Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

20786 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Liset

Medium Liset
Beau | 24 Februari 2021

Je heb me super goed geholpen! Kan nu alles een beetje op een rijtje zetten. Ik was super snel op mijn gemak! Je bent een lieverd!

Bekijk alle beoordelingen van Liset Start chat met Liset
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Astrid | 24 Februari 2021

Mooi lief en zeer deskundig ! Gea is echt zeer goed. Het komt er gewoon uitrollen. Sta elke keer weer verbaasd. Heel veel dank lieve Gea. Ik laat het je weten 😉😘

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 98 beoordelingen



Gerdie

Medium Gerdie
Angela | 24 Februari 2021

Gerdie is een lieverd voelt goed aan is duidelijk in haar kunnen haar gave gewoon een fijn mens.

Bekijk alle beoordelingen van Gerdie Start chat met Gerdie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Dm | 24 Februari 2021

Pamela, weet goed te door voelen en ook wat ze zegt. Ze neemt haar tijd om goed naar je te luisteren, en je antwoordt en goede adviezen mee te geven. Wat ik erg Waarder aan haar, is dat ze het met liefde, begrip en zachtheid aan je uitlegt. Lieve fijne vrouw is zij.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 302 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Claudia | 24 Februari 2021

Mooi dank je wel lieve Willem ik ben zeer benieuwd ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Marion | 24 Februari 2021

bedankt ton ,was een fijn gesprek hoop nog wat van je te horen.

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 421 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Vicky | 24 Februari 2021

Een fijne dame die aan voelde hoe ik me voel en me raad heeft gegeven die ik zal opvolgen

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Tamara | 24 Februari 2021

Heel fijn en geruststellend gesprek gehad. Nu hopen dat alles inderdaad zo gaat zoals Mandy heeft gezegd. Ik kom zeker terug voor nog een consult.

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Dave

Medium Dave
Teunie | 24 Februari 2021

Ik hoop dat alles uitkomt wat dave voor mijn voorspelde en ik niet meer in die onzekerheid hoef te leven. Tijd zal het leren, geduld hebben 

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 355 beoordelingen



Syreeta

Medium Syreeta
Lilian | 24 Februari 2021

Heb haar in 2014 gesproken in een New Age winkel. Klopte toen ook.

Bekijk alle beoordelingen van Syreeta Start chat met Syreeta
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Rita | 24 Februari 2021

Zeer goed ,voelt het goed aan

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 258 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Saskia | 24 Februari 2021

Ferry voelde goed aan met welke karakters hij te maken heeft terwijl het echt maar middels chat is hij is to the point en strooit geen overvloed dat maakt hem geloofwaardig. Ik vindt het een prettige man.

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 160 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Jolanda | 24 Februari 2021

Lieve Angelique. Ik heb je vorig jaar gesproken ivm bepaalde vragen over de liefde. Nu heb ik je net kunnen laten weten dat je voorspelling is uitgekomen. Zelfs eerder dan je had aangegeven. Je hebt me zoveel vertrouwen gegeven hierover. En ik heb hierdoor de kracht

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 298 beoordelingen



Armando

Medium Armando
Eef | 24 Februari 2021

Armando kan goed op situaties/mensen invoelen, op een fijne manier legt hij dingen uit! 👌🏻👍🏻

Bekijk alle beoordelingen van Armando Start chat met Armando
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Mona | 24 Februari 2021

Ze was heel duidelijk, en ik kreeg de antwoorden die ik al dacht.😘

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 177 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Dries | 24 Februari 2021

Gaf me weer wat moed.

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Melissa | 24 Februari 2021

Hoi Simone, Ik krijg je maar niet op chat te pakken. Helaas.. Nu 1,5 week verder nog niks gehoord en weet t gewoon even niet meer. Ik hoop nog steeds dat die snel iets gaat sturen.. maar ik vraag t me af. hopelijk krijg ik een berichtje van je terug Liefs melis

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Nele | 24 Februari 2021

Dankjewel voor de mooie boodschappen en het berichtje nog achteraf! Liefs, Nele

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 245 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Suanella | 24 Februari 2021

Barbara heeft me tot rust gebracht. En ik nu een plekje geven. Tnx Barbara

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 191 beoordelingen



Xiorèse

Medium Xiorèse
Marleen | 24 Februari 2021

Een hele live vrouw, zij weet het heel goed waarover ze praat, typt heel goed. ik ga zeker nog eens naar haar. Dankjewel lieve vrouw. ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Xiorèse Start chat met Xiorèse
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Gianna

Medium Gianna
Ansjelique | 24 Februari 2021

Heb een heel leuk gesprek gehad.

Bekijk alle beoordelingen van Gianna Start chat met Gianna
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Sarah | 24 Februari 2021

Leuke medium met goed nieuws nu hopen dat die ware aankomt 🥰 dank u

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 183 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Sharina | 24 Februari 2021

Een heldere duidelijke reading.

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 112 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Arjanne | 24 Februari 2021

Lief, hoop dat het uitkomt, anders ach dat weet pascale, zij was goed.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Frida | 24 Februari 2021

Fijne chat. Ook heel duidelijk in haar antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Editha

Medium Editha
Maureen | 23 Februari 2021

Dankjewel weer lieve Editha voor het fijne gesprek en ook nog voor je privé bericht. Ben heel benieuwd hoe het gaat verlopen allemaal. Je bent een topper! Liefs Maureen

Bekijk alle beoordelingen van Editha Start chat met Editha
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen



Anissa

Medium Anissa
Astrid | 23 Februari 2021

Altijd fijn om met Anissa te chatten. Ze stelt mij gerust en bevestiging. En ik weet en het voelt zo zuiver! Dank je wel Anissa

Bekijk alle beoordelingen van Anissa Start chat met Anissa
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Daphne | 23 Februari 2021

Wist wel dingen te vertellen En zeer prettig gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Tjeerd | 23 Februari 2021

Heel goed en invoelend, een scht!

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
Sharon | 23 Februari 2021

Heeel heeel heeel erg bedankt! Je geeft zoveel steun en support, ik kan er weer tegenaan na een mail van jou! Je bent ook super slim en wijs! Dank je wel voor alles! ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Sandra | 23 Februari 2021

Bedankt 🙏🏼

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Debbie | 23 Februari 2021

Heel mooi overzicht van de personen gegeven. Dank u wel! Topper

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Fiore

Medium Fiore
Frida | 23 Februari 2021

Duidelijk!!! X

Bekijk alle beoordelingen van Fiore Start chat met Fiore
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Manon | 23 Februari 2021

Was erg fijn om zo te praten met iemand. Ze gaf mij goede adviezen en kom zeker nog eens terug.

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Maria Marina

Medium Maria Marina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Rindhoe

Medium Rindhoe
Frida | 23 Februari 2021

Fijn gesprek. Bevestiging van mijn eigen intuïtie, dat is wel leuk. Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Rindhoe Start chat met Rindhoe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Frida | 23 Februari 2021

Bij het nalezen van onze chat voel ik me helemaal tot rust komen. Je bent goed en erg lieve energie Rianna X

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Romy

Medium Romy
Nensi | 23 Februari 2021

Snel en duidelijk antwoord!

Bekijk alle beoordelingen van Romy Start chat met Romy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Denise

Medium Denise
A | 23 Februari 2021

Denise ben zo blij met je te chatten wat heb je me gerustgesteld en helaas je was in gesprek met een ander en kon je daardoor niet bedanken ! Ik raad je aan aan anderen je ziet veel en zegt veel en Persies wat ik nodig had om positiever door te gaan ❤️Mijn dank i

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 331 beoordelingen



Josi

Medium Josi
Rita | 23 Februari 2021

Dit zal de toekomst uitwijzen maar kan positief verder kijken.

Bekijk alle beoordelingen van Josi Start chat met Josi
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Heinz

Medium Heinz
Nensi | 23 Februari 2021

Goed en duidelijk antwoord!

Bekijk alle beoordelingen van Heinz Start chat met Heinz
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen



Marja

Medium Marja
Jessica | 23 Februari 2021

Zeer fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Marja Start chat met Marja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Chaneeqa

Medium Chaneeqa
Linda | 23 Februari 2021

Dank je wel voor je antwoorden en voor je privé bericht 😍 absoluut een aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Chaneeqa Start chat met Chaneeqa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Tamara | 23 Februari 2021

Duidelijk wat er gezegd werd.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Dorine | 23 Februari 2021

Goed geholpen. Bevesting van mijn vermoeden

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Brigitte | 23 Februari 2021

Ze was heel vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Sandy | 22 Februari 2021

Zo lief, voelt mij heel goed aan..

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 231 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Tine | 22 Februari 2021

Voelde goed aan...het werd me duidelijk wat nu belangrijk voor me is om te doen

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Kirsten | 22 Februari 2021

Hey Amanda sorry mijn credits waren op. Was een kort gesprek maar heel fijn hoop je snel weer te spreken en kijken wat de toekomst zegt. Liefs kirsten

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Annelou

Medium Annelou
Corinna | 22 Februari 2021

Door hopelijk een goede keuze te maken

Bekijk alle beoordelingen van Annelou Start chat met Annelou
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Lisandra

Medium Lisandra
Shana | 22 Februari 2021

Lieve meid was m'n eerste indruk! Had de chat per ongeluk gestart. Maar Mediumchat heeft het gelukkig opgelost.

Bekijk alle beoordelingen van Lisandra Start chat met Lisandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Milot | 22 Februari 2021

Is een persoon die geeft goeie energie. Dus is gewoon een lekker gesprek... Zoals we kunnen hebben met een vriendin. Ze is simpel lief.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 475 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Marije | 22 Februari 2021

Dankjewel Emily wederom voor jouw fijne Reading. Ik waardeer het enorm dat je zo je best doet, dat kan ik merken aan alles! Ik wens je een mooie dag toe 🤗

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Daniël

Medium Daniël
Ellen | 22 Februari 2021

Fijn gesprek, bevestiging gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Daniël Start chat met Daniël
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 28 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Greet | 22 Februari 2021

Bedankt voor het beschrijven van de situatie en bevestigd het wat het is geweest.

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
J | 22 Februari 2021

Dank je wel voor je lieve en mooie consult! Ik maak graag gebruik van je optie💗

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Anoniem | 22 Februari 2021

Een bijzonder fijn gesprek gehad met Trudy. Het onderwerp maakt mij wel boos en ik vind het erg dat het bestaat. Trudy heeft geholpen om iets weg te halen. Hoop dat dat en ik erbij echt helpt. Mijn dank hiervoor!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Angela | 22 Februari 2021

Britt geeft helderheid in je vragen en is super duidelijk een aanrader.

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Rachel

Medium Rachel
Pascale | 21 Februari 2021

Super goed in wat ze doet 😊 mijn overleden dochter kwam plotseling door om het gesprek te sturen.. was zeer concreet en alles klopte. Bevestiging van wat ik intuïtief aanvoelde. En een duidelijke kijk in de toekomst. Is de stafste persoonlijkheid die ik tot n

Bekijk alle beoordelingen van Rachel Start chat met Rachel
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Ingrid

Medium Ingrid
Ary | 21 Februari 2021

top chatgesprek

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid Start chat met Ingrid
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Ruby | 21 Februari 2021

Sabine is een engel! Ze is altijd begrijpend, heel lief, ze geeft duidelijke en goede antwoorden... Topdame!!! 💖💖💖

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 405 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Sara | 21 Februari 2021

Heel lieve meid , die direct met antwoorden komt op je vragen zonder veel vragen te stellen. Voor herhaling vatbaar

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Dalida

Medium Dalida
Evelin | 21 Februari 2021

Een zeer toffe medium, ik zal zeker nog contact opnemen

Bekijk alle beoordelingen van Dalida Start chat met Dalida
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Sarah juli | 21 Februari 2021

Bevestiging gekregen van het geen ik heb gedacht super goed bedankt daarvoor!!

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 353 beoordelingen



Max Sjamaan Whitewolf

Medium Max Sjamaan Whitewolf
Ira | 21 Februari 2021

Ik heb een helderende kijk nu op mijn partner, hoe ik er mee om moet gaan en wat ik nog kan verwachten,. Dankjwel! Topper!

Bekijk alle beoordelingen van Max Sjamaan Whitewolf Start chat met Max Sjamaan Whitewolf
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 171 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Melanie | 21 Februari 2021

Dank je voor de informatie

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 169 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Marinella | 21 Februari 2021

Fijn antwoorden dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 165 beoordelingen



Naval

Medium Naval
B. | 21 Februari 2021

Lieve naval, ik kocht credits bij om verder te kletsen maar er ging iets mis... zo jammer want nu kon ik je antwoord niet meer lezen... of je een tijd/periode kon aangeven.... want je was al weer bezet , dank voor de fijne chat. Lfs

Bekijk alle beoordelingen van Naval Start chat met Naval
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Frida | 20 Februari 2021

Altijd zo lekker open en vrij. Dankjewel Thea x

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen



Denise

Medium Denise
Soraya | 20 Februari 2021

Wauw! Hele mooie nieuwe inzichten gehad door Denise. Ze weet alles heel mooi en neutraal over te brengen. Alles resoneert❤️ Top!

Bekijk alle beoordelingen van Denise Start chat met Denise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Brigitte

Medium Brigitte
Denise | 20 Februari 2021

Mooi consult Brigitte! Dankjewel❤

Bekijk alle beoordelingen van Brigitte Start chat met Brigitte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Andrea

Medium Andrea
Lisa | 20 Februari 2021

Duidelijk en goed. Andrea is een zeer fijne dame. Groetjes Lisa

Bekijk alle beoordelingen van Andrea Start chat met Andrea
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Saniya

Medium Saniya
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Nico

Medium Nico
Peggy | 20 Februari 2021

Fijne inzichten gekregen van Nico. Dankbaar voor.

Bekijk alle beoordelingen van Nico Start chat met Nico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Christian | 20 Februari 2021

Zeer duidelijke uitleg en wist precies waar de oorzaak ligt . Dank je wel kit 👍

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 155 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Renee | 19 Februari 2021

Heel fijn gesprek Wist ook goed wat er loos was. Fijne healing gehad. Dank 🙏🏻

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Sandy

Medium Sandy
Frida | 19 Februari 2021

❤❤❤❤❤

Bekijk alle beoordelingen van Sandy Start chat met Sandy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Magda

Medium Magda
Wesley | 19 Februari 2021

Magda heeft veel vragen bij mij weggenomen en wist dingen precies te zeggen die niemand wist. Nogmaals bedankt Magda!

Bekijk alle beoordelingen van Magda Start chat met Magda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 138 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Mike | 19 Februari 2021

Zeer tevreden over Giovanna, snel, accuraat. Super fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen



René

Medium René
Linda | 19 Februari 2021

heel tevreden. geeft beter inzicht in de situatie.

Bekijk alle beoordelingen van René Start chat met René
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Tanja

Medium Tanja
Viv | 19 Februari 2021

Heel fijn gesprek, voel me een stuk rustiger en wist dingen te vertellen waar ik veel mee kan.

Bekijk alle beoordelingen van Tanja Start chat met Tanja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Lieve | 19 Februari 2021

Altijd een zeer duidelijk antwoord en steeds super vriendelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 168 beoordelingen



José

Medium José
Bea | 19 Februari 2021

Mijn laptop liep 3x vast en uiteindelijk kreeg ik na de laatste minuut toch nog even een privé eindgesprek van José. Top. Verder goeie adviezen gekregen waar ik zeker wat aan heb.

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Esther | 19 Februari 2021

Heleen heeft me supergoed geholpen en ik beveel haar zeker aan!

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Annemie

Medium Annemie
Greet | 19 Februari 2021

Je verwoord het toch wel duidelijk , bedankt 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Annemie Start chat met Annemie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Verisa | 19 Februari 2021

Ze was erg aardig en begripvol!!!

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Miranda

Medium Miranda
Marina | 19 Februari 2021

Lief dat ze me nog een priveberichtje stuurde

Bekijk alle beoordelingen van Miranda Start chat met Miranda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Jolanda | 19 Februari 2021

Dank je wel lieve Grace voor de dingen die je me zegt. Het is ook precies zoals ik het voel.

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



Deborah

Medium Deborah
Roland | 19 Februari 2021

Ze heeft me goed geholpen en gaat er nog mee aan de slag om andere persoon duwtje in de rug te geven

Bekijk alle beoordelingen van Deborah Start chat met Deborah
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Eelco

Medium Eelco
Frida | 19 Februari 2021

Fijne chat. Heeft me erg gerustgesteld.

Bekijk alle beoordelingen van Eelco Start chat met Eelco
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Karin | 18 Februari 2021

Bedankt voor het fijne gesprek en adviezen. Je voelde de situatie heel goed aan zonder dat ik informatie had gegeven 💐

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 156 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Mariëlle | 18 Februari 2021

Zo fijn consult. Snel en tot the point. Heel veel waarde hecht ik hieraan xx

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Marianne | 18 Februari 2021

Lieve Christel, wederom heel hartelijk dank voor het duidelijke en uitgebreide antwoord op mijn vraag. Ik heb inmiddels een gesprek gehad en het klopt weer helemaal wat jij me vertelde. Wat er leeft in hem, hoe hij zich voelt, waar hij mee zit en de angst. Hij geeft

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 35 beoordelingen



Krista

Medium Krista
V | 18 Februari 2021

Ohh Krista is super lief en zorgt dat rommelige in je hoofd weer structuur krijgt. Ze vertelt zoveel en echt je ziet de waarheid allles klopt het is een puzzel als valt op z’n plekje en je begrijpt het ook. Dank u wel 😊

Bekijk alle beoordelingen van Krista Start chat met Krista
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Henk Jan

Medium Henk Jan
Donja | 18 Februari 2021

Henk Jan is verbazingwekkend concreet en helpt me iedere keer weer in de juiste richting.

Bekijk alle beoordelingen van Henk Jan Start chat met Henk Jan
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Lotje | 18 Februari 2021

Onwijs fijn advies gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Nathalie | 17 Februari 2021

Ik heb al talrijke gesprekken met Petra achter de rug. Ze voorspelde het meest onwaarschijnlijke.. Een zwangerschap (ik was single). Ook de vader van het kind kon ze aanduiden... We zijn nu 8 maanden verder en ik ben bijna 20weken zwanger 😉

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Valentine | 17 Februari 2021

Fijn gesprek en ook leerzame gesprekken dank je

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen



José

Medium José
Judith | 17 Februari 2021

José is echt geweldig. Het gesprek stroomde en ze voelde de situatie feilloos aan, heeft me hele goede inzichten gegeven. Daarnaast is ze gewoon gezellig en nuchter. Top!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Elles

Medium Elles
Priscilla | 17 Februari 2021

Mooie inzichten en een fijn maar ook vlot gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Lydia | 17 Februari 2021

Lieve Leomiek! Wat zie je dingen goed, en je eerlijkheid hoe het is. Je bent super goed, je ziet alles. Dankbaar om met je even te kunnen chatten. 🌸😘

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Orelia | 17 Februari 2021

Allard is voor mij nog steeds één van de beste consulent bij Mediumchat. Hij geeft je het gevoel dat je de hele wereld aankan. Geeft goede adviezen. Toppie!

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 247 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Angela | 17 Februari 2021

is duidelijk voelt super aan en stelt gerust . Dank je wel Natasja

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Claudia | 17 Februari 2021

Je bent mijn favoriet, open, eerlijk en betrouwbaar. Ik heb altijd een goed gevoel bij jou gehad en nog steeds. Je weet mij altijd weer verder op weg te helpen met je mooie adviezen. 2 zijn reeds uitgekomen nu nr 3 nog. Dank daarvoor. De vraag waarmee ik het af kan e

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Dirkje

Medium Dirkje
Anja | 17 Februari 2021

Ik kreeg bevestiging en hoop.

Bekijk alle beoordelingen van Dirkje Start chat met Dirkje
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Larisa | 17 Februari 2021

Tweede keer. Lekker to the point. Heel fijn gesprek.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 80 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Maurice | 16 Februari 2021

Bedankt voor jou Fijne gesprek. Je bent eerlijk en duidelijk naar mij. Ik heb vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen. Desi is zeker een aanrader voor anderen mensen. Fijne avond nog☺😉

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 113 beoordelingen



Sarah

Medium Sarah
Sylvie | 16 Februari 2021

Ze geeft me heel goed geholpen voel er me meer dan oké bij ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Sarah Start chat met Sarah
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Dries | 16 Februari 2021

Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Pia | 16 Februari 2021

had kort gesprek met maureen maar kreeg een mooi antwoord mee en weet wat me te doen staat en weet dat ik gewoon nog geduld zal moeten hebben. was aangenaam om haar te spreken

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 154 beoordelingen



Claudia Violeta

Medium Claudia Violeta
Emanuelle | 16 Februari 2021

Goede vrouw begripvol en goede adviezen en behulpzaam

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Violeta Start chat met Claudia Violeta
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Onur

Medium Onur
Martine | 16 Februari 2021

Gewoon TOP ..kom zeker en vast terug. Bedankt Onur

Bekijk alle beoordelingen van Onur Start chat met Onur
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Katinka | 15 Februari 2021

Tjesus wat ging de tijd snel zeg. Hele goede ben je, stevig sterk en warm. Ik was eigenlijk nog niet klaar en jij was ook nog aan het typen. Nou komt nog wel een keer, voor nu ontzettend bedankt. 🌺

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen



Naomi

Medium Naomi
Femke | 15 Februari 2021

Dankjewel voor je reading, Naomi! Helaas waren de credits op maar ik ga ermee aan de slag! Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Naomi Start chat met Naomi
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Jolan

Medium Jolan
Angela | 15 Februari 2021

geruststellend open heeft inzicht in de situatie dank je wel Jolan

Bekijk alle beoordelingen van Jolan Start chat met Jolan
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Ellen | 15 Februari 2021

Fijn en helder gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Susanne | 15 Februari 2021

Natasja is supergoed, ze is echt een 'coach' naast haar spirituele gaven/inzichten! Heel dankbaar voor haar consults!

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 133 beoordelingen



Wijbrigje

Medium Wijbrigje
Katra | 15 Februari 2021

Ik was erg emotioneel over iemand. En wou zeker weten of het gevoel wederzijds was fiep van binnen. Maar dat is het ook alleen. Hij wilt graag geen contact meer met mij. Maakt het voor ons allebei makkelijker. Alleen ik wou heel lang clntact met hem. Vooral toen ik o

Bekijk alle beoordelingen van Wijbrigje Start chat met Wijbrigje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Saskia | 14 Februari 2021

Dankjewel lieve Mina !!! Klopt helemaal wat je schreef😊 ga je advies zeker opvolgen!!! Dikke😘 en nogmaals heel erg bedankt!!!

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 148 beoordelingen



Claudia

Medium Claudia
Angela | 14 Februari 2021

voelt met weinig woorden heel goed aan houdt het luchtig maar is duidelijk Dank je wel Claudia

Bekijk alle beoordelingen van Claudia Start chat met Claudia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Danielle

Medium Danielle
Ellen | 14 Februari 2021

Wat een top medium♥️ Ze begrijpt jouw situatie helemaal zonder veel verloren woorden. Ik voel me begrepen. Ik weet dat jij de waarheid zegt. Ongelooflijk.. hoe je dit alles kan weten Dank u wel voor de reading.. 🌹

Bekijk alle beoordelingen van Danielle Start chat met Danielle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Seny

Medium Seny
Ramona | 14 Februari 2021

Super bedankt Seny! Ik laat zeker nog van mijn horen. Had het echt even nodig om te horen dat ik mag genieten van wat ik nu heb. Het kijkje in de toekomst helpt me weer om te manifesteren en te richten op wat ik echt wil. Dank! Liefs, Ramona

Bekijk alle beoordelingen van Seny Start chat met Seny
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
S | 14 Februari 2021

Wat een super lief persoon is Astrid. Verhelderend gesprek en erg duidelijk. Wat een kracht geeft zij, precies wat ik nodig had!

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Michelle

Medium Michelle
Patricia | 14 Februari 2021

Het was een goed gesprek en hoop echt dat het allemaal uit komt

Bekijk alle beoordelingen van Michelle Start chat met Michelle
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Laurence | 14 Februari 2021

Duidelijke antwoorden, snelle en vlotte communicatie

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Annemieke

Medium Annemieke
Marloes | 13 Februari 2021

Het gesprek, al was t kort, heeft mijn vraag beantwoord en vertrouwen naar de toekomst gegeven. ♡

Bekijk alle beoordelingen van Annemieke Start chat met Annemieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Shilpa

Medium Shilpa
Frida | 13 Februari 2021

Prettige energie. Rustige chat, voelt relaxed. Dankjewel x

Bekijk alle beoordelingen van Shilpa Start chat met Shilpa
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Henrika | 13 Februari 2021

Het was een zeer prettig gesprek en Yvonnen wist gelijk alles te benoemen waar het om draait!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Sarita | 12 Februari 2021

hoi minet nogmaals bedankt voor je hulp heeft mij goed gedaan wat ben jij een lieve vrouw zeg tot snel 😘❤

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 119 beoordelingen



Bart

Medium Bart
Susan | 12 Februari 2021

Lieve Bart, Van jou word ik altijd vrolijk! je bent enorm aardig en ook altijd eerlijk. Lief dat je je zin na de chat nog even aan me wilde doorgeven! Ik kom zeker bij je terug x

Bekijk alle beoordelingen van Bart Start chat met Bart
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Sarita | 12 Februari 2021

nicky wat je zij alles klopt wat ben jij een lieve vrouw zeg bedankt voor je hulp ❤😘

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 180 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Angela | 12 Februari 2021

voelt goed aan open recht door zee en duidelijk vertelt geen onzin aanrader

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Nele

Medium Nele
Marion | 12 Februari 2021

Lieve Nele😘, heel erg bedankt voor je privé bericht. Ik zet door!! Je bent een enorme fijne gesprekspartner. Ik voel me gesterkt. De kracht om vol te houden en vertrouwen te blijven houden. Dank je wel🙏🏻🙏🏻 Liefs Marion❤️

Bekijk alle beoordelingen van Nele Start chat met Nele
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Wouter | 12 Februari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik zie mijzelf wel door deze laatste angst doorkomen. :)

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Richard

Medium Richard
Simone | 11 Februari 2021

Oh wat jammer dat ik nog maar 5 credits heb, maar zoals Richard heb begrepen van mij heb ik op het moment niet zoveel geld meer te besteden,, ik had graag meer met hem willen praten erover, of erover te horen naar helaas waren mijn credits op. Maar Richard voelde goe

Bekijk alle beoordelingen van Richard Start chat met Richard
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Annie | 11 Februari 2021

Bedankt jammer dat het gesprek afgelopen was

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen



John

Medium John
Viv | 11 Februari 2021

Via een consult heeft John (meer) antwoorden gegeven dan dat ik verwachtte. Een hele bijzondere reading, die me (positief) raakt, vertrouwen geeft omdat ik deze woorden ook mee kan nemen naar de toekomst. Iets om aan vast te houden. Dus ik ben John waanzinnig da

Bekijk alle beoordelingen van John Start chat met John
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mirella

Medium Mirella
Wouter | 11 Februari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek Mirella, het heeft mij bewuster gemaakt. En je weet echt veel te vertellen. Denk dat ik wel uren door kon gaan. Maar dan mag ik op straat leven. Haha.

Bekijk alle beoordelingen van Mirella Start chat met Mirella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Mariëlle | 10 Februari 2021

Hele mooie reading gehad van mijn hond.precies haar omschreven hoe ze was een deed. Xx dikke knuffel

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Mandy | 10 Februari 2021

Ik ervaar Gizella als een frisse wind met een vlotte en energieke schrijfstijl naast dat zij steeds scherpere heldere waarnemingen lijkt te hebben naarmate ze mij langer kent. Ik vind haar bijzonder fris, opgeruimd, vrolijk, warm en intelligent in kontakt. Groetjes v

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 129 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Angela | 9 Februari 2021

weet gerust te stellen is een mooi mens Carolina met hart op de juiste plaats

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Joanna

Medium Joanna
Ellen | 9 Februari 2021

Hey Joanna De verbinding viel weg Dank je wel voor je oprechtheid

Bekijk alle beoordelingen van Joanna Start chat met Joanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sytse

Medium Sytse
Wouter | 8 Februari 2021

Dankjewel voor de legging. Ik kijk uit naar hoe het uit gaat komen. Ik heb er alle vertrouwen in. :)

Bekijk alle beoordelingen van Sytse Start chat met Sytse
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Izabela

Medium Izabela
Angela | 8 Februari 2021

Bedankt lieve izabela !! Had geen tijd meer om je te bedanken maar vond zo fijn om je te spreken je heb me echt geholpen ik spreek je vast snel weer ❤️💜💖💚

Bekijk alle beoordelingen van Izabela Start chat met Izabela
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Calvin | 8 Februari 2021

Super aardig en het klopt wat ze invoelde over wat ik wou weten. Fijn om even gepraat te hebben met haar en super fijn dat mijn vraag beantwoord is

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



Cangul

Medium Cangul
Vanessa | 7 Februari 2021

Heel fijn gesprek gehad met Cangul. Ze voelt de situatie goed aan. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Bekijk alle beoordelingen van Cangul Start chat met Cangul
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Carmen

Medium Carmen
Angela | 7 Februari 2021

geeft je rust is duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Carmen Start chat met Carmen
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Egon

Medium Egon
Mariëlle | 7 Februari 2021

Fijne, rustige man. Hij blijft bij zijn voorspellingen altijd, ik haal daar mijn rust weer uit. Bedankt Egon, misschien dat je soms wel eens gek van me wordt, haha.

Bekijk alle beoordelingen van Egon Start chat met Egon
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Joelle | 7 Februari 2021

Dankjewel lieve Yvonne, ik kijk uit naar de voorspellingen 💕😘

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 105 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Karin | 6 Februari 2021

Lieve Chloe, bedankt voor je tijd en informatie. Helaas was de tijd op... ik hoop dat je gelijk krijgt

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Richard | 5 Februari 2021

Ik heb er wat aan top dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Dana

Medium Dana
Jurriaan | 5 Februari 2021

Dana heeft me super geholpen en alles wat ze zei klopte precies. Veel nieuwe inzichten gekregen en zal zeker nog een keer komen chatten. zeker aan te raden!

Bekijk alle beoordelingen van Dana Start chat met Dana
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Sonja | 4 Februari 2021

Altijd fijne gesprekken met Tonny !

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen



Manon

Medium Manon
Veerle | 4 Februari 2021

Dankjewel Manon, voor je begrip en je eerlijke en duidelijke antwoorden. Ongelooflijk wat jij allemaal voelt en weet🙏

Bekijk alle beoordelingen van Manon Start chat met Manon
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Elleke | 4 Februari 2021

Jeanette is een lieve vrouw die positief reageert en duidelijke antwoorden geeft. Niet te ingewikkeld en altijd hoopgevend. Fijne consultant!

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Christel | 2 Februari 2021

Ilja is in een woord TOP!! Na een gesprek met haar zie ik het weer in het juiste perspectief. Ze kan ook zo goed de onrust bij je weg nemen.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 123 beoordelingen



Patty

Medium Patty
Astrid | 2 Februari 2021

Ik heb Patty vaker gesproken. En altijd weet ze precies de vinger op de zere plek te leggen. Voelt heel vertrouwd, echt een topper! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Patty Start chat met Patty
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen



Fee

Medium Fee
Wendy | 2 Februari 2021

Heel lief en duidelijk weet waar ze het over heeft het heeft me vertrouwen gegeven ik ga je tips opvolgen ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Fee Start chat met Fee
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Monique

Medium Monique
Dm | 2 Februari 2021

Monique, is echt een liefdevolle warme persona. Tijdens het gesprek weet zij je je gerust te stellen met zorgen en ook gewoon positieve berichten. Ze komt goed tot de kern en geeft je mooie inzichten mee. Ze is een topper ❤️💐

Bekijk alle beoordelingen van Monique Start chat met Monique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Samantha | 31 Januari 2021

Fijn gesprek, gaf me goede positieve inzichten. Geeft me een gevoel van rust! Onwijs bedankt.

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Tony

Medium Tony
Frida | 31 Januari 2021

Met wat humor en ook serieus. Fijne chat gehad

Bekijk alle beoordelingen van Tony Start chat met Tony
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Leentje | 30 Januari 2021

Hans , je bent een rode draad op alle emotionele vlakken , je bied zoveel energie , soms hard soms mild , je voelt de stemming aan wanneer hoe en wat , en vooral je hulpmiddelen helpen , en wat je voorgevoel zegt komt steeds uit ! Je leerde me laatste dik jaar zoveel

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 380 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Nicole | 30 Januari 2021

Dank Lieve Niset(je ;-) fijne chat en bevestiging weer.

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sietske | 29 Januari 2021

Zeker, dank je wel !! Ik vertrouw op Feline, voel van mijn kant verbinding met haar,vandaar ik het fijn vind af en toe advies bij haar te vragen. Douglas is een hele gesloten man, zijn echte gevoelens kom ik niet snel achter. ( maagd).Ik (vis).Het is een man die veel

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Jolanda

Medium Jolanda
Astrid | 28 Januari 2021

Heel goed gesprek met Jolanda gehad. Ze wist mij veel te vertellen. Top!

Bekijk alle beoordelingen van Jolanda Start chat met Jolanda
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Shirley

Medium Shirley
Caroline | 27 Januari 2021

Super fijn gesprek. Voelt alles heel goed, typt snel, gewoon top. Ik kom zeker terug! Xx

Bekijk alle beoordelingen van Shirley Start chat met Shirley
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Rebecca | 27 Januari 2021

Het klopte allemaal Barbara is heel goed ze wist dingen die ik haar niet heb verteld ,heb nog vragen aan haar , bedankt barbara

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Brenda | 26 Januari 2021

Was accuraat, reageerde snel en gaf duidelijk antwoord op alle vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Mireille | 26 Januari 2021

Zekerder van mezelf zijn

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Sjuirenneth Pieter | 26 Januari 2021

Een goede consult!

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Renée

Medium Renée
Jeanette | 26 Januari 2021

Wauw! Wat een fijn persoon en weet precies wat er speelt! Dank je wel voor het super fijne gesprek! Hier kan ik echt wat mee

Bekijk alle beoordelingen van Renée Start chat met Renée
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Katy

Medium Katy
Geert | 25 Januari 2021

Prettig gesprek, en heldere inzichten we begrijpen elkaar

Bekijk alle beoordelingen van Katy Start chat met Katy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Helen

Medium Helen
Gaby | 25 Januari 2021

heeft direct mijn gevoel bevestigd.

Bekijk alle beoordelingen van Helen Start chat met Helen
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Natascha | 24 Januari 2021

Fijn, open en eerlijk. Draait nergens omheen. Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Jeanette

Medium Jeanette
Yenderelly | 23 Januari 2021

gaaf mij een fijn gevoel en wist mijn vraag te beantwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Jeanette Start chat met Jeanette
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Samantha | 22 Januari 2021

Lieve mandy , Ik ben je zo dankbaar echt ik blijf positief denken en geloof er ook echt in dat er meer is tussen ons ! Het klinkt heel erg raar maar het moment dat wij elkaar in de ogen keken wist ik dat het voorbestemd was . En makkelijk is het niet maar uiteindelij

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Stephanie

Medium Stephanie
Wendy | 22 Januari 2021

Stephanie is MEGA goed! Een van de toppers op Mediumchat.

Bekijk alle beoordelingen van Stephanie Start chat met Stephanie
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Conny | 21 Januari 2021

Altijd fijn haar even te spreken

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Jacqueline | 20 Januari 2021

Heel fijn gesprek gehad met mijn naamgenoot ;-) Het was heel verhelderend en ik heb hele goede adviezen van Jacqueline gekregen. Topper ben je!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Yvette

Medium Yvette
Esmeralda | 20 Januari 2021

Hi Yvette, jammer dat de tijd heel snel voorbij ging. Op het moment kan ik geen credits erbij kopen, anders had ik dat wel gedaan. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat je nog meer door mag geven. Ik wil je toch bedanken voor de korte, maar krachtige consult! 🙏🏼 En

Bekijk alle beoordelingen van Yvette Start chat met Yvette
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Leonie

Medium Leonie
Wouter | 18 Januari 2021

Dankjewel Leonie, ik denk met de informatie goed door te kunnen naar waar ik heen zal gaan. En ik zal zeker meer leren te gronden naar moeder natuur.

Bekijk alle beoordelingen van Leonie Start chat met Leonie
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Marco

Medium Marco
De clercq katie | 18 Januari 2021

Zeer tevreden over marco alle vragen dat stelt eerlijk en oprecht antwoord. Zeker aan te raden

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
Wouter | 16 Januari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik ga zeker proberen meer naar mijzelf toe te trekken.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra Start chat met Sandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Liesbeth | 15 Januari 2021

Heel goed

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Essie

Medium Essie
Ellen | 14 Januari 2021

Een heel fijn gesprek waarin veel duidelijk is geworden.

Bekijk alle beoordelingen van Essie Start chat met Essie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Rune

Medium Rune
Dianne | 14 Januari 2021

Wauw wat voelt ze alles goed aan en ik hoop dat alles wat ze in de toekomst heeft gezien uit komt. Super fijne vrouw dank je wel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Rune Start chat met Rune
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Amanda

Medium Amanda
Denise | 13 Januari 2021

Fijn gesprek. Dankjewel. Ik kan nu weer vooruit :)

Bekijk alle beoordelingen van Amanda Start chat met Amanda
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Wouter | 12 Januari 2021

Dankjewel voor het fijne gesprek. Soms wou ik dat ik meer mensen kende waar ik het over het spirituele kon hebben zonder er teveel over beoordeeld te worden. Helaas zijn de credits niet onbeperkt. :p

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Noortje | 11 Januari 2021

Duidelijk verheldert gesprek. Super. 🍀🍀🍀

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Icram

Medium Icram
Samantha | 9 Januari 2021

Zoooo goed thanks❤️

Bekijk alle beoordelingen van Icram Start chat met Icram
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Linda

Medium Linda
Frida | 8 Januari 2021

Een fijne chat. Geen extra vragen maar direct duidelijke antwoorden. Als het nodig is kom ik zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Linda Start chat met Linda
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Samantha | 7 Januari 2021

Lieve karen , Jij bent de allerliefste je pikt meteen mijn energie op ! Wauw ik lees jou consult keer op keer .. Ik ben heel blij met jou en je gevoel zit heel erg goed hoor .. Zodra het uitkomt zal ik het laten weten. Dikke knuffel samantha❤️

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Sophie | 2 Januari 2021

Ontzettend mooi, verheldert gesprek gehad!! Ik ben zeer opgelucht en kalm geworden..! Ook ben k heel dankbaar voor de raad en tips die ze me gaf!! Dankuwel ❣️ Ik kom zeker ng bij u terug!! 🙏🏽🍀🌈😘

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Michelle | 2 Januari 2021

Haar advies is right tot the point. Alles klopte ik had al een voor gevoel en dit werd bevestigd. Mijn mobiel viel uit maar zal haar binnenkort zeker contacten.

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Stefany | 29 December 2020

Heel goed geholpen door Siebe. Je voelt je gehoord. Je voelt je op je gemak warm gevoel en veel meer

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Angela | 26 December 2020

fijn mens dat je bent Esther voelt goed aan dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Dorien

Medium Dorien
Cynthia | 17 December 2020

Bedankt voor je privebericht. Het is duidelijk. Dank je wel

Bekijk alle beoordelingen van Dorien Start chat met Dorien
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Francesca

Medium Francesca
Angelique | 16 December 2020

Wat een fijne dame om mee te communiceren. Zeer empathisch, geduldig, eerlijk maar zeker begripvol en kreeg hele goede energie bij haar door . Geen meeprater en heeft mij ook tools gegeven....zeker een aanrader want kan tussen de regels door lezen waar het echt om ga

Bekijk alle beoordelingen van Francesca Start chat met Francesca
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Josiane | 14 December 2020

Anje is echt een liefdevolle vrouw die heel goed weet waar ze met bezig is. Na een reading voel ik mij altijd gerust gesteld en veel beter in mijn vel

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Petra | 13 December 2020

Petra geeft goede raad en -inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Mark | 30 November 2020

Lieve en warme vrouw, die meteen de pijnpunten wist aan te wijzen.

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Mireille

Medium Mireille
Katia | 20 November 2020

Hetgeen ik wou weten heeft Mireille me op korte tijd duidelijk gemaakt

Bekijk alle beoordelingen van Mireille Start chat met Mireille
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Marian

Medium Marian
Sjef | 19 November 2020

Marian voelde de situatie erg goed aan. Ze was snel en accuraat in haar berichten. Ik kom zeker nog bij haar terug. Het voelde goed.

Bekijk alle beoordelingen van Marian Start chat met Marian
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Marieke

Medium Marieke
Anouschka | 17 November 2020

Heb een fijn gesprek gehad en Marieke bevestigde dat ik op de goede weg ben. Heel erg dankbaar 🙏🏾

Bekijk alle beoordelingen van Marieke Start chat met Marieke
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Jurline | 9 November 2020

Cecile geeft goede inzichten warme en duidelijke ondersteuning. Warme duidelijke inzichtelijke gesprekken je kunt voor alles bij Cecile terrecht 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Sammy

Medium Sammy
Patricia | 7 November 2020

Wat is Sammy leuk! Maar belangrijker nog als je op Mediumchat zit, ze zag de situatie waar ik mee kwam snel in. Ik heb wat aan dit gesprek, heel erg fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Sammy Start chat met Sammy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Behia | 2 November 2020

Heel goed, wist alles goed te zien. Klopte ook, en typte vlot... Heerlijk mens

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Robert | 28 Oktober 2020

T.a.v. Hartelijke dank voor je antwoord. Wanneer ik je persoonlijk advies opvolg dan ontmoet ik via via kennissen en vrienden mijn geliefde. Het is geen duidelijk ja je ontmoet dit jaar nog etc..op mijn vraag maar toch heel hartelijk bedankt voor je uitgebreide en vr

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Mieke | 26 September 2020

heel veel respect en inlevingsvermogen,' en de h juiste antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Nadia

Medium Nadia
Cindy | 20 Augustus 2020

Inzicht in waar ik aan moet werken.

Bekijk alle beoordelingen van Nadia Start chat met Nadia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Astrid | 3 Augustus 2020

Was een fijn gesprek met Natascha

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Frida | 30 Juni 2020

Ander antwoord dan bij een eerder geraadpleegd medium. Maar ze wist zo haar fijn uit te leggen hoe het zit en wat er aan de hand is dat ik van binnen voel; ja, dit is juist! Dankjewel Laura

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Petra

Medium Petra
M. | 6 Februari 2020

Petra is een heel aangenaam persoon. Ze voelde of wist dingen van me die ik niet had verteld. Ik vertrouw er dan ook op dat haar voorspellingen juist zullen blijken te zijn. Ze is empathisch en heeft gevoel voor humor.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Joyce | 12 December 2019

Duidelijk en rustig 🙏

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Top