Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

36953 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Hermina

Medium Hermina
Hannelore | 30 Juni 2022

Voelt meteen de persoon in kwestie aan! Wil je bedanken voor de rake reading en de wake up call x

Bekijk alle beoordelingen van Hermina Start chat met Hermina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Hannelore | 30 Juni 2022

Janine is top! Typt zeer snel en voelt alles correct aan. Geeft voorspellingen en draait er geen doekjes omheen. Gewoon een aanrader en brengt je een enorm inzicht! X

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 104 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Hannelore | 30 Juni 2022

Zo zuiver, voelt meteen in. Je hebt me zo hard geholpen met je wijze woorden en raad. Was als een spiegel voor me. Ik voel me sterker door jou! Waarvoor zo’n grote dank. 🙏🏻x

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Cindy | 30 Juni 2022

Hey Nicky bedankt om je privé berichtje deed deugd maar ik weet nemeer wat te denken . Denk ik hem voorgoed kwijt ben Jou steun deed goed . Stel mij steeds de vraag wa houd hem tegen

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 287 beoordelingen



Niruyan

Medium Niruyan
Stephanie | 30 Juni 2022

Heel prettig gesprek. Meteen to the point zonder extra vragen te stellen. Ook snel reactie. Duidelijke antwoorden waar ik echt iets mee kan. Heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Niruyan Start chat met Niruyan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 170 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Bella | 30 Juni 2022

Geen vraag is jou te gek Kitty ❤️ Bedankt voor de bevestigingen!

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Rianne | 30 Juni 2022

Bevestiging van dingen die ik diep van binnen al wist maar niet durfden te geloven. Dankjewel voor de uitleg en tips!

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 437 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Ann | 30 Juni 2022

Dankjewel lieverd voor je chat. Altijd rustgevende

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 304 beoordelingen



Nanda

Medium Nanda
Yura | 30 Juni 2022

Zo fijn, lieve vrouw!

Bekijk alle beoordelingen van Nanda Start chat met Nanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Kirsten | 30 Juni 2022

Lieverd sorry ik kon echt maar even kort praten maar voelde me zo niet goed. Ik had echt even je hulp nodig. Klopte weer van geen kant en ik heb dan even jou bevesteging nodig. Ik dacht echt dit ligt aan mij.. zo raar hoe hij ineens deed of hij is gewoon zo en ik zag

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Bella | 30 Juni 2022

Dag lieve Krista, hierbij een beoordeling over meerdere gesprekken met jou. Ik kan het waarderen dat je geduldig bent, je legt zaken goed uit waardoor vervolgvragen niet altijd nodig zijn, je ziet dingen helder en ondanks dat je niet met “tijd” werkt kan

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



Bibi

Medium Bibi
Bella | 30 Juni 2022

Lieve Bibi, Hierbij een beoordeling over inmiddels meerdere consulten van jou. Jij blijft bij jouw eerdere uitspraken, jij bent duidelijk en geen enkele vraag is jou te gek. Het spannende moet nog komen, jouw voorspelling. Ik moest net aan jou denken, dat ik gisteren

Bekijk alle beoordelingen van Bibi Start chat met Bibi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Sandra | 30 Juni 2022

Lieve Rianna , Weer super bedankt! Zo fijn💗😍 Waar kan ik jou email vinden? Stuur je die dan naar mijn persoonlijke email...?want ik kan bij mijn account geen mailbox vinden.📬😂 Liefssssss🙏🌻🌿😍

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 241 beoordelingen



Gladys

Medium Gladys
Romy | 30 Juni 2022

Bedankt voor je tijd! Heeft me weer een goed gevoel gegeven

Bekijk alle beoordelingen van Gladys Start chat met Gladys
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Anoniem | 30 Juni 2022

Als dat moest kunnen hè !

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 144 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Miranda | 30 Juni 2022

Luisterend oor. Geef vertrouwen.

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 329 beoordelingen



Liset

Medium Liset
Sarah | 30 Juni 2022

Dank je wel weer lieverd voor de fijne gesprekken. Kan echt niet wachten tot het zover is. Wou je gewoon nog eens bedanken voor je geduld en mooie woorden. Ik ben zo benieuwd naar de voorspellingen❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 327 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Stefanye | 30 Juni 2022

Een fijn gesprek gehad met Emily.. Ze is eerlijk en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Lanisha | 30 Juni 2022

Altijd fijn om duidelijkheid op mijn antwoorden te krijgen… dat ik ook nog meer op mijn eigen gevoel kan vertrouwen🙏🍀

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 400 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Lily | 30 Juni 2022

Ze is niet vriendelijk !!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 130 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Heidi | 30 Juni 2022

Zeer aangenaam gesprek gehad. Veel duidelijkheid gekregen. Bedankt Mieke

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Xaviera | 30 Juni 2022

Bedankt 🙏 ik hoop dat u voorspelling wel uit zal komen. Maar zal vertrouwen hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 352 beoordelingen



Vanessa

Medium Vanessa
Monique | 30 Juni 2022

Nadat mijn vorige voorspellingen zijn uitgekomen. Vond ik dat het weer tijd was voor een nieuwe reading. Ze benoemde de dingen weer mooi. En het was prachtig dat mijn overleden vader ook kwam.

Bekijk alle beoordelingen van Vanessa Start chat met Vanessa
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Anouschka

Medium Anouschka
Susanne | 30 Juni 2022

Ik spreek Anouschka nu al een poosje.. ze voelt het goed aan, met de voorspellingen nog wat geduld hebben maar ik vertrouw er op.. . Ze is altijd even vriendelijk en respectvol naar mij toe. Fijne vrouw🙏

Bekijk alle beoordelingen van Anouschka Start chat met Anouschka
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
D | 29 Juni 2022

Lieve Angelique, Bedankt voor je mailtje van de vorige keer en deze keer 🙏 soms neemt mijn onzekerheid het even volledig over en slaat de paniek toe.😣 Je woorden stellen met gerust en geven me vertrouwen. 🍀🙏❤️ ik zal mijn aandacht richten op mijzelf e

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1419 beoordelingen



Rolita

Medium Rolita
Annet | 29 Juni 2022

Rolita heel erg bedankt voor je antwoord, ik ben er heel blij mee. Rolita beantwoord echt de vraag waarop je antwoord wil hebben. Dit is de eerste keer dat ik per email een vraag heb gesteld. En ik heb meteen de tweede vraag al gesteld en ik ben heel erg benieuwd naa

Bekijk alle beoordelingen van Rolita Start chat met Rolita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Christel | 29 Juni 2022

Super , goede uitleg , reageert snel

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Lida | 29 Juni 2022

Blij!! Supergoed is Tony, goed invoelen en voorstellingen kloppen altijd! Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 159 beoordelingen



René

Medium René
Jessica | 29 Juni 2022

Mooi gesprek gehad met René Voor mij heel waardevol

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
D | 29 Juni 2022

Lieve Tanja, via deze weg wil ik je bedanken voor je prive berichtje en belangstelling, heel lief!🥰 Hoop dat met jou alles goed gaat?!🍀🙏 Met mij gaat verder alles goed alleen wat id war ivm een situatie met een man 😕 heb nog steeds regelmatig last van mn

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 148 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Nvt | 29 Juni 2022

Lieve Mario, heel erg bedankt voor je heldere mail weer. Ik herken het zo erg wat je schrijft dat ik het een beetje tegenhoud, voelt nog wat onwennig voor me en ben toch wel voorzichtiger geworden met m'n hart. Maar het is een lieve jongen en probeer er toch wel

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Senay

Medium Senay
Janice | 29 Juni 2022

Ik spreek Senay nu al bijna een half jaar. Ze weet elke keer de juiste adviezen te geven. Ik ben erg blij met haar!

Bekijk alle beoordelingen van Senay Start chat met Senay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Simone | 29 Juni 2022

Ohhhh daar was ik weer., al zolang met hetzelfde onderwerp..en ze blijft toch altijd zo geduldig en lief.... Dus jij zou zeggen een andere man die kan mij liefde geven..., Helaas kon ik je laatste zij niet meer lezen hoe Robin (meneer) zich nu voelt :( ?? Ik ga je ad

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 916 beoordelingen



Mariet

Medium Mariet
Bea | 29 Juni 2022

Mariet, dank je wel voor de Reading, ook al is het niet fijn om te horen. Je hebt het goed gedaan en je bent een hele lieve vrouw. Liefs Bea

Bekijk alle beoordelingen van Mariet Start chat met Mariet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Susan | 29 Juni 2022

Hallo Bert, Er ging iets mis met de verbinding.. ik probeerde je nog te bereiken maar je was alweer weg, zou je me alleen nog kunnen vertellen wat u door kreeg? 😅

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 209 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Melissa | 29 Juni 2022

Mijn lieve engel wat zou ik doen zonder jouw. Je zegt de juiste dingen zoals ze zijn waarmee je mij altijd terug die kracht geeft om door te gaan. Dank je lieve schat ben je zo dankbaar 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 300 beoordelingen



Shaneqa

Medium Shaneqa
Marion | 29 Juni 2022

Ze is een toppertje ! Heb haar al veel benadert en ze voelt dingen goed aan !

Bekijk alle beoordelingen van Shaneqa Start chat met Shaneqa
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 101 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Rojaan | 29 Juni 2022

Lieve Alexandra. Ik ben ontzettend blij na ons gesprek! Je hebt echt mijn leven heel erg veranderd en van mijn Zoontje ook. Elke keer als ik je spreek word ik erg rustig en gerustgesteld

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 389 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Gency | 29 Juni 2022

Simon weet de siruatie zeer goed en Kan goed advise geven. Zeker aanrader !

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 327 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Anoniem | 29 Juni 2022

Was fijn wat uitleg ,maar het laatste heb ik niet meegekregen

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 232 beoordelingen



Elke

Medium Elke
Meta | 29 Juni 2022

Bedankt Elke!! Waardevolle info heb ik kan je gekregen. Je hebt me gerustgesteld! Je type snel en het klopt wat je zegt! X

Bekijk alle beoordelingen van Elke Start chat met Elke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Romy

Medium Romy
M | 28 Juni 2022

DE BESTE! Ik chat nu 2 jaar geregeld met Romy, ze heeft steeds goed gezien wat er zou gebeuren. Ik had de moed bijna opgegeven, Romy niet, dat hielp me 2 jaar te vertrouwen op wat ze zei. NU is alles uitgekomen zoals ze voorspelde! Dank je lieve Romy! Spreek je snel

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Alex | 28 Juni 2022

ester je bent en blijft een topper bedankt weer :)

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 355 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Kirsten | 28 Juni 2022

Dankjewel lieverd voor je uitleg. Ik was nog benieuwd waneer hij me zal contacten.. of ik zelf wat moet sturen of echt de bal bij hem moet laten. En t enige wat ik nog wilde weten is of er niemand anders is bij hem dat dat ook een rede is dat die het daarom afkapte.

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Babs | 28 Juni 2022

Suzanne, kei bedankt voor de email consult. Ik heb meer antwoorden gekregen als verwacht, en alles wat je benoemde over mijn verleden klopt! Ook jouw gevoel over hoe ik mijzelf momenteel voel klopt ook! Geweldig dat jij dit kan! Ik heb eerder een gewone consult met j

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 100 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Anoniem | 28 Juni 2022

Eerlijke uitspraak

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
F | 28 Juni 2022

Lieve Ingrid Ana bedankt weer voor u reading en steun fijn dat ik u alles kan vragen zonder mij geoordeeld te voelen en dat u ook eerlijk antwoord geeft en de situatie zo goed kan voelen.ik kom.gauw weer bij u tot snel.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 225 beoordelingen



Rachella

Medium Rachella
Willeke | 28 Juni 2022

Rachella luistert met aandacht en heeft passend advies. Ze is een fijne gesprekspartner ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Rachella Start chat met Rachella
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Lysbeth

Medium Lysbeth
Jessy | 28 Juni 2022

Dank je wel. spijtig dat de tijd terug vlug voorbij was. kon je niet meer bedanken voor ons gesprek. Ik zit nog wel een twijfel dat ik niet meer kon lezen door de tijd dat gestopt. Maar ik hoop dat mijn wens mag uitkomen. Heb teveel meegemaakt van verdriet en pijn in

Bekijk alle beoordelingen van Lysbeth Start chat met Lysbeth
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 547 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Daniee | 28 Juni 2022

Heel fijn gesprek gehad. Echt een aanrader. Lief, rustig en vertrouwd.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Sandra | 28 Juni 2022

Mooie antwoorden waar ik mee verder kan op de vragen in mijn email consult. Minet weet altijd precies het juiste te zeggen. Ontzettend liefdevolle vrouw die je echt op weg helpt. Weet je het even niet meer. Raadpleeg Minet. Zij helpt je zeker verder.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 186 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Kathleen | 28 Juni 2022

Heel fijn consult. Voelt vertrouwd aan. Een echte aanrader . Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Bianca | 28 Juni 2022

Ik vond het een fijn en duidelijk gesprek met Ton. Hij heeft me goed geholpen met mijn vragen. Nu kan ik weer slapen. Dankjewel Ton voor jou Antwoorden. Liefs Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 562 beoordelingen



Wilma

Medium Wilma
Sabita | 27 Juni 2022

Wilma heeft kaarten voor mij getrokken en haar kaarten klopten over mijn stemming. Wilma, bedankt voor je prive bericht. Je hebt gelijk. Je voelde mijn energie heel goed aan. Bedankt voor je adviezen. Hier werk ik aan. Je bent een aanwinst hier op Mediumchat en ik ra

Bekijk alle beoordelingen van Wilma Start chat met Wilma
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Kelsey | 27 Juni 2022

Ik vondt haar echt heel goed heel fijn zeker wil ik haar vaker spreken voelde me na een gesprek van 13 min heel stuk beter en dankbaar dat ik met haar heb mogen communiceren

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
S. | 27 Juni 2022

Dag lieve Sonja, Wat ben jij verdomd goed zeg! Ook je in je tijd wat je aangeeft dat het uitkomt, komt daadwerkelijk ook 110% uit! Nu ben ik bang dat alles wat je steeds ziet, uit gaat komen. Jij bent xo enggg.....Mensen, ik raad Sonja echt aan! Kort, krachtig en dir

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 388 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Teunie | 27 Juni 2022

Dankje wel lieverd top ben je. Kan niet anders zeggen super medium dikke kus

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Sabah | 27 Juni 2022

Dankjewel lieve Dirkje Voor je heerlijk energie en je fijne gesprek. Het heeft me echt goed gedaan. En je advies om met positieve energie bezig te zijn. Doe ik zeker. Het voelt ook goed en heerlijk. Super bedankt. Tot gauw liefs Sabah

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Margot | 27 Juni 2022

Jammer dat de verbinding werd verbroken.. bedankt voor de mooie reading😇💖🙏 ik hoop dat je mijn laatste vragen nog zou willen beantwoorden in een pb. Hoop dat deze voorspellingen uitkomen de komende tijd!🙏💖Tot snel, Armando🤗😘

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 202 beoordelingen



Ornella

Medium Ornella
Dm | 27 Juni 2022

Zeer heldere voelend en op super hoog diep niveau! Maar ook een lieve vrouw, die met je mee leeft. Dankjewel Ornella 💐🌹❤️

Bekijk alle beoordelingen van Ornella Start chat met Ornella
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Heidi | 27 Juni 2022

Yve is duidelijk en typt snel. Mijn consult was eigenlijk te kort kom nog een keer bij Yve terug

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 686 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
S | 27 Juni 2022

Heel fijn gesproken, dankjewel weer! Jammer dat ik het laatste niet meer heb kunnen lezen wat je schreef. Ik hoop echt dat het weer goed komt. Liefs, Sabine

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 340 beoordelingen



Mara

Medium Mara
Jasinta | 27 Juni 2022

Stukje zekerheid gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Mara Start chat met Mara
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Quynh | 26 Juni 2022

Bedankt voor het gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Marcel | 26 Juni 2022

Ik heb gevraagd over de komende tijd kwa ontwikkeling en is beantwoordt. Nu kijken hoe het proces gaat verlopen. Bedankt!!

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Nadia | 26 Juni 2022

Dankjewel voor de mooie inzichten , luisterend oor ! Gewoon om er te zijn zonder oordeel . Heel dankbaar voor Laura , je doet het meer dan goed . 🙏💛

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 85 beoordelingen



Denise

Medium Denise
J | 26 Juni 2022

Hi!!! Ik zit op het terras, ben over een uur weer thuis. Zou je een tijd in je agenda kunnen zetten dat ik daar 5 minuten vanaf haal? Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 677 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Jessica | 26 Juni 2022

Editha is heel goed Geef me nog meer kracht Dat ik op de juiste weg ben Erg waardevol voor me Bedankt Editha

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 351 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Anjo | 26 Juni 2022

Sandy is zeer vriendelijk en toch ook precies in haar woorden

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 284 beoordelingen



An

Medium An
Carmen | 26 Juni 2022

Bedankt lieve An, idd nu loslaten en accepteren al doet t zoveel pijn. en kids nog daar komen omdat ze hun vader ook nodig hebbn en van houden . vooruit blijfen gaan en idd niet in blijfen hangen en verwerken. Lieve groet

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Maureen | 26 Juni 2022

Echt grappig dat je zei dat ik voor genoeg popcorn moest zorgen want er gaat genoeg gebeuren. Ik zeg dat altijd als dingen spannend worden 🤣. Bedankt voor je gesprekken je bent echt een heel lief mens 🥰

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 200 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Esmeralda | 26 Juni 2022

Zo even gelijk jou een review geven… Wat een heerlijk gesprek was dit weer 😃 We spreken elkaar al een tijdje en ik zie veel dingen uitkomen, wat je mij hebt mogen doorgeven 🙏🏼 Erg leuk en mooi ❤️ Ik geniet er gewoon van. Zo fijn gevoel… voo

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Anne | 26 Juni 2022

Fijn en gemoedelijk gesprek! Ben heel benieuwd of uitkomt wat je me verteld hebt. Geeft rust! Dankje.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 273 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Mandy | 26 Juni 2022

Super dankje wel :)

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Mary | 26 Juni 2022

Heel fijn gesprek, met een lach. Kon wel uren door kletsen hihi Ondanks heeft ze mij een verlichting gegeven tijdens de chat. Mijn gevoel is bevestigd. Ik spreek je gauw weer lief ☺️☯️😘🙏🌹 Don t 4 get IT .... Liefs Mary Hehalatu 🌹😘🌹

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Senna | 26 Juni 2022

Ik vond het een prettig gesprek, bedankt Barbara! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 519 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Rosa | 25 Juni 2022

Lief en fijn om mee te praten! Erg duidelijk ook, een topper ben je! Liefs🌹

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Priscilla

Medium Priscilla
ELLEN | 25 Juni 2022

Was een zeer goed gesprek!!!

Bekijk alle beoordelingen van Priscilla Start chat met Priscilla
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Samantha | 25 Juni 2022

Dankjewel karen. Ik hou hoop dat focussen op mezelf doe ik al. Het komt goed xx❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Ryan | 25 Juni 2022

Andrea is een topper! Ze heeft de gave om gedetailleerd lezing te geven. dmv naam en foto. Ik heb enorm veel steun en hulp gehad dankzij Andrea. alles is uitgekomen wat zij mij heeft verteld.

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 137 beoordelingen



May

Medium May
Ines | 24 Juni 2022

Deze vrouw❤️

Bekijk alle beoordelingen van May Start chat met May
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



José

Medium José
Danny | 24 Juni 2022

Wauw, wat een fijn gesprek met waardevolle adviezen. Hoe alles ook gaat lopen, ik kan het nu in ieder geval beter aan. Dank je José, je bent echt bijzonder!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Tatiana | 24 Juni 2022

Zo lief is ze! En zo eerlijk! Ze voelt heel erg goed aan echt een warme vrouw! Aan Henny heb je echt wat. Ik kom je zeker weer opzoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Marlinda | 24 Juni 2022

Hey nog even over de mail wil graag nog weten wat voor plannen hij dit weekend zal hebben😊 dankjewel voor dit alvast x

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 160 beoordelingen



Chasny

Medium Chasny
Stephanie | 24 Juni 2022

Lieverd je bent een topper! Zeker een aanwinst voor mc ♥️ Je ziet dingen heel duidelijk en geeft snel antwoord! Ik kom zeker nog bij je terug♥️🍀

Bekijk alle beoordelingen van Chasny Start chat met Chasny
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Haidi

Medium Haidi
Petra | 23 Juni 2022

Ik heb een fijn gesprek met Haidi. Ik kon mijn zin niet afmaken, ik wilde nog zeggen dat je op You-Tube kan kijken onder zijn naam, het dateert uit 1976. Haidi is een echte aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Haidi Start chat met Haidi
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Ann | 23 Juni 2022

Dankjewel lieverd voor chat.

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 198 beoordelingen



Stephan

Medium Stephan
Liliane | 23 Juni 2022

Ben benieuwd of het gaat uitkomen wat hij mij gezegt heeft een fijn en eerlijk gesprek gehad met Stephan

Bekijk alle beoordelingen van Stephan Start chat met Stephan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Lorena

Medium Lorena
Angela | 23 Juni 2022

Dank je wel lieve Lorena, voor je mooie woorden en mijn mannie aan te voelen heeft me gerust gesteld mijn dank hier voor liefs Angela

Bekijk alle beoordelingen van Lorena Start chat met Lorena
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Miranda | 23 Juni 2022

Met veel begrip, aandacht, luisterde goed naar me en duidelijke antwoorden. Heel vriendelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
L. | 22 Juni 2022

Dank je wel lieverd ❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



Nikita

Medium Nikita
José | 22 Juni 2022

Leuk gesprek hopelijk komt het uit.

Bekijk alle beoordelingen van Nikita Start chat met Nikita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Jessica | 22 Juni 2022

Laura wist alles heel goed te vertellen Wat ik zelf al vermoeden Wist ze te omschrijven Bedankt Laura Credits waren op maar kom zeker nog eens terug bij je

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Astrid | 22 Juni 2022

Ik ben weer helemaal bij. Door Anissa! Zij houdt mij op de hoogte wat er speelt. Zo fijn om met haar te praten . Echt een aanrader! Dank je wel Anissa

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 170 beoordelingen



Marina

Medium Marina
La | 22 Juni 2022

Dankjewel voor het kijken Marina 💕💕 gelukkig zag je reactie komen,. ik dacht dat het klaar was fijne zonnige dag toegewenst 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Marina Start chat met Marina
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 150 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Carine | 22 Juni 2022

Voelt het allemaal heel goed aan! Draait niet rond de pot

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Elles | 22 Juni 2022

Luisterd goed en voelt goed aan heeft mij weer met beide benen op de grond gezet. Dankje wel ♡

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Isabelle

Medium Isabelle
Anne | 21 Juni 2022

Een fijn en duidelijk gesprek gehad. En ook tips gekregen om mee aan de slag te gaan. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Isabelle Start chat met Isabelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Rene | 21 Juni 2022

Ze was on point! Thnx again !

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Elles | 21 Juni 2022

Super bedankt Ann! Heel fijn consult! Echt een aanrader! Ik werd gestoord en kon jammer genoeg niet meer verder chatten.. ik kom zeker nog een keer terug. Bedankt voor je lieve privé berichtje😅

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Tink

Medium Tink
Jeni | 21 Juni 2022

Heel goeie start.. maar had weinig credit om echt een gesprek met haar te hebben. Zal zwz weer contact net haar hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Tink Start chat met Tink
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Anoniem | 21 Juni 2022

Deze dame verdient meer dan 5sterren super goed !! En ik moet zeggen heb mijn gidsen al meermaals bedankt hoor dus jou ook 😍😍 Fijne week verder

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 220 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Astrid | 20 Juni 2022

Dank je wel Angie!

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 304 beoordelingen



Antina

Medium Antina
Angela | 20 Juni 2022

lief mens dank voor gesprek metje Antina

Bekijk alle beoordelingen van Antina Start chat met Antina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Rosa | 20 Juni 2022

Fijn om mee te praten en zeer lief! Liefs 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Mmhgsievers1968 | 20 Juni 2022

Ik wil Gerdie nog bedanken voor de extra mail die ze me heeft gestuurd. Ik vind het alleen Moeilijk dat Gerdie best wel negatieve antwoorden voor me heeft terwijl Gladys hele positieve reacties me heeft gegeven dus ik weet nu eigenlijk niet wat de waarheid is

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Annemarie | 19 Juni 2022

Monica voelt het goed aan en geeft mij vertrouwen! Dankjewel kon ik net niet zeggen dus bijdeze

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Raymond

Medium Raymond
Ashvant | 19 Juni 2022

Dank je wel Ray, je bent een goed persoon.

Bekijk alle beoordelingen van Raymond Start chat met Raymond
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 209 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Meike | 19 Juni 2022

Hee Mar, dank je wel voor je bericht na ons te korte gesprek. Credits op. Ik voel wat je zegt en weet dat wat je zegt klopt. Hij wil me idd niet laten gaan en hij heeft ( veel ) op te lossen. Ik heb lang stilgestaan hierdoor. Ik laat alles stromen en ga voor mezelf &

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Nele

Medium Nele
Ellen | 19 Juni 2022

The best ❤️ Dank je wel Nele

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
M.e | 19 Juni 2022

was er erg blij mee

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 187 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Christel | 18 Juni 2022

Dank je wel ❤️ was een goed en eerlijk consult.. toch mijn gevoel bevestigd. Nu het nog toepassen ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Anne | 18 Juni 2022

Aangespoord om de stap te zetten en voor mezelf te kiezen. Ik heb een trap onder mijn achterste nodig en Marja heeft al een duwtje gegeven maar het blijft moeilijk!

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Doré

Medium Doré
Inez | 18 Juni 2022

Super fijn gesprek. Een goede sfeer en de antwoorden waren glashelder. Maar ook gelaagd en het heeft me dingen geleerd over spiritualiteit. Kortom: Top!

Bekijk alle beoordelingen van Doré Start chat met Doré
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Mona Liza

Medium Mona Liza
Charlotte | 17 Juni 2022

Lieverd de verbinding was verbroken nog nooit meegemaakt hier ... Zeer vervelend maar heb het toch nog kunnen lezen .... Alles wat je zei klopte gewoon !!! Alsof je hem kent ..... Dus je bent een topper ! Ik probeer toch nog bij je terug te komen om ons gesprek af te

Bekijk alle beoordelingen van Mona Liza Start chat met Mona Liza
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Nathalie | 17 Juni 2022

Dank je wel weer even om dit weer even helder te maken voor me....elke weer als ik het even niet meer weet Enne je weet al waar ik me op ga storten 😂😂. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 179 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Claudia | 16 Juni 2022

u voelde de situatie onwaarschijnlijk goed aan, zonder dat ik iets van info gaf, enkel op basis van een vraagje. Heel duidelijke informatie, advies en toekomstperspectief, heel hartelijk dank !

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Yvonne | 16 Juni 2022

Heel fijn, begripvol en verhelderend gesprek gehad met Carmen!

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Milena | 16 Juni 2022

Voelde goed aan, luisterend oor, gaf goed advies, topper

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Jade

Medium Jade
Anoniem | 16 Juni 2022

Klopt zeker ! Dat van dat masker

Bekijk alle beoordelingen van Jade Start chat met Jade
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Marleen | 15 Juni 2022

Weer een goed gevoel aan ons gesprek over gehouden... Hans blijft op een rustige manier bij zijn standpunt en dat geeft je innerlijke rust.. Dank je wel...

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 545 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Anne | 15 Juni 2022

Wijbrigje is altijd super goed ! 1 van de beste consulenten !

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Cheryl | 14 Juni 2022

Dank u eindelijk ! Duidelijkheid

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Purdey

Medium Purdey
Kim | 14 Juni 2022

Spot on!! Kon de situatie en persoon in kwestie precies beschrijven! Zonder info met snelle uitleg. Nu nog benieuwd naar het verloop, hebt me hoop gegeven!🙏❤️

Bekijk alle beoordelingen van Purdey Start chat met Purdey
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Sofie | 13 Juni 2022

Hij is echt super in zijn gaven ik raad hem zeker aan ,top medium hij zit er raak op voor mij zeer aangenaam gesprek bedankt Willem

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Belinda | 13 Juni 2022

Was een fijn consult, direct en duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Renee | 13 Juni 2022

Gaf goede tips. Bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Malika | 13 Juni 2022

Hoi Yvonne, dankbare wel weer voor je scherpe inzichten die je me hebt gegeven. Je bent een oprechte en eerlijke medium! Hoe je zaken doorkrijgt is echt een gave (bewonderingswaardig en daarnaast ben je een een kanjer van een persoon ❤️) Ik hoop een pb van je te

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Aurélie | 13 Juni 2022

Super fijn en verhelderen gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Martine

Medium Martine
Anoniem | 13 Juni 2022

Spijtig van de laatste vraag niet beantwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Martine Start chat met Martine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Annick | 12 Juni 2022

Na lange tijd terug Onur gesproken omdat het is uitgekomen wat hij altijd zij.Deed goed hem nog eens gesproken te hebben, liefs 🥰😍

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Astrid | 12 Juni 2022

Dank je wel Gea! Ik kan nu niet opwaarderen. Het gaat vast goed komen. Daar vertrouw ik op. Fijn dat je er voor mij bent 😘

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 166 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Marcel | 12 Juni 2022

Fijn gesprek en merkt heel helder op wat bij haar binnen komt en vertaalt het heel goed weer terug van wat speelde en waar het naar toe kan leiden. Bedankt Anita.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 240 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Carolyne | 12 Juni 2022

Dank je wel.... Zal mijn tijd goed gebruiken om op mooie manier verder te gaan ❤️❤️❤️

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 198 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Stephanie | 12 Juni 2022

Iedere keer perfect! Zo nauwkeurig en exacte omschrijving van situaties en personen! Ook goede adviezen en blijft zien wat ze al eerder zag! Goud!!

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Anoniem | 11 Juni 2022

Vindt dit heel aangenaam gesprek !! Allen het laatste had ik graag beantwoord gehad zo dat ik niet in herhaling moet vallen

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
R | 11 Juni 2022

Fijn helder en relevante antwoorden waar ik heel veel aan heb Fijn gesprek en en zonder oordeel liefdevol. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Lieve

Medium Lieve
Anoniem | 10 Juni 2022

Het gesprek ging super goed alleen zou ik wel willen dat ik minder snel credits hoeft te kopen tussendoor

Bekijk alle beoordelingen van Lieve Start chat met Lieve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
A | 10 Juni 2022

IK ben heel goed geholpen bij de vragen die ik had. Dank je wel.

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Adelheid | 9 Juni 2022

Top,een echte aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen



Sanne

Medium Sanne
Mariann | 9 Juni 2022

Heel goed ik willt u altijt contakteren dankuwel

Bekijk alle beoordelingen van Sanne Start chat met Sanne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Anita | 8 Juni 2022

Fijn gesprek weer gehad, alleen verbrak helaas de verbinding weer. Bedankt hoop dat het goed komt.

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Hennie | 8 Juni 2022

Zeer goed luisteren oor en heb echt goed aan gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Kim | 8 Juni 2022

Super gesprek met een super mooi mens!

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nancy

Medium Nancy
Anita | 8 Juni 2022

Dankjewel Nancy voor je reading. Lief van je dat je een privé bericht stuurde, waardeer ik enorm. Je bent eerlijk en daar heb ik wat aan. Tot een volgende keer en ik wens je een prachtige dag. ☀️🦋💞

Bekijk alle beoordelingen van Nancy Start chat met Nancy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Nadia | 8 Juni 2022

Waw wat heb jij een geweldige analyse gemaakt (via foto's) voor mij! Het duurde 65 minuten (super boeiend!) en ik kreeg alle antwoorden op mijn vragen. Typen ging ook heel snel 😀👍 Super bedankt voor de liefdevolle aanpak ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Celia | 6 Juni 2022

Leomiek weet snel ontzettend veel te vertellen en niet enkel over wat momenteel op de oppervlakte speelt. Ze brengt dit direct maar respectvol en met humor. Hier heb je echt iets aan. Ik wil haae hierbij nog enorm bedanken voor het prettige consult en ik kom zeker bi

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Maria | 6 Juni 2022

Jeempie, wat kom jij snel tot de kern! geweldige consulent 😍

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Francoise | 6 Juni 2022

Mandy is heel goed, geeft voorspellingen in detail, geeft ook aan wat er op dit moment speelt in mijn leven en daar zat ze ook helemaal goed mee. Ik praat graag nog eens met je verder!

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Desiree | 6 Juni 2022

Ik kreeg veel informatie in korte tijd qat ik erg prettig vond. Omdat het mijn eerste gesprek was met yvonne zal ik moeten afwachten of het uitkomt. Je schreef in het privé mail dat je ziet dat ik erg veel vrijheid wilt en veel reizen waardoor hij is gaan twij

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 206 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Iris | 5 Juni 2022

Dankjewel Natasja! Ik kom vaker langs voor een babbel en advies. Je hebt een heel fijne, zuivere energie! Daarnaast ben je helder en eerlijk in wat je ziet en brengt dit op een zachte, liefdevolle manier. Liefs!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Jessica | 5 Juni 2022

Ruby is echt de liefste, zo ontzettend lief en loyaal! Al drie jaar lang is Ruby mijn steun en toeverlaat, met ongelooflijk veel engelengeduld. Ze ziet/voelt/hoort alles (van werk tot liefde en van vrienden tot familie) zo enorm goed aan, zonder dat ik ernaar hoef te

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 141 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 135 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Moniek | 1 Juni 2022

Hoi Sabine! Je hebt gelijk gekregen hoor, we hebben een super fijne avond met elkaar gehad en hij gaf aan dat de deur voor hem nog niet helemaal dicht is… we doen het rustig aan 😊❤️

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Imani

Medium Imani
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Julia | 29 Mei 2022

Weer een fijn gesprek gehad met duidelijke antwoorden. Dankjewel Pascale

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
Lotte | 28 Mei 2022

Wat een fijne lieve vrouw met goed advies. Dankjewel voor je reading

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Aurora

Medium Aurora
Man | 28 Mei 2022

Lieve Aurora, Dankjewel voor je lieve woorden en je advies. Ik vond het echt heel prettig hoe je naar mijn verhaal luisterde ❤️. Dankjewel voor je fijne gesprek! Ik kom snel weer terug🤗

Bekijk alle beoordelingen van Aurora Start chat met Aurora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Radha

Medium Radha
Vesna | 27 Mei 2022

Wat een geweldige vrouw! Voelt alles goed aan en het klopt wat ze zegt! Dankjewel Radha! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Radha Start chat met Radha
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Petra | 26 Mei 2022

Nico heeft het bij het rechte eind. Zoals nu ook weer het geval is, voor mij minder leuk maar wel de waarheid helaas.

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Esther | 25 Mei 2022

Je voelt je situatie goed aan, alleen jammer dat de tijd voorbij was🙈nu heb ik geen antwoord op mijn andere vraag❤️🤗

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Patti

Medium Patti
Marja | 25 Mei 2022

Lieve fijne vrouw, de tijd was zo om. Heb nog maar een extra gesprek gedaan. Patti Groetjes Marja

Bekijk alle beoordelingen van Patti Start chat met Patti
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Esmee | 25 Mei 2022

Hey lau! Hoop dat alles goed met je gaat en hoop je snel weer te spreken ❤ xxx

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Nathalie | 24 Mei 2022

Dankjewel lieve Miranda, ook nog voor het mooie privé bericht ✨❤️

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Kristi

Medium Kristi
Sjarmaine | 24 Mei 2022

Geeft mij hoop ♥️

Bekijk alle beoordelingen van Kristi Start chat met Kristi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Wouter | 21 Mei 2022

Dankjewel voor dit fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Kimberly | 21 Mei 2022

Hallo Inge, je bent zo'n warm mens en een heel zacht persoon. Bedankt dat je even de tijd nam om te praten met mij over oma en Gill. Ik weet dat ze wil dat ik verderga en dat ga ik ook doen.. ik ben hoopvol naar juni / juli ivm Gill. Dankjewel voor het gesprek en

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Lineke

Medium Lineke
Vicky | 19 Mei 2022

Dankjewel voor het open gesprek, het wordt allemaal weer wat duidelijker wat mijn levenspad is.

Bekijk alle beoordelingen van Lineke Start chat met Lineke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marisa

Medium Marisa
Jarno | 18 Mei 2022

Ik heb 3 woorden voor dit gesprek, niet normaal goed. de zuivere energie die tijdens het gesprek aanwezig was, vloeide door het scherm heen. Bepaalde dingen die Marisa gewoonweg niet kon weten kwamen zo naar voren. Wat een ongelofelijk lieve en fijne energie om bij t

Bekijk alle beoordelingen van Marisa Start chat met Marisa
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Johan | 10 Mei 2022

Ze heeft me goed geholpen over mijn twijfrls

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 211 beoordelingen



Tobias

Medium Tobias
Ilse | 9 Mei 2022

Fijne korte mr krachtige chat 🌸🌺🌸🌻🌸

Bekijk alle beoordelingen van Tobias Start chat met Tobias
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Nestalis

Medium Nestalis
Nvt | 2 Mei 2022

Hoi Nestalis, dank je wel weer voor je mail! Nou, ik zeg ook up 2 the next hahaah 😁😋 ben zo benieuwd naar wat er nog meer komen gaat, kijk er enorm naar uit en ben ontzettend dankbaar. Ik was helemaal verrast om een berichtje te krijgen en ik had ook niet verwa

Bekijk alle beoordelingen van Nestalis Start chat met Nestalis
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Sebastiaan

Medium Sebastiaan
Laurence | 1 Mei 2022

Sebastiaan geeft snel heldere en duidelijke antwoorden op je vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Sebastiaan Start chat met Sebastiaan
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Myrna

Medium Myrna
Linda | 30 April 2022

Voelt goed aan, geeft je rust en is snel in haar antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Myrna Start chat met Myrna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Natasja | 29 April 2022

Helder, eerlijk.... ik heb hier echt aan...wordt echt goed geluisterd naar je vragen En bijzonder aardig! De kosten zijn wel hoog.... je wilt wat langer praten, dus snel de neiging weer te kopen... Dus wanneer je dit net mate af en toe doet/nodig hebt, is deze site/a

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Marleen | 25 April 2022

Lieve Fiore, hartelijk dank voor je consult, per email vind ik veel beter dan chatten...en je hebt zo snel gereageerd, binnnen 20 min. Ik heb je eerder gesproken via Astro tv en ik ging internet zoeken naar je omdat ik je de beste vind. En vanaf nu lees ik je mooie v

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 274 beoordelingen



Marja

Medium Marja
( Elza ) Elizabeth Teuntje | 24 April 2022

Positief en directe antwoorden, fijn ivm met je credits.

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Fryskmemke | 23 April 2022

Het is een open en eerlijke lieve vrouw, met duidelijke inzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Dulari

Medium Dulari
Caroline | 23 April 2022

Heel fijn, duidelijk en ziet veel. Toppie xx

Bekijk alle beoordelingen van Dulari Start chat met Dulari
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Angela | 21 April 2022

je hebt me weer inzicht gegeven hoe ver ik nu ben dank je wel Sabine

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Britt | 20 April 2022

Heeft me meer inzicht gegeven in mijn huidige situatie waarvoor dank

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Cloé

Medium Cloé
Patricia | 19 April 2022

Lieve Cloé, de credits waren sneller op dan dat ik er erg in had. Ik kon je niet eens meer bedanken, dus bij deze alsnog bedankt voor je tijd en energie. Ik vond het een fijn gesprek! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cloé Start chat met Cloé
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Nance

Medium Nance
Dries | 19 April 2022

Fijn gesprek niet rond de pot zoals vele

Bekijk alle beoordelingen van Nance Start chat met Nance
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Stella | 17 April 2022

Super fijn! Spot on

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sharon

Medium Sharon
Chantal | 17 April 2022

Ik vond het een fijn gesprek ,hoop dat het allemaal uitkomt,dan ziet mijn toekomst er toch een beetje rooskleurig uit. Mvg chantal

Bekijk alle beoordelingen van Sharon Start chat met Sharon
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Anne | 14 April 2022

Zoals nog meegemaakt : de dame kent de personen waarover je iets vraagt zeer goed maar toekomstgewijs heb ik niets meegekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Nathalie | 12 April 2022

Lieve Jacqie, blij je weer even te hebben gesproken in dit zo lastige en zware traject.... eigenlijk weet ik het zelf ook allemaal wel en voel dit ook heel sterk maar dan slaat toch weer de twijfel toe. Gelukkig ben jij er dan en geeft me weer dat vertrouwen om er in

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Nicolette | 10 April 2022

Renee vatte de situatie gelijk in één woord samen. Dat gaf veel vertrouwen voor de rest van het gesprek. Ze heeft me geholpen één en ander te begrijpen en daarnaar te handelen. Dankjewel Renee :)

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Teunie | 10 April 2022

💋💋💋💋

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 600 beoordelingen



Kalai

Medium Kalai
Gerda | 10 April 2022

Snel antw. Zonder veel uit te vragen en daarop te reageren.

Bekijk alle beoordelingen van Kalai Start chat met Kalai
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Marijke | 10 April 2022

Hey Thea, Top hoe je alles doet. Thnxs 4 being there

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Francoise | 9 April 2022

Heel goed gesprek! Ik vroeg dingen over liefde en toekomst en ze noemde echt details op en zelfs een naam. Heel leuk en grappig gesprek, ik ga snel eens met je verder praten :)

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Chantal | 9 April 2022

De eerste die ik hier ooit sprak en tevens een van de beste nog steeds! Snel, eerlijk en alles is uitgekomen! Geeft vertrouwen en geen onnodige lange teksten en wachttijden tussendoor! Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 256 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
W | 6 April 2022

Dag Maria Marina, over nostalgie gesproken. Het gaat over de woning, ik ga terug naar mijn oud buurt wonen. 😁🏠. Het is me gelukt! Dankje voor leuk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Maria Marina Start chat met Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Felicia

Medium Felicia
Patricia | 3 April 2022

Ik had een heel prettig gesprek met Felicia. Dank je wel voor de inzichten, daar kan ik mee verder.

Bekijk alle beoordelingen van Felicia Start chat met Felicia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Natasja | 31 Maart 2022

Niset voelt het goed aan en haar adviezen helpen me verder. Net dat beetje extra wat ze weet door haar gaven klopt helemaal.

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Soesma | 28 Maart 2022

Dank je wel Rindhoe, heel leuk, fijn gesprek. Mijn onzekerheden zijn weg...verdwenen en je hebt me meer kracht gegeven. Dank je wel. Hoop je gauw weer te spreken. Dank je wel... je bent lief❤

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Michelle | 7 Maart 2022

Ik heb even wat bevestiging gehad. Lisandra is amazing❤

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Lindsey | 4 Maart 2022

Heel snel antwoord gekregen op mijn emailconsult. Voor al mijn vragen werden aandachtig uitgelegd. Het geeft me een gerust gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Simone | 3 Maart 2022

Oooh nee me credits waren echt te kort... Ik kan nog steeds niet in zijn gedachtengang (of zijn moeders) waarom hij zo onze relatie beindigd, als ik dan juist blij voor hem was, en er e kek vanuit ging dat hij dan (al was het maar iets) ook iets zou gaan bijdragen, w

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Mila

Medium Mila
Ellen | 19 Februari 2022

Amai Zeer goed medium Echt een aanrader Heel veel gehad aan deze reading Dankbaar voor je privé bericht. Hier kan ik echt wat mee ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mila Start chat met Mila
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Susanne | 15 Februari 2022

Stephanie is MEGA goed, consequent en heel eerlijk/down to earth. Praat je niet naar de mond. Supergoed medium!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Aurora.metaluna | 9 Januari 2022

Fijn gesprek. Duidelijk. Geen overbodige woorden.. veel inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Monique | 30 December 2021

Kim heeft een goefe lkijk op situaties.

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Carmen | 17 December 2021

Super fijn gesprek !

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Ann | 1 December 2021

Dankjewel voor Fijne chat. Ga geduld hebben en huisje op orde. 💟💟💟🙏🙏🙏

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Jill

Medium Jill
Petra | 24 November 2021

Echt een heel fijn gesprek gehad met Jill, ze voelde ook heel goed in en wist mij dingen te vertellen die ook echt allemaal klopt. Ik kom gauw weer terug voor een consult.

Bekijk alle beoordelingen van Jill Start chat met Jill
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Tom | 22 Oktober 2021

Bedank Claudia. Voor dingen duidelijk voor me te maken.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Christian | 25 Augustus 2021

Heel lieve dame , heel duidelijke antwoorden , kon ook zich inleven op de situatie. Heel mooi hoe ze dat doet , kol zeker terug xxxx

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Kirsten | 7 Juli 2021

Lieve christi. Super fijn jou gesproken te hebben. Je sloes de spijker op ze kop. Ik twijfelde aan een hoop dingen maar jij kon die bevestigen en mij meer duidelijkheid geven. Je bent een schat. We waren nog diep in gesprek ik kon je dus niet meer bedanken. Ik hoop d

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top