Jamie

Geeft je handvatten en een zetje in de goede richting

Mijn specialismen:


 • Contact met overledenen
 • Toekomst/ algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

1047 gesprekken

Wat je van mij mag verwachten

Je kunt bij mij terecht voor elke vraag. Ik zal voor je invoelen op jouw situatie. Ik kijk naar wat er in de energie voor je ligt bij het vraagstuk waar jij mee rond loopt en zal je eerlijke antwoorden geven. Je komt immers in een gesprek om eerlijk geholpen te worden en om vooruit te mogen komen waar nodig. En niet om alleen 'mooie praatjes' naar jouw wensen te ontvangen. Voel je vrij om open te staan voor de antwoorden die het universum jou te bieden hebben!

Gaven en methodes:

 • Contact met overledenen
 • Coaching
 • Fotoreading
 • Paragnost
 • Liefdes coach

Communicatie:

 • Ik typ snel
 • Weloverwogen antwoorden
 • Ik voel jouw energie

Iets over mijzelf

Voel je welkom, want jij mag er helemaal zijn zoals je bent! Tijdens een chat mag ik invoelen op wie jij bent, dus zal ik dit stukje gebruiken om jou eerst een stukje over mijzelf te vertellen. Naast mijn part-time baan als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg en het mama zijn van een 2-jarige zoon, ben ik als medium werkzaam in zowel mijn eigen praktijk -als bij Mediumchat. Ik ben dankbaar dat ik mijn lichtje over een ieder mag schijnen, dus alvast bedankt voor het vertrouwen!

Zo werk ik

Aan de hand van mijn gaven krijg ik eigenlijk alle benodigde informatie al door, toch leg ik altijd ter extra bevestiging de Lenormand kaarten. Deze kaarten 'lees' ik intuïtief, dit heb ik mijzelf aangeleerd. De kaarten bevestigen tot nu toe altijd hetgeen wat ik er zelf al bij voelde waardoor ik de dubbele zekerheid heb dat ik jou de juiste informatie geef! Ook is het mogelijk om een foto te laten lezen. Heb je een vraag over iemand specifiek? Dan heb ik alleen de voornaam nodig!

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : T/m 31 mei
Dinsdag : alleen beschikbaar
Woensdag : voor e-mailconsulten!
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Jamie

68 beoordelingen

Jamie voelt precies aan wat er speelt en welke tools ik nodig heb om hier door heen te komen. Ze antwoord snel en uitgebreid. Daarnaast is ze ontzettend lief en begripvol. Ik zal zeker weer contact met haar opnemen. Liefs Janice


Janice - 10 Mei 2020

Jaimie is gewoon top! Voelt zeer snel in en kan meteen duiden wat er aan de hand is. Geeft je tips, reikt je handvaten om met situaties om te gaan waar je zoveel van bijleert. Echt een schat die keer op keer geduldig is en voorspellingen brengt. Bedankt voor alles lieve Jamie! Doe zo verder! Prachtige gave xxx


Hannelore - 22 April 2020

Kaartjes van Jamie waren erg duidelijk. Nu afwachten op de uitkomst. Over mij persoonlijk, had ze het 100% gelijk. Standvastiger 💪🏻 Uit de weg van negativiteit💞 Dank je Jamie 😘


Conny - 17 April 2020

Heel fijn gesprek met Jamie. Zij kreeg informatie door over zaken die zij niet kan weten. Ik vind haar zuiver, eerlijk en een prettige persoon. Jamie is een topper!


Vanessa - 13 April 2020

Jamie je hebt mij goed geholpen ,ben opgelucht omdat ik ook weet uit vorige gesprekken dat je gelijk had.Veel dank hiervoor❤💋


Annick - 11 April 2020

Jamie, je bent echt spot on! En wat typ je snel! Ik wilde echt dit consult van jou en het was ook precies wat ik ervan verwachtte. Heb van vele vragen het antwoord mogen ontvangen, dus een tien met een griffel voor jou van mij. XX. Maja.


Maja - 2 Maart 2020

Super mooie Reading Jamie ik had geen tijd meer om gedag te zeggen maar heel erg bedankt voor je vele informatie in een korte tijd! Ik hoop dat het uitgaat komen. Ik laat het je weten! Je wist precies hoe het zat allemaal en ik ben zeer onder de indruk!


Denise - 1 Maart 2020

Zonder veel informatie te geven komt heel veel informatie vanuit de consulent. Zij is vriendelijk, begripvol en competent. Ook typt zij ontzettend snel. Kortom een prettige en interessante chat.


T - 24 Februari 2020

Krachtig iemand die weet dingen wat ze niet kon weten.... Maar ik wel al wist... Ze zit er bonk op... Jammer van de slechte verbinding waardoor ik bijna 3 laatste min verloor... En niks meer kon vragen daardoor.


Mireille - 9 Januari 2020

Beste Jamie, je bent echt ongelooflijk goed. Er komt ontzettend veel informatie bij je binnen en dat weet je vervolgens met veel empathie te vertalen in tastbare antwoorden en adviezen. Voor de mensen die een goed en lief medium zoeken is Jamie het antwoord.


Martijn - 28 December 2019

Bevestiging van wat ik zelf al dacht


Danielle - 28 December 2019

Wauw! Andere woorden heb ik niet! Jamie vertelt aan 1 stuk door, zonder dingen te vragen en het klopt allemaal! Ik ben er blij mee!


Danielle - 17 December 2019

Wat een lieve meid, die Jamie. Met een lach en een traan, en een beetje onzekerheid ging ik het gesprek in. Na het gesprek voelde ik me relaxt en heb vertrouwen. Hopelijk komen haar voorspellingen uit, want deze waren heel mooi. Jamie typt enorm snel waardoor ze me veel heeft kunnen vertellen. En ze is ook nog eens heel lief! Mocht je dit lezen; nogmaals bedankt🍀👌.


Marije - 12 December 2019

Jamie is heel goed, moest niets zeggen. Ze is heel rap. Hopelijk mag alles waar zijn .Raad ze wel andere mensen aan Gr Annick


Annick - 11 December 2019

Haha die jamie zo bizar goed  en wat hebben we gelachen! Echt een toppert!


M. - 28 November 2019

Wauw! Heel mooi consult, Jamie weet het zo goed te verwoorden en de duidelijke fases te benoemen waar het precies wringt! Heel goed gevoel over dit consult en Jamie haar liefde en boodschappen raken je door de chat heen! Heel bijzonder❣️E.


Elles - 24 November 2019

Ik wil Jamie hartelijk bedanken voor het e-mail consult ik ben tevreden met mijn antwoorden ik ben gevuld met een genietende energie dat ik weet ik op de goede weg ben thanks mediumchat annemarie en Jamie vooral want tot hun voel ik me het meest aangetrokken Ga zo door met het vervullen van gevoelens van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben met een boodschap van spirit ✨🙏🏼❤️ Liefssss vonnie


Y. - 24 November 2019

 Voor mij 1 van de besten hier. Voelt juist aan.. Typt snel. Maakt geen blaasjes wijs. Bizar hoe ze dit kan.


N. - 23 November 2019

Jamie is echt zo zuiver! Ik ben zo blij haar gevonden te hebben. Hele goede en zuivere inzichten en adviezen waar je iets mee kan. Een dikke 10!


Nicole - 22 November 2019

Wat is JAMIE goed!...echt bizar...ze weet echt waar ze over heeft hoe het ervoor staat en hoe t gaat zijn... ik vind dat zo bijzonder goed en fijn...je kan met haar sparren en ze heeft duidelijk goed inzicht.. ze is tevens hele fijne consulent en heeeeeeeeeel goed medium!! echt een topper!dank je lieve JAMIE...dikke knuffel..


M. - 22 November 2019

Topwijf! Superblij met haar fijne en uitgebreide consult. Snel typen is een groot pluspunt sowieso en ze was heel duidelijk. Dikke aanrader!


Laura - 18 November 2019

Jamie wist dingen goed aan te voelen zonder ik iets had verteld, begripvol, typt snel en voorspelde iets heel moois! Bevestigde dingen en helderde zaken op wat heel fijn was... Ik hoop zo dat haar voorspelling uitkomt!!! Super bedankt


Nathalie - 6 November 2019

Heel duidelijk direct antwoord op mijn vraag geen omweg en voelde haar liefde door de scherm❤


Haviza - 30 Oktober 2019

De uitkomst van dit gesprek was voor mij positief maar dat heeft niets met Jamie te maken denk ik. Wat wel te maken heeft met haar: Je merkt dat ze even de tijd neemt om zich goed te concentreren. Jamie typt snel en geeft alles wat terug wat ze mag ontvangen en is daarbij heel duidelijk of verduidelijkt het nog eens. Jamie gaat goed in op je vragen en is direct. Een prettige energie om mee te chatten. Heel dienstbaar.


Martine - 27 Oktober 2019

Alle vragen die ik had zijn beantwoord.ik heb meer zicht op de situatie. Jamie proficiat je kan heel snel typen hierdoor krijg je meer informatie bedankt.


Marion - 27 Oktober 2019

Ontzettend goed kippenvel!  Echt een topper!♡


Marina - 24 Oktober 2019

Lieve Jamie, bedankt voor je gerustellende woorden en adviezen. Je kon al vanalles vertellen terwijl ik nog niks had toegelicht. Plus is het heel fijn hoe dat je het gespiegeld hebt waardoor ik mijn angsten en die van hem beter begrijp en kan draaien naar meer rust. Je was ook heel stellig over wat je zag in de toekomst en dat geeft mij nu al zoveel rust!!! Dus dank je wel xx


Jessica - 24 Oktober 2019

Zeer verhelderend. Typt ook veel tegelijk maar daar heb je ook wat aan. Bedankt Angel


Angelique - 23 Oktober 2019

Ik vond het een fijn gesprek, wat er van gaat uitkomen is afwachten, maar ik ben positief gezind. Zij heeft mij toch weer een steuntje in de rug gegeven, waarvoor ik dankbaar ben.


Annemarie - 22 Oktober 2019

Heldere boodschap van Jamie gekregen! Ze typt idd snel 😊 ruime uitleg waar ik iets mee kan!


Majella - 17 Oktober 2019

Wauw!! Wist precies hoe ik me voelde en sloeg de spijker recht op zijn kop! Echt geweldig! Heeft me ook veel bewustwording gegeven en vertrouwen! Echt super bedankt voor dit mooie gesprek!!


Jeanette - 3 Oktober 2019

Jamie bevestigde mijn gevoel tav een situatie. Zij gaf advies over hoe nu te reageren. Omdat zij ook een stukje inzicht gaf id toekomst weet ik nu hoe het beste te handelen. Of eigenlijk niet handelen.... Dankjewel Jamie! :))


Nicolette - 3 Oktober 2019

Ze heeft mij in zo'n korte tijd zoveel kunnen vertellen, gewoon top! Duidelijk en gericht. Ik zat even helemaal stuk maar ze heeft letterlijk mijn dag weer goed gemaakt. Fijne ervaring, dankjewel daarvoor.🙏😇❤😘


Louise - 3 Oktober 2019

Heb een heel fijn e-mail consult gehad van Jamie en ben super tevreden over haar en zou haar zekers nog eens gaan bezoeken bedankt Jamie voor het fijne consult.


J. - 2 Oktober 2019

Wel goed


Yacinta - 22 Augustus 2019

Wat een lieve vrouw is Jamie! Nogmaals bedankt voor al jouw antwoorden!!


Annemieke - 18 Augustus 2019

Het 1e consult dat ik met Jamie had vergeet ik nooit meer. Ze wist precies te vertellen hoe de situatie was, wat er in het verleden gebeurd was en vooral hoe ik me hierbij voelde en wat hiervan de oorzaak was. Het was echt ongelooflijk hoe ze dit aanvoelde, het heeft me enorm geraakt. Ze heeft me een advies gegeven op basis van wat ze zag voor de toekomst en wat ben ik blij met dat advies. Het heeft me houvast gegeven en is helemaal uitgekomen, zoals ze heeft voorspeld. Ook bij het 2e consult (hier zat 2 maanden tussen) voelde ze de situatie weer precies aan en heeft ze me een voorspelling gedaan waarvan ik van harte hoop dat deze ook uitkomt (hier vertrouw ik blindelings op). Dank je wel Jamie voor je super consults. Kitty


K. - 10 Juli 2019

Duidelijk, specifiek, erg zuiver! Er is al een voorspelling uitgekomen ☀️🍀! Topper!


Jantina - 8 Juli 2019

Jamie is echt heel oprecht, zuiver en goed!


Marina - 29 Mei 2019

Heel fijn gesprek gehad met Jamie. Ze is heel lief en luistert echt naar je. Ze is oprecht en zuiver in haar antwoorden en heeft me echt geholpen inzichten te krijgen. Ben haar enorm dankbaar! Dankjewel lieve Jamie


M. - 29 Mei 2019

Ze is echt geweldig, weet alles heel duidelijk en heel snel te vertellen. Heel blij met het gesprek en de antwoorden.


Gorica - 18 Mei 2019

Vanavond een heel fijn chatgesprek gehad over mijn overleden vader. Blij met de dingen doe ze over hem vertelde. Ik vroeg haar ook om tekens van mijn vader en wat ze vertelde had ik onbewust ook al gezien! Heel erg bedankt Jamie!


Erna - 18 Mei 2019

Heel snel en heel treffende, relevante, liefdevolle en rake antwoorden!


Lyanne - 13 Mei 2019

Het was een zeer aangenaam bijzonder en fijne gesprek! Jamie was heel duidelijk, oprecht en empathisch. Het voelde heel vertrouwd aan. Ze gaf mij heel veel en duidelijke informatie waar ik iets aan had en wat mij rust gaf. Ze wist ook heel veel dingen die ik niet had verteld en ging daar verder op in. Ze Heeft mijn handvaten gegeven om verder tegaan. En gaf mij positieve energie en feedback. Wauw wat een geweldige vrouw die zo meelevend is!!Bedankt voor de waardevolle informatie! Ik zal jou advies zeker op me nemen. Ik zal iedereen Jamie aanbevelen. Ik kan je verzekeren dat je 100% wat aan zal hebben.


Merie - 28 April 2019

De mailconsulten met Jamie zijn in 1 woord WOW! 1 vraagje is genoeg en ze ziet het hele plaatje, steeds juist en raak! Ze geeft uitgebreid uitleg over de kaarten en wat ze erbij voelt en ziet, zuiver en helder. Het is steeds kloppend, zonder twijfel. Mijn vertrouwen in haar is bijzonder groot. Voor mij steekt ze hier ver boven de rest uit! Ze heeft ook een aangename manier van benadering, lief en oprecht. Dankjewel lieve Jamie voor de mooie inzichten die ik van jou mag ontvangen, ik raad haar echt aan Iedereen aan! Xx karolien


K. - 26 April 2019

Zeer fijn gevoel, je hoeft maar 1 vraag te stellen en je krijgt een zeer goed en volledig antwoord, zo eerlijk!


Ingrid.huybrechts3 - 7 April 2019

De chat met Jamie in 1 woord ONGELOOFLIJK. Ze heeft geen informatie nodig, ik heb mijn vraag gesteld, ze legt de kaarten en geeft veel uitleg hierbij. Alles voelt zo juist bij haar, zo raak! Ze is ook heel liefdevol en oprecht, hele fijne vrouw om mee te praten. Zonder twijfel was dit voor mij de beste chat die ik hier tot nu toe heb gehad. Dankjewel lieve Jamie, ik kom zeker terug bij jou! karolien


K. - 26 Maart 2019

Jamie ziet de dingen glashelder en kan ze ook benoemen . Hele mooie reading met ongelooflijk veel informatie. Daarnaast typt ze ook razendsnel. Echt een topper!


M. - 12 Maart 2019

Leuk gesprek. Snel tot de kern. Alles wat ze zei klopte. Warme persoonlijkheid! Echt een heel fijn gesprek!


Sandra - 8 Februari 2019

 Jamie is echt een lieverd! Heel direct en ze slaat de spijker op zijn kop. Erg fijn gesprek gehad. Echt een toppertje! Liefs Xx


M. - 2 Februari 2019

Confronterend maar eerlijk. Ik ben er heel blij mee. Alles nog eens overdenken.


Yvonne - 13 Januari 2019

FANTASTISCH! Bijzonder en verhelderend! Uitgebreide, duidelijke uitleg. Ongelooflijk goed! Heel blij met dit consult!


Judit - 13 Januari 2019

Lieve Jamie, jij kan zo goed voelen en zien wat er aan de hand is! Je vertaalt dit vervolgens snel in een uitgebreide uitleg met advies wat zoveel inzicht en rust kan geven in de situatie. Zo fijn om bij jou terecht te kunnen, dank je wel!!


S. - 27 December 2018

Mooi consult gekregen m.b.v. de tarotkaarten en ze legt duidelijk en uitgebreid uit wat de kaarten betekenen.


Jenique - 23 December 2018

Jamie heeft me goed geholpen. Ben erg blij dat ik haar gekozen had voor een consult!


Samantha - 9 December 2018

Jamie is echt geweldig! Ze weet het zo goed, ik geniet echt van het consult met haar, echt aanrader!


Marina - 20 November 2018

Wat een topper! Typt snel wat heel fijn is met de credits haha. En typt ook duidelijk, niet cryptisch ofzo. Nu hopen dat het allemaal uitkomt :)


Miranda - 20 November 2018

Ze is heel vriendelijk en behulpzaam. Legt de vinger snel op de gevoelige plek en geeft goede adviezen op verder je pad te vervolgen als je even vast zit. Topper!! :)


Chantalle - 28 Oktober 2018

Wat is ze GEWELDIG! Ze legt kaartjes en weet je exact te vertellen hoe of wat! Kippenvel, wat ben jij goed en onwijs fijn om mee te praten, echt een TOPPER voor de lijn!!


Marina - 25 Oktober 2018

Zij kan achterelkaar door heel veel vertellen. Toppertje!


Ingrid - 23 Oktober 2018

Wat een bijzonder en speciaal gesprek heb ik gehad met Jamie. Ze was zo duidelijk in wat ze door kreeg en mij vertelde, ik ben echt een beetje overdonderd, maar op de goeie manier, echt een heel bijzonder gesprek wat mij heel veel gegeven heeft.


Nicoline - 21 Oktober 2018

Heel lief, eerlijk en geruststellend! Fijn gesprek gehad, het heeft me enorm geholpen en weer rust gebracht wat ik zeker nodig had. Ze is een TOPPER !


Sammy - 17 Oktober 2018

Heel krachtig gesprek. Voelde goed aan wat er precies speelde. Heeft me goede tips gegeven. Bijzonder snel in het antwoorden.


Nadine - 16 Oktober 2018

Fijn gesprek zonder poespas!


Karin - 14 Oktober 2018

Wat een schat, ze heeft mij echt letterlijk weer innerlijk tot rust gebracht , eerlijk en direct.


Kelly - 30 September 2018

Perfection at finest. Heb zo inmiddels bijna alle mediums uitgeprobeerd, maar Jamie is echt goed. Slaat de spijker op z'n kop en weet een gecompliceerde situatie, glashelder uit te leggen!


A. - 27 September 2018

Net een heel leuk en mooi gesprek met Jamie gehad. Ze kon mij dingen vertellen wat ze niet wist! Ze was erg lief en duidelijk, prachtige antwoorden gekregen. Kan haar aan iedereen aanbevelen.


Miranda - 22 September 2018

Erg fijn en verhelderend gesprek gehad met Jamie. Ze voelde mijn situatie haarfijn aan. Geeft veel info zonder veel te vragen.En vertelde veel dingen die ze niet kon weten. Verder gaf ze me fijn positief advies mee. Dankjewel Jamie.


Laura - 15 September 2018
Direct contact met JamieTop