Reviews Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten

59,360 reviews

5 sterren op basis van 59,360 reviews

8.8 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

Ze wist precies hoe het zat. Maakte het niet groter of kleiner, en wist spijker op de kop te slaan. Toppertje

Marjolein | 14 Juni 2024

8.8 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

9.5 Gemiddelde beoordeling

652 Beoordelingen

Altijd fijn en zuiver in gesprek met Mieke.

Haidi | 14 Juni 2024

9.5 Gemiddelde beoordeling

652 Beoordelingen

9.7 Gemiddelde beoordeling

530 Beoordelingen

Ik spreek Rianna al een hele poos. Telkens weer weet zij de spijker op zijn kop te slaan! Ook wat Rianna zegt, komt uit, kippenvel… Daarnaast is Rianna een hartelijke, lieve, warme vrouw, een aanrader!! ♥️♥️

Belinda | 13 Juni 2024

9.7 Gemiddelde beoordeling

530 Beoordelingen

9.6 Gemiddelde beoordeling

871 Beoordelingen

Cindy is oprecht. Een lieve en warme vrouw. xxxx

Bea | 13 Juni 2024

9.6 Gemiddelde beoordeling

871 Beoordelingen

9.4 Gemiddelde beoordeling

700 Beoordelingen

Erg fijn gesprek. Sonja heeft alle geduld voor me genomen. Dank je wel 😘

Marjolein | 13 Juni 2024

9.4 Gemiddelde beoordeling

700 Beoordelingen

8 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

Goede reading! Knap hoe je dingen aanvoelt. Dankjewel.

Anu | 13 Juni 2024

8 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

9.5 Gemiddelde beoordeling

912 Beoordelingen

Het is altijd fijn en duidelijk met Yve! 😍

Maria | 13 Juni 2024

9.5 Gemiddelde beoordeling

912 Beoordelingen

9.8 Gemiddelde beoordeling

505 Beoordelingen

Snel antwoord op m’n vraag: toekomst algemeen. De 10 punten zijn goed besteed. Dank voor het perspectief.

Marita | 13 Juni 2024

9.8 Gemiddelde beoordeling

505 Beoordelingen

9.8 Gemiddelde beoordeling

1606 Beoordelingen

Gesprekken nagelezen van enkele maanden geleden. Het verloopt zoals Sabine toen voorspeld heeft. Had het stiekem een beetje anders gehoopt, maar toch had ze weer gelijk ❤️ dit maakt het vertrouwen in haar alleen maar groter. Mijn grote steun en licht puntje in moeil

Jolien | 13 Juni 2024

9.8 Gemiddelde beoordeling

1606 Beoordelingen

10 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

Ik vroeg 1 ding in het algemeen. En er kwam een omschrijving van iemand die precies klopte! Mijn gevoel zat ook zeker goed. Na wat deze beste man allemaal zei! Een aanrader. Werkelijk waar een aanrader! Ik laat je het nog weten hoe het allemaal verder is gegaan. Nogmaal

Canilo | 13 Juni 2024

10 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

footer.top