Ja of Nee kaart trekken - tarot

Wanneer je snel een antwoord of een advies wilt is een Ja of Nee kaart trekken de oplossing.  Een Ja of Nee legging geeft je onmiddellijk antwoord. Of je nu kiest voor tarotkaarten, engelenkaarten of andere orakelkaarten, door een Ja of Nee kaart te trekken krijg je onmiddellijk antwoord op al jouw vragen. Wanneer het antwoord van de orakelkaarten niet het antwoord is waar je op hoopte of onduidelijk is, kan het zijn dat je je vraag niet duidelijk gesteld hebt. Ook is het mogelijk dat je iets over een ander gevraagd hebt. Je Ja of Nee vraag moet altijd betrekking hebben op jou, wanneer je vraag of je partner nog van je houdt krijg je een vaag antwoord van de orakelkaarten.

De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Wat is Ja of Nee Tarot? 

Een Ja of Nee tarot legging is een eenvoudige manier om onmiddellijk inzicht of antwoord te krijgen. Het trekken van één kaart is een perfecte oplossing wanneer je onmiddellijk hulp nodig hebt. Helaas trekken we, als we het liefst Ja op een vraag willen horen snel een andere tarotkaart. Het kan zijn dat je dezelfde tarotkaart trekt, accepteer altijd het eerste antwoord op je vraag. De tarotkaart die je de eerste keer getrokken hebt heeft een belangrijke boodschap voor jou. Geef het antwoord een kans, wacht een dag met het trekken van een nieuwe kaart, of trek een tarot dagkaart. Tarotkaarten begrijpen is soms lastig, lees altijd aandachtig de betekenis van de tarotkaart.

 

Hoe werkt Ja of Nee Tarot? 

Bereid je altijd goed voor, voordat je een Ja of Nee tarotkaart trekt. Soms hebben we zoveel vragen of verdriet dat we niet op de juiste manier te werk gaan. Tarotkaarten vangen al je energie op, wanneer je veel vragen hebt en je vraag niet juist formuleert, krijg je een vaag antwoord. Stel maar één vraag tegelijk, probeer de vraagstelling kort en bondig te houden. Schrijf desnoods je vraag op voordat je een Ja of Nee vraag stelt. Je vraag mag nooit over een ander gaan. Tarotkaarten geven je geen antwoorden wanneer je Ja of Nee vraag geen betrekking op jou heeft. Nu je weet hoe je je vraag moet stellen, adem je een paar keer diep in en uit. Concentreer je op je vraag, laat je vraag dan los. Stel je voor dat je vraag zoals een ballon de lucht in zweeft. Richt je aandacht nu op de tarotkaarten en trek zorgvuldig een kaart. Of het antwoord nu positief of negatie is, bedank de tarotkaarten altijd, ook wanneer je teleurgesteld bent.

 

Welke vragen kan Ja of Nee Tarot beantwoorden?

Een Ja of Nee legging kan alle vragen, die jou bezig houden beantwoorden. Hoe vaker je een Ja of Nee vraag stelt, hoe beter je de tarotkaarten leert te begrijpen. Door ieder dag een vraag te stellen leer je spelenderwijs de tarot kennen. Tarotkaarten hebben een diepere betekenis dan andere orakelkaarten. Dit geldt niet alleen voor de Ja of Nee Tarot, maar ook voor een tarot dagkaart en andere tarot leggingen. Vind je het lastig om op de juiste manier een Ja of Nee vraag te stellen? Onderstaand een paar voorbeelden om je te helpen.
 • Worden mijn partner en ik weer gelukkig samen?
   
 • Ontmoet ik binnenkort de ware?
   
 • Krijg ik de baan die ik wil?
   
 • Komt mijn wens uit? (Specificeer je wens)
   
 • Moet ik iets ondernemen wat betreft                                   .. ? (Beschrijf je situatie)

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..
 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]