Hoe word ik Paragnost?

Wanneer je paranormaal begaafd bent, beelden, gevoelens, geluiden of geuren kunt opvangen die zich in het verleden of in de toekomst afspelen en dingen weet zonder enige voorkennis ben je een Paragnost. Je kunt één gave hebben, maar ook meerdere.

Als je van je gave een beroep wilt maken, mensen wilt inspireren en helpen kun je cursussen volgen. Je leert dan hoe je privéconsulten geeft, gesprekstechnieken, maar ook hoe je jezelf moet afsluiten en weer op moet laden. Een Paragnost ben je immers altijd. Wanneer je een online Paragnost wilt worden kun je je aanmelden op onze vacature pagina. De duidelijke video’s over hoe het systeem werkt en de principes van chatten met klanten, helpen je één van de beste Paragnosten te worden.
 

Wat is een Paragnost?

Paragnost is de benaming voor iemand die buitenzinnelijk kan waarnemen en één of meerdere gaven heeft zoals: helderruikend, helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderwetend. Een Paragnost weet dingen zonder enige voorkennis. Paragnosten hebben het vermogen zich te verbinden met de paranormale wereld en kunnen vragen beantwoorden waar wij al zo lang antwoorden op willen hebben.
 

Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.

 

Wat doet een Paragnost?

Een Paragnost stemt zich op jou af, stelt soms een vraag omdat hij of zij een bepaalde methode of hulpmiddel gebruikt. De vraag van een Paragnost kan bijvoorbeeld je geboortedatum zijn, een foto van jezelf of van degene waar je een vraag over hebt. Een Paragnost stelt je vragen om zich nog dieper op jouw energie af te stemmen, ook wel in tunen genoemd.

Wil je meer weten over wat een Paragnost nu echt is? Op onze paragnosten pagina vind je alle informatie over paragnosten. 
 
 

Online Paragnost of een Consult in de Praktijk van een Paragnost

De opkomst van internet heeft niet alleen gevolgen voor Paragnosten, maar ook voor degenen die een Paragnost raadplegen. Paragnosten kunnen nu meteen, binnen een paar seconden online vragen beantwoorden. Geen lange wachttijden, geen reistijd en ook geen reiskosten meer. Vanuit huis of onderweg kunnen we direct contact maken met een Paragnost. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier om jouw gratis vraag te stellen.

 

Voordelen van werken bij Mediumchat

Online werken als Paragnost bij Mediumchat heeft veel voordelen. Je kunt je eigen werktijden bepalen. De één heeft immers meer energie in de ochtend en de ander in de late avond. Wanner het jou het beste uitkomt log je in. Je kunt vanuit Nederland werken, maar ook vanuit andere landen. Zelfs als je op vakantie bent kun je waar je ook bent en wanneer je wilt een paar uurtjes werken. Mediumchat is de drukste spirituele website in Nederland en België, waardoor je altijd klanten hebt. Ook heeft Mediumchat het beste chat systeem zodat jij prettig kunt werken. Het supportteam is zeven dagen per week beschikbaar voor jouw vragen. Bij Mediumchat hoef je niet lang te wachten op je verdiensten, deze worden wekelijks overgemaakt naar jouw bankrekening.

Wil je meer weten hoe het is om voor Mediumchat te werken? Bezoek dan onze vacature pagina
 

Opleidingen tot Paragnost

Er zijn tal van cursussen online te vinden, voor beginnende en gevorderde Paragnosten. Voordat je je aanmeldt is het belangrijk dat je ervan overtuigd bent dat je één of meerdere gaven hebt. 

 

Competenties van een Paragnost

Een Paragnost is spiritueel begaafd, toont oprecht interesse in mensen en respecteert alle mensen die aan hem of haar raadplegen. Hij of zij kan goed luisteren, duidelijk communiceren en dringt zijn of haar mening niet aan anderen op. Paragnosten zijn geduldig, oordelen nooit en geen vraag is voor hen vreemd. Een Paragnost geeft zijn of haar klant een veilig gevoel, is integer en toont respect. Paragnosten helpen anderen om moeilijke perioden door te komen. Een Paragnost is de ambassadeur tussen twee werelden.

Ben je benieuwd naar de verschillen tussen een Paragnost en een Medium? Die kun je hier vinden.

 

Verdiensten en verdienmogelijkheden van een Paragnost

Een Paragnost werkt niet in loondienst en kan zelf beslissen hoeveel uren hij of zij wil werken per dag, per week of per maand. Hoeveel geld Paragnosten verdienen? Het ligt er helemaal wat een Paragnost wil verdienen. De ene Paragnost is tevreden met weinig de ander met meer. Online Paragnosten kunnen wanneer ze veel inloggen, veel trouwe klanten hebben, omdat ze het belang van klantenbinding kennen een behoorlijk groot bedrag per week verdienen. Kwaliteit en service zijn de basis voor klantenbinding een tevreden klant komt altijd weer terug. Ben jij benieuwd hoe het is om een online Paragnost te zijn en heb jij gaves die jij met mensen wilt delen? Kijk dan naar de opties op onze vacature pagina.