Magdeleen

Helpt je op weg naar jouw mooiste leven

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Algemeen
Offline

230 gesprekken

Iets over mijzelf

Dag lieve lezer! Mijn naam is Magdeleen. Van kind af aan voel ik me aangetrokken tot spiritualiteit en door dromen en hun symboliek in het bijzonder. Mijn spirituele zoektocht bracht me, via verschillende opleidingen en werkzaamheden (ik ben ook beeldend kunstenaar), opnieuw bij dromen, en nu ben ik gediplomeerd droomgids. Dat combineert heel fijn met het werk op Mediumchat, waar ik mijn intuïtie en heldervoelendheid met liefde inzet, om jou te helpen een zo mooi mogelijk leven te krijgen.

Gaven en methodes:

 • Droom analyse
 • Kaartlegger
 • Spiritueel coach
 • Orakelkaarten
 • Innerlijk kind

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Voor een goed gesprek
 • Ik geef adviezen

Wat kan ik voor jou betekenen

Regelmatig staan we zó dicht op onze eigen situatie dat we het niet meer scherp kunnen zien. Ik sta dan graag naast je, met een luisterend oor en inzichten die je verder helpen. Of je vraag nu over dromen gaat, of over andere dingen in het leven: op ieder vlak (behalve overledenen en andere levens) help ik je graag. Ik zing voor je als je dat wilt, en gebruik de Engelen-tarot en het kaartspel "Privé-lessen voor de Ziel". Zo kom je er snel achter wat je volgende stap zal zijn.

Mijn manier van werken

Elke vraag is waardevol en helpt je verder in je leven. Ik kijk er graag samen met jou naar, met hulp van mijn heldervoelendheid, intuïtie, levenservaring en verschillende kaarten. Zo kom je echt weer een stuk vooruit! Als je iets wilt weten over een droom, vertel die dan in zijn geheel, dan kijken we samen naar de betekenis. Heb je een vraag over iets anders (de liefde, toekomst, familie, carrière of wat dan ook), dan ontvang ik ook graag je foto. En wil je dat ik voor je zing? Vraag maar!

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : variabel
Woensdag : variabel
Donderdag : variabel
Vrijdag : variabel
Zaterdag : variabel
Zondag : Variabel

Talen

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Magdeleen

5 beoordelingen

Het was een super aangenaam gesprek. Ze biedt een luisterend oor en helpt je mee op weg. Dus nogmaals bedankt voor dit gesprek!


Sarah - 29 December 2018

Heel fijn ontspannen gesprek. Vooral de vriendelijke warme woorden vielen mij op en voelden goed. Bijzonder ook de kaarten en de uitkomst! Dank je wel !


Chantilly - 27 December 2018

Jazeker, het heeft me het nodige inzicht gegeven. Dat had ik anders zelf zo niet gezien. Dankjewel! Ik kan het nu beter relativeren en minder op mezelf betrekken.


Annoniem - 12 December 2018

Het was fijn om meer duidelijkheid te krijgen over mijn drooom. Ik had wel een vermoeden, maar Magdeleen haalde zoveel meer uit mijn droom dat echt diepgang had. 


Marielle - 27 Oktober 2018

Magdaleen benoemde op een positieve manier een aantal opties om met dingen om te gaan en dacht mee.


Iris - 18 September 2018
Direct contact met MagdeleenTop