De Supermaan en jouw sterrenbeeld

222 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » De Supermaan en jouw sterrenbeeld

Voor de één is het gunstig, maar voor de ander is het afzien, wanneer het volle maan is. Welke invloed supermaan op 1 augustus heeft? Meer dan je denkt! Dit betekent Supermaan in Waterman voor jouw sterrenbeeld.
 

Ram tijdens Supermaan in Waterman

(21 maart t/m 20 april)
 
Ram jij voelt je uitstekend tijdens supermaan op 1 augustus. Er zijn dingen die je al een tijdje wilt veranderen, maar het kwam er niet van. Een nieuw kapsel, beginnen met sporten, een verbouwing of een andere baan? Je zet nu door en begint aan dat wat je al heel lang wilt. Wat het ook is, het wordt zeker een succes.

Kom meer te weten over de dappere en gepassioneerde Ram.
 

Stier tijdens Supermaan in Waterman

(21 april t/m 20 mei)
 
Voor jou zijn het geen fijne dagen. Je voelt je onrustig en gespannen tijdens sper maan op 1 augustus. De energie van deze supermaan is een voorbode van snelle veranderingen. Dat kun je niet tegenhouden. Je hebt liever zelf de controle over dingen die veranderen, maar je zult je nu gewoon moeten overgeven aan wat komt.

Begrijp de stabiele en betrouwbare aard van de Stier beter.
 

Tweelingen tijdens Supermaan in Waterman

(21 mei t/m 21 juni)
 
Jij hebt energie voor tien en zin in iets spannends tijdens supermaan op 1 augustus. Voor jou zijn het gunstige dagen. Je weet nu hoe je bepaalde dingen, waar je al een tijdje over nadenkt, aan moet aanpakken. Nu heb je er eindelijk echt zin in!

Wil je de aanpasbare en snel denkende wereld van de Tweelingen beter leren kennen?
 

Kreeft tijdens Supermaan in Waterman

(21 juni t/m 22 juli)

Je bent prikkelbaar, moe en maakt je over van alles zorgen tijdens volle maan op 1 augustus 2023. Ook heb je het gevoel dat je alleen geeft en er helemaal niets voor terug krijgt. Schrijf tijdens super maan op waar je dankbaar voor bent. Het helpt echt! Vanaf 5 augustus voel je je een stuk beter.

Ontdek de emotionele en intuïtieve diepte van de Kreeft.

 

Leeuw tijdens Supermaan in Waterman 

(23 juli t/m 23 augustus)

Als het volle maan is slaap je slecht, maar overdag ben je toch niet moe. Tijdens supermaan op 1 augustus voel je je topfit! Je hebt zin eropuit te gaan en iets totaal nieuws te doen. Ben je single? Je gaat nu actief op zoek naar een relatie.

Wil je meer weten over de creatieve en gepassioneerde kracht van de Leeuw?
 

Maagd tijdens Supermaan in Waterman

(24 augustus t/m 23 september)
 
Voor jou zijn deze volle supermaan dagen een paar lastige dagen. Je hebt al een tijdje het gevoel dat je zwemt in stilstaand water, dat je maar niet vooruitkomt. Maar nu gaat het je allemaal te snel. Ook voel je je niet begrepen en mis je romantiek in je leven.

Ontdek alle geheimen van de praktische en analytische Maagd.
 

Weegschaal tijdens Supermaan in Waterman 

(24 september t/m 23 oktober)
 
Je voelt je uitstekend tijdens super maan in Waterman. Ben je single? Ga tijdens supermaan in Waterman op stap. Er hangt zo veel verandering in de lucht, de kans dat je degene waarnaar je verlangt is nu heel groot. Voor Weegschalen in een relatie, jullie hebben het in tijden niet zo leuk gehad samen!

Wil je meer weten over de harmonieuze en gebalanceerde Weegschaal?
 

Schorpioen tijdens Supermaan in Waterman

(24 oktober t/m 22 november)
 
Lastige dagen zijn het voor je wanneer het supermaan is. Je kunt bepaalde irritaties maar niet van je afzetten. Je denkt aldoor aan de oneerlijke gebeurtenis. Loslaten lijkt onmogelijk. Wraak is echt geen optie. Schrijf tijdens supermaan alles wat je dwarsligt op. Je voelt je echt veel beter als je het doet!

Leer de strategische en vastberaden Schorpioen kennen.
 

Boogschutter tijdens Supermaan in Waterman

(23 november t/m 21 december)
 
Je hebt een paar super supermaan dagen! Je geniet en dat maakt je woest aantrekkelijk! Je positieve energie trekt als een magneet mensen aan. Familie, vrienden en onbekenden, ze willen allemaal graag bij je zijn.

Wil jij de optimistische en vrijheidslievende Boogschutter beter begrijpen?
 

Steenbok tijdens Supermaan in Waterman 

(22 december - 19 januari)
 
Je voelt je melancholisch, nee niet echt depri, beetje maar, tijdens supermaan. De energie van Waterman doet echt iets met je. Je neemt je voor meer te genieten van het leven. En veel meer lol te maken. Houd dat gevoel vast!

Ontdek alles over de vastberaden en gedisciplineerde Steenbok.
 

Waterman tijdens Supermaan in Waterman

(20 januari t/m 19 februari)
 
Jij voelt je TOP! Waterman in je eigen sterrenbeeld tijdens supermaan, wat wil je nog meer? Ja, je weet wel wat je nog meer wilt. Maar jou kennende krijg je ook dat voor elkaar. Supermaan geeft je enorm veel energie, pak ook je rust!

Verdiep je in het unieke en progressieve karakter van de Waterman.
 

Vissen tijdens Supermaan in Waterman

(20 februari t/m 20 maart)
 
Je bent een beetje neerslachtig, omdat je je veel te veel tegelijk dingen afvraagt. Een leuke film zal je goed doen. Kies voor een comedy of een grappige romantische film, daar knap je van op. Geen zin in een film? Dan zal je moeten doorzetten. Vanaf 4 augustus voel je je een stuk beter!

Wil je meer weten over de medelevende en artistieke Vissen.

 

Antwoorden op al jouw vragen tijdens Supermaan

Onze Astrologen, Paragnosten en Mediums helpen je graag, als je overspoeld wordt door emoties tijdens Supermaan in Waterman. Misschien voel je je verdrietig, onrustig, eenzaam of lukt het je niet om te slapen. Aarzel niet, start een chat en ervaar hoe dichtbij een liefdevol, luisterend oor is. Start nu een gratis chat

Zit jij niet lekker in je vel? 

Tijdens volle maan kunnen onze emoties heftiger zijn en hebben we soms advies nodig. Onze Mediums en Paragnosten staan klaar voor jou. Probeer het nu de eerste 3:30 minuut gratis. 


 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

56,403 reviews

56,403 reviews

❤️❤️❤️ weer dank je , lieve Mieke en voor je berichten ❤️❤️❤️ P
02 Mar 2024

56,403 reviews

56,403 reviews

footer.top