Zo beëindig jij je relatie volgens jouw sterrenbeeld

67 dagen geleden geplaatst 5 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Zo beëindig jij je relatie volgens jouw sterrenbeeld

Het beëindigen van een relatie is niet eenvoudig. Vooral als je partner niets liever wil dan met jou oud worden. Hoe pak jij dit aan volgens jouw sterrenbeeld?

 Ram (21 mrt - 20 apr)
 Stier (21 apr - 20 mei)
 Tweeling (21 mei - 21 jun)
 Kreeft (21 jun - 22 jul)
 Leeuw (23 jul - 23 aug)
 Maagd (24 aug - 23 sep)
 Weegschaal (24 sep - 23 okt)
 Schorpioen (24 okt - 22 nov)
 Boogschutter (23 nov - 21 dec)
 Steenbok (22 dec - 19 jan)
 Waterman (20 jan - 19 feb)
 Vissen (20 feb - 20 mrt)

 

Ram (21 maart - 20 april)

Als Ram sta je bekend om je directheid en eerlijkheid. Wanneer je relatie voelt als zwemmen in stilstaand water, weet je dat het tijd is om er iets aan te doen. Je verspilt liever geen tijd en zegt daarom helder en zonder onnodige omwegen wat je voelt. Dit kan bot overkomen, maar je doet het niet omdat je ongevoelig bent. Je doet het uit respect voor jezelf en de ander. Mocht de ander met schreeuwen of beschuldigingen reageren, dan beëindig je de relatie abrupt wat leidt tot een pijnlijk einde.

Leer meer over de eigenschappen van Ram.


Stier (21 april - 21 mei)

Voor een Stier is stabiliteit en zekerheid belangrijk, ook in relaties. Als je voelt dat je relatie nergens heen gaat, denk je eerst heel goed na over hoe je dit aan je partner gaat vertellen. Wanneer je het gesprek aangaat, vertel je het met zorg en tact. Je uit je respectvol en bedachtzaam, omdat je de ander geen pijn wilt doen. Doordat je degene met wie je de relatie beëindigt op een vriendelijke manier overtuigt, ontstaan er geen drama’s.

Leer meer over de eigenschappen van Stier.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu


Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Een Tweelingen verstaat de kunst om te communiceren. Je weet hoe je een slecht nieuws gesprek moet voeren en de ander toch geen vervelend gevoel geeft. Omdat je ernaar streeft om als vrienden uit elkaar te gaan kies je zorgvuldig de woorden die je gebruikt. Een relatie beëindigen is voor jou niet het einde van de wereld, maar een overgang naar een nieuwe fase in je leven. Als de ander niet meewerkt haal je je schouders op en ga je door met je leven.

Leer meer over de eigenschappen van Tweelingen.


Kreeft (22 juni – 22 juli)

Als Kreeft beëindig je een relatie als je er lang over gepiekerd hebt. Het beëindigen van een relatie valt je zwaar, omdat je waarde hecht aan een relatie waarin je ooit een diepe verbinding voelde. Je bent open en eerlijk tijdens het gesprek en streeft ernaar de relatie te beëindigen met zo min mogelijk pijn en ongemak. Als dit niet lukt, trek je je terug en sta je niet meer open voor communicatie, wat het lastig maakt om de relatie op een goede manier af te sluiten.

Leer meer over de eigenschappen van Kreeft.


Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Een Leeuw is oprecht en direct. Het liefst beëindig je een relatie voordat de ander het doet. Je beëindigt een relatie zonder je kwetsbaar op te stellen, je bent te trots om je echte gevoelens te tonen. Wanneer je vertelt dat je er een punt achter wilt zetten toon je respect voor de ander. Als de ander tegenwerkt kun je ongeduldig worden. Trekt de ander je beslissing in twijfel heb je de neiging dramatisch te worden, waardoor de situatie kan verergeren.

Leer meer over de eigenschappen van Leeuw.


Maagd (24 augustus - 22 september)

Als Maagd denk je lang na voordat je een relatie beëindigt. Je denkt na over de voor- en nadelen en voert van tevoren het gesprek tientallen keren in je hoofd, omdat je eerlijk en oprecht wilt zijn en drama’s wilt voorkomen. Omdat je zo goed mogelijk wilt uitleggen waarom je een einde aan jullie relatie wilt maken, kan je overkomen alsof je emoties negeert en koel en afstandelijk bent. Reageert de ander emotioneel, dan voel je je ongemakkelijk en geef je het liefst advies hoe een oplossing in plaats van gewoon te luisteren.

Leer meer over de eigenschappen van Maagd.
 

Tarotlegging

Weten welk sterrenbeeld het beste bij jou past?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal houdt niet van conflicten en confrontaties. Een relatie beëindig je dan ook alleen als je zeker weet dat er niets meer gerepareerd kan worden. Omdat je de ander niet wilt kwetsen en zo min mogelijk schade wilt aanbrengen, kies je je woorden zorgvuldig. Je probeert eerlijk en rechtvaardig te zijn en je kunt zelfs de neiging hebben de ander tevreden te stellen. Je hoopt op een vriendschap na de breuk.

Leer meer over de eigenschappen van Weegschaal.


Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen gaat een confrontatie niet uit de weg. Als je de beslissing genomen hebt een einde aan je relatie te maken vertel je eerlijk waarom. Over hoe je je diep van binnen voelt ben je terughoudend. Van de ander verwacht je dat je besluit gerespecteerd wordt, vooral omdat je niet van plan bent je beslissing te heroverwegen. Je relatie beëindigen doe je met passie, soms even hevig als de passie waarmee je de relatie begon.

Leer meer over de eigenschappen van Schorpioen.


Boogschutter (22 november – 22 december)

Een Boogschutter is van nature positief en je relatie wil je ook op een licht positieve manier beëindigen. Je probeert het gesprek luchtig te houden, het is tenslotte niet het einde van je leven voor jou. Als de ander jullie relatie probeert te redden of emotioneel wordt, kan je je geduld verliezen. Je hoopt dat jullie vrienden blijven, maar als de ander dat niet wil of kan vind je dat ook oké.

Leer meer over de eigenschappen van Boogschutter.
 

Tarotlegging

Wil je praten over jouw toxische partner?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde en relatie vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Steenbok (23 december – 20 januari)

Als Steenbok sta je op een serieuze manier in het leven. Wanneer je een relatie beëindigt doe je dit ook op een serieuze manier. Je hebt er heel goed over nagedacht, omdat je zeker wilt weten dat je alles gedaan hebt om de relatie te laten werken, voordat je er een punt achter zet. Omdat je je kwetsbaarheid niet toont en het gesprek goed hebt ingestudeerd, kun je afstandelijk en koel overkomen. De ander kan door je houding emotioneel worden, maar dat maakt dat je nog onbereikbaarder bent.

Leer meer over de eigenschappen van Steenbok.


Waterman (21 januari – 19 februari)

Een Waterman heeft een logische manier van denken. Wanneer je relatie je groei belemmert of niet meer aan je behoeften voldoet beëindig je je relatie op een doordachte manier. Je bent direct tijdens het gesprek, probeert de ander te overtuigen en je kunt ongevoelig overkomen waardoor de ander emotioneel of boos kan worden. Je probeert duidelijk en eerlijk te zijn, maar dat wordt meestal niet zo opgevat.

Leer meer over de eigenschappen van Waterman.


Vissen (20 februari – 20 maart)

Als Vissen ben je empathisch en je weet intuïtief hoe anderen zich voelen. Bij het beëindigen van een relatie worstel je met woorden. Je wilt de ander geen pijn doen en je boodschap kan daarom niet duidelijk overkomen. Misverstanden en verwarring ontstaan waardoor de door jou gewenste zachte afsluiting een emotioneel afscheid wordt. Terwijl je niets liever wilt dan vriendschappelijk uit elkaar gaan.

Leer meer over de eigenschappen van Vissen.

Is mijn partner de ware? Ontdek het nu


Hulp nodig bij het beëindigen van je relatie?

Een relatie beëindigen kan pijnlijk en spannend zijn. Zelden stapt iemand vrolijk uit een relatie. Een groot deel van je leven verandert opeens op manieren die je niet verwacht had. Sommigen voelen een leegte, terwijl anderen kampen met een gebroken hart. Weet je niet hoe je het beste kunt omgaan met je verdriet? Start nu een gratis chat met een van onze Mediums of Paragnosten. Zij kunnen je helpen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top