 Juli 2020

Blij met de chat met Margy. Voelde de situatie goed aan en was ‘to the point’ Ze stelde me daardoor gerust. Dankjewel Margy

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Frida | 30 Juni 2020

Ander antwoord dan bij een eerder geraadpleegd medium. Maar ze wist zo haar fijn uit te leggen hoe het zit en wat er aan de hand is dat ik van binnen voel; ja, dit is juist! Dankjewel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Stefanie

Medium Stefanie
Richard | 28 Juni 2020

Duidelijk en direct antwoord op mijn vragen

Bekijk alle beoordelingen van Stefanie Start chat met Stefanie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Lyanne | 27 Juni 2020

Warme liefdevolle, vrouw , heel veel wijsheid, die helderheid geeft, waardoor je zelf bewustere keuzes kunt maken

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Corneline | 24 Juni 2020

Kort maar bevredigend gesprek! Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Karin

Medium Karin
Christel | 23 Juni 2020

Erg duidelijk antwoord, dat geeft rust! Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Karin Start chat met Karin
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Anne | 22 Juni 2020

Een mooi antwoord op mijn vraag . Het heeft wel iets van mijn twijfel weg genomen en dat ik op mijn hoede moet blijven . Dank voor je mooie antwoord hier kan ik wat mee

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Anoniem | 21 Juni 2020

Gina is vlot met antwoord geven, geen lange verhalen, kort maar duidelijk, heel vriendelijk ook !

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Frederique | 21 Juni 2020

Dat ik mij rustiger en begrepen voel

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Ingrid | 20 Juni 2020

Bevestigt, wat ik al dacht. Weet wat er speelt. Had gehoopt dat hij kon vertellen dat het goed komt voor langere tijd, maar zegt eerlijk wat hij ziet. Ziet er gunstig uit, maar ook dat je eigen keuzes ook toekomst bepalen en visie verandert.. afwachten dus.. maar wat

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Danny | 17 Juni 2020

Yve was weer zeer concreet in haar antwoorden! Altijd weet ze precies het juiste te zeggen en ook is ze daarbij goudeerlijk waar je wat aan hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 451 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Natasja | 17 Juni 2020

Wat een superlieve topvrouw! Echt een aanrader 🤗😘

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Els

Medium Els
Marlies | 15 Juni 2020

Goede duidelijke antwoorden en snel.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
Sandy | 15 Juni 2020

Ik voelde veel liefde en begrepen. Ze is een lief engeltje, zeker goede tips en aansturing gegeven binnen een paar minuten. Danki lieve schat

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Els | 8 Juni 2020

Hallo Cangul, Sorry dat ik jou nog niet bedankt heb voor dit mooie chat gesprek. Ik heb weer antwoorden gekregen en mooie boodschappen ontvangen. Je ben t heel duidelijk in de jouw antwoorden. Dank en heel veel succes verder Groetjes Els

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Kiki | 30 Mei 2020

Zeer vriendelijk man, voel me er goed bij wat hij gedaan heeft

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Annelies | 29 Mei 2020

Dankjewel Petra! Momenteel vind ik geen andere woorden...Die laatste zin: hij en ik weten dat, dat niet klopt. Maar het gemis zit diep en daardoor ook het verdriet voor mij en het is niet altijd eenvoudig om dat helder te zien als je afgesneden bent van elkaar. Denk dat

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Steffie | 22 Mei 2020

In mijn manier van denken, de negatieve dingen omzetten naar het positieve. Esther is top!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Pablo

Medium Pablo
Yvonne | 21 Mei 2020

Zuiver, helder en duidelijk medium. Geeft goed advies op praktische zaken, maar ook vragen over bewustzijn en de ziel zijn te stellen. Weet veel! Diepgaand consult mogen ervaren. Absolute aanrader. Kom zeker nog eens terug.

Bekijk alle beoordelingen van Pablo Start chat met Pablo
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Michaël | 17 Mei 2020

Was een fijn en goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Debbie | 13 Mei 2020

Zeer duidelijke antwoorden. Duidelijk inzicht in de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Maureen | 10 Mei 2020

Chantal sinds lange tijd weer gesproken. Heel fijn gesprek! Ze voelt mijn situatie zoals die is op dit moment goed aan zonder dat ik ook maar iets hoefde te zeggen. Alles klopte. Ze gaf me mooie boodschappen en antwoorden en veel vertrouwen. Lieve en zuivere vrouw. H

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Janice | 10 Mei 2020

Jamie voelt precies aan wat er speelt en welke tools ik nodig heb om hier door heen te komen. Ze antwoord snel en uitgebreid. Daarnaast is ze ontzettend lief en begripvol. Ik zal zeker weer contact met haar opnemen. Liefs Janice

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Stefan | 8 Mei 2020

Kreeg goede antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Armanda

Medium Armanda
A. | 5 Maart 2020

Ontzettende lieve meid! Zei hetzelfde als de andere consulenten! Het heeft me weer een bevestiging en vertrouwen gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Armanda Start chat met Armanda
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Annoniem | 1 Maart 2020

Marco was echt to the point! Correcte beschrijvingen gegeven! Nu wachten of het uitkomt!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Ans | 26 Januari 2020

Een aantal dingen hebben zich opgelost. Dat ik een slimme meid ben( wist ik al) niet stil kan zitten en mijn knieblessure, dat ik de dingen te zwaar neem in het leven.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Marije | 14 Januari 2020

Zeer lieve mevrouw die me lieve helpende woorden heeft toegesproken

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Mary

Medium Mary
R. | 5 Januari 2020

Het antwoord en gespreksverslag van Mary beoordeel ik met dat ik mij serieus genomen voel, empathisch, en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze neemt echt moeite om mij een goed antwoord te schrijven. Pluim. Ik weet niet wanneer maar ik zou best nog een keer bij h

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Top