Orakelkaart trekken

Orakelkaart Trekken

Orakelkaarten worden al honderden jaren gebruikt om vragen te beantwoorden op alle levensgebieden. Er bestaan veel verschillende orakelkaarten. Ook tarotkaarten zijn orakelkaarten, maar zijn vaak lastig te interpreteren. Orakelkaarten helpen je inzicht te krijgen in een bepaalde situatie en kunnen je vertellen op welk gebied je je meer kunt ontwikkelen. Op orakelkaarten staan prachtige afbeeldingen en meestal ook een uitgebreide uitleg wat de orakelkaart betekent. Wanneer je een orakelkaart online wilt trekken, kies dan altijd per dag slechts één orakelkaart. 


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Wat zijn Orakelkaarten?

Orakelkaarten voorspellen niet de toekomst, orakelkaarten helpen je inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in jezelf, hoe je je bijvoorbeeld meer zou kunnen ontwikkelen kun je ook een orakelkaart trekken. Orakelkaarten helpen je contact te leggen met je onderbewuste. Door elke dag een orakelkaart te trekken kun je veel leren over je eigen spirituele pad.

 

Hoe werkt een Orakelkaart trekken?

 Creëer een ontspannen sfeer, brand een kaars als je het fijn vindt of zet een mooie bos bloemen neer. Haal een paar keer die adem en concentreer je op de vraag die waarop je een antwoord wilt. Laat je vraag nu los, haal nogmaals een paar keer diep adem en concentreer je nu op de kaarten die je ziet. Kies zorgvuldig een orakelkaart uit. Trek nooit zomaar een kaart, volg je gevoel. Wanneer het antwoord of de boodschap van de orakelkaart niet duidelijk is of je zelfs teleurgesteld heeft, trek dan niet een nieuwe orakelkaart. Wacht één dag voordat je weer een orakelkaart trekt. Het is mogelijk dat je in de loop van de dag de door jou gekozen orakelkaart toch begrijpt, maar het is ook mogelijk dat je je vraag niet op de juiste manier gesteld hebt.

 

Welke vragen kan een orakelkaart beantwoorden?

Een orakelkaart kan niet de toekomst voorspellen. Wanneer je wilt weten of je binnenkort de ware ontmoet of aan de orakelkaarten vraagt waarom je partner je heeft verlaten, krijg je geen antwoord op je vraag. Orakelkaarten geven je inzichten en helpen je antwoorden te geven op vragen die over je eigen ontwikkeling gaan. Het is belangrijk dat je je vraag duidelijk formuleert zodat je geen teleurstellende antwoorden krijgt. Onderstaand een paar voorbeelden hoe je vragen stelt aan een orakelkaart.

 
 • Welke stappen moet ik ondernemen?
   
 • Wat heb ik over het hoofd gezien?
   
 • Hoe kan ik het beste dit probleem oplossen?
   
 • Welke lessen kan ik uit deze situatie leren?
   
 • Wie kan mij helpen?
 
Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..
 

Wat is het verschil tussen Orakelkaarten en Tarotkaarten?

Tarotkaarten volgen een vaste structuur. De afbeeldingen kunnen verschillen, maar alle tarot decks bevatten altijd 78 kaarten. Elke tarotkaart representeert een onderdeel van onze beleving. De tarotkaarten worden gelegd volgens een vast patroon. Er bestaan verschillende tarotkaarten leggingen, maar de regels staan vast. Orakelkaarten zijn spirituele kaarten en je hoeft je niet aan de regels te houden door de orakelkaarten op een bepaalde manier te leggen zoals de tarotkaarten. Omdat er veel verschillende orakelkaarten sets te koop zijn bezitten de meeste mensen dan ook diverse orakelkaarten sets.
 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]