De relatie tussen Vissen en Leeuw

Vissen en Leeuw


Vissen (20 februari - 20 maart)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)


 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Leeuw 

Wanneer Vissen en Leeuw elkaar ontmoeten kunnen ze het onmiddellijk goed met elkaar vinden. Vissen geeft Leeuw het gevoel dat hij of zij belangrijk is en luistert aandachtig naar alles wat Leeuw vertelt. Het komt alleen tot een date als Leeuw het initiatief neemt, omdat Vissen de neiging heeft zich afwachtend op te stellen. Vissen is een relatiemens en accepteert een uitnodiging alleen wanneer hij of zij het gevoel heeft dat de ander serieuze bedoelingen heeft.

Leeuw kan het beste Vissen uit nodigen voor een etentje, maar als Leeuw iets anders voorstelt vindt Vissen het ook goed. Vissen past zich aan en stelt geen hoge eisen. Leeuw kan de indruk krijgen dat Vissen makkelijk te versieren is en meegaand is, maar Vissen weet heel goed wat hij of zij wil. Vissen heeft alleen de beste bedoelingen en streeft altijd naar harmonie. Houdt niet van conflicten en verhitte discussies, maar laat geen loopje met zich nemen. Vissen laat zich niet voor de gek houden en kan recht door iemand heen kijken.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Leeuw in een liefdesrelatie

Vissen is niet onder de indruk van geld, een goede baan of roem, Vissen raakt onder de indruk van emotionele eerlijkheid. Vissen praat graag over gevoelens en relaties. Leeuw daarentegen praat liever niet over emotionele kwesties, maar is van nature oprecht, heeft een groot hart en aarzelt niet de waarheid te vertellen.

Leeuw geeft Vissen het gevoel dat dat hij of zij belangrijk is en overspoelt Vissen met liefde, tijd en presentjes. Vissen en Leeuw hebben verschillende karaktereigenschappen maar vullen elkaar perfect aan.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Leeuw en Vissen 

Vissen is de grootste romantici op aarde, die alle wensen van haar of zijn sekspartner uit laat komen. Vissen houdt van een lang voorspel en zal zich helemaal naar zijn of haar partner schikken. Leeuw bedrijft de liefde wild, vurig en hartstochtelijk.

Voorspel mag voor Leeuw niet te lang duren, maar wanneer Leeuw met Vissen vrijt past Leeuw zich aan. Leeuw is op seksueel gebied met Vissen zachter dan met andere sekspartners. Leeuw is teder en houdt rekening met de seksuele voorkeur van Vissen.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Leeuw de relatie verbreken

Leeuw aarzelt nooit om de waarheid te zeggen over wat hij of zij vindt. Zit het haar van Vissen niet goed, is Vissen dikker geworden, Leeuw aarzelt niet om het te zeggen. Als Vissen zulke opmerkingen van Leeuw niet naast zich neer kan leggen ontstaan er conflicten. Vissen voelt zich gekwetst, trekt zich terug en kan weken emotioneel onbereikbaar zijn voor Leeuw. Vissen kan zwelgen in zelfmedelijden en wil steeds weer over de gebeurtenis die hem of haar zo gekwetsts heeft praten.

Leeuw houdt niet van relatieproblemen en al helemaal niet van praten over gekwetste gevoelens. Leeuw kijkt naar de toekomst en staat liever niet te lang stil bij het verleden. Als Vissen blijft hangen in zelfmedelijden verliest Leeuw zijn of haar geduld, wordt nog tactlozer en kwetsender. Vissen maakt zelden een einde aan een langdurige relatie, wanneer een Vissen en Leeuw relatie eindigt is het Leeuw die de relatie verbreekt.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen

Welk sterrenbeeld past het beste bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?
 

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]