Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

12935 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Selina

Medium Selina
M | 28 Mei 2020

Goed advies en gaf wat rust . Aardig en betrokken

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Nicole | 28 Mei 2020

Emily ziet het goed en voelt aan wat je zelf al weet (bevestigd dat). Topper op deze lijn!

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Melissa | 28 Mei 2020

In 1 woord Wow! Ik heb bijna niks moeten zeggen ze kon mijn situatie goed invoelen en zei echt rake dingen. Ze typt vlug en is eerlijk en vriendelijk. Ze is een aanrader! 1 van de beste, staat nu bij mijn favoriete!

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Marion | 28 Mei 2020

Goeie chat. 1vraag, duidelijk antwoord! Brit typt snel.

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



David

Medium David
Evelyn | 28 Mei 2020

Tav mijn pap...heel fijn. In een andere kwestie...klopte exact

Bekijk alle beoordelingen van David Start chat met David
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Michele | 28 Mei 2020

Ik ben altijd weer gerustgesteld als ik Mina heb gesproken. Nog steeds afwachten, of het uitkomt❤️. Super blij met jou, je geeft mij elke keer weer even dat zetje om door te gaan. 🙏🏽

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Janneke | 28 Mei 2020

Eerlijk, oprecht, liefdevol en beantwoord snel. Een ontzettend waardevol gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Eric | 28 Mei 2020

Fijn gesprek en right on the money, het ligt in lijn met mijn gevoel en kennis van de materie. Wel een klein puntje van kritiek, beste Willem, je typt hele korte zinnen en super traag. Wellicht moeite met typen, of toch een vorm vban tijd rekken om maar credits te ve

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Anoniem | 28 Mei 2020

Mario ik kon je niet bedanken wil even doorgeven dat het een leuke gesprek was waar ik echt nood aan had kon open praten zonder aangevallen te worden. Je hebt me zeer geholpen met je luisterende oor en je adviezen. Ik houd je zeker op de hoogte later van je voorspell

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Johanna | 28 Mei 2020

Ferry u heeft Weer.de.waarheid Verteld alles klopt tot aan de puntjes tot nu todank u wel ❤

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Jeanette

Medium Jeanette
Angelique | 28 Mei 2020

Fijne vrouw, duidelijk. Vind alleen erg duur voor 10 min. Ben je net lekker op gang zijn de credits op.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanette Start chat met Jeanette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Mobah | 28 Mei 2020

Barbara is the best!

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Linda | 27 Mei 2020

Ja wat kan ik allemaal zeggen. Alleen maar positieve woorden. Woorden die mij geraakt, inzichten waar je iets mee kan.. Als je de kans krijgt, zeker even een gesprek aangaan met Monique. Een warme, meevoelend en hartelijke vrouw.

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 248 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Wendy | 27 Mei 2020

Sprakeloos van mijn consult met Rika. Ze wist zoveel dingen die ze absoluut niet kon weten. Tot in de kleine details. Ongelooflijk goed medium. Een van de beste die ik heb gehad op Mediumchat.

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Sanne | 27 Mei 2020

Sandy heeft mij de hoop gegeven die ik nodig had!

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Krista

Medium Krista
Nancy | 27 Mei 2020

Dit is de mooiste reading die ik ooit mocht ontvangen. Krista heeft deuren voor mij opengemaakt die al een tijd op een kiertje stonden, maar waar ik maar niet door leek te kunnen. De bevestiging van wat ik voelde, de eerlijkheid en openheid waarmee we deze chat konde

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Ilse | 27 Mei 2020

Zeer fijne dame, voelt goed, haakt snel in op het thema. Schetst heel goed wat er speelt en wat er nodig is en wat opties zijn. Schakelt heel snel.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Lucienne | 27 Mei 2020

Het consult met Liane voelde heel goed. Ze sloeg een aantal keren de spijker op zijn kop en ook haar woordkeus gaf mij vertrouwen. Dank je wel Liane, je hebt me echt geholpen!

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Jeanette | 27 Mei 2020

Was zeer fijn en gaf me duidelijkheid

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Armando

Medium Armando
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Carla | 27 Mei 2020

Het is voor mij heel bijzonder en ben heel dankbaar dat ik Allard heb ontmoet. Door de fijne gesprekken met hem, krijg ik steeds meer inzicht in mezelf, mijn liefde en mijn vriendschappen.

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 153 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Kimberley | 27 Mei 2020

Super fijn gesprek, raadt haar echt aan!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Ivana | 27 Mei 2020

Open en eerlijk, duidelijk. Typt snel en komt met meer dan je vraagt!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Daena | 27 Mei 2020

Lief,duidelijk in haar antwoorden. Dank y.

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Sarah | 27 Mei 2020

Lieve vrouw! Helpt graag en blijft vasthouden aan de voorspellingen wat erg fijn is. 🥰 tanx Ruby!

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Marina | 26 Mei 2020

yeah superrr je hoort me ♡♡

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Vivian | 26 Mei 2020

Heeft mij geholpen met het overwicht probleem. En relatie.... kinderen etc! Erg fijn en ziet het goed! Erg veel aan gehad! Dank je wel DEBORAH

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Sandra | 26 Mei 2020

Carolina voelde/zag het goed, waar ik over twijfel. Ik neem haar advies ter harte aan. Verder afwachten. Fijn consult.......maar wat gaan die 10 minuten snel zeg (:

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Kiek

Medium Kiek
Manon | 26 Mei 2020

Bedankt ! Kan weer verder

Bekijk alle beoordelingen van Kiek Start chat met Kiek
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Laura | 26 Mei 2020

Supergesprek! Ze typt snel en wist al veel zonder dat ze dingen kon weten. Aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Sandra | 26 Mei 2020

Het was een hoopgevend contact.

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Isabelle | 26 Mei 2020

Ik zal op een latere tijdstip verder praten met jou ,momenteel ging dit voorlopig niet meer verder door financiële kant

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 197 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Orelia | 26 Mei 2020

Lieve Denise, wat een geweldige emailconsult heb ik van jou mogen ontvangen. Je bent zo goed in kijken naar de situatie en ook zeer duidelijk met je antwoordt maar vooral zeer overtuigend wat er allemaal gaat gebeuren. Ik ben zeer gelukkig dat jij mij kon vertellen d

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Nikki

Medium Nikki
Maureen | 26 Mei 2020

Zoooo blij weer met de mooie antwoorden van Nikki! Ze heeft me weer rust en vertrouwen gegeven. Echt een super lieve vrouw om mee te praten. Heel zuiver en oprecht. Ben je enorm dankbaar lieve Nikki. Tot gauw! Liefs Maureen

Bekijk alle beoordelingen van Nikki Start chat met Nikki
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Brigette | 26 Mei 2020

Kort en krachtig mooi heel erg tevreden

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Suzanne | 26 Mei 2020

Ja het heeft me wat meer inzichten gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Joyce | 26 Mei 2020

Je wist zoveel te vertellen wat niemand kan weten .. hopen dat hij meer met zijn hart gaat denken ipv zijn hoofd .. ik kom bij je terug

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 95 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
André | 26 Mei 2020

Ze is eerlijk en een fijne persoon om mee te praten ze helpt echt goed !

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Manon | 26 Mei 2020

Duidelijke antwoord en inzichten op mijn vraag. Dank!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Serge | 26 Mei 2020

Petra voelt duidelijk wat er is zonder veel informatie en kon mij zeker geruststellen. Ik raad zeker petra aan.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Anoniem | 26 Mei 2020

Cynthia had een voorspelling gedaan paar maanden terug en die is uitgekomen en ook op de juiste tijdstip die hij heeft voorgespeld bewonder haar enrom met haar gave 🙏🏻❤️ . Anoniem

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Malika | 26 Mei 2020

Alles klopte ze voelt alles aan echt en topper.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Danny | 26 Mei 2020

Rune kon goed meekijken en vertellen wat je te wachten staat. Ik ben zeer tevreden!

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Anne-Fleur

Medium Anne-Fleur
Frida B. | 25 Mei 2020

Lief, niet overheersend, super negatief of overdreven positief, gewoon duidelijk antwoord op een duidelijke vraag. Lieve meid. X

Bekijk alle beoordelingen van Anne-Fleur Start chat met Anne-Fleur
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Jannie | 25 Mei 2020

Het heeft me zeker geholpen, ik had nog nooit met Mona gesproken via de chat en heb een emailconsult gedaan en echt alsof ze me al kent, het klopte precies hoe ik erin sta. Ik hoop echt dat het uitkomt en dat alles goed komt.

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Christel | 25 Mei 2020

Maja is een hele lieve vrouw, ze wist meteen waar ik over had en begreep mij ook. Ze geeft goed advies... Vind het fijn om met haar gesproken te hebben....

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Nele | 25 Mei 2020

Simone zegt duidelijke dingen die voor mijn voelen ook echt kloppen. Had een heel fijn gesprek met haar! Dankjewel lieve Simone! Warme groet, Nele

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Tim

Medium Tim
N | 25 Mei 2020

Merci Tim! Heb zoveel steun van je doet elke keer goed met u te praten !want twijfel veel aan mij zelf.. ik hoop dat allemaal snel goed komt zo als je aan voelt 😥 ik ga doen wa je mij allemaal zei 💋 horen elkaar als er meer veranderd is ..dus als je mij niet ho

Bekijk alle beoordelingen van Tim Start chat met Tim
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Charlotte | 25 Mei 2020

Ze heeft elke vraag met detail en liefde beantwoordt. Ik begrijp nu heel goed waarom ik aanvoelde dat ik met haar en niemand anders wou chatten, ook al heb ik moeten wachten tot ze uit een ander gesprek kwam daarvoor. Mijn gesprek met haar heeft enorm veel voor me be

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Sandy | 25 Mei 2020

Hi Dave, bedankt weer voor je e-mail consult :-) Ik werd gek van mijn eigen gedachte en vond het fijn dat ik weer bij jou terecht kon met mijn vraag. Je hebt het zo uitgebreid mogelijk beantwoord. Super! Groetjes, Sandy

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 158 beoordelingen



Judith

Medium Judith
Nancy | 25 Mei 2020

Ontzettend mooie chat met Judith gehad, ik voelde me onmiddellijk begrepen. Veel bevestiging van wat ik eigenlijk zelf ook al voelde en een inkijk in de toekomst. Ik sta terug in mijn kracht en kan er opnieuw in vertrouwen tegenaan. Dank je wel lieve schat xxx

Bekijk alle beoordelingen van Judith Start chat met Judith
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ramsay

Medium Ramsay
Sheila | 25 Mei 2020

Ramsay heeft mn tranen gedroogd. Bedankt voor je digitale schouder en je tips. Ik kon mn ei kwijt en dat lucht op

Bekijk alle beoordelingen van Ramsay Start chat met Ramsay
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Cemile | 25 Mei 2020

Dank je wel Natascha voor voorspelling ik hoop dat het uitkomt

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Brigitte | 25 Mei 2020

Heeft heel snel geholpen om inzicht te krijgen en was fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Jeanette | 24 Mei 2020

Fijn gesprek en wist goed wat er speelde! Gaf fijne tips mee!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Martin | 24 Mei 2020

Ja hier en daar bepaalde twijfels weg genomen en helderheid gebracht in dingen.

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Esther | 24 Mei 2020

Zij zag precies wat ik eigenlijk al wist maar wist te bevestigen dat aan mij situatie niets zal veranderen. Waardoor ik nu een goed overwogen beslissing kan maken. Ik had nog even door willen praten maar het is heel kostbaar voor mij. Maar toch bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Miranda | 24 Mei 2020

Anja is duidelijk en windt geen doekjes om wat ze ziet. Ze heeft me geholpen door me op een ander spoor te wijzen.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Riek | 24 Mei 2020

Sonja is super snel met antwoorden, weet ook nog wie je bent van vorige keer ! komt ook dat ik natuurlijk steeds met dezelfde vraag kom ha ha ! maar goed toch leuk.

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Chantal | 24 Mei 2020

Als ik het even niet meer weet, of een beetje hulp nodig heb, spreek ik graag met Bert, dat me helderheid geeft!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Jacqueline | 24 Mei 2020

Ik heb een heel mooi en duidelijk consult gehad met Gerdien. Ze gaf niet alleen antwoord op mijn vragen maar liet me zelf ook nadenken en vertrouwen op mezelf. Heel bijzonder...

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Dries | 24 Mei 2020

Goed gesprek hopelijk komt het uit.

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Christa | 24 Mei 2020

Wat een fijn gesprek met Ann! Ze voelt heel goed aan en zegt gewoon hoe t is. Ik hoop dt de voorspelling uitkomt. Lieve Ann, super veel dank 😊

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Shilpa

Medium Shilpa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Rainy | 24 Mei 2020

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel Kizzy voor mij betekend. Zij gaf mij nieuwe hoop en kracht. Na de chatsessie wist ik zeker dat ik lang niet wil opgeven en wil er dit keer echt helemaal voor gaan. Kizzy, zo ontzettend bedankt, hoor. Je heb geen idee hoeveel

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



José

Medium José
Sandra | 24 Mei 2020

Duidelijk advies heel herkenbaar. Ik zat even niet lekker in mijn vel, omdat mijn date niet liep zoals ik hoopte. En na de chat met José kreeg ik de inzicht die ik nodig had om me weer beter te voelen. Bedankt José

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Anet | 24 Mei 2020

Ik vind Lijsbeth een ontzettend lieve vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt. En ze voelt ook goed aan wat er speelt en geeft daarover ook goed advies. Dankjewel lieve Lijsbeth, ga zo door!😁

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 302 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Gaspare | 24 Mei 2020

Dankjewel voor je lieve en klare kijk en antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Andre | 23 Mei 2020

Leeft goed mee, en was duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Wendy | 23 Mei 2020

Klopte wat ze zei en advies was ook heel fijn, dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Annemarie | 23 Mei 2020

Snelle reacties, eerlijk

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Miranda | 23 Mei 2020

De chat met Max was erg waardevol en kalmerend. Aan de hand van een foto kon hij (niet voor de hand liggende) zaken benoemen die hij niet zomaar kon weten/raden. Het liefst willen we weten of/hoe/wanneer iets zich zal manifesteren in ons leven. Maar het is niet aan o

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Shivanni | 23 Mei 2020

Angelique schrijft heel duidelijk. Haar inzichten weet zij helder te vertalen. Je kan er veel uit halen!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Petra | 23 Mei 2020

Het is fijn er over te praten ga haar advies ook zeker mee nemen in mijn verwerking

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Kelly | 23 Mei 2020

Het heeft mij weer deels mijn ogen kunnen open. Met dit advies ga ik zeker iets doen ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Riek | 23 Mei 2020

Goed gesprek met Hurrem gehad, ze is zeer snel met typen en antwoorden,geeft ook uitzichzelf een tijdbestek aan, veel informatie dus in paar minuten !

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 84 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Elsje | 23 Mei 2020

Wat ik al voelde heb ik antwoord op gekregen en is bevestigd door haar. Ik voelde erg op mijn gemak en ben je weer online kom ik zeker weer bij om advies of hulp van boven te vragen

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 142 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Lendsey | 23 Mei 2020

Angel is geweldig en blijf zeker terug komen naar haar

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Roos D | 23 Mei 2020

Ze weet dingen, die ze niet kan weten. Ik vond het een goed gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Josefien | 23 Mei 2020

‘Geluisterd’ en informatie gegeven waar ik goed mee vooruit kan.

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Katinka | 23 Mei 2020

Top, kan het gewoon niet anders zeggen🌸🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Johanna | 23 Mei 2020

Super echt 1 topper

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Christa | 23 Mei 2020

Heel fijn persoon om mee te praten zal haar zeker weer contacten! Dankjewel Mar!😘❤️

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Chemene | 23 Mei 2020

Ze heeft mij duidelijk geholpen. Ben blij met haar antwoorden die ze me gaf.. En haar antwoorden hebben mij hoop gegeven. En een soort van kracht dat ik dit aan kan. Harstikke bedankt (L)

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Anita | 23 Mei 2020

Fijne vrouw om gesprek mee te voeren. Is duidelijk in haar communicatie en weet je de juiste handvaten te geven.

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Juliet | 23 Mei 2020

Fijn gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Lindsay | 23 Mei 2020

Meteen de kern te pakken. Fijne man!

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Steffie | 22 Mei 2020

In mijn manier van denken, de negatieve dingen omzetten naar het positieve. Esther is top!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jolanda

Medium Jolanda
Carla | 22 Mei 2020

Heeft mij erg geholpen na het nog eens goed doorgelezen te hebben. Ik begrijp hierdoor mijzelf weer wat beter. Dankjewel Jolanda!

Bekijk alle beoordelingen van Jolanda Start chat met Jolanda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Gerard Veenstra | 22 Mei 2020

Daisy geeft uitstekende advies gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Patricia | 22 Mei 2020

Ik heb een beetje meer zelfvertrouwen door haar. Maar door de dood van mijn echtgenoot heb ik zware financiële problemen zodat ik geen langer gesprek kan betalen

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Susanne | 22 Mei 2020

Ze wist ontzettend veel zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Lief mens en typt snel. Het klopte allemaal.

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Reinder | 22 Mei 2020

maakt een zelfverzekerde indruk, als het uitkomt , de voorspelling dan heeft ze uitstekend gescoord bij mij. Ze heeft wel positieve gevoelens opgeroepen.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Joany | 22 Mei 2020

Heel fijn gesprek gehad! Ze voelde alles goed aan zonder dat ik veel aan hoeft te geven. Bedankt voor het fijne gesprek! X

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Marianne | 22 Mei 2020

Christel vertelt precies hetgeen er in mijn leven speelt, klopt tot in de finesses. Wel moeilijk om daarin te adviseren. Ik moet zelf daarin een keuze maken, ben daar ook nog niet aan toe of aan uit. Alles ligt zo gevoelig, gaat pijn doen bij een van de ander en bij

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Michaël | 22 Mei 2020

Gesprek met waarde

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Linda | 22 Mei 2020

Ze heeft mij zeer geholpen, Was een fijn gesprek. Ik werd op de een of andere manier naar haar toegetrokken dat ik speciaal haar moest hebben. Heeft even geduurd (2 dagen) maar uiteindelijk gelukt en daar ben ik blij om. Ik kom zeker nog terug bij haar 😀

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 114 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Wendy | 21 Mei 2020

Zeer mooi gesprek gehad... ga zeker nog eens doen Nogmaals heel hartelijk bedankt 😘😘😘

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Pablo

Medium Pablo
Yvonne | 21 Mei 2020

Zuiver, helder en duidelijk medium. Geeft goed advies op praktische zaken, maar ook vragen over bewustzijn en de ziel zijn te stellen. Weet veel! Diepgaand consult mogen ervaren. Absolute aanrader. Kom zeker nog eens terug.

Bekijk alle beoordelingen van Pablo Start chat met Pablo
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Zeliha

Medium Zeliha
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Mariëlle | 21 Mei 2020

Bedankt Ton voor het fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 333 beoordelingen



Cheyenne

Medium Cheyenne
Marjolijn | 21 Mei 2020

Rust in mijn hoofd over de dingen die ik kan loslaten inzicht in mijzelf kan mezelf gaan ontplooien in wie ik wil zijn de horoscopen helpen mij ook echt.

Bekijk alle beoordelingen van Cheyenne Start chat met Cheyenne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Barbara | 20 Mei 2020

On point, heeft niks nodig, pakt alles waar ik mee zit uit mijn energie, typt snel en maakt direct alles inzichtelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Djura | 20 Mei 2020

Yvonne geeft me altijd de duidelijkheid die ik nodig heb! Het is fijn om met haar te praten! Super lief fijn mens is Yvonne!!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Dirk

Medium Dirk
Dinally | 20 Mei 2020

Het Was echt prettig en een rust🙏🏾 🙏🏾🥰

Bekijk alle beoordelingen van Dirk Start chat met Dirk
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Katinka | 20 Mei 2020

(H)eerlijk en dus aanrader🌸

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Cindy | 20 Mei 2020

Was een heel fijn gesprek en goede tips wat ik kan doen super :) nog een voor herhaling vatbaar.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Willeke | 20 Mei 2020

Lieve begripvolle en eerlijke vrouw. Heel fijn om met haar contact te hebben. Al heel vaak mail contact gehad

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Jessica | 19 Mei 2020

Zij is leuk, niet alleen nauwkeurig in haar antwoorden. Je kan ook serieus met haar lachen #casestudy #coronavermaak #dankjewel Feline!

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Johan | 19 Mei 2020

Laura, is altijd begrip vol. Geeft goede inzichten en advies. Lekker rechtdoor zee! Voelt dingen goed aan, en geeft altijd positiviteit mee! ❤ voor Laura!

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Monique | 19 Mei 2020

Een kort maar waardevol gesprek. Wat mij gelijk wat meer rust geeft.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Linda | 19 Mei 2020

Gaf meteen dingen door die ze niet had kunnen weten. Dank je wel voor je gesprek. Het heeft me toch weer duidelijk gemaakt dat het een juiste keuze was en wat ik nu moet leren.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Anneke | 19 Mei 2020

Persoonlijk en heel helder. To the point. Ook advies wat ik voor mezelf moet doen.

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 200 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Nadja | 19 Mei 2020

Een heel aangenaam gesprek. Ze typt ook heel vlot en weet waarover ze praat. Ik heb veel inzichten gekregen en een geruststelling. Dankjewel 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Liselot

Medium Liselot
Yvonne | 18 Mei 2020

Snelle duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Liselot Start chat met Liselot
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Judith | 18 Mei 2020

Sabine heeft mij heel goed geholpen. ze is heel iief, legt alles duidelijk uit en geeft je goed advies

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 233 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Mariska | 18 Mei 2020

Heb net een heel fijn gesprek gehad met Cindy. Ze heeft me vertrouwen gegeven dat het allemaal goed gaat komen. Bedankt lieve Cindy 😘

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Tinne

Medium Tinne
Michaël | 17 Mei 2020

Was een fijn en goed gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Tinne Start chat met Tinne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Marlies | 17 Mei 2020

Duidelijke en concrete antwoorden op de vragen die ik stelde. Fijn chat contact..

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Nancy | 17 Mei 2020

Supermooie chat, veel bevestiging van wat ik al wist, maar vooral geruststelling! Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Tina | 17 Mei 2020

Heb haar eerder gesproken in 2019 .toen had ze gelijk met alles wat ging komen en vooral heel precies met tijd. Ze is erg goed in tijd. Maar echt goed. Ik heb gisteren nog een reading gehad en ik ben ervan overtuigd dat deze tijd die ze aangaf ook klopt. Ze is gewoon

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Maud | 17 Mei 2020

Ik heb echt een prachtig gesprek met Chanoe gehad. Ik voelde dat ze me helemaal begreep en heeft me tips meegegeven waar ik zeker iets mee kan.

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Ingrid | 16 Mei 2020

Ik had weinig tijd maar mijn vraag is beantwoord. Het komt overeen met wat ik al dacht.

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Annette

Medium Annette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Rachel | 13 Mei 2020

Het heeft mij heel goed geholpen. Het is echt een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 139 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Debbie | 13 Mei 2020

Zeer duidelijke antwoorden. Duidelijk inzicht in de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Johan Joost | 12 Mei 2020

Mieke heeft mij snel van antwoorden kunnen voorzien. Ook antwoorden waar ik wat mee kan. Zij verwees ook naar de Aartsengel Michael.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Lodewijk

Medium Lodewijk
Viv | 12 Mei 2020

Prettig gesprek, voelde een rust over me heen komen tijdens het gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Lodewijk Start chat met Lodewijk
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Pia | 12 Mei 2020

Was eerste keer maar jammer dat de tijd om.was. Was heel fijn gesprek en veel dingen kwamen overeen met wat ik voel nu kwestie van tijd en geduld. Maar ga ze zeker nog raadplegen. Is een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Anjuli

Medium Anjuli
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Linda | 11 Mei 2020

Chloë is heel lief, luistert echt naar me en geeft hele duidelijke antwoorden op mijn vragen.. Tot snel

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Maureen | 10 Mei 2020

Chantal sinds lange tijd weer gesproken. Heel fijn gesprek! Ze voelt mijn situatie zoals die is op dit moment goed aan zonder dat ik ook maar iets hoefde te zeggen. Alles klopte. Ze gaf me mooie boodschappen en antwoorden en veel vertrouwen. Lieve en zuivere vrouw. H

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Soraya | 10 Mei 2020

Hele warme en lieve vrouw. Ze wist meteen de juiste snaar te raken. Ze wist ook heel veel wat klopte en ik heb hier echt superveel aan!

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Janice | 10 Mei 2020

Jamie voelt precies aan wat er speelt en welke tools ik nodig heb om hier door heen te komen. Ze antwoord snel en uitgebreid. Daarnaast is ze ontzettend lief en begripvol. Ik zal zeker weer contact met haar opnemen. Liefs Janice

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Sylvia | 9 Mei 2020

Patty, voelt empathisch maar ook zeker aan. Vertrouwd en rustig. Dank je wel nog Patty 🙏.

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Kirsten | 9 Mei 2020

Het heeft mij rust gegeven omdat ik nu weet hoe het met mijn lieve tante gaat. Dit helpt mij in de verwerking, omdat ik haar heb gevonden en geen hulpverlening kon krijgen, omdat dit een natuurlijke doodsoorzaak was. Dit zie ik als hulpverlening die ik nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Stefan | 8 Mei 2020

Kreeg goede antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Christa | 8 Mei 2020

Margy is een hele lieve vrouw. Zegt precies hoe t is. Heel direct. Heel veel dank:-)

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Esther | 7 Mei 2020

Leuk gesprek met goede concrete tips!

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Laetitia | 7 Mei 2020

Voor de tweede x bij Pamela . Ze heeft altijd gelijk en voel me er positief bij . Super leuke meid! Blij dat ik haar gekozen heb!

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 250 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Danny | 7 Mei 2020

Petra keek goed mee en gaf sterke aanwijzingen door waarmee je verder kan. Verder kijkt ze ook hoe bepaalde dingen voor je kunnen uitlopen en krijg je tips mee hoe je hiermee kan omgaan. Ze is heel goed!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Johanna | 7 Mei 2020

Ze was open en eerlijk, en heeft mij zelfvertrouwen gegeven.

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Ellen | 7 Mei 2020

Wat een lieve goed invoelen de dame Zonder veel uitleg zit ze in de kern. Prachtig lichtwezen ,🙏

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Melissa | 5 Mei 2020

Wauw, de reviews van Lara trokken mij al aan. Maar eenmaal een gesprek met haar vliegt voorbij, het is echt alsof ik haar al jaren kende. Ik voelde me gelijk op mijn gemak met haar en ze heeft mij gerust kunnen stellen door boodschappen door te geven. Ze voelde alles

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Annelies | 4 Mei 2020

Met een traantje op het einde, naar fijne babbel. Sorry, maar moest gaan. De beestjes... En credits waren op. :) fijne avond. Thanks. X

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Renate | 4 Mei 2020

Ik zat met veel vragen en onzekerheid. Heidi heeft mij inzicht gegeven in de situatie en ook vertrouwen. Dit zorgt ervoor dat ik nu verder kan en op dit vlak meer rust in mijn hoofd is ontstaan. Mocht ik nieuwe vragen hebben, dan zal ik zeker weer contact opnemen.

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Eline

Medium Eline
Ilse | 1 Mei 2020

Heel leuke babbel. Toffe dame

Bekijk alle beoordelingen van Eline Start chat met Eline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Britt | 30 April 2020

Ja, het lijkt me verstandig om te genieten van het avontuur en toch voldoende afstand te nemen. De tijd ging razendsnel, had ik niet verwacht. Net genoeg voor 'een conclusie :D

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Don | 28 April 2020

Yve is geweldig. Ik krijg er gewoon energie van :) Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 448 beoordelingen



Cemilia

Medium Cemilia
Melody | 28 April 2020

Aardige mensen die je toch proberen je gerust te stellen en ook hopen dat het goed komt!

Bekijk alle beoordelingen van Cemilia Start chat met Cemilia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
S | 27 April 2020

Blij met haar altijd fijn gesprek en ze is eerlijk .. ze weet echt goed en haar gevoel klopt .. zeker aanrader.. dikke kus 😘 S....

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Tjeerd | 27 April 2020

Open, inzicht, ervaring eerlijke integriteit

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Miriam | 26 April 2020

Vertrouwen en inzicht in mijn processen. Tips en bevestiging van mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Bianca | 26 April 2020

Het heeft mijn onzekerheid weggenomen.

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Jenny | 25 April 2020

Dank je wel Petra voor je wijze woorden, je oprechtheid en medeleven. En dank voor je privé bericht. Heel lief!!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Sabrina gysels | 23 April 2020

Waauw ik heb dit gesprek ervaart op een hoger niveau deze dame ziet de dingen hoe ze zijn heel mooi 🥰 rake dingen gezegd en stof om over na te denken dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Gaspare | 22 April 2020

Peggy Los als alles uit gaat komen of niet ( ik hoop van wel ) maar jij hebt heel veel gezegd wat ik aanvoelde en jij hebt me een super goed gevoel gegeven . Ik heb het je een paar keer gezegd tijdens het gesprek maar ik zeg het je nogmaals ... je bent een liefdevol

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Annelies | 21 April 2020

Lieve Florence, Ons gesprek was zo waardevol en ik kom zeker nog bij je langs. Ongelooflijk lief het pb dat ik net las in mijn mail. Via deze weg wil ik je al 1000x en meer bedanken. Voelde me in alles begrepen ook in mijn levenswerk. Ik vertrouw op mijn intuïti

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Samantha | 20 April 2020

Mandy is een toppertje stelt me weer gerust als vraag ik vaak naar hetzelfde ! Je bent een lieve zuivere medium je verdient een gouden ster !! Liefs sam ❤️😘

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Mehtap | 20 April 2020

Het was een fijn gesprek een luisterend oor. Heel fijn

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Esme | 20 April 2020

Warme en lieve vrouw. Duidelijk informatie gekregen :)

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Suzanne

Medium Suzanne
Monique | 17 April 2020

Leuk gesprek, duidelijk, sommige dingen kon ik niet plaatsen, maar de rest wel, zeker met mijn soulmate! lieve meid!

Bekijk alle beoordelingen van Suzanne Start chat met Suzanne
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Jean Claude | 13 April 2020

Beste Diana heeft mij fantastisch verder geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Aile | 12 April 2020

Ze kon heel goed invoelen en heeft antwoorden gegeven, warme fijne vrouw

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Anuska | 11 April 2020

Heeft mij duidelijkheid gegeven over mijn relatie. Ben echt blij met haar advies. Omdat ik op het punt stond om het uit te maken met mijn vriend. Dus dankjewel. Xxx

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Stefanie

Medium Stefanie
M | 10 April 2020

Lieve Stefanie, wederom een super mooie chat, helder en open en direct. dank je wel, en tot gauw weer! X

Bekijk alle beoordelingen van Stefanie Start chat met Stefanie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Petra | 29 Maart 2020

Zegt dingen die ze niet kon weten. Echt byzonder hoe ze dit voelt en ziet. Typt snel

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Carla | 25 Maart 2020

Heel invoelend en warm afgestemd. Annemieke voelde precies wat er in de weg zit. Dankjewel voor je warmte en wijsheid! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Johanna | 25 Maart 2020

Dit consult heeft mij erg gerustgesteld over mijn toekomst. Ik weet nu zeker dat ik goed op weg ben met mijn keuzes. Tot de volgende keer! X

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Nathalie | 25 Maart 2020

Daan gaf zijn kijk op mijn situatie en ik heb zijn advies opgevolgd en weer contact opgenomen. Weer leuk gesprek gehad. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Sandra | 23 Maart 2020

Erwin is heel sterk in wat hij voelt, hij verteld gelijk veel en voelt dingen feilloos aan. Althans bij mij meteen de vinger op de zere plek en zegt precies de juiste dingen. Emotioneel maar wel heel fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Marielle | 17 Maart 2020

Jana heeft een mooie reading gegeven van mijn hond en kat. Echt heel to the point en fijne handvatten om direct mee aan de slag te gaan. xx

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Maaike

Medium Maaike
Tanya | 10 Maart 2020

Zeer kundig en raak. Intelligent en liefdevol. De mist is opgetrokken, ik zie weer wat de juiste weg is voor mij. En geluksgevoelens doordat Maaike je een spiegel voorhoudt die zelfliefde genereert. Een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Maaike Start chat met Maaike
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Els

Medium Els
Jessica | 9 Maart 2020

Ik kan er mee verder Positief gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Armanda

Medium Armanda
A. | 5 Maart 2020

Ontzettende lieve meid! Zei hetzelfde als de andere consulenten! Het heeft me weer een bevestiging en vertrouwen gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Armanda Start chat met Armanda
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Richelle | 2 Maart 2020

Fijn gesprek! Via deze weg wil ik je dan ook nog even bedanken! Graag tot een volgende x. R.

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Annoniem | 1 Maart 2020

Marco was echt to the point! Correcte beschrijvingen gegeven! Nu wachten of het uitkomt!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Meredith | 23 Februari 2020

Il vond het gesprek heel goed gaan goed advies gekregen van Stephanie ze was heel duidelijk met haar antwoorden. Ze was heel snel met antwoorden en heeft een fijn gevoel bij mij achter gelaten 😘

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jack

Medium Jack
Sherief | 23 Februari 2020

hij stelde me gerust en gaf me een goed gevoel. erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jack Start chat met Jack
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Katinka | 20 Februari 2020

Het heeft mij heel erg geholpen voornamelijk door de steun, de helderheid van A-M. Heel goed, kom zeker nog terug. Heb voor nu even rust🌸....dank je wel nog..dat was ik al aan het typen maar de tijd was ineens op😘

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Annemarie | 12 Februari 2020

Jeltje, wauw je wist meteen hoe het zat! En eindresultaat bevestigde mijn gevoel! Super

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Alien | 11 Februari 2020

Heel fijn gesprek, duidelijk en inzicht gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Diane | 8 Februari 2020

Veel nuttige info en antwoorden op mijn vragen

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Ans | 26 Januari 2020

Een aantal dingen hebben zich opgelost. Dat ik een slimme meid ben( wist ik al) niet stil kan zitten en mijn knieblessure, dat ik de dingen te zwaar neem in het leven.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Greet

Medium Greet
Lydia | 23 Januari 2020

Lieve vrouw, geeft je goed advies en vooruitzichten 🙏🏽🌸

Bekijk alle beoordelingen van Greet Start chat met Greet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lieke

Medium Lieke
S. | 22 Januari 2020

Lieke , Wow wat ben jij zo een lief mens , zo puur en liefdevol en je had het meteen bij het goede eind ! Je verdiend meer recensies !! Ik kom zeker weer terug ..kijken of je voorspellingen uitkomen maar dat geloof ik wel 😘 samantha

Bekijk alle beoordelingen van Lieke Start chat met Lieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Annoniem | 15 Januari 2020

Zeer goed! Met alleen mijn geboortedatum wist ze al heel goed op me in te voelen.

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Marije | 14 Januari 2020

Zeer lieve mevrouw die me lieve helpende woorden heeft toegesproken

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Nathalie | 8 Januari 2020

Ze gaf me hoop en gerustelling. Nu hopen dat alles mag uit komen 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Mary

Medium Mary
R. | 5 Januari 2020

Het antwoord en gespreksverslag van Mary beoordeel ik met dat ik mij serieus genomen voel, empathisch, en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze neemt echt moeite om mij een goed antwoord te schrijven. Pluim. Ik weet niet wanneer maar ik zou best nog een keer bij h

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Lamarche | 5 Januari 2020

Monica gaf supersnel antwoord en was heel oprecht en eerlijk en voelde precies aan wat ik nodig had

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
F. | 29 December 2019

Wauw! Jacqueline is heel bijzonder. Naast het beantwoorden van mijn vraag kreeg ik veel informatie waar ik echt iets mee kan. Super. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen om mee te chatten.

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Maaike | 25 December 2019

Hele goede, lieve man die je heel goed kan helpen! Bedankt Bart!

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
C. | 15 December 2019

Zo tevreden over KellyDat was duidelijk Jullie hebben top mensen op de lijn. Proficiat aan het team mediumchat!

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Ann | 10 November 2019

Heeft wat duidelijkheid gebracht .

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Valerie | 6 November 2019

Sophie was snel heel duidelijk en zat direct goed over hoe ik mij voelde bij een bepaalde situatie. Ze is een goede steun.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Top