Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?

» Mediumchat blog » Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?
Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw? Ben je benieuwd welke sterrenbeelden volgens de astrologie het trouwst zijn? Zich niet kunnen vinden in vreemdgaan? Nooit hun relatie op het spel zouden zetten voor een avontuurtje als de gelegenheid zich voordoet, of vreemdgaan om hun ego een boost te geven? Lees nu welke sterrenbeelden het meest trouw zijn.
 

Welke sterrenbeelden zijn het meest trouw?

Er zijn sterrenbeelden die trouw zijn, maar er zijn ook sterrenbeelden die de verleiding niet kunnen weerstaan, als ze de gelegenheid hebben, of behoefte hebben aan een avontuurtje. Ben jij trouw? Is je partner trouw? Volgens de astrologie zijn er sterrenbeelden die trouw zijn en een ontrouwe partner nooit meer nooit meer kunnen vergeven.

Stier

Stier is een trouwe partner, een gewoontedier, huiselijk en extreem zorgzaam. Wanneer een Stier voor iemand gekozen heeft is het voor altijd. Natuurlijk is een Stier gevleid als er iemand met hem of haar flirt, maar een Stier neemt geen risico, zet zijn of haar relatie niet op het spel. Een Stier doet er alles aan zijn of haar relatie te laten slagen en verwacht van zijn of haar partner hetzelfde.
 
Wil je alles weten over een Stier? Lees dan: Stier (21 april - 21 mei)

 

Kreeft 

Een Kreeft kiest degene met wie hij of zij een relatie wil zorgvuldig uit. Het kan lang duren voordat een Kreeft zich helemaal geeft en de ander vertrouwt. Het sterrenbeeld Kreeft is het meest loyale, zorgzame en huislijkste sterrenbeeld van de dierenriem en zo trouw als een hond. Wanneer de partner van een Kreeft ontrouw is, vergeeft een Kreeft het hem of haar nooit.
 
Wil je alles weten over een Kreeft? Lees dan: Kreeft (22 juni - 22 juli)

 

Maagd 

Maagd is het kieskeurigste sterrenbeeld van de dierenriem en een trouwe partner. Een Maagd kan geheimzinnig overkomen, waardoor zijn of haar partner kan denken dat Maagd ontrouw is. Maar voor een Maagd komt bij ontrouw, of vreemdgaan, veel te veel gedoe bij kijken. Aan een one-night stand moet een Maagd al helemaal niet denken. Stel je voor dat de ander niet eerst onder de douche gaat, of dat er geen schone lakens op bed liggen.  Maagd legt de lat hoog in de liefde, wanneer Maagd de partner heeft gevonden die aan zijn of haar eisen voldoet, heeft een Maagd geen oog meer voor anderen.
 
Wil je alles over een Maagd weten? Lees dan: Maagd (24 aug - 22 sep)

 

Steenbok 

Steenbok is een serieus sterrenbeeld en neemt ook de liefde serieus. Wanneer een Steenbok voor iemand gekozen heeft zal het aan hem of haar niets ontbreken. Steenbok is trouw, ontrouw of vreemdgaan past niet bij een Steenbok. Hij of zij is gevleid als iemand hem of haar wil verleiden, maar een Steenbok knapt af van voorspelbare avances en wil het vertrouwen van zijn of haar partner niet schaden. Steenbok is trouw!
 
Wil je alles over een Steenbok weten? Lees dan: Steenbok (23 dec - 20 jan)

 

Vissen 

Vissen is een relatiemens, voor een Vissen is niets belangrijker dan zijn of haar partner. Een Vissen is dag en nacht met zijn of haar partner bezig. Omdat een Vissen charmant, onzelfzuchtig en innemend is, en anderen het gevoel geeft dat ze belangrijk zijn, krijgt Vissen veel aandacht. Maar bij een Vissen is het alles of niets, wanneer een Vissen voor zijn of haar partner gekozen heeft is een Vissen trouw.
 
Wil je alles weten over een Vissen? Lees dan: Vissen (20 feb - 20 mrt)  
 
 

Wil je weten of je partner trouw is?

Ben je benieuwd of jouw partner trouw is? Jullie relatie nooit op het spel zou zetten? Lees het hier, of Start nu een gratis chat met één van onze astrologen, mediums of paragnosten. Ze kunnen je vertellen of jouw partner trouw is. 
 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]
Deel deze post op facebook:Lees ook


Lees ook Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?
Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?
De meeste stellen vrijen dan twaalf keer per maand en na vijf jaar acht keer per maand. Natuurlijk is dat een gemiddeld beeld.

Lees deze blog >

Lees ook Welke sterrenbeeld is het meest jaloers?
Welke sterrenbeeld is het meest jaloers?
Misschien moet je je er gewoon bij neerleggen en je sterrenbeeld de schuld geven. De sterrenbeelden die het meest last hebben van jaloezie zijn:

Lees deze blog >

Lees ook Welke sterrenbeelden zijn het knapst
Welke sterrenbeelden zijn het knapst
Er zijn sterrenbeelden die een aantrekkelijke persoonlijkheid hebben en enorm charmant zijn.

Lees deze blog >

Lees ook Deze sterrenbeelden liegen niet, welke wel?
Deze sterrenbeelden liegen niet, welke wel?
Volgens de astrologie staat vast welke sterrenbeelden liegen en welke niet. Lees verder om te ontdekken welke dit zijn...

Lees deze blog >

Lees ook Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen
Onderzoeksresultaten interesse sterrenbeelden en horoscopen
In een jaar tijd werd er 150% meer gezocht naar sterrenbeelden ten opzichte van een jaar eerder.

Lees deze blog >

Top