Chanoe

Geeft je meer inzicht in vorige en huidige relaties

Mijn specialismen:


  • Algemeen
  • Break-up / relatieproblemen
  • Persoonlijke ontwikkeling
Offline

50 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Wil je graag weten waarom je steeds dezelfde situaties meemaakt in je leven? Ik help je graag inzicht te krijgen in wat jij kunt veranderen waardoor je meer positieve dingen op je pad krijgt en weer meer kunt genieten van je leven. We hebben zelf vaak een groot aandeel in de dingen die we meemaken zoals bijvoorbeeld met relaties, we moeten vaak eerst door een bepaald proces voordat we de juiste persoon tegenkomen (waarmee we gelukkig zijn) of kunnen aantrekken in ons leven.

Gaven en methodes:

  • Tarotkaarten
  • Relatie coach

Communicatie:

  • Luisterend oor
  • Aan de hand van een foto krijg ik info
  • Voor een goed gesprek

Over mij

Ik ben voor jou graag een luisterend oor en help je graag op het juiste pad. Zodra we ons bewust zijn van onszelf, ons gedrag en onze overtuigingen dan kunnen wij onszelf veranderen waardoor de wereld om ons heen ook verandert in positieve zin. Hierdoor ga je het leven ook heel anders zien en ervaren.

Mijn werkwijze

Door middel van de Rider Waite Tarot legging, die ik voor jou doe, krijg jij inzichten welke kant je op zou moeten gaan in je leven of wat je nog moet oplossen voordat er nieuwe dingen op je pad kunnen komen. Ik heb me vooral gespecialiseerd in liefdes leggingen (en dan voornamelijk mbt blokkades van jou en evt. jouw partner of degene waar jij een oogje op hebt, ik kan je helder aangeven waar nog aangewerkt mag worden). Krijg bijvoorbeeld inzicht in vorige relaties, je huidige relatie of degene waarop jij (nog?) gek op bent en die misschien momenteel niet in je leven is. Een legging mbt werk of een ander soort situatie is ook mogelijk als je bijvoorbeeld vastloopt, een andere richting op wilt of het allemaal even niet meer weet. Ik kan in de kaarten ongeveer zien welke richting iemand uit zou moeten gaan of de uitkomst / toekomst. Andere dingen zijn vaak heel precies en concreet te zien in de kaarten zoals wat je zou moeten doen om weer meer geluk te ervaren, de juiste baan te vinden of de juiste partner te treffen (vaak moet je namelijk eerst nog door een bepaald transformatie proces, als het op dit moment allemaal niet lekker loopt). Ik ben geen paragnost of medium dus als je concrete uitspraken wilt over de toekomst dan kan ik je daar helaas niet mee helpen. Een precieze tijd is vaak sowieso moeilijk te zeggen omdat we hier ook vrije wil hebben en als jij een bepaalde les of transformatie nog niet aan wilt gaan dan stagneren de dingen ook. Je hebt dus een hoop zelf in de hand en ik geef je graag inzicht in waar jij nog aan mag werken! Liefs Chanoe

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Chanoe

Live ChatOffline


Top