Erwin

Erwin begeleidt en ondersteunt je op jouw levenspad

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

733 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen of zoek je inzichten in thema's waar je op dit moment mee rondloopt? Wil je healing ontvangen van mij? daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. vaak gaat de energie al stromen omdat er al toestemming van jouw ziel is en zal je tijdens ons gesprek ontvangen wat je nodig hebt. soms komt het voor dat er overleden dierbaren doorkomen met een mooie boodschap. het kan zijn dat er iets anders naar voren komt dan hetgene waar je mij voor hebt gebeld, dan is dit wat nodig is voor nu.

Gaven en methodes:

 • Helderwetend
 • Healer
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Relatie coach
 • Psychosociale therapie

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Hallo, ik ben Erwin, een gediplomeerd heldervoelend en helderziend medium en healer. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en ondersteunen op hun levenspad en ze weer in hun eigen kracht te zetten en ik doe dit met heel veel liefde en plezier. Samen met mijn gidsen en via direct zielscontact help ik je graag verder. begeleiding bij tweelingziel en zielsverbindingen. Met vragen over multidimensionaliteit en buitenaards bewustzijn kun je ook bij me terecht, dat is een specialiteit van me.

Mijn werkwijze

Ik stem me af op jouw energie en daardoor krijg ik al veel informatie binnen. ik wil graag je naam ontvangen en als het mogelijk is een foto, hierdoor zal ik de informatie nog sneller binnen krijgen. uiteraard is het belangrijk dat je open het consult met me ingaat hierdoor zal de energie goed stromen en zullen we samen tot mooie inzichten en transformaties kunnen komen. Als ondersteuning maak ik ook gebruik van de tarot, de engelenkaarten en mijn pendel. Ik help je graag verder, liefs Erwin

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : Onbekend

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Erwin

20 beoordelingen

Erwin is heel sterk in wat hij voelt, hij verteld gelijk veel en voelt dingen feilloos aan. Althans bij mij meteen de vinger op de zere plek en zegt precies de juiste dingen. Emotioneel maar wel heel fijn gesprek.


Sandra - 23 Maart 2020

Goede reading. Hij vertelt uit zich zelf al veel en voelt veel dingen aan. Je krijgt van hem veel informatie. Ook kreeg ik tips en uitleg over mijn hooggevoeligheid.


Jenique - 26 Augustus 2019

Kreeg een bevestiging dat hetgeen ik dacht moet doen. Kreeg het vertrouwen terug in mijzelf. Dit geeft mij moed om vol te houden en dingen toe te staan.....ik mag ook lief zijn voor mijzelf😍


Hetty - 8 Juli 2019

Fijne gesprekspartner. Er komt vreselijk veel bij hem binnen. Laat hem maar vertellen want je antwoord zit ertussen!


Marion - 25 Juni 2019

Aangenaam en rustgevende persoon . Klaar advies. Ik kom zeker nog terug hier!


Martine - 30 Mei 2019

Hij wist dingen die hij niet kon weten. Precies waar voor mij ook een knelpunt zit. Hij heeft me heel goed geholpen en voel me sterker en zekerder. Dank je wel


Monique - 27 Mei 2019

Duidelijk, voelde gelijk dingen goed aan heeft me gerustgesteld.


Catriona - 8 Mei 2019

Heel fijn gesprek kwam meteen al goed binnen vertelde dingen die hij nooit kan weten !


Patricia - 13 April 2019

Super gesprek gehad. Het klopte allemaal!


Fernanda - 6 Maart 2019

Zonder mijn vragen te stellen begon Erwin direct te vertellen wat hij voelt en zag bij mij. Wat hij zei was juist. Fijn is dat hij daarnaast ook bruikbare tips geeft. Hij deelt niet alleen wat hij ziet (wat voor mij een bevestiging was van wat ik al weet van binnen) maar hij reikt je ook tips aan om verder te komen in je proces en ontwikkeling. Precies waar ik behoefte aan had. Begrip is fijn. Bevestiging ook. Maar steun in de vorm van tools om verder te kunnen nog veel fijner. Echt een zeer goed medium.


Mariella - 18 Februari 2019

Fijn om weer even helderheid te krijgen! Erwin kon ook goed voelen wat er speelde.


Naomi - 17 Januari 2019

Goede inzichten. Goed gesprek en erg blij mee :)


Laura - 14 Januari 2019

Duidelijke antwoorden. Komt met veel informatie!


Annemieke - 27 December 2018

Met lood in mijn schoenen zocht ik antwoorden. Zonder iets te hoeven zeggen wist Erwin mij al exact te vertellen wat er aan de hand was. Zijn inzicht en zn advies resoneerde meer dan 150% met mij en hierin vond ik niet alleen de antwoorden maar ook duidelijk de weg voorwaarts. Erkentelijk dankbaar voor zijn zuivere, begripvolle manier van communiceren met mij en alles om ons heen!


Ricardo - 26 Oktober 2018

Was duidelijk, verhelderend en prettig!


Manon - 10 Oktober 2018

Was een super goed gesprekt veel aan gehad top!!


Brigitte - 1 September 2018

Heb er superveel aan gehad, nu moet ik aan de slag.


Selita - 23 Augustus 2018

Prettig gesprek en hij wist veel te vertellen wat hij niet kon weten. Ik hoop dat wat hij aan ziet komen ook gaat gebeuren!


Miranda - 17 Juli 2018

Zeer verhelderende chat met mooie healing. Top


Karin - 29 Juni 2018

Hij beantwoord vragen op een duidelijke manier en stelt niet eerst 5 vragen, hij geeft snel antwoord ik zal in de toekomst vaker met hem praten!


Cigdem - 23 Juni 2018
Direct contact met ErwinTop