Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?

400 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?

Trouw zijn, wat is de definitie van trouw zijn? In relaties wil trouw zijn zeggen dat je geen romantische of seksuele relatie hebt met iemand anders dan je partner. In bredere zin kan trouw zijn betekenen dat je loyaal en toegewijd bent. Bijvoorbeeld aan een vriendin of vriend die je steunt in goede, maar ook in slechte tijden.


Deze sterrenbeelden zijn trouw


Stier (21 april t/m 21 mei)

Trouw zijn is voor jou belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat je je partner nooit meer kan vergeven als hij of zij ontrouw is. Jij bent loyaal en toegewijd aan degene waar je van houdt. Op jou kunnen ze altijd rekenen!
 
Stier is attent, stabiel, eerlijk en…. Lees het hier!


Kreeft (22 juni t/m 22 juli) 

Jij bent trouw! En als je partner je bedriegt ben je klaar met hem of haar. Hoeveel berouw je partner ook toont, je vertrouwt je partner nooit meer. Een vriendschap tussen jullie is onmogelijk. Je zal het nooit uitpraten en al helemaal geen begrip tonen.
 
Wil jij weten hoe een Kreeft is? Hier lees je alles wat je over een Kreeft moet weten.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling


Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Je hebt veel geheimen, maar vreemdgaan hoort daar niet bij. Je bent zo trouw als een hond! Omdat je veel aandacht krijgt kan je partner jaloers zijn, er zijn ook zo veel aanbidders! Je hebt nu eenmaal een enorme erotische aantrekkingskracht. Vreemdgaan is voor jou zo makkelijk, dat het niet spannend of de moeite waard is.
 
Hoe is een Schorpioen in de liefde? Is het een flirt? Lees hier alles over de mysterieuze Schorpioen.


Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Jij wilt het vertrouwen van je partner niet schaden. Je voelt je gevleid als iemand je probeert te verleiden, maar omdat je afknapt op voorspelbare avances en ook geen liefhebber bent van one night stands, zal je nooit vreemdgaan. Als je partner vreemdgaat, vergeeft je hem of haar nooit. Je gebroken hart is niet meer te helen, vreemdgaan is einde relatie voor jou.
 
Steenbok is wijs, intelligent, ambitieus en … lees het hier.
 

Vraag jij je af of je partner trouw is?

Steek jij je hand voor je partner in het vuur of twijfel je aan zijn of haar oprechtheid? Misschien valt bepaald gedrag je op. Stiekem appen of niet duidelijk zijn waar zij of hij geweest is? Het kan van alles zijn waardoor je denkt dat je partner niet trouw is. Start nu een gratis chat en krijg antwoord op je vraag!

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top