Benieuwd naar de magie van tarot?

68 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Benieuwd naar de magie van tarot?

Wat is tarot?

Tarot is een eeuwenoude methode waarbij je met een speciale set van 78 kaarten meer te weten komt over jezelf, je toekomst en de wereld om je heen. Aan tarotkaarten kun je alles, maar dan ook echt alles vragen. Je krijgt altijd een antwoord op je vraag, maar houd er rekening mee dat het niet altijd het antwoord is dat je graag wilt. Tarotkaarten leggen lijkt eenvoudig, maar als je de kaarten goed wilt begrijpen, is veel oefenen wel nodig. Maar laat je niet ontmoedigen; zelfs als beginner krijg je antwoorden op je vragen.  


De geschiedenis van tarotkaarten

Tarotkaarten zijn al honderden jaren oud, onderzoekers zeggen zelfs dat ze duizenden jaren oud zijn. Oorspronkelijk waren het gewone speelkaarten, maar al snel ontdekten mensen dat tarotkaarten veel meer te bieden hadden. Zo werden tarotkaarten een soort gids en gebruikt om antwoorden te krijgen op vragen waar niemand de antwoorden op wist. Omdat de antwoorden en voorspellingen van de tarot uitkwamen, verspreidde het nieuws over de tarotkaarten zich snel over de hele wereld. Tot op heden wordt de tarot overal ter wereld gebruikt.
 

ā€‹

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Hoe werkt tarot?

Een tarotlezing begin je altijd met eerst een vraag te stellen, in gedachten of hardop. Je vraag kan over alles gaan: je kunt bijvoorbeeld vragen: ‘Wat brengt de toekomst mij?’ ‘Ontmoet ik ooit de ware?’ of ‘Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?’ Nadat je je vraag gesteld hebt, schud je de kaarten. Wanneer het gevoel hebt dat je genoeg geschud hebt, leg je de kaarten op tafel. Dan spreid je de kaarten uit, in een waaier, en trekt een aantal kaarten. De kaarten die je getrokken hebt, leg je op een manier neer zoals hieronder beschreven.


Verschillende tarot legpatronen

Er zijn meerdere manieren om tarotkaarten te leggen, elke legging heeft een eigen naam. Als je begint met de tarot kun je het beste kiezen voor de driekaarten legging of het Keltische kruis. Hoe je de kaarten moet neerleggen kun je in de handleiding vinden die bij een tarotkaartendeck zit of natuurlijk online. Je kunt ook gewoon één kaart trekken als je snel een antwoord wilt.
 

Iemand probeert je te bereiken... Ontdek het nu


Betekenis van tarotkaarten

Elke tarotkaart heeft zijn eigen betekenis en symboliek. Bijvoorbeeld: ‘De Dwaas’ staat voor een nieuw begin, terwijl ‘De Toren’ staat voor plotselinge veranderingen. Je hoeft de betekenis van alle tarotkaarten echt niet uit je hoofd te leren, er zijn tal van boeken en apps die je kunnen helpen. Als je elke dag een tarotkaart trekt en de betekenis van de kaart opzoekt leer je de betekenis van de kaarten vanzelf kennen. Voordat je het weet, kun je de tarot voor een ander lezen zonder steeds op te hoeven zoeken wat een kaart betekent. 


Tarot in je dagelijkse leven

Je hoeft echt niet te wachten op een vervelende situatie in je leven of een crisis om de tarot te gebruiken. Er zijn veel mensen die elke dag een tarotkaart trekken, gewoon omdat ze graag willen weten wat die dag voor ze in petto heeft. Tarotkaarten zijn een eenvoudige en leuke manier om meer inzicht te krijgen in je dagelijkse leven.
 

Ontdek wat de tarotkaarten over jouw toekomst zeggen.. Ontdek het nu


Tarot is er voor iedereen

Vergeet niet dat tarotkaarten er niet alleen zijn voor professionele kaartlezers, mediums of paragnosten. Ook jij kunt het! De tarot is een hulpmiddel voor iedereen. Je kunt tarotkaarten gebruiken als je op zoek bent naar antwoorden. Maar ook als je steun nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je niet weet hoe je met een bepaalde situatie moet omgaan.


Verschillende tarot decks

Je kunt verschillende soorten tarot decks kopen. De meest bekende is het Rider-Waite-deck, maar er zijn er nog veel meer tarotkaarten te koop. Zoals het Thoth-deck en het Marseille-deck. Elk kaartendeck heeft zijn eigen unieke stijl en betekenissen. Het kan heel leuk zijn om verschillende kaartendecks te proberen om te zien welk kaartendeck het beste bij je past. 
 

Wanneer ontmoet jij de ware? Ontdek het nu


Gratis kennismakingschat met een tarotkaartlezer

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf ervaren wat de tarot voor jou kan betekenen? Start nu een gratis chat met een ervaren tarotkaarten lezer. Dit is je kans om persoonlijke inzichten en antwoorden te krijgen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top