Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

9694 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Veerle

Medium Veerle
Dimi | 21 November 2019

Weet waarover ze spreekt

Bekijk alle beoordelingen van Veerle Start chat met Veerle
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Sandra | 21 November 2019

Chantal is altijd snel en direct. Ze geeft altijd goede antwoorden zonder te veel informatie. Hele goede consulente.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 132 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Carla | 21 November 2019

Goed geweest in een confrontatie ten opzichte van hetgeen mij bezighoudt. Duidelijk.

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Rika

Medium Rika
Petra | 21 November 2019

Snel en duidelijk antwoord

Bekijk alle beoordelingen van Rika Start chat met Rika
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Angel

Medium Angel
Linda | 21 November 2019

Angel heeft zeker mijn vragen beantwoord en me weer rust geven door dit gesprek en advies hoe ik het beste mijn probleem kan aan pakken geen tijd gehad om dank je wel te zeggen credits waren op groetjes linda pistorius

Bekijk alle beoordelingen van Angel Start chat met Angel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Anouch | 21 November 2019

Het gaf me nieuwe inzichten en goed advies

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Katrien | 21 November 2019

Het heeft extra kracht en moed gegeven om positief verder te gaan

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 146 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Ans | 21 November 2019

Ben tot de conclusie gekomen, dat ik niet verkeerd bezig ben, maar de mannen, die in mijn leven komen een ander verwachtingspatroon van mij hebben en niet kijken wie ik werkelijk ben.

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 191 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Manon | 21 November 2019

Heb altijd veel aan de consulten .. ze helpen me om alles weer helder te zien als je het zelf even niet weet ..

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 128 beoordelingen



Natascha

Medium Natascha
Samantha | 21 November 2019

Heel fijn, het bevestigde mijn gevoel door met haar te praten en dat is helemaal mooi.

Bekijk alle beoordelingen van Natascha Start chat met Natascha
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Letty

Medium Letty
Danny | 20 November 2019

Letty gaf mooie antwoorden door en bracht veel inzichten waar ik wat aan had!

Bekijk alle beoordelingen van Letty Start chat met Letty
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Helga

Medium Helga
Marianne | 20 November 2019

Wauw het klopte helemaal wat ze zei over de persoon van mijn vraag. Helaas konden we niet verder praten over de rest van mijn vraag omdat de minuten op waren maar een treffende beschrijving.

Bekijk alle beoordelingen van Helga Start chat met Helga
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Annemarie | 20 November 2019

Heel fijn gesprek anja!! Weet wat mij te doen staat , alles komt vanzelf goed!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Martha | 20 November 2019

Klonk heel oprecht en duidelijk

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Carolina

Medium Carolina
Pauline | 20 November 2019

Wat een lieverd en wat een kundigheid ❣️❣️❣️

Bekijk alle beoordelingen van Carolina Start chat met Carolina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Therese

Medium Therese
Monique | 20 November 2019

Luisterd goed, reageerd snel en is erg vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Therese Start chat met Therese
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Angelique | 20 November 2019

Heel verrassend kloppend. Fijn gesprek en veel duidelijk geworden

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 116 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Quynh | 20 November 2019

Zij begrijpt de vragen en reageert er goed op.

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Gea | 20 November 2019

Was een leuk gesprek en ben benieuwd

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen



Iris Nova

Medium Iris Nova
Nathalie | 20 November 2019

Super leuke dame, gaf inzicht en healing. Hoop dat alles in de goeie richting nu mag gaan. Dank u wel en tot binnenkort! 🍀

Bekijk alle beoordelingen van Iris Nova Start chat met Iris Nova
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Siebe

Medium Siebe
Patricia | 20 November 2019

Ze heeft me gedeeltelijk handvaten gegeven waar ik mee uit de voeten kan. Het was een heel fijn warm gesprek. Dankjewel......

Bekijk alle beoordelingen van Siebe Start chat met Siebe
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
A. | 20 November 2019

Was weer fijn om met Barbara te praten bedankt lieve vrouw voel me nu al een stuk beter en rustiger je bent altijd eerlijk en ik kijk door jou ook naar mijn eigen aandeel. Je opende mijn ogen. Bedankt, dikke kus en veel groetjes van mij A.

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Liesbet | 19 November 2019

Sabine kan heel veel info geven, zonder dat ik haar iets verteld had. Frappant hoe ze de nagel op de kop sloeg. Hopelijk komen al je voorspellingen ook uit onderhand, dan ben ik helemaal happy:)

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 172 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Shelia | 19 November 2019

Ayanna is heel goed. Ze weet precies wat er speelt zonder dat je het zelf hoeft te vertellen. Ze typt ook vlot

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Marian | 19 November 2019

Prettig en kort. Ze heeft me in ieder geval weer gerust gesteld en antwoord gekregen op mijn vragen.

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Irene | 19 November 2019

Ze heeft me heel goed geholpen. Vooral met de antwoorden die ik zocht.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Erna | 19 November 2019

Vond het een fijn gesprek, heb niet veel gehoord wat ik eigenlijk al niet wist maar vond het fijn gepraat te hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Simone

Medium Simone
Steef | 19 November 2019

Topper! Nu afwachten

Bekijk alle beoordelingen van Simone Start chat met Simone
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Mina

Medium Mina
Marina | 19 November 2019

Als zei het correct heeft is ze echt aanwinst!!

Bekijk alle beoordelingen van Mina Start chat met Mina
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Hélène

Medium Hélène
Renate | 19 November 2019

Super fijn gesprek, duidelijkheid en inzichten gekregen die ik eigenlijk echt even nodig had.

Bekijk alle beoordelingen van Hélène Start chat met Hélène
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Petra | 19 November 2019

Goed gedaan snelle antwoorden

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Marije | 19 November 2019

Daadkracht, en typt snel!

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Saskia | 19 November 2019

Was een fijn verhelderend en duidelijk gesprek. Vriendelijk en vol met antwoorden....

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Liesbeth | 18 November 2019

heel goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Saskia

Medium Saskia
Martijn | 18 November 2019

Erg leuk gesprek gehad met Saskia. Er komt veel bij haar binnen. Echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Saskia Start chat met Saskia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Annelies | 18 November 2019

Anita heeft me de goede richting gewezen. Dankjewel voor dit fijne gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 107 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Greta | 18 November 2019

Desi heeft al zo vaak naar mij geluisterd als ik er doorheen zat en een luisterend oor nodig had. Ze zette me dan even weer met beide voeten op de grond. Nu het beter met me gaat heb ik Desi dat ook laten weten wel zo eerlijk, niet alleen in slechte tijden maar ik vo

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
Laura | 18 November 2019

Topwijf! Superblij met haar fijne en uitgebreide consult. Snel typen is een groot pluspunt sowieso en ze was heel duidelijk. Dikke aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Maaike | 18 November 2019

Leuke dame, goed geholpen op de vragen waar ik antwoord op wou

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 140 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
M | 18 November 2019

Kort maar krachtig, fijne inzichten gekregen

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Andro | 18 November 2019

Duidelijk en helder gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 94 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Evelien | 17 November 2019

Heeft me voldoende inzichten gegeven in de tijd dat we maar hadden , graag nog wat meer geweten maar ben ervan bewist dat dat niet altijd even simpel is

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Elles

Medium Elles
V | 17 November 2019

Lief en laagdrempelig :)

Bekijk alle beoordelingen van Elles Start chat met Elles
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Cathy | 17 November 2019

Heel duidelijk en snel antwoord

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 217 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Janice | 17 November 2019

Ze is een fijn, lief persoon om mee te praten. Ze geeft goed advies en stelt je gerust.

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ann

Medium Ann
Heidi | 17 November 2019

Heel goed geholpen met inzicht te geven in de situatie. Bedankt

Bekijk alle beoordelingen van Ann Start chat met Ann
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
M. | 16 November 2019

Bedankt dat je er bent Ingrid-Anna! Zelfs de meest ingewikkelde situaties weet ze te verklaren.. top medium!🙏🏻💐

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Els

Medium Els
Marja | 16 November 2019

Ben te vrede over het gesprek was erg ontspannen ,rustig en mooi gesprek om door te gaan.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Jentina | 16 November 2019

Top vrouw... Wist alles zonder dat ik iets had gezegd.

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Chanoe

Medium Chanoe
Marja | 16 November 2019

Fijn gesprek gehad, ik weet weer wat te doen.

Bekijk alle beoordelingen van Chanoe Start chat met Chanoe
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Roos

Medium Roos
Anne | 16 November 2019

Roos pikte snel mijn energie op, voelde erg goed aan wat er speelde en zei ook een aantal rake dingen. Ik hoop dat ze alles helder zag, dan komt er nog een mooie periode aan.

Bekijk alle beoordelingen van Roos Start chat met Roos
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Tanya | 16 November 2019

Heel fijn gesprek, wist meteen waar knelpunt zat. Danjewel

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Ferry

Medium Ferry
Nicole | 16 November 2019

Zoals altijd een fijn gesprek gehad met Ferry. Hij voelt/ziet goed aan wat er komen gaat en hoe je in elkaar steekt. Dank! N.

Bekijk alle beoordelingen van Ferry Start chat met Ferry
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen



Jeannette

Medium Jeannette
Susanne | 16 November 2019

Lieve Jeannette, Je bent een fijn, zuiver en eerlijk persoon om raad te plegen en een gesprek mee te hebben. Dank voor het fijne, hartelijke gesprek! Ik neem je advies graag mee:-). Tot kijk:-). Lieve groetjes en knuffel, Susanne

Bekijk alle beoordelingen van Jeannette Start chat met Jeannette
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sonja

Medium Sonja
Frya | 16 November 2019

Sonja heeft mijn gevoel en vermoedens letterlijk bevestigd, zonder dat ik ook maar iets heb gezegd over mijn situatie. Héél duidelijk maar vooral ook een enorm prettig persoon om mee te chatten. Jammer dat mijn credits op waren want ik had nog hé

Bekijk alle beoordelingen van Sonja Start chat met Sonja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Gea

Medium Gea
Natalie | 16 November 2019

Echt amtwoord op mijn vraag

Bekijk alle beoordelingen van Gea Start chat met Gea
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Grace

Medium Grace
Mandy | 16 November 2019

Grace geeft je een warm welkom, alsof je elkaar al langer kent. Ze typt snel en heeft mij mooie inzichten gegeven!

Bekijk alle beoordelingen van Grace Start chat met Grace
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
O. | 16 November 2019

Dit is voor de tweede keer dat ik via email chat om raad vraag over mijn situatie aan consulent Angelique en ook voor de tweede keer heeft ze me geraakt door de juiste antwoorden te kunnen geven. Ik ben zeer tevreden en opgelucht met de antwoorden op mijn vragen. Ze

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 126 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Nicole | 15 November 2019

Ik heb diverse keren bij Lijsbeth om advies gevraagd en iedere keer zit ze goed ook al wil je het soms niet horen😉. Dank je wel....

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 266 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Mireille | 15 November 2019

Amai die weet bijna alles... Top zeg ☺️

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Emily

Medium Emily
Robert | 15 November 2019

Vandaag stelde ik Emily een ja/ nee vraag, waarop zij mij ook vandaag een duidelijk antwoord op gaf. Daar had ik echt behoefte aan, omdat het over een hele belangrijke keus ging. Ik ben mijn spanning nu kwijt na haar antwoord. Hartelijke bedankt Emily. Groetjes, Robe

Bekijk alle beoordelingen van Emily Start chat met Emily
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Jolanda | 14 November 2019

Duidelijk en snel in haar antwoorden. Heeft me gerust kunnen stellen. Zal haar zeker nog eens opzoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Kristel | 14 November 2019

Is heel duidelijk, typt heel snel, super vrouw 👩

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Sharmila | 14 November 2019

Uitstekend

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 125 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Henriette | 14 November 2019

Het heeft mij op die wijze geholpen dat mijn gevoel wat ik had bij het overlijden van mijn vader naar voren werd gebracht. Verdriet maakte even plaats voor trots. Ik ben zo bijzonder trots dat ik mijn vader heb mogen begeleiden in dit laatste stukje levensfase. Dit h

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen



Nadine

Medium Nadine
Ellen | 13 November 2019

Veel info. Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Nadine Start chat met Nadine
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Cynthia

Medium Cynthia
A. | 11 November 2019

Cynthia kwam tot de details van verleden waar ik zeer verbaasd van was en nu heeft zij de toekomst voorspeld met positieve uitkomsten ... dus ben zeker benieuwd en wacht het af ! Ga zeker bij haar terug opnieuw 👌🏻

Bekijk alle beoordelingen van Cynthia Start chat met Cynthia
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
V. | 11 November 2019

Graag even laten weten dat mijn consult bij Giovanna echt hoop geeft. Alles is al uitgekomen na ons laatste gesprekje, sneller dan gedacht. Ze weet direct hoe ik mij voel en hoe de andere persoon er zich bij voelt. Ze is een echte aanrader want ze zorgt ervoor dat je

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Katrijn | 11 November 2019

Fijne dame Heel duidelijk en onmiddellijk inzicht Hoop dat (snel ;) ) uitkomt wat ze voorspelde

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen



Astrid

Medium Astrid
J. | 10 November 2019

Astrid is een lieve vrouw waar ik regelmatig contact mee heb. Ze geeft mooie en wijze inzichten. Met vriendelijke groet.

Bekijk alle beoordelingen van Astrid Start chat met Astrid
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Gina

Medium Gina
Ann | 10 November 2019

Heeft wat duidelijkheid gebracht .

Bekijk alle beoordelingen van Gina Start chat met Gina
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Samantha | 10 November 2019

Lieve Lise, wat een onwijs lief en fijn mens ben je! Ik vond het een fijn gesprek. Open en eerlijk. Fijne tips en ergens een duwtje in de rug! Erg bedankt. 😘 Liefs.

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Heidi | 9 November 2019

Het geeft energie om door te gaan en dat je ondanks tegenslagen toch nog iets positiefs uit dingen kunt halen

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 297 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Joyce | 9 November 2019

Inge is geweldig, zeker doen!

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Thea

Medium Thea
Ioana plumb | 9 November 2019

Heel duidelijk en vriendelijk

Bekijk alle beoordelingen van Thea Start chat met Thea
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Carla

Medium Carla
Mira | 8 November 2019

Wouw wat een krachtig consult was dit. Carla geeft snel antwoorden en zat meteen in de juiste energie. Bevestigde wat ik zelf al aanvoelde en kreeg daar bovenop nog extra inzichten en tips mee. Heel fijn, nogmaals dank!

Bekijk alle beoordelingen van Carla Start chat met Carla
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Claudia | 8 November 2019

Het was een echt een lief en mooi gesprek , met daarin genoeg tijd om uitleg te geven en te ontvangen. Had echt een veilig gevoel. De antwoorden sloten echt aan op mijn vraagstuk dus dat was erg fijn. Heel erg bedankt voor deze reading!

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Corriene | 8 November 2019

Ze heeft me super goed geholpen

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen



Minet

Medium Minet
Brigitte | 8 November 2019

Het gaf me de bevestiging die ik nodig had. En wat ik diep van binnen wel wist.

Bekijk alle beoordelingen van Minet Start chat met Minet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Nicolien | 7 November 2019

Fijn gesprek gehad. Ga zeker nog eens contact opnemen met Caroline.

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Kelly

Medium Kelly
Kelly | 7 November 2019

Het was een fijne consult met kelly. Het heeft me aan het denken gebracht, positief. De tijd gaat ineens heel snel als je aan het typen ben.

Bekijk alle beoordelingen van Kelly Start chat met Kelly
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Mandy

Medium Mandy
Jantina | 7 November 2019

Grote klasse wat Mandy allemaal kan met haar mooie gaven! Heel specifiek, geeft ze ontzettend veel informatie. Eeuwig dankbaar voor de mooie inzichten.

Bekijk alle beoordelingen van Mandy Start chat met Mandy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Kitty | 6 November 2019

Was even kort gesprek maar super goed dank u wel!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Caroline | 6 November 2019

Heel fijn gesprek, voelt t goed aan. Is snel in haar antwoorden. Ik zal haar zeker weer vragen. Dankjewel Florence!

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Sophie

Medium Sophie
Valerie | 6 November 2019

Sophie was snel heel duidelijk en zat direct goed over hoe ik mij voelde bij een bepaalde situatie. Ze is een goede steun.

Bekijk alle beoordelingen van Sophie Start chat met Sophie
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ruby

Medium Ruby
Frida | 6 November 2019

Direct duidelijkheid. En fijn om een geruststellend gesprek te hebben.

Bekijk alle beoordelingen van Ruby Start chat met Ruby
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Sandy | 6 November 2019

Heeft me goed gedaan. Hier kan ik wat mee

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 147 beoordelingen



Mieke

Medium Mieke
Martine | 5 November 2019

Ze heeft een pijnpunt op tafel gebracht en mij goede raad gegeven en goed naar mij geluisterd.

Bekijk alle beoordelingen van Mieke Start chat met Mieke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Cleo | 5 November 2019

Bevestiging van wat ik al voelde

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Kizzy

Medium Kizzy
Patricia | 5 November 2019

Het was een zeer fijn consult ik heb fijne antwoorden gekregen en ben zeer gerustgesteld

Bekijk alle beoordelingen van Kizzy Start chat met Kizzy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Marijke

Medium Marijke
Angelique | 4 November 2019

Bedankt voor de wijze woorden! Ik neem ze zeker mee. Bedankt voor het invoelen en luisteren.

Bekijk alle beoordelingen van Marijke Start chat met Marijke
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Marlies | 4 November 2019

Meer bevestiging over wat je voelt En andere inzichten te krijgen.

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Liliane | 4 November 2019

Heel duidelijke antwoorden gehad ze heeft mij echt gerust gesteld ze heeft mij heel goed geholpen en ik kom zeker nog bij haar terug want ze weet dadelijk waar je het over hebt geweldig

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Melis | 3 November 2019

Echt wauw, meteen spot on met rake punten en ik had nog niet eens wat getypt.. topper!

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Rob | 3 November 2019

Duidelijke directe antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 425 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Gerry | 2 November 2019

Wel goed. Lieve vrouw. Zo’n gevoel kreeg ik bij haar. Had wel het gevoel dat ik wat aan haar advies had.

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Corina | 2 November 2019

Wat Ilja over mij vertelde klopte, ik ga zeker hiermee aan de slag. Dank je wel Ilja.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Laura

Medium Laura
Priscilla | 1 November 2019

Ze heeft me laten zien dat ik t verleden moef loslaten, en moet leren meer te vertrouwen op het heden en op mijn eigen gevoel, en niet teveel moet malen met me gedachten

Bekijk alle beoordelingen van Laura Start chat met Laura
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Joyce | 1 November 2019

Wauuuw 💖🧘‍♀️

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Immy

Medium Immy
Valerie | 30 Oktober 2019

Heel goed! Ik ben weer een stap dichter bij mijn doel gekomen

Bekijk alle beoordelingen van Immy Start chat met Immy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Angelique | 30 Oktober 2019

Bedankt voor het extra bericht. Heel lief, bedankt voor het luisteren. gr. Angelique

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Sandra

Medium Sandra
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Lara

Medium Lara
Annemiek | 29 Oktober 2019

Goed luiteren goed advies alsof ik de persoon al jaren ken.

Vriendelijke groet Annemiek

Bekijk alle beoordelingen van Lara Start chat met Lara
8.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Carolyne | 28 Oktober 2019

Goed gesprek gehad

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 108 beoordelingen



Rianna

Medium Rianna
Serena | 28 Oktober 2019

Fijne inzichten gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Rianna Start chat met Rianna
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Haydee | 27 Oktober 2019

Duwtje in de rug, er weer tegen aan kunnen, bevestiging dat mijn kijk juist is, moed en geruststelling. Mijn knagende gevoel is weg.

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Peggy

Medium Peggy
Melanie | 27 Oktober 2019

Wat een toppertje op deze mooie zondagochtend ! Hele duidelijke en vlotte communicatie ..... eigenlijk weet ik het antwoord zelf al ... diep diep van binnen ! Bedankt voor je gesprek Peggy, je laatste tekst vul ik zelf maar in ; ) Kus mel

Bekijk alle beoordelingen van Peggy Start chat met Peggy
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Esther | 26 Oktober 2019

Jeltje is heel eerlijk.., ze zegt het ook heel direct en volgens mij uit haar hart...!

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Nathalie | 25 Oktober 2019

Hele mooie en fijne reading gehad v Leomiek! Ze gaf me inzichten en bevestigde mijn gevoel! Typt snel en geeft duidelijke antwoorden en voorspellingen! Prettig met haar gechat te hebben! Bedankt!!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen



Meriam

Medium Meriam
Bonita | 24 Oktober 2019

Ja het is me nu allemaal duidelijke en weet nu ook wat ik moet doen

Bekijk alle beoordelingen van Meriam Start chat met Meriam
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Esther

Medium Esther
Sophie | 21 Oktober 2019

Esther is geweldig! Ze voelt het goed aan, vlot gesprek en geeft je bevestiging en kracht!

Bekijk alle beoordelingen van Esther Start chat met Esther
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Kavita

Medium Kavita
Rik | 20 Oktober 2019

Fijn gesprek gehad over een vriendschap die beëindigd is, heb nu weer hoop al weet ik dat het nog even gaat duren

Bekijk alle beoordelingen van Kavita Start chat met Kavita
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Josefien

Medium Josefien
Jolanda | 20 Oktober 2019

Helder en duidelijk. Zegt zoals het is. Fijn gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Josefien Start chat met Josefien
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Lindsey | 20 Oktober 2019

Bevestiging van gevoel

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Dave

Medium Dave
N. | 19 Oktober 2019

Snelle reactie op mail.duidelijkheid en vooral een positief antwoord. Ik kan er weer tegenaan!

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 89 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Pieter | 18 Oktober 2019

Was een leuk gesprek, voelde me op mijn gemak de tijd was alleen te kort. 

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Pascale | 18 Oktober 2019

Super dame

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Nicolette | 18 Oktober 2019

Het is heel prettig met Mona te chatten. Zij voelt snel aan waar het isue ligt en wat jij nodig hebt. Ze is heel eerlijk en komt met veel tips uit zichzelf. Ze geeft je een rustig gevoel... Bovendien typt ze snel... Dankjewel Mona :) Zag net dat ze me ook nog een pri

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen



Kamila

Medium Kamila
Chantal | 17 Oktober 2019

Goede Reading, accuraat en wist veel te vertellen.

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Bart | 16 Oktober 2019

Heldere verhaal, en rustgevend, en ook met goede raad. ik er wat mee, blij mee.

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Kim

Medium Kim
Ilse | 15 Oktober 2019

Was een super leuke chat als ik het nog eens doe zal ik zeker kim nemen. Dank je wel kim!

Bekijk alle beoordelingen van Kim Start chat met Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Sandhya

Medium Sandhya
Danielle | 13 Oktober 2019

Heel fijn gesprek gehad met Shandhya. Ze is heel lief en luistert echt naar je. Ze is oprecht en zuiver in haar antwoorden en heeft me echt geholpen Ben haar enorm dankbaar! Dankjewel lieve Shandhya

Bekijk alle beoordelingen van Sandhya Start chat met Sandhya
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Ferminia | 13 Oktober 2019

Ninky voelde alles heel goed aan zonder dat ik echte informatie gaf.ik werd er best stil van dat ze alles zo precies kon weten hoe ik mij voelde en wat er precies speelde . Ze is een topper.ze beantwoorden zelf vragen die ik in mijn hoofd had maar nog niet getypt had

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Chloë

Medium Chloë
Alexandra | 12 Oktober 2019

Chloe heeft mij met de afgelopen 2 chats enorm geholpen, zowel in augustus als gisteren, beiden keren maakte ze me rustig, dat is eigenlijk altijd waar ik naar op zoek ben. dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Chloë Start chat met Chloë
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Enrichetta

Medium Enrichetta
Pascale | 11 Oktober 2019

Ama, onder de indruk!

Bekijk alle beoordelingen van Enrichetta Start chat met Enrichetta
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Daan

Medium Daan
Angela | 11 Oktober 2019

Hij bevestigde mijn eigen gevoel en het is soms het enige wat je nodig hebt!

Bekijk alle beoordelingen van Daan Start chat met Daan
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Lindsay

Medium Lindsay
Nicole | 10 Oktober 2019

Het was fijn te horen hoe ze de situatie ziet vanuit een foto. Hoop dat het klopt wat ze zei.

Bekijk alle beoordelingen van Lindsay Start chat met Lindsay
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Pascale

Medium Pascale
Katharina | 10 Oktober 2019

Directe en duidelijke antwoorden, ik weet toch kort al wat meer en zal Pascale nog contacteren.

Bekijk alle beoordelingen van Pascale Start chat met Pascale
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Noud

Medium Noud
Nicitha | 9 Oktober 2019

Zeer kort had een reading gewonnen. Maar ik ben zo blij en alleen maar bevestigingen en het voelde zo goed bij noud. Weet waar ik terug moet komen

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Marjolein | 8 Oktober 2019

Duidelijk, concreet en treffend.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Diana

Medium Diana
Ilse | 8 Oktober 2019

Diana gaf duidelijke antwoorden. Ik kan weer verder.

Bekijk alle beoordelingen van Diana Start chat met Diana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Laura | 4 Oktober 2019

Dankjewel Mario voor dit fijne gesprek. Je wist mij veel te vertellen aan de hand van alleen onze foto's zonder verdere info van mijn kant..erg knap. Bijna alles klopte...hoop dat je voorspelling uit gaat komen. Liefs

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen



Charlotte

Medium Charlotte
Oona | 29 September 2019

Zeer helder,empathisch en oprechte chat.

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte Start chat met Charlotte
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
B. | 27 September 2019

Bianca is erg goed ! Ze voelt de dingen aan zoals ze zijn. Ze voel ook echt wat jijzelf voelt. Ze begrijpt je en dat geeft een heel aangenaam gevoel. Ze kan gevoelens erg goed vertalen en onder woorden brengen. Ze typt ook snel. Vond het echt een heel aangenaam gespr

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Jamie | 26 September 2019

Prima gesprek , verhelderend en aardig overeenkomend met mijn gevoelens!

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Mar

Medium Mar
Anoniem | 25 September 2019

Luchtig en een zeer opluchtend gesprek. Mar geeft je het gevoel dat je alles bij haar kwijt kan en ik vond dat ze snel tot de kern van mijn vraag/blokkade kwam. Ze wist goed te vertellen wat er bij mij speelde, maar ook te benoemen waar ik mijn focus mag leggen. Voel

Bekijk alle beoordelingen van Mar Start chat met Mar
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Jacqueline

Medium Jacqueline
Jamie | 23 September 2019

Heb een heel goed gesprek gehad ! Duidelijk en verhelderend! Weet dat ik op de goede weg ben .

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline Start chat met Jacqueline
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Ricardo | 23 September 2019

Brenda wist me in no time op mijn gemak te krijgen in de situatie waarin ik zat. Een helder inzicht maakte mijn dag makkelijker vooruit te komen! Dankjewel Brenda!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen



Tamara

Medium Tamara
Marleen | 23 September 2019

Vlotte eerlijke dame , weet heel veel ,zeker de moeite waard ❤️

Bekijk alle beoordelingen van Tamara Start chat met Tamara
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Richelle

Medium Richelle
Roos | 16 September 2019

Hele lieve vrouw! Altijd een gezellig gesprek samen😁

Bekijk alle beoordelingen van Richelle Start chat met Richelle
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Filiz | 9 September 2019

Zeer goed!

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen



Shanna

Medium Shanna
Marion | 6 September 2019

Het was een fijn gesprek, een luisterend oor en tipje van de sluier opgelicht!

Bekijk alle beoordelingen van Shanna Start chat met Shanna
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
Maribelle | 6 September 2019

Zij is top!

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Jeltje

Medium Jeltje
Sjef | 4 September 2019

Duidelijk verhaal. Sluit aan bij mijn gevoel.

Bekijk alle beoordelingen van Jeltje Start chat met Jeltje
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Gorica

Medium Gorica
Sophie | 2 September 2019

Gorica is een TOPPER! Zeer aangenaam gesprek met aandacht voor jou als persoon. Ze voelt alles goed aan en verwoord goed, ze typt ook heel vlot. Ze legt zoveel positiviteit en kracht in haar woorden. Heel dankbaar haar te leren kennen en zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk alle beoordelingen van Gorica Start chat met Gorica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Gwen

Medium Gwen
Esther | 1 September 2019

Had maar 1duidelijke vraag en ook maar 10min. Ze haalde de kaarten er bij, dat duurde even maar kreeg wel de antwoorden waar ik op zat te wachten. Ga zeker nog eens terug naar haar. Niet omdat ik blij ben met wat ze me melde maar had zowiezo wel goed gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Gwen Start chat met Gwen
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Brit

Medium Brit
Anne | 31 Augustus 2019

Ik heb Brit ervaren als rustig en recht door zee. En tegelijkertijd een snelle typer. Ze omschreef de persoon waar ik over vroeg op treffende wijze. Fijn dat ik al op het juiste spoor zat!!!

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Belinda

Medium Belinda
Marieke | 26 Augustus 2019

Het heeft een goed inzicht gegeven op mijn vraagtekens!

Bekijk alle beoordelingen van Belinda Start chat met Belinda
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Jenique | 26 Augustus 2019

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Vita

Medium Vita
Cindy | 20 Augustus 2019

Wat een prachtig iemand!!! Zo een mooi gesprek. Heeft me echt deugd gedaan. Dank je wel lieverd x

Bekijk alle beoordelingen van Vita Start chat met Vita
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Sussanne

Medium Sussanne
Sophie | 10 Augustus 2019

Sussanne is echt GEWELDIG! Ze voelt alles goed aan en typt vlot. Zeer aangenaam gesprek eerlijk en oprecht waarin ze je veel kracht en vertrouwen in de toekomst geeft. Dank je wel!

Bekijk alle beoordelingen van Sussanne Start chat met Sussanne
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Wendy | 9 Augustus 2019

Goed gesprek gehad....kan weer vooruit Nogmaals dankjewel 😘

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Joke | 8 Augustus 2019

Alle consulenten die ik ‘gesproken’ heb waren erg goed. Zeer accuraat, helder en ik voelde me begrepen en vertrouwd . Het advies die ik gekregen heb is erg to the point. Ik ben elk gesprek zeer dankbaar. Het heeft me goed geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen



Chantal

Medium Chantal
Dorothy | 6 Augustus 2019

Ze is heel vriendelijk en kreeg gelijk een rustig aangenaam gevoel bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Chantal Start chat met Chantal
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



José

Medium José
Vanessa | 4 Augustus 2019

Een kort gesprek gehad maar was duidelijk en snel met antwoorden. Het wordt een spannende tijd voor mij met veel geluk in het vooruitzicht!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Karen

Medium Karen
Martine | 2 Augustus 2019

Snelle reactie, fijn en duidelijk gesprek

Bekijk alle beoordelingen van Karen Start chat met Karen
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Judith | 1 Augustus 2019

Dankjewel voor het hart onder de riem! Liefs, Judith

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Marion | 31 Juli 2019

Wat een leuke chat! Franka voelt goed aan. En ze weet precies wat er is. Leuk gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Carla | 28 Juli 2019

Heel goed, voor mij. Dankjewel Marco.

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Jana

Medium Jana
Ellen | 28 Juli 2019

Was een fijn en warm gesprek, antwoorden gekregen die ik ga volgen, bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Feline

Medium Feline
Sandrina | 25 Juli 2019

Heb bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde, ook al doet dit pijn...

Bekijk alle beoordelingen van Feline Start chat met Feline
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Selina

Medium Selina
Joyce | 20 Juli 2019

Ik weet nu wat ik moet doen!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Mathilde | 1 Juli 2019

Ze was duidelijk!

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Els

Medium Els
Denise | 30 Juni 2019

Sloot exact aan bij wat ik nodig had. Prettig contact en zeer knap.

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Monique | 1 Juni 2019

Veel dingen wist ik al wel voor mezelf maar nu is t bevestigd, fijn idee!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen



Monica

Medium Monica
Selita | 23 Mei 2019

Heb genoten van ons gesprek, net wat ik nodig had. En ze tikt vrij snel, wat ik zeer waarder. Ze is eerlijk als ze iets niet door krijgt. Ik ga zeker weer contact met haar zoeken.

Bekijk alle beoordelingen van Monica Start chat met Monica
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Martine | 24 April 2019

Geeft duidelijk antwoord op wat je vraagt.

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 136 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Top