De geheimen van koffiedik kijken


Koffiedik kijken is een eeuwenoude Turkse traditie. Koffiedik kijken wordt ook wel koffiedik lezen genoemd. Koffiedik kijken doe je met met Turkse koffie, die bestaat uit zeer fijngemalen koffiebonen. In het dikke bezinksel van de koffie kun je het antwoord op toekomst- of levensvragen vinden.
 

Hoe werkt koffiedik kijken?

Deze video geeft heel mooi weer hoe koffiedik kijken werkt. Je ziet hoe de koffie bereid wordt en hoe het koffiedik door de Turkse koffiedikkijkster geïnterpreteerd wordt. Het principe is eenvoudig:
  • Zet turkse koffie
  • Drink de koffie
  • Bewaar het laatste beetje dikke koffie (bezinksel) onder in het kopje
  • Lees de overgebleven vormen van de lijnen in het kopje
  • Keer het kopje om en lees de manier waarop het koffiedik getekend is.
Bekijk hier een leuke instructievideo video :).Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chat 

De publieke opinie over koffiedik kijken

Koffiedik kijken is een tool die een paragnost gebruikt, net zoals kaartjes die ook zijn. Heel veel mensen hechten veel waarde aan het spirituele en paranormale. Er zijn ook altijd sceptici die mediums, horoscopen, helderzienden, spiritualiteit, waarzeggen en koffiedik kijken maar niets vinden. Hoewel koffiedik kijken en spiritualiteit al eeuwenoud zijn, is het vandaag de dag actueler dan ooit tevoren. In onze steeds sneller- en harder wordende maatschappij hebben wij steeds meer behoefte aan houvast en zingeving. Ervaren specialisten, zoals je bijvoorbeeld ook bij ons op Mediumchat vindt, kunnen je daar mee helpen.


Koffiedik kijken op Mediumchat

Bij Mediumchat kunnen wij niet koffiedik kijken voor je. Dit komt omdat het proces van de koffie zetten en lezen te lang duurt om te communiceren via een chat. Koffiedik kijken gebeurt vrijwel altijd altijd in een 1-op-1 situatie of consult. Bij Mediumchat passen consulenten de zelfde principes toe als bij koffiedik kijken, alleen werken wij met helderzienden, heldervoelende mediums of paragnosten die kaarten als tool een pendel als tool of zonder tools werken. Onze specialisten zijn er voor je om antwoord te vinden op jouw vragen. Ze bieden een luisterend oor en werken strikt vertrouwelijk. Maak gratis kennis met ons. Wat leuk is aan Mediumchat is dat we een groot team hebben. Er is altijd iemand beschikbaar waar jij je plezierig bij voelt. Na elk gesprek kun je een gratis gespreksverslag krijgen zodat je je gesprek nog eens rustig na kunt lezen. Bij de beoordelingen vind je (ondertussen) al duizenden beoordelingen staan van tevreden en kritische klanten.

Start vandaag nog je gratis kennismakingsschat.  Wij zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.