Jouw soulmate volgens astrologie

99 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Jouw soulmate volgens astrologie

Wil je je soulmate vinden? Astrologie kan je helpen. Jouw perfecte match is een bepaald sterrenbeeld en astrologie helpt je hem of haar te vinden. Waar? Hoe meer plaatsen of locaties je bezoekt, hoe groter de kans dat je jouw soulmate ontmoet.
 
Lees nu je soulmate horoscoop en ontmoet je soulmate!

 Ram (21 mrt - 20 apr)
 Stier (21 apr - 20 mei)
 Tweeling (21 mei - 21 jun)
 Kreeft (21 jun - 22 jul)
 Leeuw (23 jul - 23 aug)
 Maagd (24 aug - 23 sep)
 Weegschaal (24 sep - 23 okt)
 Schorpioen (24 okt - 22 nov)
 Boogschutter (23 nov - 21 dec)
 Steenbok (22 dec - 19 jan)
 Waterman (20 jan - 19 feb)
 Vissen (20 feb - 20 mrt)


Ram (21 maart – 2 april)

Het is de onvoorspelbare, speelse Waterman die ervoor zorgt dat je je altijd jong zal voelen.
Ga op zoek naar je soulmate op festivals, sportkantines, hippe gelegenheden en zorg dat je geen feestje mist. Jouw Waterman is namelijk heel ondernemend.

Leer meer over de eigenschappen van Ram.


Stier (21 april - 21 mei)

De allerbeste match voor jou is het sterrenbeeld Maagd. Zoek en vind je soulmate in een sportschool die niet de hoofdprijs vraagt voor een abonnement. Je soulmate let zoals jij op de centjes. Op een terras, waar het niet te druk is kun je hem of haar ook tegenkomen.

Leer meer over de eigenschappen van Stier.


Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Jouw match is een Weegschaal en hetzelfde type als jij. Onstuimig, nieuwsgierig en altijd op zoek naar intellectuele stimulans. In bibliotheken, boekenwinkels, politieke bijeenkomsten, maar ook op feestjes vind je hem of haar. Je soulmate is namelijk zoals jij! Heel sociaal!

Leer meer over de eigenschappen van Tweelingen.

Tarotlegging

Weten welk sterrenbeeld het beste bij jou past?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]


Kreeft (22 juni - 22 juli)

Jouw soulmate is een Vissen, een waterteken zoals jij. Op emotioneel gebied passen jullie zo goed bij elkaar! Waar je je Vissen tegenkomt? Overal waar ook jij het liefst heengaat. Omdat je best huiselijk bent zul er dus op uit moeten gaan. Ga minimaal een maand lang 3 keer per week ergens heen waar je je lekker voelt als je je soulmate wilt ontmoeten.

Leer meer over de eigenschappen van Kreeft.


Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Jouw soulmate is een vrolijke Boogschutter. Jullie zijn beiden avontuurlijk en houden van uitgaan en nieuwe mensen ontmoeten. Je komt hem of haar tegen op een cruise, een groepsreis. Doe gewoon dat wat je altijd doet maar dan vaker.

Leer meer over de eigenschappen van Leeuw.


Maagd (24 augustus - 22 september)

Stier is het sterrenbeeld van jouw perfecte match. Stieren hebben een sensuele smaak, vooral wat eten betreft. Volg een paar kooklessen, ga naar een boerenmarkt, maar ook bij een wijnproeverij kom je veel Stieren tegen.

Leer meer over de eigenschappen van Maagd.


Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Jouw soulmate is een Tweelingen. Een Tweelingen herken je meteen. Hij of zij is altijd in gesprek met iemand. Praten gaat een Tweelingen makkelijk af. Je ontmoet jouw perfecte match in een kunstgalerie, museum of in een bruin café. Dat is zo een ouderwetse, gezellige, huiselijke kroeg. 

Leer meer over de eigenschappen van Weegschaal.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu


Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Jouw perfecte match is een Steenbok. Je kunt hem of haar vinden tijdens netwerkbijeenkomsten of een event voor startende ondernemers. Zorg dat je een visitekaartje bij je hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je mysterieuze, magnetische ogen gebruiken en je visitekaartje geven.

Leer meer over de eigenschappen van Schorpioen.


Boogschutter (22 november - 22 december)

Je soulmate vinden is niet moeilijk. Let voortaan op alle mensen die op een feest aanwezig zijn. Degene die iedereen vermaakt is jouw soulmate. Zijn of haar sterrenbeeld is Leeuw. Jouw Leeuw kun je ook vinden op speelplaatsen, zwembaden, kermissen en attractieparken. Leeuwen houden van kinderen en gaan vaak op stap met hun nichtjes, neefjes of eigen kinderen.

Leer meer over de eigenschappen van Boogschutter.


Steenbok (23 december - 20 januari)

Omdat jouw soulmate een Schorpioen is kun je het beste naar een workshop of seminar gaan om hem of haar te vinden. Als het maar wel over de menselijke psyche gaat. Schorpioenen interesseren zich enorm voor de menselijke geest.

Leer meer over de eigenschappen van Steenbok.


Waterman (21 januari - 19 februari)

De ondernemende Ram is jouw match. Waar je hem of haar kunt vinden? Bij avontuurlijke bezigheden of zakelijke activiteiten. Tijdens een event of doe eens gek, ga parachutespringen. Jouw soulmate is daar waar veel te leren of veel plezier te beleven is.

Leer meer over de eigenschappen van Waterman.


Vissen (20 februari - 20 maart)

Kreeft jouw soulmate, vind je dicht bij zijn of haar huis. Een buurfeest, een braderie, alles wat dichtbij of lokaal wordt georganiseerd is voor een Kreeft een reden om uit huis te gaan. Dus houdt in de gaten wat er wordt georganiseerd in jouw woonplaats.

Leer meer over de eigenschappen van Vissen.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]


Wil je je soulmate vinden?

Wil je weten waar je heen moet gaan om jouw soulmate te vinden? Start nu een gratis chat. Stel je vraag aan onze Medium en Paragnosten, ze vertellen je waar je het beste heen kunt gaan!

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,360 reviews

59,360 reviews

Ze wist precies hoe het zat. Maakte het niet groter of kleiner, en wist spijker op de kop te slaan. Toppertje Marjolein
14 Jun 2024

59,360 reviews

59,360 reviews

footer.top