Letty

Eerlijke en snelle antwoorden, via kaarten en gidsen

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Contact met overledenen
Offline

209 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, relaties, werk of andere belangrijke keuzes in je leven? Ik help je hier graag bij. Ook kun je bij mij terecht voor contact met dieren en overledenen. Ik voel in op jouw situatie, b.v. met een foto en/of een naam en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Ik maak ook graag gebruik van (tarot)kaarten, Akasha-Kronieken en de I-Tjing. Samen vinden wij inzichten waarmee jij verder kunt op jouw pad.

Gaven en methodes:

 • Contact met overledenen
 • Helderziend
 • Helderwetend
 • Healer
 • Medium

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Voor een goed gesprek

Iets over mijzelf

Welkom, mijn naam is Letty en ik help je graag met inzichten in jouw leven, of dat nu is op het gebied van relaties, loopbaan of je levenspad. Al op jonge leeftijd zag ik toekomstbeelden bij mensen en heb ik contact met overledenen. Ik heb lange tijd in het bedrijfsleven gewerkt, voornamelijk als (loopbaan)coach. Sinds dit jaar heb ik de stap genomen een eigen praktijk te beginnen voor coaching, healing en spirituele ontwikkeling (Khon Mai) en ben ik met veel plezier gestart bij MediumChat.

Zo werk ik

Je kunt mij echt alles vragen, gekke vragen bestaan niet. Of het nu gaat om relaties, loopbaan of contact met overledenen. Ik maak gebruik van mijn helderziend- en helderwetendheid en als aanvulling de (tarot)kaarten en I Tjing. Verder heb ik volledige toegang tot de Akasha Kronieken en ook die raadpleeg ik veel. Als je jouw situatie schetst begint de energie te vloeien en komen er meestal meteen inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : vanaf 16.00 uur
Woensdag : variabel
Donderdag : variabel
Vrijdag : variabel
Zaterdag : variabel
Zondag : variabel

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Letty

8 beoordelingen

Ik heb een heel helder en prettig gesprek met Letty. Ze slaat spijkers op koppen. En bijzonder hoe snel zij kan switchen van mijn uiteenlopende vragen. Echt super goed?? Bedankt Letty!!


Joanne - 18 Januari 2020

Een heel fijn positief gesprek met humor. En ze had de kaarten gelegd waar ze geen weet van had. Ik kom zeker een x terug bij haar.


Yvette - 8 Januari 2020

Even terug goede moed gekregen.


Hanne - 4 Januari 2020

Vandaag even contact gehad met Letty, gewoon omdat ik nogal ongeduldig ben. Dit was erg positief. Het was maar een korte chat en de credits tikte weg, maar weet je, kaarten schudden, lezen en typen kost tijd en dat maakt niet uit!!! De antwoorden die maken uit. En haar info was zo correct. Ik weet namelijk zelf wel hoe e.e.a zit, ik heb alleen die bevestiging nodig om geduldig te blijven. Door haar weet ik weer dat het oké is. En hele positieve chat. Bedankt ❤


F. - 1 Januari 2020

Snel antwoord en fijn gesprek helder inzicht.


Charly - 8 December 2019

Letty is een echte aanrader! Ze voelt alles goed aan, typt vlot en geeft je bevestiging. Topper!


S. - 29 November 2019

Prima blij mee


Kitty - 23 November 2019

Letty gaf mooie antwoorden door en bracht veel inzichten waar ik wat aan had!


Danny - 20 November 2019
Direct contact met LettyTop