Sandy

Kijkt samen met jou naar het juiste pad

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

3329 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over je liefdesleven? Bijvoorbeeld, is dit mijn twinziel of komen we voorbij deze fase in onze relatie ? Mischien wil je weten of je gaat verhuizen? Of vraag je je af of je op juiste pad bent? Stel ze gerust ;) Samen met mijn gidsen , Lenormand kaarten en pendel zal ik jou zo goed mogelijk beantwoorden . Samen vinden we de antwoorden op jouw vragen.

Gaven en methodes:

 • Helderhorend
 • Healer
 • Pendelen
 • Lenormand kaarten
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Voor een goed gesprek
 • Via engelen / gidsen
 • Geven van praktische tips

Iets over mijzelf

Welkom op mijn profiel , Mijn naam is Sandy en als persoon ben ik open en communicatief en hou ik er van om anderen te helpen waar ik kan. Door mijn eigen pad - dat niet altijd recht verloopt -, kan ik me snel inleven in het jouwe. Ik bied je een luisterend oor als je dat nodig hebt, en kan je eventueel inzicht geven over hetgeen je op dat moment zelf niet ziet door je pijn of verdriet.

Mijn werkwijze

Ik ben heldervoelend en horend wat maakt dat ik in samenwerking met mijn Gidsen en mijn Lenormand kaarten, jou de inzichten kan geven die je op dat moment zelf even niet ziet. Ik kan je bevestigen of je op het juiste pad zit. Wanneer ik voel dat er blokkades zijn kan ik deze met jou toestemming ook helen. ik werk ook met kristallen schedels en via hun spirits kunnen er ook automatisch schrift boodschappen doorkomen .je kan en mag alles vragen, ik zal je eerlijk antwoorden.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 6u tot 13u 17u tot 21u
Dinsdag : 5u30 tot 13u 17u tot 21u
Woensdag : 9u tot 12u30 19u tot ?
Donderdag : 10u tot 12u30 19u
Vrijdag : 6u tot 9;30u vanaf 17utot 21u
Zaterdag : van 9 tot 13u vanaf 18u
Zondag : van 10 tot 13u vanaf 18u

Talen

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Direct contact met Sandy

68 beoordelingen

Heb een zware periode gehad en Sandy heeft mij er goed doorheen geholpen. Wat ze me verteld heeft is tot nu toe uitgekomen. Ben met verstomming geslagen dat ze van op zo'n afstand perfect kan aanvoelen wat er in je omgaat. Zelfs na een tijd tussen contact gehad te hebben wist ze nog perfect waar het over ging zonder dat je heel het verhaal opnieuw moest doen. Nog nooit zo veel credits gekocht als deze periode. Ze is een echte aanrader. Bedankt Sandy voor onze gesprekken ze hebben echt geholpen en ik kom zeker nog eens terug 😘 your my favorite ❤


Saskia - 21 September 2020

Fijn gesprek met een lieve dame. Kon duidelijk de situatie aanvoelen en goed advies geven


Patricia - 17 September 2020

Lief, oprecht, aandacht, positief.


Janneke - 6 September 2020

Snelle en duidelijke antwoorden. Daar heb je wat aan! Helpt me weer voort, bedankt!


Mirella - 1 September 2020
Ik heb een heel fijn gesprek met Sandy gehad en het fijne is dat zij mijn gevoel bevestigde zonder dat zij het wist.

Sandy is een aanrader en zeer begaan met je ❤️
Anita - 29 Augustus 2020

Heb er veel aan gehad


Ina - 26 Augustus 2020

Duidelijk en eerlijk


Mieneke - 25 Augustus 2020

Ik heb nog nooit zoveel credits gekocht 😄 Wat een bijzondere, duidelijke chat. Ik ben veel wijzer geworden, dit was echt een hele mooie ervaring. Ik kies altijd dezelfde mediums, maar ik ben heel blij dat ik vandaag eens voor haar koos! Dankjewel 😘😘😘


Frida - 18 Augustus 2020

Helder en details klopte perfect


Frans - 17 Augustus 2020
heel veel aan je gehad Sandy, dank je wel.
Marlies - 15 Augustus 2020

leuk gesprek. Hoop dat alles uitkomt wat ze voorspelde ;-)


Alain - 9 Augustus 2020

Super contact. Geruststellend en verhelderend.


Christine - 3 Augustus 2020

Lieve Sandy, Alvast bedankt voor telkens weer de verhelderende inzichten die je geeft. Ik wilde je ook nog bedanken voor die prachtige meme die je meegaf. Was echt mooi om te herlezen. Hoe kon ik dit toch zo over het hoofd zien tijdens ons gesprek. Hoop dat je mijn bedankje nu ook fijn vindt, want de oorlogsprinses haar blik was wat troebel door de koppigheid van haar geliefde "muildier" ;). Bedankt en je hoort me nog wel. :)


Annelies - 31 Juli 2020

Heel erg meedenken ruimdenkend.


Irma - 29 Juli 2020

Alvast bedankt, Sandy... Mijn luisterend moedgevend oor. :) jammer dat de credits op waren. Super bedankt toch!!! Kom later terug, maar dat weet je!!!


Annelies - 26 Juli 2020

Sandy heeft rust in mijn hoofd gebracht.


Maurijn - 22 Juli 2020

Hele goede antwoorden op me vraag😁


Sabina - 22 Juli 2020

Ik ben heel tevreden


Sandra - 20 Juli 2020

Heej lief jij hebt me weer rust gebracht , weet dat ik nog even geduld moet hebben ! Jij bent echt een engel en zo liefdevol .. al vraag ik vaak hetzelfde voel me niet vervelend bij jou xx❤️😘youre the best !!


Samantha - 11 Juli 2020

Thanks lieverd voor je goeie uitleg en ga er zeker mee aan de slag! Lieve knuffels Monique


Monique - 7 Juli 2020

Dank je wel Sandy. Je hebt inzicht gegeven van hoe nu verder. Ik vind je een open en lieve vrouw. Je zei dingen die je niet had kunnen weten


Jolanda - 7 Juli 2020

Echt een heel leuk gesprek . Heel bijzonder ook ..ik gaf heel weinig informatie en alles kwam er zo uit. .. en heel belangrijk kreeg ik ook antwoord op m'n vraag .. bedankt!


Monique - 6 Juli 2020

Sandy helpt me al een tijd met de mooie maar oh zo moeilijke zielenconnectie . Ik ben je oprecht dankbaar lieve sandy .. Ik hou je op de hoogte xx


Samantha - 3 Juli 2020

heel leuk en fijne ervaring . De dame bleef heel rustig en dat voelde ik ook zo aan. mijn eerste ervaring met had niet beter kunnen zijn


Jolien - 28 Juni 2020

Lieve Sandy. Je bent echt zo'n topper en ik ben zo dankbaar voor jou! Je helpt me nu al zeker twee maanden door het pijnlijke proces van mijn rennende tweelingziel.. jij weet als geen ander hoe dat voelt en geeft me steun en dat ik hoop en vertrouwen mag houden en dat het goedkomt.. als ik er doorheen zit zoals vandaag help je me enorm door mij in mn kracht te laten blijven geloven. Dat ik verdriet mag hebben maar ook geduldig moet zijn.. jij bent zo waardevol voor mij! Dank lieve Sandy voor je hulp steeds! Dikke knuffel Joanne


Joanne - 28 Juni 2020

Regelmatig fijn contact. Open en eerlijke dame. Legt de kaarten waar ze je vragen mee beantwoord. Reageert snel. Een aanrader! Dankjewel Sandy!


Bregje - 27 Juni 2020

Goed inzicht en goede uitleg. Bedankt.


Debbie - 18 Juni 2020

Twijfels weg genomen


Khadija - 15 Juni 2020

Heel waardevol gesprek! Dankjewel Sandy en super bedankt voor je privé bericht :)


Maureen - 15 Juni 2020

Het heeft mee een inzicht gegeven wat me te wachten staat en tevens hoe zeker mijn relatie is. Alhoewel ik in mijn relatie geloof, zocht ik een bevestiging. Een lange afstandsrelatie is zwaar en een bevestiging dat alles goed gaat komen geeft je een boost om door te gaan met het plannen in de toekomst.


Patrick - 14 Juni 2020

Wat een goed medium!! Dank je wel Sandy... Je hebt mij meer dan vertrouwen gegeven. Rust.. en nu Visualiseren zal ik doen voor ons geluk! ❤️


Ellen - 9 Juni 2020

Super !!! Verhelderend en accuraat!


Sharon - 7 Juni 2020

Wel Sandy. Jij bent ook een straffe madam. Bedankt. Sorry dat ik hier afscheid neem, maar crédits en nog véél werk. Twins... :) we laten ons niet vangen en gaan onverstoorbaar onze weg van het hart. :)


Annelies - 3 Juni 2020

Sandra kwam vriendelijk, meevoelend over. Geruststellend.


Mariët - 2 Juni 2020

Was wel oke. Ze was aardig en gaf wel vertrouwd gevoel.


Nieske - 2 Juni 2020

Met mijn mindset weer op de juiste plaats te zetten en te handelen hoe het moet zonder jezelf te verliezen


Stefan - 1 Juni 2020

Dankjewel lieve Sandy! Een erg mooi consult wat goed aanvoelde. Je bent een topper!


Greet - 31 Mei 2020

Heel vriendelijke dame en voelde me direct goed bij haar.


Melissa - 31 Mei 2020

Sandy heeft mij de hoop gegeven die ik nodig had!


Sanne - 27 Mei 2020

Dankjewel, Sandy. Ik kan eventjes niet meer credits kopen. Hopelijk heb je gelijk en komt hij gauw tot het besef dat niets vanzelfsprekend is. Dikke knuffel en dankjewel.


Annelies - 27 Mei 2020

fijne dame die ook consistent is in haar antwoorden. reageert snel en uitgebreid, ik denk over een tijdje dat ze een van de populaire op mc gaat worden!!! mochten haar voorspellingen uitkomen dan laat ik het weten.


Bregje - 26 Mei 2020

Fijn gesprek, en klopt exact. Bedankt


Wendy - 25 Mei 2020

Snelle met antwoorden! Erg vriendelijk en eerlijk


Yvonne - 16 Mei 2020

Ja ik sta versteld hoe juist dit soms is


Heidi - 16 Mei 2020

Bij deze consulente kom ik graag chatten. De eerste chat met haar een half jaar geleden zit er nog goed in. Ze heeft me toen dingen gezegd over het vinden van een nieuw huis, dat het moeite zal kosten en het plots gaat lukken als we eigenlijk de moed al verloren hebben…. En dat ik de chat daarom goed moet onthouden. Dat vond ik ontzettend lief van haar dat ze dat erbij zei. Ook deze keer veel info over spirituele ontwikkelen en 'werk' in de toekomst. Een van de beste van mediumland. Liefs Anne


Anne - 10 Mei 2020

Wauw sandy je bent zo goed! Je weet alles ik ben heel dankbaar dat je me geholpen hebt dikke knuffel samantha


Samantha - 7 Mei 2020

Sandy is echt een topper hier! Ik heb nu al paar weken steeds contact met haar en ze helpt me door lastige tijd in de liefde en heeft het steeds bij juiste eind.. alles klopt wat ze zegt en schat het juist in..is open .eerlijk en reageert snel..zo knap is dat! ik heb enorm veel steun aan haar!


Joanne - 7 Mei 2020

Weinig credits maar ondanks dat wel concreet advies. Had nog vragen maar helaas... ondanks dat wat vertrouwen gekregen... dank!


Bregje - 5 Mei 2020

Sandy is top. Heel gedetailleerd verslag en kloppend met wat er speelt. Duidelijker verslag heb nog niet ontvangen van geen enkel medium, zo accuraat. De toekomstvoorspellingen lopen gelijk met andere collega's. Zij behoort tot mijn favorieten en is een echte aanwinst. Bedankt Sandy voor je advies en je verslag dat zo waw was en vooral recht door zee.


M. - 1 Mei 2020

Sandy is top. Heel gedetailleerd verslag en kloppend met wat er speelt. Duidelijker verslag heb nog niet ontvangen van geen enkel medium, zo accuraat. De toekomstvoorspellingen lopen gelijk met andere collega's. Zij behoort tot mijn favorieten en is een echte aanwinst. Bedankt Sandy voor je advies en je verslag dat zo waw was en vooral recht door zee.


M. - 1 Mei 2020

Bedankt voor het gesprek. Was zeer aangenaam en heb veel duidelijkheid gekregen.


Heidi - 28 April 2020

Goed gedaan ik weet nu waar ik aan toe bent


Diana - 25 April 2020

Heel goed, er is mij veel duidelijk geworden en voel mij hierdoor veel beter


Petra - 25 April 2020

Gesprek is prima verlopen. Eerlijk antwoorden gehad. Dankjewel!


Rachel - 21 April 2020

Ik vond het superaangenaam om met haar te praten. Ze kon me ook goed antwoorden op mijn vragen


Quincy - 20 April 2020

Consulente heeft mij duidelijke eerlijke antwoorden gegeven


Evi - 16 April 2020

Ik heb duidelijk inzicht gekregen


Carine - 15 April 2020

Denk dat ze vrij goede men vragen beantwoordt.


Nico - 13 April 2020

Meelevend Voelt en ziet de situatie meteen realistisch in Was kort maar efficiënt Heb er iets aan gehad Dank u wel


Ellen - 11 April 2020

Ze gaf mij vertrouwen. Ze was heel vriendelijk en stelde me gerust in wat de toekomst me verder zal brengen.


Jolien - 9 April 2020

Sandy heeft mij zeer goed geholpen aangezien ik veel angsten heb ♥️


Evi - 25 Maart 2020

Heel goed ingezien wat gaande is


Geert - 15 Maart 2020

Sandy vertelde dingen uit zichzelf die zo kloppen, dat het bijna eng was. Ik voel me enorm gerustgesteld door haar kaartlegging en uitleg naar mij.


Miranda - 6 Maart 2020

Het geeft rust en weet dat ik geduld en vertrouwen mag hebben in mijn manifesterende krachten !


Yvonne - 26 Februari 2020

Super lief, eerlijk maar in een goed begrijpend manier. Snel ook! dankje sandy


Selina - 22 Februari 2020

Het was een zeer aangenaam gesprek. Ik kreeg duidelijke en eerlijke antwoorden,zeker een aanrader!


Sarah - 13 Februari 2020

Sandy heeft mijn gevoel bevestigd zeer prettig en typt snel dankjewel voor de laatste zin die je me nog gestuurd hebt


Francis - 12 Februari 2020

Sandy is een mooie aanwinst van Mediumchat! Ze is echt geweldig voelt alles goed aan en geeft je veel informatie, ze typt vlot en geeft je vertrouwen en kracht. Een echte aanrader en ik kom zeker terug bij je X Dank je wel lieverd!


Sophie - 9 Februari 2020
Direct contact met SandyTop