Daghoroscoop Leeuw


Daghoroscoop Leeuw vandaag : Donderdag, 11 Augustus 2022

daghoroscoop leeuw vandaag

Daghoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus

Gezondheid

Lichamelijke inspanning zorgt voor geestelijke ontspanning. Je moet vandaag erg oplettend zijn. Je bent veel te snel bang, vooral wat je gezondheid betreft en dat maakt je een beetje onzeker. Vertrouw op jezelf en op je optimisme..

Liefde

Probeer wat meer bewust te zijn van de gevoelens van de mensen in je naaste omgeving, ze geven om je. Leef je leven en geniet dat is eigenlijk de boodschap. Jouw gevoelens lijken wel op een achtbaan, van boven naar beneden dit kan alleen maar slopend aanvoelen. Probeer voor jezelf eens na te gaan waar je echt blij en gelukkig van wordt en geef dan een plaatsje.. Benieuwd wat jou te wachten staat in de liefde? Probeer nu gratis een chat met een medium of paragost en krijg eerlijk antwoord op jouw vragen. Ga verder >

Carriere & Beroep

Aangezien je omringd wordt door mensen die in je geloven, zal men je zeker behulpzaam zijn. De beste kansen op financieel gebied liggen het beste in de namiddag. Het belangrijkste is vandaag dat jouw werklust en je behoefte, om dingen snel af te handelen, bevredigd worden. Zelfs tijdens je studie of baan kun je nieuwe vrienden maken, er heerst een vriendschappelijke sfeer.. Succes komt met de jaren maar bij jou zou het wel eens sneller kunnen komen Het wordt de hoogste tijd dat jij jezelf weer in balans krijgt, probeer eens wat yoga of andere ontspanningsoefeningen. Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand. Doe eens iets anders dan normaal en probeer iets te creëren, alleen of samen met een dierbaar persoon. Misschien moet je nog even wachten met het doorhakken van de knoop betreffende een bepaalde situatie.. Twijfel je over een carriere keuze? Wij zijn er om je te helpen. Ga verder >

Persoonlijke Reading (Gratis proberen)

Wil jij antwoorden en duidelijk wat jou staat te wachten komende periode? Start nu jouw gratis chat één van onze consulenten naar keuze.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.


Horoscoop Leeuw vandaag

Vandaag kun je lezen wat jouw horoscoop je vertelt. Voor elk sterrenbeeld stellen onze mediums elke dag een horoscoop op. Je kunt hier veel inzichten uithalen.

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]


Weekhoroscoop

Wil je weten wat jouw deze week te wachten staat? Bekijk hier de weekhoroscoop voor Leeuw

Maandhoroscoop

Wat staat jou deze maand te wachten.. Bekijk hier de maandhoroscoop voor Leeuw of jaarhoroscoop leeuw


Karaktereigenschappen Leeuw

Leeuw is het gulste van alle sterrenbeelden. Leeuw is hartstochtelijk en vecht voor wat hij of zij wil. Leeuw is betrouwbaar, houdt zich aan beloftes en afspraken. Van anderen verwacht Leeuw hetzelfde. Leeuw houdt van het leven en maakt anderen graag gelukkig en aan het lachen. Leeuw is eerlijk, nobel, integer, moedig en laat nooit iemand in de steek. Leeuw probeert altijd om de wereld beter te maken. Leeuw blijft nooit in het verleden hangen maar leeft in het hier en nu.
 

Gunstige eigenschappen Leeuw

Leeuw heeft enorm veel aandacht en liefde nodig. Leeuw houdt van lachen en heeft gevoel voor humor. Leeuw kan ook grappen over zichzelf maken en om zichzelf lachen. Leeuw wil het liefst dat altijd de zon schijnt in zijn of haar leven. Leeuw zal nooit wrok koesteren en is over het algemeen erg vergevend. Leeuw respecteert en begrijpt de verschillen tussen mensen. Leeuw zal nooit neerbuigend naar anderen doen maar mensen behandelen met respect en gelijkheid. De enorme levenslust van Leeuw trekt mensen aan als een magneet.
 

Ongunstige eigenschappen Leeuw

Leeuw kan veeleisend en vermoeiend zijn voor rustige types. Leeuw houdt van melodrama en kan van niets een groot drama maken. De reden is dat ze niet genoeg aandacht en erkenning voelen of krijgen. Als Leeuw een conflict heeft zal Leeuw met veel kracht terugslaan, maar nooit wrok koesteren. Leeuw kan uren en dagen over zichzelf praten en laat anderen niet aan het woord. Alles wat Leeuw doet is lawaaierig.
 

Temperament Leeuw

Leeuw maakt liever geen ruzie maar als Leeuw geprovoceerd wordt weet Leeuw zijn tegenstander met weinig woorden te kwetsen. Leeuw vindt het zijn of haar eer te na om ruzie te maken maar als Leeuw gedwongen wordt kan hij of zij heel hard uithalen. In een conflict accepteert en begrijpt Leeuw de ander maar zal nooit en te nimmer de eigen mening wijzigen.
 

Leeuw in de Liefde

Leeuw heeft een groot hart en liefde voor iedereen. Leeuw geeft anderen het gevoel belangrijk te zijn. Leeuw wil dat iedereen net zo gelukkig is. Leeuw is gul en heeft altijd een cadeautje voor dierbaren bij zich. Leeuw overspoelt geliefden met liefde, aandacht en genegenheid. Leeuw geeft altijd veel meer dan dat hij of zij ontvangt. Leeuw is liever niet alleen.
 

Leeuw in een relatie

Leeuw is hartstochtelijk maar zal een partner niet snel in het openbaar omhelzen of aanhalen. Leeuw verafschuwt relatieproblemen en vermijdt gesprekken hierover. Verandert snel van onderwerp of weigert over de problemen te praten. Leeuw wil graag kinderen en houdt van de ontspannen activiteiten met kinderen. Kinderen worden door Leeuw in tegenstelling tot de eigen partner wel in het openbaar geknuffeld en gezoend. Leeuw is extreem gevoelig maar verbergt dit heel goed

Vragen over liefde, relatie of toekomst?

Direct live reading van een medium of paragnost!


Leeuw verliefd

Leeuw wordt makkelijk, snel en vaak verliefd, helaas is de liefde meestal van korte duur. Leeuw kan koel en afstandelijk overkomen maar is dit niet. Leeuw smacht naar bewondering en goedkeuring en aandacht. Krijgt Leeuw dit dan zal Leeuw zich hartstochtelijk voelen en ongelofelijke affectie tonen en strooien met complimenten.
 

Leeuw versieren

Leeuw houdt van flirten maar zal nooit achter niemand aanlopen daar is Leeuw veel te trots voor. Leeuw is van nature afstandelijk, een eerste date is dan ook een soort auditie. Laat maar een zien wie je bent en wat je allemaal kunt. Bevalt het Leeuw niet, dan is er geen herkansing. Leeuw is ijdel en wil trots zijn op de ander.
 

Leeuw en seks

Leeuw houdt van uitdagen is dominant en heeft een sterke seksuele persoonlijkheid. Voorspel moet voor een Leeuw man niet te lang duren en houdt niet van experimenteren.
Recht toe recht aan en geen spelletjes spelen maar de prestaties zijn groots. Seks zit voor Leeuw meer in de passie dan in de manier waarop. Leeuw zit vol vuur, als een wellustig dier werkt Leeuw zich naar een hoogtepunt.
 

Relatiebreuk Leeuw

Leeuw weigert afgewezen te worden, kan het niet verdragen om gedumpt te worden. Leeuw is echter niet wraakzuchtig. Om vrede te hebben dat een relatie beëindigd is zal Leeuw allerlei verklaringen bedenken. Dat het goed is dat deze relatie gestopt is en het voor zijn partner en natuurlijk voor zichzelf de beste oplossing is. Leeuw geeft niet toe aan liefdesverdriet omdat Leeuw niet houdt van depressieve gevoelens. Leeuw wil verder met leven en geen kostbare tijd verliezen aan wat eenmaal was.
 

Leeuw en Vriendschap

Leeuw is een ultieme vriend of vriendin. Leeuw is buitengewoon toegewijd, hulpvaardig en trouw. Leeuw steunt en verwent vrienden in goede en in slechte tijden en behandelt vrienden met respect. Leeuw geniet van contact met vrienden al is het maar om te kunnen roddelen. Als Leeuw een tijdje niets van vrienden hoort voelt Leeuw zich niet verplicht om contact met hen op te nemen. Leeuw begrijpt de behoefte van anderen, dat ze soms alleen willen zijn, Leeuw verwacht van vrienden hetzelfde.
 

Leeuw en gezondheid

Leeuw is sterk en krachtig, heeft sterke botten maar kan rug klachten hebben. Leeuw doet er goed aan op jonge leeftijd oefeningen te doen en zo veel mogelijk sporten. Leeuw die te veel stress heeft en daardoor te veel eet of genotsmiddelen gebruikt zou moeten leren meer te ontspannen. Vaker de fiets te nemen, wandelen en de auto laten staan.
 

Leeuw carrière en beroep

Leeuw is loyaal, houdt van uitdagingen en werkt enorm hard. Leeuw blijft soms levenslang bij dezelfde werkgever. Leeuw houdt niet van veranderingen en blijft daarom vaak in hetzelfde beroep. Leeuw is een enthousiaste, gemotiveerde werknemer of werkneemster. Kritiek, daar houdt Leeuw niet van en vat het op als een belediging. Leeuw maakt zelden fouten en vindt het verschrikkelijk toe te moeten geven zich vergist te hebben.
 

Beroemde Leeuwen

Antonio Banderas, Barack Obama, Jeroen Pauw, Henny Vrienten, Erik van Muiswinkel, Henry Ford, Charlize Theron, Bettine Vriesekoop, Carl Gustav Jung, Carry Tefsen, Monique van der Ven, Barry Hay, Joop den Uyl, Maxim Hartman, Willem Nijholt, Cees Nooteboom, Mata Hari, Mick Jagger, George Bernard Shaw, Madonna, Halle Bary, Neil Armstrong, Jan Campert, Isabel Allende, Klaas-Jan Hoetelaar, Kees van Kooten, James Cameron, Bill Clinton, Dustin Hofman, Ben Affleck, Dieuwertje Blok, Roland Kirk, Prinses Irene, Hans van Mierlo, Robert Redford, Roman Polanski, Alexandre Dumas, Alfred Hitschcock, Fidel Castro, Robert de Niro, Ed van Tijn., Alex Haley, Napoleon, Withney Houston, Benito Mussolini, Jackie Kennedy, Angela Schijf, Louis van Gaal.

Lees hier meer over de eigenschappen leeuw.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.