Paragnosten

Wat is een Paragnost en wat kunnen Paragnosten?

Wanneer ontmoet ik de ‘ware’? Komt mijn ex bij mij terug? Gaat mijn partner vreemd? Vind ik een andere baan? Ga ik binnenkort verhuizen? We hebben vragen, veel vragen waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Bewust of onbewust leven we ons leven niet voluit, omdat we ons afvragen of onze wensen ooit uitkomen. Wat als je wel het antwoord weet? Wacht je op je ex? Of ga je op zoek naar een nieuwe liefde? Als je de antwoorden op al je vragen weet, leef je bewuster en ben je waarschijnlijke gelukkiger.
 

 

Een Paragnost voor al jouw vragen

Als je een glazen bol had en naar de toekomst zou kunnen kijken, zou je vandaag meer genieten en weten wat je wel of niet moet doen. Maar je hebt geen glazen bol, of misschien wel, maar je ziet niet wat er gaat gebeuren, je vragen blijven onbeantwoord. Ook krijg je van familie en vrienden niet de antwoorden waarnaar je zoekt. Is het niet fantastisch dat er mensen zijn, Paragnosten, die het vermogen hebben zich te verbinden met de paranormale wereld. Al jouw vragen kunnen beantwoorden, je ogen kunnen openen en je handvatten kunnen geven, zodat jij weer kunt genieten van elk moment van de dag.

 

Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.

 

Wat kunnen Paragnosten voorspellen?

Paragnosten kunnen je op alle levensgebieden helpen, met liefdesvragen, belangrijke keuzes, carrière, inzichten en antwoorden op vragen waarnaar je al heel lang zoekt. Paragnosten kunnen je vertellen wat de reden is dat je vastzit, je een situatie wel of niet moet veranderen of gewoonweg accepteren zoals het is. Stel je vraag of vragen aan een Paragnost en hij of zij opent je ogen en geeft antwoord op je vragen. Leven in onzekerheid is niet meer nodig. Paragnosten werden al eeuwen geleden geraadpleegd door Koningen en Koninginnen. Gelukkig kun jij nu ook een Paragnost online raadplegen en wel direct. 

 

Hoe werkt een Paragnost? 

Een Paragnost stemt zich af op jouw energie. Er zijn Paragnosten die een hulpmiddel zoals tarotkaarten, engelkaarten, pendel, foto of iets anders gebruiken. Paragnosten hebben allen een eigen gave en gebruiken verschillende methoden. Een Paragnost kan je een aantal vragen stellen om zich nog beter op jou af te stemmen. Wanneer een Paragnost voelt dat je gespannen bent zal hij of zij dat aanvoelen en je eerst geruststellen. Ervaar nu, zonder kosten 3.30 min hoe een Paragnost online werkt.

 

Wat is een Paragnost?

Een Paragnost is paranormaal begaafd en kan beelden, gevoelens, geuren of geluiden opvangen die zich in het verleden, heden of in de toekomst afspelen. Paragnost is de benaming voor iemand die buitenzinnelijk kan waarnemen en één of meerdere gaven heeft zoals: helderruikend, helderziend, heldervoelend, helderhorend of helderwetend. Een Paragnost weet, ziet en voelt dingen zonder enige voorkennis.
 

 

Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend en Helderhorend

 Zo komen de vier bekendste gaven bij een Paragnost binnen:

Helderziend
Een Paragnost die helderziend is kan beelden, een visioen, geesten, aura’s en engelen. Ook zijn er Paragnosten die beelden zien als ze naar een foto kijken, een voorwerp vasthouden of een heldere waarneming hebben. Een helderziende Paragnost kan bij het kijken naar een schilderij of foto van iemand de afgebeelde persoon zien veranderen. De gave helderziendheid verschaft een Paragnost de dingen te zien zoals ze zijn en niet zoals de wereld ze denkt te kennen.

Heldervoelend
Een heldervoelend Paragnost kan energie voelen van mensen. Hij of zij voelt iemands verdriet, pijn, angst, vreugde, maar ook blokkades. Ook kan een heldervoelend Paragnost de energie in een ruimte voelen of een pek buiten. Heldervoelende Paragnosten zijn ontvankelijk voor sfeer en stemmingen. Heldervoelen heeft niet alleen betrekking op mensen, ruimtes of plaatsen maar ook bij kleding, meubels, sieraden of andere objecten kunnen heldervoeldende Paragnosten iets voelen.

Helderwetend
Een helderwetend Paragnost weet dingen die hij of zij niet kan weten. De antwoorden en beelden die een helderwetend Paragnost ontvangt zijn niet te verklaren. Het zijn juiste antwoorden op vragen waarover de Paragnost niet van tevoren is geïnformeerd.

Helderhorend
Een helderhorend Paragnost hoort stemmen die anderen niet kunnen horen. Er zijn Paragnosten die een stem horen die in hun oor lijkt te spreken en andere Paragnosten horen woorden die in hun hoofd klinken. Soms horen helderhorende Paragnosten muziek of een stem die zingt.


 

Kennismaken met een Paragnost online

Heb jij vragen waar je graag antwoorden op wilt hebben? Verlang je naar liefde, geluk, innerlijke rust of iets anders? Onze goede, betrouwbare online paragnosten hebben allen bijzondere paranormale gaven. Een consult online is heel eenvoudig. Je tikt je vraag in het venster en de door jou gekozen Paragnost geeft je onmiddellijk antwoord. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen

 

Wanneer nemen mensen contact op met een Paragnost?

De één neemt contact op met een Paragnost omdat hij of zij naar een partner verlangt, de ander wil weten of zijn of haar ex-partner terugkomt. Mensen nemen contact op met een Paragnost als ze niet langer willen rondlopen met vragen, verdriet, spanningen, of onzekerheid. Mensen nemen contact op met een Paragnost als ze willen weten wat er gaat gebeuren. Een Paragnost kan de toekomst voorspellen, maar ook troost, inzichten en kracht geven.


Stel jouw vraag
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.


 

Hoe word ik Paragnost?

Wanneer je een paranormale gave hebt, of meerdere, kun je werken als Paragnost. Maar hoe leer je je paranormale gaven te gebruiken om anderen te helpen? Online vind je cursussen waar je kunt leren hoe je zorgvuldig, spirituele dienstverlenende consulten geeft. Wanneer je online consulten wilt geven, bijvoorbeeld bij Mediumchat, leer je d.m.v. duidelijke video’s hoe het systeem werkt en de principes van fijn chatten met klanten. Denk jij dat jij een paranormale gave hebt en wil je meer weten over hoe je een echte paragnost wordt? Lees hier meer.

Heb jij een paranormale gave en wil je graag werken als een Medium of Paragnost? Kijk dan verder op onze vacature pagina. 


Is een online Paragnost betrouwbaar?

Paragnosten zijn integer, een Paragnost online is betrouwbaar, uit respect naar jou en zijn of haar gave. Meestal geven online paragnosten ook privéconsulten. Een online Paragnost voelt, ziet, ruikt of hoort evenveel als een Paragnost die tegenover je zit. Hij of zij vangt je energie als het ware op en krijgt al antwoorden door tijdens het lezen van de vragen die je typt. Een online consult biedt meer voordelen, je kunt vanuit huis of waar je ook bent je vragen stellen. Met een computer, laptop of met je mobiele telefoon op ieder tijdstip.

 

Welke Paragnost is goed?

De beste Paragnost is de Paragnost die jou het meeste aanspreekt en waar je je goed bij voelt. Paragnosten hebben allen verschillende gaven, zijn integer en houden van mensen er bestaat niet zoiets als de beste Paragnost. De één kiest liever een vrouwelijke- de ander een mannelijke Paragnost. Lees altijd het profiel en de beoordelingen van een online Paragnost en vertrouw op je gevoel als je en keuze maakt. 
 
 

Wat is het verschil tussen een Medium en een Paragnost?

Een Medium is altijd een Paragnost, maar een Paragnost niet altijd een Medium. Een Medium kan namelijk ook met gene zijde communiceren, zoals met overledenen, entiteiten, engelen en geesten. Een Medium heeft de gave boodschappen van onze overleden dierbaren aan ons door te geven naast zijn of haar paranormale gaven. Ben je benieuwd naar de werkwijze van een paranormaal Medium? Start nu een gratis chat

Wil je meer weten over de verschillen tussen een Medium en een Paragnost? Lees hier meer over alle verschillen.
 
 

Onze paragnosten

Sonja

Profielfoto van Medium Sonja
Believe in yourself
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Sonja25.772 gesprekken | 436 beoordelingen
25.772 gesprekken
436 beoordelingen

Nicky

Profielfoto van Medium Nicky
Biedt inzichten en geeft adviezen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Nicky22.500 gesprekken | 298 beoordelingen
22.500 gesprekken
298 beoordelingen

Andrea

Profielfoto van Medium Andrea
Brengt je in vrede en harmonie met jezelf🙏🌹❤️
 • Algemeen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Andrea7391 gesprekken | 194 beoordelingen
7391 gesprekken
194 beoordelingen

Niruyan

Profielfoto van Medium Niruyan
❂ Wat mag ik voor jou doen? ❂
 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel
 • Familie en vrienden

Lees meer over Niruyan7764 gesprekken | 210 beoordelingen
7764 gesprekken
210 beoordelingen

Toon alle consulenten
Top