Welke sterrenbeelden zijn het meest onzeker?

468 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke sterrenbeelden zijn het meest onzeker?

Onzeker zijn is iets waar iedereen weleens door wordt overvallen. Je kunt je opeens onzeker voelen als je partner lang naar iemand kijkt die er heel aantrekkelijk uitziet. Maar ook als je iets voor de eerste keer doet kun je een onzeker gevoel krijgen. Het is een rotgevoel, maar onzeker zijn heeft ook iets charmants, iets puurs, vergeet dat niet!
 

Deze 3 sterrenbeelden zijn soms onzeker

Vergeet niet, als jouw sterrenbeeld bij de 3 sterrenbeelden hoort die onzeker zijn, dat anderen ook weleens onzeker zijn. Misschien zijn ze zelfs nog onzekerder dan jij. Ze verbergen het waarschijnlijk gewoon heel goed.
 

Een reading bij verdriet: Verwerk je gevoelens en kijk vooruit Ontdek het nu


Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Je bent gevoelig en sluit jezelf af wanneer het je allemaal te veel wordt. Soms blijf je te lang in je cocon, je bent dan zoals een rups die zich in een cocon wikkelt om zichzelf te bescherme tot ze een vlinder is. Omdat je er niet met anderen over praat, hoe je je echt voelt, ga je malen. Waardoor je dan op een gegeven moment, na veel piekeren onzeker wordt. Als je genoeg hebt van jezelf en al dat nadenken kom je weer tevoorschijn. Niets meer aan de hand, denken anderen. Maar jij weet beter. Praten lucht op, al heb je maar één vriend of vriendin met wie je je gevoelens kunt delen.
 
Alles over de karaktereigenschappen van een Kreeft lees je hier.
 

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Je weet waarschijnlijk wel dat een Maagd bekend staat om haar perfectionistische en niet te vergeten kritische karakter. Het komt negatief over, maar bekijk het eens van een andere kant. Het feit dat je niet snel tevreden bent is heel positief! Je neemt geen genoegen met iets wat in jouw ogen niet goed genoeg is. Jij houdt de boel scherp! Zonder jouw opmerkzame en heldere kijk op alles zou het een zootje ongeregeld zijn. Laat je niet onzeker maken door anderen!
 
Lees hier meer over de fantastische eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd.
 

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Soms voel je je niet op je gemak in een bepaald gezelschap en je gevoel gaat dan over in onzekerheid. Vooral als er een gespannen sfeertje hangt weet je niet hoe je ermee om moet gaan. Je hebt dan de neiging om iets te zeggen, in de hoop dat de situatie beter wordt. Maar omdat je de ervaring hebt dat het in het verleden alleen erger werd als je iets zei, houd je liever je mond. Het is echt niet gek dat je je dan onzeker voelt. Voel je niet de aangewezen persoon die ervoor moet zorgen dat alle spanningen verdwijnen.
 
Weegschalen zijn echt niet zo onzeker, lees het maar hier!
 

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu


Ook andere sterrenbeelden zijn soms onzeker

Ben je een Kreeft, Maagd of Weegschaal? Maak je geen zorgen! Ook andere sterrenbeelden zijn soms onzeker. Je kunt niet altijd aan iemand zien of hij of zij onzeker is. Er zijn mensen die heel zelfverzekerd en stoer overkomen er meester in zijn in het verbloemen van hun onzekerheid. Heb je een onzeker gevoel over jezelf of over een situatie?Start nu een gratis chat. Laat je onzekerheid wegnemen!

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,150 reviews

60,150 reviews

Gaf helderheid over mezelf in relaties Margret
13 Jul 2024

60,150 reviews

60,150 reviews

footer.top