Succesverhalen: Hoe Mediumchat Levens Heeft Veranderd

133 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Succesverhalen: Hoe Mediumchat Levens Heeft Veranderd

Heb je ooit iets nieuws geprobeerd en ontdekt dat het je leven veranderde? Je voelt je eerst onzeker omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Ook kan je onzekerheid het lastig voor je maken om de eerste stap te zetten en iets nieuws te proberen.
 
Lees nu hoe Mediumchat.nl levens van mensen heeft veranderd omdat ze een chat op Mediumchat hebben gestart.
 

Lisa: “Ik vond mijn grote liefde.” 

“Ik wilde heel graag een relatie, maar online daten zag ik echt niet zitten. Van vriendinnen kende ik de verhalen en teleurstellingen. Maar hoe en waar kom je tegenwoordig iemand tegen, de meeste mensen daten online. Op een avond heb ik een chat gestart met een medium op Mediumchat.nl. Ze zei dat ik er vaker op uit moest gaan. Als ik alleen thuis op de bank zou blijven zitten, zou ik nooit iemand tegenkomen. Daar had ze gelijk in. Je grote liefde komt niet bij je aanbellen. Het was een simpel advies, maar het heeft wel geholpen. Ik ging elke week minimaal een keer uit en na vijf maanden kwam ik Lars tegen.”
 

Mark: “Ik weet nu dat ik niet alleen ben.”

“Ik voelde me vaak alleen en niet als ik alleen was, maar juist als ik onder mensen was. Op Mediumchat.nl heb ik een paragnost gevraagd of hij wist waarom ik dit gevoel heb. Degene met wie ik chat kent me toch niet, dacht ik. De paragnost zei dat meer mensen dit gevoel hebben en het oké is als ik mijn gevoel deel met een goede vriend. Mijn vriend zou dat helemaal niet gek vinden. Het was niet makkelijk om het aan mijn beste vriend te vertellen. Het heeft een aantal weken geduurd. Mijn vriend reageerde ook niet verbaasd. Hij had het ook weleens. Nu weet ik dat iedereen zich soms alleen kan voelen in gezelschap.”
 

Emma: “Het is weer goed, tussen mijn zus en mij.” 

“Mijn zus en ik waren al zeker vier jaar gebrouilleerd. Er was zoveel tijd overheen gegaan dat ik geen contact meer met haar durfde op te nemen. Ik vroeg aan een medium op Mediumchat.nl hoe het met mijn zus gaat en hoe mijn zus zou reageren als ik haar zou bellen. Het medium adviseerde mij om mijn zus niet te overvallen met een telefoontje. Een kaart of een brief met mijn telefoonnummer zou beter zijn. Ik heb gedaan wat het medium zei, gelukkig maar! Mijn zus belde mij meteen op toen ze de kaart ontvangen had. Ik ben zo blij.”
 

Tom: “Ik heb rust gevonden.”

“Mijn vrouw is vier jaar geleden overleden. Ik had het er na 3 jaar nog heel moeilijk mee. Ik dacht steeds aan de laatste weken, toen ze zo ziek was. Na lang aarzelen heb ik een chat gestart met een medium dat contact kan maken met overledenen. Het medium zei dat mijn vrouw bij me is. Ook heeft ze mij geholpen anders naar de dood te kijken. Door het medium heb ik mijn verlies kunnen verwerken. Nu heb ik weer ruimte in mijn hoofd voor alle mooie herinneringen.”
 

Sarah: “Ik heb geen relatieproblemen meer.”

“We hadden constant ruzie en alles irriteerde me aan mijn partner. Maar ik wilde niet dat we uit elkaar gingen. Ik heb een kennismakingschat gestart op Mediumchat.nl met een paragnost. In eerste instantie was ik niet blij, omdat ik het advies kreeg aan mijzelf te werken. De paragnost vertelde dat ik niet in balans was en aan mijn chakra’s moest werken. Na de chat heb ik me verdiept in chakra’s en wat oefeningen gedaan. Na een paar weken voelde ik me echt beter. Hoe meer ik aan mijn chakra’s werkte, hoe levenslustiger ik mij voelde. Mijn relatie? Top! Nu mijn chakra’s in balans zijn voel ik me zo gelukkig.” 
 

Wil jij ook weer gelukkig zijn?

Mediumchat heeft het leven van mensen beter gemaakt. Paragnosten en mediums hebben hen geholpen om hun problemen te begrijpen. Of je nu liefde zoekt, je alleen voelt, ruzie hebt, verdriet of andere problemen hebt. Mediumchat kan je helpen. Start nu een gratis kennismakingschat en laat je verrassen!


Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,021 reviews

58,021 reviews

Louise is een heel fijn persoon om mee te praten. Ze bevestigde eigenlijk al mijn gevoelens wat ik had en dat was zeer prettig 💜….was een zeer fijn consult kom zeker bij Louise nogmaals. Dank je wel 😊 Dorus
29 Apr 2024

58,021 reviews

58,021 reviews

footer.top