Ervaringen Mediumchat

Betrouwbare Medium & Helderziende online ervaringen

6842 beoordelingen

Wij posten alle beoordelingen die van toegevoegde waarde zijn voor klanten (zowel positief als kritisch)

Kamila

Medium Kamila
Chantal | 19 Maart 2019

Ik vind Kamila super lief en begripvol. Ze had het snel door en wist ook wat ik moest doen. Dank je wel lieve Kamila voor je mooie reading! Veel liefs, Chantal

Bekijk alle beoordelingen van Kamila Start chat met Kamila
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Ton

Medium Ton
Manuela | 19 Maart 2019

Ton jij hebt vandaag een prachtig consult gegeven. Afwachten of het uitkomt maar het voelde al heel erg Fijn! Super Bedankt Manuela!

Bekijk alle beoordelingen van Ton Start chat met Ton
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 235 beoordelingen



Yve

Medium Yve
Annelien | 19 Maart 2019

Het was een zeer verhelderend consult. Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen en als kers op de taart nog materiaal om me verder in te lezen in mijn probleem .

Bekijk alle beoordelingen van Yve Start chat met Yve
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 398 beoordelingen



Janine

Medium Janine
Jolanda | 19 Maart 2019

Heeft mij supergoed geholpen ik ga elke week voortaan bij haar op consult

Bekijk alle beoordelingen van Janine Start chat met Janine
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Maria

Medium Maria
Marieke | 19 Maart 2019

Ik vind het fijn dat ik met een echt persoon sprak. Voelde goed aan.

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Yvonne

Medium Yvonne
Sabine | 18 Maart 2019

Super goed. Niet alleen omwille van de leuke voorspelling, maar ook de juistheid van iets dat ze niet kon weten, toppie!

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne Start chat met Yvonne
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Lady Marjorie

Medium Lady Marjorie
Brigitte | 18 Maart 2019

Was een super fijn gesprek heb er heel veel aan gehad en heeft mij veel geholpen ,een echte aanrader toppp, dank je wel!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Lady Marjorie Start chat met Lady Marjorie
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen



Margriet

Medium Margriet
Kitty | 18 Maart 2019

Ze heeft rake dingen geschreven wat wel bij mij klopte en dingen bevestigt die ik al wist. Fijn consult.

Bekijk alle beoordelingen van Margriet Start chat met Margriet
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Heidi

Medium Heidi
Iris | 18 Maart 2019

Ze heeft me wat meer inzicht en richting kunnen geven. Heel erg bedankt!

Bekijk alle beoordelingen van Heidi Start chat met Heidi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Desi

Medium Desi
Marjorie | 18 Maart 2019

Goed was tevreden. Het was heel duidelijk . Voel me nu wat meer zelfverzekerd. En ben op het goede pad. Blij dat te horen van mevr Desi. Heel fijn.

Bekijk alle beoordelingen van Desi Start chat met Desi
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Mario

Medium Mario
Fernanda | 18 Maart 2019

Mario is een toppertje!

Bekijk alle beoordelingen van Mario Start chat met Mario
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Allard

Medium Allard
Maribelle | 18 Maart 2019

Hij is super zoals altijd Hij weet waar hij over praat. Hij heeft echt super gave! Zowel negatief en positief hij is heel eerlijk. Ook al ligt het aan mij, hij laat mij inzien dat ik erook iets aan moet doen en andersom iemand anders ook. Het is alsof hij erbij was i

Bekijk alle beoordelingen van Allard Start chat met Allard
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen



Nicky

Medium Nicky
Nina | 18 Maart 2019

Erg fijn gesprek met Nicky, voelt dingen goed aan en verwoord ze op een fijne manier. Toen ik begon met chatten was ik erg overstuur. Na het gesprek voel ik me rustig, gehoord, begrepen en de juiste richting ingestuurd. Dankjewel Nicky!

Bekijk alle beoordelingen van Nicky Start chat met Nicky
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Willeke

Medium Willeke
Susanne | 18 Maart 2019

Ik heb een heel open en eerlijk gesprek gehad. Oprecht en puur.

Bekijk alle beoordelingen van Willeke Start chat met Willeke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Yolanda | 18 Maart 2019

Ze gaf goed aan waar ook het probleem lag. En ze ziet hoop voor de toekomst :). Dat gaf mij ook weer een goed gevoel om door te gaan met het werk wat ik nu doe :).

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Pamela

Medium Pamela
Marielle | 17 Maart 2019

Ontzettend fijn gesprek gehad. Ze reageert snel op je vragen en geeft goed advies.

Bekijk alle beoordelingen van Pamela Start chat met Pamela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 149 beoordelingen



Ilse

Medium Ilse
Emmy | 17 Maart 2019

Ze heeft me inzicht gegeven. Hoe moeilijk ik het ook vind. Heb er veel aan!

Bekijk alle beoordelingen van Ilse Start chat met Ilse
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Brit

Medium Brit
K. | 17 Maart 2019

De chat met Brit was SUPER, echt een wow gevoel! Ze heeft enkel een naam nodig, kan heel de situatie toelichten, en zo raak! Klopt allemaal. Ook mijn vraag rond werksituatie klopte als een bus. Ik apprecieer haar eerlijkheid enorm. Ze is ook een lieve dame. Fijn om m

Bekijk alle beoordelingen van Brit Start chat met Brit
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Barbara

Medium Barbara
Y. | 17 Maart 2019

Lieve eerlijke vrouw, gratis chat. Was natuurlijk kort maar toch een eerlijk antwoord gekregen op mijn vraag. Kom vast nog een keer terug. Top :) !

Bekijk alle beoordelingen van Barbara Start chat met Barbara
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Marielle

Medium Marielle
Rianne | 17 Maart 2019

Alleen al dat ik mijn verhaal kwijt kon, was alweer fijn. Ze heeft mij geholpen door te bevestigen dat ik op moet blijven letten, dat ik bij mezelf blijft en mezelf op de eerste plaats blijf houden. Ze was open en eerlijk, maar ook zeer direct en daar hou ik wel van.

Bekijk alle beoordelingen van Marielle Start chat met Marielle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Els

Medium Els
Gert | 16 Maart 2019

Heerlijk gesprek. Els wist precies wat erbij mij speelde naar aanleiding van een eerder gesprek. We konden openhartig verder en ze heeft me helemaal de juiste richting in gezien. Helaas gaat de tijd dan snel, dus voor later om haar nog wat langer weer te willen sprek

Bekijk alle beoordelingen van Els Start chat met Els
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Hans Red Bear

Medium Hans Red Bear
Andreas | 16 Maart 2019

Zeer duidelijk en helder gesprek ik hoop dat het mag uitkomen!

Bekijk alle beoordelingen van Hans Red Bear Start chat met Hans Red Bear
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 127 beoordelingen



José

Medium José
Paul | 16 Maart 2019

José heeft verstand van zaken en slaat de spijker op zijn kop!

Bekijk alle beoordelingen van José Start chat met José
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Angie

Medium Angie
Maga | 16 Maart 2019

Deze vrouw wist precies hoe het zat en het klopte voor de volle 100% !

Bekijk alle beoordelingen van Angie Start chat met Angie
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen



Tonny

Medium Tonny
Nina | 16 Maart 2019

Tonny was even de mama die ik nodig had. Wijze woorden als een warme omhelzing. Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Tonny Start chat met Tonny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen



Tracy

Medium Tracy
Sjoerd | 16 Maart 2019

Veel inzichten gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Tracy Start chat met Tracy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Willem

Medium Willem
Joyceperik | 15 Maart 2019

Hij wist gelijk wat ik wilde weten!

Bekijk alle beoordelingen van Willem Start chat met Willem
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Lisanne

Medium Lisanne
Hetty | 15 Maart 2019

Mooie nieuwe inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Lisanne Start chat met Lisanne
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ingrid-Anna

Medium Ingrid-Anna
Sunita | 15 Maart 2019

Wauwwww heeft mijn ogen echt opengemaakt, mooi mens wauwwwww. Ik ga zekers contact opnemen!

Bekijk alle beoordelingen van Ingrid-Anna Start chat met Ingrid-Anna
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Mona

Medium Mona
Sarah | 15 Maart 2019

Mona is super, ze sloeg de spijker op de kop. Ze is eerlijk en geeft tips om verder te kunnen. Bedankt nogmaals voor dit gesprek, het heeft me enorm deugd gedaan!

Bekijk alle beoordelingen van Mona Start chat met Mona
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Gerdien

Medium Gerdien
Don | 15 Maart 2019

Snel en to the point. Duidelijk wat ik ermee moet doen. Thanks Gerdien

Bekijk alle beoordelingen van Gerdien Start chat met Gerdien
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Annemarie

Medium Annemarie
Petra | 14 Maart 2019

Fijn gesprek en bevestiging van mijn gevoel gekregen en mooi advies!

Bekijk alle beoordelingen van Annemarie Start chat met Annemarie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen



Christel

Medium Christel
Maggy | 14 Maart 2019

Ik kon me volledig herkennen in de dingen die gezegd werden!

Bekijk alle beoordelingen van Christel Start chat met Christel
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Yves

Medium Yves
Leen | 14 Maart 2019

Heel fijn en gerustelend gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Yves Start chat met Yves
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Daisy

Medium Daisy
Milou | 14 Maart 2019

Daisy is het pareltje van Mediumchat! Haar humor is geweldig en ze geeft goede adviezen. X

Bekijk alle beoordelingen van Daisy Start chat met Daisy
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 115 beoordelingen



Katarina

Medium Katarina
Femke | 14 Maart 2019

Ik had een fijn gesprek met katerina, ze pakt de energie goed op en geeft fijne inzichten!

Bekijk alle beoordelingen van Katarina Start chat met Katarina
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Angelique

Medium Angelique
Ilse | 14 Maart 2019

Fijn consult, Angelique kan goed verbinden met wat er speelt en daar duiding aan geven... geeft ook richting.

Bekijk alle beoordelingen van Angelique Start chat met Angelique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 109 beoordelingen



Franka

Medium Franka
Ricardo | 14 Maart 2019

Snel en duidelijke antwoorden, zonder dat je je hele verhaal hoeft te vertellen hoe de situatie is.

Bekijk alle beoordelingen van Franka Start chat met Franka
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Alexandra

Medium Alexandra
Kloé | 14 Maart 2019

Alexandra, je bent een super lieve mevrouw Je brengt me tot rust ik kan altijd terecht bij jou voor een goed gesprek. Je geeft me energie en de kracht om door te zetten, om het los te laten en verder te gaan. Ik ben echt heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen,

Bekijk alle beoordelingen van Alexandra Start chat met Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen



Hürrem

Medium Hürrem
Sabine | 13 Maart 2019

Fijne en directe antwoorden!

Bekijk alle beoordelingen van Hürrem Start chat met Hürrem
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen



Giovanna

Medium Giovanna
Nikki | 12 Maart 2019

Wauw! Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt. Giovanna wist al waar ik het over wilde hebben voordat ik überhaupt iets gezegd had. Zo lief, zo zuiver en ze heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven. Dank je wel Giovanna, wat een gave heb je!

Bekijk alle beoordelingen van Giovanna Start chat met Giovanna
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen



Jamie

Medium Jamie
M. | 12 Maart 2019

Jamie ziet de dingen glashelder en kan ze ook benoemen . Hele mooie reading met ongelooflijk veel informatie. Daarnaast typt ze ook razendsnel. Echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Jamie Start chat met Jamie
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen



Indi

Medium Indi
Mark | 12 Maart 2019

Zeer verhelderend gesprek en gaf me een positief gevoel, kracht en energie! Super

Bekijk alle beoordelingen van Indi Start chat met Indi
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Daniella

Medium Daniella
Evi | 12 Maart 2019

Ik had 1 prangende vraag, die nu beantwoord is. Ben echt super blij met het antwoord.

Bekijk alle beoordelingen van Daniella Start chat met Daniella
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Peter

Medium Peter
Cindy | 12 Maart 2019

Enorm fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Peter Start chat met Peter
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Natasja

Medium Natasja
Conny | 12 Maart 2019

Ik hoopte op een ander antwoord, maar door deze chat weet ik nu wat ik moet doen. Dank je wel Natasja voor het bevestigen wat ik eigenlijk al wist diep in mijn hart. xx

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Start chat met Natasja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen



Anje

Medium Anje
Josiane | 12 Maart 2019

Meer inzicht gegeven in de toekomst . Is een warme liefdevolle dame!

Bekijk alle beoordelingen van Anje Start chat met Anje
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Gizella

Medium Gizella
Nicolle | 11 Maart 2019

Heel fijn en verhelderende chat. Kwam meteen tot de kern en geeft me zoveel meer inzicht. Helaas waren de credits op, maar kreeg voldoende informatie gelukkig. Weet nu weer waar ik me op mag richten. Ben daar dankbaar voor.

Bekijk alle beoordelingen van Gizella Start chat met Gizella
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Yo

Medium Yo
Mary | 11 Maart 2019

Fantastisch gesprek gehad, geeft je rust.

Bekijk alle beoordelingen van Yo Start chat met Yo
9.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 15 beoordelingen



Niset

Medium Niset
Latifa | 10 Maart 2019

Zeer tevreden. Alles was waar en had een goed gevoel!

Bekijk alle beoordelingen van Niset Start chat met Niset
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen



Florence

Medium Florence
Jenique | 10 Maart 2019

Ik vond het een fijn consult. Ze is erg vriendelijk en ik snap nu waar mijn stressgevoel vandaan komt. Ik heb ook nog een mooie voorspelling ontvangen van haar.

Bekijk alle beoordelingen van Florence Start chat met Florence
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anita

Medium Anita
Monique | 10 Maart 2019

Fijn gesprek, lieve vrouw staat je met raad en daad bij. Echt behulpzaam!

Bekijk alle beoordelingen van Anita Start chat met Anita
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen



Marco

Medium Marco
Fernanda | 10 Maart 2019

Het gesprek heeft voor mij meer duidelijkheid gegeven. Dank je Marco!

Bekijk alle beoordelingen van Marco Start chat met Marco
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen



Johanna

Medium Johanna
Anita | 8 Maart 2019

Wat een lieverd. Heel eerlijk, echt gewoon oo de man af. En heel positief. Ook heel kloppend wat ze schreef.

Bekijk alle beoordelingen van Johanna Start chat met Johanna
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen



Kit

Medium Kit
Anoniem | 8 Maart 2019

Ik chat wel vaker op Mediumchat en het is voor mij altijd heel bemoedigend, fijne mensen! Maar ik vind Kit de beste!

Bekijk alle beoordelingen van Kit Start chat met Kit
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen



Maja

Medium Maja
Ellen | 8 Maart 2019

🙏Dank je wel Maja- ik heb door de chat meer inzicht gekregen in mijn liefdesleven en vooral in mezelf 😉.

Bekijk alle beoordelingen van Maja Start chat met Maja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen



Kate

Medium Kate
Mirella | 8 Maart 2019

Ik vond het gesprek met Kate ontzettend fijn en duidelijk. Zij heeft me antwoorden gegeven die ze eigenlijk niet zo goed kon weten maar toch juist had. Bedankt Kate, de volgende keer kies ik zeker weer jou om mee te praten!

Bekijk alle beoordelingen van Kate Start chat met Kate
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Ester

Medium Ester
Brigitte | 7 Maart 2019

Ik heb er veel aan gehad en was een super concult, top! Dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Ester Start chat met Ester
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 97 beoordelingen



Natasja Antoinetta

Medium Natasja Antoinetta
Wendy | 6 Maart 2019

Ze is echt super. Het was kort maar krachtig en wist precies dat te zeggen wat er speelde. Het klopte helemaal en ze gaf me goede adviezen en tips voor mijn toekomst. Echt een aanrader... voor mij zeker nog een volgend gesprek😊 Bedankt Natasja het was ee

Bekijk alle beoordelingen van Natasja Antoinetta Start chat met Natasja Antoinetta
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen



Sabine

Medium Sabine
Paul | 6 Maart 2019

Zeer fijn, duidelijk contact. Alles klopte. Ik heb weer een stuk vertrouwen in de toekomst gekregen. Een absolute aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Sabine Start chat met Sabine
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 120 beoordelingen



Stefan

Medium Stefan
Heleen | 6 Maart 2019

Leuke vent je kan met hem lachen! Is bij de point en scherp! En nogmaals bedankt stefan! Ik was net te laat om je te bedanken!! Groetjes H!

Bekijk alle beoordelingen van Stefan Start chat met Stefan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Erwin

Medium Erwin
Fernanda | 6 Maart 2019

Super gesprek gehad. Het klopte allemaal!

Bekijk alle beoordelingen van Erwin Start chat met Erwin
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Paul

Medium Paul
Marieke | 6 Maart 2019

Heldere antwoorden, zorgvuldig, aansluitend en net het inzicht dat ik nodig had. En een superhealing waar ik ook thuis mee uit de voeten kan!

Bekijk alle beoordelingen van Paul Start chat met Paul
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 121 beoordelingen



Bianca

Medium Bianca
Jenique | 5 Maart 2019

Ze heeft contact gemaakt met een overleden huisdier en dat was mooi maar ook wel emotioneel.

Bekijk alle beoordelingen van Bianca Start chat met Bianca
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Lise

Medium Lise
Anoniem | 4 Maart 2019

Prettig om mee te chatten. Duidelijke antwoorden.

Bekijk alle beoordelingen van Lise Start chat met Lise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Ilja

Medium Ilja
Renee | 4 Maart 2019

Lieve vrouw en geeft eerlijk antwoord en geruststellend.

Bekijk alle beoordelingen van Ilja Start chat met Ilja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen



Anja

Medium Anja
Nathalie | 4 Maart 2019

Ze heeft direkt men vragen doelgericht beantwoord! Had een fijn en oprecht gevoel, over haar kracht als medium!

Bekijk alle beoordelingen van Anja Start chat met Anja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Jana

Medium Jana
K. | 3 Maart 2019

De chat met Jana heb ik als zeer bijzonder ervaren. Aan de hand van haar gidsen zuivere waarnemingen, heel helder en raak! Ze weet precies waar het omgaat, voelt zo juist! Ze is bovendien een warme liefdevolle vrouw, fijne gesprekspartner. Ze werkt ook zonder kaarten

Bekijk alle beoordelingen van Jana Start chat met Jana
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



Brenda

Medium Brenda
Brenda | 3 Maart 2019

Jazeker, Brenda is goed en weet veel, echt een topper!

Bekijk alle beoordelingen van Brenda Start chat met Brenda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Lijsbeth

Medium Lijsbeth
Carla | 1 Maart 2019

Als altijd wijze woorden en veel inzicht in wat er mogelijk is en ook handvatten om er ook daadwerkelijk iets mee te kunnen doen!

Bekijk alle beoordelingen van Lijsbeth Start chat met Lijsbeth
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 232 beoordelingen



Jeanny

Medium Jeanny
Ilona | 28 Februari 2019

Het was fijn om met je te spreken. Helder en duidelijk. Rust kwam terug!

Bekijk alle beoordelingen van Jeanny Start chat met Jeanny
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen



Annette

Medium Annette
Maureen | 27 Februari 2019

Heel fijn en helder gesprek gehad! Super bedankt :)

Bekijk alle beoordelingen van Annette Start chat met Annette
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen



Maureen

Medium Maureen
Ciska | 25 Februari 2019

Je hebt me geholpen Maureen en bevestigd wat ik zelf al voelde. Ik heb je beloofd dat ik je feedback geef als ik de dingen gedaan heb die je me adviseerde te doen. Je bent zuiver nogmaals thnx

Bekijk alle beoordelingen van Maureen Start chat met Maureen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 81 beoordelingen



Bert

Medium Bert
Dorien | 25 Februari 2019

Goed, duidelijk gesprek, vertelde meteen wat ik hoopte te horen, nu hopen dat het gaat zoals Bert me vertelde en dan ben ik gelukkig! Bedankt voor het fijne gesprek Bert!

Bekijk alle beoordelingen van Bert Start chat met Bert
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 12 beoordelingen



Kitty

Medium Kitty
Jeanine | 21 Februari 2019

Ik heb wel vaker met haar gesproken en ze is erg goed maar ook lief ze is duidelijk, ga zeker nog weer met haar in gesprek. Kitty dank je wel voor je fijne gesprekken .

Bekijk alle beoordelingen van Kitty Start chat met Kitty
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Nynke

Medium Nynke
Maureen | 21 Februari 2019

Erg fijn gesprek gehad! Zuiver en heel veel info. Klopte allemaal. Super bedankt Nynke :)

Bekijk alle beoordelingen van Nynke Start chat met Nynke
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Leida

Medium Leida
Bernadette | 21 Februari 2019

Ze Heeft me goed geholpen om mijn gedachten op een andere manier te bekijken en me gerustgesteld!

Bekijk alle beoordelingen van Leida Start chat met Leida
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Yolanda

Medium Yolanda
Leonie | 19 Februari 2019

Het gesprek heeft me rust gebracht :)

Bekijk alle beoordelingen van Yolanda Start chat met Yolanda
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Trudy

Medium Trudy
K. | 19 Februari 2019

Heel veel dank Trudy, voor de open chat over mn vrienden. xxx

Bekijk alle beoordelingen van Trudy Start chat met Trudy
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Janny

Medium Janny
Ann | 18 Februari 2019

Erg goede consult. Vlot. Ook advies omtrent hoe aanpakken voor jezelf. Vriendelijk. Deze consult gaf meer inzicht. Bredere kijk. Was ik tevreden van.

Bekijk alle beoordelingen van Janny Start chat met Janny
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen



An

Medium An
Sophie | 17 Februari 2019

An voelt alles goed aan, aangenaam en vlot gesprek met veel informatie! Dank u wel.

Bekijk alle beoordelingen van An Start chat met An
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Selina

Medium Selina
M | 16 Februari 2019

Heldere antwoorden en hartelijk contact!

Bekijk alle beoordelingen van Selina Start chat met Selina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Gwendolyn

Medium Gwendolyn
Wilma | 10 Februari 2019

Af en toe heb ik een bevestiging nodig dat ik op de goede weg bent. Daar heeft dit consult me mee geholpen.

Bekijk alle beoordelingen van Gwendolyn Start chat met Gwendolyn
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Betty

Medium Betty
Jidske | 10 Februari 2019

Hele fijne en eerlijke vrouw om mee te praten. Ze zegt waar het op slaat en draait er niet om heen Graag kom ik nog eens terug bij haar

Bekijk alle beoordelingen van Betty Start chat met Betty
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen



Inge

Medium Inge
Annita | 9 Februari 2019

Ik heb een heel fijn gesprek met Inge gehad. Ze is duidelijk en vlot met antwoorden. Zij heeft mij nu meer rust gegeven..

Bekijk alle beoordelingen van Inge Start chat met Inge
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen



Dave

Medium Dave
K. | 9 Februari 2019

Eerste chat met Dave, in 1 woord WOW, hij is super goed, zo bijzonder wat hij kan. Geen informatie nodig, hij is zuiver en haarscherp in zijn waarnemingen, nog nooit meegemaakt hier op de chat. Hij is heel oprecht en heel lief in contact. Hier bestaat geen twijfel ov

Bekijk alle beoordelingen van Dave Start chat met Dave
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen



Marjan

Medium Marjan
Wendy | 6 Februari 2019

Goed gesprek gehad. Ben weer wat gerust gesteld. Nogmaals dankjewel.

Bekijk alle beoordelingen van Marjan Start chat met Marjan
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Leomiek

Medium Leomiek
Patrice | 5 Februari 2019

Leomiek voelt goed in, communiceert helder en typt snel. Ze heeft me bevestiging gegeven. Helaas had ik niet genoeg credits maar kom zeker bij haar terug voor 't vervolg vd reading. Aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Leomiek Start chat met Leomiek
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Anja-Mariette

Medium Anja-Mariette
Evelien | 1 Februari 2019

Anja-mariette is een lieve warme betrokken vrouw bij je probleem. Geen eigenbelang. Oprecht met jou bezig. Ik raad haar zeker aan.

Bekijk alle beoordelingen van Anja-Mariette Start chat met Anja-Mariette
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Cecile

Medium Cecile
Marga | 31 Januari 2019

Ik heb het gevoel dat ze precies begreep wat er speelde, en heeft mij advies gegeven waar ik zeker wat aan ga hebben

Bekijk alle beoordelingen van Cecile Start chat met Cecile
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen



Corrie

Medium Corrie
Anke | 30 Januari 2019

Deze fantastische dame gaf me nieuwe inzichten. Door dit gesprek heb ik terug moed gekregen.

Bekijk alle beoordelingen van Corrie Start chat met Corrie
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Lily

Medium Lily
Sjef | 28 Januari 2019

Fijn gesprek. Duidelijk en to the point.

Bekijk alle beoordelingen van Lily Start chat met Lily
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen



Patricia

Medium Patricia
Jessica | 28 Januari 2019

Kort maar fijn gesprek. Met de tips en advies wat ik heb gekregen van Patricia ga ik verder. Dank u wel!

Bekijk alle beoordelingen van Patricia Start chat met Patricia
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Mo

Medium Mo
Chantal | 26 Januari 2019

Ze gaf duidelijke, open en eerlijke antwoorden waar ik zeker wat mee kan!

Bekijk alle beoordelingen van Mo Start chat met Mo
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Christi

Medium Christi
Yvonne | 26 Januari 2019

Heel erg kloppend, verhelderend, eerlijk en meelevend! Christi je hebt mij echt fijn geholpen. Kom weer bij je terug als ik t even kwijt ben!

Bekijk alle beoordelingen van Christi Start chat met Christi
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Sandra-Faisca

Medium Sandra-Faisca
Desiree | 25 Januari 2019

Sandra faisca was eerlijk en oprecht. Heeft goede adviezen gegeven waar ik echt iets mee kan. Voelde me begrepen.

Bekijk alle beoordelingen van Sandra-Faisca Start chat met Sandra-Faisca
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Bianca - Bernadina

Medium Bianca - Bernadina
Esmeraldaeseeeeee | 25 Januari 2019

Goed geholpen en een hele goede tip gehad!

Bekijk alle beoordelingen van Bianca - Bernadina Start chat met Bianca - Bernadina
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen



Liane

Medium Liane
Wendy | 22 Januari 2019

Zeer prettig gesprek gehad. Ik heb er een goed gevoel bij wat komen gaat. Nogmaals dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Liane Start chat met Liane
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen



Ellie

Medium Ellie
Erika | 12 Januari 2019

Het was heel aangenaam praten met Ellie, je voelt je direct vertrouwd met haar. Ze reageert heel begripvol en lief. Toch antwoord zij eerlijk op vragen, ook al is het antwoord niet altijd wat je wilt horen, zij staat bij met raad en daad om toch je blokkades op te lo

Bekijk alle beoordelingen van Ellie Start chat met Ellie
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 99 beoordelingen



Margy

Medium Margy
Annelies | 11 Januari 2019

Heel fijn gesprek. Margy had meteen door wat het probleem was en hoe dit op te lossen was! Echt een o ja moment! Dank je margy!

Bekijk alle beoordelingen van Margy Start chat met Margy
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Maria

Medium Maria
K. | 7 Januari 2019

Maria is zo ontzettend lieve dame, ongelooflijk goed! Ze weet het zo, zonder informatie! Ze is super goed, oprecht! Wat ze over mijn overleden mama zei, heeft me geraakt, heel bijzonder, ze heeft een hele zuivere gave! Dankjewel lieve Maria! Hele goede consulent, voe

Bekijk alle beoordelingen van Maria Start chat met Maria
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 8 beoordelingen



Magdeleen

Medium Magdeleen
Sarah | 29 December 2018

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Magdeleen Start chat met Magdeleen
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Ruben

Medium Ruben
K | 23 December 2018

Ruben is een zeer goede consulent, oprecht en eerlijk. Voelt haarfijn aan wat er gaande is, raak met de energie van personen, situaties,..goede kaartlegger, voor mij behoort hij tot de top op deze lijn. Dankjewel Ruben!

Bekijk alle beoordelingen van Ruben Start chat met Ruben
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen



Jessy

Medium Jessy
Sandra | 16 December 2018

Dank je wel Jessy! Fijn gesprek, goed advies, ze weet precies wat er gaande is en kan je goed adviseren. 

Bekijk alle beoordelingen van Jessy Start chat met Jessy
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen



Mary

Medium Mary
Johanna | 15 December 2018

Hele fijne vrouw en ook heel kundig. Ze wist precies de juiste snaar te raken. Ik ga zeker weer bij haar.

Bekijk alle beoordelingen van Mary Start chat met Mary
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Noud

Medium Noud
M | 11 December 2018

Heldere antwoorden en voelde me goed aan!

Bekijk alle beoordelingen van Noud Start chat met Noud
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 20 beoordelingen



Ayanna

Medium Ayanna
Selita | 10 December 2018

Ik heb er heel veel aan gehad, had een paar raken woorden. Voel me wel nu wat rustiger en ik hoop dat het uitkomt.

Bekijk alle beoordelingen van Ayanna Start chat met Ayanna
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 17 beoordelingen



Jacqueline-Alexandra

Medium Jacqueline-Alexandra
Nienke | 8 December 2018

Zeer duidelijk en fijn gesprek!

Bekijk alle beoordelingen van Jacqueline-Alexandra Start chat met Jacqueline-Alexandra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Henny

Medium Henny
Karin | 3 December 2018

Duidelijke antwoorden en tips hoe ik ermee verder kan. Hart onder riem en bevestiging van eigen vermoeden!

Bekijk alle beoordelingen van Henny Start chat met Henny
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen



Caroline

Medium Caroline
Sheila | 21 November 2018

Caroline was erg accuraat qua invoelen op wat er speelt, zonder enige info vooraf. Fijn gesprek gehad! Dankje Caroline.

Bekijk alle beoordelingen van Caroline Start chat met Caroline
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Petra

Medium Petra
Jolanda | 20 November 2018

Geweldige klik met Petra. Door haar kijk krijg ik nieuwe inzichten, erg verrijkend voor mijn leven.

Bekijk alle beoordelingen van Petra Start chat met Petra
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen



Max

Medium Max
Patricia | 17 November 2018

Max is de max en hij gaat hier nu mee lachen als hij dit leest. Onder de indruk want ik gaf geen informatie en toch wist hij precies wat er leefde en wat de knelpunten waren. Biedt oplossingen. Zelfs kreeg ik info over hetgeen waarmee ik niet bezig ben. Meer dan de m

Bekijk alle beoordelingen van Max Start chat met Max
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Cindy

Medium Cindy
Noelle | 5 November 2018

Ze heeft me erg geholpen, diep van binnen wist ik de antwoorden al maar soms heb je een bevestiging nodig. Ik kan nu echt met me zelf aan de slag gaan! Duidelijke antwoorden heb ik gekregen!

Bekijk alle beoordelingen van Cindy Start chat met Cindy
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Anita-Esther

Medium Anita-Esther
Sil | 25 Oktober 2018

Echt fijn gesprek met goed advies.

Bekijk alle beoordelingen van Anita-Esther Start chat met Anita-Esther
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 3 beoordelingen



Mercedes

Medium Mercedes
Melissa | 11 September 2018

Mercedes heeft een lieve en open benadering. Ze windt er geen doekjes om en zegt waar het op staat. Ze vertelt niet wat je wilt horen maar wat het is, op een meegaande, lieve en leuke manier. 

Bekijk alle beoordelingen van Mercedes Start chat met Mercedes
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Frederika

Medium Frederika
Antoinet | 7 September 2018

Duidelijkeid gekregen voor mezelf.

Bekijk alle beoordelingen van Frederika Start chat met Frederika
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 6 beoordelingen



Raphaëlle

Medium Raphaëlle
V | 4 September 2018

Wil je een handvol handvatten ga een gesprek aan! Top advies!

Bekijk alle beoordelingen van Raphaëlle Start chat met Raphaëlle
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen



Nora

Medium Nora
Niels | 2 September 2018

Nora is echt een pareltje op Mediumchat, onwijs goed ik was sprakeloos na het consult! Hier zijn geen woorden voor, dit moet je ondervinden.. Wauw!

Bekijk alle beoordelingen van Nora Start chat met Nora
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen



Enya

Medium Enya
Carlijn | 24 Juli 2018

Ze heeft me enorm gerustgesteld. Heel hard dankjewel!

Bekijk alle beoordelingen van Enya Start chat met Enya
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen



Jessica

Medium Jessica
Maureen | 3 Juni 2018

Wauw wat een lieverd is Jessica! Ze geeft hele directe en zuivere antwoorden en alles klopt wat ze zegt! Heel fijn gesprek gehad. Ik kom zeker bij haar terug.

Bekijk alle beoordelingen van Jessica Start chat met Jessica
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen



Rico

Medium Rico
Annelies | 30 April 2018

Duidelijk en doorvragend!

Bekijk alle beoordelingen van Rico Start chat met Rico
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 134 beoordelingen



Hanneke

Medium Hanneke
Kristien | 11 April 2017

Ze heeft heel adequaat op mijn vragen beantwoord. Zei ook sorry wanneer het niet klopte.

Bekijk alle beoordelingen van Hanneke Start chat met Hanneke
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen



Top