Jaarhoroscoop Leeuw 2022


Leeuw 23 juli t/m 23 augustus


 

Algemeen

Leeuw is zelfverzekerd, warmhartig, betrouwbaar en enorm gul. Je houdt je aan afspraken en verwacht dat anderen dat ook doen, maar de laatste tijd stellen anderen je teleur. Je vraagt je af waarom steeds meer mensen zich niet aan hun afspraken houden? Zijn ze alleen met zichzelf bezig? Je kunt enorm boos worden als iemand je weer eens heeft laten zitten. Gelukkig verdwijnt je woede als sneeuw voor de zon. Je wilt niet toegeven aan negatieve gedachten, je wilt voluit leven en niet in een negatieve stemming blijven hangen.


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 

 

Carrière 

Leeuw werkt hard en blijft meestal tot zijn of haar pensioen bij dezelfde werkgever. Leeuw houdt van veranderingen, maar niet als het zijn of haar baan betreft. In het voorjaar krijg je een baan aangeboden die veel uitdagender is dan je huidige baan. Je twijfelt of je deze kans moet aanpakken of aan je voorbij moet laten gaan, omdat je het naar je zin hebt op je werk en leuke collega’s hebt. Je bent bang dat je spijt krijgt. Spijt krijg je alleen van dingen die je niet gedaan hebt omdat je niet de moed, het lef had. Je haalt zoveel uit het leven, waarom niet als het je werk betreft?

 

Liefde 

De single Leeuw ontmoet dit jaar twee potentiele partners. Ze hebben totaal geen overeenkomsten. De één is conservatief, zeer intelligent, is iets ouder dan jij en heeft een zeer goede baan en ja, een hoog inkomen. De ander is een leve de lol type en neemt het leven niet zo serieus. Je voelt je tot beiden aangetrokken, de keuze is aan jou.
De Leeuw in een relatie heeft betere tijden gehad met zijn of haar partner. Soms is het echt een drama, je relatie, vooral omdat je je vaak irriteert aan je partner. Je partner is niet degene die de spanningen tussen jullie veroorzaakt. Jij zit niet lekker in je vel.
 

Financiën

Je bent het gulste sterrenbeeld van de dierenriem en geeft soms meer geld uit dan binnenkomt. Koop eens een paar maanden niets voor een ander, laat je collega’s eens trakteren. Leeuw geeft altijd meer dan hij of zij ontvangt, dat is een geweldige eigenschap, maar let erop dat anderen geen misbruik van je maken. Je krijgt dit jaar een baan aangeboden, je gaat er financieel op voorruit, maar je twijfelt. Natuurlijk is geld niet alles in het leven, maar een nieuwe baan, nieuwe collega’s, een andere omgeving zullen je verrassend goed doen.

 

Gezondheid 

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief, raadpleeg altijd een arts bij klachten. Leeuw kan behoorlijk gestrest zijn de komende maanden. Je bent niet gestrest omdat er problemen zijn, op alle levensgebieden gaat het goed. De reden dat je je opgejaagd voelt is dat je niet de aandacht krijgt waarnaar je verlangt. Vrienden en familie zijn met andere dingen bezig en hebben gewoonweg geen tijd voor je. Ze houden van je en weten niet dat jij je verwaarloost voelt. Bel ze op, stuur een email, vertel dat je ze mist.
 

Meer horoscopen voor Leeuw

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Leeuw
Weekhoroscoop Leeuw
Maandhoroscoop Leeuw

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]


Top