Mediums

Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar paranormaal medium, omdat je een belangrijke vraag hebt, die je dag in dag uit bezig houdt? Of heb je bepaalde vermoedens en wil je weten of je het bij het rechte eind hebt? Een medium kan je helpen, geruststellen en zich in jou inleven. Ook kan een medium je handvatten geven, voorspellen wat er gaat gebeuren en je weer hoop geven. Wanneer je iets wilt weten over een overleden dierbare, kan een medium contact maken met de overledene, of overledenen. Een medium is paranormaal en kan al je vragen beantwoorden.

 


Hoe werkt een Medium?

Een medium kan contact maken met de onzichtbare wereld van de entiteiten, met overledenen. Ook kan een medium beelden zien, of een visioen van het verleden, heden of de toekomst. Een medium is als het ware de tolk, de boodschapper, de vertaler, die de antwoorden op onze vragen van onze overleden dierbaren aan ons doorgeeft. Elk medium heeft een andere werkwijze, de een stemt zich eerst af op jou, een ander medium concentreert zich op een foto, of voorwerp. Welke werkwijze een medium ook gebruikt, betrouwbare mediums verdiepen zich altijd in jouw vraag. 

 

Wat ziet een Medium?

Waarnemingen van mediums zijn veelsoortig, er zijn mediums die gezichten zien, andere mediums zien aura’s, symbolen, kleuren, engelen of gidsen. Ook is het mogelijk dat een medium bij het zien, of vasthouden van een voorwerp, schilderij, of foto beelden ziet en de afgebeelde persoon ziet veranderen. Een medium kan beelden zien die zich op een andere plaats, of tijd afspelen, zoals in het verleden, heden en de toekomst. Een medium weet dingen zonder enige voorkennis.

 

Welke vragen kan ik aan mediums stellen?

Een medium kan vragen op alle levensgebieden beantwoorden. Geen vraag is vreemd, of abnormaal voor een medium, of het over onszelf, of over een ander gaat, een medium luistert zonder te oordelen. Mediums kunnen bijvoorbeeld vragen beantwoorden zoals:
 
 • Komt mijn ex bij mij terug?
 • Vind ik ooit een nieuwe liefde?
 • Heeft mijn overleden vader/moeder nu rust?
 • Wat moet ik doen om weer gelukkig te zij?
 • Hoe gaat het met mijn overleden huisdier?
 • Waarom voel ik mij in mijn woning zo onrustig?
 • Wat kan ik doen aan de vreemde geluiden die ik thuis hoor?
 • Wanneer ga ik verhuizen.

   

Wat is een goed medium?

Een goed medium is integer, geïnteresseerd, luistert naar je, stemt zich op jouw energie en vraag af en stelt vragen. De beste mediums hebben geduld en geven je een goed gevoel. Een goed medium oordeelt niet over je vraag, of over wat hij of zij ziet. De beste mediums vertellen je wat je wilt weten, zijn eerlijk, ook wanneer ze voelen dat je niet blij met het antwoord bent. Een goed medium kun je vinden als je de ervaringen leest van mensen die een medium geraadpleegd hebben.

 

Waarom nemen mensen contact op met een online medium?

Een online medium biedt veel voordelen, je kunt waar je ook bent, in de trein, op je vakantieadres of elders een online medium raadplegen. Met je mobiele telefoon of laptop kun je op elk tijdstip met een medium chatten. Een online medium, waarmee je kunt chatten voelt, ziet, ruikt of hoort evenveel als een medium dat tegenover je zit. Een online medium vangt je energie als het ware op, krijgt beelden door tijdens het lezen van de vragen die je typt. Online mediums geven je meteen antwoord op je vraag, geen wachttijden voor een consult meer.


Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


 

Hoe word ik een medium?

Wanneer je paranormaal begaafd bent, contact kunt leggen met entiteiten of overledenen. Beelden, gevoelens, geluiden of geuren kunt opvangen, die zich in het verleden of in de toekomst afspelend, dingen weet zonder enige voorkennis ben je een Medium. Je kunt één paranormale gave bezitten, maar ook meerdere gaven. Als je van je gave een beroep wilt maken, omdat je dan de mogelijkheid hebt met je mediumscha mensen te inspireren en te helpen, kun je onlinecursussen volgen. Je leert hoe je privéconsulten moet geven, alles over gesprekstechnieken, maar ook hoe je jezelf moet afsluiten en hoe je je weer op moet laden. Wanneer je een online medium wilt worden kun je je aanmelden op onze vacature pagina. en kun je hier meer lezen over hoe je een medium wordt. 

 

Wat kan een medium voorspellen?

Een medium kan, naast contact maken met overledenen, voorspellen wat er gaat gebeuren, of wat er juist niet gaat gebeuren. Maar een medium kan je ook helpen met het opheffen van blokkades. Hoe je het beste met je pijn en verdriet om kunt gaan, of welke keuze je het beste kunt maken. Een betrouwbaar medium geeft je antwoorden op al je vragen.

 

Online Mediums voorspellen gratis je toekomst

Heb je een vraag die je al lang bezighoudt en wil je nu het antwoord? Of wil je contact met een overleden dierbare? Start dan nu een chat met één van onze betrouwbare mediums en paragnosten. Je mag nu 3.30 gratis chatten met een medium of paragnost.

Waarom vragen Mediums geld en mogen zij dit eigenlijk wel vragen? Lees hier meer over waarom onze Mediums dat wel doen.

 

Wat zijn de verschillen tussen Mediums en Paragnosten?

Een medium en een paragnost hebben beiden paranormale gaven. Mediums kunnen contact leggen met engelen, entiteiten en overledenen. Ook kan een medium meerdere gaven bezitten. Een medium kan zoals een paragnost, helderziend, helderhorend of heldervoelend zijn. Paragnosten bezitten één of meerdere paranormale gaven, maar kunnen geen contact leggen met overledenen, of de andere dimensie. Heb je een vraag over een overleden dierbare, raadpleeg dan altijd een medium. Voor alle andere vragen kun je een online paragnost of medium raadplegen.

Wil jij meer weten over de verschillen tussen een Medium en Paragnost? Lees dan snel verder..
 

Zijn mediums betrouwbaar?

Onze online mediums zijn betrouwbaar, hebben één of meerdere gaven en krijgen dagelijks geweldige beoordelingen. Je kunt de beoordelingen en of een voorspelling is uitgekomen van onze consulenten lezen op onze review pagina. Onze consulenten hebben veel ervaring en respecteren iedereen. Beoordelingen zijn voor ons enorm belangrijk, lees hier meer over het belang van onze reviews.

 

Welke mediums zijn goed?

Een goed online medium geeft je een goed gevoel. Je voelt dat het medium interesse in je toont. Je vragen stelt, als je vraag niet duidelijk overkomt. Een goed medium stemt zich op je af, verplaatst zich in je en is er helemaal voor jou. Een goed en betrouwbaar medium is eerlijk. Wanneer een medium je iets moet vertellen wat je liever niet wilt horen, omdat je op een ander antwoord gehoopt had, verteld een goed medium wat hij of zij gezien, gevoeld of gehoord heeft. 

 

Zijn er erkende mediums?

De Spirituele Nationale Unie is een beroepsvereniging voor mediums, op www.SNU.nu/ lees je welke opleidingen en cursussen worden erkend om lid te worden van de beroepsvereniging. De Spirituele Nationale Unie (SNU) is een vereniging die belagen behartigt en de werkzaamheden waarborgt van erkende mediums.

 

Zo chat je met een online Medium

Heb je nog geen ervaring met een online medium? Een consult bij een online medium heeft veel voordelen. Je kiest een medium, leest zijn of haar profiel en beoordelingen, en start een chat. Je typt je vraag in het chatvenster en het medium geeft je onmiddellijk antwoord. Start nu een gratis chat.
 
 

Mediums bij jou in de buurt

Waar je ook woont, er zijn altijd wel mediums bij jou in de buurt te vinden. Lees hier meer over mediums in Amsterdammediums Rotterdammediums uit Utrechtmediums Eindhovenmediums rondom Tilburgmediums  uit Denhaagmediums in Groningenmediums in Almeremediums regio Bredamediums  Enschedemediums in Nijmegenmediums in Hoornmediums in Denhelder,  mediums Nieuwegeinmediums Maastrichtmediums Apeldoorn en mediums uit Amersfoort

Je kunt hier meer lezen over de mediums in België: mediums in Antwerpenmediums uit Gentmediums uit Luikmediums in Brusselmediums regio namenmediums Leuvenmediums Mechelenmediums uit Aalstmediums regio Hasseltmediums rondom Kortrijk.

Veel mensen willen graag contact met een medium, paragnost of coach in de buurt. Het nadeel daarvan is dat je vrijwel nooit direct (lees, nu op dit moment) antwoord op je vragen kunt krijgen. Bij een paranormale contactsite zoals Mediumchat kun je op ieder moment een medium raadplegen.

Iris Nova

Profielfoto van Medium Iris Nova
Awaken my friend... its time
 • Toekomst/ algemeen
 • Contact met overledenen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Iris Nova21.283 gesprekken | 379 beoordelingen
21.283 gesprekken
379 beoordelingen

Kitty

Profielfoto van Medium Kitty
Eerlijke en duidelijke inzichten op uw vragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen

Lees meer over Kitty11.084 gesprekken | 161 beoordelingen
11.084 gesprekken
161 beoordelingen

Barbara

Profielfoto van Medium Barbara
Helpt je inzicht te krijgen in jouw leven
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen

Lees meer over Barbara28.356 gesprekken | 603 beoordelingen
28.356 gesprekken
603 beoordelingen

Niruyan

Profielfoto van Medium Niruyan
❂ Wat mag ik voor jou doen? ❂
 • Carriere / Financieel
 • Familie en vrienden
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Niruyan7768 gesprekken | 210 beoordelingen
7768 gesprekken
210 beoordelingen

Toon alle consulenten
Top