De relatie tussen Vissen en Tweelingen

Vissen en Tweelingen


Vissen (20 februari - 20 maart)
Tweelingen (22 april - 21 juni)


 

De eerste ontmoeting tussen Vissen en Tweelingen

Tweelingen is spontaan en kan gemakkelijk contact met anderen maken. Vissen is verlegen en vraagt niet zo snel iemand mee uit, maar omdat Vissen zich snel op zijn of haar gemak voelt bij Tweelingen kan het snel tot een date komen. Vissen heeft geen interesse in een vluchtige flirt en zal aan Tweelingen vragen wat zijn of haar bedoelingen zijn.

Tweelingen vertelt niet wat zijn of haar bedoelingen zijn, niet omdat hij of dat niet zou willen vertellen, maar omdat Tweelingen het antwoord niet weet. Tweelingen is een flirt en denkt niet aan een romantische relatie tijdens een eerste ontmoeting. Tweelingen wil plezier maken, iets leuks ondernemen en nieuwe mensen leren kennen. Omdat Vissen goed kan luisteren en oprecht interesse toont, zal Tweelingen in plaats van zijn of haar geliefde kroegentocht ingaan op de uitnodiging van Vissen om in een rustig restaurant te gaan eten.

Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Vissen en Tweelingen in een liefdesrelatie 

Tweelingen voelt zich veilig in een relatie met Vissen, die zich altijd goed kan inleven en luisteren. Maar Vissen voelt zich vaak nerveus, onrustig en onbegrepen. Tweelingen snakt naar afwisseling en verveelt zich snel, waardoor Vissen zich onzeker voelt en denkt niet goed genoeg of spannend genoeg voor Tweelingen te zijn.

Tweelingen begrijpt de gevoelens van Vissen niet en kan gestrest raken als Vissen steeds weer over hun relatie en zijn of haar gevoelens erover wil praten.

Gaat een relatie tussen jullie samen werken? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Het seksleven van Vissen en Tweelingen

Tweelingen is veelzijdig, ook op seksueel gebied. Tweelingen is overal voor in en ook Vissen is voor veel in, maar niet overal voor in zoals Tweelingen. Vissen moet zich eerst veilig voelen en de ander vertrouwen voordat zij of hij op seksueel gebied helemaal los kan gaan.

De speelse seks van Tweelingen en de romantische energie van Vissen zorgen voor een bevredigend seksleven.

Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Waarom Vissen en Tweelingen de relatie verbreken 

Vissen is overgevoelig en voelt haarfijn aan als Tweelingen onrustig is en toe is aan avontuur en spanning. Vissen reageert met zelfmedelijden en trekt zich terug in haar of zijn eigen wereld. Waarop Tweelingen scherp reageert en de dingen gaat doen waarnaar hij of zij verlangt. Tweelingen heeft geen geduld om te wachten tot Vissen weer in balans is.

Vissen voelt zich nog ongelukkiger als Tweelingen zonder hem of haar plezier maakt en verliest zijn of haar vertrouwen. Een relatie tussen Tweelingen en Vissen is meestal van korte duur.

Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

 

Horoscoop match voor Vissen

Welk sterrenbeeld past bij Vissen? Met welk sterrenbeeld is de kans op een gelukkige, langdurige relatie het grootst?

» Lees over andere sterrenbeelden

 

De beste match volgens jouw sterrenbeeld 

Of je nu op zoek bent naar een partner of een partner hebt. Als je weet welk sterrenbeeld het beste bij jou past voorkom je veel teleurstellingen in de liefde. Hebben jij en je partner onverenigbare karakters? Leer zijn of haar sterrenbeeld kennen en je weet wie hij of zij is. Start een gratis chat met onze astrologen als je wilt weten hoe je de ware herkent. Ook kunnen onze astrologen je vertellen hoe jij onenigheden met je partner kunt oplossen of voorkomen. Het enige wat je nodig hebt is zijn of haar geboortedatum.
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]