Yvonne

Paragnost Yvonne geeft je duidelijk inzichten en doelen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Algemeen
Offline

1751 gesprekken

Over mij

Van jongs af aan sta ik al in contact met de engelen en met mijn gidsen. Verder heb ik mij ontwikkeld in reiki, mindfulness, Rainbow Tai chi gevolgd en gecertificeerd magnetiseur. Ik werk met de Lenormand kaarten en leg ook de kaarten van Doreen virtue. Soms gebruik ik de pendel. Maar meestal krijg ik ook van de gidsen, engelen en de hogere zelf aanvullende antwoorden door. Mijn specialisme zit vooral in relaties en kinderen.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Magnetiseur
 • Lenormand kaarten
 • Coaching
 • Paragnost

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik voel jouw energie
 • Via engelen / gidsen

Wat kan ik voor jou betekenen

Coaching in het zoeken naar de weg van je eigen ik. Hoe om te gaan met hoogsensitiviteit. Veel mensen hebben alleen maar geleerd voor andere klaar te staan en zichzelf daarbij helemaal weggecijferd. Ik help u graag een weg terug te vinden naar uw eigen zijn. Verder is relaties ook mijn specialiteit om tips en handvaten te geven om het net even anders te bekijken. Graag help ik jou op weg om jouw pad en jouw eigen weg te volgen. Want alles is mogelijk als je maar in jezelf geloofd en je hart volgt.

Mijn werkwijze

Eerlijkheid vind ik belangrijk ! Ik werk met voornaam, geboortedatum of sterrenbeeld. Als aanvulling werk ik met de Lenormand kaarten en de Doreen Virtue kaarten. Indien nodig gebruik ik mijn pendel. En de aanvullende boodschappen van het hogere zelf, de engelen en gidsen. U kunt bij mij terecht met alle vragen waar u tegenaan loopt. U krijgt dan tips en handvaten met betrekking tot liefde, werk, helpen in je eigen kracht te staan, kinderen of uw eigen innerlijke kind. Ik help u graag.

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Niet
Dinsdag : Vanaf 22.00 uur tot ongeveer 13.00 uur
Woensdag : Vanaf 22.00 uur tot ongeveer 13.00 uur
Donderdag : Vanaf 22.00 uur tot ongeveer 13.00 uur
Vrijdag : Vandaag vanaf 00.00 uur tot ongeveer 13.00 uur❤️
Zaterdag : Zoals het uitkomt
Zondag : zoals het uitkomt

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Yvonne

27 beoordelingen

Ze gaf dingen aan wat ze niet kon weten


Jelena - 18 Augustus 2019

Het was een goed consult!


G - 6 Augustus 2019

Meer geholpen met me relatie en hoe ik er over denk


Natascha - 3 Augustus 2019

Het consult heeft me een stukje bevestiging gegeven over iets wat ik eigenlijk wel wist of tenminste hoopte en daardoor een stukje meer rust. Maar ook zaken om over na te denken. En het is fijn om feedback te krijgen over issues van iemand die de betrokkenen niet kent en daardoor objectief naar zaken kijkt. Yvonne is goed, nog voordat ik een woord getypt had begroette ze met " hallo vis". Mijn sterrenbeeld is vissen...


Monique - 26 Juli 2019

Goed en eerlijke consult, ze heeft me een goed gevoel gegeven!


Petra - 1 Juli 2019

Zeer goed! Een luisterend oor, op al mijn vragen geantwoord. Een warm persoon.Klopt wat ze zegt!!! Een superlieve vrouw.


Sara - 26 Mei 2019

Erg fijn en duidelijk gesprek! Zeker voor herhaling vatbaar.


Annemieke - 11 Mei 2019

Ja het heeft mij zeker geholpen. En ik herkende ook bepaalde dingen die ze stuurde.


Serra - 4 Mei 2019

Super goed. Niet alleen omwille van de leuke voorspelling, maar ook de juistheid van iets dat ze niet kon weten, toppie!


Sabine - 18 Maart 2019

Eerlijke antwoorden. Kloppende feiten werden ook naar boven gehaald!


Alexandra - 7 Maart 2019

Ze heeft mij een flinke boost gegeven en wat voor een persoon ik ben. Ze gaf mij een fijn antwoord over mijn dochter die ik al zolang moet missen en haar toekomst . Ik kan verder met mijn ontwikkeling en later kan ik als mijn dochter volwassen is echt van haar genieten en zij van mij dat was voor mij een geruststelling. De wetenschap dat ze nog steeds van mij houdt geeft mij ook een fijn gevoel. Een luisterend oor, ze heeft diep in mij gekeken zonder mij van streek te maken, oprecht en begaan en checkt ook of het klopt erg fijn.


Helen - 7 Maart 2019

Super fijn gesprek. Eerlijke antwoorden en ik kan het goed plaatsen in mijn situatie. Met daarbij goede tips waarvan ik het gevoel heb dat die mij zeker verder helpen!


Inez - 25 Februari 2019

Een hele lieve dame die oprecht blij werd van de positieve kaarten die voor mij gelegd werden. Ik ben erg benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen!


Paul - 21 Februari 2019

Vrij duidelijk en kwam met correcte antwoorden op mijn vragen!


Debby - 30 December 2018

Dit was voor mij de eerste keer dat ik zoiets doe. Het klonk oprecht en eerlijk. Ben ook benieuwd wat het in de toekomst gaat doen. Ik vond het fijn om met Yvonne te communiceren.


Iris - 15 November 2018

Een heerlijk, openhartig gesprek. Heel warm en vertrouwd. Yvonne voelt feilloos alles aan!


Paul - 14 November 2018

Yvonne gaf duidelijke antwoorden en mooie inzichten! Aanrader!


Danny - 11 November 2018

Duidelijke antwoorden op mijn vragen en niet te ingewikkeld taalgebruik.


Antoinet - 1 November 2018

Heel duidelijk!


Miranda - 27 September 2018

Yvonne heeft begrip en ondersteuning gegeven en laten zien dat voor de toekomst het waard is om verder te gaan en niet op te geven. Super consult!


Ursula - 23 Augustus 2018

Ja ik vond dat ze wel goeie dingen gezegd heeft, alleen moet het nog allemaal blijken achteraf of ik inderdaad ook het geluk ga vinden enzo. 


Tamara - 4 Augustus 2018

Heel bijzonder om informatie te krijgen die klopt zonder erom te vragen. Ik stelde een vraag over werk, maar kreeg ook nog bonus informatie over een relatie.


Pamela - 23 Juli 2018

Heel attent, lief en goed advies! Dankjewel Yvonne voor de positiviteit! Ik ga zeker wat doen met jou advies. Lieve groetjes Najet


Najet - 11 Juli 2018

Dit was een fantastisch en loepzuiver gesprek.


Annette - 26 Juni 2018

Erg positief mens, heel prettig! Ze wist meteen waar het over ging, zat meteen goed omtrent de situatie, gaf duidelijke antwoorden, ik kan er echt iets mee! Aanrader!


M-J - 13 Juni 2018

Heb er erg veel aan gehad, ze wist precies waarmee ik zat!


Monique - 11 Juni 2018

Heel veel informatie gekregen!


Ellen - 7 Juni 2018
Direct contact met YvonneTop