5 Redenen waarom getrouwde mannen gevoelens kunnen ontwikkelen voor iemand anders

40 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » 5 Redenen waarom getrouwde mannen gevoelens kunnen ontwikkelen voor iemand anders

Relaties lopen helaas niet altijd zoals je wilt, maar iets dat je echt niet wilt is dat je partner vreemdgaat. Ligt het aan jou of aan je partner als hij opeens gevoelens heeft voor iemand anders?


5 Redenen waarom een man interesse in een ander heeft 


1. Soms kan een getrouwde man zich aangetrokken voelen tot een ander, omdat hij geen seks meer heeft met zijn partner. Vaak is er ruzie of onenigheid in de relatie en is intimiteit ver te zoeken.
 
2. Er zijn getrouwde mannen die er een kick van krijgen omdat ze zich tot een andere vrouw aangetrokken voelen. Ze zijn op zoek naar spanning en sensatie terwijl er niets mis is in hun relatie.

Is mijn partner de ware? Ontdek het nu

 
3. Er zijn mannen wiens ego een enorme boost krijgt als ze aandacht krijgen van een ander. Het gevoel dat ze nog goed in de markt liggen laat hun zelfvertrouwen groeien.
 
4. Ook door ouder worden, de zogenaamde ‘midlifecrisis,’ kunnen getrouwde mannen gevoelens ontwikkelen voor iemand anders. Ze willen zich vooral jonger voelen dan ze zijn.
 
5. Persoonlijke of levensveranderingen kunnen ook redenen zijn, waardoor een getrouwde man zich aangetrokken voelt tot iemand die beter aansluit bij zijn nieuwe zelf.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading


Heeft jouw partner interesse in iemand anders?

Het is onwaarschijnlijk dat je direct van je partner te horen krijgt dat hij interesse in een ander heeft. Maar diep vanbinnen voel je dat er iets is. Je hebt geen concreet bewijs en als je het vraagt, zegt hij natuurlijk dat het niet zo is. Maakt je innerlijke stem je soms gek, kun je de gedachte niet loslaten? Start nu een gratis chat. Onze mediums en paragnosten kunnen je vertellen of je partner daadwerkelijk gevoelens voor iemand anders heeft.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top