Gratis tarot dagkaart voorspelling


Gratis toekomst voorspelling met een persoonlijke tarot dagkaart ?

Start nu een gratis kennismaking chat met onze kaartlegsters en krijg direct antwoorden op jouw toekomst vragen.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


Hoe ik begonnen ben met met tarot en tarot dagkaarten..

Vijventwintig jaar geleden kocht ik uit pure interesse mijn allereerste kaartenset. Niet het gewone Raider Waite want deze kaartenset sprak me niet aan en ik had er geen enkel gevoel bij. Ik koos voor de set van Crowley, kocht er een bijbehorend boek bij en zo begon er een jarenlange studie. De eerste jaren trok ik uitsluitend zo af en toe eens de kaarten voor mezelf en dat gaf me heel veel inzicht in wie ik was, hoe ik in het leven stond en met welke dingen waar ik mee te maken kreeg. Het boek eindigde al snel in de kast want ik wilde me deze kaarten 'eigen' maken, zelf voelen wat ze voor mij inhielden. Stap voor stap ontwikkelde ik mezelf tot kaartlegster, ik deed het puur voor de fun. Dat het uiteindelijk een belangrijk onderdeel van mijn werk zou gaan worden, kwam op dat moment totaal niet bij me op.

Voor ik verder ga met dit verhaal, wil ik je ook vertellen dat het niet de bedoeling is dat tarot uitsluitend voor vragen over de toekomst gebruikt wordt. De tarot vertelt een stukje over je verleden en waar je NU mee bezig bent, waar je eventueel tegenaan kunt lopen om van daaruit zelf je eigen keuzes te maken. Er zitten wel mogelijk voorspellende kaarten in een legging maar... Het is wel de bedoeling dat je zelfstandig je keuzes maakt en niet leeft naar wat de kaarten je vertellen.
 

Sonja

Profielfoto van Medium Sonja
Believe in yourself
 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Sonja


15.380 gesprekken | 228 beoordelingen

Daniël

Profielfoto van Medium Daniël
Eerlijke Inzichten in jouw Relaties, Carrière & HSP
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Daniël


2153 gesprekken | 63 beoordelingen

Iris Nova

Profielfoto van Medium Iris Nova
When your soul is searching...
 • Contact met overledenen
 • Toekomst/ algemeen
 • Spirituele ontwikkeling

Lees meer over Iris Nova


SMS alert

13.399 gesprekken | 220 beoordelingen

Ruby

Profielfoto van Medium Ruby
🔅 Geeft je duidelijkheid en raad op je vragen 🔅
 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen

Lees meer over Ruby


SMS alert

3678 gesprekken | 128 beoordelingen

Toon alle consulenten

Ik kan me nog goed herinneren waarom ik ook voor anderen ben gaan leggen. Het is inmiddels ruim tien jaar geleden, ik was nog een onzeker beginnend broekkie, werkte net op een telefonische hulplijn en ik kreeg soms ook wel eens een telefoontje. Iedere keer kreeg ik dezelfde vraag: 'Leg je ook kaarten?', om vervolgens direct de telefoon erop te gooien wanneer ik 'Nee' zei. Nou, als je ergens onzeker van wordt...

Op een gegeven moment was ik het zo beu dat ik ineens voor de kast stond, de kaarten erbij hebt gepakt en maar begon met het leggen van drie kaarten; heden, verleden, toekomst. Super onzeker, want ik kon voor mezelf leggen, maar kon ik dit ook voor anderen? Inmiddels heeft de tijd me geleerd dat de kaartleggingen kloppen. Ik leerde erop te vertrouwen dat ik je inzichten kon aanreiken.

Toch was dat voor mijn gevoel niet voldoende, ik wilde nog duidelijkere antwoorden kunnen geven. De drie kaartenlegging veranderde al snel in een Keltisch Kruis waarbij tien kaarten gebruikt worden. Zelfs dat was op een gegeven moment niet meer voldoende, ik merkte dat kaarten die op de positie van een mogelijke toekomst hoorden te liggen nu op dit moment al speelden. Het klopte dus niet meer, ik ging ermee spelen en er ontstond een unieke legging waarbij er een flink aantal kaarten op tafel komen te liggen. Uitgebreid, duidelijk en inzichtgevend.
 

Tarot opleiding Voyager tarot

Er volgde een opleiding waardoor ik nog meer inzicht in de Tarot kreeg; de Voyager tarotkaarten kwamen erbij. Deze kaartenset is waanzinnig interessant omdat je niet alleen met tarot werkt maar ook met numerologie, I Tjing en horoscoop. Met deze kaarten is het mogelijk een complete jaarprognose te maken zodat je handvatten hebt voor het komende jaar.

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je inzicht in jezelf, je patronen en je valkuilen? Dan is het misschien een idee om iedere dag een Tarotkaart voor jezelf te trekken. Doe dit een tijdje, en je zult merken dat je steeds meer van jezelf gaat begrijpen. Precies daarvoor is de Tarot ontstaan, voor zelfontwikkeling, om te kunnen groeien als mens...