De relatie tussen Leeuw en Steenbok

Leeuw en Steenbok


Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Steenbok (23 december - 20 januari)


 

De eerste ontmoeting tussen Leeuw en Steenbok 

Wanneer Leeuw en Steenbok elkaar ontmoeten komt hun gesprek niet meteen op gang. Met sommige mensen is het makkelijk praten, maar met Steenbok loopt het niet soepel. Steenbok is vriendelijk, attent, betrokken, maar ook afstandelijk. Steenbok toont geen overdreven interesse en het is dan ook moeilijk in te schatten of Steenbok open staat voor een date met Leeuw. Steenbok vindt dat een date verplichtingen en verwachtingen schept, ook knapt Steenbok af op saaie voorspelbare avances.

Als Leeuw zich aangetrokken voelt tot Steenbok is een subtiele aanpak de enige mogelijkheid Steenbok nog eens te zien. Leeuw kan Steenbok laten weten waar hij of zij in het weekend is. Een café, park, bibliotheek, museum zijn plaatsen waar Steenbok, als hij of zij Leeuw aantrekkelijk vindt zeker op komt dagen. Als de eerste date geslaagd was kan het een paar weken duren voordat het tot een tweede date komt. Steenbok is kieskeurig en heeft tijd nodig om te beslissen of een tweede date een goed idee is.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Leeuw en Steenbok in een liefdesrelatie 

Leeuw is het zonnetje in huis, altijd positief en op de toekomst gericht. Steenbok kan lang blijven hangen in melancholie en negatieve gevoelens. Soms kan Steenbok extravert zijn, maar soms ook kil en introvert. Leeuw kan niet zo goed omgaan met sommige eigenschappen van Steenbok.

De serieuze kijk op het leven van Steenbok kan een negatieve invloed hebben op Leeuw. Leeuw kan zich minder levenslustig voelen in een relatie met Steenbok. Een relatie tussen Leeuw en Steenbok kan slagen, als Steenbok leert het glas half vol in plaats van half leeg te zien.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Steenbok 

Steenbok is vaak serieus en afstandelijk, maar kan verrassend gepassioneerd zijn. Als Steenbok zich eenmaal op zijn of haar gemak voelt gaat Steenbok tijdens het vrijen helemaal los. Leeuw en Steenbok bedrijven de liefde zonder rollenspellen of seksspeeltjes.

Steenbok laat zich door Leeuw nemen op de keukentafel, wasmachine, maar neemt voor de tweede ronde zelf de leiding. Voor Leeuw en Steenbok geen kaarsjes en romantisch gepraat, ze komen liever snel ter zake. 

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Leeuw en Steenbok de relatie verbreken

Leeuw is gul en maakt zich geen zorgen over dingen die niet aan de orde zijn, Steenbok daarentegen is zuinig en ziet meestal problemen in plaats van oplossingen. Als ze zich allebei niet kunnen aanpassen zullen er veel conflicten ontstaan. Steenbok is eigenwijs en het niet snel met een ander eens.

Leeuw houdt vast aan zijn of haar mening en zal deze zelden wijzigen. Als Steenbok en Leeuw allebei geen water bij de wijn kunnen doen houdt hun relatie geen stand.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Leeuw

Welk sterrenbeeld past het beste bij Leeuw? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]