Sabine

Zuiver en eerlijk inzicht en hulp bij zielenliefde

Mijn specialismen:


 • Carriere / Financieel
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

8767 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik voel in op jouw situatie, het liefst via een foto en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Wanneer deze even niet doorkomen gebruik een tarot- of lenormand dek dat het meest past bij jouw situatie. Samen vinden wij inzichten die waarmee stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Healer
 • Tarotkaarten
 • Fotoreading
 • Paragnost

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Ik ben paragnost. Sinds klein meisje heb ik paranormale gaven. Al op jonge leeftijd zag ik bepaalde dingen bij mensen die ik op dat moment nog niet kon plaatsen. Sinds 15 jaar help ik anderen met mijn gaven bij het vinden van antwoorden en inzichten. In deze jaren heb ik bij diverse bellijnen gezeten. Sinds 4 jaar ben ik alleen bij Mediumchat te vinden omdat deze site echt het fijnst is. Ook heb ik een eigen praktijk in Ayurveda en spiritualiteit.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestel komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 7-8- -13:30-16:00-19:30
Dinsdag : :7-0-9:30 15:00-19:00
Woensdag : 7-8 11-12 16:00-18:30
Donderdag : 7-8.00/11-15:30-18:00
Vrijdag : 7-8 14:30-18:00
Zaterdag : 7-8 16-19
Zondag : 7-10-middag afwsselend-19-20.30

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Sabine

158 beoordelingen

Heerlijk, duidelijk, helder en voelde dat het echt van mij was... Bij velen moet ik zelf veel uitleggen, maar hier is enkel een vraag nodig en je krijgt correct antwoord.


Gerda - 4 Oktober 2019

Ik was onzeker en ze heeft duidelijk vertelt hoe het zat. Dat heeft me rust gegeven. ❤


Ramona - 1 Oktober 2019

Heel fijn en goed gesprek! Het voelde meteen vertrouwd. Ze heeft echt begrip voor situatie en heeft mij goed geholpen. Dank je wel!


Inge - 28 September 2019

Sabine gaf mij een duidelijk beeld vd huidige situatie. Het was fijn dat zij het soort kaart dat er lag benoemde met daaraan gekoppeld de uitleg. Dat maakte het meer inzichtelijk voor mij. Zij voorspelde ook de toekomst waardoor ik met meer vertrouwen in het heden kan handelen. Superbedankt Sabine...😃


Nicolette - 26 September 2019

Ik vind haar erg goed, gesprek kwam prettig over zal vaker haar raadplegen!


Larissa - 21 September 2019

Sabine geeft mij elke keer kracht en vertrouwen, echt zooooo blij mee!


Miranda - 18 September 2019

Sabine is duidelijk, eerlijk, typt snel en weet gelijk het goede punt te benoemen. Ik vind haar top!


Danielle - 14 September 2019

Consult gaat duidelijk in op het verzoek. Praat er niet omheen. Dat geeft helderheid.


Schandra - 26 Augustus 2019

Weer een fijn gesprek gehad met Sabine. Zij geeft snel antwoorden op mijn vragen en goede inzichten over mijn toekomst en die van mijn kinderen. Heel erg bedankt. Ik kom zeker weer terug. Maria


Maria - 22 Augustus 2019

Heel erg bedankt. Hier heb ik wat aan. Heel mooi!


Yara Van Der Weij - 20 Augustus 2019

Het wa een zeer mooie gesprek Sabine zegt direct war ht mis zit al vorens jezelf veekl hebt gezegt. geeft snel en corect aantwoord op je vragen en draaied er nit omheen. nogmaals Dank Sabine het is moeilijk voor mij om vertrouwen te hebben maar jij heb me da beetje kracht gegeven om toch nog steeds te vertrouwen op mijn intuitie ik kom zeker nog bij je terug


Ann - 19 Augustus 2019

Zij is echt goed...❤️


Nath - 17 Augustus 2019

Wauw! Onder de indruk. Zonder het stellen van een vraag voelde ze meteen al wat er was. Spijker op zijn kop. Waarbij ik bij andere mediums een gerust gevoel en luisterend oor kreeg, kreeg ik bij haar meteen allerlei bevestigingen die alleen ik kon weten. Dus wauw!


Vivianne - 7 Augustus 2019

Sabine is eerlijk en oprecht. Ze heeft mij goed geholpen. Komt met een oplossing waarmee je zeker weer verder kan. Ik hoop/ wens dat alles ook uit mag komen. Ik omarm de voorspelling. Fijn vooruitzicht. Liefde is alles...in welke vorm dan ook. Ik chat je nog over maanden hoe het dan gaat.... Lieve groet, Jolanthe


Jolanthe - 5 Augustus 2019

Ik heb er heel veel aan gehad. Nu maar hopen dat alles uit komt.


Selita - 4 Augustus 2019

Ik weet dat ik hooggevoelig ben. Begrijp nu dat ik andere kan helpen maar niet mijzelf. Daar heb ik dan Sabine voor 😂😂


Jacquelina - 26 Juli 2019

Sabine is een geweldige vrouw ❣️


Alisa - 20 Juli 2019

Ze heeft het meteen goed...dat is heel erg fijn. En geeft aan het einde van het gesprek een positief energie af.


Monique - 13 Juli 2019

Een super fijn gesprek gehad. Sabine had t helemaal bij het rechte eind. Ik had een bevestiging nodig en heb het gekregen waar ik ontzettend blij mee ben. Ik kom zeker nog een keer terug bij haar. Thnxxx ❤️


Miranda - 5 Juli 2019

Sabine heeft mij goed geholpen ze weet precies waar het om gaat. Sabine je bent een topper ben zo blij net jou advies. Alles klopte wat je zei ,thn.


Maureen - 26 Juni 2019

Lieve Sabine, Bedankt voor deze fijne Reading. Je voelt dingen zoals ze zijn. Krijg hierdoor echt rust van binnen en weet dat ik het nu goed doe. Je bent echt een lieverd. Tot gauw😘


L. - 20 Juni 2019

Zeer vriendelijk en begripvol medium die de dingen heel goed aanvoelt en weet waar de klok hangt.


Natacha - 3 Juni 2019

Zeer tevreden en Sabine heeft mijn situatie goed gezien en mijn vragen kunnen beantwoorden. Hartelijk dank !


Annelou - 29 Mei 2019

Sabine is heel betrokken, geduldig, en heel helder. Ze maakt een veilige omgeving waar je vrij je verhaal kan doen, en waar je hoe dan ook ruimer uit komt.Een licht in het donker, een houvast als er even geen vertrouwen is.


Brenda - 22 Mei 2019

Fijn gesprek gehad, duidelijk en snel. Hopelijk gaat ze gelijk krijgen..ik vertrouw erop!


Chantal - 20 Mei 2019

Het medium heeft mij terug wat vertrouwen gegeven.


Francine - 18 Mei 2019

Stukje erkenning en nieuwe inzichten. Bijzonder zo op afstand zonder stem of gezicht. Het chat gesprek was respectvol en plezierig.


Marjan - 8 Mei 2019

Sabine is snel en heel erg goed! Ze kwam gelijk to the point! Raakte gelijk de kern. Goed gedaan Sabine, ik kan er wat mee!


Diana - 28 April 2019

Sabine is snel en heel erg goed! Ze kwam gelijk to the point! Raakte gelijk de kern. Goed gedaan Sabine, ik kan er wat mee!


Diana - 28 April 2019

Deze beoordeling is voor Sabine. Lieve Sabine, ik spreek je nu al een paar jaar en je kent me inmiddels zo goed. Dat je mijn ups en downs kent en elke keer zit je weer goed. Op dit moment zijn de kaarten mooi, je ziet en voelt het goed aan en ik kan niet wachten om die mooie tijd tegemoet te gaan. Wederom een mooie reading van je gehad. Lieve Sabine, je bent een pracht van een mens, die haar medemens altijd wil helpen. Ben je dankbaar Sabine❤️


C. - 18 April 2019

Sabine had in een paar seconden al juist ingevoeld. Wat een fijn, open, eerlijk gesprek. Dank je wel, Sabine! Ik kom zeker terug!


Chantal - 14 April 2019

Een zeer verhelderend gesprek met Sabine, maar ook veel herkenning. dus duidelijk. Geeft veel rust.


Mary - 13 April 2019

Ze geeft duidelijke betrouwbare antwoorden. Bedankt ik heb vertrouwen!


Kitty - 11 April 2019

Er schijnt terug zon aan de bewolkte hemel!


Nadia - 10 April 2019

Heel bijzonder gesprek met Sabine. Ze krijgt hele heldere gedetailleerde antwoorden door over de situatie. Een erg goed en zuiver medium. Hoop dat haar voorspellingen uit gaan komen. Veel liefs en nogmaals dankjewel sabine.


Laura - 7 April 2019

Ik ben zo blij met Sabine, ze heeft mij helderheid en hoop!


Miranda - 27 Maart 2019

Ze neemt alle tijd, typt snel, heel specifiek en duidelijk. Ze weet gelijk wat er speelt en geeft aan wat er aan gaat komen. Lieve dame!


Nilab - 24 Maart 2019

Eigenlijk heb ik op mediumchat wekelijks een babbel met Sabine. Ik wil met niemand anders spreken, omdat ik me zo vertrouwd voel met haar. De gesprekken met haar zijn eigenlijk een levensnoodzakelijke 'routine' geworden, maar dan een heel fijne routine. Ze is een enorm lieve dame die zich echt tracht in de plaats te stellen van mij... die perfect mijn gevoel aanvoelt en die ook steeds de nagel op de kop slaat. Ze blijft me verbazen met haar 'voorspellingen'; steeds heeft ze het juist. In het begin was het vooral kijken naar de toekomst, maar meer en meer biedt ze de steun, de luisterende oortjes die ik nodig heb en is ze de dame die me steeds weer met een positief gevoel op pad zet! Ze is zo echt, zo helder en zo to-the-point en keer op keer heeft ze het bij het rechte eind. Sabine is een echte steun voor me en denk ook voor vele anderen. Ik kijk nu al weer uit naar mijn volgend 'spiritueel' gesprekje met Sabine op mediumchat. Groetjes van een vaste klant! F. Loos


F. - 21 Maart 2019

Zeer fijn, duidelijk contact. Alles klopte. Ik heb weer een stuk vertrouwen in de toekomst gekregen. Een absolute aanrader!


Paul - 6 Maart 2019

Een fijne chat, draait er niet omheen. Sabine zegt waar het op staat. Ook nog eens een hele lieve vrouw.


Christina - 27 Februari 2019

Het geeft mij innerlijke rust. Ik worstel met mezelf en mn gevoelens. Door deze reading heb ik rust.


Marja - 21 Februari 2019

Ik sta iedere keer weer verbaasd over de accuraatheid waarmee de situatie omschreven wordt en hoe ik gesteund wordt in mijn persoon.


Kristel - 20 Februari 2019

Ik voel me thuis bij Sabine omdat ze heel goed in mijn situatie kan zien en ze voelt alles wat er in mij gebeurt. Ze is een hele goede paragnost! Ik kom zeker weer ooit bij haar terug. Zeer tevreden.


Orelia - 13 Februari 2019

Sabine komt op mij over als warm open eerlijk en betrokken. Mijn vragen zijn duidelijk beantwoord en daarin heb ik nu rust. Dankje Sabine!


Evelien - 9 Februari 2019

Inzicht in mezelf en aan mezelf werken en dingen en mensen loslaten.


Jolanda - 6 Februari 2019

Ik had bij Sabine een goed gevoel, ze gaf snel eerlijke antwoorden. Ze nam een bepaalde onrust bij mij weg. Ik zou graag weer een chat met haar willen.


Maria - 3 Februari 2019

Sabine is echt heel lief en duidelijk. Ze weet precies wat er speelt. Heel fijn gesprek waar je rustig van word omdat alles klopt. Stukje bevestiging en steuntje in de rug om verder te gaan Bedankt Sabine!!


Marion - 30 Januari 2019

Sabine is fijn en weet het goed, ze stelt je gerust. Toppertje!


Marina - 29 Januari 2019

Sabine brengt me op de een of andere manier altijd rust. Ze is heel eerlijk en open. Ze weet precies wat er gaande aan.


Nancy - 28 Januari 2019

Sabine komt snel tot de kern, reageert vlot en legt goed uit. Ze is oprecht en eerlijk. Maakt het niet mooier dan het is.


Mariella - 22 Januari 2019

Ik ken Sabine al een tijdje. Ze is super goed. Kan goed invoelen. Haar voorspellingen kloppen altijd. Heel duidelijk en eerlijk. Ze geeft ook aan als ik niet mag spreken over dingen die verboden zijn om nu te weten.


Shivangi - 21 Januari 2019

De antwoorden die gegeven worden vind ik duidelijk en direct. In mijn geval helpt het me meteen vooruit.


Sharivjenka - 19 Januari 2019

Het was een prettig consult. De vragen werden goed en snel behandeld. Sabine komt vriendelijk over.


T - 10 Januari 2019

Top gesprek. Ik ga haar vaker benaderen. Ze weet precies hoe zaken in elkaar zitten.


Judit - 7 Januari 2019

Heel fijn gesprek, heel duidelijk en met een boodschap hoe verder, tevens erg fijn dat ze energie stuurt!


Marja - 6 Januari 2019

Toch weer even uit de put getilt waarin we liggen en dat doet deugd,


Maya - 6 Januari 2019

Ze verwoord precies zoals het is, wat een voorbeeld voor velen en ik hoop er m’n les uit te kunnen trekken!


L. - 6 Januari 2019

Liefdevol, duidelijk, en snel. Ik kwam er rustig, en vol vertrouwen uit.


Brenda - 3 Januari 2019

Ik ben voor de 2e keer bij Sabine geweest en wat een topper. Lief, begripvol en eerlijk. Ik raad haar iedereen aan. Ik heb diverse gehad en iedereen heeft zijn mening. En nu hopen dat ze gelijk krijgt!


R. - 1 Januari 2019

I got very quick responses and answers. Some were not what I wanted to hear but what I probably needed to hear. I've used a few different people on here for readings and each time has been very successful with speed and ease of use!


Felicity - 31 December 2018

Snel, duidelijk en rustgevend!


Bianca - 30 December 2018

Ik spreek vaker met Sabine en elke keer weet zij mij weer op te beuren. Zij weet ook elke keer wat er speelt. Top gesprek gehad!


Hettie - 29 December 2018

Sabine weet gelijk waar ik het over wil hebben. Geeft in woorden aan wat ik voel. Super!


Daniêlle - 19 December 2018

Lief en oprecht! Nu maar hopen dat ze gelijk krijgt😉.. dat zou echt heeel fijn zijn!


R. - 11 December 2018

Sabine is echt heel goed. Ze helpt me en is heel duidelijk in haar antwoorden. Een schat.


Barbara - 9 December 2018

Sabine geeft rust , echt een topper.


Ellen - 7 December 2018

Het maakt mij minder onzeker en er wordt veel duidelijk!


Miranda - 25 November 2018

Super fijn gesprek gehad. Ze is duidelijk, eerlijk en stuurt je de goede richting in. Bedankt voor het gesprek Sabine, ik voel me super nu!


Sanne - 21 November 2018

Sabine is top , duidelijke en betrouwbare informatie. Dankje wel Sabine


Daniela - 16 November 2018

Sabine is top, lief, snel en goed!


Miran - 6 November 2018

Helderheid en goed advies gekregen!


Annoniem - 6 November 2018

Sabine is een bijzondere vrouw die eerlijk is en oprecht. Een consult met haar geeft energie en vertrouwen omdat alles klopt.


Marina - 4 November 2018

Sabine is de beste medium die ik ken. Ze help je op een vriendelijke, zuivere en liefdevolle manier. Topper


Maureen - 31 Oktober 2018

Sabine vertelt alles zo helder en duidelijkheid. Je krijgt veel informatie en stelt je gerust. Nogmaals bedankt Sabine!


Melek - 23 Oktober 2018

Lekker snel online, kort en duidelijk!


Anje - 14 Oktober 2018

Goed, kan niets anders zeggen dan positief!


Dorien - 7 Oktober 2018

Sabine is een lieve dame, oprecht en zuiver medium! Voelt heel vertrouwd aan in gesprek. De dingen die ze zegt over situaties/personen zijn haarfijn en meteen raak in de energie. Ongelooflijk wat zij kan! Ik raad haar iedereen aan, ongetwijfeld een parel op deze lijn!! Dankjewel lieve Sabine


Karolien - 30 September 2018

Helder en duidelijke antwoorden op mijn vragen, ze (Sabine) was ook zeer ondersteunend.


Katrien - 30 September 2018

Het was een heel goed gesprek, ze heeft me helemaal gerustgesteld en zal zeker nog een keer bij haar gaan.


Jenny - 24 September 2018

Heel fijn geholpen! Duidelijk en helpt me absoluut verder.


Tine - 19 September 2018

De chat met Sabine was verhelderend en zalig. Alsof iemand achter de hoek me in de gaten hield en me al heel m'n leven kent. Perfect gesprek, perfecte raad. Dank je wel!


Vanessa - 3 September 2018

Bevestigd wat ik onderbewust zelf al voelde. Heel fijn en snel antwoord!


Kim Sang Choon - 20 Augustus 2018

Ze is super super goed!!


Karolien - 6 Augustus 2018

Heel veel dank, Sabine, voor de verhelderende chat van vandaag! Lieve groeten, Karin.


Karin - 11 Juli 2018

Sabine is echt lief. Ze begreep mij ook heel goed. Sloeg de spijker op zijn kop.


Petra - 30 Juni 2018

Sabine is een topper, ze geeft duidelijke antwoorden. Ik voel me op mijn gemak bij haar!


Wilma - 11 Juni 2018

Een zeer toffe leuke ervaring en heb wat hoop gekregen, Sabine is top!


Gonda - 29 Mei 2018

Sabine is een geweldige vrouw en voelt altijd zuiver in, ik chat al een behoorlijke tijd met haar en ze weet altijd een bepaalde rust bij mij te brengen. Ik vind haar echt de beste!


Daisy - 27 April 2018

Sabine, is altijd zuiver en snel in haar waarnemingen. Hoewel ze om een foto vroeg betreft anderen, heeft ze deze niet nodig. Ik gaf niet eens een naam of geb.datum en ze wist toch eea te omschrijven. Wanneer ze iets niet ziet, zegt ze het ook. Toppertje!


Barbara - 22 April 2018

Sabine! Super bedankt voor alles. U bent mijn favoriet. U vertelde dingen die niemand anders kan weten. Ik kom graag weer terug bij u als ik vragen heb. Liefs! Dewi


Dewi - 23 Maart 2018

Het contact met mijn vader was overweldigend en heeft me rust gebracht. Sabine G.


Sabine - 22 Februari 2018

Geeft rust en steun!


Karin - 7 Februari 2018

 Sabine is heel fijn om mee te praten. Geeft je rust en goede adviezen. Wat ze zegt is allemaal juist. Een goed medium! Dankjewel Sabine! Liefs Maureen.


Maureen - 31 Januari 2018

Super fijn gesprek. Duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze heeft me veel rust gegeven.


Stephanie - 18 Januari 2018

Sabine is en goede medium . Ze voelt dingen heel goed aan!


Rachida - 3 Oktober 2017

Sabine pikt precies op wat er speelt, bijzonder!


Jet - 22 September 2017

Het consult heeft weer wat rust bij mij gebracht.


Jonny - 14 September 2017

Sabine is gewoon top! Zonder aarzelen of lang denken voelde zij feilloos aan wat er gaat gebeuren. Ze zei de dingen die precies klopten over mijn huis en mijn vriend. Dingen die ik wist maar die verder niemand kon weten. Ik ben zo Sabine zo dankbaar en weet nu waar ik aan toe ben en ga zorgeloos door het leven en weet ook dat ik een mooie woning krijg toegewezen. Voor mij is er maar één en dat is Sabine!!


Genie - 15 Augustus 2017

Wist veel te vertellen en klopte helemaal!


Kim - 28 Juli 2017

Heel veel hulp aangehad! Waarheden. Dank u !!


Arletta - 12 Juli 2017

Sabine is duidelijk en snel. Goed om mee te chatten. Eigenlijk zou het nog mooier zijn als je kan overstappen van chat naar de telefoon.


Ricardo - 29 Juni 2017

Ik hoefde niks te zeggen en Sabine wist al waar ik mee zat. Ze is heel lief en fijn om mee te praten.


Sharwina - 6 Juni 2017

Sabine is werkelijk hartverwarmend en erg duidelijk ze verwoord alles zeer goed en de dingen die ze waarneemt en opmerkt zijn verbluffend! Dank je Sabine, tot snel! Je verdiend het predicaat van topper!


Bert - 6 Juni 2017

Ze was erg goed voelde alles goed aan


Mathilde - 17 Mei 2017

Sabines waarnemingen zijn spot on. Haar inzichten zijn helder en helpen mij richting te geven aan mijn situatie en gevoelens.


Vanessa - 15 Mei 2017

Ja Sabine antwoordt precies op de vraag dat wordt gesteld. Ze zegt hoe de dingen in mekaar zitten en praat je niet naar de mond . Je krijgt een klaar kijk op je vraag. Een aanraden!


Carine - 10 April 2017

Sabine was erg duidelijk en lief. Ze geeft snel antwoord.


Bianca - 10 Maart 2017

Strek consult. Chapeau Sabine


Caroline - 22 Februari 2017

Sabine heeft me weer goede moed gegeven voor de komende tijd. Eerlijke en lieve vrouw. Kom zeker nog een keertje terug bij haar.


Emmy - 17 Februari 2017

Sabine zat er volgens mij knal op. Heb er veel aan gehad. Ben benieuwd of wat wat gaat komen ook juist gaat zijn!


Nathalie - 14 Februari 2017

Sabine is een schat een heerlijk gesprek gehad. Ze voelde meteen wat er speelde en is heel eerlijk. Voel me stukken beter. Dank je lieve Sabine


Marina - 6 Februari 2017

Zegt waar het op staat. Is direct. Je krijgt onmiddellijk antwoord. Je haalt veel uit deze chat. Ze geeft mij warm gevoel. Ben nu rustiger. Aanrader


Liesbet - 27 Januari 2017

Sabine kan meteen heel goed aanvoelen waar het probleem zit. Ik vond het een heel fijn consult en heel eerlijk. Sommige zaken van het gevoel en hart vinden alleen maar plaats op energieniveau, daar kunnen nog -tig duizend beredeneringen komen, maar brengt dan geen duidelijkheid. Mensen zoals Sabine die op energetisch niveau zoveel aanvoelen is prachtig! Dankjewel Sabine!


Anne Marie - 7 Januari 2017

Wat een positieve vrouw! Een heel leuk gesprek. Nu hopen dat het uit komt!


Danielle - 9 December 2016

Sabine wist het allemaal te vertellen.ik wist het al wat er speelde.maar Sabine bevestigde het. Sabine is echt goed.echt een aanrader.


Anita - 28 November 2016

Snel een duidelijk antwoord. Wat ze zei klopte als een bus. Volgende keer neem ik een volledig consult. Bedankt


Kim - 3 November 2016

Sabine was top Bedankt


Denny - 5 Oktober 2016

Ik stelde 1 vraag en ze wist precies de situatie te beschrijven. Erg bijzonder. Ze geeft rust en geeft duidelijke antwoorden. Ik zie de toekomst weer met vertrouwen te gemoed. Erg bedankt Sabine!!


Meta - 28 September 2016

Sabine, een dame die weet het gewoon.


Robert - 27 September 2016

Super, wist heel veel dingen te vertellen. Dankjewel x


Elena - 16 September 2016

Heb een super fijn chat gesprek met Sabine gehad, zij voelde het precies aan, en dit heeft mij heel veel vertrouwen gegeven om op deze weg verder te gaan, wetende dat dit de juiste is, een aanrader !


Lean - 15 September 2016

Sabine is geweldig!


Reshmi - 27 Augustus 2016

Was heel goed en had veel juist


Karina - 14 Augustus 2016

Lieve sabine ik ken je al tijdje en vind zo bijzonder dat je met 1 vraag zoveel uit de kaarten haalt, ook al blijft tijd moeilijk voor elk medium. Ik vind zo bijzonder dat je dingen uit weet te leggen dat je rust krijgt van binnen en denkt dat klopt. Je ben een super mooie vrouw van binnen en buiten.


Angelique - 13 Juni 2016

ben er blij met die gesprek geef mij weer meer zekerheid dank je wel


Marloes - 30 Mei 2016

Goed geholpen super


Wilma - 30 Mei 2016

Het was echt goed! Jammer dat het zo kort duurde


Janice - 17 Mei 2016

Dit consult heeft me helderheid gegeven en Sabine benoemde de dingen die spelen in mijn leven. .en sommige dingen weet ik natuurlijk. .Maar is ook een bevestiging. .en tevens een klein tipje van de sluier in de nabije toekomst. Ik vind haar super en ook lief.


Marlene - 15 Mei 2016

Sabine heeft me goed geholpen. Ze raakte gelijk de juiste plek. Jammer dat ik niet verder kan praten. Nogal prijzig voor een alleenstaande moeder. Had nog veel vragen gehad


Leonie - 24 April 2016

Sabine heeft mij goed geholpen, is erg vriendelijk en luistert goed... Voordat ik goed en wel mij verhaal verteld had, kreeg zij al wat door... *Amazing*... Ben erg tevreden en zal je zeker nog een keer bellen... En maar afwachten wat er zal gebeuren in de maand mei zoals je voorspelt hebt....ik hou je in ieder geval op de hoogte, oke... Warme groetjes en tot gauw maar weer....liefs van *N*...:-)


Annoniem - 12 April 2016

Sabine heeft me heel goed geholpen over mijn probleem met een jongen en het klopte helemaal ik ben er superblij mee


Savannah - 28 Maart 2016

Sabine heeft me erg goed geholpen en ik hoop haar snel weer te spreken. Moet echt toegeven, natuurlijk twijfel je, maar dat degene waar ik gek op ben binnen 10 dagen zou reageren (zoals Sabine had voorspeld) is gisteren gebeurt. Echt eng, maar zo gaaf! Sabine, je bent een schat van een mens met een mooi hart. Dank je wel en ik spreek je snel! XXX


Chantal - 28 Maart 2016

Dank Sabine voor de snelle positieve inspiratie!!!


Annoniem - 28 Maart 2016

Het heeft me onzekerheid weg genomen. En dat er uitdagingen op mn pad komen


Scilla - 28 Maart 2016

Bijzonder gevoel, positief,


Francie - 28 Maart 2016

Ze liet me zien hoe mijn tante dacht


Taylor - 28 Maart 2016

Goeie chat met begripvol medium. Kom zeker terug.


Jacqueline - 28 Maart 2016

ik ben heel blij dat ik dit kunnen doen heb en dat ik nu iets weet hoe het met men overleden partner is. dank u wel


Christel - 28 Maart 2016

ik ben heel blij dat ik dit kunnen doen heb en dat ik nu iets weet hoe het met men overleden partner is. dank u wel


Christel - 28 Maart 2016

dit consult heeft me erg geholpen het geeft me opluchting een nieuwe uitweg dank jullie wel!


Jennifer - 28 Maart 2016

Het was heel open :)


Ingrid - 3 Maart 2016

Superr


Vivian - 27 Februari 2016

zeer goed geholpen en voel echt veel troost!


Lucas - 15 Februari 2016

goed hoor


Pierre - 29 Januari 2016

Vind het top mensen


Roxanne - 26 Januari 2016

ging wel snel maar was wel goed. en ik kan niet betalen voor verdere consulten, sta onder bewind voering en heb echt niks van geld over sorry gr theo .


Theo - 26 Januari 2016

Echt een super fijne chat, en heldere antwoorden gekregen waar ik mee vooruit kan


Harm - 25 Januari 2016

Ja ik weet nu zeker dat het goed is


Desiree - 3 Januari 2016

Het was er recht op , gewoon schitterend .


Pascal - 30 December 2015

Een uitgebreide chat waarin veel duidelijk werd. De vraag is of het ook uitkomt!


Martijn - 24 November 2015

Sabine is altijd heer eerlijk open lief en oprecht


Sanne - 28 Oktober 2015

Sabine is zeer concreet en fijn! Ze neemt altijd mijn twijfel weg!


Sanne - 13 Oktober 2015

Sabine is de beste medium!! Ze heeft me positief laten huilen omdat alles klopte!!


Patricia - 18 Juli 2015

Super lief en eerlijk


Dewi - 18 Juli 2015

super!!! eelijk en oprecht


Caroline - 18 Juli 2015

Sabine je bent echt een topper! Super fijn voor dit korte maar fijne chat sessie heeft me goed gedaan! Veel liefs Tahnee


Tahnee - 11 Juni 2015

Ik heb veel dingen kunnen herkennen nu nog afwachten hoe het gaat lopen


Sjuirenneth - 31 Mei 2015

Ik heb veel dingen kunnen herkennen nu nog afwachten hoe het gaat lopen


Annoniem - 30 Mei 2015
Direct contact met SabineTop